بازی اصلی ورژن v 1.0 هست پچی هم که اومد v 1.1 هستنقل قول:
Printable View
بازی اصلی ورژن v 1.0 هست پچی هم که اومد v 1.1 هستنقل قول:
:41:دوستان چرا این بازی اینقدر لودش طولانیه:41:
گرافیک رو کم و زیاد هم میکنم تغییری تو لود بازی نداره
درایور کارت گرافیکم رو تازه 3-4 روز پیش آپدیت کردم
خود بازی رو هم پچ 1.1 کردم
حوصله آدم رو سر میبره
عجیبه! لودینگش برای من بیشتر از 10 ثانیه طول نمیکشه. (با سیستم امضام)
سلام دوستان
من موقع اجرای بازی با این ارور مواجه میشم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اینو نصب کردی؟نقل قول:
Game For Windows 3.3
؟
اروری که داری واسه نصب نبودن یا مشکل داشتن این برنامه هست.
مانیتور خاموش نمیشه زیر نویس برای سیو میاد یا وقتی حرف میزنن علامت بلندگو هم میاد ولی تصویر سیاههنقل قول:
از رجیستری هم هرچی بود پاک کردم بازی رو هم دوباره نصب کردم ولی باز هم همون مشکل رو داره
یه فکری برای دو نفره بازی کردن بکنید:5:
آقایون ممکنه کسی توضیح بده که چجوری میتونم این بازیرو spleetscreen بازی کنم. وقتی میرم توش، میخواد که پلیر دوم استارت بزنه، اما هیچی کار نمیکنه. ضمنا یه مشکلی هم دارم که تنظیمات دسته سیو نمیشه. لطفا یه توضیحی بدید.
نقل قول:
این مشکل واسه همس واسه منم همین طوری بودش تنظیمات بعد از خارج شدن از بازی میپرید.خدا رو شکر فقط تنظیمات زیادی نمیخواد اگه سری بازی under ground بود چه میکردیم
با alt+enter که full screen میشه spleet نمیدونم
دوستان لودینگ منم زیاد طول میکشه و مشکل از بازیه چون سیستم من مشکلی نداره
باید پچ بگیرم یا؟
چه جوری میشه این بازی رو دونفره یا همون SplitScreen بازی کرد،این بازی دسته بازی رو نمیشناسه باید یه کاری کرد که دسته رو بشناسه البته میشه تو تنزیمات keyboard دکمه های دسته رو جای گزین کرد اما هنوز دسته رو جدا گانه نمیشناسه که اینجوری فقط میشه تک نفره بازی کرد:5:
نقل قول:
کسی نیست بدونه این بدبختیه ما چه جوری حل میشه؟
جان عزیزاتون اگه میدونین کمک کنید
سلام دوستان من نسخه ی repack بازی رو دانلود کردم همونی که حجمش 3.7 گیگ هست
روی ایکون بازی که کلیک میکنم اصلا اجرا نمیشه هیچ اروری هم نمیده ویندوم ویندوز7 64 بیت هست
وقتی رو ایکون بازی کلیک میکنم میرم توی task manager میبینم بازی توی processes یک لحظه اجرا میشه بعد خود به خود قطع میشه
چیکار باید بکنم ؟
کسایی که با تنظیم دسته و همینطور بخش دونفره مشکل دارن به این آدرس مراجعه کنن
برای من کاملا حل شد
کدوم آدرس حاجی؟نقل قول:
کسایی که با تنظیم دسته و همینطور بخش دونفره مشکل دارن به این آدرس مراجعه کنن
برای من کاملا حل شدکد:http://prodirt3.blogfa.com/
من آپدیت بازی رو دانلود کردم ولی setup.exe نداره...
نمیدونم چجوری نصب کنم.
اگه میشه این فایل رو برام بزارید.
خیلی ممنون
نبود؟نقل قول:
دوستان وقتی میخوام سیوام رو اجرا کنم میگه فایلتون خرابه شده!
چه کنم؟
این ارور رو میده:
this profile save is corrupt
سلام دوستان.من بازیم از نیلوفر آبی هست و کرک نداره.کاملا اجرا شد.و ساین این هم شد اما میگه برای سیو باید آنلاین ساین این بشید. و هر دفعه از اول میاد. کرک هم از سایت GameFix دانلود کردم اما حالا میگه ...Has Stopped working .
لطفا کمکم کنید...
مژده مژده مژده بده یار پسندید مرا!!:31:
خوب یه کم تو این فروم های خارجی سرچ زدم و فهمیدم چطوری میتونیم با دسته دو نفری بازی کنیم :
خوب ابتدا این برنامه رو دانلود کنید... کار این برنامه شبیه سازی دسته های ایکس باکس است.متاسفانه نسخه بتا هست ولی جواب میده :
پسورد فایل :کد:http://amingerami.persiangig.com/document/x360ce.rar
کد:www.p30world.com
حالا دسته ها رو به رایانه وصل کنید و تنظیمات لازم رو انجام بدید و مود دسته ها رو روی dual analog بذارید و به دلخواه هر دو تا دسته رو تنظیم کنید و در آخر سیو رو بزنید...
حالاچند فایل ساخته میشه با این نام : x360ce و xinput1_3
خوب از فایل xinput1_3 چند تا کپی بگیرید و به این نام ها تغییر بدید :
xinput1_1 _0
xinput1_1
xinput1_2
خوب حالا تمام فایل هایی که ساخته شده و خودتون تغییر نام دادید رو بریزید در مسیر زیر :
Windows\system32
و همچنین در این مسیر :
Codemasters\DiRT 3\actionmap
خوب برید تو بازی و تست کنید.....میبینید که وقتی استارت رو بزنید عمل میکنه و وارد منوی بازی میشه...ولی هنوز کار داره..
در منوی بازی به آپشن برید و سپس کنترل و دسته رو انتخاب کنید و به دلخواه تنظیمش کنید....
به راحتی میتونید بازی کنید.........
من خودم چند تا مرحله رو با کیبورد نتونستم برم و مجبور شدم با دسته بازی کنم!! :d
-----------------------------------
خوب حالا نوبتی هم باشه نوب آزاد کردن چند تا ماشین هست که مخصوص اعضای vip هست... حدود 5 تا ماشین هست که پژو 405 هم بینشون هست!!
فایل زیر رو دانلود کنید :
پسورد فایل :کد:http://amingerami.persiangig.com/document/Free%20Car%20Pack.rar
کد:www.p30world.com
خوب پوشه ی DLC رو به مسیر زیر انتقال بدید :
c:\\users\\username\\AppData\\Local\\Microsoft\\XL ive
و پوشه Database رو هم بریزید در مسیر زیر :
Codemasters\DiRT 3
تموم شد!! حالا برید و با 405 تو بازی ویراژ بدید.... به افتخار خودتون و ما هم بوق بزنید!!!!:31:
موفق باشید
آقا لطفا سریع پاسخ منو بدید.جان ما...نقل قول:
سلام دوستان.من بازیم از نیلوفر آبی هست و کرک نداره.کاملا اجرا شد.و ساین این هم شد اما میگه برای سیو باید آنلاین ساین این بشید. و هر دفعه از اول میاد. کرک هم از سایت GameFix دانلود کردم اما حالا میگه ...Has Stopped working .
لطفا کمکم کنید...
دوست من کرکتون رو همون قبلی بگذارید که مشکل نداشت و برای ساختن اکانت به روش زیر عمل کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5447414&postcount=13185
من پروفایل آفلاین دارم ولی برای این بازی باید آنلاین Sign in بشم...نقل قول:
دوست من کرکتون رو همون قبلی بگذارید که مشکل نداشت و برای ساختن اکانت به روش زیر عمل کنید:
اون کارای قبلی رو برای همه بازیا انجام میدم ولی برای این فایده نداره...
لطفا کمکم کنید...
انگار نه انگار که من حضور دارم :13:نقل قول:
کسی نیست به من کمک کنههههههههههههههه ؟:19:
همون طور که چندین بار هم گفته شده باید از کرک اسکیدرو استفاده کنید. و نکته ای که وجود داره این هست که بعد از ریختن کرک در محل نصب بازی مانع پاک شدن فایلها توسط آنتی ویروستون بشید وگرنه بازی اجرا نمیشه دیگه.نقل قول:
کرک هم تو صفحه های قبل موجود هست
داداش بلاخره یکی جواب میده:10:نقل قول:
انگار نه انگار که من حضور دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست به من کمک کنههههههههههههههه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------
من از GameFix یکی دان کردم.0.7mb بود.ارور ...Has Stoped workimg میده!!!نقل قول:
همون طور که چندین بار هم گفته شده باید از کرک اسکیدرو استفاده کنید. و نکته ای که وجود داره این هست که بعد از ریختن کرک در محل نصب بازی مانع پاک شدن فایلها توسط آنتی ویروستون بشید وگرنه بازی اجرا نمیشه دیگه.
کرک هم تو صفحه های قبل موجود هست
همونه به نظرم...ببین نسخه منم همون نیلوفر آبی بود!...علت این که بازی اجرا نمیشه به خاطر اینه که آنتی ویروست فایلهای کرک رو پاک می کنه...من دفعه اول که کرک رو نصب کردم مشکل تو برام ایجاد شد که کلا دوباره بازی رو پاک کردم و از اول نصب کردم..ولی بار دوم نزاشتم انتی ویروسم کرک رو پاک کنه که مشکل اجرا شد(البته فک نکنم احتیاج به نصب دوباره بازی باشه..فقط یه کاری کن آنتی ویروست اون 2 تا فایل کرک رو پاک نکنه:10:)نقل قول:
منم آنتی ویروسم Nod هست ولی Disable کردمش. راستی این Skidrow که تو صفحه 16 تاپیک DiRT3 هست 1.5 گیگه.ولی چیزی که من دانلود کردم 700 کیلوبایته! 4 تا فایل داره که همه رو کپی میکنم ولی ارور زیر رو میده:نقل قول:
همونه به نظرم...ببین نسخه منم همون نیلوفر آبی بود!...علت این که بازی اجرا نمیشه به خاطر اینه که آنتی ویروست فایلهای کرک رو پاک می کنه...من دفعه اول که کرک رو نصب کردم مشکل تو برام ایجاد شد که کلا دوباره بازی رو پاک کردم و از اول نصب کردم..ولی بار دوم نزاشتم انتی ویروسم کرک رو پاک کنه که مشکل اجرا شد(البته فک نکنم احتیاج به نصب دوباره بازی باشه..فقط یه کاری کن آنتی ویروست اون 2 تا فایل کرک رو پاک نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرکی من تونستم باهاش بازی کنم 3 تا فایل داشت(فایل اجرایی بازی رو نداشت)..اینم آدرسش:نقل قول:
اگه دیدی با این هم همون ارور رو داد یه بار بازیو پاک کن دوباره نصب کن همین کرک رو بریز قطعا باید درست بشه.کد:http://dl.----------.com/Game/Crack/Dirt%203%20SKIDROW%20(www.----------.com).rar
الان امتحان میکنم...نقل قول:
بازم همونجوریه...اون کرک قبلیمم فایل اجرایی نداشت.یک چیز دیگه بود که خیلیم مهم نبود...
در هر صورت من با همین نسخه ای که داری و با همین کرک مشکلم حل شد:10:نقل قول:
من یه چیزو فهمیدم که وقتی binkw32.dll این کرکو می ریزم ارور میده.وقتی فایل اصلی باشه مشکلی نداره.ولی باز اونجوری مثل قبله.:41:نقل قول:
در هر صورت من با همین نسخه ای که داری و با همین کرک مشکلم حل شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خیر انتی ویروسمو کلا میبندم موقع نصب
مشکل از کرک نیست .
عزیز دل!شما هر 3 فایل کرکی که داری رو هم تو این آدرس:c:/windows/system 32نقل قول:
و هم محل نصب بازی میریزی...سعی کن از game for windows live 3.3 استفاده کنی.
نمیشه داداش...نقل قول:
عزیز دل!شما هر 3 فایل کرکی که داری رو هم تو این آدرس:c:/windows/system 32
و هم محل نصب بازی میریزی...سعی کن از game for windows live 3.3 استفاده کنی.
دوستان من این بازی رو نصب کردم ولی از هیچ راهی نتونستم اجراش کنم
تعداد صفحات هم بالا رفته نمیشه همشونو گشت ...
واسه همین ممنون میشم یکی از دوستان کرک و کلا هر چیزی که برای اجرای این بازی برای اولین بار لازم هست رو در یک پست توضیح بده ...
پیشاپیش ممنون از لطفتتون
ببین من که خودم نتونستم بازی کنم ولی احتمالا اشکال از ویندوزمه...نقل قول:
دوستان من این بازی رو نصب کردم ولی از هیچ راهی نتونستم اجراش کنم
تعداد صفحات هم بالا رفته نمیشه همشونو گشت ...
واسه همین ممنون میشم یکی از دوستان کرک و کلا هر چیزی که برای اجرای این بازی برای اولین بار لازم هست رو در یک پست توضیح بده ...
پیشاپیش ممنون از لطفتتون
برو به سایت gf.wiretarget.com ...همون اول DiRT 3 رو می بینی.روش کلیک کن و یکی از 2 تا فایل Skidrow رو دانلود کن. این کرک بازیه.
البته یه سری بزن به:
------------------------------------------کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=429397&page=16
اگه هر کاری کردی و درست شد من رو هم خبر دار کنی ممنونت میشم...:46:
این کرک خودم هست بعد از رفع تمام مشکلات که براتون آپ کردم.تست کنید
کد:http://up.--------.com/images/vxrbf7fgaini7911nbj.rar