سلام
اگه یه هارد یا فلش رو به تبلت وصل کنیم میتونیم بازیها و برنامه ها رو روی اون ریخت با این شرط که برای اجرا همیشه به تبلت متصل باشند؟امکانش هست؟
سلام
اگه یه هارد یا فلش رو به تبلت وصل کنیم میتونیم بازیها و برنامه ها رو روی اون ریخت با این شرط که برای اجرا همیشه به تبلت متصل باشند؟امکانش هست؟
معمولا بازي ها در حافظه خود تبلت نصب وفايل ديتا هم همينطور (مطمئن نيستم )نقل قول:
سلام:cool:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://androidcommunity.com/samsung-galaxy-tab-10-1-update-to-android-3-2-rolling-out-now-20111114/
اين اپديت باگ داشت براي سري هاي واي فاي رو از كار مينداخت مراقب باشيد
هر چند هنوز توي كره هست و به صورت عمومي نيست
دیروز تو نمایشگاه الکامپ کلی با این تبلت کار کردم . از همه نظر عالی بود .
نکته جالب اینجا بود که شرکت گارانتی کننده این تبلت ( شرکت هماهنگ ) تمام لوازم جانبی اونو هم داره و در صورتی که با گارانتی هماهنگ بخریم میتونیم لوازم جانبی مثل تبدیل HDMI و USB و... را هم بخریم .
سلام دوستان من الان یه ایپد 2 دارم که 32 گیگه و وای فای((تری جی نیست))...حالا بنظر شما خریدن یه تبلت اندروییدی در کنار اون حرکت احمقانه ایی محسوب میشه؟
-------خب الان این چه ربطی به اپل داره که امده شکایت کرده از سامسونگ...من که نفهمیدم...سامسونگ اومده مثلا تبلتی زده که از لحاظ سخت افزاری مثل گوشی سامسونگه؟اینه داستان یا یه چیز دیگس؟نقل قول:
نقل قول:این شکایات یه بازی استراتژیکه بین اپل و شرکای اندروید. کاملا واضحه نتیجه این شکایت ها "تعطیل کردن بازار تبلت های سامسونگ" نخواهد بود. هیچ دادگاهی به همچین چیزی رای مثبت نمیده. بحث تبلیغات هم رد شده است چون 99.9 درصد مشتری های این محصولات افرادی هستن که تا وارد یه مغازه نشن از وجود همچین چیزهایی باخبر نمیشن چه برسه اخبار جزئی مثل این چیزها رو دنبال کنن. اهداف این شکایت ها رو میشه اینطور خلاصه کرد:نقل قول:
- ایجاد یک جو ناپایدار بین سازنده های محصولات اندروید تا از ترس شکایت اپل اون آزادی عمل دلخواه در طراحی محصولاتشون رو نداشته باشند.
- دیدن نحوه جنگ متقابل. درسته اپل اول شکایت کرد، ولی فعلا شکایاتی که فعلا شرکای اصلی اندروید (سامسونگ، HTC و موتورولا و زیرشاخه هاشون) از اپل کردند بیشتر از 5 برابر شکایاتی است که اپل از اونها کرده. الان اپل دقیقا می دونه پورتفولیو پتنت های این افراد چیه، و اکثرا هرچی در دست داشتن رو در دادگاه ها ضد اپل رو کردن.
- در فشار قرار دادن گوگل برای تعجیل در تصمیمات حساس و مهم (مثل خرید 12 میلیارد دلاری نقد موتورولا به خاطر پتنت هاش که یک سوم حساب های بانکی گوگل رو خالی کرد).
- و در نهایت منشنج کردن اکوسیستم اندروید در زمانی که روحیه و فرهنگ استفاده از تبلت ها در دنیا در حال شکل گیریه.
- و اهداف استراتژیک دیگه که ما قطعا ازش خبر نداریم.
و الان تا حدودی به چهار هدف اول رسیده. این شکایات رو میشه به شکل یه تله استراتژیک برای دید که اتفاقا اکثرا خیلی جالب در این تله گرفتار شدن و الان تازه فهمیدن چی بود و چی شد. این بحث شکایات هم در پایان دورانشه و بزودی همه با هم کنار میان چون هرکی به اهدافش می رسه.
چون سامسونگ مستعد ترین گزینه بود (بیشترین شباهت به محصولات اپل در مقایسه با بقیه) و البته بهترین محصولات رو داشت با بیشترین قابلیت فراگیر شدن در بازار.نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام این تبلتو بخرم
هدف اصلیمم خوندن کتاب پی دی افه
میخواستم بدونم این تبلت وقتی باهاش یک فایل پی دی افو باز میکنیم تا چه حد میتونه زوم و بزرگش کنه
من کم بینا هستم و این تبلت و این سیستم عانمل ابزار هایی واسه کم بیناها داره؟
مثلا محیط و ایکون هارو درشت بکنه؟؟؟؟؟؟
ممنونتون میشم راهنماییم بکنین
حسام جان همونطور كه خدمتتون عرض كردم اين بحث نرم افزاري هست وعموميه درهمه تبلت هانقل قول:
تمام اپ هاي موجود مثل GO BOOK -COOL READER-POLARIS -QUICK OFFICE و يقيه روي همه تبلتهاي HC يك كاربرددارندباقابليت مورد نظر شما براي بزرگنمايي
سلام يه سوال برام پيش اومده فقط اگر مطمئن هستيد جواب بدين ممنون
ميگه بعد از ورود ويندوز هشت وساپورت arm ميشه رو تبلت الانا نصبش كرد مثلا رو گلكسي تب 10.1
ممنون
................................
قیمت امروز بوشهر 820
سلام
چند تا سوال داشتم.
1- خفنترین بازی که برایGalaxy Tab 10.1 اومده چی بوده ؟ کمترین و بالاترین حجم بازیهاش تا الان چقدر بوده ؟
2- سیمکارت میخوره ؟ و اگه سیمکارت میخوره سرعت باز کردن صفحات توی اینترنت چجوریاست ؟ ترجیحاً اینترنت ایرانسل.
3- از نظر نرم افزاری چه برنامه ایی داره که مثلاً تو مسیر خونه هستم بتونه سرگرمم کنه ؟ ( زمانی که مثلاً بازی خاصی نداشته باشم)
4- موقعی که تو اینترنت جستجو میکنم میتونم همزمان آهنگ هم گوش بدم ؟
5- کیفیت صداش با هدفون چطوره ؟ و اینکه مدیا پلیرش از نظر اکولایزر اینا چجوریاست ؟
6- روش میشه هیتلر شکن نصب کرد ؟ :31:
7- الان قیمت جهانیش چنده و تو ایران چقدر روش سود میگیرن ؟
8- از نظر بازی مشکلی که نداره از همین پکهایی که تو بیرون میفروشن استفاده کنیم ؟ مثلاً یه پکیجی دیدم که نوشته بود تمام بازیهاش رو داره.
9- بلوتوثش رو میشه راحت با گوشیهای دیگه به اشتراک گذاشت و فایل ارسال کرد ؟
10- در مورد بک گروند میشه برای هر تبی یه بک گروند تنظیم کرد ؟
11- در مورد کیبردش هم یکم توضیح بدید.
12- سرعت پپاسخدهیش چطوره ؟ تو چرخیدن منوها سریع عمل میکنه ؟
ببخشید سوالهام زیاده
ممنون از دوستان :11:
کسی نیست راهنمایی کنه ؟
Galaxy Tab P7500 10.1 3G-16GB حدود 900 تومن در بازار تهراننقل قول:
با توجه به اینکه جواب سوالات مثبته من دیگه توضیحی نمیدم
برای آشنایی با اپلیکیشنها و گیمها به سایت اندرویدیها سر بزن
مرسی.اگه یکم توضیح میدادین خیلی خوب میشد :31:نقل قول:
این وبسایت از نظر انجمن خیلی فقیره که :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت اینترنت ایرانسل بستگی به شبکه داره ممکنه زیر 10 کیلو بایت یا بالاتر 20 یا 30نقل قول:
کیفیت صداش خوبه و پلیرهای زیادی هم برای اندروید هست مثل winamp
کیبورد داک خیلی گرونه و سخت گیر میاد ولی میشه از کیبورد بلوتوث ارزانتر استفاده کرد
از دوستان کسی نیست به تمام سوالاتم پاسخ بده ؟
متاسفانه کار کردن من با این گوشی در حد دقیقه بوده و به بیشتر سوالات نمیتونم پاسخ بدم ... ولی از لحاظ برنامه خبالت راحت همه واسش پیدا میشه ...نقل قول:
من دوستم تو ابادان نمایندگیش رو داره رفتم امروز دیدمش خیلی خفن بود سفیدش خیلی شیک تره.قیمت 16 گیگ3g رو میداد 950 با گارانتی کامل حتی سرقت....و تمام متعلقات هم داشت از جمله رابط usb و کیف و سی دی کامل نرم افزار.....(البته کیف و رابطها پولش جدا حساب میشد) راستی ساخت ویتنام هست.برای بقیه دوستان ساخت کجاست؟ مشکلی نداره این ویتنامی بودنش؟
احتمالا بخرمش روز یک شنبه......صحبتهایی شنیدم مبنی بر ایننکه دلار تا اخر سال تا 2000 هم خواهد رسید پس همین تبلت میشه 1100................
دوستان به نظرشون بخرم یا نه چیز بهتری هم هست؟
-بايد متعلقات همراهش باشهنقل قول:
-سفيدش خيلي قشنگ تر هست
-تقريبا 3G هايي كه من ديدم ودارم نسخه تايواني هستند (هيچ مشكلي ندار ه )
نسخه واي فاي داشتم مشكي MADE IN KOREA بود
فكر ميكنم SHADOWGUN يا Riptide GP THD البته بيشتر بازي ها نسخه تگرا2 هم دارندنقل قول:
- خفنترین بازی که برایGalaxy Tab 10.1 اومده چی بوده ؟ کمترین و بالاترین حجم بازیهاش تا الان چقدر بوده ؟
مدل 3G روتهيه بفرماييد بله سيم كارت ميخورهنقل قول:
2- سیمکارت میخوره ؟ و اگه سیمکارت میخوره سرعت باز کردن صفحات توی اینترنت چجوریاست ؟ ترجیحاً اینترنت ایرانسل.
در موردسرعت نت هم خوب به اپراتور شمابستگي داره نه تبلت
اينكه چه برنامه اي براي سليقه شما مناسب هست كه ملت نبايدبگننقل قول:
3- از نظر نرم افزاری چه برنامه ایی داره که مثلاً تو مسیر خونه هستم بتونه سرگرمم کنه ؟ ( زمانی که مثلاً بازی خاصی نداشته باشم)
بله ميتونيد همزمان چندين برنامه مختلف رواجرا كنيد(مولتي تسكينگ )نقل قول:
4- موقعی که تو اینترنت جستجو میکنم میتونم همزمان آهنگ هم گوش بدم ؟
به نظر من بهترين كيفيت خروجي صدا روداره اسپيكر و هدفوننقل قول:
5- کیفیت صداش با هدفون چطوره ؟ و اینکه مدیا پلیرش از نظر اکولایزر اینا چجوریاست ؟
برنامه هاي مختلفي وجودداره مخصوصا POWER AMP براي مديريت حرفه اي صدا
سيستم عامل اندرويدهست و عمومي روي همه اندرويدها وي پي ..قابل استفاده هستنقل قول:
6- روش میشه هیتلر شکن نصب کرد ؟
زحمت كوچيكي بدين به خودتون وچندتاسايت رو نگاه كنيدنقل قول:
7- الان قیمت جهانیش چنده و تو ایران چقدر روش سود میگیرن ؟
نه فقط ممكن بارزولوشن تبلت هماهنگ نباشه كه خوب FIT SCREEN ميكنيدنقل قول:
8- از نظر بازی مشکلی که نداره از همین پکهایی که تو بیرون میفروشن استفاده کنیم ؟ مثلاً یه پکیجی دیدم که نوشته بود تمام بازیهاش رو داره.
بله علاوه بر اين واي فاي دايركت هم داره (در صورتيكه گوشي يا تبلت ديگه هم اين قابليت رو داشته باشه )نقل قول:
9- بلوتوثش رو میشه راحت با گوشیهای دیگه به اشتراک گذاشت و فایل ارسال کرد ؟
بله اپ هاي زيادي هستند مثل Wall paper wizard يا multipictureنقل قول:
10- در مورد بک گروند میشه برای هر تبی یه بک گروند تنظیم کرد ؟
كيبورد مجزا تهيه ميشه باقيمت 120-150 حالت داك دارهنقل قول:
11- در مورد کیبردش هم یکم توضیح بدید.
اگر حساسيت ورسپانس تايم صفحه نمايش منظورتون هست عاليهنقل قول:
12- سرعت پپاسخدهیش چطوره ؟ تو چرخیدن منوها سریع عمل میکنه ؟
اگر مرور پيج ها متاسفانه تاچ ويز سامي سر شار از لگه مخصوصا روي تبلت (از لانچر ديگه اي استفاده بفرماييد )
سلام
ممنون از راهنماییتون.
منظورتون از { اگر مرور پيج ها متاسفانه تاچ ويز سامي سر شار از لگه مخصوصا روي تبلت (از لانچر ديگه اي استفاده بفرماييد } چیه.میشه بیشتر توضیح بدید.
در کل نظرتون راجبه این تبلت چیه ؟
خواهش ميكنمنقل قول:
لانچر ديفالت لگ داره كنده ,از يكلانچر ديگه بايداستفاده كنيداگر منظورتون روان بودن در منوهاست
البته من ايس كريم نصب كردم وكلا خبري از لگ در تاچ ويز نبود
اگر دنبال ديزاين ,سبكي ,زيبايي,كيفيت صفحه نمايش,كيفيت صدا,مصرف باتري هستيدگزينه خوبيه
آهان متوجه شدم.منظورتون موقعی هست که تبلت رو روشن میکنیم به اصطلاح لگو میاد بالا لگ داره درسته؟
نقل قول:
نه بزرگوار وقتي توي اسكرين و پيج ها دارين اسكرول ميكنيد
من چند سوال دارم چون دارم این تبلت رو هفته دیگه میخرم؟
1-من دارم با گارانتی هماهنگ که گرونترین گارانتی تبلت سامسونگ هست که کامل همه تبلت رو گارانتی و بیمه کامل میکنه حتی سرقت میخرم.....نسخه 32 گیگ میخوام به نظر شما سفید بهتره یا مشکی؟
2- این تبلتها منو فارسی و کیبرد رسمی فارسی دارند؟
3- کیف بخرم براش یا نیازی نیست اگه هست چه کیفی؟چرمی خوبه؟
4-به نظر شما وایسم تا نسخه 10.1v که دوربینش 8 هست بیاد بعد بخرم؟
5-کلا ویتنامی یا کره بودن فرقی میکنه برای کشور سازنده چون من هر دو رو تو بازار دیدم؟
6-اگه چیزی میدونید که برای خرید لازمه به منم بگید ممنون؟
1-مشکی ولی به نظرم اصلا گارانتی نداشته باشه سبک تره! ایرانه ها!:دی
2-رسمی منظورتون چیه؟ با یک نصب کوچولو میشه ریخت اگر هم نداشته باشه
3-این سلیقه ایه! من به شخصه کیف چرمی دوست دارم و اگرم روزی تبلت بخرم کیف چرمی میندازم روش
4-میخواید وایسید 7.7 زودتر میاد و خیلی بهتره! ولی از نظرم ارزش نداره برا دوربین صبر کنید
5-نخیر فرقی نداره ولی اگر فرق قیمتی نداشتن کره ای بگیرید! ادم خیالش راحت تره
6- صفحه نمایش رو چک کنید لکه سیاهی نداشته باشه! خط و خش نداشته باشه
اسپیکر و تاچ رو هم تست کنید! نمیدونم تست روی تبلت ها هم کار میکنه یا نه
یک کدی هست برای تست
باز دوستان خبر دارن شاید
این لگ که خیلی محسوس نیست ؟ برنامه ایی چیزی نداره که بشه برطرفش کرد ؟نقل قول:
به هر صورت قابل شناسايي استنقل قول:
عرض ميكنم خدمتتون كه از لانچر ديگه اي بايد استفاده كنيد
---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------
كلا هاني كمب و هينطور ايس كريم به صورت ساختاري و درون گرا از فارسي پشتيباني ميكنندنقل قول:
- این تبلتها منو فارسی و کیبرد رسمی فارسی دارند؟
ببخشید میشه بگید این لانچر چیه...!!!اخه من تا حالا اندروید نداشتم..!!!!نقل قول:
عرض ميكنم خدمتتون كه از لانچر ديگه اي بايد استفاده كنيد
شما فرض كنيد استايل و ديزاين منوها و هوم اسكريننقل قول:
براي نمونه اين لانچر w7
اين هم VTL
سلام منم امشب خریدم 16 گیگ با گارانتی هماهنگ مدل3g که945 تومن خریدم....
این اولین دستگاه اندروید من هست زدم تو شارژ فعلا ...از فردا اومدم اینجا هی سوال کردم شاکی نشید ها!!!تازه واردم اخه با اندروید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.خوب بعد از این که شارژ کردم سیمکارت رو انداختم و بقیه تنظیمات دستگاه رو برای شروع ست کردم
تا اینجا که من رو شدید راضی نگه داشته ....اما
چند تا سوال برای شروع:
اول اینکه من مودم وایرلس دارم خواستم ابدیت کنم به 3.2 به نظر شما مشکلی وسط کار پیش نمیاد ؟حجم ابدیت چقدره و چه کارایی برای ابدیت باید بکنم..یه وقت چیزیش نپره؟
دوم اینکه من الان هیچ برنامه ای روش نریختم چطور باید برنانه روی این دستگاه ریخت؟
3-از مارکت خودش که نشد متاسفانه مارکت ایرانی چی هست که با این ست بشه؟
در ضمن اگه بخوایم از تصاویر پس زمینه متحرک بیشتر از اینی که رو خود دستگاه هست از کجا باید پیدا کنیم؟
4-شماره های روی سیم کارت خودم رو چطور کپی کنم روی تبلت؟
5-برای نصب بازی باید چی کار کنم؟از کجا دانلود کنم.من کلا با مارکت مشکل دارم.یکی من رو روشن کنه کجا برم و چطور؟
6-در ضمن من کیف و برچسب روی صفحه هنوز نخریدم براش شما چی پیشنهاد میدید؟
سلام دوستان همین امروز یکی خریدم:8::8::40::40:
عــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــالیه.
فقط یه سیم کارت ایرانسل با اینترنت فعال روش انداختم ولی نمیره اینترنت. چیکار کنم؟
نسخه ice cream واسه این تبلت کی عرضه میشه ؟
رام هاي CyanogenMod 9 خيلي وقته نسخه هاي بتايي KANG رو به صورت غير رسمي بر مبناي ics رلييز كردندنقل قول:
كه مدتي استفاده ميكردم
منتها براي نسخه هاي افيشيال بايد چندماهي صبر كرد
سلام.
من این تبلت گرفتم خیلی چیز شاخیه!
فقط نمیدونم چطور میشه تماس گرفت!؟!؟
تا جایی که من می دونم با این تبلت نمی شه تماس گرفتنقل قول: