سلام وقتی میتونه 1080 فیلم بگیره باید بتونه پخشش هم کنه... حالا فرمتی غیر از mp4باشه ممکنه، اما mp4 رو باید اجرا کنه...
ممنون
Printable View
سلام وقتی میتونه 1080 فیلم بگیره باید بتونه پخشش هم کنه... حالا فرمتی غیر از mp4باشه ممکنه، اما mp4 رو باید اجرا کنه...
ممنون
در ماه پیش که Nokia گوشی N9 را معرفی کرد اعلام کرد که این گوشی سریعترین دوربین در مارکت را داراست اما HTC قبل از آن اعلام کرده بود که Sensation دارای سریعترین دوربین در مارکت است.
در تست Nokia گوشی Sensation بنا به دلایل نامعلوم غایب بود.
اما اعضای سایت stuff-review تستی انجام داده اند و در آن Sensation را مورد تست قرار داده اند و نتایج را با نتایج منتشر شده N9 مقایسه کرده اند.در این تست یک بار از صفحه lockscreen و یک بار از صفحه homescreen برنامه دوربین را اجرا کرده اند.
نتایج آن به ترتیب 2.39 و و2.21 ثانیه بود که هر دو از 2.6 ثانیه N9 کمتر بود.
Sensation دارای سریعترین دوربین حال حاضر گوشی های موبایل است.
منبع: انجمن تخصصی آندروید
بچه ها این گارانتی و بیمه یاس شامل چه چیزایی میشه؟
من بدون گارانتی تا 620 هم پیدا کردم.با گارانتی و بیمه زیر 697 نبود.
ارزششو داره انقد بیشتر هزینه کنم؟
نه والا :10:نقل قول:
به نظر من ارزش نداره اینهمه پول گارانتی بدی 80 تومن ظلم زیادتر بدینقل قول:
عزیز جان اگر از تهران قیمت گرفتی آدرس حدودیشو میتونی بگی ؟نقل قول:
من بدون گارانتی تا 620 هم پیدا کردم.با گارانتی و بیمه زیر 697 نبود.
ارزششو داره انقد بیشتر هزینه کنم؟
بنظرتون برای خرید بازار موبایل بهتره یا سمت علائدین ؟؟ کجا میشه گوشی بدون گارانتی و ارزون و بدون کلک گرفت ؟
شرمنده دو پست میشه ، دو سوال دیگه
من زیاد از گوشی کارای سنگین نمیخوام ، فقط وب گردی زیاد و توییتر و فیس بوک و خیلی کم بازی کارمو راه میندازه. نسبتا هم تماس زیاد دارم با گوشی ، با توجه به اینها به نظرتون من اینکریدیبل بگیرم یا همین سنس رو ؟ و اگر سنس رو بگیرم سال بعد با چه قیمتی میتونم بفروشمش اصلا آسونه فروختن گوشی؟ تا حالا گوشی نفروختم
+ این اولی تجربه اندروید منه ، قبل اون با سیمبین و i OS کار میکردم .
علائدین طبقه همکف از در اصلی که وارد میشی مغازه دوم یا سوم بود فک کنم.اول گفت 630.یه 20 دیقه بعد رفتم گفت 620نقل قول:
افتادن دکمه تنظیم صدا در HTC Sensation :16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر شما هم مثل ما عادت بد باز کردن قاب روی باتری را داشته باشید میتوانید بفهمید که آنقدر ها هم HTC Sensation دارای کیفیت ساخت خوبی نمیباشد.
دکمه تنظیم صدای ما در حال در آوردن قاب پشت آن افتاد و خبر بد هم این است که ما نمیدانیم کجا افتاده است.در نتیجه در هنگام باز کردن قاب پشت HTC Sensation دقت کنید تا دکمه تنظیم صدای خود را گم نکنید.
منبع
کد:http://---------.ir/Forum/content/%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%AF%DA%A9%D9%85%D9%87-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85-%D8%B5%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-htc-sensation-1689/
بچها فروم ---------.ir ه ک شده :31:
قراصنته السعودیه یعنی چی ؟ عربهای ملخ خور:27:نقل قول:
من میخام امروز sen بگیرم این مشکل wifi جدی هست .. تو همه گوشی ها هسست ؟
سلام اینجور که دوستان تو صفحات پیشین تاپیک گفتن نه مشکل خاصی وجود ندارهنقل قول:
وقتی گرفتی کارکردی نظر بدی
ضمن عرض سلام به همه عزیزان؛
باید بگم با توجه به بررسی هایی که انجام دادم و اینکه از فروشنده های گوشی پرسیدم همه گوشی HTC Sensation رو تایید میکنند.
هم از لحاظ سخت افزاری و هم نرم افزاری .
البته هرکی هم نمیتونه قبول کنه میتونه بره جاهائی مثل پاساژ علاءالدین و موضوع رو پیگیر بشه.
افتادن دکمه تنظیم صدا در sensation
اگر شما هم مثل ما عادت بد باز کردن قاب روی باتری را داشته باشید میتوانید بفهمید که آنقدر ها هم HTC Sensation دارای کیفیت ساخت خوبی نمیباشد.
دکمه تنظیم صدای ما در حال در آوردن قاب پشت آن افتاد و خبر بد هم این است که ما نمیدانیم کجا افتاده است.در نتیجه در هنگام باز کردن قاب پشت HTC Sensation دقت کنید تا دکمه تنظیم صدای خود را گم نکنید.
منبع=---------.ir
اگه با هرچیزی کشتی ژاپنی بگیری وضعش خیلی خرابتر از این میشه محصوصا اگه اون چیز جنسش پلاستیکی باشه دیگه .... برو عمو یه دلیل محکم پیداکن اگه مخوای .....نقل قول:
منبع=---------.irنقل قول:
اگر شما ورژن اروپایی HTC Sensation را خریدید، می توانید یک آپیت 27 مگابایتی برای حل کردن مشکل ها و آن هم بدون کامپیوتر بگیرید.این آپدیت ورژن گوشی را به 1.35.401.1 آپدیت می کند.
متاسفانه این آپدیت برای باز کردن Bootloader گوشی نیست. همان که بسیاری ها منتظرن آن هستند. همجنین این آپدیت ، آپدیت 2.3.4 نیست.
به هر حال این آپدیت رسما عرضه شده و بسیاری می گویند که این آپدیت، باعث بهبود در عملکرد گوشی و بیشتر شدن عمر باتری می شود.
منبع: ---------.irکد:http://blog.gsmarena.com/htc-sensation-gets-its-first-ota-update-in-europe-its-not-the-one-you-expected/
من گوشی مو از یاس گرفتم و گفت که ورژن خاورمیانه هست، ولی وقتی ورژن رامشو نیگا کردم دیدم واسه اروپاس!!!!! :18:نقل قول:
حالا چجوری باید آپدیت کنم؟؟ آخه تا حالا آندروید نداشتم :31:
بچه ها من فردا (اگر پیدا نکردم پس فردا ) میرم که گوشی رو ببینم اگر تو دست اذیتم نکرد ( گوشی بزرگ زیاد حال نمیکنم ) میگیرمش ، فقط میترسم بعدش پشیمون بشم ، نظری ندارین ؟ بگیرم پشیمون نمیشم که انقدر پولشو دادم ؟
ببر بده خودشون برات اپدیت میکنن فارسی درست میشه.بازار موبایلنقل قول:
عزیزان من رفتم یاس ، با گوشی کار کردم اینکریدیبل رو هم گرفتم دستم ، اولا که صفحه ی سنسیشن خیلی خیلی مات بود ( در مقایسه با اینکریدیبلی که دستم بود ) فک کنم ال سی دیش ازین ورژنای غیر شارپ بود ، بعدم اصلا تو دستم واینمیستاد ، ینی باهاش راحت نبودم اینکریدیبل خیلی خوش فرم تر بود.
رفتم بدون گارنتی پیدا کنم نبود ، فقط یکی پیدا کردم علایدین 690 میداد کامتل ( که میدونین گارانتی نبود ) تازه حتما بعدشم میخواست 50 تومن پول نرم افزار بگیره .
رفتم اینکریدیبل بگیرم 580 ، یارو برام آورد باز کرد و اینا بعد که تموم شد ، گفت آشنا هستی دیگه با اندروید باید برات برنامه بریزم تا از گارانتی در نیاد ! منم گفتم نمیدونم اگر پول لازم داری بیشتر بهت میدم اگر نه فک میکنی راست میگی و اینا یه برگه از شرکت نشون بده که نوشته باشه باید فلان برنامه ها رو روی این گوشی ... جملم تموم نشده بود یارو سیمو بهم داد گفت بفرمایید.
علائدینیای نکبت.
خلاصه احتمالا از گوشی شاپ بگیرم سنسیشن رو، در ضمن تایپ گوشی روی برچسب جعبه زده شده ، من دو. تا اینکریدیبل گرفتم (جعبه هاشونو ) یکیش خیلی کیفیت جعبش پایین بود ... یکیش جعبش تمیز بود و روش کشورهای برای فروشش رو زده بود ، fr - uk & ... ینی از رو جعبه میشه فهمید ورژن گوشی چیه.
بچه ها این لینک gsmarena هست که قسمت دوم بررسی قطع سیگنال سنسیشن رو بررسسی کرده که بهش کار نداریم .
ولی توش عکس دو مدل رو گذاشته ، یکی با 3کانکتور پشت در قاب قسمت بالا ، یکی با 2 کانکتور .
برای شما چجوری هست و برای کدوم ناحیه عرضه شده گوشیتون ؟
برا من 3تا داره، از یاس گرفتم، طرف گفت واسه خاورمیانه هست ولی رام اروپا روش نصب بود!!! :10::10:نقل قول:
یه فرق دیگه هم تو عکس ها هست تو قسمت پایین
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
یه سوال دوستان یه هفته کرکرده گوشی چه قدر فی میخوره؟
ببخشید اگه جاش اینجا نیست
بچه ها منم رفتم گرفتم ، بدون گارانتی از دفتر گوشی شاپ توی جمهوری. خیلی کارشون درسته .
فقط چند تا مشکل دارم :
1- این اسمس فارسی رو جدا نشون میده ، و ازونجایی هم که گوشی قاچاقه ، توی قسمت لنگویج فقط کیبورد انگلیسی و تایی ( برای ویتنام هست ) من چطور میتونم کیبورد اضافه کنم و مشکل اسمسامو حل کنم ؟
2- توی فیلمهای یو توب دیدم که یارو دستشو توی هوم اسکرین سریع میچرخونه بعد هوم اسکرین همین جوری چرخ میزنهه، من هر کاری کردم نشد، یکی دوبارم لگ داشت ، توی جابجا شدن بین عکسایی هم که گرفتم بصورت تغریبا نا محسوسی لگ داره، بنظرتون مشکلی هست ؟
3- هر موقع میرم هوم اسکرین این یه صدای بلند ( هومم) میده و اون ابرا و اینا تکون میخورن، چجوری خاموشش کنم ؟
پیشاپیش ممنون . راستی برای من 2تا پین پشت گوشی داره، و اسکرین خیلی خیلی شفاف تر از اونی هست که توی دفتر یاس دیدم. باید ببینم مارک ال سی دیش چیه .
---
راستی من 24 ساعت مهلت تست دارم ، تو این 24 ساعت چیکار کنم پدر گوشی درآد ؟
یارو گفت اگر تی اس آی روش باشه ، ریست میشه ، من حوصله ندارم برم ام سی آی کنم ، کسی هست مشکلی اشته باشه با تی سی آی ؟
مبارکت باشه عرفان جان چند گرفتی ؟ گوشی چطوره به نظرت ؟
عزیزجان ما منی؟ من عرفان نیستم، بالا هم کسی عرفان نبود، فک کنم با من بودی پس . ابراهیم هستم .نقل قول:
مبارکت باشه عرفان جان چند گرفتی ؟ گوشی چطوره به نظرت ؟
675 . ممنون . :)
-
این جدا نشون دادن روف خیلی اذیتم میکنه، راه حلی نیست براش؟ + اگر میدونستم این قطع سیگنال انقدر جدیه یه فکر دیگه میکردم برای این گوشی ... خیلی وضع خرابه !
بچه ها دیروز این گوشی با گالکسی اس و دیزایر اچ دی دستم بود و همه را مقایسه کردم و در تاپیکی در موبایلستان گذاشتم .
میتونید از اینجا ببنید :
مقایسه کیفیت صفحه نمایش Galaxy S و HTC Desire HD و HTC Sensation
[HTML] http://mobilestan.net/showthread.php?p=2151556#post2151556 [/HTML]
سلامنقل قول:
مبارک باشه
یعنی وضع آنتن خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال شما چند پین داره پشت قابش ؟؟؟
2پین ، نه آنتن حداکثر 2تا خط کم میشه، البته با سیم کارتای قدیمی همراه اول کار میکنم.
ولی وضع وایفای داغونه، دستو بذاری روی قسمت دوربین، همه چی قطع میشه . بدون قاب پشت گوشی هم کل ارتباط تلفن قطع میشه . بلوتوث وایفای جی اس ام .
مثل اینکه من خیلی شانس آوردم . چون که واسه من اصلا آنتن جی اس ام ش نمیپره:20:. وای فای تست نکردم....
سلام علیکم
بالاخره ما هم خریدیم
ایشالا جای کل بچه های گل که ریویو نذاشتن خودم یه ریویو کامل میذارم:10:
پستتو دیدم، چیز جدیدی نبود ، جی اس ام آرنا بیشتر ازینها به این موضوع رسیده. نمیشه از رو عکس، اونم عکسی که به صورت غیر حرفه ای تو شرایط بد گرفته شده قضاوت کردنقل قول:
بچه ها دیروز این گوشی با گالکسی اس و دیزایر اچ دی دستم بود و همه را مقایسه کردم و در تاپیکی در موبایلستان گذاشتم .
میتونید از اینجا ببنید :
مقایسه کیفیت صفحه نمایش Galaxy S و HTC Desire HD و HTC Sensation
اینجا عکسها به صورت آزمایشگاهی و در شرایط استاندارد موجوده، ( گلکسی 2 و سنسیشن )
کنتراست بالای گلکسی چیزی محشریه ولی آبی نشون دادن تصاویر همچنین فاصله ی زیاد بین رنگ ها موضوعیه که اونو از سنسیشن یلی عقب تر میبره ، واقعا اذیت میکنه (اگر تعصب نداشته باشید ، قبول میکنید.)کد:http://www.gsmarena.com/htc_sensation_vs_galaxy_sii_vs_optimus_2x-review-608p2.php
نچرال (طبیعی ) ترین اسکرینی که دیدم اول برای سونی آرکه بعد هم آیفون 4 .
عکسهارو مقایسه کنید :
تو این عکس برتری آیفون رو در دقت پیکسل ها میبینید، و تنها برتریش نسبت به سنسشن تراکم بیشتر پیکسلهاش در حالت افقیه ولی گلکسی ...
و تو این عکس هم تداخل رنگهای گلکسی کاملا مشهوده، رنگها به آبی و سبز میزنند و این مشکل همه ی اسکرین های S AMOLED سامسونگه .
در کل قبول دارم که کنتراست سامسونگ بی نظیره ، ولی بعد یک مدت این تداخل رنگهاش خیلی اذیت میکنه، من تجربه داشتم ...
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:15 AM ----------
مبارک ها باشه .نقل قول:
سلام علیکم
بالاخره ما هم خریدیم
ایشالا جای کل بچه که ریویو نذاشتن خودم یه ریویو کامل میذارم
این گوشی 3 تا مشکل داره که خیلی اذیت میکنه
1- خیلی باطریش ضعیفه ، من توی 38 ساعتی که خریدم 3 بار شارژش کردم . اگر بار اولو حساب نکنیم 2 بار
2- وحشتناک داغ میکنه !
3- آنتنش نا پایداره
sسلامنقل قول:
خیلی ممنون
اره باطریشو قبول دارم ضعیفه.یه 4 ساعتی بود که شارژر رو ازش کشیده بودم دیدم با این که هیچ استفاده نکرده بودم شارژش کم شده بود
داغ کردن هم اره
مخصوصا اگه تو جیب هم بذاریش اتیش میشه ولی اگه جلو کولر باشی دماش خوب میشه:31::31:ولی بیشتر مال اهنی بودن پشتشه که این طور میشه
ولی انتنش که تا حالا اذیتم نکرده .هر طور که تستش کردم باز انتنش چه وایرلس چه GSM ش کم ریاد نشد
:10:
با سلام خدمت همه دوستان گل
بعد از مدت ها دوباره اومدم با یه ریویو
امدیوارم به دردتون بخوره و استفاده کنید
راستی بعضی جاهای ریویو هم با گالاکسی اس یه مقایسه کردم
.................................................. ...........................
بالاخره ما هم رفتیم یه سنسیشن خریدیم
البته نمیدونم از کجا شروع کنم ولی اولش از ال سی دیش شروع میکنم
ال سی دیش از لحاظ کیفیت و رنگ ها خیلی خوبه .برعکس اون چیزی که خیلی جاها که میگفتن خوب نیست و ....
البته با توجه به اینکه تا روز قبلش من گالاکسی اس داشتم چند ساعت اول از به نظرم رنگش خوب نبود ولی بعدش دیدم نه, رنگها یه جورهایی خوبه و مثلا اون هاله زرد رنگ که تو گالکسی بود تو این نیست و رنگ ها یه جورهایی طبیعی تره <البته کلا صفحه گالکسی یه چیز دیگس>
ولی در کل رنگ تصاویر تو ال سی دیش خیلی خوبه و خیلی هم موقع استفاده از نگاه کردن توش میشه لذت برد
.................................................. ..................................
یه سر میریم پشت گوشی و قاب پشتش
به نظر من یکی از مسخره ترین در قاب ها مال سنسیشن هست.به چند دلیل:
اول اینکه بازش که میکنی کل دل و روده گوشی هم همراش در میاد.نمیدونم سازندش چه فکری کرده درباره در قاب این گوشی.از دوربین جلو و سنسور نورش و گوشس تلفنش در میاد با قابش تا دکمه های بغل و بالاش و انتنش<پس چیش میمونه خدا میدونه>
انتنش هم با در اوردن در پشتیش میپر ه هم وایرلس هم انتن سیم کارتتون!!!!!!
متاسفانه یه لایه شیشه دیگه در روی قابش واسه دوربین نگذاشته که اگه شیشه به هر صورت خواست خط بیوفته .شیشه اصلی دوربین چیزیش نشه و شیشه قابش باشه که خراب بشه که باز هم به این نکته توجه نکردن!!!
کلا درب پشتش به کل ادمو نامید میکنه و یه افتضاح کامله
.................................................. ......................
خب میریم سراغ ساختار گوشی و منو هاش
اولین بار که گوشی بالا میاد اون مدل قفل جدید گوشی به علاوه سنز جدید رو میبینید واقعا شگفت زده میشید
واقعا این قسمتش خیلی خوب کار شده و واقعا از کار کردن باهاش ادم لذت میبره .مخصوصا لذتش زمانی بیشتر میشه که انیمیشن های قشنگ تری هم میبینی باز تو گوشی واسه قسمتش قفلش هست
منوش هم که تقریبا مثل بقیه اچ تی سی هاست فقط اومدن هر یه 20 تا برنامه رو تو قسمت قرار دادن و برنامه ها تو قسمت های 20 تایی تقسیم کردن
.................................................. ..............................
از قسمت منوش بگذریم و بریم سر وقت دوربینش
دوربین گوشی منو زیباتر شده<البته نسبت به دیزایری که داشتم> و همچنین کاربردی تر و بهتر
کیفیت عکساش خوبه ولی عالی هم نیست.چند تا عکسی که باهاش گرفت از لحاظ جزئیات خوب بود ولی نمیشد زیاد روش زوم کرد.همچنین هیچ کندی توش دیده نمیشه و سریع در کمتر از یکی 2 ثانیه میشه عکس بعدیشو گرفت
از لحاظ فیلم برداری هم در حالت فول اچ دی کیفیتش خوب بود ولی اون چیزی نبود که من از فیلم برداری فول اچ دی انتظار داشتم ولی در کل راضی کننده و فیلم ها خیلی روون بود
یه نکته دیگه اینکه من هر چی فیلم گرفتم بیشتر از 28 فریم نشد و همش تو ویندوز 7 که جزئیاتشونگاه میکردم 28 فریم نشون میداد !!!!
.................................................. ...............
نگه داری باطریشم چندان خوب نیست
من حدود 4 ساعت همین طور بدون استفاده گذاشته بودمش بعدش که رفتم استفاده کنم دیدم یه مقداری از باطریش که اتفاقا هم مقدارش هم کم نبود <حدود 10 15 درصد> کم شده بود باطریش!!!
از لحاظ گرما هم واقعا الکی گرمه.اگه هم ازش استفاده هم نکنی بازم گرمه.مشکلش زمانی بیشتر میشه که بخوای تو جیب هم بذاریش که دیگ ه اتیش میشه!!!!
از لحاظ انتن دهی هم من که تا الان باهاش مشکلی نداشتم.هر طور هم تستش کردم نه انتن وایرلسش کم شد نه انتن مال سیم کارت .حتی تو کیف گذاشتمش دستم هم گذاشتم کنار دوربینش بازی انتن دهیش فرقی نکرد
یه مشکل مسخره دیگه هم که دیدم موقعه انتقال برنامه ها به درون ممری کارت بود که بعضی برنامه ها در هنگام انتقال فرس کلوز میشدن و گوشی ریاستارت میشد که واقعا خیلی تعجب کردم!!!
کیفیت صدای اسپیکرش هم بدک نیست ولی اصلا بلند نیست و صدای گالکسی اس از نظر من هم بلند تره هم با کیفیت تر
سرعت کلی گوشیم عالیه
فیلم های فول اچ دی هم خیلی راحت پخش میکنه<البته اکثرا ام پی 4 بودن ولی دایویکس هم توشون بود> ولی تو بعضی فیلم هایی که توقع داری خیلی راحت پخش کنه با کمال تعجب میبینی که تو پخششون اذیت میکنه
ولی در کل از لحاظ پخش فیلم مشکلی توش ندیدم ولی کلا پخش کننده گالکسی اس رو بیشتر قبول دارم
.................................................. ..........
اینم از ریویو ما
اگه چیزیشو از قلم انداختم ببخشید
به زودی هم چند تا عکس و مقایسه با یه گوشی دیگه واستون میذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بررسی تو قسمت نقد و بررسی گوشی موبایل هم گذاشتم
عکس ها رو ایشالا دیگه اونجا میذارم
اچ تي سي بوت لودر هارو باز ميكنه اول از همه واسه sensation و evo 3d
HTC starts unlocking bootloaders with Sensation and EVO 3D
A few months back HTC had started launching new phones with locked bootloaders. This resulted in a backlash from the developer and modder community following which HTC announced that they will be revising their bootloader policy. Today HTC has announced that they will be unlocking the bootloaders on their Android smartphones, starting this August
The first phones to be freed will be the global HTC Sensation, followed by the HTC Sensation 4G on T-Mobile USA and then the EVO 3D on Sprint. The rest of the phones will eventually get unlocked over time through software updates and HTC has promised to keep us updated on this matter through their Facebook account. We are glad that they listen to their user’s feedback but then again, they shouldn’t be taking such decisions in the first place.
[HTML]http://www.gsmarena.com/htc_starts_unlocking_bootloaders_with_sensation_an d_evo_3d-news-2871.php[/HTML]
[HTML]http://www.face@book.com/HTC/posts/135578936524679[/HTML]
دوستان لطف کنید بازی هایی رو که تست کردید و درست کار کرده با ورژنش معرفی کنید تا بقیه بچه ها هم استفاده کنند.
چقدر خوب شد که این گوشی رو نخریدما! با این همه ایرادی که ازش گفته شد که دقیقا منطبق با رغم خواسته های من بود از خرید این گوشی انصراف دادم.