با سلام
می خوام تا 1500 تومان یه تلویزیون بگیرم (سامسونگ، الجی یا سونی) برای حال به مساحت 50 متر با روشنایی نسبتا زیاد. سایزشم از 37 به بالا. سه بعدی نباشه. اسمارت اگه نشه عیبی نداره اما اگه شد بهتر.
با تشکر
Printable View
با سلام
می خوام تا 1500 تومان یه تلویزیون بگیرم (سامسونگ، الجی یا سونی) برای حال به مساحت 50 متر با روشنایی نسبتا زیاد. سایزشم از 37 به بالا. سه بعدی نباشه. اسمارت اگه نشه عیبی نداره اما اگه شد بهتر.
با تشکر
42LV37100 ال جی حدود یک و 400 هست اسمارت هم هست.نقل قول:
البته "37 LV55000 حدود 1،300 و "42 حدود 1،600 که ال ای دی، اسمارت و.... همچنین کنتراست بالاتری نسبت به مدل LV37100 که smhsh121 معرفی کردن داره :46:نقل قول:
با توجه به اینکه میخوای یه بودجه خوب برای خریدت بذاری و کیفیت تصویر عالی و سایر امکانات تلویزیون برات مهمه ، روی تلویزیون led شارپ مدل le8300x شک نکن .نقل قول:
با توجه به اینکه این تلویزیون پنل ژاپنی داره و مجهز به تکنولوژی کواترون هست ، کیفیت تصویر فوق العاده ای داره و کیفیت تصاویر سه بعدیش هم عالیه .
سایر مشخصات :
مجهز به پانل LED ژاپني
داراي تيونر ديجيتال داخلي ----T
پانل چهار رنگ RGB+Y (كواترون)
Full HD 1920 x 1080
نسل دهم پانل با تكنولوژي UV2A
مگا كنتراست
قابليت پخش فرمت Divx به صورت HD
طراحي بسيار باريك و زيبا
توان مصرفي فوق العاده پايين
داراي عملكرد ECO جهت صرفه جويي در مصرف برق
كنترل هوشمند خاموش شدن دستگاه در هنگام عدم دريافت سيگنال
تبديل تصاوير 2 بعدي به 3 بعدي
قابليت نمايش عكس با فرمت : JPEG,MP
قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,AAC,MP3
قابليت پخش تصوير با فرمت : mp4, mkv, avi, mpg, mpeg, ps, ASF, MOV, WMV
ساپورت فرمتهای پخش usb اش هم خیلی خوبه و اکثر فرمتها رو ساپورت میکنه .
قیمتش الان حدود 2490 تومن هست .
به نظر من چون در کنار کیفیت تصویر خوب tv دوامش هم برات مهمه سراغ تلویزیونهای ژاپنی برو مثل پاناسونیک ، شارپ و ... سونی هم خوبه ولی چون قیمت مدلهای ژاپنیش خیلی بالاست و امکانات جانبیش مثل ساپورت انواع فرمتها توسط usb اش ضعیفه خریدش خیلی به صرفه نیست . درمورد این مدلهایی که گفتی مقایسشون کار جالبی نیست چون ویژگیهای خیلی متفاوتی باهم دارن . مثلا" EX720 توی امکانات جانبی خیلی ضعیفه و کیفیت 3d خوبی نداره و le830 ژاپنی هست و امکانات جانبی خوبی داره و یه تکنولوژی منحصر به فرد شرکت شارپ که همون تکنولوژی کواترون هست رو داره پس منطقیه که قیمتش از اون مدلهایی که معرفی کردی بیشتر باشه . تلویزیونهای LG هم عینک 3d بهتری نسبت به بقیه مدلها دارن ولی به دلیل کیفیت تصویر خاص و رنگهای تند و غیر طبیعی که تلویزیونهای lg دارن ، مناسب سلیقه های خاصی هست و کساییکه که از دیدن تصاویر زنده و با رنگهای طبیعی لذت نمیبرن از دیدن تصاویر lg لذت خواهند برد .نقل قول:
دوستان بين دومدل 40d5550 سامسونگ (1380000تومان)و 34000 ال جي (1256000تومان)
كدوم رو صلاح ميدونيد
راستي نتونم پاناسونيك بگيرم پلاسماي بقيه ماركها رو تاييد نداريد؟؟؟چون شخصا خيلي اعتقاد به پلاسما دارم و مصرف برقش هم مهم نيس اما ميبينم وقتي صحبته پلاسماس فقط پاناسونيك ميگين
پلاسماهای سامسونگم خوبن فقط اگه پلاسمای d8000 و d7000 و d6000 بتونی گیر بیاری خوبن بقیه مدلاشم خوبن ولی به جز این سه تا که اسم بردم بقیه مدلای سامسونگ تصویرشون زیر نور زیاد جالب نیست البته اینم بگم که همون مدلای ارزون پلاسمای سامسونگم تصویرش زیر نور کم ال ای دی رو میترکونه واسه همین باید ببینی خونت نورش زیاده یا کمه اگه کمه میتونی یه پلاسمای ارزونم بخری.
ممنونم از جوابتون
اين مدلها رو نمايندگي كه نگا كردم نداره
با سلام، من دوستم میخواد یه تلوزیون 32 یا 36 تا حداکثر یک ملیون تومن بخره میخواستم دوستان یکم راهنمایی کنند چه مارک و مدلی بهتره الان،من خودم یکم تحقیق کردم دیدم ال ای دی و پلاسما خوبن فقط نمیدونم کدومشون بهترن،از چند نفر شنیدم گفتن ال ای دی راحت رو صفحش خش بر میداره،ایا همچین چیزی درسته یا نه ؟
لطفا کمکم کنید
تلویزیون تا 2 میلیون تومان چه برندی و کدوم مدلش را بخرم صرفا 3D باشد اگر هم نشد led یا پلاسما
ممنون
چنین چیزی صحت نداره به فرض هم صحت داشته شما که نمی خوای روی صفحه تلویزیون تیله بازی کنید:31:نقل قول:
نقل قول:
این مقاله می تونه تو انتخاب برند سه بعدی مفید باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 1500 تومان یه ال ای دی سامسونگ (37 به بالا و اسمارت) معرفی می کنید. ممنونم
با 1500 تومان یه ال ای دی سامسونگ (37 به بالا و اسمارت) معرفی می کنید. ممنونم
فقط نمی دونم چرا دو تا پست شد.
شرمنده
40D5550 فکر کنم بدون هدیه زیر یک و نیم بشه البته اسمارت نیست. مدل 5950 اسمارت هست که مثل اینکه دیگه تولید نمیشه.نقل قول:
سلام
من چند جا در مورد سه بعدی های اکتیو و پسیو مطالبی خوندم ولی یا من نفهمیدم یا مبحث خیلی فنی بود.
میخوام بدونم اگه من یه سه بعدی سامسونگ به دلیل اینکه تصویر بهتری نسبت به الجی داره بگیرم باتوجه به گران بودن عینک های اکتیو آیا با عینک های ساده تر و ارزون تر که ظاهرآ پسیو هستند یا عینکهای آناگلیف میشه از سه بعدی سامسومگ استفاده کرد.
خیلی ممنون.....
نه نمیشه اگر می شد که دیگه انقدر سر اکتیو و پسیو بودن دعوا نمیشد.نقل قول:
به نظر من فعلا فیلم های سه بعدی جایگاه تعیین کننده ای نسبت به کیفیت تصاویر معمولی، توی انتخاب تلویزیون ندارند چون هم فیلمهای سه بعدی خیلی زیاد نیستند و هم همون تعداد کمشون هم اکثرا فیلم های زیاد خوبی نیستند که آدم بخواد چندین بار ببینتشون. سه بعدی اولش هیجان انگیزه ولی بعد عادی میشه مثلا من شاید ماهی یدونه فیلم سه بعدی ببینم.
میتونی با این بودجه یه lcd خوب و 40 اینچ بخری . مدل 40L5600X Sharp پنل ژاپنی داره و مشخصاتش :نقل قول:
مجهز به پانل LCD ژاپني
Full HD 1080P
داراي تيونر ديجيتال داخلي ----T
داراي 3 ورودي HDMI
قابليت پخش فيلم سينمايي به حالت 24 فريم در ثانيه
خروجي صوتي SRS Trusurround XT
قابليت كاهش مصرف برق (Optical picture control)
قیمت 1100 تومان
led بخر و چنین چیزی در مورد led درست نیست ، قراره تلویزیونت رو تماشا کنی نه اینکه آنقدر خش بندازی تا تستش کنی ...نقل قول:
به نظرم این بودجه رو صرف یه برندی کن که نخوای پول تبلیغاتشون رو بدی و یک قیمت مناسب داشته باشه و در عوض سایزش بزرگتر باشه . 32 خیلی کوچیکه . مدل 42KD30 ایکس ویژن 1100 تومنه و مشخصات خوبی داره و یه قابلیت ضبط برنامه های تلویزیونی هم داره که قابلیت جالب و جدیدی هست و همه tv ها اونو ندارن . قیمتش حدود 1100 هست . فرکانسش 120 هرتز است و تصاویر action رو خیلی خوب نمایش میده و قابلیت پخش انواع فرمتها رو از طریق usb اش داره .
مشخصات :
مجهز به پانل LED با درجه کیفی +A
داراي ----T داخلي با كيفيت HD
وضوح تصویر بالا: Full HD)1920 x 1080)
قابليت پخش تصوير، فيلم و موزيك از روي حافظه USB
زاويه ديد بسيار وسيع (178 درجه افقي و عمودي)
مجهز به تكنولوژي پيشرفته 120Hz
قابليت پخش فيلم به حالت 24 فريم در ثانيه
روشنايي و وضوح بسيار بالا در تصوير
قابليت ضبط برنامه هاي تلويزيوني PVR حتي در حالت آماده به كار(استندباي)
مجهز به ماشين زمان
قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,JPE,PNG,BMP
قابليت پخش صدا با فرمت: MP3,WMA,AAC
قابليت پخش تصوير با فرمت :DIVX,MPG,MPEG,MP4,MOV,MKV
آقا برو بریم برای خرید سامسونگ فقط مدلشو بهم معرفی کنید که چی بگیرم قیمت هم حدودا تا 2 میلیون تومان باشد
صرفا 3D باشد اگر نشد اشکال نداره LED باشه
مرسی
قیمت دقیقشو نمی دونم ولی سه بعدی سازگار با بودجه شما یکی از سه مدل زیر هست:نقل قول:
40d6920
40d6940
40d6960
از نمایندگی بجنورد پرسیدمنقل قول:
40d6920 قیمت ؟
40d6940 قیمت 2,362,000
40d6960 قیمت 2,572,000
گرونن بودجم نمیرسه
LED چه مدلی خوبه 5950 بهتره یا 5550
من میگم همون SONY 40 EX 720 3D را به قیمت 1,920,000 بگیرم خیالمو راحت کنم نظرتون چیه
قیمتها بالاست. فکر کنم این قیمت ها با هدیه باشه. اگر هدیه رو ازش کم کنید باید 500 تومان از قیمتشون کم بشه.نقل قول:
نقل قول:
سلام
سونی ex720 اصلا
اصلا
اصلا
اصلا توصیه نمیشه
کیفیت تصاویر اس دی و تلویزیون خیلی بده
من خودم گول تصاویر فول اچدی توی مغازه و مشخصات فریب دهنده ــش رو خوردم
واقعا توی خونه و تصاویر اس دی ازش بدم اومد
بعد از سه،چهار روز با 400 هزار تومن ضرر فروختمش
قبل از اون یه 40c6960 گرفتم خیلی خیلی عالی بود که بعد از هفت هشت ماه فروختم
اگه بودجه تون کمه می تونید 40d5550رو بگیرید
نسبت به قیمتش خوبه
تفاوتش هم با 5950 این هست که 5950 اسمارت هست ولی 5550 نیست.در کیفیت تصویر و... فرقی ندارن
اگه اسمارت براتون کاربرد نداره برای 5950 هزینه اضافه ندید بهتره
ولی به سری 6 نمی رسه
اما از ex720 خیلی بهتره
یکی از دوستام و یکی از اقوام نزدیک 5550 رو دارن و راضی هستن
موفق باشید:46:
نظرم رفت روی سامسونگ مدل 6940 :7:
که مدل 6960 نسبت به 6940 یک wifi داخلی و مرورگر اینترنتی بیشتر دارد همین
قبول كه ايكس ويژن مشخصات وقيمت خوبي داره اما خيليا ميگن بعد مدت كوتاهي افت كيفيت شديدي دارهنقل قول:
نقل قول:
بنظر شما الجی بگیرم یا سامسونگ؟
یه سوال دیگه.با یه تومن فقط ال ای دی 37 به بالا بدون اسمارت چیزی میشه بگیرم؟
ممنونم
40 و 42 اینچ که با زیر یک میلیون نمیشه گیر آورد ولی ال جی 37 اینچ مدل 35000 احتمال میدم زیر یک میلیون باشه.نقل قول:
اگه 3D میخوای که با توجه به بودجه ای که داری همون EX720 Sony رو بخر چون نسبت به بقیه مدلهای هم قیمتش توی بازار ، کیفیت تصویر خوبی داره ولی اگر 3D بودن برات مهم نیست میتونی تلویزیون ال ای دی 40LE700M شارپ رو بخری که حدود 1700 تومنه و دارای پنل ژاپنی و Full LED هست و کیفیت تصویر خیلی خوبی داره .نقل قول:
مشخصات :
مجهز به پانل LED ژاپني Full LED Panel
Full HD 1080P
10th-Gen panel
كنتراست فوق العاده 2.000.000:1 ديناميك
مجهز به پانل 10 بيتي با قابليت تفكيك بيش از يك ميليارد رنگ
Utra Brilliant LED and Crystalucent Technology
100/120HZ fine motion advanced
خروجي صوتي SRS Trusurround XT
زاويه ديدي بسيار وسيع(176 درجه افقي و عمودي)
داراي چهار ورودي HDMI
سلام
در مورد پست بالا...
شارپ le700 انتخاب خیلی خوبی می تونه باشه
ولی ex720 برای تصاویر اس دی اصلا توصیه نمیشه
درسته منم با نظرت موافقم ولی اگه دوستمون بخواد با 2 تومن 3D بخره انتخابهای خیلی خوبی نداره واسه همین با توجه به سایر مدلها EX720 رو پیشنهاد کردم . LE700M هم یکی از بهترین مدلهای شارپ هست که البته یکم سخت میشه توی بازار پیداش کرد و فقط بعضی از نمایندگی ها هستن که هنوز این مدل رو موجود دارن .نقل قول:
آره منم خیلی دنبال le700 گشتم پیدا نشدنقل قول:
مجبور شدم ex720 گرفتم و...:41:
من میگم صبر کنن احتمالا سری جدید سامسونگا بیاد سری d ارزون شه
نه دوست عزیز واقعیت اینه که همه led ها بعد از یک تعداد ساعت کارکرد معین نور پس زمینه شان نصف میشه و تصاویر با نور کمتری دیده میشه و این موضوع واقعا" ربطی به برند خاصی نداره و این جور صحبتها رو یه سری برندها که درگیر تبلیغات هستن و پول همین تبلیغات رو از مشتریاشون دریافت میکنن ، راه میندازن . یه نگاه به مقاله ای که در مورد طول عمر led ، lcd و پلاسما هست بنداز :نقل قول:
با 1150 تومن تلویزیون led ایکس ویژن مدل 42KD20 با گارانتی مادیران میتونی بخری . جدیدا" وارد بازار شده و کیفیت تصویر و امکانات خوبی داره .نقل قول:
توی وبلاگ مادیران اطلاعات خوبی در مورد مشخصات این تلویزیون وجود داره :
سلام کسی میدونه که تلویزیون های جدید سامسونگ کی از راه میرسن. LG که تلویزیون خای 2012 راهی بازار ایران کرده
خوب من میگم با 2 تومن بجای اینکه سونی EX720 بگیرم یک تلویزیون سه بعدی سامسونگ مدل 6940 یا 6960 را بگیریم به نظرتون چطوره ؟ از خریدش پشیمون نشمنقل قول:
فقط یک حالت وجود داره که پشیمون بشی اونم اینکه کاش یه ماه صبر می کردم تا مدلهای 2012 می اومدند...نقل قول:
در اون حالت هم حق انتخاب بیشتری داری هم مدل های 2011 ارزون میشه.
راست میگه کسی نمیدونه ؟نقل قول:
اصلا سری جدید 2012 سامسونگ چه مدلهایی هستند ؟
سلام
دوستان از پستهای قبلی دیدین که منم دغدغه انتخاب دارم.
امروز توی یه فروشگاه یه led 42 3D مارشال دیدم.
مدل me-4225 با 4 عینک میگفت 1200 .
من تعجب کردم و چون نمایندگی تعمیرات مارشال دوستم بود رفتم پیشش و جویا شدم.
ایشان بی خبر بود و به تهران یعنی نمایندگی پخش زنگ زد و مورد را تایید کرد.
وخیلی هم تعریف تلویزیونهای مارشال را کرد و گفت اگه می خوای تا واست بیارم.
من توی منزل هرچی نت را زیر ورو کردم ازاین مدل چیزی پیدا نکردم.
حالا به نظر شما ال ای دی 42 اینچ سه بعدی پسیو مارشال با دوسال گارانتی اونم دوستم و قیمت 1200 وسوسه شدم.
شما بگید......
بچه ها خبر جدید
سامسونگ از عرضه چهار تلویزیون پلاسمای سهبعدی به بازار داخلی ایران از اواخر هفته جاری خبر داد که این تلویزیونها شامل مدلهای 43E495،55E480،E480 و55E495ميشود. در مورد قیمت این تلویزیونها هم باید بگویم که حافظ پخش نمایندگی رسمی فروش محصولات صوتی و تصویری سامسونگ ارائه قیمتها را به زمان ورود این مدلها به بازار موکول کرد.
به نقل از روزنامه دنیای اقتصاد 91/3/11