ببخشید ولی من بازم نفهمیدم.یعنی فقط تو حافظه خود گوشی میشه برنامه نصب کرد؟ رم چی بعد؟نقل قول:
Printable View
ببخشید ولی من بازم نفهمیدم.یعنی فقط تو حافظه خود گوشی میشه برنامه نصب کرد؟ رم چی بعد؟نقل قول:
کسی نیست راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟ممنون
سلام دوستان من میخوام این گوشی رو بخرم . ارزش خرید داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1.بازی و نرم افزار خوب روش جواب میده مثل pes 2011 . angri brids و نیازی به روت کردن داره ؟؟؟؟؟؟؟؟
2. کیفیت تاچش چجوره مثل c7 میشه یا آیپد .
3. کیفیت باتریش چطوره خوب جواب میده .
4. میخوام گوشی خوبی بگیرم که فردا پشیمون نشم ............ارزش داره ..........250 یشتر پول ندارم
5. آیا سیستمش که اندرویده رو بازی و نرم افزار خوب جواب میده ؟؟؟؟؟؟؟ و gps بدون اینترنت کار میکنه ؟؟؟؟؟؟
6. ممنون
گفتم رم (دقیقا همون رم کامپیوتر) نه رام (همون حافظه داخلی گوشی)نقل قول:
شما توی این گوشی چون اندروید 2.2 و2.3 داره میتونید هر جا که خواستید برنامه نصب کنید
مگه آیپاد نخریده بودی....؟؟!!!نقل قول:
بخرش...ولی انتظار زیاد نداشته باش:46:
سلامنقل قول:
اگه برای خریدنش مشکل داری می تونم برات این گوشی رو بخرم برای یکی از بچه های اینجا هم قبلا خریدم:10:
من که باهاش حال میکنم
یه سوال من گوشی رو روت کردم ولی مشکل حافظه دارم البته خیلی برنامه نصب کردم ایا راهی هست راهنمایی کنید
در ضمن تو یه سایتی کلبپ برنامه استریت ویوو رو دیدم ولی تو این گوشی نیست چرا
آیپاد خریدم ولی فروختم . سیم کارت که نداشت حال نمیداد ./ پس ارزش خرید داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا برم همون x8 بگیرمنقل قول:
ممنون انتظاراتم زیاد بالا نیست بازی های مثل angriu brids میخوام براش .
میشه بگید بنچ مارک چیه؟
تو این رنج قیمت بهترین گوشی همینن.....شک نکن بخرش....x8اصلا به درد نمیخوره.....این خیلی بهتره....نقل قول:
ممنون ولی تا دو هفته دیگه می خوام برم تهران خونه داداشم.همونجا میخرم.از لطفت ممنونم.نقل قول:
قضیه چیه ؟؟ :23:نقل قول:
مشه یکم بیشتر توضیح بدید
کسی مییدونه اتوریدایل" autoredial " این گوشی چه طوری فعال میشه ؟
یعنی اگه تماس ناموفق بود خودش اتوماتیک دوباره شماره بگیره
ممنون
سلام دوستان من گوشی gio رو گرفتم ........... ولی
چجوری باید تو گوشی یازی . نرم افزار ریخت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منوی فارسی هم نداره .........من وصل میکنم به رایانه ولی هیچ اتفاقی نمیفته /////// ممنون میشم راهنمایی کنید
مموری 2 گیگ هم روشه کمک دوستان
کمک عزیزان /////////////نقل قول:
هدفون مستقیم وصل نمیشه؟
از داخل سی دی برنامه Kies رو نصب کن مشکلت حل میشه. اگر هم برنامه Kies رو نداری میتونی آخرین ورژن رو از لینک پایین دانلود کنینقل قول:
به حجم: 77.29mb
کد:http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/201105/20110521192620273/Kies_2.0.1.11053_66_6.exe
ممنون . نمیشه بدون kise برنامه و بازی ریخت . یا آهنگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
گزینه ای نیست که مموری کارت رو بشناسه و بشه آهنگ و بازی ریخت ممنون . اینترنت پر سرعت ندارم نمیتونم دانلود کنم
من برنامه هاي كم حجم رو با بلوتوث مي فرستم رو گوشي و بعد به راحتي نصب مي كنم .نقل قول:
كسي نمي دونه چجوري ميشه وارد ريكاوري مد شد ؟
باید یه بلوتوث وصل کنی به کامپیوترت،اونوقت پوشه ها داخل مموری رو میتونی ببینی و فایلهاتو از کامپیوتر داخل مموری بریزینقل قول:
ممنون برنامه kise از کافی نت دانلود و نصب کردم . حالا بازی angri brids دانلود کردم آندروید . چجوری نصب کنم تو گوشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ممنون سرتون به درد اوردم
گوشی رو به کامپیوتر وصل کننقل قول:
برنامه KIES رو اجرا کن
از My computer درایو مموری رو باز کن
فایل بازی رو تو یکی از پوشه ها بریز
حالا با فایل منیجر خود گوشی بازی رو نصب و اجرا کن
تا چند قیقه دیگه آنلاینم ،اگه مشکلی بود بگو
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
کسی نمیدونه اینو چجوری فعال کنمنقل قول:
ممنون دوستان . منوی فارسی واسش نیومده ؟؟؟؟؟؟ اس ام اس فارسی نمیتونم بنویسم و نه میتونم بخونم ؟؟؟؟؟؟؟؟
یک راه حلی بگید مر3000000000000000
سلام دوستان.به نظرتون gio s5660 رو بگیرم یا galaxy 551؟میشه راهنمایی کنید؟واقعا موندم
یه سوال دیگه اینکه آیا این دوتا گوشی به تمامی نسخه های آندروید که در اینده میان update می شوند؟
میتونید از برنامه ی mirsal برای خوندن و فرستادن اس ام اس به زبان فارسی استفاده کنیدنقل قول:
سرچ کنید پیدا کنید
از همه لحاظ گالکسی جیو برتر از گالکسی 551 هست. اگر صفحه کلید سخت افزاری میخواید 551 رو انتخاب کنید.نقل قول:
بلهنقل قول:
برای این دو گوشی و گوشی های خانواده ی گالکسی سامسونگ آندروید 2.3 هم اومده. البته ورژن فارسیش هنوز نیومده. اما انگلیسیش اومده.
من بازی angei brids رو نصب کردم تو بازی لگ داره . کند میشه مشکل از چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میتونه از مموری کارت باشه ؟؟؟؟؟؟؟
این گوشی که قوی هست که بتونه اینو اجراکنه 800MH ممنون
مرسی بابت پاسخگویی دوست عزیز.راستی این مشکل adobe flash حل شد بر روی جیو؟چون من اکثر کارم با اینترنتهنقل قول:
کسی نمیدونه مشکل از چی میتونه باشهنقل قول:
من که مشکلی در اجرای این بازی ندارم. ورژن ریو رو امتحان کنیدنقل قول:
شاید وقت اجرای بازی رم اجرایی توسط نرم افزارهای در حال اجرا اشغال شده
یک بار گوشی رو ریستارت کنید و بعد از بوت بازی رو اجرا کنید
نقل قول:شما یکبار بپرسید کافیه دوست عزیزنقل قول:
نیازی به تکرار سوال نیست
اگر کسی از دوستان بلد باشه جواب سوالتون رو میده
البته سی پی یو گالکسی جیو از فلاش پشتیبانی نمیکنه. فکر هم نکنم راهی باشه.
برای مرور گر هم مگه چند درصد از وبسایت ها بر پایه ی فلش نوشته شده که به مشکل بر میخورید شما ؟
سلام دوستان .ببخشید این همه سوال میپرسم ///........ داداشم گوشی رو ریست فکتوری کرده و همه تنظیماتش به هم خورده
مولتی اسکزین رو چجوری درست کنم . منظورم اینه که گوشی رو به هر طرف بگیری بایذ بچرخه ولی حالا نمیچرخه . کجا باید برم دزست کنم تا بچرخه ممنون دوستان
باید از notifications bar چرخش خودکار رو فعال کنینقل قول:
یا
وارد ستینگ شو ->و بعد صفحه نمایش ->و چرخش خودکار رو فعال کن
notifications bar کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی ستینگ هم یه گزینه هست auto rote screen وقتی تیک اونو میزنم فقط از حالت عمودی به عفقی مبره ولی کلا نمیچرخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی وقتی تیکشو میزنی افقی میشه و وقتی بر میداری عمودی
میخوام توری باشه که هر طرف بگیری تصویر بچرخه / و اینکه بازی میریزم توش موقع نصب
no appliction can perform میده البته بعضی بازی ها
یک مشکل دیگه هم دارم . هر بازی میریزم توش و جرا میکنم لگ داره و کند میشه
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بازی های معمولی angri brids . farm frenzy. و چند تا بازی دیگه حجمشون همش 10 مگابایت نمیشه . یعنی این گوشی انقدر ضعیفه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس این سی پیو 800 به چه دردی میخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟
ورژن گوشیم اندروید 2.2.1 هست . تو رو خدا کمک کنید مشکلم حل شه /////// مر3000000000000000
سلام من از شیراز جیو خریدم. رنگ مشکی اش. رنگ سفیدش با هدفون بود و فارسی داشت ولی رنگ مشکی خیر. من الان رفتم جنوب و تا دو هفته هم جنوب هستم و به مغازه ای دسترسی ندارم. کسی نمیتونه کمک کنه برای فارسی کردن؟
یه چیز دیگه. من با یه جیمیل وارد talk شدم. حالا میخایم با یه جیمیل دیگه وارد بشم، ولی هر کاری میکنم sign out نمیشه. چرا؟
ممنون
جناب شما که بلد نیستید چرا رفتید گوشی هوشمند گرفتید؟نقل قول:
چرا هیچ یک از دوستان دیگه این مشکلاتی که شما دم به ساعت پیدا میکنید رو ندارن؟
بهتره به جای پرسیدن سوال های تکراری از صفحه اول این بخش رو مطالعه کنید.
مبارک باشه دوست مننقل قول:
برای دیس کانکت شدن جی تاک شما باید برید به setting/acunt and syc settin
و تیک دوم رو بردارید.
احتمالا تا دو هفته دیگه آندروید جینجربرد با پشتیبانی از زبان فارسی از راه میرسه.
توصیه میکنم صبر کنید
شما که این گوشی داری هیچ مشکلی نداری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه سوال های من رو جواب بدینقل قول:
البته من بازی های با گرافیک روش نصب نکردم / ولی این بازی محصوصا angri brids لگ داره . من سوال کردم تا جواب بگیرم و شما دوستان کمک کنیدتا مشکلم حل شه . راهی هست بازی تو مموری نسب شه .............................بخشیدن از شما
نقل قول:
شما اگر یکبار از اول کل این تاپیک رو بخونید خیلی چیزها دستگیرتون میشه و نیازی به سوال کردن نخواهید داشت.
من هیچ کدوم از مشکلاتی که شما میفرمایید رو ندارم
پیشنهاد من اینه
گوشیتون رو یک بار هارد ریست کنید
مموری رو هم فرمت کنید
از نو نرم افزار بریزید
برای نصب نرم افزار روی مموری هم پست آموزشیش رو قبلا گذاشتم.
سایت samfirmware یه آپدیت جدید(S5660ZSKC5) واسه قسمت آسیا گذاشته(قبلش باید عضو بشید)
کد:http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-s5660.htm
[QUOTE=roxh58;6205964]مبارک باشه دوست من
برای دیس کانکت شدن جی تاک شما باید برید به setting/acunt and syc settin
و تیک دوم رو بردارید.
ممنون از پاسختون، ولی من تیک دوم رو برداشتم. تیک گزینه Auto-sync. ولی نمیتونم sing out بشم و با یه جیمیل دیگه وارد بشم.
سلام به دوستان گرامی
من فکر می کنم rom گوشیم خود به خود پر شده من اینقدر نرم افزار نصب نکردم برنامه برای از بین بردن فایلهای بیخودی نیست