میشه بازی کرد ولی با باگهای مسخرش حالتو به هم میزنه............
بهتره بری یه نسخه کاملشو بگیری...
Printable View
میشه بازی کرد ولی با باگهای مسخرش حالتو به هم میزنه............
بهتره بری یه نسخه کاملشو بگیری...
دوستان اگه میشه یک توضیحی در مورد بخش چند نفره بازی بدید که چطور میشه شبکه انجام داد من هنوز موفق به ورود به این بخش نشدم و نمیدونم لن میشه زد یا نه اگه میشه کرکی یا سریالی هست که بشه کاری کنه وارد این بخش بشه و اینکه برای بازی آپدیت و پچی قرار هست بیاد
دوستان هیچ کرکی برای پچ 1.2 عرضه نشده ؟ حتی بدون مولتی ؟
یک مد جدید اومده برا بازی:::
Crysis 2 Natural Ilumination mod
[PHP]HOW TO SETUP THE MODE
Go to the folder where you have unpacked and installed the files: C: Program Files (x86) Illumination mod mod Illumination
Move files autoexec, HDRobj, Bootobj and ootobj to the folder (default) C: Program Files Electronic Arts Crysis 2
Move the file data_0 to the folder (default) C: Program Files (x86) Electronic Arts Crysis 2 gamecrysis2
Move the file Amtient to the folder (Default) C: Program Files (x86) Electronic Arts Crysis 2 bin32 [/PHP]
محتوای مخفی: DL
چی هستش این؟نقل قول:
کاربردش؟
دوستان
این Advance Graphics بالاخره کار می کنه یا نه ؟
من بازی رو امروز گرفتم و ظاهرا که Advance Graphics کار نمی کنه ؟؟؟!!!
راستی من شنیدم تنظیمات بازی به صورت Gamer و Advanced و Hardcore هستش اما مال من این جوری نیست . مال من High ، Very High و Extreme داره ؟ چرا ؟
بازی من هم فکر کنم کامل باشه و بتا نباشه چون هیچ نوشته ای هم رو صفحه نیست .
دوستان یه ترینر درست حسابی ندارید ما یزنیم هر چی دانلود کردم یه چند دیقه که بازی میکنم میاد بیرون ارور میده
ترینر به چه درد میخوره!!
در ضمن ای کاش همین عید هم نبود(حوصله داری بری خونه کسی)
فکر کنم دلیلش نصب پچ 1.1 .نقل قول:
اگر پچ 1.1 رو نصب نمی کردید و مستقیم پچ 1.2 رو می ریختید به صورت gamer advnced hardcore میشد
آخه من رو یکی از سیستمهام که پچ 1.1 رو نصب کردم و بعدش پچ 1.2 به صورت high very high exteremr
ولی اون یکی سیستمم که مستقیم پچ 1.2 رو ریختم و پچ 1.1 نکردم به صورت gamer advanced hardcore
کلا اگر بازی رو پچ هم نکنید به صورت gamer advanced hardcore
یعنی پچ 1.1 که باعث میشه تبدیل بشه به high very high extereme
:11:
دوست من ممنون از شما
حالا اين high very high exteremr با اون Gamer , Advance , Hardcore چه تفاوتي داره مگه ؟
مي خوام بدونم يعني در اون حالت Advance Graphics كار مي كنه ؟
ازهمیناکه اجرا میکنه ضدضربه اینا میشه با تیره بی نهایت...نقل قول:
عید بود که بعدش دردسرا شروع نمیشد استراحته کامل؛خوشبحاله خودمکه خونه هیچکس نمیرم!
همشون یکیه فقط اسمشون عوض شده.نقل قول:
gamer = high ( با جزئیات و گرافیک کمتر برای روان اجرا شدن در سیستمهای ضعیفتر)
advance= very high ( با جرئیات و گرافیک بیشتر نسبت به گیمر)
hardcore =extereme ( با نهایت جزئیات و سایه ها و بالاترین کیفیت محیط و بازی برای سیستم های قوی)
دوست عزيز ممنونم
ولي من جواب سوال اصليم رو نگفتم.
من در حالت Extreme حدود 30 تا 32 فريم مي گيرم ولي مي خوام اگه بشه يخورده بعضي از تنظيمات رو پايين بيارم تا بهتر بشه. اما خب خود بازي اين امكان رو نميده ، حالا مي خوام بدونم اين Advance Graphics چه جوري كار مي كنه ؟ من كه نتونستم راهش بندازم.
سلام دوستان
اخرین پچ کرایسیس رو میخواستم.لطفا حجمش کم شده باشه.باتشکر
نقل قول:
حجم پچ 1.1 35 مگ
حجم پچ 1.2 40مگ
اگر فشرده هم کنند نهایتش 1 مگ کم میشه از حجم اصلی
[PHP] http://games.softpedia.com/get/Patch/Crysis-2-Patch.shtml
[/PHP]
دوست عزیز خوب اگر می خواهید فریم بیشتری بگیرید تنظیمات گرافیک رو بیارید پایین بزارید روی very highنقل قول:
دوست عزيز ممنونم
ولي من جواب سوال اصليم رو نگفتم.
من در حالت Extreme حدود 30 تا 32 فريم مي گيرم ولي مي خوام اگه بشه يخورده بعضي از تنظيمات رو پايين بيارم تا بهتر بشه. اما خب خود بازي اين امكان رو نميده ، حالا مي خوام بدونم اين Advance Graphics چه جوري كار مي كنه ؟ من كه نتونستم راهش بندازم.
البته 32 فریم خوبه برای بازی :11:
من یه سوال دارم فکر کنم وقتی پج 1.1 اومد یکی از ویژگیهاش این بود که هدف گیری اتوماتیک حذف میکرد یعنی منی که این پج نریختم میتونم هدف گیری اتوماتیک کنم و اگه میتونم چه جوریه ؟ بعد یه چیز دیگه آیا این دو تا پج فریم بازی رو افزایش میده یا نه؟
دوستان اگه میشه یک توضیحی در مورد بخش چند نفره بازی بدید که چطور میشه شبکه انجام داد من هنوز موفق به ورود به این بخش نشدم و نمیدونم لن میشه زد یا نه اگه میشه کرکی یا سریالی هست که بشه کاری کنه وارد این بخش بشه و اینکه برای بازی آپدیت و پچی قرار هست بیاد
من که بالاخره تونستم Advance Graphics رو راه بندازم.
نقل قول:نقل قول:
[PHP]*more light
*better shadows
*improved night light
*less ambient fog
*FIX: saturation too low when colorgrading was activated
*FIX: ambient occlusion rate too high in the morning and evening
*FIX: dawn and dusk too long [/PHP]
[PHP]Natural Illumination Crisis 2 is the culmination of work that began with the v1.0 , a work that began significantly increasing the sharpness in-game along with a change of lighting.
These changes have evolved, Deflagration v3 color displays more realistic tones with the same luminous explosions in the real light, Caustic selected saturation level if v2 is a tool for regulating the saturation of reflexes based on caustic drop levels in certain types of complex relief ( contrast ) if the saturation in this relief becomes too great, this emulates the behavior of the human eye catching, so it ensures greater photorealism in-game.
Forced mipsmapss scale 1 / 5000 ( Spanish minimaps letter ) increases the compression in the Maya texture which reproduces some effects, including HDR lighting, so compressed scale reliably reproduce any effect on the textures, other property parallel is the sharpening in-game overwhelmingly.
Finally, I adjusted the differentiating properties of HDR lighting interior spaces of the outdoors . This is achieved by better exploiting the properties of light to the environment. [/PHP]
[PHP]HOW TO SETUP THE MODE
Go to the folder where you have unpacked and installed the files: C: Program Files (x86) Illumination mod mod Illumination
Move files autoexec, HDRobj, Bootobj and Ootobj to the folder ( default ) C: Program Files Electronic Arts Crysis second
Move the file Data_0 to the folder ( default ) C: Program Files (x86) Electronic Arts Crysis 2 Gamecrysis2
Move the file Amtient to the folder ( Default ) C: Program Files (x86) Electronic Arts Crysis two Bin32 [/PHP]
انگلیسیمون خوب نیستنقل قول:
فارسی میبود عالی میشد
خدا رو شکر:42: از صمیم قلب خوشحالم:40: که کارت راه افتاد :thumbsup:من که یک هفته است تو نوبتم :31:نقل قول:
[PHP]*more light
*better shadows
*improved night light
*less ambient fog
*FIX: saturation too low when colorgrading was activated
*FIX: ambient occlusion rate too high in the morning and evening
*FIX: dawn and dusk too long [/PHP]
* نور بیشتر شده
* سایه بهتر شده
نور شب بهبود یافته شده
* مه محیط کمتر شده
* فیکس شده : اشباع بیش از حد کم وقتی colorgrading فعال بود
* فیکس شده : میزان انسداد محیط بیش از حد بالا در صبح و شام
* فیکس شده : طلوع و غروب بیش از حد طولانی
سلام من بازی رو از سایت دانلود ها دانلود کردم و اجرا شد اما بعضی وقت ها موقع تیر اندازی های دشمن یک خط سبز روی صفحه میمونه و بعد میره مشکل چیه ؟ آخرین آپدیت کارت گرافیکم رو هم نصب کردم.نشد. این رو هم میدونم که بازی بتا نیست.
برای این بازی از کجا میتونم یه کرک یا patch گیر بیارم ؟ آدما خشکشون زده و داخل در و دیوارند و گاهی اوقات دشمنا یهد حرف رو صد بار تکرار میکنند
کلا یه چیزی باشه که بازی رو فیکس کنه
crysis 2 v:1.1.1.5620
...........
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
لینک اول پسوردش اشتباست :41:نقل قول:
لینک دوم هم که ف/ ی/ل/ت/ر/ه:41:
آقا این بازی تنظیمات گرافیکی نداره؟
من با لپتاپ acer 5742g
cpu:intel core i5 480m 2.66 ---2.9
vga: geforce gt540 1gb up to 2
ram:4 gb ddr3 1333mhz
بازی رو اجرا میکنم فکر کنم حدود 14 فریم اجرا میشه.
تو تنظیماتش چیزی ندیدم برای کنترل گرافیک؟چجوریه؟
درسته.نقل قول:
شما باید یکی از اون ایتم ها یی رو که خودش نوشته رو بندازی توی دایره.
به هر حال از اینجا بگیرید:::
کد:http://uploadfa.com/n8anckdmycmb
دوستان من این پچ 1.1 و 1.2 رو دارم دانلود میکنم !! بعد از دانلود اول باید 1.1 و بعد 1.2 رو نصب کنم دیگه ؟! :mellow:
.
ویرایش :
.
دوستان هر جقتشونو دانلود کردم اما وقتی روشون کلیک میکنم و جستجو میکنه میگه بازی پیدا نشد :13:بازیو تازه نصب کردم !! برا چرا اینطوریه ؟! چیکار بایستی کنم ؟! راستی اگه بدون اپدیت بازیو ادامه بدم مشکلی داره ؟! :20:اصلا این 2 تا اپدیت چه تغییراتی میدن ؟! :goatee:
دوست عزیز برای نصب پچ نباید بازی کرک شده باشه :11:نقل قول:
وگرنه پیدا نمیشه. باید فایل اجرایی ار جینال بازی رو از پست اول همین تاپیک دانلود کنید.:11:
همون فایل اجرایی به صورتی تکی بدون پچ هم د رچند صفحه قبل هست
سلام به همه
دوستان لینک دانلود آپدیت v1.2 رو واستون گزاشتم همراه با کرکشه:
پسوورد:کد:http://dl2.sibdownload.com/Aria/Games/PC/Crysis%202%20Patch%20v1.2.exe
کد:www.sibdownload.com
Installation Method :
1. From the folder “Orig” copy Crysis2.exe to … / crysis 2/bin32
2. Install Crysis_2_final_1.2h2_Patch.exe
3. From the crack folder copy all the files to … / crysis 2/bin32
اوکی ممنون !! درسته !! من بازیو کرک کرده بودم !! احتمالا برا همخین نتونست پیدا کنه بازیو !! اگه میشه ادرست اون پست که فایل اجراییه اورجینال لینکش هست رو بزارید !!:11:نقل قول:
+
و اینکه ایا بعد از نصب دو پچ بازم باید از همون کررک قبلیمون استفاده کنیم ؟! :20:
+
دوستان کسی نمیدونه بدون این پچ ها بازیو ادامه بدیم مشکلی داره ؟! و اصلا این 2 تا پچ خاصیتشون چیه :31:
+
+
اینارو دوست عزیز مارمولک کوچولو زحمت آپلودش رو کشیدند من از پست ایشون برداشتم چند صفحه قبل بود.:11:نقل قول:
بفرما دوست عزیز،
فایل exe اورجینال برای هر ورژن :
Crysis 2 1.0:
کد:
http://www.mediafire.com/?g6bz8iewr8fox4f
Crysis 2 1.1:
کد:
http://www.mediafire.com/?54m3eh4h33vk9j1
Crysis 2 1.2:
کد:
http://www.mediafire.com/?jatt1bds0dptd71
Crysis 2 1.2کد:http://uploadfa.com/yw752wqvx7kz
کد:http://uploadfa.com/s78wgqodzp94
دوستان من بازیو اپدیت کردم با پچ ها به ورژن 1.2 بعد از یه جا اخرین کرکشو دان کردم و ریختم تو قسمت مورد نظر !! ورژن بازی شد 1.1 !! میخواستم بدونم کرک 1.2 هم موجوده ؟! اگه میشه لینک بدید !! (در ضمن اصلا با همین ورژن 1.1 برم ایراداتی داره ؟؟؟؟)
.
ممنون :20:
لینک دانلود آپدیت v1.2 همراه با کرکشهنقل قول:
پسوورد:کد:http://dl2.sibdownload.com/Aria/Games/PC/Crysis%202%20Patch%20v1.2.exe
کد:www.sibdownload.com
سلام دوستان
من بازی رو خریدم (نسخه کامل)
ولی نمیدونم چرا همون مرحله اول موقعی که زوم میکنم یه اروری مینویسه و بازی هنگ میکنه!
راستی نمیشه یه جوری این نوشته های بالای بازی رو حذف کرد(سمت راست بالا)
آیا کسی هست مرا یاری کند؟نقل قول:
آقا این بازی تنظیمات گرافیکی نداره؟
من با لپتاپ acer 5742g
cpu:intel core i5 480m 2.66 ---2.9
vga: geforce gt540 1gb up to 2
ram:4 gb ddr3 1333mhz
بازی رو اجرا میکنم فکر کنم حدود 14 فریم اجرا میشه.
تو تنظیماتش چیزی ندیدم برای کنترل گرافیک؟چجوریه؟
بازی رو سیستم من افتضاح اجرا میشه!!!!
به غیر از سه حالت هیچ راهی نیست تنظیمات رو جزئ به جزئ تغییر بدیم؟
دوسا عزیز ظاهرا با چیزایی که شما میگی نسخه ی بتا رو بهتون دادن :27:نقل قول: