نه رایگان و شبانه ندارند.نقل قول:
فقط طرح بعثت داره.که البته اونم سرعتش پایین تره.از 12 شب تا 7 صبح رایگان داره.
هرگیگ مازاد هم 3150 هزارتومن است.
Printable View
نه رایگان و شبانه ندارند.نقل قول:
فقط طرح بعثت داره.که البته اونم سرعتش پایین تره.از 12 شب تا 7 صبح رایگان داره.
هرگیگ مازاد هم 3150 هزارتومن است.
الان با این تفاسیر نامحدود 512 مخابرات رو بگیرم یا بعثت؟
(چون طرح های رنگی شبانه رایگان ندارند نمی تون مانتخاب کنم)
سلام
اقا محسن برای 512سوال کردین گفتن راحت می دن؟
چون جدیدا گویا دیگه راخت نمی دم 256 به بالا رو
نمیدونم راحت میدن یا نه تازگی ها.حدود یک سال پیش نامحدود 512 مخابرات داشتم با کارت دانشجویی (یا فکر کنم مال شرکت بود) راحت دادن.
بله همون 512 نامحدود رو برو بگیر بهتره از بعثت هست.
لااقل پینگش بهتره.
الان طرح بعثت طرح خوبی هست منتها سرعت دانلودش از ساعت 1:30 یا 2:00 به بعد میره روی 137 به بالا و کمتر از 100 نمیشه
طراح های دیگه متاسفانه چون دانلود شبانه رایگان نداره فایده ای نداره الان من خودم حدودا 28 روز هست که این طرح رو خریدم تا الان 60 گیگ دانلود داشتم
آقا من میخوام مخابرات 512 نامحدود بگیرم کسی میدونه پینگش واسه بازی آنلاین (گارنا) چجوریاست ؟ قابل بازی کردن هست ؟
ممنون
تو این صفحه همه تعرفه ها رو زده:
فقط میشه فرق طرح بعثت با طلایی و نقره ای و ... رو بگین؟
طرح های رنگی (نقره ای و طلایی و ...) سرعتاشون خوبه مخصوصا دانلود . ولی دانلود شبانه ندارن. فرق رنگاشون هم برای حجم ترافیک در ماه هست.
طرح بعثت شبانه رایگان هم داره.
الان اوضاع مخابرات مشهد چجوریه ؟ طرح بعثت خوبه الان ؟ من یه سوال بنیادیتر دارم که کلا از مخابرات سرویس بگیرم یا شرکتای دیگه ؟
چند وقت پیش شنیده بودم که میگفتن شاتل مشهد خوبه انگار و مخابراتش افتضاحه ، الان فرقی کرده با اومدن این طرحای رنگی و بعثت و اینا ؟
شاتل برای بازی ping ش مناسب نیست ولی برا page , download مشکل ندارهنقل قول:
اگه همیشه شب ها دانلود می کنی شاتل خوب نیست
غیر از موارد بالا شاتل isp خوبیه
ممنون بابت جواب پس isp برای دانلود و پیج باز کردن و بازی نکردن شما شاتل رو پیشنهاد میکنین؟ اگه گزینه دیگه ای هم دارین بگین ؟نقل قول:
کلا شرکت های خصوصی مثل هم هستند و اگر استقاده معمولی و روزمره از اینترنت دارین زیاد فرقی نمی کنهنقل قول:
مخابرات فقط اگه به مشکل فنی بر بخورین مصیبت میشه
از هر جا اینترنت گرفتی یک ماهه یا سه ماهه بگیر تا راه فرار داشته باشی
-------------------
راستی شاتل الآن یک طرح داره به نام سرویس اکولایت 128 یک ماه با یک گیگ ترافیک - شبانه رایگان نداره - سرعت دانلود 120k
فیمت 3700 - هزینه نصب و راه اندازی رایگان
زنگ بزن تلفنی ثبت نام میشه پیک هم مجانی میاد درخونتون برای امضای قرارداد
سلام دوستان . بیشترین سرعت شبانه رو کدوم شرکت داره؟ از دوستان کسی از مرکز رسالت طرح بعثت مخابرات رو داره؟سرعتش چطوره؟
برای اینکه طرح مخابراتمو عوض کنم حتما باید برم مرکز مخابرات یا تلفنی یا اینترنتی میشه؟دوباره مدرکیم میخاد؟
همین امروز یکی از بچه ها زنگ زد پرسید ، گفتن باید برید مرکز.
کسی میدونه سرعت طرح سحر مخابرات برای دانلود چقدر است ؟ همینطور طرح بعثت
سلام دوستان از من طرح بعثت دارم از کجا میتونم ببینم چقدر ترافیکم مونده یا اکانتمو شارژ کنم؟
بیشترین سرعت شبانه همه شرکتا دارن.....بستگی به پولت داره.........بعثت با توجه به قیمتش سرعتش خوبه.......ولی قطعی زیاد دارهنقل قول:
بعثت روزا 130 هست شبانه هم حدود 65
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
زنگ بزن 7230000 یوزر & پسوردتو بگیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
زنگ بزن 7230000 یوزر & پسوردتو بگیر
سلام
من قبلا صبانت داشتم.میخواستم پورتم رو تخلیه کنم بجاش پارس آنلاین بگیرم وقتی زنگ زدم صبانت برای تخلیه ی پورت یارو اینقدر فک زد که بیا از مخابرات بگی(صبانت مخابرات هم میفروشه)که مجبور شدم از مخابرات طرح بعثت بگیرم.البته هنوز وصل نکردن تا دوشنبه وصل میشه احتمالا
حالا میخوام ببینم واقعا بد شده بعثت تو این چند وقت اخیر؟پشیمون میشم یعنی؟از نظر قطعی چطوره؟
کسی نیست جواب بده لطفا؟
اوه اوه.نگیری ها.نقل قول:
تازه گی ها خیلی قطعی داره مخابرات.خیلی.
سلام معمولا چند روز بعد از نام نویسی اینترنت فعال میشه واز کجا میشه یوزر نیم وپسورد رو گرفت اگه کسی کانفیگ مودم tp link رو برای مخابرات میدونه بگه با تشکر
سوال منم هستنقل قول:
برا يوزر پسورد به 7230000 زنگ بزننقل قول:
من هر چي زنگ زدم مشغول بودن
حالا كانفيگو دوستان لطف كنن بگند
مخابرات چند وقته واقعا سرویس هاش ضعیف شده پینگ بسیار زیاد سرعت دانلود پایین و قطعی های مکرر امیدوارم یک فکری بکنند اینطوری اصلا قابل استفاده نیست
کسی نبود جواب من رو بده اگه کسی کانفیگ سیستم مخابرات رو میدونه بگه تا بقیه استفاده کنن
سلام دوستان من تازه طرح بعثت گرفتم سرعت دانلودم نهایت 120 هست میخواستم بپرسم سرعت شما هم همینقدره؟ یا مال من پایینه؟
یوزر شماره تلفن هست بدون صفر مثلا 5110000000نقل قول:
پسوورد شماره ملی کسی هست که طرح به نامشه
بعد از یکروز نهایتا دو روز طرح فعال میشه
مودمم مکس نت هست فقط بهت بگم با pppoe کانفینگ کن تیک bridge pppoe رو هم بزن بعد یوزر و پسوورد و .... احتمال زیاد کانکت میشی
برای اعتبار باقیمونده هم تلفن گویای پشتیبانی 7230000
سلام. من فقط کارم بازی انلاین و می خواستم ببینم کدوم شرکت کمترین پینگ رو داره ؟
ممنون
منم همینطور.نقل قول:
دوستان.
من همون طور که قبلا گفتم اکثر سرویس های حجمی مخابراتی رو داشتم.( طرح های بعثت-نقری ای-برنزی و خانواده )
همش بجز خانواده خوب بود.( خانواده نسبت به بقیه شون زیاد سرعت نداشت )
در کل از مخابرات راضی بودم و تا همین چند هقته پیش خوب هم بود . ولی اولا هم نسبت به اوایل ( سال قبل ) سرعت ندارند و هم اینکه تازه گی ها قعطی زیاد داره.
از دوستان میخواستم بپرسم اینکه الان منزل خط تلفن فیرنوری هست.رفتم اقدام کردم برای شاتل گفت نمیشه به خاطر اینکه فیبر نوری هستش خطمون.
من یه سرویس میخوام سرعت بالا داشته باشه.نه برای دانلود بلکه برای بازی آنلاین میخوام .حجمی هم بود اشکال نداره.از همه مهمتر سرعت پینگ هم خوب و پایین باشه.
چی پیشنهاد میدید ؟
عجب کلاهی سرمون رفت گفتیم شبانه اش هم مث روزانشه سرعتش 120 هست الان میبینم که سرعت شبانش بین 10 و 25 متغیره کلا ناامید شدم
دوستان شبانه ی بعثت شما هم اینجوریه سرعتش؟ :41:
من البته طرح بعثت ندارم اما اونطور که تحقیق کردم اکثر جاها شبانه روی 60 هستنقل قول:
یادش بخیر اون زمانی که سرعت روزانه و شبانه بعثت بین 300 تا 370 بودش.نقل قول:
یادش بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــخـــــــــ ــــــــــــــــــــیــــ ــــــــــــر.
کلی اون زمان دانلود میکردم شبها.
به نظر من سرعت دانلود یک چیزه دسترسی سریع و راحت به سایت ها چیز دیگه من الان اکثر اوقات تو دفترم و کارم توسعه وب هست الان به شدت به یک اینترنت سریع حتی شده با محدودیت دانلود یک گیگ در ماه احتیاج دارم تا یک اینترنت نامحدود اما به شدت کند البته مخابرات برای دانلود فایل با دانلود منیجر بد نیست اما این به درد من نمیخوره من حاضر بودم به جای این ۵۱۲ نامحدود یک اینترنت ۴ میگ با محدودیت دانلود داشتم حتی شده ۵۰۰ میگ در ماه متاسفانه به دلیل فیبر نوری شدن امکانش نیست که از جای دیگه بگیرمنقل قول:
منم بعثت دارم شبانش بين 30 -120 متغيره البته يك ساعت اول خيلي كمه سرعتش بعد بهتر ميشهنقل قول:
منم جدیدا بعثت گرفتم
از کجا میشه مانده اعتبارو دید؟
برای استفاده از شبانه رایگان باید باید همون یوزر و پس روزانه رو داد؟
من قبلا صبا نت داشتم راضی بودم نسبت به اون از طرح بعثت مخابرات راضی نیستم
ساعات رایگان این طرح از چه ساعتیه