خدایی تا خالا تصویره ال جی و شارپ رو از نزدیک دیدی یا یه چیزی تو اینترنت خوندینقل قول:
داری دقیقا برعکس میگی عزیز
چون ما هردوش رو داریم
شارپ le830 , ال جی LW98000
خدایی تا خالا تصویره ال جی و شارپ رو از نزدیک دیدی یا یه چیزی تو اینترنت خوندینقل قول:
داری دقیقا برعکس میگی عزیز
چون ما هردوش رو داریم
شارپ le830 , ال جی LW98000
اینجا تا به حال دیدم چند بار بحث شده که 4 رنگ بودن و 3 رنگ بودن باعث برتری کیفیت تصویر نمیشه و ژاپنی یا کره ای بودن پنل نیز همچنین. رنگ تند و غیر طبیعی هم اینجور نیست که بگیم یه پنل نافشو با رنگ غیر طبیعی بریدند چون با کالیبراسیون و انتخاب گزینه استاندارد تصویر میشه به رنگ طبیعی رسید.نقل قول:
اگر کسی در مغازه خواست تصاویر رو با حالت طبیعی ببینه باید به فروشنده بگه به جای قرار دادن تصویر روی مد پویا (درخشان یا ...) اونو رو حالت استاندارد قرار بده.
به نظر من اگه سه بعدی بالای %70 براش مهمه حتما" شارپ بگیره . ئظا عزیز واقعا" به نظرت le8300x از چه نظر چنگی به دل نمیزنه ؟!!! به خاطر کیفیت بی نظیر تصاویرش و نمایش زیبا و طبیعی رنگهاش و به خصوص رنگ زردش ؟!!! یا به خاطر کیفیت صدای خوبش ؟!!! یا قابلیت پخش اکثر فرمتها توسط usb اش ؟!!! یا به دلیل مرغوبیت پنل ژاپنیش هست که به طور مستقیم توی کیفیت تصاویرش تاثیر گذاشته ؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داداشه گلمنقل قول:
شنیدن کی بود مانند دیدن
اولا که همه میدونن چیزی به نام پنل زاپنی وجود نداره
ثانیا 3 رنگ اصلی بیشتر نیست حالا این رنگ زرد چه تاثیری داره ما که چیزی نمیبینیم
به جز غیر طبیعی کردنه رنگها و لعابه بیشتر تو رنگهای قرمز و طلایی ( غیر طبیعی )
با صدای خوبش موافقم که یاماها بهش حال داده ولی اونم عملا بی فایده هست
چند درصد دیدی الان سینما نداشته باشن
ما که هم ال جی هم شارپ رو صداش رو قطع کردیم و از سینما صدا میگیریم
چون هر چقدرم که خوب باشه به پای سینما نمیرسه
تو پخش فرمتها هم خوبه ولی بازم به ال جی نمیرسه
سه بعدیش هم که کلا تعطیل هست
هم سایه و هم لرزشش بیش از حد هست
دوستان به خدا من اگر حرفی میزنم دیدم که میگم
درسته خیلی تو سایتهای خارجحی نقد ها رو میخونم ولی تا یه چیزی رو ندیده باشم قطعی راجع بهش نظر نمیدم
یعنی هیچ کس نمیدونه مشکل چیه؟نقل قول:
چند اینچ میخوای ؟ و اینکه چه جور تصویری رو می پسندی و چه ویژگی هایی توی tv برات مهمه ؟نقل قول:
ئظا جان یعنی چی آخه پنل ژاپنی وجود نداره ؟!!! خوب پنل هم مثل هر جنس دیگه ای ممکنه ژاپنی باشه یا کره های یا چینی یا .... و حتما" تفاوت مرغوبیت هم دارن و به همین خاطر یه سری tv ها مثل hx925 sony کیفیت تصویرشون بینظیره و قیمتش بالاتره و یکی مثل sonyEX720 یه tv متوسط و با قیمت مناسبه .نقل قول:
در مورد تکنولوژی کواترون چیزی که من میدونم و با دیدن تصاویر تلویزیونهای مجهز به تکنولوژی کواترون بهم ثابت شده اینه که افزایش رنگ زرد به سه رنگ اصلی دامنه رنگهای tv رو افزایش داده و طبیعتا" یه سری رنگها رو به واقعیت نزدیک تر کرده و موجب نمایش رنگهای طبیعیتر و واقعی تر شده . مثلا" رنگ زرد آن واقعا" زرد و طبیعی شده و توی مقایسه با یه tv دیگه به راحتی میشه لذت مشاهده رنگهای le8300 رو احساس کرد و اینکه کسانیکه تصویب تکنولوژی کواترون رو انجام دادن حتما" یه ایده و تفاوتی رو احساس کردن که اینو تایید کردن و به عنوان یه تکنولوژی به ثبت رسیده !
در مورد سینما باید بگم که واقعا" هستند کسانی که سینما ندارن و ... ولی در هر صورت داشتن یه امکانات خوب توسط tv به طور مستقل یه مزیت هست و نباید به این فکر کرد که مثلا" چون player داریم ساپورت فرمتهای پخش شده توسط usb تلویزیون برامون مهم نیست و یا میشه با خرید دستگاه dvbt نبودن گیرنده دیجیتال رو در Tv توجیه کرد و یا .... چون تک تک این پارامترها الان برای مردم مهم شده .
من هم مثل تو دوست خوبم معتقدم تجربه شخصی و سلیقه افراد و مشاهده از نزدیک tv خیلی مهمه ولی در عین حال نمیشه از نقدهای خوبی که توی flatpanelsو ... در مورد شارپ شده چشم پوشی کرد ...
به هر حال ممنونم از نظراتت و در نهایت میگم مشاهده نزدیک تصویر و سلیقه افراد توی خرید مهمترین فاکتور انتخابه .
دوستای خوبم همگی موفق باشین :)
راجع به خرید hx925 sony اصلا" شک نکن . هم از نظر کیفیت قطعات و کیفیت تصویر و امکانات بهترینه و هم اینکه این tv ظاهر بی نظیری داره و واقعا" با خیلی از tv ها از هر نظر قابل قیاس نیست و برای کسانیکه مشکل بودجه ندارن یکی از بهترینهای بازاره .نقل قول:
راستش من خودم باشم توی خرید Tv اونهم با این هزینه که ریسک رو بالاتر میبره خرید با گارانتی رو ترجیح میدم چون اینطوری میشه با خیال راحت از هزینه ای که کردی استفاده کنی و نگران نباشی . ضمن اینکه بعد از افزایش قیمت دلار و این نوسانات اخیر تفاوت قیمت تلویزیونهای گارانتی دار و بی گارانتی خیلی کمتر از قبل شده .
نقل قول:نقل قول:آقا در مورد اين بحثا بايد بگم كه خودم داره خيلي چيزا دستگيرم ميشه دمتون گرم . اما يه سري چيزا رو هم خودم اضافه كنم !نقل قول:
ببيتيد پنل ژاپني رو كه دوستمون گفت بله منم اعتقاد دارم هست وگرنه چرا سوني يا پاناسونيك تو معرفي مشخصات محصولاتشون نميزنن ؟؟؟!!
دوم هم من به شخصه فكر نميكنم اختلاف خيلي زياد باشه ! كيفيت LED ال جي رو با گيرنده هاي ديجيتال ( ونه ماهواره ) ديدم خيلي خوب بوده . شارپ رو نه هنوز . اما مطمئنم تو ماهواره چنگي به دل نميزنن دليلش رو دقيقا نميدونم . البته همه تلويزيونها اينجورين . تو ماهواره تلويزيون لامپي بهترين عملكرد رو داره !!! يه جورايي مثل گيم !
ولي خب من ميخوام نسبت به پولي كه ميدم بهترين انتخاب رو داشته باشم و تعصب خاصي هم روي برند خاصي ندارم ! چون اختلافها فوق العاده كم شده !!!!
بنظرم دلیل اینکه در مشاهده ساتلایت کیفیت پایین بنظر میرسه واسه این هست که فرستنده هاشون خوب نیست و همینکه این شبکه ها خودشونم زورشون میاد پول اضافی خرج کنن و دومین مورد هم این هست که اکثر مردم ----- های قدیمی دارن .. الان باید ----- اچ دی بخرین
درستهنقل قول:
معمولا رسيور ها که الان استفاده ميشن اچ دي که نيستن هيچ حتي خروجي کامپوننت هم ندارن و فقط av سه فيش دارن که مطعلق به 20 سال پيش هست
به همين دليل کيفيتشون هم در همين حد هست که ميبينيم
کم کم ديگه وقتش رسيده بريم سراق رسيورهاي اچ دي
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
رسيور هم hd باشه . كانالها كه hd نيستن و داستان ادامه دارد ...
باخرید اکانت و هزینه 3ماهه حدود 40تومن بهمراه اینترنت پرسرعت میشه کانالهای HD زیادی رو دید.
همشهری ســـــی ســــــی کم رو از کجا میگیری؟ لطف میکنی برام پ.خ کنی
آقا اختلاف قيمت بين ال جي با دو تا تلويزيون ديگه يعني شارپ و سامسونگ چرا اينقدر زياده ؟؟؟ ( هر سه مدل 3D رو منظورمه ) ال جي الان 1800 ولي شارپ و سامسونگ 2500 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا دليل خاصي داره ؟؟؟؟؟ من هنوز كيفيت سه بعدي رو تو شارپ و سامسونگ نديدم ولي انصافا ال جي با 700 هزار تومن ارزون تر كيفيت واقعا خوبي داره !!!
درود
دوستان ایا این دو LED سامسونگ از نظر کیفیت تصویر با هم تفاوتی دارند ؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکیشون اسمارت تی وی هستش که من از امکانات وبگردی و نمایش سه بعدیش استفاده نمی کنم بنابراین نمی خوام پول بیخود براشون بدم، فقط می خوام بدونم کیفیت تصویرشون با هم فرقی داره یا نه ؟
سپاس گزارم
بله از نظر کیفیت هم فرق می کنند. اولی فرکانس انطباقش 100 هست ولی دومی 400 هست بنابراین توی صحنه های فیلم با سرعت حرکت بالا دومی قوی تره.نقل قول:
ضمن اینکه دومی می تونه فایل های تصویری، موزیک و عکس رو با فرمت های مختلف از روی فلش خض کنه ولی مدل 5540 فقط عکس رو می تونه نمایش بده.
6960 وایرلس داخلی، وب براوزر و بقیه قابلیت های اسمارت رو داره ولی اولی اصلا اسمارت نیست.
شما اگر هم خواستی سامسونگ غیر سه بعدی بخری مدل 5550 رو بگیر که لااقل بتونی با فلش باهاش فیلم ببینی.
---------- Post added at 06:12 AM ---------- Previous post was at 06:10 AM ----------
تایید میشه. ال جی نسبت به قیمتش واقعا کیفیت خوبی داره.نقل قول:
ممنون از پاسخگوییتوننقل قول:
امکانات تلویزیون برام مهم نیست فقط کیفیت تصویر برام اهمیت داره
من متوجه نشدم "قوی تر" یعنی چی ؟
وقتی فرکانس انطباق صفحه نمایش پایین باشه توی صحنه های اکشن فیلم یا مثلا یه جا که دوربین سریع حرکت می مونه به اصطلاح تلویزیون کم میاره و فیلم دچار تا شدگی یا پرش میشه. البته اگر امکانات براتون مهم نیست همون فرکانس انطباق 100 هرتز کافیه و نیازی نیست هزینه اضافی برای سه بعدی بودن بدید. البته قبلش در مغازه تست هم بکنید خیالتون راحت تره.نقل قول:
سلام دوست عزیز من این مدل 5540 رو اصلا توصیه نمیکنم چون کیفیت تصویرش واقعا افتضاحهنقل قول:
چند وقت پیش(حدود یک ماه و نیم) یکی از اقوام که این تلویزیون رو به قیمت 1080000 تومن(با گارانتی سام سرویس) خریده بود ازم خواست که براش نصبش کنم.
بعد از اینکه نصب کردم ، متوجه شدم کیفیت کانال های تلویزیون ، فوق العاده پایینه و یه حالت شطرنجی داره که همون دوستمون هم علتش رو پرسید(با توجه به اینکه قبلا کیفیت بالای تلویریون خودم رو دیده بود و انتظار کیفیتی در حد اون رو داشت)
من هم که تنها علتش رو کیفیت پایین شبکه های صدا و سیما میدونستم ، یک فیلم HD با کیفیت بالا که روی فلشم بود رو گذاشتم و پخش کردم(قابل توجه اون دوستمون که فرموده بودند:مدل 5540 فقط عکس رو می تونه نمایش بده - البته من هم با اطلاعاتی که از قبل داشتم همین فکر رو میکردم اما دیدم فیلم Divx رو میخونه!!! ولی به زحمت!)
بگذریم ؛ کلا کیفیت این پنل خیلی پایین بود و حتی فیلم HD رو هم انگار با رزولوشن SD پخش میکرد و با اینکه زرزولوشن پنل Full HD بود ، اصلا در حد انتظار نبود و از پلاسمای من که HD یـــــه خیلی پایین تر بود و حتی بعد از کلی دستکاری و تنظیمات هم تغییری نکرد(البته تنظیمات آنچنانی برای تغییر در کیفیت تصویر نداره)
ضمنا" من مدل 6960 رو ندیدم اما مدل 6920 رو میدونم که کیفیت قابل قبولی داره و قیمت مناسب تری هم نسبت به 6960 داره(در مورد 3 بعدی بودن هم توصیه میکنم 3 بعدی بگیرید هر چند الان براتون بلااستفاده باشه ، در آینده پشیمون نمیشید)
دوست عزیز ، پس ملاک اسمارت بودن چیه؟نقل قول:
دوستان تلتکست شبکه سه شماره صفحه 462 مطالبی درمورد تلویزیون شارپ نوشته. فکر کنم براتون مفید باشه:46:
ما رفتيم بازار پاناسونيك 50 vt30. ديديم ول چشمون sony hx925 گرفته كه از شانس ما به علت كمبود بودنش قيمتش خيلي رفته بالا و حالا حالاها بايد منتظر باشيم تا قيمت متعادل بشه
نقل قول:منظورم از مدل اولی 5540 هست که اسمارت نیست وگرنه 6960 که آخر اسمارته! منم به نظرم 5540 خریدش فایده ای نداره و لااقل 5550 بهتره و همه فرمت های تصویری رو پشتیبانی می کنه.نقل قول:
55st30 پاناسونیک رو هم فراموش نکن. ساخت ژاپنهنقل قول:
بین hx925 و Nx720 فقط موتور پیشرفته و سر عت عمل فرق می کنه چون دیگه تو بازار hx925 نیست می خواهم برم nx720 بخرم
راستی تلویزیون های 2012 سونی کی میان بازار ایران؟؟؟
nx720 هم عالیه.
سال گذشته که اوایل تابستون توزیع شدن.
آقا نظرتون در مورد تلويزيون 40 سوني مدل EX720 چيه ؟؟؟؟ 3D هست اين تلويزيون ؟؟؟ و آيا LED ؟؟؟؟ كسي از دوستان داره اين تلويزيون رو ؟؟؟ كيفيت تصويرش خوبه ؟؟؟؟ بين اين و ال جي مدل W57000 كه 42 و هوشمند است كدوم گزينه رو انتخاب كنم ؟؟؟؟ قيمتها تقريبا نزديك بهم هستن .
سلام.
موقع پخش برنامه های ورزشی مثل فوتبال که دوربین دائما حرکت میکند , احساس میکنم روی تصویر هاله های نور عمودی هستش. بار اول که به این موضوع دقت کردم فکر کردم دوربینی که باهاش فیلمبرداری شده کثیفه!
ولی موقع تماشای تصاویر ثابت همچین مشکلی به چشم نمیاد. این مشکل بدجوری تو ذوقم زده و قبلا با lcd bravia sony این مشکل نبود! تلویزیون lg98000 و با آخرین برنامه آپگرید شده است.
شما هم این مشکل رو دارین ؟ چه قسمتی رو باید تنظیم کنم بهتر بشه؟
ضمنا چطوری میتونم نوی مخفی رو بیارم.
ممنون ...
با سلام
دوستان نظرتون در مورد اسمات تی وی sumsung d6920 چیه ؟ کسی از دوستان استفاده کرده و یا با امکاناتش اشنا هست ؟
با تشکر
اگر علاقه مند هستید که فیلم ها و فایل های تصویری با فرمت های مختلف و زیرنویس فارسی رو از طریق USB ببینید و نمی خواید هزینه سینمای خانگی کنید سونی اصلا توصیه نمیشه چون فقط فایل های MP4 رو می تونه نمایش بده به علاوه اینکه فرمت NTFS هم توسط سونی پشتیبانی نمیشه. در عوض ال جی و سامسونگ توی این زمینه خیلی قوی هستند و معایب سونی رو ندارند. اگر تحقیقاتتون رو انجام دادید همون مدل 57000 ال جی توصیه میشه.نقل قول:
اسمارت بودنش فقط در حد نصب بازی و برنامه های کاربردی هست ولی نمیشه باهاش صفحه اینترنت باز کرد. اگر بخواید باهاش رو اینترنت هم برید باید مدل 6960 به بالا رو تهیه کنید. شما هم یک بررسی از نزدیک روی ال جی مدل 57000 داشته باشید ضرر نداره.نقل قول:
دوستان من يك پلاسما d595سامسونگ ميخوام بگيرم 43 اينچ كه 3dهم هست با 2 عدد عينك بدون دي وي دي هديه قيمتش 1.039 هزار تومان هست
استفاده من هم براي منزل هستبراي ماهواره و تلويزيون داخلي و فيلم از طريق فلش بچه هم داريم در منزل بچه كوچك
اين مدل كار من رو راه ميندازه با كيفيت هست؟ توي فروشگاه كه خيلي با كيفيته؟ مناسب هست
اگر نور منزل شما کم باشه کیفیت تصویر خیلی خوبی داره پشتیبانی تی وی های سامسونگ از فرمتهای مختلف تصویری هم جالب هست و لایه شیشه ای پلاسما هم نسبت به اغلب LED ها و LCD ها در مقابل ضربه مقاومتر هست.
نقل قول:با سلام و تشکرنقل قول:
اسمارت بودنش فقط در حد نصب بازی و برنامه های کاربردی هست ولی نمیشه باهاش صفحه اینترنت باز کرد. اگر بخواید باهاش رو اینترنت هم برید باید مدل 6960 به بالا رو تهیه کنید. شما هم یک بررسی از نزدیک روی ال جی مدل 57000 داشته باشید ضرر نداره.
راستش این اسمارت تی وی حالت هدیه داره برام
فروشنده می گفت 4 تا سایت رو خودش باز می کنه این یعنی چی پس ؟
علاوه بر اون روش دو تا عینک هست که می گفت 250000 تومان قیمت دارن و خیلی خوب هستن دیگه راست و دورغش رو نمی دونم و روی فاکتورش هم به عنوان هدیه نوشته شده با همین قیمت
در هر صورت می خواستم بدونم چه جور محصولی هست نسبت به سایر محصولات بازار و چه امکاناتی داره و چه جور می تونم به صورت بهینه ازش استفاده کنم آخه هنوز حتی روشنش هم نکردم
با تشکر
این روزها وضعیت شارپ خیلی از سونی بدتر است
ضرر هنگفت 1.4 میلیارد دلاری شارپ در ۲۰۱۱
2012-04-27 17:46
شرکت ژاپنی شارپ امروز اعلام کرد در سال مالی منتهی به ماه مارس 2012 با زیان فوق العاده 1.4 میلیارد دلاری روبرو شده است.
این شرکت، شروع طرح باز سازماندهی هزینه ها و دارایی های خود را یکی از دلایل مهم این ضرر مالی اعلام کرده است. البته در گزارش خود به کاهش 18.7 درصدی فروش تلویزیون های خود نسبت به سال مالی قبل هم اشاره نموده است.
برای جبران این خسارات و دمیدن جانی تازه در بخش صفحه نمایش، شارپ تصمیم دارد برخی خطوط تولید نمایشگر LCD بزرگ خود را به تولید LCD موبایل اختصاص دهد. البته خبرهای بد به همین ختم نمی شوند. این شرکت به تازگی بخشی از کسب و کار LCD خود را به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فروخته و سونی هم از مشارکت تجاری با شارپ انصراف داده. و نتیجه این داستان ها سقوط ۸۶ درصدی سود این تلویزیون ساز مطرح بوده است.
منبع نارنجی.
لینک خبر:
پی نوشت:
یادآور میشوم سونی در سال مالی گذشته بیش از ۳.۲ میلیارد دلار ضرر مالی داشته و قصد دارد با اعمال تغییرات گسترده خودش را از مشکلات فعلی برهاند و این در حالیست که سرمایه شرکت سونی که بغیر از نمایشگرها طیف بسیار گسترده ای از محصولات صوتی و تصویری را تولید می کند بمراتب چندین برابر سرمایه شرکت شارپ می باشد.
ظاهر hx925 واقعا" فوق العاده هست . ولی از نظر مشخصات هر دوی این تلویزیونها جزء بهترینها هستن .نقل قول:
ظاهر hx925 sony مثل مدل LE820M sharp هست و این دو مدل تلویزیون در کنار مشخصات فنی خوبی که دارن یه ظاهر خیلی خوب و منحصر به فرد هم دارن .
HX925 یک ال ای دی لوکال دایم هست یعنی نور دهی منطقه ای داره برای همین کنتراست و عمق رنگ مشکی خیلی بالاتری نسبت به NX720 داره ولی این مسئله رو شما در مکانهای پرنور مثل زیر نور مغازه متوجه نمیشید ولی در منزل مخصوصا مواقعی که نور محیط خونه کم هست تفاوت کنتراست خیلی زیادی دارن و HX925 تصویر عمیقتر و زیباتری ارائه میده.نقل قول:
همين مقايسه رو ميتونيد با LED شارپ مدل LE8300 انجام بديد ؟؟؟؟؟ كيفيت شارپ در مقايسه با اين دو در چه حده ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
جناب alucard در مورد این sumsung d6920 و سئوالم می تونید کمکم کنید
با تشکر
سلام
2 تا مدل تلویزیون بهم معرفی کنین که:
1. یک مدل 32 اینچ و یک مدل 42 اینچ
2. جزو مارک هایی باشه که ارزش خرید داشته باشه
3. میخوام گیرنده ی دیجیتال داشته باشه
4. که از همهمهمتره ارزوترین ها با این مشخصاتی که گم باشه...
ممنونتونن میشم چند تا مدل ارزون و + مشخصات و قیمت بهممعرفی کنین...
با مشخصاتی که شما گفتید ال جی هم جزو مارک های معتبر هست و هم ارزون ترین هست تو بازار و هم اینکه کیفیت مناسبی داره و گیرنده داخلی هم داره.نقل قول:
توی LED های ال جی ارزونترین سایز 32 مدل 32LV35000 و ارزونترین 42 اینچ 42LV34000 هست.
قیمت ها رو از chare.ir ببین.