ونگر: پیروزی مقابل اودینزه تنش را از بین برد
'من مطمئنم شما تیم متقاعدکننده تری خواهید دید'
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرسن ونگر باور دارد پیروزی چهارشنبه مقابل اودینزه فشار را از روی آن ها برداشت و او "مطمئن است که تیم متقاعد کننده تری را در بازی مقابل منچستریونایتد خواهیم دید"
توپچی ها در چهارمین بازی این فصل خود دومین پیروزی اروپایی را بدست اوردند که به معنای حضور انها در دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا بود.
آرسن ونگر باور دار پیروزی چهارشنبه شب تنش و فشار را از بین برد و این مساله موجب می شود در ادامه عملکرد قابل قبول تری ارائه دهند.
" می توانستید پیش از دیدار با اودینزه تنش را در ترکیب ما احساس کنید. بعد از دیدار رفت با اودینزه ترکیب تاحدودی نا مطمئن بودم زیرا تنها 1 - 0 پیروز شده بودیم و همچنین به دلیل کیفیت عملکرد اودینزه که دیده بودیم.
وقتی مقابل لیورپول بازی می کردیم این بازی در ذهن ما بود اما اکنون دیگر تمام شده و من مطمئنم که عملکرد قانع کننده تری از تیم مقابل منستر یونایتد خواهید دید.
مطمئنم که یکشنبه مستحکم تر خواهیم بود و یک عملکرد خوب خواهیم داشت. برایمان بسیار حیاتی است که یکشنبه عملکرد بسیار خوبی از خود ارائه دهیم."
بعد از گذشت تنها دو بازی منچستر یونایتد 5 امتیاز بیشتر از آرسنال بدست آورده اما آرسن ونگر تاکید دارد که آنها در ابتدای فصل هستند.
" جدول مهم است، آن را انکار نمی کنم اما بعد از دو بازی شما باید کمی با آنها فاصله داشته باشید.
آنچه مهم خواهد بود عملکردی است که در بازی یکشنبه ارائه می دهیم، تا خود را متقاعد کنیم که می توانیم در سطح بالا نیز کار کنیم اما البته ما نمی خواهیم که شکاف زیادی را با صدر به وجود اوریم.
در بخش اول فصل ما، ما با همه تیم های بزرگ در خارج از خانه بازی می کنیم. این حتی مهمتر از گرفتن نتایج است و به منچستر یونایتد برای مثال اجازه نمی دهد که فاصله زیادی ایجاد کند. "
ونگر: منچستریونایتد مدعی اول قهرمانی است
سرالکس فرگوسن تیمش را این تابستان با جذب اشلی یانگ، فیل جونز و دیوید دخـآ تقویت کرده است.
پیروزی مقابل وست بروم و تاتنهام در دو بازی اول لیگ برتر موجب شد که منچستریونایتد شروع قدرتمندی در این فصل داشته باشد ونگر می گوید آن ها تیمی هستند که برای برد بازی می کنند.
" آن ها شرایط خوبی برای قهرمانی دارند زیرا فصل پیش قهرمان شده اند و ضعیف تر نیز نشده اند. این به ما بستگی داد که آن ها قهرمان نشوند."
" البته ما عقیده داریم که می توانیم سه امتیاز را کسب کنیم. ما از سال 2006 به بعد همواره نزدیک به آن ها بودیم و فصل پیش در خانه نیز آن ها را شکست دادیم و بنابراین معتقدیم توانایی انجام این کار را داریم."
" آن ها خیلی خوب تیم خود را تغییر داده اند و در مقایسه با فصل گذشته هنوز تیم خوبی هستند و بازیکنان با تجربه ای روی نیمکت دارند. به بازی هفته قبل نگاه کنید. به عنوان مثال وقتی آن ها می خواهند تعویض کنند برباتوف، گیگز، کریک و پارک را دارند. بنابراین متعجب نمی شوم اگر این بازیکنان در ترکیب ثابت بازی با ما قرار بگیرند."
" آن ها در بازی مقابل تاتنهام تیم کاملاً خوبی بودند و فصل را قوی تر از معمول شروع کرده اند. با شیوه ی بازی آن ها من احساس می کنم آن ها همیشه آماده هستند."
" بنابراین رویارویی جالی خواهد بود زیرا ما از نظر فیزیکی قوی هستیم. در محموع امیدوارم از نظر کیفی بازی ناامیدکننده ای نباشد. ما به آنجا می رویم که امتیاز کسب کنیم."
ونگر: گزارش رقم پیشنهادی ما برای کاهیل اشتباه است
’شما تنها اگر با قیمت موافق باشید بازیکن خود را می فروشید ‘
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کنفرانس خبری روز جمعه آرسن ونگر با سؤالاتی در مورد پیشنهادی که آرسنال برای گری کیهیل ارائه کرده است روبرو شد.
در خبرگزاری های نیز اعلام شد که بولتون پیشنهاد 6 میلیون پوندی آرسنال برای این مدافع وسط 25 ساله که سال آخر قرارداد خود در ورزشگاه ریبوک را سپری می کند را رد کرده است.
اوون کویل مدعی شده که پیشنهاد آرسنال حتی نزدیک به خواسته انها نبوده اما سرمربی توپچی ها در کنفرانس مطبوعاتی خود به آن واکنش نشان داد.
" باور دارم که هر مذاکره ای که وجود داشته باشد بین دو طرف است و شما تنها اگر با قیمت موافق باشید بازیکن خود را می فروشید.
ما هرگز در مورد مذاکرات خود حرفی نمی زنیم. نمی خواهم در مورد هر چیز شخصی صحبت کنم، این درست نیست و من پیش از این هرگز چنین کاری انجام نداده ام."
و واکنش به صحبت های آرسن ونگر در کنفرانس به او گفته شد که آرسنال نیز برای فروش فابرگاس در انتظار بالاترین پیشنهاد بود.
" تا زمانی که از رقم پیشنهادی راضی نباشیم بازیکن خود را نمی فروشیم. اما هرگز نمی آییم و احساس کنیم به ما توهین شده است. این بیشتر راهی برای تغییر ذهنیت بازیکن است که می تواند موجب بی ثباتی او در تیمش شود.
من هرگز قبل از خرید بازیکنی با او و یا حتی وکیل او صحبت نمی کنم. بنابراین نمی توانم درک کنم مشکل چیست."
منبع کلیه خبر ها و مصاحبه ها :
GunnersTrust.com:40: