[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک بهبارسایی های عزیز...
اظهار تاسف برای نبودن فرهنگ پذیرفتن شکست...
تبریک :40:
کاپیتان آقایی میکنه. هر دو گل مسی حرف نداشت.
خشونت رئال هم سر جاش بود. پا گذاشتن عمدی مارسلو روی پدرو که زمین افتاده! پپه با کف پا میره برای ساق آلوز! آدبایور دو دستی تو صورت بوسکتس میزنه! ...
سروش ممنون
هنوز فکر می کنی جاودانی طرفدار بارساست؟! :31:
هه چه سریع پست پاک می کنن :27:
بارسلونا دوست داره پاس کاری کنه حتی اگه به قیمت باختش تموم شه. یک روشه و کاملا محترم. ولی این ادا و اطوارهای تهوع آور دیگه چیه؟ پدرو از 30 متری دورخیز می کنه و بدنش رو به بازیکن رئال مادرید میزنه بعد صورتش رو میگیره تا داور به مدافع رئال کارت نشون بده. سرخیو بوسکتس مشابه نمایش پارسال رو اینجا تکرار می کنه، با این تقاوت که این بار اصلا دست بازیکن رئال به صورتش برخورد نکرد! دنی آلوز به 20 متری محوطه جریمه که میرسه بلافاصله خودش رو روی زمین میندازه و اگه داور خطا نگیره یه ربع روی زمین غلط میزنه. واسه هر برخورد چنان ژست میگیره آدم فکر می کنه جانباز 70% شده. ماسکرانو پای په په رو شوت می کنه داور کارت قرمز نشون نمیده - که به نظر منم کارت قرمز نداشت - و اونوقت په په واسه صحنه ای که توپ به وضوح در اون حضور داشت و به قصد توپ حرکت کرده بود مستقیما اخراج میشه تا مسی فضا برای بازی پیدا کنه. این اسمش فوتبال نیست، یه نمایش زشت و کثیفه. نمایشی که 10 سال پیش کشورهای عربی انجام میدادن و حالا به ایالت کاتالان صادر کردن.
من این فوتبال رو دوست ندارم. ترجیح میدم نبرد تاکتیکی پورتو و ویارئال رو نگاه کنم تا تمارض های پدرو، بوسکتس، آلوز و دیگر بازیگران کاتالان. حضور امثال پدرو و دنی آلوز واسه من کافیه تا از یک تیم بدم بیاد. حتی اگر اون تیم تیم ملی ایران باشه!
داور بود كه باعث شد شما ببرينقل قول:
متن بالا رو بخون
قیافه ی جاودانی و تقوی هم خیلی دیدنی بود .
مثل تموم رئالی ها اگر کاردشون می زدی خونشون در نمی یومد.
هیچ حرفی از حرکت زیبای افلای و گل بسیار زیبای مسی هم نزدند واقعا...
نقل قول:
زمانی که رئالی ها خطاهای بسیار خطرناکی انجام می دهند باید منتظر چنین رفتار هایی هم باشند.
فکر کنم شما فوتبالی رو دوست دارید که استخوان بازیکنا وسط زمین قلم بشه.:41::41::41:
اربلوا خطای سد کرد یا پدرو خودش رو به اربلوا زد؟؟؟:18::18::18:
په په به قصد توپ رفت؟؟؟:18::18::18:
یوسفی و جاودانی و تقوی هم به وضوح طرف رئال بودن...:27:
یوسفی نیمه اول میگه پدرو خودش رو به اربلوا زده یا بوسکتس بیخودی صورتشو گرفته:18::27::18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جان من عكسارو ببينيد
بقول اون دوستمون هنوز پاش به دني آلوز نخورده دني جون شما احساس درد ميكنه
خود بخوان قصه ي ..........
اقا مبارکا باشه ...
دلم میخاد حرفای مورینیو رو بشنوم ببینم اینبار چه بهونه ای داره...
اخه رئالیها عرضه ی خشن بازی کردن رو هم ندارن...
چون قد و قواره ی بارساییها رو کوتاه میبینن و میدونن اکثر بازیکنای بارسا اهل خشونت نیستن اینطوری بازی میکنن...
رئال اگه عرضه داره بره جلوی لیورپول یا چلسی اینطوری بازی کنه نه جلوی بارسا!!!:27:
اخه رئالیها عرضه ی خشن بازی کردن رو هم ندارن...
چون قد و قواره ی بارساییها رو کوتاه میبینن و میدونن اکثر بازیکنای بارسا اهل خشونت نیستن اینطوری بازی میکنن...
رئال اگه عرضه داره بره جلوی لیورپول یا چلسی اینطوری بازی کنه نه جلوی بارسا!!!:27:
ببینید کیا از فوتبال پاک صحبت میکنند!
امروز روزنامه الموندو 4 صحنه از وحشی گری رئالیها در فینال جام حذفی رو گذاشته بود که تو 4 صحنه بازیکن های رئال بدون توپ بازیکن های بارسا رو یا زدند و یا لگد کردند.
آدم چقدر تحت فشار باشه که خطای ماسکرانو رو با خطای پپه مقایسه کنه.
2 تا گل مسی بهتون زد به اندازه ی 1 فصل دیدن داشت بازم گیر دادید به داور!
آخه تو این عکس کورم میبینه که پپه با بی احتیاطی کامل با کف استوک میزنه تو ساق آلوز اون موقع بعضی ها !!!
تبریک به همه دوستان
تیمی که لایق پیروزی بود برنده شد و نتیجه هم عادلانه بود.
پویول وقتی توی زمین باشه چقدر تیم مطمئن تر بازی می کنه و چقدر ساختار تیمی بهتره، حتی اگه دفاع چپ بازی کنه! یه کاپیتان واقعی.نقل قول:
گلهای مسی شاهکار بودن، گل اول حرکت و جاگیری بی نظیری داشت و یه ضربه تمام کننده عالی و گل دوم هم یه شاهکار فردی (فقط واژه Perfect برازنده است!) . این رکورد هدتریک در مادرید هم دو بار مسی تا آستانه رسیدن بهش رفته و بهش نرسیده. به امید سال آینده! فعلا 52 گل از بهترین بازیکن دنیا.
ژاوی هم عالی بود و هماهنگی فوق العاده اش با مسی.
اخراج پپه هم به نظر من کاملا صحیح بود، خطای خشنی بود و کاملا به هدف ساق پای دنی آلوز زده شد و برخورد هم کرد و همچین خشونتی به وضوح اخراج مستقیم داره. مارسلو هم که نمی دونم چی بگم! امیدوارم یوفا باهاش برخورد مناسب کنه و آدبایور هم اگه یه کمی آروم تر باشه مهاجم خیلی بهتری میشه. به امید اینکه پدرو مصدومیت جدی نداشته باشه.
Last edited by satttanism; امروز at 01:46 AM. دليل: ایجاد بحث و جنجال
برو خودتو اصلاح کن ! این بود آرمان های ما؟:دی
رئال مادرید 0- بارسلونا2؛ مسی ،پر پرواز بارسا به لندن
سایت گل
دیدار رفت دو تیم رئال مادرید و بارسلونا در مرحله نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا که چهارشنبه شب در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار شد، با برتری 0-2 بارسا به پایان رسید
این در حالی بود که بازی از همان دقایق ابتدایی با هیجان و جنجال فراوانی آغاز شد و در نیمه اول بازی درگیری هایی در زمین رخ می داد که نشان دهنده هیجان بالای بازی بود.
کافی بود تا بازیکنی روی یکی از بازیکنان حریف خطایی مرتکب شود تا بازیکنان دو تیم با هم درگیر شوند و این کار را برای داور مسابقه اندکی سخت کرد.
با پایان یافتن نیمه اول مسابقه و در پی درگیری آربلوا و کیتا بود که پینتو دروازه بان ذخیره بارسا وارد عمل شد و به شدت به سمت آربلوا حمله برد که این درگیری با دخالت نیروهای امنیتی و بازیکنان بارسا پایان یافت ولی کارت قرمززی را برای دروازه بان ذخیره بارسا به همراه داشت.
نیمه دوم بازی هم با خشونت هایی همراه بود و خطای په په برروی دانی آلوس باعث شد تا او با کارت قرمز زمین مسابقه را ترک کند
ده نفره شدن رئال دقایقی بعد با اخراج مربی اش کامل شد و همین موضوع باعث شد تا کار بارسا برای گلزنی راحت تر شود. لیونل مسی در دقایق 76 و 86 برای بارسلونا گلزنی کرد تا با گلهای خارج از خانه نیم بیشتری از راه صعودش به فینال را هموار کرده باشد.بدین ترتیب مسی تعداد گلهایش در 11 دیداری که در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا برگزار کرده را به 11 گل رساند تا گام بزرگی در راه کسب بهترین گلزن رقابتهای این فصل اروپا بردارد.
مورینیو:چرا همیشه تیم های مقابل بارسا، اخراجی میدهند؟/صعودمان، ماموریت غیرممکن است
خوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید که پس از باخت 2-0 برابر بارسلونا، از قضاوت اشتارک آلمانی بشدت عصبی بود در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی گفت "به بارسلونایی ها تبریک میگویم. اما هرگز نمیفهمم که چرا داوران به بارسا کمک میکنند؟ این سوالیست که در تمام عمرم در ذهنم هست و امیدوارم روزی جوابش را بگیرم."
مورینیو سپس در مورد شکست گفت"بازی 0-0 مساوی بود و میخواستم کاکا را بجای دیارا به بازی بیاورم تا دقایق پایانی را حمله کنیم که داور پپه را اخراج کرد. همین راه را برای شکست ما باز کرد. حالا صعودمان، ماموریت غیرممکن است."
مورینیو سپس مجددا به داوریهایی که به سود بارسا میشود اعتراض کرد"خیلی ناراحت نیستم اما متوجه نمیشوم که بارسا این قدرت را از کجا می اورد. 2 سال قبل در بازی برابر چلسی(نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا) نیز چنین اتفاقی افتاد. در بازی سال قبل با اینتر نیز تغریبا چنین اتفاقی افتاد و امسال نیز در برابر بارسا این رویداد رخ داد."
وی ادامه داد" چرا همیشه تیم های مقابل بارسا، اخراجی میدهند؟ پشت این قضیه چیست؟ شاید این بخاطر قدرت زیاد یونیسف است! یا شاید هم ویار (رئیس فدارسیون اسپانیا) در یوفا نفوذ بسیار زیادی دارد! بردن این بارسا کار بسیار سختیست. بردهایی مثل برد امشب بارسا، برایم بسیار زشت است "
مورینیو سپس افزود که هرگز دوست ندارد جای بارسایی ها باشد"اگر در سال 2009 و به شیوه بارسا قهرمان اروپا میشدم، احساس شرم میکردم. آنجا فاجعه استنفورد بریج بود و حالا فاجعه سانتیاگو برنابئو"
مورینیو در مورد اخراجش نیز گفت" به داور چه گفتم؟ هیچ چیز! فقط خندیدم! حقیقت این است که اگر بخواهم احساس واقعیم را اکنون بگویم، مجبورم میکنند مربیگری را کنار بگذارم! واقعا این برایم جای تعجب دارد"
مورینیو سپس در مورد گواردیولا گفت"من دو بار و با 2 تیم متفاوت قهرمان شدم. با پورتویی که هیچ امیدی نداشت و اینتری که 50 سال بود قهرمان نشده بود. این قهرمانی ها، نتیجه بازی و زحمات من و بازیکنانم بوده اما پپ با وجود اینکه مربی خوبیست. قهرمانی را کسب کرده که من شرمم می آید چنین قهرمانی کسب کنم. اکنون نیز میتواند قهرمانی دوم را کسب کند اما این یکی، بسیار بدتر از قبلیست. به او همیشه احترام خواهم گذاشت اما امیدوارم روزی قهرمانی را کسب کند که بدور از هرگونه کمکی بیرونی باشد"
منبع:
چندین سایت خبری
مثل این:
espn.co.uk/football/sport/story/87695.html
من به عنوان یک بارسلونایی از این برد شرم میکنم:27::27::31:نقل قول:
یه بار قبلا هم گفته بودم
کل یوفا پشت سر ماست همینه که هست .. میتونین شرکت نکنین
برین لیگ قهرمانان اسیا شرکت کنین
برین با کوپا دل ری تون حال کنین:31:
اگر واقعا این حرف ها از زبان مورینیو بیرون آمده باشه جای تأسف داره. من از این آدم خوشم نمیومد اما فکر نمیکردم تا این حد نا متعادل باشه که همچین حرفهایی بزنه. این امشب سکته نکنه خوبه!نقل قول:
اخه یکی نیست بگه مگه 2 سال پیش تو مربی چلسی بودی اظهار فضل میکنی
مثل اینه که گواردیولا بیاد کوپا دل ری امساله رئالو زیر سوال ببره بخاطر مسائل داوریش با سویا
فکر کنم سوال این بازی و فینال کوپا دل ری این باشه که چرا رئال تو هر کدوم دو سه اخراجی نداد؟
تو روز روشن!نقل قول:
نقل قول:
از یک مترجم چه توقعی دارید ؟ نسخه وطنیشم داریم !
همه میگویند طرفداران بارسا منطقی نیستن و مغرورن ولی بعد از باخت کوپا تو همه تاپیکها و سایتها 90 درصد بارسایی ها تبریک گفتن به رئالی ها ولی الان شاهدیم باز طرفداران تیمهای شکست خورده شروع کردن به لوث کردن پیروزی بارسا ! پس نتیجه راحت میشه گرفت کیا منطق ندارند و نه جنبه برد دارند و نه باخت
پ ن : صحبتهای مورینیو در مورد پپ هیچ ارزشی نداره بقول گواردیولا مورینیو مربی بیرون زمینه و ثابت کرد تو زمین کی حرف اخرو میزنه
شکست خورده ها با هم اظهار همدردی کنید و پلاتینی و بارسا و یوفا و همه را بکوبونید ولی مهم اینه دنیا دید تیم مورینیو گل زدن بلد نیست و فقط پا زدن و ساق پا له کردن بلده
+ و باز امروز فوتبال کثیف شکست خورد امیدوارم همیشه مورینیو اینطوری جواب بگیره :40:
یا حق
اولا که پیروزی بارسا رو تبریک میگم:46:
دوما شما دوباره شروع کردی به تحقیر و مترجم و کثیف و ...
سوما مگه شماها پیروزی رئال رو لوس نکردین و نگفتین که شانسی برد و تخریبی بازی کرد و ...
اول ممنونم از شما :ایکسنقل قول:
دوما مگه ایشون مترجم نبوده ؟ مگه دروغ میگیم ؟ شاید شما یادتون نباشه ولی زمان رابسون و بعد ونگال ایشون تو تیم ما مترجم و بعد انالیزور بودند!
بعد از نظر من فوتبالی که بازی میکنند کثیفه شاید بازیکنان ما هم فیلم بازی میکردند ولی با قلم کردن ساق پا کلی فرق داره (یکبار حرکت مارسلو ببینید یا اربلوا و ...) چرا همیشه جلوی ما اخراج میدن ؟ چون این تیم خشن بازی میکنه
در مورد لوث کردن پیروزی شما خود من تبریک گفتم و پیروزیتونو نکوبوندم ولی همین الان اگر خواستین همینجا پستهای تاپیکهای خارجی میزارم و ایرانی
تو سایت رئال (خارجی) همه اخراج صحیح دونستن ولی اینجا و تو ایران پلاتینی باز امد وسط اینجاست که معلوم میشه بیش از 50 درصد ایرانی ها منطق قبول واقعیت ندارند و فوتبال اون جوری که دوست دارند نقد میکنند
و در اخر تیمی که تو خونه خودش نتونه موقعیت خلق کنه این شکست برازندشه
امروز بارسا بهتر بود و به حقشم رسید
یا حق
برد بارسا رو تبریک میگم
به قول یکی از دوستان....همون فینال جام حذفی واسه رئال کافی بود
در ومبلی میبینمتون
Manchester United vs Barcelona
ما اهل کل کل نیستیم
تو زمین میبینیم همدیگه رو:46:
72 درصد به 28 درصد ! از محله ما تیم میدادن میرفت جلوی بارسلونا بازی میکرد بیشتر از این توپ در اختیار داشت :27:
باز هم ثابت شد که رئال و مورینیو و رونالدو در مقابل بارسلونا و گوردیولا و مسی هیچن
بازی قبلی هم فقط شانس به کمکشون اومد
تو زمین خودش دو هیچ ببازه تیم :27:
بازی برگشت 6-7 تا رو شاخشه
فکر کنم کاملا مشخصه که راهش رو پیدا کردین، کل بازی به غلت زدن و اعتراض شدید 11 بازیکن بارسا به داور گذشت تا خلاصه جواب داد! تمام صحنه های خشن و غیر اخلاقی که دوستان میگن، بعد از اون اخراجی بود که دیگه بازیکنا عصبی شده بودن. با تمام حرف های مورینیو موافقم.نقل قول:
همین مترجم بود که پارسال گریه شما رو در آورد :27:نقل قول:
اگه په په اخراج نمیشد نمیدونم الان شما چه حرفی واسه گفتن داشتی
همین هفته پیش بود که تیم مورینیو گل زیبایی به شما زد چه زود فراموش کردی:31:
تا جایی که ما دیدیم و آمار نشون داد، تا قبل از اخراج په په همه چی برابر بود، حتی شوت در چهارچوب رئال یکی بیشتر بود.نقل قول:
سه شنبه 9 آذر 1389 (پارسال)نقل قول:
همین مترجم بود که پارسال گریه شما رو در آورد
بارسلونا 5 - رئال مادرید صفر / رئال با مورینیو هم تحقیر شد
اتفاقا سر این بازی کلی به خندمون انداخت . اون موقع در وضعیت روحی خوبی نبودیم . مورینیو سر حالمون اورد :دیکد:http://www.khabaronline.ir/news-112238.aspx
وحشی بازی در اورد اخراج شد . البته باید اخراجی بیشتری هم میدادن مثه ادبایور و ... ولی خوب داور گفت بیش از این تحقیر نشید . تو زمین خودشون دو هیچ باختن بسشونه :31: تازه قبل بازی هم که همین اشه و همین کاسه بود 70 درصد به 30 درصد بعد اخراجش شد 72 درصد به 32 درصد فرق چندانی نکرد :20:نقل قول:
اگه په په اخراج نمیشد نمیدونم الان شما چه حرفی واسه گفتن داشتی
همون بازی رو میگی که 99 درصد توپ در اختیار بارسا بود یه درصد رئال ؟ هر چی موقعیت گل بود رو دروازه رئال بود ولی شانسی شانسی گل رئال زد دیگه ؟نقل قول:
همین هفته پیش بود که تیم مورینیو گل زیبایی به شما زد چه زود فراموش کردی
اگه اونو میگی که بگم مهم نیست جام حذفی اهمیت نداره که بالاخره رئال هم باید یه دلخوشی داشته باشه نمیشه که 5-0 ببازه تو لالیگا که بارسا قهرمان شه تو لیگ قهرمانانم بازم بارسا بره فینال ( و قهرمان میشه ) جام حذفی هم گفتیم سرجهازیه شما و مورینیو:27:
بابا دیگه انقدر دعوا نداره که ، حالا رئال یا بارسلونا ، چه فرقی می کنه کدوم بیاد بالا ؟ آخرش که قهرمان منچستر یونایتده .
در این که تیم فقط منچستر یونایتد هست شکی نیست.
همین منچستر یونایتد فینال بارسا رو میشکنه از وسط.....
فینال رویایی من
MANCHESTER UNITED VS BARCELONA
بله اقای خاص،تیمهایی که نمیتونن با تاکتیک بارسا رو مهار کنن و رو به خشونت میارن باید نتونن بازی رو تموم کنن نه اینکه 1 کارت قرمز بگیرن...:41:نقل قول:
دیشب حقتون بود 6 7 نفره شید و شاید اگه داور،داوری میکرد قیل از سوت پایان میباختید...:41:
تو بازی نیمه نهایی پارسال هم دیدیم داوران به طرف کدوم تیم سوت میزنن!!!:5:
والا من با پیش فرض مجری و کارشناس ذوب در بارسا غرق در لیدر شدم و نتیجه ای هم که بدست اومد حس و حالی نگذاشت برای دیدن صحبت های کارشناسی ، ولی برام سخته قبول کنم جاودانی از تیکی تاکا دل بکنهنقل قول:
:31:
چه قدر بازی دیشب تنفر منو به بارسا بیشتر کرد!!! تا داور سوت مزد 22 نفری میریختن روی سر داور که یه کارت بده!!!
الان اگر به من بگن 5 میلیون میدیم بهت طرفدار بارسلونا بشو عمرن قبول کنم...
اگه دیروز بارساییها این کارو نمیکردن راحت 10 تا مصدوم از 11 تا بازیکنشون بیرون میومد،داور همون جایی که به ادبایور کارت زرد داد 10 ثانیه قبلش هم ادبایور یکی رو زد و وقتی دید داور خطا نگرفت اومد و بوسکتس رو زد(نمیدونم اسم ورزشی که اون ضربه رو داره چیه!!!)نقل قول:
اوه اوه چقدر جالب
اول این که برد بارسلونو تبریک می گم
در اینکه تا اخراج پپه بازی پایاپای بود شکی نیست اما در اینکه پپه هم باید اخراج می شد شکی نیست.
در مورد حرکت ماسچرانو خشن بود ولی به وضوح با حرکت پپه فرق داره.
در کل رئال با بچگی پپه بازیو باخت.
یک چیز دیگه که برام عجیبه اینه که رئالیا اینقدر گیر دادن به فیلم بازی کردن بازیکنای بارسا و تیم مارو لایق چند تا اسکار دونستن چطور خطاهای بسیار بد و غیر ورزشی بازیکنای خودشونو نمی بینن که تو این دو بازی هم کم نبود(مثل پریدن مارسلو روی پای پدرو ) هرچی باشه فکر می کنم نسبت به کار بارسایی ها جای بحث بیشتری داره.
در مورد مو هم به نظرم راحترینت کار ممکنو کرد بجای اینکه بیاد جواب بده چرا بازیکناش اینقدر خشن بازی می کنن ( که دلیل همیشه 10 نفره بودن تیمشونه ) میاد کل بارسا - داورا - مسئولین مقصر می دونه جوری هم حرف می زنه که ارزش برد تیم بارسارو کم رنگ می کنه . من می گم بازی برگشت مو هم مربی رئال باشه هم داور وسط هرکیو هم دوست داشت کمک بگیره شاید این طوری دیگه نیاد بگه مارو جلوی بارسا 10 نفره کردن.
چقدر دیشب با پویول حال کردم .:18:
وقتی رئالیا توپ - پا - صورت بارسایی هارو یکی میبینن و گاهی وقتا حرکت های شیطنت آمیزی انجام می دن که داور نمی بینه که اون حرکت 1 بازیکونو مدتی از میادین دور می کنه مجبور می شن از اینجور کولی بازی ها در بیارن.نقل قول:
یخورده انصاف هم خوبه والا
ارزش کاپیتان هر تیم اینجا مشخص میشه...نقل قول:
برای مثال به بازیهایی که لیورپول با جرارد و بدون جرارد بازی کرده نگاه کنید...
پویول واقعآ بهترین دفاع دنیاست و در این شکی نیست:46:
---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
کاپیان هر تیم یه بار روانی مثبت برای اون تیم ایجاد میکنه مخصوصآ اگه اون کاپیتان پویول باشه...
جدای اینکه تو تیم بار روانی مثبت داره برای تماشاگرا هم مثل قرص ضد تپش قلب می مونه.:40:نقل قول: