نقل قول:
دیروز رفتم تو Wif آپدیت کنم.
اما هیچ جای گوشی نتونستم گزینه آپدیت رو پیدا کنم !!!!!!!
کسی میدونه آپدیت آنلاین گزینه اش کجاست ؟؟؟؟؟!!!
نقل قول:
دیروز رفتم تو Wif آپدیت کنم.
اما هیچ جای گوشی نتونستم گزینه آپدیت رو پیدا کنم !!!!!!!
کسی میدونه آپدیت آنلاین گزینه اش کجاست ؟؟؟؟؟!!!
Settings ~> About Phone ~> Check For Updates اگه اشتباه نکنم...
شنیدم هنسفری ش مالی نیست من میخوام بخرم چه نوع هنسفری بگیرم؟ یه مارک پیشنهاد بدین خوب باشه؟
قیمتش الان علائدین چنده ؟ بی زحمت تلفظ فارسیش رو هم بگین:دی
هنزفريه خودشو همونجا بنداز دور:31: من يه Creative ep830 داشتم اونو استفاده ميكنم واقعا فوق العادستنقل قول:
بري علادين از 620 قيمت ميدن تا 730-740 ...... ولي من چند روز پيش 650 خريدم.همشون ميخوان به اسم برنامه ريختنو رمو محافظ صفحه 100-120 تومن الكي بگيرن.اصلا زير بار نرو و گوشيو خام بگير ازشون
بعد خودت بيا بلافاصله به 2.3.5 اپديتش كن:31:وقتي اپديتش ميكني عمق 3D دو برابر ميشه و همه چي يه 2 سانتي از صفحه ميزنه بيرون
وقتي رو 2.2 بود بعضيا تشخيص نميدادن كه 3 بعديه اما رو 2.3 واقعا دهن ملت باز ميمونه:31:
تلفظ فارسيشم اپتيموس 3دي
پ.ن
اون روز كه من رفتم بخرم قيمت گوشي تو ديجي كالا 699 تومن بود.امروز قيمتو 727 زده
هندزفری میخوان ایشون در نتیجه این EP830 اینا جواب نمیدن... هفته پیش هم رفتم EP830 بگیرم پیدا نکردم همه میگفتن تولیدش متوقف شده :| مجبور شدم 660 بگیرم...نقل قول:
در رابطه با تلفظ ، اگه اصولی ایناشو میخواین آپتیمس ــه ، ولی علاالدین اینا همون اپتیموس بگین بهتره :دی
بچه ها جریان اینکه فیلم دو بعدی بریزیم روش خود گوشی به سه بعدی تبدیلش میکنه چیه ؟
کیفیت تبدیل دو بعدی به 3 بعدیش چطوره ؟
مثل tv ها هست ؟
وقتي فيلمو پخش ميكني اون پايين سمت راست يه گزينست اونو بزني 3 بعدي ميشه بعد ميتوني عمقشم خودت تنظيم كنينقل قول:
كيفيت تبديلشم خوب بود بعد از اپديت خيلي بهتر شده
سلام یه چند سوال راجع به این گوشی داشتم :
1-باتریش چطوره(شارژش تا چند روز دووم میاره) ؟
2-lcd و تاچش چطوره ؟
3-قیمت 3max تو بازار چنده چه تفاوتی با اپتیموس معمولی داره ؟
1_بستگی به مصرفتون داره.وقتی 2.2 بود با مصرف معمولی یه روز نگه میداشت.ولی از وقتی اپدیتش کردم انگار مصرفش بیشتر شده....نقل قول:
1-باتریش چطوره(شارژش تا چند روز دووم میاره) ؟
2-lcd و تاچش چطوره ؟
2_جفتش عالیه و حرف نداره
بچه ها کسی مقایسه ای از صفحه نمایشش با یه گوشیه دیگه ای داره؟
ویــــرایش:
راستی به ics آپدیت میشه؟
سلام بله سه ماهه سوم 2012 اپدیت میشهنقل قول:
نه بابا با مصرف معمولی یعنی فقط زنگ و اس و کمی هم ور رفتن با منو ها و نصب نرم افزار ماله من تا 3 روز رو میرفتنقل قول:
در هر صورت باتریش بنظر من عالیه باتری مزخرف فقط سنسیشن
شما به 2.3 اپدیت کرده بودین؟نقل قول:
گوشی دیشب ساعت 12 فول شد از شارژ درش اوردم تا الان که ساعت 11:30 ظهره از نصف کمتر شده استفاده ای هم نکردم:41:
آره دقیقا همون شبی که برا خاورمیانه اومد آپش کرده بودم تغییر انچنانی تو مصرف من ندیدم
من تا حالا به شخصه هیچ اپتیموسی رو ندیدم که اینقدر مصرف داشته باشه برو بخش ال جی موبایلستان یه سر بزن حتما دوستان راهنماییت می کنند
اونجا(موبایلستان) حتی یه نفر هست با اپدیت جدید باتریش 3 ساعت هم دووم نمیاره....نقل قول:
من رام 20e ریختم بعد روت کردم گوشیو گوشی 3 بار ریست شد اما در منو گزینه ای به نام superuser نیمد....الان یعنی روت نشده؟
تا جایی که بنده اطلاع دارم 100% باید superuser نصب شده باشه و گرنه روت نشده
دوستان بهتون پیشنهاد میکنم حتما ThiaiZ V2.6 نصبش کنید
مصرف باتری خیلی بهتر میشه.من وقتی نصب کردم تموم شد شارژم 20% بود.الان حدود 1 ساعته دارم باهاش اهنگ گوش میدم شارژش شده 19%
این مشخصاتشه
بیس ترکیبی رامهای 21a و 10h رام الجی پرادا....(جدید)
-کرنل اختصاصی کوکر بدون آورکلاک
-کلیه برنامه های الجی بغیر از کتاب گالیور و لانچر الجی موجود هستند
-دی ادکس شده و زیپ الاین جهت افزایش سرعت و کارایی
-فریمورک و لانچر پرادا برای افزایش سرعت و کاهش استفاده از رم بهینه سازی شده است(جدید)
-بعضی ویجت ها و برنامه های الجی هم بهینه شده اند(جدید)
-استفاده از لانچر الجی پرادا(جدید)
-استفاده از دوربین پرادا(جدید)
-استفاده از network usage widget،Spectrum in touch widget،Spectrum Desk clock،Spectrum Digital clock widget(جدید)
-استفاده از آهنگ های زنگ و مسیج جدید(جدید)
-برنامه های اضافه شده:WIFI Killer + LG O2X Weather Widget + FM Radio +Onlive + Root browser
-موتور گرافیکی براویای سونی(تست شده)
-موتور تقویت صدای سونی XPLOUD (تست شده)
بعد نصب این Beats Audio هم نصب کردم بیس خیلی بیشتر شد.اون یه ذره خش هم که وقتی صدارو زیاد میکردی داشت از بین رفت
دوستان الان قیمتش چنده این مدل؟!
بنظر شما این مدل بهتره یا گالکسی اس2؟!
من بیشتر اهل مالتی مدیایه گوشی هستم...
با 500 هزار تومان اختلاف قیمت ، از نظر من این بهتره :|
بـالاخره خریدمش:دی
یکم الان باهاش کار کردم خــوب بوده تا حالا راضـی بودم...وزنـش یکم زیاد به نظر میاد ولی من که دوســــت دارم...احساس کیفیت بالا رو بهم دست میده:دی
هرچند جنس بدنـــش خیلی خــوبه از این نظر عــالیه....ولی این 3بعدیش فقط چشمم رو اذیت میکنه...اصلا با اون 3بعدی که توی tv هستش فرق داره...
حالا اینو چطوری به 2.3 آپدیت کنم؟ روت هم لازمه؟
بلد نیستم اینارو لینکی چیزی بدین لطفا:دی
مگه قیمتش چنده؟!:31:نقل قول:
تو gsm که زده 500یورو مدل Max...
اس2 هم 370 یورو :دی
سوتی دادیم که ...
سلامنقل قول:
مبارک باشه!
ایشالا سه بعدیش براتون همیشه ورقلمبه!:31:
در مورد سه بعدی باید بهتون بگم که چه تلوزیون و چه این گوشی برای چندین بار اول احساس اذیت شدن چشم و سرگیجه و حتی حالت تهوع یه چیزه عادیه! چون چشم به این حالت عادت نداره! مثل زمانی که شما برای اولین بار عینک طبی به چشمتون میزارین!
حتی زمانی هم که وارد منو های سه بعدی میشن یه پیغام میده مبنی بر اینکه اگر چشمتون اذیت شد و حالت سرگیجه پیدا کردین تصاویر رو قطع کرده و از منو خارج شوید.
آپدیت 2.3.5 هم به دو صورت آفلاین و آنلاین میتونین انجام بدین. آنلاینش با استفاده از نرم افزار LGMobile update انجام میشه که میتونین ریزه کاری های دقیقش رو از بخش رامهای این گوشی در موبایلستان مشاهده کنید.
منظورتون مکس بوده پس :دی فرق زیادی بین مدل اصلی و مکس نیست...نقل قول:
S II تو بازار 1150 ــه قیمتش و O3D هم 650 ، همون 500 تومن میشه...
برادر الان اونی که تو بازار گیر میاد کدوم مدل هست؟! مکس یا اون یکی؟!نقل قول:
فرق زیادی با هم دارن؟!
این سوال آخر :دی
بحث مالی نباشه: شما اس2 رو پیشنهاد میدید یا اینو؟!
خِـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــلـاص!:31:
من فقط و فقط یک دلیل برای نخریدن ال جی سراغ دارم اونم ساپورت افتضاحش هست و این تنها دلیلی که فروختمش همین بودنقل قول:
اگر اهل رام زدن نیستید و با همون رام رسمی راحتید یکی از بهترین گزینه هاست با این قیمتهای فضایی
اصلشم که همین رام هاست!نقل قول:
با ویندوز 98 که نمیشه از کل برنامه های سیستم کار گرفت!:41:
پس من 100% توصیه میکنم نخری
بحث پول نباشه من S II رو ترجیح میدم...نقل قول:
اما حتی اگه شما پولش رو از تو جوب هم پیدا کرده باشین :دی به نظر من صرفه با این گوشیه ، اون 500 تومن باقی مونده هم ببرین بدین خیریه :دی:دی:دی
اما ضعف این گوشی همونطور که دوستمون گفت ، Developing ــه ، چه واسه ال جی و چه Developer ها ، که یکی از مهم ترین نکات اندروید هم همینه :|
میشه یکم توضیح بدی؟: دینقل قول:
اما ضعف این گوشی همونطور که دوستمون گفت ، Developing ــه ، چه واسه ال جی و چه Developer ها ، که یکی از مهم ترین نکات اندروید هم همینه :|
کسی هست گوشیشو به طور رسمی (از طریق خود سایت LG) به 2.3 آپدیت کرده باشه ؟
زبان فارسیش میمونه یا می پره ؟ کلا دردسری که نداره مثل این کاستوم رام ها ؟
اگه آموزش تصویریشم کسی داشته باشه ممنون میشم
منظورم این بود که این گوشی چه از طرف ال جی و چه از طرف دولوپر های متفرقه ساپورت جالبی نداره...نقل قول:
زمانی که من داشتمش مستقیم از طریق خود ال جی اپدیت کردم مشکلی هم ندارهنقل قول:
ولی با نت 256 نزدیک 7 ساعت طول کشید
میشه کاری کرد دوربین موقع انداختن عکس های سه بعدی فلش بزنه ؟
بدون روت و آپدیت و ...
برنامه ای وجود نداره برای این کار ؟
گوشیم آندروید 2.2.2 هست
بنچمارکی که با گوشیم گرفتم
cpu تا 1300 بالا بردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا گوشیم موقع دانگرید خاموش شده باید چکارش کنم ؟
لطفا کمک کنید