پل وتسون تو کتاب نیست.
اتصال خازن و مقاومت هم چیزی ازش تو کتاب نیومده ولی نمیدونم میاد یا نه؟
Printable View
پل وتسون تو کتاب نیست.
سلام
فصل 3 رو تموم كردم:دي
مونده 4 و 5 كه 4 رو امروز و 5 رو فردا صبح تموم ميكنم
مدارهاي تركيبي خازن و مقاومت نميان واسه امتحان؟
ويرايش:امتحان امسال به نظرتون از مال پارسال سختتر باشه؟!
نمیشه گفت.نقل قول:
آخیییش!!!!!!!تموم شد
من هیچ درسی رو اندازه ی فیزیک طول سال نخونده بودم ، به خاطر همین کارم زیاد سخت نبود
هم کتاب رو خوندم هم جزوه رو ، هشت تا هم نمونه سوال امتحان نهایی حل کردم:24:
این آزمایش کنید هاش خیلی مسخره ان ، باید حفظشون کنیم:2: ...
خدا کنه فردا برسم یه دور دیگه کتاب رو بخونم:13:
(مدار RC هم سال های قبل اومده بود ، ولی نه خیلی پیچیده اش ، در حد خیلی ساده و معمولی)
فصل 5 مخمو به کار گرفته تموم نمیشه.
به نظر خودم فصل 2 تجربی از همش سخت تر هست . و فصل3 با اینکه بارمش از همه فصل ها بیشتر هست به نظرم راحت تر از همه
هست ....
بارم های تجربی به ترتیب از زیاد به کم میشه فصل ها 3 1 2 4 مطمئن باشید از پارسال سخت تر هست گرچه به نظرم امتحان پارسال راحت میشد نمره خوبی اورد ولی امسال فرق میکنه !
*البته من قبول بشم کافیه !:31:
من تو 2 صفحه آخر فصل 5 گیر کردم نیم ساعته. نمیدونم جرا این جریان متناوب تو مخم نمیره.:31:
من اواخر فصل سه هستم و دیگه حوصله ندارم!!!!!:دی
اگه تا امشب بتونم فصل 3و 4 رو بخونم خیلی عالیه....
سخت ترین فصل تجربی ها فصل دو هست..... بقیش دیگه هیچی نی....
چيز خاصي نداره ، 7-8 تا نمونه سوال ازش حل كن يادش ميگيرينقل قول:
اصن درکش نمی کنم. گذاشتم فردا بخونمش.نقل قول:
چيز خاصي نداره ، 7-8 تا نمونه سوال ازش حل كن يادش ميگيري
فصل 3 تمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــوم شد:دی
بچه ها اون مدار rc معلممون بهمون درس داده خدایی خیلی چرته.....من فکر کنم توی گلواژه دیدم که نوشته نمیاد اما برا کنکور میاد.... مطمئن نیستم.....
البته برا رشته تجربی!
صددرصدرنقل قول:
من چهار بار فیزیک دادم سالهای 88 و 89 هر بار از دفعه قبلتر سخت تر می شد
شابد من اینطور حس می کردم
به هر حال
:41:
چرا نیومده ؟نقل قول:
تا جایی که یادمه تمرین آخر فصل 3 همین بود
ادیت :
من کتاب رو تموم کردم . تا آخر شب یه دور دیگه فصل آخر رو میخونم .
فردا هم نمونه سوالات رو حل میکنم و یه دور دیگه کتاب رو میخونم.
مدار rc دلیلی نداره نیاد -تمرین کتابه- بعدشم خرداد 88 اومده بود .نقل قول:
گلواژه ی سوم تجربی صفحه ی 101 نوشته مدار "مقاومت-خازن" در کتاب مطرح نشده و برای امتحان نهایی هم نمیاد اما برا کنکور میاد... تاکید میکنم من در مورد رشته ی تجربی میگم نه در مورد ریاضی.....نقل قول:
من تجربی خرداد 88 رو دیدم و توش نبود. فکر کنم شما رشتت ریاضی باشه.درسته؟؟؟
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
ساعت 12 و 5 دقیقه تموم شد.... فردا میرم سراغ امتحان نهایی ها و یه دور هم حفظی ها رو میخونم....
آره من ریاضی امنقل قول:
پس احتمالا اون تمرین رو تجربیا ندارن ، که گلواژه نوشته نمیاد
فردا؟!!!!!!!!!:18:
مدار RC برای ریاضیا اومده قبلا . دقیقا همون تمرین کتاب اومده که گفتم . سال 88 بود ظاهرا
دقیقا که همون نبود ، یه ذره فرق میکردنقل قول:
من کلا تموم همه کارام . سوالا رم کار کردم دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه . در حالت عادی باید میشستم عربی میخوندم الان ولی واقعا نمیتونم . خیلی خسته ام .
آره خوب یه مصرف کننده هم داشت فک کنم ولی همون اختلاف پتانسیل و انرژی رو میخواستنقل قول:
دقیقا که همون نبود ، یه ذره فرق میکرد
دیشب زده بود اون پست رونقل قول:
12 و 5 دقیقه بامداد تموم شد دیگه....نقل قول:
درسته ایول:31:نقل قول:
دیشب زده بود اون پست رو
من سوالا رو یه دور خوندم البته همش رو حل نکردم چون خیلی وقت میخواست و حوصله نداشتم...... بیشتر روی حفظی ها دقت کردم.... امشب باید یه دور دیگه حفظی ها رو بخونم و یه نگاهی به فرمولا بندازم....
بالاخره تموم شد! دور دوم کتاب!هوراااا:26:
الان میخوام 3 تا امتحان نهایی 89 رو بخونم ، بعدشم دیگه با کامپیوتر بازی میکنم....:8:
ایشالا که فردا همه امتحان براشون آسون باشه:11:
تموم شد
صلواااااااااااااااااات
یکی نیس بگه 4 روز وقت داشتی میمردی بخونی!
یعنی خااااااااااااااااااک تو سرم!
خدا به خیر کنه
این همه فرمولو قاطی نکنم سر جلشه
امتحان رله ای بود. فقط سوالاش خیلی زیاد بود.
19 تا سوال ؟! چه خبر بود بابا ... :(
من هر سوال محاسبه ای رو 3 بار حل کردم ولی باز میترسم سوتی داده باشم
یه هر حال ... وایمیسیم کلید بیاد
فیزیک خوووووووووب بود
+
20 میشم
واقعا حیف اون همه وقت که سرش گذاشتم ، خیلیییی راحت بود
هر کدوم هم 2-3 قسمت داشت. فکر کنم یه 40 بخشی میشد.نقل قول:
19 تا سوال ؟! چه خبر بود بابا ... :(
دوستان حال میکنین بزنم کیفتون رو داغون کنم؟؟؟:دی
اما بچه های تجربی سوال که توان مولد رو میخواست چند درآوردین؟؟؟ من و اکثر دوستام 2 در آوردیم....اما یه سری که در اقلیت هستن اون رو 4 در آوردن و استدلالشون هم منطقیه.... شاید من یکم گیج شده باشم...شما اون رو چند درآوردین؟؟؟/
کلید اومد ...
ادیت :کد:http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/139003nazari/N9003016_1.pdf
2 تا غلط 25 صدمی دارم ...
میشم 19.5
همونطور که حدس زدم هردو محاسباتین .
خوشحال نیستم ولی بیخیال ...
به صورت نافرمی تکذیب میکنم گفته های خودم رو.... جواب همون 2 میشه.....درست نوشته بودم....نقل قول:
اما خب دبیر ما یه نکته ای گفته بود وقتی که جریان به صورت برعکس وارد مولد میشه مولد به عنوان یه مصرف کننده عمل میکنه اما ظاهرا اشتباه گفته.....
اشتباه چرا ؟نقل قول:
اما خب دبیر ما یه نکته ای گفته بود وقتی که جریان به صورت برعکس وارد مولد میشه مولد به عنوان یه مصرف کننده عمل میکنه اما ظاهرا اشتباه گفته.....
مصرف کننده میشه دیگه
+
راستی امروز دیدمت داشتی جلوی قلمچی با یکی حرف میزدی . کدوم مدرسه این شما تجربیا ؟
شیتمان نکو.... خب اگه مصرف کننده باشه اونوقت V=e+rI در نتیجه r میشه 4 پس توان که میشه p=vI که میشه 4.نقل قول:
اصلا این سوال رو داشتین؟؟؟
+
زیارت قبول باشه انشاالله تعالی:دی
حوزه ی ما باریکس:دی باریکه اسمشه .....پشت مدرسه ی خودمون بعد از آبشوران نزدیکه پشت سینما استقلال
به جان خودت یه آدم هایی میان اونجا که من جرات نمی کنم نگاشون کنم.... هر کدومشون اندازه ی نجفی هیکل دارن....
نه ولی حل کردم مثلشونقل قول:
شیتمان نکو.... خب اگه مصرف کننده باشه اونوقت V=e+rI در نتیجه r میشه 4 پس توان که میشه p=vI که میشه 4.
اصلا این سوال رو داشتین؟؟؟
ببین اون ir علامتش عوض نمیشه که
اگه مولد باشه e مثبته و اگه مصرف کننده باشه e منفی میشه یعنی کم میشه . r هم مثل بقیه مقاومت هاست و منفیه
با 4 کیلو ریشی که تو گذاشتی قبولم میشه به رحمه الله ! :دینقل قول:
زیارت قبول باشه انشاالله تعالی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حوزه ی ما باریکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باریکه اسمشه .....پشت مدرسه ی خودمون بعد از آبشوران نزدیکه پشت سینما استقلال
به جان خودت یه آدم هایی میان اونجا که من ت...م نمی کنم نگاشون کنم.... هر کدومشون اندازه ی نجفی هیکل دارن....
به ! یادته پارسال سر دفاعی کیا اومده بودن مدرسه ما ؟ اونام با مان ! تازه همه هم مثل من کچل کردن :دی تا من کچل کردم مد شد ! :دی
سوال رو ولش کن....نقل قول:
این ریشم خیلی باحاله.... خودم خیلی براش کیف میکنم:دی
تو هم کچل کردی....از ته؟؟ یعنی مثل آینه شده؟یا این که خیلی کوتاش کردی؟
ریشتم کف میکنه برات :دینقل قول:
این ریشم خیلی باحاله.... خودم خیلی براش کیف میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هم کچل کردی....از ته؟؟ یعنی مثل آینه شده؟یا این که خیلی کوتاش کردی؟
مثل آینه بود ولی 20 روز پیش !
الان به همون سطح خیلی کوتاه رسیده
سوال 5 رو هم اشتباه کردم.... (تجربی) من فکر کردم جریان در سیم لوله وجود داره و الآن میخواد بدونه که آهنربا روبه کدوم جهت میره...من نمی دونستم که جریان توسط آهنربا القا شده....اههههههههههههههههههه ههه لعنت به این شانس...:19:
من که جوابام یادم نیست ولی غلط گیر نیوردم. حالا ببینیم چی میشه.
خود کلید تو سوال 18 واحد آمپر رو ولت گذاشته.
راستی من سوال 16 و 18 از یه فرمول دیگه رفتم. نمره میدن؟ همون فرمولای کتاب بودن.
مثلاَ سوال 16 اول میدانو حساب کردم بعد f رو حساب کردم.
دوستان حافظ قرآن و عربی دان عزیز ...
عربیو چیکار کنیم ؟ من به بالای 16 رازیم ! جدا !
چجوری میخونید شما ؟
من سه درس رو سعی میکنم امروز بخونیم . درس اول تموم شد الان .
به راه حل های درست نمره داده میشه : دینقل قول:
راستی من سوال 16 و 18 از یه فرمول دیگه رفتم. نمره میدن؟ همون فرمولای کتاب بودن.
میگم فقط ما دوتا اینجا پست میدیدم....بقیه همه دارن میخونن .... بیچاره بیا ما هم بریم بخونیم به جا اینکه بیایم اینجا الکی بنویسیم...من هرکاری میکنم نمیدونم چرا اینترنتم تموم نمیشه؟؟؟:دینقل قول:
مگه کنکوری نبودی شما؟ فکر می کردم کنکوری نباشی ولی خب الان مطمئن شدم ( عجب کشفی :31: )نقل قول:
عربیو چیکار کنیم ؟ من به بالای 16 رازیم ! جدا !
عربی رو من پارسال نمرم کم شد که خیلیاش بی دقتی بود. یه نکته اینکه خیلی حواست باشه سوال چی خواسته، کجا داری می نویسی و... .
ولی خوبیش اینه چون امتحان نهایی می شه گفت تقریبا سخت طرح می کنن، نمره ها اکثرا پایینه و ترازت بد نمی شه در عوض کنکور آسونترین درستون خواهد بود ( یادتون باشه کی اینو گفتم. سال بعد خودتون متوجه می شین )
ولی یه توصیه که امسال خودم بهش رسیدم.
منهج های عربی بهترین راه اینه یه جمله های کلیدی که تو حافظه خوب می مونه رو از حفظ کنی و راحت در مورد همه ویژگی هاش اونو بدونی. مثلا می گم برای تمییز و حال و... بهترین راه اینه یه جمله خیلی خوب از حفظ کنی. مثلا ذهب التلمیذ مسرورا ( و هو مسرور ) . خب از رو این جمله کل قواعدش رو می شه فهمید. التلمیذ : معرفه . پس صاحب حال معمولا معرفه. مسرورا : نکره و منصوب و مشتق . برای تمیز : هو اکثر منی علما . خوب اینجا مشخصه علما که تمییز است جامده و منصوب و هر چی خواست می تونی از رو اینا بفهمی. فقط استثناها مثلا حافظا و شهیدا رو هم یادت باشه.
فکر نکنید می خواستم اینجا درس بدما :31: - فقط خواستم روشی بگم که خیلی خیلی راحت منهج ها یادتون بمونه . حالا امتحان نهایی هیچی ولی برا کنکور این بهترین راهه به نظر من.