نقل قول:
این موضوع خلاف قوانین سایت هست ! اگر خواستید بگید تا با پ . خ بهتون معرفی کنم :13:
Printable View
نقل قول:
این موضوع خلاف قوانین سایت هست ! اگر خواستید بگید تا با پ . خ بهتون معرفی کنم :13:
نقل قول:
محبت کنید.:11:
عزيزان راهي براى دانلود فايل ها با ايپد از سايتها نيست؟ من رو لينك دانلودشون كليك ميكنم فقط اونو پخش ميكنه
نقل قول:
شما باید سافاری دانلود منیجر رو نصب کنی و براحتی دانلود کنی :46:
Downloads for iPadنقل قول:
$2.99کد:http://itunes.apple.com/us/app/downloads-for-ipad-download/id380641055?mt=8
دانلود منجر کامل و تمام عیار با ساپورت همه سایت ها (ریپدشر و ...) . قابلیت باز کردن و پخش فایل های دانلودی و انتقالشون به PC و ... ، با مولتی تسکینگ و در Background هم دانلود می کنه.
علاوه بر برنامه ی stram عزیز که معرفی کردند اگه جیلبریک هستید میتونید safari download manager رو نصب کنید که قابلیت دانلود فایلهارو به سافاری اضافه کنید که من اینرو بیشتر میپسندم شخصا
کسی راهی نمیدونه واسه Credit گرفتن تو Contract Killer?
ممنون از راهنمایی همتون عزیزان
اون سایتی که دوستان محبت کردند موجودی نداره.dig........
سایت دیگه ای میشناسید که مطمئن باشه؟
توی یکی از سایتا با گارانتی 1 ساله نقش و یک کتاب هدیه داره میده 1.380.000
مدل ipad2 - wifi 3G - 64GB
قیمت چطوره؟بالا نیست؟؟
كاگارانتيش كه فكر نميكنم چيز خاصي باشه و چرته....
كتاب اموزشي هم كه چيز خاصي نيست و معمولا كسي كه ايپد٢ ميخواد بخره احتمالا قبلا يه idevice رو تجربه كرده پس نيازي به اموزش نيست زياد از طرفب هم نياز باشه قيمت كتاب كه ٥-٦ تومن نيست....
اين فروشگاه با يه گارانتي نه چندان معقول و يه كتاب معمولي چيزي حدود ١٨٠تومان روش كشيده...
من ميگم صبر كن همون فروشگاه بياره با اينكه اگر اشنا داري تهران بگو واست بخره بياره (چون فكر ميكنم تو هم مثل من تهران نيستي كه از انترنت ميخواي بگيري)
خلاصه اين نظر من بود نميدونم....
دوستان چند تا سوال داشتم:
1- میخام آی پد2 بخرم، ترجیحا64 گیگی. به نظرتون 3g به کارمون میاد؟
2- نرم افزار مجانی براش هست؟ اگر نیست چجوری می تونیم خریداری کنیم(قضیه گیفت کارت رو نمی دونم چیه و چطور میشه تهیه کرد)
3- شنیدم بعضی آی پد ها وقتی یه تصویر سیاه نشون داده میشه گوشه صفحه اشون سفیده میشه. چرا؟ هنوز حل نشده؟
4- نرم افزار i tunes برای چیه؟ فقط واسه انتقال اطلاعات از کامپیوتر به آی پد؟
5- آیا پشتیبانی فارسی برای خوندن و نوشتن داره؟
6- می تونم فایل های فارسی word ام رو توی آی پد باز کنم؟
7- اگر مدل 3g رو انتخاب نکنم نمی تونم از اینترنت ایرانسل استفاده کنم؟
8- مولتی تسکینگ اصلا وجود نداره؟
9- از کجا بخرم که مطمئن باشه؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون
1- پیشاپیش مبارک باشه.... بسته به خودتون داره کلا با آیپد به دو راه میشه به نت وصل شد وایرلس یا اینترنت سیم کارت (همون 3g) پس اکر میخواهید وقتی تو جایی هستید که یه access point در اختیار ندارید به نت وصل شید مجبور هستید که مدل 3جی رو انتخاب کنید که بتونید با gprs سیم کارت باهاش یه نت وصل شیدنقل قول:
2- باید در نرم افزار Itunes یک اکانت بسازید و از طریق اون میتونید برنامه هارو دانلود کنید که بعضی برنامه ها مجانی و بعضی ها پولی هستند که باید با خریدن گیفت کارد اکانت خودتون رو شارژ کنید برای خریداری برنامه های پولی (آموزشش تو سایت هست فکر میکنم) و اونو دانلود کنید و بریزید رو آیپد
3-خیر همچین چیزی نیست
4- بله هم واسه اون و هم واسه مواردی که تو مورد 2 گفتم و چند تا چیز دیگه در کل بهش نیاز دارید
5- عربی داره که کاملا فارسی رو هم شامل میشه که فکر میکنم از ios5 کاملا فارسی رو پشتیبانی میکنه ولی الان هم هیچ مشکلی نداره
6-تا حالا امتحان نکردم ولی فکر نمیکنم یعنی به طور عادی که نه ولی نمیدونم واسش برنامه ای هست یا نه
7- خیر در مورد 1 توضیح دادم
8- چرا وجود داره....
9- اینجا که نمیشه واسه سایتی تبلیغ کرد البته اون سایت هم الان موجود نداره ولی اگر تهرانی میتونی از دوستان تهرانی کمک بگیری و البته چند صفحه قبل هم چند تا از دوستان یه آدرس های دادن میتونی استفاده کنی...
بسیار متشکر از پاسختوننقل قول:
همه مسائل روشن شد
من قمی هستم، به نظرتون خودم برم تهران بخرم بهتره یا اینترنتی سفارش بدم؟ تو سایت فروشگاه سیب موجود داشت.متاسفانه فقط مشکیشو
بازم بستگي به خودتون داره ولي اگه سفيد ميخواهيد و امكانش هست براتون ميتونيد بريد از تهران مطمئنتر خريد كنيد:10:نقل قول:
سلام یه سوال سلیقه ای از تمام دوستان داشتم
به نظر شما خرید iMac خوب + ایپد ۲ بهتره یا ، یه مک بوک پرو خفن .
جمع مبلغ هر ۲ طرف تقریبا یکی هست حالا نهایت ۱۰۰ یا ۲۰۰ بیشتر و کمتر ( 2200 USD )
میدونم بنا به کاربری هر کسی نظری متفاوت هست ولی در کل کدوم به نظر شما ..... ؟؟؟
به نظر من که بیشتر وقت کارم توی خونه هستم ای مک خیلی باید جذاب باشه ، واسه دانشگاه و مسافرت هم ایپد تقریبا کافیه مگر اینکه دوستان سر ایپد بحثی داشته باشن
iMac
2.7GHz Quad-Core Intel Core i5
1920 x 1080 resolution
4GB (two 2GB) memory
1 TB hard drive1
AMD Radeon HD 6770M
+
iPad 2 wifi 32 GIG
یا
Macbook Pro
2.2GHz quad-core
Intel Core i7
4GB 1333MHz
750GB 5400-rpm1
Intel HD Graphics 3000
AMD Radeon HD 6750M with 1GB GDDR5
فقط و فقط نوع کاربری مهم هست و هیچ کس هم بهتر از خود شما نمیتونه بهتون بگه کدوم Device در حال حاضر به درد شما میخوره. لطفا از اینجور سوالها تو این تاپیک نپرسید.نقل قول:
ای بابا خام شدم فکر نمی کردم تو یه پک اسیرش بشمنقل قول:
اقا بد دردیه!!!
این se اونقدر بد مرامی کرد تا مارو به این احوال انداخت کلا ازش بریدم رفت چسبید به این اندرویید مزخرف رفاقت رو یادش رفت حالا برا گوشی که دیگه iphone4 نمی چسبه (ios رو ipad بیشتر حال میده )برا گوشی منتظرم ببینم این نوکیا باwp7 چه میکنه البته هنوز کامل از سونی دل نکندم یه pspvita برا خودم نشون کردم
ایر همینشم عالیه حالا نسل جدیدش دیگه چیه ؟!!!میگن رو اونم میخوان A5 بزارن یعنی اینقدر قویه؟!!!
فکر کنم تنها راهش تو ایران همون فیلم تبلیغلتیا باشه که هر از چند گاهی نشون می دهنقل قول:
کسی راهی نمیدونه واسه Credit گرفتن تو
من که میگم هیچ وقت نباید یه لپ تاپ قوی گرفت حتی اپل چون دستگاه سنگین میشه و دیگه قابلیت حمل و نقد رو از دست میده ،من یکی از دوستام یه مک بوک پرو داشت(نصل قبل) کلا خستست از این ور و اونور بردنش میخواست با یه ایر یا آیپد 2 عوض بکنتشنقل قول:
سلام یه سوال سلیقه ای از تمام دوستان داشتم
به نظر شما خرید iMac خوب + ایپد ۲ بهتره یا ، یه مک بوک پرو خفن .
جمع مبلغ هر ۲ طرف تقریبا یکی هست حالا نهایت ۱۰۰ یا ۲۰۰ بیشتر و کمتر ( 2200 USD )
به نظر من که بیشتر وقت کارم توی خونه هستم ای مک خیلی باید جذاب باشه ، واسه دانشگاه و مسافرت هم ایپد تقریبا کافیه مگر اینکه دوستان سر ایپد بحثی داشته باشن
به نظر من اگه سیستم قوی می خوای یه مک پرو یا یه آیمک بگیر و برای سیستم قابل حمل یه ipad یا air هر دوشونم عالین ولی من که ipad دارم فکر میکنم air کاربردی تره(البته تمام اون حرف هارو با توجه به نیاز های خودم گفتم شاید برا شما فرق کنه)
عزیزم این حرف رو که خودم بهش اگاهم و گفتمنقل قول:
ولی خواستم بدونم بقیه چی فکر میکنن . از جهتی یه جورایی هم سوالم این بود که اون خلع رو ایپد میتونه حل بکنه که مربوط به همین تاپیک میشه
در ضمن خیلی ها هستن که یا یه لپ تاپ قوی دارند یا یک سیستم + یه ایر یا یه ایپد ، خواستم بدونم اونا چی فکر میکنن و از تصمیم راضی هستن یا خیر
شما هم اجبار نیست ولی میتونستی نظرت رو بدی
به نظر من که iMac با این کانفیگ عالی رو از دست نده...این رو بگیر با یه آیپد 2! تو خونه که آی مک داری...مواقعی هم که نمیتونی پشت میز بشینی... آیپد رو داری واسه وب گردی و موسیقی و بازی و فیلم ...نقل قول:
شما پرو بگیری فقط تو خونه کاریرد داره و مسافرت...ولی اون 2 تا هم واسه خونه هم مسافرت و هم بیرون میتونی از آیپدت استفاده کنی
نه اینکه چون خودم گرفته باشما میگم.من شده یه چیز میگیرم 5 تومان ولی به دردم که نمیخوده اعصابم خورد میشه :31: ولی با گذشت 2 هفته 1% هم از خرید آیپد پشیمون نیستم
این یه شایعه الکی بود.رو ایرهای جدید قراره i5 و i7 بزارن.(Sandy Bridge)نقل قول:
میگن رو اونم میخوان A5 بزارن یعنی اینقدر قویه؟!!!
نقل قول:
اون دوستمون بالا درست میگن
جای سوالات شما توی این تاپیک نیست!تاپیک جدا بزنید بحث کنید و نظر بخواید.
لطفا نظم این تاپیکو بهم نزنید
............نقل قول:
سلام به همگی
من میخوام به جمع نبلت دارها اضافه بشم
فقط یک سوال !
من چون خوره ی فیلم هستم ! :31: به این موضوع علاقه دارم که فیلم های Bluray رو روی Led تماشا کنم . خواستم ببینم Ipad2 این امکان رو داره که فرمت mkv رو پخش کنه ؟ و من بتونم با زدن کابل HDMI از تبلت به تلویزیون فیلمم رو روی تی وی ببینم ؟
بستگی به رزولوشن داره که بدون لگ پخش میکنه یا نه ;)
اگه کانورتش کنین MP4 بله.راحت پخش میکنه.نقل قول:
mkv هم راحت پخش میکنه منتها تا 720p.
رزولشن بالاتر لگ داره
با هزار بدبختی یه گیفت پنجاه دلاری :31: گرفتم...الان 30 دلار مونده :13: تا اینجا backstab و angry birds و download for ipad و cut the rope و garage band و Av player وmypad+ رو خریدم:20:...دوستان لطف کنین یه سری بازی و برنامه باحال دیگه معرفی کنین...
Infinity blade , iStunt , World of Goo , NBA Jamنقل قول:
کلا Top chart آیتونز رو چک کن بازیهای باحال رو پیدا میکنی.
یه سوال دارم. اینجا برای خرید آیپد 2 معتبره؟ پولو نخورن برن؟!
کد:http://www.exporters.sg/showroom_item/1913018/Apple-Ipad-2-64Gb-3G-+-wifi-.html
upad
pages
keynote
numbers
av player hd
wolfarm
my calculator pro
spacetime
pdf expert
iannoate
introduction english conversation A,B,C,D
Mercury web browser
iConvertor
longman dictionary
iMovie
دوستان کسی به قدرت اپل شک نداره ولی من حقیقتا 2 دلم بین خرید iPad 2 و Galaxy Tab 10.1 که جدید اومده.
من 90% کارم با اینترنت و ایمیل و مسنجره!میخوام همیشه و همه وقت با بیشترین امکانات به اینترنت هم از طریق سیم کارت و هم وایفای وصل باشم.
من درمورد سیستم عامل اپل ios و android گالاکسی اطلاعاتی ندارم چون کار نکردم.
من برای فیلم دیدن یا بازی کردن احتیاجی ندارم هر چند مثلا ممکنه سالی یه بار یه فیلمم باهاش ببینم.
ولی در کل اولویت من اینترنت و کار با مسنجر و ایمیل و ایناست
به نظر شما کدوم انتخاب درست تره؟
مرسی
من با هانی کامب کار نکردم ولی با جینجربرد و فرویو و اکلیر که کار کردم ، کاملا توهین میدونم که کسی این دو تا رو بزاره کنار هم :دی
از لحاظ سیستم عامل ، 100% iOS... و در کل هم من آیپد 2 رو به شدت ترجیح میدم...
سلام
ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح میکنم.تا الان خفنترین بازی که برای Ipad عرضه شده چی بوده ؟ برای تهیه بازیهاش حتما باید هزینه واقعی محصول رو پرداخت کرد {مثلا یه چی تو مایه های PSP نیست که بازی کپی توش بریزیم؟ }
بهترین بازی از چه نظر؟نقل قول:
سلام
ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح میکنم.تا الان خفنترین بازی که برای Ipad عرضه شده چی بوده ؟ برای تهیه بازیهاش حتما باید هزینه واقعی محصول رو پرداخت کرد {مثلا یه چی تو مایه های PSP نیست که بازی کپی توش بریزیم؟ }
جایزه بهترین بازی رو cut the rope برد چند وقت پیش.
از نظر گرافیک فکر کنم infinity blade
بازی خوب خیلی زیاده نمیشه بگی فلانی بهترینه
دوست عزیز هردو خوبند ولی در هرحال حاضر honycomb بسیار buggyه و اصلا قابل قیاس با iOS نیست. این حرف منی که فن اپل هستم نیست. حرف تمام کارشناسا و کله گنده های تکنولوژیهنقل قول:
دوستان کسی به قدرت اپل شک نداره ولی من حقیقتا 2 دلم بین خرید iPad 2 و Galaxy Tab 10.1 که جدید اومده.
من 90% کارم با اینترنت و ایمیل و مسنجره!میخوام همیشه و همه وقت با بیشترین امکانات به اینترنت هم از طریق سیم کارت و هم وایفای وصل باشم.
من درمورد سیستم عامل اپل ios و android گالاکسی اطلاعاتی ندارم چون کار نکردم.
من برای فیلم دیدن یا بازی کردن احتیاجی ندارم هر چند مثلا ممکنه سالی یه بار یه فیلمم باهاش ببینم.
ولی در کل اولویت من اینترنت و کار با مسنجر و ایمیل و ایناست
به نظر شما کدوم انتخاب درست تره؟
مرسی
حالا گالاکسی تب میدونی که بهترین رقیبش موتورولا زوم هست که اونم از اندرویید مشابه استفاده میکنه یعنی در عمل مثل همن از سخت افزار هم چیزی از هم کم ندارن و شبیه همدیگن من از گالاکسی چیزی پیدا نکردم اما این ریویو رو از زوم پیدا کردم(توجه داشته باش جفتشون 2 هسته ای هستن با تارگا ) تو ریویو یه چیزایی از خود سیستم عامل هم گفته که میتونی با گالاکسی هم یکسان بدونیشون حالا خودت این ریویو رو بخون و تصمیم بگیر
نقل قول:
کد:http://gsm.ir/review.php?phoneid=2349
راستی در مورد سوال اولت یه چیزی هم من اضافه کنمنقل قول:
من خودم رفتم یه 64 wifi گرفتم فکر نمیکردم به اینترنت 3g یا همون gprs نیاز پیدا کنم اما حالا پشیمونم (البته اون موقع که من گرفتم 3g یک ملیون ششصد بود که خوب به ظاهر نمی ارزید ان که قیمت ها معقول شده اگه میتونی حتمی 3g بگیر
اونقدر به نتش اعتیاد پیدا میکنی که اگه یه جا به نت دسترسی نداشته باشی کلا حالت بد میشه
فقط اینکه زوم از نسخه 3 استفاده میکنه که حرف دوستان درسته، باگ داره ولی گلکسی از نسخه 3.1 استفاده میکنه که تقریبا همه باگا از بین رفته و خیلی خوب شده.نقل قول:
حالا گالاکسی تب میدونی که بهترین رقیبش موتورولا زوم هست که اونم از اندرویید مشابه استفاده میکنه یعنی در عمل مثل همن از سخت افزار هم چیزی از هم کم ندارن و شبیه همدیگن من از گالاکسی چیزی پیدا نکردم اما این ریویو رو از زوم پیدا کردم(توجه داشته باش جفتشون 2 هسته ای هستن با تارگا ) تو ریویو یه چیزایی از خود سیستم عامل هم گفته که میتونی با گالاکسی هم یکسان بدونیشون حالا خودت این ریویو رو بخون و تصمیم بگیر
یه چیز دیگه به نظر من اصلا نمیشه زوم با گلکسی مقایسه کرد. اگرم ریویو گلکسی رو می خواید سایتای معروف گذاشتن مثل gsmarena , engadget و این سایتم گلکسی رو با آیپد مقایسه کرده phonearena .
خوب من اينو نمي دونستم ممنون از شما بابت اطلاع رساني
من خودم چون از اندروييد متنفرم خيلي دنبال اخبارش نبودم خبري از ٣.١ نداشتم
Ipad2 بهترينه،شك نكن.اصلا قابل مقايسه با ipad2 نيستن.
مرسی از پاسختون.من بیشتر گیم مد نظرم هست و بعدش موزیک که فکر کنم آیپد گزینه ی مناسبی نیست و فعلا باید با همون PSP-م سر کنمنقل قول: