نگران نباش هر وقت اومد شما به من بگید براتون لینک دانلود میذارم اگه کرک بخواد با کرک اگرم نخواد بدون کرک :46:نقل قول:
ولی من هم خودم میخرم 100% چون اطمینانش بیشتره و داخل پک برام میارن:31:
Printable View
نگران نباش هر وقت اومد شما به من بگید براتون لینک دانلود میذارم اگه کرک بخواد با کرک اگرم نخواد بدون کرک :46:نقل قول:
ولی من هم خودم میخرم 100% چون اطمینانش بیشتره و داخل پک برام میارن:31:
توي اين دو تا سايت مي تونين عكس ها و فيلم هايي رو از بازي ets2ببينين.
هرچند روز هم عكس ها و فيلم هاي جديدي ميزاره
اخرين عكسي كه من ديدم از يك رنو مگنوم بود
euro truck simulator 2.pl
euro truck simulator 2.de
سلام
بچه ها مهر ماه شد
خبری از بازی نیست؟؟؟؟؟؟
خبری شده بگید
هیچی.خدا بگم چیکارشون بکنه این همه لفتش میدن مثلا میخوان چی درست کنن؟؟؟؟؟؟
اونم که فقط برای pc
بازی که به احتمال زیاد دی ماه میاد طبق آخرین اطلاعاتی که ه دست اومد تاریخ 10.01.2012 تاریخ ریلیز شده که میشه حدودا 20 دی ماه:13:
صبحشون بخیر !!!!
خداکنه حالا انقد سر وصدا کردن و ناز کردن ، ارزششو داشته باشه
به انتظارش بیارزه
از عکس هاش که به نظر میاد بازی توپ و ترو تمیزی از آب در اومده ولی تا بازی نکنیم نمیشه راجع به بازی نظر داد:46:
بازی با گرافیک بالا به چه قیمت؟؟؟؟ یه سیستم چند میلیونی بخواد که هنر نیست.نسخه قبلشون که یک دهم گرافیک نسبت به اون سیستمی که نیاز داشت رو نداشت.
یادش بخیر king of the road با گرافیک 16 هم بالا میومد.
نقل قول:
دوست عزیز شما راجع به این بازی چه فکری کردی؟:31:
چرا سیستم چند میلیونی مگه BF3 میخوای بازی کنی
نهایتا سیستم مورد نیازش
VGA:512
RAM:2
CPU هم هر چی بالاتر بهتر
یه سیستم خیلی معمولی بازی میخواد
منظورت از نسخه قبلی هم نمیدونم کدوم نسخه هستش ولی اگه GTS باشه که باید بگم واقعا در حد انتظار بود و واقعا کارشون خوب بود
خب کینگ هم زمان خودش شاخ بود ولی الان دیگه نمیشه بازی کرد:31:
بله کینگ زمان خودش شاخ بود ولی این بازی .....نقل قول:
نسخه قبلی گرافیکش شما رو راضی کرد؟؟؟؟؟؟
من رو یه سیستم که 4 گیگ رم ddr3 داره و ... با حد اکثر تنظیمات اجرا کردم ولی کیفیت ماشین ها از کامیونی که تو gta iv طراحی شده بود و خوب هم روش کار نکرده بودن پایین تر بود.
من نمیدونم شما از چیش خوشتون اومد برگ درخت ها بسیار بد.ماشین های سواری هم که همه کاغذ.
هوش مصنوعی باقالی.نداشتن پلیس.نداشتن داستان.
زمانی که king اومد داستان نداشت اما اون موقع 90 درصد بازی ها داستان نداشتن.اما الآن همه داستان دارن که این نداشت.king زمان خودش پلیس داشت که این نداشت. و .....
در ضمن این سیستمی که گفتید برای نسخه قبله فکر میکنم خیلی بیشتر از اینا این نسخه بخواد.
نقل قول:
دوست عزیز شما نمیدونم از یه شبیه ساز کامیون چه توقعی دارید؟
توی واقعیت هم کامیون داران ما همینجوری هستن و داستان نداره که
شما از یه شرکت و شهری بار میزنی به یه شرکت و شهر دیگه باید تحویل بدی
پلیس هم که کار خودش رو میکرد حتما شما باید از دستش مثلا فرار کنی تا بهت بچسبه
گرافیک هم در زمان خودش شاهکار بود شما نمیدوم کی این بازی رو بازی کردی ولی این بازی سال 2009 اومده که میشه 3 ساله پیش
این سیستمی هم که من گفتم اگه شما نتونستی باهاش بازی رو اجرا کنی بیا من یه سیستم بهت میدم
آخه از این بازیا توقع گرافیک های غول مثل GTA IV رو که نباید داشت اینم مثل نسخه قبلیه با این تفاوت که نقشه بزرگتر شده و کامیون ها یه فرقی کرده یکمی هم گرافیک بهتر شده
دوست من من این رو همون زمان بازی کردم بعد از مدتی پاکش کردم ولی دوباره نصب کردم.آخه شما میگی غولی مثل gta آیا gta برای طراحی اون کامیون 1 هزارم ساخت خود بازی وقت گذاشت؟؟نه به جرئت میشه گفت حتی 1 ده هزارم هم رو اون ماشین کار نکردن.خیابون ها و ... و بازی open world بودن با جزئیات خیلی بالا و شلوغ بودن.بازی هم 2008 اومد.نقل قول:
خوب انتظار از این بازی خیلی بیشتره.یه نیگاه به بازی های دیگه بکنید گرافیک داره بی داد میکنه.
من کینگ رو متال زدم بله زمانی که اون اومد فکر کنم need for speed 3 هم اومد خدایی گرافیک خود تریلی ها بیشتر بود اما سواری ها کمی کمتر از need for speed بودن ولی این بازی با undercover اومد.گرافیکش از هر لحاظ کمتر بود.چه جاده و چه ماشین و ....
من چون علاقه زیادی به ماشین های سنگین دارم خیلی دوست دارم عالی در بیاد و از طرفی چون هم 360 و هم ps3 دارم تو بعضی بازی های انحصاری یه لحظه مثلا یه ماشین سنگین میبینم تو کف گرافیکش میمونم و خیلی ناراحت میشم که چرا این بازی این طور نیست.البته حتما براشون نمیصرفه وقت زیادی بزارن چون فکر میکنم این بازی ها طرف داران زیادی ندارن وگرنه نسخه بعدی king میومد.
خب دوست عزیز من نمیدونم چرا شما هی این شبیه ساز رو اولا با بازیهای دیگه در ثانی با NFS ها مقایسه میکنینقل قول:
این بازی هم یه جورایی برای تنوع هستش و بیشتر هم برای کسانی که عشق کامیون و رانندگی ماشین سنگین و تجربه اون رو دارن تولبد میشه و این بازی همونطور که میبینی طرفدار زیادی نداره و همه از این سبک بازی خوششون نمیاد حتی خیلی بی سروصدا نسخه ها میاد بیرون و 90% هم دانلود میکنن چون توی مغازه ها خیلی خیلی کم پیدا میشه برای فروش
اصلا روی این بازی نباید زیاد حساب کرد مخصوصا روی گرافیک و طبیعی بودن بازی گیم پلی خاصی هم نمیشه روی این بازی گذاشت
در کل این بازی رو باید جدای همه بازی ها دید و در نظر گرفت و برای تفریح با ماشین های سنگین چند تا بار ببری و عقدت رو خالی کنی تا بازی بهمون بچسبه
این بحث هم ادامه ندیدم بهتره دوست عزیز :46:
موفق باشید:11:
مد وجود نداره ک بشه ترافیک بازی رو زیاد کرد ؟ماشین زیاد باشه تو جاده ها !
هنوز که بازی نیومده که بخواد همچین مدی هم براش بیاد باید صبر کنیم بازی بیاد ببینیم همچین مدی درست میشه براش یا نه:46:نقل قول:
بله با شما موافقم.نقل قول:
چشم.:10:
دوست عزیز نسخه جدید کینگ هم اومد به نام rig n roll
خیلی هم مزخرف بود
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
بچه ها هیچ خبری از بازی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اشتب نوشتم,باید تو german ....مینوشتم!نقل قول:
نقل قول:
من هم از Rig n roll اصلا خوشم نیومد البته نظره منه خیلی ها هم بودن که با Rig n roll خیلی حال کردن ولی هرکی یه نظری داره
بازی هم تا دی ماه میاد البته اگه تاخیر نخوره دوباره:13:
نقل قول:
ای بابا
بریم شاگردی این شوفر ها رو کنیم تا اون موقع؟؟؟!!!
بله دیدمش منم زیاد خوشم نیومد.:13:نقل قول:
به نظر من بازي خوبي براي سرگرم شدننقل قول:
:40::40:لطفا اگر ترينر اين بازي هست نام سايت را برام اس ام اس كنيد 09362130766:40::40:
سلام دوستان...
یک خبر داغ با عکس که شوفر ها رو ذوق زده خواهد کرد (خودم که حسابی حال کردم)
در این بازی می تونیم کامیون هامون رو با بالاترین جزییات آپگرید کنیم که واقعا محشره...
فقط ببینید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز اصلی :
کد:http://up98.org/upload/server1/01/t/okq74g75stxl04ofi5w.jpg
کد:http://up98.org/upload/server1/01/t/kjiwkqi7s3q7kixc5hj.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا اینارو نزارید آخر من از داغ این یورو 2 میمیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نامردا چندین ماه سر کار گذاشتن همش تاریخ اش عوض میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا کنه این تاریخی که اعلام کردن دیگه سر کاری نباشه و بیاد:-x
این تاریخ اگه واقعا دوباره تاخیر بخوره 90% بچه ها از بازی زده میشن:13:
سلام به هم عزیزان :10:
بچه ها این یورو تراک 2 نیخواد بیاد خسته شدیم تاریخ قطعی نداره که تکلیفمون مشخص بشه فکر کم ی 8 9 ماهی میشه سر کاریم:19::13:
اینقدر هم اومدن از این بازی تعریف کردن که دیگه حسش نیست german truck بازی کنیم حالا اینم هی تاخیر میخوره .
یه قسمت تو بازی haevy rain بازی میکردم که خیلی جالب بود بارها و بارها اونجا رو نیگاه کردم گفتم اینجا عکسش رو بزارم شما هم ببینید ولی تو خود بازی خیلی خیلی زیباتر از عکسش هستش یه تریلی کنار ماشینه که اصلا مشخص نیست بازیه:18: همیشه دوست داشتم یه بار این جور تریلی برونم:18:
یه لحظه امیدوار شدم ک واسه همین بازیه...!!!!!!!نقل قول:
منم آرزوم بود این بازی به این زیبایی باشه ولی:41:نقل قول:
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19:
سلام
تاریخ انتشار همون دی ماه شده ؟؟؟؟؟؟
خبر جدیدی کسی نداره؟؟:19:
سلام دوست عزیز نه خبری نیست و همون دی ماه میاد بازی اگه دوباره تاخیر نخوره:13:نقل قول:
نقل قول:
اگر عکس جدیدی هست بذارید حال کنیم
سلام
4 عکس جدید از بازی:
این چهار عکس به نورپردازی جدید بازی در شب پرداخته که به نظر خیلی بهتر قبل می رسه ، و صد البته تاریک تر...
سایز اصلی :
کد:http://up98.org/upload/server1/01/u/bautznyudcih4hbwdhkf.jpg
کد:http://up98.org/upload/server1/01/u/qlhcfb9sbuw8ath94dp.jpg
کد:http://up98.org/upload/server1/01/u/24h2ql2ktwiok5y5v84c.jpg
کد:http://up98.org/upload/server1/01/u/q33r1nrmnli0s3m4g5w9.jpg
فکر کنم در اواخر 90 (در اسفند ماه بیاد):41:دپ
در یکی از سایت ها دیدم نوشته بود 2012march
کدوم سایت منبعش رو هم ذکر کنید لطفا .نقل قول:
خدا کنه این همه ساختش طول کشیده محیطشم خیلی بزرگ باشه.دیگه 5 دقیقه ای از این شهر به اون شهر نرسیم.
راسته که میگن بازی بیشتر از هشتاد شهر داره ؟
خداکنه این دفه دیگه بیشتر ب واقعیت نزدیک باشه