اقا ممنوننقل قول:
OSــش چیــــــه ؟
Printable View
اقا ممنوننقل قول:
OSــش چیــــــه ؟
والا دقیق نمیدونم ولی بر خلاف BF3 که XP رو ساپورت نمیکنه فکر کنم این تمام OS ها رو ساپورت کنه:46:نقل قول:
وقتی زده باید از دایرکت ایکس 10 یا 11 پشتیبانی کنه یعنی یا vista یا 7 فکر کنمنقل قول:
این سیستمی که نوشتی حداکثر سیستم مورد نیاز بازی هستش دیگه ؟ :18:نقل قول:
نقل قول:
نه خیر دوست عزیز اون سیستم مورد نیاز هستش سیستم پیشنهادی اینه
CPU: AMD Athlon X2 4800 ( yea i know its old )
VIDEO: gtx 460
RAM: 4gig
عجیبه یعنی این نسخه تو سیستم من اجرا نمیشه ؟نقل قول:
ram: 3gig
vga : nvidia giforc 9400 gt
cpu : intel core 2 duo e 4500
memory : 500gig
از اجرا شدن که اجرا میشه ولی روی کمترین جزئیات باید بازی کنی چون گرافیک و سی پی یوت خیلی ضعیفه متاسفانهنقل قول:
ولی من با همین سیستم mw2 رو بهترین حالت با کمترین گیر بازی میکردم :46:نقل قول:
دوست عزیز mw2 مال چند سال پیش هستشنقل قول:
در ضمن اینا رو که ما از خودمون نمیگیم شرکت های سازنده این سیستم ها رو تعیین میکنن و با توجه به این سیستم ها سیستم شما برای این بازی ضعیفه
حالا بزارید بازی ریلیز بشه خودت تست کن ببین چه جوریه:31:ایشالا که بتونی راحت بازی کنی:31::46:
از سیستم مورد نیاز نترسید تکنولوژی ساخت این بازی خیلی قدیمیه.
با همون سیستمی که نسخه های قبلی رو اجرا کردید میتونید این رو هم با کیفیت مطلوب اجرا کنید.
این تبلیغات اگه نباشه سخت افزارهای جدید pc چجور هر 6 ماه یکبار باید فروش کنه؟!! :27:
مقدار دیالوگ های Modern Warfare 3 هفته ی گذشته در همایش Call of Duty XP مشخص شد.
در این همایش بخشی به نام The Voices of Call of Duty وجود داشت که در آن صدا پیشگان این فرنچایز به سوالات حضار جواب می دادند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Keith Aremکارگردان خلاق بازی که بر روی سن حضور داشت در مورد Modern Warfare 3 گفت این بازی 10000 خط دیالوگ بیش تر از بازی قبلی این فرنچایز یعنی Black Ops خواهد داشت. او گفت:“اگر شما به برنامه های تلوزیونی نگاه بکنید می بینید که به طور متوسط هر نیم ساعت تقریبا 400 خط دیالوگ دارند و یک فیلم معمولی کامل هم حدوداً شامل 1500 خط دیالوگ می شود. در طول زمان هایی که گذشت ما تعداد شخصیت ها و سربازان بازی را از 80 به 90 و در نهایت به 100 نفر افزایش دادیم. در Black Ops تقریباً 30000 خط دیالوگ وجود داشت اما این بار در Modern Warfare 3 چیزی حدود 41000 خط دیالوگ داریم.”او ادامه داد:
“ضبظ کردن آن همه نوشته و دیالوگ برای ما بیش از یک سال طول کشید. در حال حاظر هم ما در مرحله ی Motion Capture (ضبط حرکات بدن) و Voice Over (ضبط موسیقی) هستیم.”همچنین در این همایش گفته شد William Fichtner بازیگر معروف فیلم هایی مانند Black Hawk Down و The Dark Knight به عنوان یک چهره ی شناخته شده صداپیشگی یکی از شخصیت های اصلی بازی را بر عهده خواهد داشت. صداگزاران مشهور دیگری مانند Nolan North (صداگزار Nathan Drake در سری بازی های Uncharted) و Michael Rooker که هر دو در بخش زامبی ها در Black Ops ایفای نقش می کردند و همین طور Billy Murray صداپیشه و بازیگر نقش Captain Price هم از شخصیت های مشهوری بودند که در جریان این نمایشگاه حضور داشتند.
Modern Warfare 3 در 8 نوامبر بر روی PC، PS3 و X360 منتشر خواهد شد.
محتوای مخفی: منبع
سلام - من با سخت افزار زیر این بازی رو میتونم بدون گیر بازی کنم ؟
CPU: core i7 2630qm 2.00 ghz
Graphic: Radeon HD 6770 1024MB ( share 4gb )
Memory: 8gb
DirectX: DX11
پــَ نــه پَـ :دینقل قول:
سیستم خوبیه میتونی راحت بازی کنی
احتمالا بسیاری از دوستان برای انتشار بازی MW3 روزشماری می کنند، امروز سیستم پیشنهادی برای اجرای این بازی بر روی PC منتشر شد. حداقل سیستم مورد نیاز این بازی که در تاریخ 8 نوامبر برای PC, PS3, Xbox 360 و Wii منتشر می شود از این قرار است:
CPU: Core 2 Duo E7400 2.80GHz / Phenom II X2 555 Black Edition
Graphic: GeForce GTS 240 / Radeon HD 5670 512MB
Memory: 3GB
Harddrive: 15GB
DirectX: DX10 or later
Network: Broadband Internet Connection
Installation: DVD-Rom Drive
کد:http://www.dbazinews.com/?p=8000
شوتر اول شخص یک سبک یک ایده یک موضوع یک تفکر یا یک دیدگاه هر چی که بشه برای این سبک تحریر کرد رو جلو میکشه و بین میکنه که جز محبوب سبک هایی هستش که همیشه جا داشته برای پیشرفت و درانواع و اقسام های مختلف به اشکال مختلف خودش رو نشون داده و بودند بازی هایی که نه تنها این دیدگاه هارو توسعه دادن بلکه هر بار لذت این سبک رو برای ما تکرار نشدنی کردن سری بازی های call Of Duty هم از این قائده مستثنا نیستش از اول بنیه ثابت کرده و محکم بوده نشون داده که همیشه راهی هستش و روشی ان هم با تغییرات بسیار خوب و مناسب در خور نام زیبای Game که برای همه ما زندگی رو از دیدگاهی متفاوتر جلوه میدهد و شیرین میکند.
Call Of Duty عنوانی هستش که پیکره قدیمی در خود دارد و داستان را نیز همیشه در لابه لای عناوین خود حفظ کرده و اولین تجربه های داستان یخودش رو در موضوع جنگ جهانی (بلای خانمان سوز) اغاز کرده و تا 5 قسمت از عنوان های خودش رو به این موضوع اختصاص داده و 2 قسمت خو را با داستانی جدا و رویکردی مدرنیزه بیان کرد که تمامی درجه های تبدیل شدن به یک اثر فوق العاده رو برای خود فراهم کرده
Activision ناشری که از ابتدای کار روی پروژه بازی حضور داشته و تا کنون این استدیو عهده دار انتشار بازی بوده و هنوز هم هست چه بسا که سود بسیار خوبی هم از این بازی میبره.
امتیازات بر اساس سایت Gamespot قرار داده شده
Activision در سال 1972 تاسیس شد و در سانتا مونیکای ایالت کالیفورنیا در ایالات متحده امریکا قرار دارد که چیزی حدود 4000 هزار کارمند نیز در خدمت دارد
تاریخ انتشار ..:2003
امتیاز..:9
ناشر..: Activision
سازنده..:Infinity Ward
اولین قسمت از این سری بازی ها شاهد اولین مدل گیم پلی رو بودیم که در میان داستانی بسیار جذاب
جنگ جهانی که باعث شد تحولی بسیار بزرگ در صنعت گیم داشته باشم
گرافیک زیبا و دیدار از سواحل نرماندی بسیار به یاد ماندنی بودن
Call of Duty 2
تاریخ انتشار..: 2005
امتیاز..:8.8
تحول دیداری دوباره داستانی متفاوت سواحلی باشکوهتر با قسمت دوم ندای وظیفه که شاید بیشتر گیمرها
از این قسمت خاطره دارن و همیشه یاد میکنن جنگ جهانی و دوران زیبای گرافیک بالاتر گیم پلی درگیرانه تر
Call of Duty 3
تاریخ انتشار..: 2006
امتیاز..:7.2
سازنده..:Treyarch
هنوز قسمت دوم منتشر نشده بود که Activision اعلام کرد که ساخت قسمت سوم این سری رو نیز
اغاز کرده اما این بار تری ارچ مسئول ساختن بازی شد که سرانجام بازی موقع انتشار اونی نشد که انتظار میرفت
تکرار کلیشه جنگ جهانی و تکرار فضاهای مجدد مورد انتقاد شدی قرار گرفت که گیم پلی بازی همان رویداد های اول و دوم هستند
باعث شد تا این قسمت نتواند موفقیت سری کال رو تکرار کنه
Call of Duty 4 Modern Warfare
تاریخ انتشار..: 2008
سازنده ..:Infinity Ward
همه چی یهو اتفاق افتاد کلا تغییرات به اوج خودش رسید زمین و زمان درگیر هم شدند تا این ابر شوتر اول شخص رو مشاهده کردند
سال 2008 یکی از به یادماندنی ترین سال های یک گیمر و این بار سری Call of Duty یک دگرگونی به وجود اورد
دیگری خبری از جنگ جهانی نبود و همه چی به کل تغییر کرده و بازی رو به جنگ مدرن اورده است
بازی انقدر موفق شد که درست در زمانی که همه فکر می کردند جایی برای شکوفایی FPS نیست این بازی سر علم کرد
و توانست گیم پلی رو با تعریفی جدید بیان کند در این میان یکی از بهترین داستان های موجود در یک شوتر اول شخص که همراه بود با
صحنه های سینماتیک فوق العاده که ابداع کننده این روش هم همین بازی بود انتظارات به اوج خود رسیدن در این قسمت
طوری که باعث شد شخصیتی دیگر در قلوب بازیبازان جا باز کند ان هم کاپیتان پرایس خودمون
Call of Duty 5 World at war
تاریخ انشتار..: 2008
ناشر..:Activision
امتیاز..:8.5
بعد از جنگ مدرن اختلافاتی بین Activision و Infinity Ward رخ داد که باعث شد نزاعی سخت بین این دو استدیو به وجود اید
تا اونجایی که دیگر Infinity Ward قصد داشت نام Call of Duty رو از این مدرنش جدا کند بنابراین Activision برای خلا یکساله که پیش رو داشت
قسمت جدید از این سری رو این بار توسط استدیو ترای اچ منتشر کرد که باز رویدادهای بازی به دوران جنگ جهانی اول باز گشت
اما این بار سعی شد که تمامی المان ها با غییرات گشتده روبرو بشه مخصوصا که این بار جنگ در ژاپن روایت میشد
اما باز تقلیداتی هم از قسمت 4رم شد و این موضوع به وضوح در میان پرده ها و نحوه روایت داستان پردازی هاش دیده میشد
اما در نوع خود این قسمت نیز بسیار قابل توجه شد
Call of Duty 6 Modern Warfare 2
تاریخ انتشار..:2009
نیازی نبود که در مورد خوب یا بد بودن قسمت دوم جنگ مدرن فکر کرد همین که بازی ادامه داستانی مدرن یک بود خود
تثبیت کننده موفقیت بود طوری که همگان مطمئن بودن شاهکاری دیگر عرضه خواهد شد
ادامه بازی با رویداد داستانی بسیار زیبا رخ داد یکی از ماندگارترین مراحل تاریخ بازی های رایانه ای (مرحله فرودگاه) روسیه در این
قسمت رخ داد بالاخره جدال دو ابر قدرت جهانی روسیه و امریکا به جنگ منتهی شد و داستان شخصیت های بازی با موفقیت
گیم پلی بازی با تغییراتی نیز روبرو شد اما نه د رحد ایده ال قسمت چهارم Infinity Ward ثابت کرد که همیشه می تواند
Call of Duty 7 Black Ops
تاریخ انتشار..:2010
کی فکرشو میکرد یک شبه ره صد ساله رو این قسمت طی بکنه بله قسمت هفتم این سری در عرض کمتر از یک سال در صدر بازی های پرفروش قرار گرفت
و در میان پرفروش ترین های چند سال اخیر هم قرار بگیره دیگه تری اچ انقدر فروش کرد که برای 7 پشتش کافیه
داستان بازی هم روایتی فوق العاده داشت یکی از بهترین داستان های کل این سری و بهترین داستان های تاریخ بازی های شوتر اول شخص رو داشت
یک روایت واقع گرایانه در میان یک بازی با ایده ال ترین نحو ممکن قرار گرفته بود
و در این میان مد انلاین بازی هم ایده ال ترین نحو ممکن رو ارائه داد
سلام. خبر جدیدی از بازی نیست؟
این بازی بتا متا واین جور چیزا داره؟
تا جایی که یادlمه این کاپیتان پرایس از شماره 2 توی بازی بودش...من از اون موقع دوستش داشتم!نقل قول:
طوری که باعث شد شخصیتی دیگر در قلوب بازیبازان جا باز کند ان هم کاپیتان پرایس خودمون
البته یکی دیگه بجز پرایس بود فکر کنم اسمش کاپیتان مک گریگور (اگه اشتباه نکنم) بود....اونو بیشتر دوست داشتم : دی...که با اومدن سری mw دیگه خبری ازش نشد!
نه فکر نکنم سری بازی های cod بتا متا داشته باشه :10:نقل قول:
cod 7 كه افتضاح بود ببينيم اين چي ميشه
امیدوارم دوباره شاهد گیم پلی تکراری این بازی یعنی فقط بکش و برو جلو نباشیم و تنوع بیشتری در بازی ببینیم.
فعلا battlefield 3 با امکاناتی مثل جت جنگنده و انجام بازی تاکتیکی و گروهی جدی ترین رقیبش محسوب میشه. به
نظرم امسال هر کدوم از این دو بازی فروش خیلی خوبی خواهند داشت ولی هر کدوم که از المنت های سبک RPG
بیشتر استفاده کنند موفق تر خواهند بود.
سلامنقل قول:
دوست عزیز میشه منظورتو از این حرفتون بازتر بیان کنید..؟
گیم پلی تکراری منظورت سری MW هستش یا کل سری COD رو میگید..؟
مگه قراره در battlefield 3 کار دیگه ای هم بکنیم..؟
که بکش برو جلوش در درجه های بعدی قرار بگیره..؟
یا این که با جت جنگنده قراره فقط شناسایی بکنیم و کسی رو نکشیم..؟
تا اینجایی که من یادمه و تجربه هایی که از بازی کردن تمامی سری قسمت های این بازی ها از گذشته تا حالا این COD بوده که داستان پردازی درست و حسابی داشت و یک محور بازی هم داستان بود. نه بتلفیلد...
حامد جان حرفت در ظاهر قابل قبوله اما همه ما میدونیم منظور ایشون از اون حرف چی بوده...حداقل من منظور ایشون رو اینطور فهمیدم که این نسخه هیچ نوآوری نداشته باشه و مثلا صرفاً شبیه یک DLC باشه برای MW2. همونطور که ما دیدیم MW2 نسبت به MW تفاوتی در حد 2 سال نداشت جز کمی بهتر شدن و زیباتر شدن انفجارها و آتیش ها ! منظور از بکش برو جلو هم اینه که بازی با روند تکراری پیش بره و Surprising نداشته باشه.نقل قول:
وگرنه دیگه هرکسی میدونه که وقتی سبک یک بازی FPS هست دیگه قرار نیست توش سوار BMW بشیم ریس بدیم !
:46:
خوب شد مصطفی حرف ایشون رو برام تجزیه تحلیل کردی :46:نقل قول:
به نظر من که فعلا تا بازی منتشر نشده به هیچ وجه نمیشه نظر داد پس این جور حرف ها به نظر من صحیح نیست
من صرفا تجربم رو نسبت به بازی های قبلی این سری بیان میکنم و برداشتم هم اینطوریه که فعلا از همه جهات COD برتره
حالا این که در نسخه های جدید بتلفیلد تونسته با ارائه گرافیک برتر و امکانات جدید بخواد امسال خودی نشون بده بحثش جداست کاری با اون ندارم
MW2 در قیاس با بتلفیلد 2 بسیار بسیار برتر بود از همه لحاظ قبول دارید..؟
مقایسه کنیم بین دو نسخه بازی بتلفیلد 2 و 1 میتونیم به وضوح ببینیم که COD برتر بوده.
میگم مصطفی جان من که تو نسخه های قبلی بتلفیلد اصلا Surprising گی ندیدم باز این MW بوده که همچین سیستمی رو به خوبی ارائه کرده.
پس موافققی که صبر کنیم ببینیم امسال کدوم یکی موفق میشه ..؟ (البته خودم که طرفدار COD هستم برا همین امیدوارم COD موفق بشه :46:
فکر نکنم بازی که از لحاظ امتیاز،فروش و کامنت های گیمرها یکی از برترین های تاریخ بازیسازی بوده رو بشه بهش صفت افتضاح داد...............نقل قول:
نقل قول:
من کل سری COD رو دارم راجبش صحبت میکنم. توی بتلفید 3 شما نمیتونید فقط بکشدید و برید جلو بلکه باید با
استفاده از تاکتیکهای مختلفی که بازی سازان طراحی کردند و امکانات مختلفی که برای شما قرار دارن اینکارو
انجام بدید و بازی رو از این لحاظ سخت تر شده و باعث میشه شما از فکرت در هنگام بازی کردن استفاده کنی که
بازی رو لذت بخش تر میکنه و از حالت یکنواختی در میاره.ولی در سری COD شما انتخاب زیادی نداری فقط باید
اسلحه برداری و هرچی مانع سر راهت قرار میگیره از بین ببری بدون اینکه فکر کنی. من خودم اصلا عادت ندارم
ایراد و اشکال بگیرم اما دیگه تقش در اومده. شما فکر میکنی بازی سازان COD وقتی که گیمرها میگن بازی شما
باگ داره و اونها میگن همینه که هست اگه نمیخواید بیارید بازی رو پس بدید حالا بیان به این اهمیت بدند که
بازیشون یکنواخت شده و صدای اعتراض همه دراومده و دیگه جذابیت قدیم رو نداره؟ آیا بهتر نیست به جای اینکه
هر سال یک عنوان از COD رو ببینیم و اون رو در بالای لیست فروش نگاه کنیم ایندفعه بیان دو سال وقت بذارن
بلکه بازیشون رو از این حالت در بیارن و یه تغییر و تحولات اساسی درونش انجام بدن؟ اینکه من یکسال موفق بودم
حالا هر سال بیام همون بازی سال قبل رو با تغییر داستان و چهار تا دیالوگ جدید منتشر کنم دیگه اسمش نمیشه
بازی سازی بلکه بهش میگن توهین به شعور مخاطب. gta هم خیلی موفقه ولی چرا هر سال یه بازی ازش
منتشر نمیشه؟ الان سه ساله منتظریم gta بعدی بیاد.
دقیقا موضوع همینه پس برداشت مصطفی غلط بود :31:
خب بعد از COD 4 دیگه اون سازنده ها عوض شدن پس دقیقا نمیشه گفت هر سال یدونه میدن بیرون بلکه دو سال یه بار
COD 3 برا تری اچ بود و سری MW برا IN پس این موضوع حله از هر سال یدونه در میاد
بعد من COD 3 رو خودم شخصا تو این سری از همش ضعیفتر میدونم حتی امتیازاتش هم ضعیف بود همه سایت ها هم بر ضعیف بودنش تاکید داشتن بعد اومد تو COD 4 تحول ایجاد کرد بعدش داستان میره جنگ جهانی این بار تو ژاپن بعد دوباره ادامه داستان MW1 و در نسخه اخری هم که BO یکی از بهترین داستان های تاریخ رو داشت الان من نمیدونم چطور تغییری قراره مگه حاصل بشه که نتیجه بده
میگید باگ..؟ خب اگه به باگه که اونو قبول دارم چون ایراد از طرف سازنده بود ولی این که توهین به شعور مخاطب باشه نه ندارم
چون همچین چیزی نیست اصلا :46:
فقط ادامه میدیم بحثو به حاشیه نکشونیم همینطور مثبت بریم جلو خیلی لذت بخش تر هم خواهد شد
مگه اين بازي بود؟؟ بيشتر بهش مياد فيلم سينمايي باشه چون بيشتر انيميشنهاي بين بازي و اتاق عمل و شكنجه بود اسحه درست و حسابي هم كه توش نبود من شخصا از cod4 خيلي خوشم اومد يه تيربار با گنجايش خشاب بالا ميگرفتي دستت همينطور بي هدف بطرف دشمنها شليك ميكردي تا بميرن و سريع ميرفتي جلو چيزي كه نوي cod 6 هم نديدمنقل قول:
- دقیقا چون بازی هنو ز منتشر نشده این جور بحث ها لذت بخشه وگرنه که باید همه سکوت کنیم تا ریلیز بازی :31:نقل قول:
- نه نه نه MW2 از همه ی جهات بهتر نبود، فقط از لحاظ مد های آفلاین و سینگل پلایر به نظر من یک سر و گردن بالاتر بود اما مولتی دیگه نه.
الان اصلاً بحث ما سر ه مقایسه ی MW2 با سری BF نیست، من فقط یک مثال از پیشرفت نکردنه 2تا نسخه از MW نسبت به زمان 2سال زدم.
- آره خب منم آنچنان Surprising ی ندیدم اما به جز بخش مولتی.
- صبر میکنیمممممم... :31: یک نگاه به امضام بنداز متوجه هم نظر بودنم باهات در این مورد میشی :40: :31:
خب حامد منم که 80% همونو گفتم . هر نسخه به نسخه ی دیگه پیشرفت آنچنانی نداره و فقط داستان بازی و زمانش رو تغییر میدند.نقل قول:
اینم قسمتی از حرف بنده:
نقل قول:
حداقل من منظور ایشون رو اینطور فهمیدم که این نسخه هیچ نوآوری نداشته باشه و مثلا صرفاً شبیه یک DLC باشه برای MW2. همونطور که ما دیدیم MW2 نسبت به MW تفاوتی در حد 2 سال نداشت
مصطفی اواتارت هم که رفیق خودمونه...موافقم منتظر میمونیم
و البته در کنار لذت بردن از بازی که اون مهمتره....:20:
بابا حامد جان بحثو ادامه میدادی دیگه اه ه ه ه ه :19: :31::31::31:نقل قول:
اره آوارتارم Ghost ه عزیزه فداش بشم :40:
به نظر من MW 1 با MW 2 فرقی خاصی نکرده بود به جز اینکه داستانش جدید شده ولی از لحاظ گرافیک و گیم پلی تغییری نکرده
بود(خب این یه ضعف هست) من تا بازی MW3 رو بازی نکنم نمی تونم در موردش نظر بدم ولی در مورد MW2 و 1 میشه نظر داد
.حالا اگه بخوایم BF1 رو با BF2 مقایسه کنیم خوب تغییراتی اساسی میشه توش دید(از همه لحاظ).اگه ما بخوایم MW2 رو با BF2
مقایسه کنیم خوب توی قسمت تک نفره MW2 (کاملا معلومه) بهتره ولی اگه بخوایم از لحاظ مولتی پلیر و آنلاین مقایسه کنیم
(من خودم 2 تاشون رو آنلاین بازی کردم می دونم) BF2 یه سرو گردن از MW2 تو آنلاین بهتره!اگه MW3 بخواد با همین تفاوتی
MW1 با MW2 رو داشت دوباره تکرار کنه بازی برشکست میشه.MW2 وقتی اومد پرفروش ترین بود چون MW1 قشنگ بود که
این پر فروش شد.پس MW3 هم پرفروش ممکنه پر فروش بشه ولی این ارزش نداره:41:من خودم طرف بتلم امیدوارم که بتل
پیروز بشه .من اگه بخوام CD Key یه کدوم از اینا رو بخرم مطمئنم بتل تو آنلاین یه سرو گردن بهتره قبول دارین؟
(نیاین دوباره گیر بدین بگین این گفت فلان )
سلام
من مطمئنم که این بازی گرافیکش بسیار بسیار عالی تر از نسخه های قبلیه modern warfar.
به هر حال modern warfar هر 2 سال یکبار انتشار پیدا میکنه پس مطمئن باشید این نسخه نسبت به نسخه های قبل خیلی پیشرفت پیدا کرده . شک نکنین.
دوست عزیز موتور پایه این بازی تغییر نکرده و در برابر بازی های روز به شدت ضعیفه،البته اگه هدف بازی کردن با آخرین تنظیمات روی یه pc گیمینگ حرفه ای باشه،مگه نه فعلا همین موتور پایه جوابگو هست.نقل قول:
*آپدیت*
marmolak kocholo@ جدی؟!خبر نداشتم،باید بهشون تبریک گفت چون معمولا کم پیش میاد شرکت ها برای بازی ها سالیانه در طول یک نسل موتور بازی رو عوض کنند.
mohammad4700@ ببخشید دوست عزیز من زیاد پیگیر این بازی نبودم (پیگیری اخبار بتلفیلد وقت نمیزاره!!) از ارتقاع موتور بازی خبر نداشتم مثل اینکه حرف شما درسته.
IW چند وقت پیش خبر داد موتور بازی از نسخه 4 به نسخه 5 ارتقاع پیدا کرده و دستخوش تغییراتی شده. در واقع موتور فعلی بازی MW3 انجین IW 5.0 هست.
نقل قول:
به نظر من باید بزاریم که این بازی منتشر بشه بعد در موردش قضاوت کنیم.
اون موقع دیگه تک تک ما میتونه بازی کنه و نقض و مضیتشو بفهمه.
لیست اچیومنت های بازی :
محتوای مخفی: لیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: سایز اصلی از راست به چپ
سرباز سمت راست اين عكس رو ببينيد
توي دود هست رو ميگم
چقدر ضایعست:wac::laughing:نقل قول:
این مثلا سربازه :31::16: