یه امتیاز من لوطی خور نشد؟:46:
نه لطفا چوب کاری نفرمائید.نقل قول:
نصافا اگه جایزه ای باشه مال شماست
:22:نقل قول:
دنیا از آن سخت کوشانه نه تیز هوشان
Printable View
یه امتیاز من لوطی خور نشد؟:46:
نه لطفا چوب کاری نفرمائید.نقل قول:
نصافا اگه جایزه ای باشه مال شماست
:22:نقل قول:
دنیا از آن سخت کوشانه نه تیز هوشان
اگه 70 نباشه پس 10*10=100 است؟نقل قول:
اگر 8x8=54 باشد مقدار 84 چقدر است
111نقل قول:
ولا بزرگترین عددی که سه تا 1 میشه نوشت رو بنویسید
22^2و33^3و44^4و99^9(البته توان رو میشه ننوشت ها .یعنی با اعداد خالی)نقل قول:
دوما همین کار رو با 2 و 3 و 4 و 9 انجام بدید
سوما اگه فکر میکنید تموم شده نه . ها ها ها
11^11نقل قول:
حالا بزرگترین عددی که با چهار 1 میشه نوشت رو بنویسید
222^2نقل قول:
چهارما همین کار رو با چهار تا 2 بکنید
معمای یازده جیرانش چیز دیگه است همه اینا رد گم کنیه اصل معما همون جمله اولش هست.نقل قول:
شما اگه معما های 8 تا 13 رو دقت کنی همه رو گفته جواب رو تقسم بر دو کن یا یکانش رو حساب کن یا...
به خاطر اینه که جواب نهایی معما برابر با شماره معما بشه
پس نتیجه میگیریم معمای 11 هم جوابش 11 هست.
قضیه پیغام خصوصی بنده به ایران هم همین بوده
همین طوری جواب معمای 9 و 13 رو پیدا کردم.
برای همین هم بعد از معمای 13 نوشته از اینجا به بعد معما ها به هم ربطی نداره.
به نظر من هم جواب 100 هست چون من هم 99.55 در اوردم ولی چون عددش عجیب بوده دیگه نگفتمنقل قول:
لوطی خور نشده اشتباه لپی شدهنقل قول:
یه امتیاز من لوطی خور نشد؟
آخرین باری که امتیاز ها حساب شد یه بار بعدش فکر کنم معما حل کردید که اون از قلم افتاده
در هر ساعت عقربه ساعت شمار 30 درجه طی می کند و عقربه دقیق شمار 60*360 درجه.نقل قول:
معمای انیشتن
عقربه دقیقه شمار هر ساعت 60 بار از عقربه ساعت شمار جلو می زند و در این 60 بار ،60 بار بر روی آن منطبق می شود و این 60 بار اگر جایشان را عوض کنیم ،تفاوتی نمی کند.
مثلا از ساعت 12 تا 1 را در نظر می گیریم:
ساعت 12 است ،مقدارحرکت ساعت شمار 0.5t است که t زمان بر حسب دقیقه است و برای دقیقه شمار 360t.
دقیقه شمار یک دور کامل زده،پس داریم:
0.5+0.5t=360t
برای دور بعد:
1+0.5t=360t
از این معادله ها t ها بدست می آیند.
من فکر کنم اعداد رو می بره به مبنای 12.نقل قول:
اگه 70 نباشه پس 10*10=100 است
آره تو پیغام خصوصیا فهمیدم.فکر کنم قضیه با این پیغام خصوصیا یه ذره گانگستری شده:3:من از خیر جایزه گذشتم.مبارکه داداش.نقل قول:
لوطی خور نشده
و بالاخره اعلام برنده :
از اونجایی که مسابقه اونی نشد که من اتنظار داشتم و حتی عدالت در راه جواب دادن رو هم نتونستم درست برقرار کنم جایزه هم اون چیزی نمیشه که میخواستم .
در ننیجه تصمیم گرفتم به نفر اول و دوم جایزه یکسانی تعلق بگیره .
بعدا میگم جایزتون چیه.
راستی نفر شیشم هم یه جایزه به خصوص دارم براش : یه چک آبدار دی:
شوخی کردم
جواب معما ها رو هم بعدا میزارم یه چند تایی رو نتونستید حل کنید.
نه بابا تو پیغام خصوصی فقط جواب معمای 11 رو بهش گفتم که تو پست قبلی توضیح دادم وگرنه کوچیک ترین راهنمایی ای بهم نشد. تازه کلی التماسش کردم تا گفت کدوم هارو درست حل کردم کدوم ها رو غلط
با حل معمای 11 جواب معمای 9 و 13 رو پیدا کردم که به خاطر اینا نمره کامل رو نداد هر کدوم نیم نمره
قبلا هم گفتم شما جایزه حق شماست چون همه معما هایی که من حل کردم رو شما مثل آب خوردن حل میکنید ولی من نمی تونم معما هایی که شما حل کردید رو حل کنم.
تو اسپویلر بذارنقل قول:
جواب معما ها رو هم بعدا میزارم یه چند تایی رو نتونستید حل کنید.
سلام
این 7 تا حرف هست که شما باید آخریشو که یک حرف هست حدس بزنید!
ش ی د س چ پ
شاید گیج بشید باید خوب فک کنید! :31:
موفق باشید.
ج یعنی جمعهنقل قول:
این 6 تا حرف هست که شما باید آخریشو که یک حرف هست حدس بزنید!
ش ی د س چ پ
لطفا تا تکلیف جایزه ما مشخص نشده کسی پست نده:31:
نوشته چ نه ج !نقل قول:
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
نقل قول:درسته. اون آخرینش باید ج بشه. یعنی جمعه. روزهای هفته هست :31: ولی زود گفتین شاید به جز چند نفر پست رو ندیدن!نقل قول:
نکنه شما مغر متفکری؟ D: !
نقل قول:
خسته نباشید خودتون طراح معما هستید بعد تله گذاشتید ؟
چ؟
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
سلامت باشی :31:نقل قول:
گفتم میشه ج.
اونا روزای هفتس. شنبه یکشنبه بخون دگه :31:
این جایزه shadow-man:
**91 9456 4412 ****sharzh
اینم جایزه JhCo:
**46 4464 5983 ****sharzh
چهار رقم آخر رو به خودتون پیام خصوصی میزنم که کسی هاپولی نکنه دی . کلا چهار تا عدد چهار رقمی است. اون نوشته sharzh هم واسه درست نشون داده شدن ترتیب اعداده.
2 رقم اول هرکدوم هم ستاره ای هستن به دلیل اینکه خواستم یکم اذیتتون کنم آخر کاری گفتم معماش کنم دی:
قضیه از این قراره که
جایزه shadow-man:
دو تا ستاره قرمز عدد دورقمی ای رو تشکیل میده که اگه اون رو از عدد دو رقمی دومت کم کنیم میشه عددی بین عدد دو رقمی سوم jhco و مقلوب عدد دورقمی چهارم jhco
جایزه JhCo:
رقم اول روز تولد عمه نیوتونه و رقم دوم هم ماه تولد عمشه ( ستاره های قرمز)
روز تولد عمه نیوتون رو در 12 ضرب کردم ، و بعد عدد ماه تولد رو در 31 ضرب کردم. دو تا عدد بدست آوردم و این دوتا رو جمع کردم شد 303
حالا خودت روز و ماه تولد رو بدست بیار و یکم دیگه سرگرم شو در این دنیای پر رمز و راز !!!
تفاضل عدد های شما با shadow-man میشه ماه شب ...
من گفتم این داره ترولمون میکنه بگین نه.:دی
خب اگه نمیخوای بدی نده دیگه چرا میچزونی ادمو
حالا این شارژی که نمیخوای بدی چند تومنی هست؟
من 46 دراوردم درسته؟
خسته نباشی من گفتم الان نصف شارژ رو هم مصرف کردی.نقل قول:
باز معما دومی رو نتونی حل کنی یه چیزی . اولی رو اگه به پدرام بدم میگه به هوش من توهین نکن دی: ( پدرام بچه پسردارییمه و یک و نیمشه دی:)
تازه معما دومی هم یه راهنمایی تابلو گذاشتم اصلا ...
سلام ،من دیدم الان و شارژ کردم،انگار پنج تومنی بود؟اول فکر کردم سرکاریه...:31:ممنون برای شروع بد نیست.نقل قول:
یک نکته:اعداد را اشتباه نشون میده،من تو حالت ادیت رفتم تا درست ببینم.
عدد سوم:44نقل قول:
من 46 دراوردم درسته؟
عدد چهارم مقلوب:46
عدد بین:45
----------
عدد دوم shadows-man:91
91-45=46
برای شما چند تومنیه؟:46:
من گیج شدم مگه همون 46 که درآورده درست نیست؟نقل قول:
چند تا راه برای بدست آوردن جایزه داری:
دیدم حیفه این تاپیک ول بشه گفتم یه خودی نشون بدم:5:
کافیست در عبارت زیر به اندازه عدد مورد نظر نماد رادیکال بگذاریم(مثلا عدد زیر 3 است):نقل قول:
رابطه ای پیدا کنید که با کمک سه عدد 2 و علامتهای ریاضی بتوان هر عدد دلخواه را بدست آورد
(N=Log -2 Log2 (√√√2
السلام علیکم و رحمه الله و برکااااااااااااتم.
لطفا معمای ذیل را حل بفرمایید. و نظر خود را بدهید.
دو طناب غیر همگن داریم وقتی یکی از آنها را روی زمین می گذاریم و یک سر آن را آتش می زنیم یک ساعت طول می کشد که کامل بسوزد. حال ما می خواهیم یکی از آنها در 45 دقیقه بسوزد ( سوزاندن آن یکی مانعی ندارد)، حالا چکار کنیم که بشه.
d و c با هم رد می شن و بعد از عبور چراغ قوه رو پرتاب می کنند این ور رودخونه:31: . aبلند می پره و چراغ قوه رو قبل از اینکه داخل آب بیافته می گیره:18:.و اون وقت b با هم از رودخونه رد می شن:22:.
البته راه های ساده تری هم وجود داره؛ مثلا می تونن به جای شنا کردن قایق سوار شن :27:
جون من جواب رو حال کردید نه؟:16:
من که نمیدونم غیرهمگن چیه. ولی میخوام بگم که از دو طرف شروع بشه آتیش! D:نقل قول:
عجیبه یک طناب بخواد تو یه ساعت بسوزه! :31:
میگم شماها ریاضیتون خوبه آخه ما چرا خوب نیست!! :41: آخه ما چمونه!!
چطوری مخمو تقویت کنم؟! مثل شماها شم. :31:
با سلامنقل قول:
1/4 طناب را تازده و واز اونجایی که تا خورده اتیشش میزنیم اینجوری زمان سوختن 1/4 طناب کم شده ودر 45 دقیقه میسوزد
درسته؟
کلا برا تقویت حافظه شطرنج و سودوکو خوبندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خطای چشم هست یا فوتوشاپ ؟!
یکی دگه هم بود قبلا گذاشتم اگه میخواین بازم میزارم. چیز عجیبیه! :31:نقل قول:
فکر کنم فوتوشاب با توجه با سایه های دورشنقل قول:
سودوکو فک کنم خیلی سخته! شطرنج خوبه.نقل قول:
ن بابا سودوکو از اسان داره تا سخت شما اسون هاشو حل کن دست که راه افتاد برو سراغ سختاشنقل قول:
دوستان دوتا سوال صفحه قبلی مطرح کردین پس چرا نمیگین درست گفتیم یا نه؟:20:
خب سلام
:33:طناب غیر همگن یعنی قطر طناب در همجا یکسان نیست،یعنی نمیشه با نصف کردن یک طناب دو تکه هم وزن از اون داشت.
یه راهنمایی می کنم برای ما مهمه که به زمان 45 دقیقه برسیم ما می تونیم هر دوتا طناب رو آتش بزنیم.
یالا مختون رو به کار بندازید.:5:
یه معمای دیگه:
من جعبه ای رو که شامل یه امانتی مهم هست رو می خوام به دوستم برسونم.کسی که جعبه رو حمل می کنه (دزد تشریف داره) اگه من در جعبه رو قفل بزنم(قفل معمولی دارم نه رمز دار) دوستم که کلید نداره و نمی تونه بازش کنه و اگه قفل نذارم محتویات جعبه به سرقت می رسه.
چیکار کنم.؟
ها اینو حلش کنید:31:
دوست گرامی شما که سوال طرح میکنید به صفحات قبلم یه سری بزنیدنقل قول:
اگه گفتین این میله ها چندتاس؟
به مدت تقریبی ۳۰ ثانیه بر روی ستاره قرمز رنگ خیره شوید.سپس روی یک دیوار یا کاغذ سفید نگاه کنید
فک کنم قبلا گذاشتن یا تو نت دیدیم.نقل قول:
این یک تست هوش بسیار جالب است. شما باید بتوانید در این تصویر صورت یک مرد را بیابید.پزشکان معتقدند اگر بتوانید در عکس زیر ظرف ۳ ثانیه صورت مردی را در میان دانه های قهوه پیدا کنید، نیمکره راست مغز شما، بهتر از افراد دیگر پرورش یافته است. اگر بین ۳ ثانیه تا یک دقیقه طول بکشد، نیم کره راست مغز شما به صورت عادی پرورش یافته است. اگه بین یک دقیقه تا سه دقیقه طول بکشد، یعنی سمت راست مغز شما کند عمل می کند و باید پروتئین بیشتری مصرف کنید. اگر هم بعد از سه دقیقه هنوز نتوانستید آن را پیدا کنید،پیشنهاد می شود بیشتر به دنبال انجام اینگونه تست ها باشید تا آن بخش از مغزتان قوی تر شود.
یه کم به مغزتون فشار بیارین بعدا خودم جوابو میگم
اونایی که جوابو پیدا کردن به صورت پیام خصوصی واسم بفرستن تا بقیه هم فکر کنن :دی