نا منظمی اینجوری هستی اگه ....نقل قول:
تازه اومدی افلاین بودی
Printable View
نا منظمی اینجوری هستی اگه ....نقل قول:
تازه اومدی افلاین بودی
ایشون زحمت زیادی برای این تابیک کشیدن لطفا بی انصافی نکنید:10:نقل قول:
اشتباه برداشت کردی پست من در ادامه جواب ایشون به یکی از دوستانهنقل قول:
ایشون در جواب برند HP گفته بود من منظم نیستم ونمیتونم قول بدم که برند hpرا کی شروع میکنم
منظور من اینه که ایشون شکسته نفسی میکنه با این همه اطلاعاتی که داره
وچون بهش عادت کردیم اگه نیم ساعت نباشه خمارشون میشیم(آفلاین)
سلام ممنون . ولی سوالم یه چیز دیگه ای بود ، قبلا هم گفتم که روزهای اولی که لپتاپ رو گرفته بودم سرویس تگ رو که وارد میکردم لیست مشخصات لپتاپ ( system configuration ) دقیقا مثل عکسایی بود که گذاشته بودین متاسفانه اون موقع save نکردم ولی بعد از یه مدت این لیست به شکلی که توی صفحه ی قبل گذاشتم ، در اومد .نقل قول:
سلام
دوست عزیز
جواب پست قبلی که زدین رو زیر همون پست دادم. نقل قول نکردم تا شلوغ نشه.
موفق باشین.
احتمالا این امکان داره که شرکت این لیست رو تغییر داده باشه و دیگه قابل دسترس نباشه ؟
بازم تشکر .
سلام
اقا من یه 4520 اچ پی می خواستم بگیرم با این کانفیگ
- Intel Core i3-370M 2.4GHz
- 3GB DDR-3 RAM
- 320GB 7200rpm SATA HDD
- 15.6" display
- 512MB dedicated graphics
- Integrated web camera
- 6 cell battery
- Linux
قیمت رو ازسایت
کد:http://www.ecomputerdepot.com/Notebooks/Hewlett-Packard-Notebooks/Commercial/ProBook-4520-c-10991-p-47283.html
گرفتم با قیمت ایران 2 هزار تومن تفاوت داشت داستان چی هست ؟
نظر کلی شمادر مورد این مدل که من دست روش گذاشتم چی هست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
نمیشه دقیقا گفت. چون ممکنه شما اون موقع سرویس تگ رو اشتباهی وارد کرده باشین . هر چند یه بازه زمانی بین انتقال سیستم از اروپا به آسیا وجود داره که مکمنه توی این بازه زمانی لیست تغییر نکنه. چون لپ تاپ شما اروپا هست و در خط آخر از لیست خروجی دبی (آسیا) هست سیستم شما تغییر ماهیت داده. ممکنه به خاطر این ،لیست تغییر کرده باشه.
ببینید طوری که من برداشت کردم لپ تاپ شما در ابتدا برای اروپا بوده ، با توجه به IBU که اروپا هست و تغییر نمیکنه . پس در ابتدا لیست خروجی مثل لیست های مثال زده بوده. بعد که لپ تاپ شما انتقال داده میشه به آسیا لیست تغییر می کنه. ولی چرا تغییر میکنه؟
من چندتا سرویس تگ اروپا پیدا کردم و جداول رو مقایسه کردم. خوشبختانه یکی از اونا جدول معمولی داشت. اونی که جدولش معمولی بود خودش از انگلیس آورده بود ، ولی بقیش خروجی مثل خروجی شما میدادن. با این تفاوت که Quantity فرق میکرد. اگر مبنای Quantity رو بر تعداد لپ تاپ هایی که انتقال پیدا کردن و نه همون سرویس تگ خاص قرار بدیم به نظر منطقی خواهد اومد. مثلا اگر Quantity رو 100 بزارن منطقی خواهد بود اگه بگیم سفارش دهنده آسیایی سفارش 100 تا از این دستگاه رو به توزیع کننده اروپایی داده و جدول خروجی هم میگه 100 تا هارد مثلا یا 100 تا کیبورد. ولی چرا به جای سفارش به توزیع کننده آسیایی که همون مدل رو داره و طبیعتا ارزونتر از توزیع کننده اروپایی تحویل میده ، سفارش دهنده ، توزیع کننده اروپایی رو برای خرید انتخاب می کنه؟ من چیزی به ذهنم نمیرسه. شاید این روش جدیدی باشه برای مخفی کردن اصالت سیستم. ولی شاید!
اگر بتونم حتما پیگیری میکنم.
موفق باشین.
یه سوال برای اینکه لپ تاپ ریفربیش بهمون نندازند باید چیکار کنیم؟
بعد از اینکه یه لپ تاپ خریدیم باید از کجا بفهمیم ریفربیش بوده یا نه؟ البته فکر کنم برای Dell رو توضیح دادین اما لپ تاپ من سونیه.
و راستی خیلی ممنون از تاپیک
دوست عزیز HP رو کی شروع می کنید؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما قیمت رو چه جوری محاسبه کردین؟ منظورم اینه که درهم رو چه قدر گرفتین؟ یا اگه با دلار حساب کردین اون رو چه قدر گرفتین؟
آیا نمودار ارزش ریال در برابر درهم یا دلار رو نگاه کردین؟
ببینین خرید از خارج کشور مستلزم یه سری اطلاعات هست در مورد ارزش پول کشورهای مبدا و مقصد.
برای مثال همین الان که دارم پست رو می نویسم درعهم امارات از 300 تومان در 4 روز کذشته رسیده به 350 تومان. این باعث میشه اگه مثلا یه کالایی 1 میلیون تومن به پول ما قیمت می خورده الان که حساب کنید بشه 1 میلیون و 200 هزار تومن. اگه توی موقعی که درهم ارزشش بالاتر بره خرید کنید قطعا ضرر می کنید چون همون کالا توی ایران ارزونتر هست. چرا؟
چون مثلا لپ تاپی که توی ویترین فروشگاه می بینید ماله 2 ، 3 یا 4 روز پیش که این افزایش قیمت درهم اتفاق افتاده نیست. این لپ تاپ حداقل 3 ماه پیش خریداری شده و پولش هم با درهم سه ماه پیش محاسبه شده که مثلا 290 تومن بوده. تا اون لپ تاپ بخواد بیاد و توی ویترین قرار بگیره زمان میبره. تا فروشنده بخواد این خریدش رو بفروشه و به نوبت بعدی خریدش برسه یه زمانی طول خواهد کشید که بین 3 تا 6 ماه هست. توی این مدت هر اتفاقی از جمله بالا رفتن ارزش درهم و در نتیجه پایین اومدن ارزش پول ما ممکنه اتفاق بیفته. اگه شما توی زمانی، جنسی که مثلا 3 ماه پیش وارد کننده خریده رو قیمت بگیرید و اونوقت بیاین قیمت رو با درهم امروز محاسبه کنید قطعا شاهد اختلافی که نیستید هیچ تازه ممکنه اونی که توی ایرانه ، ارزونتر از دستگاه مشابه توی بازار خارج باشه.
چند روز که قیمت های ارز مشخص بشه و به ثبات نسبی برسه قطعا اون موقع هم قیمت ها در ایران هم افزایش پیدا خواهند کرد.
مثلا اگه الان قیمت درهم کنترل نشه و پایین نیارنش قطعا تا چند وقت دیگه فروشندگان مجبورن قیمت ها رو بالا ببرن تا بتونن برای نوبت بعدی خرید نخوان از جیبشون بزارن تا همون دستگاه سری قبل رو که قرار بوده سود بکنن ، بخرن.
امیدوارم متوجه صحبت هام شده باشین.
البته این رو هم اضافه کنم که بعد از اینکه آدرس این سایت رو توی تایپیک گذاشتم سایت Down شد و وقتی دوباره راه اندازی شد قیمت ها بالاتر رفته بودند. افزایش ارزش درهم نسبت به ریال هم مزید بر علت شده که قیمت ها بالا به نظر بیان.
موفق باشین.
دست شما درد نکنه جناب teknosys نمیدونم از دست ما دلخوری جواب نمیدی یا......
من اون لب تابی که گفته بودم خریدم حالا مشکل آداپتور دارم میخواستم بدونم مگه input همه لب تابها 110-240v نیست؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز جواب سوال یه خطی شما حداقل 24 ساعت وقت میبره!!! شما اگه همون Dell رو در نظر بگیرید که توضیح دادم (تقریبا) با این همه مطلبی که نوشتم آخرش هم یه تیکش ناقص موند. حالا خودتون مقایسه کنید که در مورد هر برند دیگه ای هم همین قدر مطلب نیاز باشه چه قدر وقت خواهد برد.
از اونجایی که نوبت برند Dell تموم شده و میریم برند بعدی که HP خواهد بود ، الان یه پاسخ کلی درباره سونی میدم ولی ریزه کاریاش رو خودتون بایستی زحمتش رو بکشید!!!
توی لپ تاپ های سونی فقط اونایی که سفارش آمریکا هستند قابلیت ریجستر کردن دارند . کلا امکانت بیشتری برای مصرف کننده آمریکایی در نظر گرفتن ، مثل ساپورت آنلاین بوسیله چت کردن و .. .
با این توصیف بستگی زیادی داره چه مدلی بخری . اگه میخوای تشخیص بدی که لپ تاپ مورد نظرت سفارش آمریکاست یا برای خاورمیانه به پست زیر برو :
اگه لپ تاپ رو سفارش آمریکا انتخاب کردی برای ریجستر به آدرس زیر برو:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5904995&postcount=157
وارد که شدین به قسمت Guest برید:کد:https://productregistration.sel.sony.com/app/home.htm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارد که شدید بایستی این فرم رو پر کنید:
اونایی که مشخص کردم رو بایستی دقیق و مرتبط وارد کنید . مثلا شماره تلفن بایستی با شهر رو ایالتی که انتخاب می کنید بخونه و حتی ZIP Code رو هم بایستی مرتبط با شهر و ایالت باشه. چون فرمول دارن و قابل محاسبه هستند. در آخر IP شما هم بایستی آمریکا باشه ، که راهش رو بلد هستین احتمالا!!
اگه در قسمت ZIP Code گزینه Outside USA رو بزنید یه پنجره باز میشه :
اون قسمتی که مشخص کردم شما رو به صفحه Global میره که با انتخاب گزینه خاورمیانه وارد سایت خاورمیانه سونی میشید، نکته اینجاست که در سایت خاورمیانه گزینه Register وجود نداره:
موفق باشین.
سلامنقل قول:
دوست عزیز من از هیچ کس دلخور نیستم ولی اگه دقت کرده باشین جای مطرح کردن سوال شما اینجا نیست و چون باعث بی نظمی تایپیک میشه جواب ندادم تا مطلبی که تا نیمه رسیده بود رو تموم کنم بعد جواب سوال شما رو بدم.
اگه پست های قبلی رو خونده باشین یه پست در میون عرض کردم در مورد مدل خاص نپرسین . کلا سوالاتی که مشاوره برای خرید محسوب میشن ، جاش مشخصه و بهتره که همونجا بپرسین. اینطوری خیلی بهتر نتیجه خواهید گرفت ، چون چندین نفر پاسخ میدن و شما میتونی نتیجه گیری کنید.
اما در کل نه سونی بهتر از HP هست و نه HP بهتر از سونی. انتخاب یک لپ تاپ 80 درصد سلیقه ای هست و 20 درصد هم توجه به بودجه و امکاناتی که نیاز دارید. رقابت بین شرکت ها و قوانینی که باید برای حضور قدرتمند توی بازار انجام بدن ، شرکت ها رو مجبور میکنه کیفیت کارشون رو حفظ کنند یا بالا ببرند. مگه میشه که HP بهتر از سونی باشه و سونی بیکار بشینه و پائین اومدن درصد فروشش رو تماشا بکنه؟ یا بالعکس!!
ولی برای خرید از آمریکا نکته ای که هست از هر برندی خواستید بخرید آنلاین خرید کنید. مزایای زیادی داره که توی یه پست که همین چند پست قبلی می تونی پیداش کنی توضیح دادم. توضیحات کلی بودند و برای اکثر برندها صدق می کنند.
در مورد خریدی که گفتین کردین مدل رو نگفته بودین . شارژرها هم اکثرا همونی هستند که گفتین. مشکلتون با شارژر رو هم مشخص نکردین.
موفق باشین.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
متوجه منظورتون نشدم .......................
نقل قول:
سلام مرسی که وقت میزارید و بچه ها رو راهنمایی می کنیید ...................
از این بابت یه تشکر جانانه می کنم .......................
اقا یه سوال
حداکثر چند تا لپتاپ میشه اورد ازدبی منظورمه ...........البته بدون دادن گمرکی و در واقع استفادهاز همون قاعده 30 کیلو بار مد نظرمه..............
چوندارم برنامهریزی میکنم برمدبی ..........
و سوال دوم اینکه یه لپ تاپکهاینجا 800000 تومنه دبی چه قیمتی می تونم بخرمش .؟؟؟؟
ممنونم از اگه جواب بدید
نقل قول:
خب من رجیستر کردم با ادرس ساختگی امریکا وبدون سریال دسگاه که اختیاری بود
حالا صفحه زیر اومد
باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
مگه قرار بود چیکار کنید؟ لپ تاپ ریجستر شد و معلومه که سریال نامبر و سرویس تگ شما درسته.
ببینید مثل اینکه درباره ریجستر خوب توضیح ندادم. شما با ریجستر چیزی به جز اطمینان از درستی لیبل های سریال نامبر و سرویس تگ چیزی بدست نمیارید. ولی بهتر بود سریال رو وارد می کردین.
در ادامه نوبت VAIO که بشه حتما توضیح کامل خواهم داد برای تشخیص دستگاه Refurb .
موفق باشین.
سلامap (Asia/Pacific : مختص آسیا و اقیانوسیه (استرالیا).
نوبت HP هست.
همونطور که می دونید HP جزو بزرگترین تولید کنندگان لوازم الکتریکی محسوب میشه ، از فلش مموری تا لپ تاپ.
شاید براتون جالب باشه که HP از کجا شروع کرد:
این گاراژی هست که HP از اونجا متولد شد. این گاراژ واقع در شهر Palo Alto در کالیفرنیا بود. هنوز هم دفتر اصلی شرکت HP در این شهر هست. اسم HP هم که مخفف Hewlett-Packard هست هم از فامیل دو نفری که توی این گاراژ شروع کردن گرفته شده .
William Hewlett :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویلیام که bill بهش میگفتن توی سال 2001 فوت کرد متاسفانه. 5 تا فرزند داشت و 5 تا هم فرزند خوانده که از آفریقا و بوسنی اورده بود. پنج تا فرزند خودش الان جزو مدیران ارشد HP هستند.
David Packard :
دیوید که Dave بهش می گفتن هم توی سال 1996 فوت شد. همین چند وقت پیش سالگردش بود. 27 مارچ.
وصیت Dave به فرزندانش موقع مرگ:
Take risks. Ask big questions. Don't be afraid to make mistakes; if you don't make mistakes, you're not reaching far enough."
ترجمه: ریسک کنید ، سوالات بزرگ بپرسید ، از اشتباه کردن نترسید ، اگه اشتباه نداشته باشید ، از اینجایی که هستین خیلی دورتر (جلوتر ) نخواهید رفت.
چند ماه قبل از مرگ Dave :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی از کسانی که بزرگترین تحولات رو توی اینترنت و کامپیوتر ایجاد کردن از همین شهر Palo Alto بودن ازجمله :
استیو جابز( از بنیان گذاران اپل ) ، دیوید فیلو ( بنیان گذار یاهو ) ، جاوید کریم (بنیان گذار یوتیوب ) ، لری پیج (گوگل) و زوکربرگ (موسس فیس بوک)!! عجیـبه!
چند سال بعد از شروع کار در گاراژ اولین محصولات رو تولید کردن. این محصولات ماشین حساب برای انجام کارهای تجاری بود.
بگذریم!
لپ تاپ های HP در ایران :
همونطور که توی یه پست چند وقت پیش خبری از HP رو زدم ، ایران تحت تحریم این شرکت هست و شرکت به صراحت اعلام کرده که در ایران فعالیت تجاری نداره و حتی محصولاتش رو به ایرانیان نمی فروشه. دلیلش هم قوانین دولت آمریکا و پیرویHP از این قوانین ذکر شده . دوستانی که مطلب رو نخوندن به این پست مراجعه کنند:
پس برای خرید این برند در ایران این نکته رو تو ذهنتون داشته باشین که نمایندگی رسمی HP در ایران وجود نداره.کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5971196&postcount=278
برای اینکه متوجه بشین ، فقط کافیه جمله " نمایندگی رسمی HP در ایران " رو گوگل کنید. خواهید دید چه قدر لینک تبلیغاتی که خودشون رو نماینده رسمی معرفی می کنن نشون داده میشه. خیلی از خریدارا هستن که بار اوله که میخوان لپ تاپ بخرن و اصلا از لپ تاپ و بازار اون سر در نمیارن. ( خودتون رو نبینید که صبح تا شب تو این فروم و تو اون انجمن مطلب می خونید. من 4 سال فروشنده بودم ، 80 درصد خریداران وقتی وارد میشدن می پرسیدن لپ تاپ خوب چی داری؟ این یعنی مطالعه = صفر ، انگار اومدن ماست بخرن!!!) پس به راحتی فریب یه همچین تبلیغاتی رو خواهند خورد.
کارایی که هنگام خرید باید انجام بدین برای همه برندها یکیه . توی Dell هم عرض کردم:
قبل از خرید :
1. از جای مطمئن خرید کنید : هیچوقت فریب قیمت های پائین رو نخورید. با استفاده از نظر دیگران و مطالعه فروم هایی که تجربه خریداران در اون نوشته شده اطلاعات زیادی از جمله فروشنده مطمئن رو پیدا خواهید کرد.
2 . اطلاعات مدل مورد نظر : همیشه قبل از خرید یک مدل رو انتخاب شده داشته باشید و با مطالعه و مشورت با افراد مطمئن و جمع بندی با اطلاعاتی که در سایت شرکت در مورد مدل دستگاه مورد نظر شما نوشته شده می تونید به اطلاعات کافی برای جلوگیری از سؤاستفاده افراد سودجو بدست بیارید. برای کسب اطلاعات از سایت سازنده می تونید به لینک زیر برید و با پیدا کردن مدل دستگاه خودتون قطعات و اطلاعات مناسبی به دست بیارید. درسته که این کار یه کم تخصصی و وقت گیر هست ولی در نظر داشته باشید با توجه به هزینه ای که برای خرید می دین ارزش چند روز وقت گذاشتن رو داره.
3. به برچسب ها و نحوه بسته بندی دقت کنید که آثار تغییر در آنها چه بصورت فیزیکی و چه بصورت چاپی وجود نداشته باشد.
برای شماره 2: چطوری مدل ها رو تشخیص بدیم؟
سایت HP آمریکا :
کد:http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/store_access.do?template_type=landing&landing=notebooks
دسته های(category) لپ تاپ HP از نظر کاربرد به 5 دسته تقسیم میشن.
چندتا پسوند برای شناختن سری های HP از روی نام اونها :
t: Intel processor : برای مثال dm4t به معنی ، سری dm4 با CPU اینتل هست.
z: AMD Processor : برای مثال dm1z به معنی ، سری dm1 باCPU AMD .
ua /ax : در اینجا a یعنی asia/pacific / AMD و حرف u هم حرف اول UMA که اشاره به گرافیک دستگاه داره. u
یعنی گرافیک مجزا در دستگاه وجود ندارد. x یعنی یک گرافیک مجزا برای سیستم تعبیه شده . در کل AX میشه
Asia/Pacific / AMD + UMA Discrete .
tu / tx : در اینجا هم دستگاه برای آسیا و اقیانوسیه (استرالیا) هست البته با CPU اینتل. U و X هم مثل توضیحی که دادم معنی می دهند.
ae: Artist Edition : برای مثال dv6zae یعنی سری dv6 با AMD و Artist Edition. این لپ تاپ ها همون هایی هستند که دارای طراحی بدنه هستند. این لپ تاپ ها دارای جنس بدنه با کیفیت هستند و توسط شرکت ژاپنی نیسشا پرینتینگ! طراحی و اجرا میشن.
Artist Edition :
پسوند های منطقه ای:
us: آمریکا برای مثال dv-2409us
ca : کانادا برای مثال dv6-3280ca
la : آمریکای لاتین (جنوبی)
br : برزیل
ee / ea : اروپا و خاورمیانه. e به تنهایی هم معنی اروپا و هم خاورمیانه .
پسوندها چه استفاده ای دارند؟
شما با بلد بودن معانی این پسوندها می تونید قبل از خرید ، مشخصات کلی هر سری رو بدونید و مدل مورد نظرتون رو از زیر شاخه های اون سری انتخاب کنید. همچنین برای فهمیدن کانفیگ کلی یک سری دیگه نیازی به سرچ توی اینترنت و گذاشتن وقت زیاد نداشته باشید. یه کم حرفه ای بشین حتی می تونید متوسط قیمت مدل های اون سری رو هم متوجه بشین. مثلا لپ تاپ های se گرونترن ، به خاطر طراحی اختصاصی که دارن.
دسته بندی سری های فعلی HP برای آمریکا و سایر مناطق (بعضی مدلهاش) ، با توجه به سایز LCD :
(بهترین راه برای گم نشدن بین مدل های زیاد یک شرکت اینه که دنبال دسته بندی محصولاتش با توجه به سایز LCD اون بگردید. اما مثلا از طریق دسته بندی با CPU قطعا گیج خواهید شد. )
به نظرم حالا بتونین اکثر این سری ها رو با نامشون تجزیه و تحلیل کنین.
نکته: همونطور که می بینید استفاده از پسوندهای منطقه ای (ae , ee , us , ca) برای مدل ها استفاده میشه و پسوندهای تکنیکال(t , z , au , ax ,tu ,tx ) برای سری ها استفاده میشه.
خوب تا اینجا درباره خود شرکت و کلیات سری لپ تاپ های HP و برخی پسوند ها توضیح دادم. یه خورده هم درباره بازار ایران گفتم.
وقتم تموم شد. ادامه رو در قسمت دوم می نویسم.
موفق باشین.
با عرض شرمندگي من تازه امروز با اين تاپيك آشنا شدم و ديدم كه اعلام كرديد ديگه در مورد Dell صحبت نميكنيد ولي خواهش من اينه كه به سوال من جواب بديد بينهايت از لطف شما ممنونم. من يه لپ تاپ Dell studio 1557 از بانه تو تعطيلات عيد به قيمت 1060خريدم و بعد از راهنماييهاي شما متوجه شدم كه refurb هست البته من تو اين مدت حسابي ازش كار كشيده بودم و اشكالي توش نديدم اما ترسم اينه كه مشكلي وجود داشته باشه و من نفهميده باشم تو ليست Warranty هم من هيچ كلمه MOD نديدم كه بفهمم كدوم قسمتش ممكنه تعويضي باشه اولش خواستم با چت آنلاين سوال بپرسم كه اشكال اين لپ تاپ چي بوده ولي ميگه بيشتر از اين به اين مدل سرويس نميديم سوالم اينه كه نبودن MOD يعني اينكه ايرادي نداره؟ (اميدوار باشم كه مثلا چون فروش نرفته بوده Refurb شده) يا نه و اينكه قيمتش با توجه به refurb بودن توي تهران چقدره ؟ با تشكر مجدد از زحمات شما
سلام
من صفراولمه به دبی میشه بگیداز کدوم فرشگاه یاچه جایش خرید کنم که ارزون وکیفیت محصولش بهتره ممنون
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز....
خرید کردن online از سایتdell یاsony مالیات بهش تعلق میگیره...؟
به نظر شما من میخوام از کانادا از طریق لپتاپ بگیرم....
dell یاsony ...؟کدومشون احتمالrefurb بودن کمتر هست...
چون در موردdell که خوندم دیدم ۹۰% دست گاه ها refurbشده هستند..
ایران هم که خرید کنم
(sony,dell,...) به احتمل ۹۰ %refurb شده هست...؟
چون همانطور که گفتی اگر به صورتonline خریداری شده باشه احتمال بودنش کمتر...
چی کار کنم من...؟....تا قبل از خوندن این تاپیک تصمیم گرفته بودم از اون ور خرید کنم ولی الان دو دل شدم...
سلام
ترکیه هم مثل امارات هس برا خرید لب تاب یعنی ارزش داره از ترکیه بخرم
و چه مدل یا مارکی؟؟؟؟؟
کسی نیس جوابمو بدهنقل قول:
حناب باید عرض کنم اشتباه میکنی ایسر آمریکا فرق داره با اروپانقل قول:
مثلا
LXRB90C0080461F35F1601
اونجا نیست در انگلستان هست
بعدش هم این میگه چقدر گارانتی داره نمیگه ریفر هست یا نه
ایسر سیاستش برای شناسایی ریفر چی هست
ریفرها مگه گارانتی ندارن
بعدش هم ما چی جوری بفهمیم ریفرها در ایسر به چه علتی بودن مشکل اصلی رو بفهمیم مثلا
بعد در اون نقطه ضعفش مدارا کنیم
بعدشم میگن تو آمریکا نیو اگ میگه ایسر جان کمتر حساب کن گارانتی بین الملل رو بردار
خود نیو اگ معظم گارانتیش رو تقبل میکنه و به ازای این کار تقبل گارانتی منطقه ای به ازای هر 100 لپ تاپ
مثلا 4 تا لپ تاپ مجانی میده و خوب نیو اگ هم اونو میفروشه و موقع گارانتی هم از حیب مبارک میره قطعات
مصرفی میخره که باز هم برد کرده چون خیلی از قطعات داخلی هم گارانتی شرکت خودشون رو دارن مثلا هارد و.....
ینکه میگم نمیشه در مورد ایسر حرف زد اینه
در همون سایت انگلیس یک شماره سریال رو نشون میداد گارانتی داره
یکی دیگه رو نشون میداد نداره و گارانتی همون زمان تولید تموم شده
ولی بعد 3 ماه الان هر دو رو داری گارانتی نشون میده
مورد آخر
دستگاهی که از اول گارانتی داشت تاریخ تولید رو زده بود مثلا اول ژانویه
ولی دوستمون در ایران اونرو یک ماه قبل خریده بود!!!!!!!!یعنی قبل از اینکه تولید شه!!
و درمورد اون یکی که اول نشون میداد اون شماره سریال گارانتی نداره و سه ماه بعد میگفت داره(مشخصات دقیق دستگاه رو همیشه درست نشون میداد چه اول چه سه ماه بعد که مثلا چقدر رم چقدر هارد چه گرافیکی چه سیستم عاملی و......)
تاریخ تولید مثلا اول نوامبر بود و اونو بعد از دو ماه از تولید خریده بود در ایران
نمیدونم شاید دوستم خودش دستی سریال رو رجیستر کرده بود و یا با گارانتیش مکاتبه کرده بود
عزیز تو ترکیه قیمت از ایرانم بالاتر هست.نقل قول:
آقا تاپیک چرا خوابیده؟ راجع به سایر برند ها توضیح نمیدی؟
سلام
الان اگه من بخوام مثلا asus lamborghini vx7 بگیرم از کدوم کشور تهیه کنم بهتره.؟
چه گارانتی ای میتونم براش پیدا کنم؟
teknosys عزیز ممنون از زحمتی که کشیدی،خیلی از بچه ها این تاپیکو دنبال میکنن لطفا ادامه بده ممنوووون.
مهندس مهربون ما کجان؟خدایی نکرده اتفاقی افتاده؟
جای خالی شما خیلی وقته اینجا احساس میشه. من فکر کردم دل و دماغ نوشتن ندارید که چیزی نگفتم اما طولانی شد و امیدوارم که مشکلی براتون پیش نیومده باشه چون همیشه جواب میدادین. و حقیقتش اینه که من خیلی چیزها از شما در این وبسایت یاد گرفتم مخصوصا در مورد سخت افزار. با تشکر بسیار از teknosys
سلام
بعد از مدتها که خیلی هم طولانی شد متاسفانه ، دوباره افتخار پیدا کردم در خدمت دوستان باشم. تو این مدت دلم برای فروم ، و دوستانی که اینجا پیدا کرده بودم ، خیلی تنگ شده بود ، ولی همونطور که میدونید همه ما بجز زندگی مجازی ، یک زندگی شخصی هم داریم که پر از گرفتاری های جورواجوره! که باعث میشه نتونیم به کارهای مورد علاقمون بپردازیم. البته هر از چندگاهی به فروم میومدم، تجدید خاطره ای بود که باعث میشد انرژی بگیرم.
ناظران انجمن لپ تاپ (Pamiو Hamid عزیز) منت گذاشتند و عنوان کاربری من رو ارتقا دادند ، که توجه و درک این عزیزان رو میرسونه. خیلی خوشحال شدم از اینکه توی انجمنی به این گستردگی و پربار سهم کوچکی داشتم.
برخی دوستان هم محبت داشتند و با پیغام خصوصی یا اینجا توی تایپک محبت خودشون رو نسبت به من نشون دادند . هرچند باعث شرمندگیم میشد ، ولی از طرفی هم باعث خوشحالیم بود. چون جذب محبت این دوستان برام خیلی مهم بود و هست. از تمام این دوستان هم تشکر میکنم.
با توجه به غیبت طولانیم ، چندتا از دوستان سئوالاتی داشتن که بی پاسخ موند، از طرفی هم بحث HP نیمه کاره مونده. اگه اجازه بدین اول قسمت دوم HP رو بگم ، بعد به سئوالات دوستان در حد توان جواب خواهم داد. باز هم معذرت خواهی میکنم بابت غیبت ، تا اونجایی که دست من باشه ، تکرار نخواهد شد!
موفق باشین.
میشه یه لطف کنی درباره ایسوس هم توضیح بدی:11:
سلام
قسمت دوم HP رو ادامه میدیم. پست قسمت اول رو که در آدرس زیر هست بخونید. عکسها رو دوباره آپلود کردم.
همونطور که در پست اول عرض کردم ، پسوندهایی هستند در آخر نام مدل لپ تاپ های HP که با دونستن اونها ، میتونید هم توی انتخاب و هم توی خرید بهتر عمل کنید. حالا درباره بازار ایران و لپ تاپ های HP موجود در اون صحبت خواهیم کرد. دغدغه همیشه گی مصرف کنندگان نهایی ، خرید مطمئن بوده ، هست و معلوم نیست تا کی خواهد بود.
یکی از مسائلی که در مورد این برند توی انجمن خیلی زیاد گفته شده و بعضی ها به اون ایمان دارند ، برخی هم اون رو رد میکنند اینه که آیا HP داغ میکنه؟؟ جواب این سئوال توی صفحه ویکیپدیا ی HP داده شده. یک عکس از قسمتی که در این مورد توضیح داده شده رو میذارم :
همون طور که میبینید سه سری از خانواده Pavilion این مشکل رو داشتن که هر سه سری رو به خوبی باهشون آشنا هستین. الان هم تولیدشون متوقف شده. لپ تاپ های جدید HP دیگه این مشکل رو ندارند ، پس حرارت تولیدی HP مثل بقیه برندها بستگی به خیلی چیزا داره، مثلا محیط ، و خود HP ذاتا" حرارت اضافی نداره.
تجزیه کردن Part Number :
لپ تاپ های HP مثل بقیه لپ تاپ ها یه سری شماره هایی دارند که مختص اون مدل و مختص اون دستگاه خاص هستند. توی HP یک (Part Number (PN , P/N داریم و یک (Serial Number (SN , S/N .
برای درک بهتر توضیحاتم این رو بخاطر بسپارید و همیشه بهش دقت کنید که PN شماره اون مدل خاص هست و SN شماره ای هست که برای اون دستگاه خاص در نظر گرفته شده. یعنی اینکه مثلا دستگاهی به نام Pavilion DV5-xxxxse همشون دارای یک PN خاص هستن ، ولی هر دستگاه یک SN خاص خودش داره.
به این وسیله میتونن بانک اطلاعاتیشون رو تکمیل کنن و رکوردهای کمتری رو مجبور باشن ذخیره کنن. توسط PN مدل دستگاه شما و بوسیله SN جزئیات دستگاه شما رو تشخیص میدن و موقعی که شما این اعداد رو وارد می کنید نتایج بر اساس این اعداد نشون داده میشن.
روش های تشخیص لپ تاپ های Refurb رو میشه به دو روش محدود کرد. یکی روش شناخت از طریق PN هست و دومین راه هم بصورت آنلاین .
راه اول : تشخیص بوسیله تجزیه PN:
PN هر مدل براساس یه الگوریتمی بدست میاد که ازبی نظمی بانک اطلاعاتی جلوگیری بشه. بین لپ تاپ های
Newو Refurb در نحوه بدست اومدن PN تفاوت هست. Part Number های لپ تاپ های HP بصورت 3-7 یا قدیمی
ترها بصورت 4-3-7 هستند. این اعداد بدین معنی هستند که مثلا در 3-7 ، PN دارای دو قسمت هست که قسمت اولی هفت جزء (عدد یا رقم) و قسمت دوم با یک علامت Sign (#) با سه جزء از قسمت اول جدا میشه.
برای مثال WQ863UA#ABA.
برای 4-3-7 هم به همون صورت عمل میشه فقط یه قسمت سه تایی بهش اضافه میشه ، یعنی بجای 8 رقم 11 رقم قبل از # قرار میگیره. در تمامی PN لپ تاپ ها علامت Sign (#) گذاشته میشه. بعد از Sign هم سه حرف گذاشته میشه که برای انبار داری هستند و مهم نیستند.
یک قانون کلی برای تمامی مدل های برند HP که Refurb هستند ، وجود داره و اون وجود حرف R قبل از علامت Sign (#) در PN هست.
دقت کنید که فقط در PN و فقط قبل از علامت # بایستی باشه تا اون لپ تاپ Refurb تشخیص داده بشه و وجود این حرف در هرجای دیگه از قبیل SN یا در قسمت های دیگر PN دلیل بر هیچ چیزی نیست. هرچند خیلی کم پیش میاد که از این حرف در قسمت های دیگه هم استفاده بشه ، ولی ممکنه باهاش مواجه بشین.
پس نتیجه میگیریم که یک لپ تاپ Refurb برند HP یک PN به این صورت خواهد داشت:
1234567R#123
این فرم PN در حال حاضر بیشتر در خانواده Pavilion استفاده میشه. برای دیگر خانواده ها مثلا Probookها با قسمت های کمتر و درنتیجه Pn های کوتاه تری مواجه خواهید شد.
اگر با Part Number ی که حرف R در جایی که توضیح دادم وجود داشت ، مواجه شدین بدون شک دستگاه Refurb هست.
نکته: عکس های این روش رو در راه دوم ( راه آنلاین) میزارم. چون به تشخیص با روش آنلاین هم مربوط میشه.
اما اگه Labelی که PN و SN روش نوشته شده توسط کسی برداشته و تعویض بشه چیکار باید کرد؟
همونطور که عرض کردم ، PN و SN توسط یک یا چند الگوریتم بدست میاد که باعث میشه سیستم منظم بشه. ولی مزیت دیگش اینه که ساختن یک PN و یک SN که با همدیگه هماهنگ باشن هم مشکل میشه. چون وقتی شما توی وبسایت هایی که پائین توضیح میدم ، SN و PN ساختگی رو وارد کنید ، سیستم متوجه اشتباه بودن اونا میشه ، چون الگوریتم لازم توشون بکار گرفته نشده!!
پاسخ ساپورتر HP در مورد مرجع (الگوریتم) ساخت SN و PN :
کد:Farshid Teknosys says:
can you give me PDF or HTML links
Zainul H says:
May I know what document you are looking for
Farshid Teknosys says:
one document for study , how make Part numbers , serial numbers and Product description
Zainul H says:
Farshid, we do not have the document available online for product description.
These are provided from the internal database
.
راه دوم:
تشخیص بوسیله امکانات آنلاین شرکت HP :
شرکت HP یکی از گسترده ترین شبکه خدمات آنلاین رو در بین شرکت های لپ تاپ داره. میشه گفت زیاده روی کرده!! برای هر چیز کوچکی یک وبسایت با تمام امکانات زده ، برای مثال برای اینکه مصرف کننده نهایی باتری رو بصورتی که به محیط زیست صدمه نزنه تعویض کنه .(باتری های Li-ion ، موادی دارند که به محیط زیست آسیب میزنه ، مثلا مقدار زیادی سرب ) وبسایت مجزایی در نظر گرفته شده. کاری نداریم که اینکار لازمه یا نه ، ولی توجه HP رو به خدمات آنلاین و کلا مصرف کننده نهایی و اعتبارش در بازار نشون میده.
وبسایت هایی که ما باهاشون کار داریم و به موضوع بحث ارتباط دارند ، سه وبسایت هستن ازشرکت HP .
چک کردن وضعیت گارانتی :
برای چک کردن گارانتی دستگاه برای خانواده های Pavilion و Compq Presario که در دسته Home and Office (کاربران خانگی) قرار دارند.
به آدرس زیر برید:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقت کنید که برای وارد کردن PN ، حروف قبل از # رو وارد کنید.
تصویری از صفحه سایت:
این آدرس برای مصرف کننده نهایی هست. البته برای کاربران آمریکایی. ولی توضیح داده شده که اگر در کشور دیگری محصول رو خریدین کشور رو از آمریکا به اون کشور تغییر بدین.
ممکنه با این وبسایت به نتیجه مورد نظر ، یعنی دیدن وضعیت گارانتی دستگاه نرسید. شاید بایستی با چندتا کشور امتحان کنید ، یا برین به وبسایت دوم!!.
کشورهایی که محتمل تر هست که جواب بده : هند و امارات و آلمان و آمریکا و کانادا و چین هستند.
اینجا یه کشور هست که ممکنه به نظرتون عجیب بیاد ، و اون آلمان هست!! آلمان رو روی این حساب اسم بردم چون کارخانه ای که عملیات Refurb رو روی دستگاه های اروپا انجام میده در آلمان هست و احتمال اومدن اون لپ تاپ ها به خاورمیانه زیاده. خصوصا امارات!!
تصویری از نتیجه ای که برای لپ تاپی که گارانتیش تموم نشده :
نکته: ea در PN به معنی اروپا و خاورمیانه و اقیانوسیه هست. حرف اول و آخر EMEA که مخففی هست برای نام بردن از مجمعه کشورهای اروپایی بعلاوه خاورمیانه و اروپا. در صورت وجود این حروف کشورهای این حوزه احتمال جواب دادنشون بیشتره!!
همونطور که میبینید در اینجا فقط گارانتی دستگاه رو نشون میده و توضیحی درباره اصالت دستگاه داده نمیشه.
مزیت انجام اینکار برای مصرف کننده نهایی اینه که میتونه مطمئن بشه که دستگاهش به قول معروف بونجول!! نیست. یعنی تاریخی که به عنوان Warranty End Date داده شده رو از تاریخی که قصد خرید دارین منها کنید ، میتونید مدت زمانی که دستگاه ار انبار خارج شده تا بدست مصرف کننده برسه رو حساب کنید. طبیعیه که هرچی این مدت زمان بیشتر بدست بیاد دستگاه بیشتر عمر داره.
چون ریاضیم خوب نیست بیشتر در توانم نیست توضیح بدم!!!
حالا میریم به: وبسایت دوم :
این وبسایت برای Compaq های غیر از (Presario ) ، سری Elite و سری Probook :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این وبسایت هم نکاتی که برای وبسایت اول گفتم ، مثل کشورها و طریقه نوشتن PN ، بایستی رعایت بشن.
تنها چیزی که نیاز به توضیح داره اینه که بعد از وارد کردن PN و SN روی دکمه ADD کلیک کنید تا به لیست اضافه بشه. چون این سایت قابلیت چک کردن وضعیت گارانتی چندین دستگاه رو با هم داره. برای فروشنده ها مناسب هست.
تصویری از صفحه سایت : (طبق شماره گذاری فیلدها رو پر کنید.)
اگر چه نتیجه ای بده میشه گفت لپ تاپ Refurb هست؟
توی نتایجی که در این سایت برای لپ تاپ های Refurb میده از مخفف Refurbished یعنی Rfbd استفاده میکنه.
این مخفف رو توی قسمت Product Description مینویسه. اگر Refurb نبود دستگاه ، همچین کلمه ای نبایستی دیده بشه!!
نمونه ای از دستگاهی که Reurb نیست:
میبینید که توی PN حرف R وجود نداره ، پس توی شماره 2 (Product Description ) هم Rfbd ننوشته.
ممکنه دوستان با دیدن شماره 2 یه کم گیج بشن و نتیجه براشون گنگ و نامفهوم جلوه کنه. یه توضیح مختصر در باره شماره2 میدم. البته دونستن این قسمت ربطی به بحثمون نداره ، ولی خوب ، هرچی یاد بگیریم ، کمه!!
معانی بعضی از قسمت های Product Description :
P4520s یعنی Probook 4520s
W یعنی Wide که اشاره به نوع نمایشگر دستگاه داره.
i548M یعنی Cpu Core i5 480M
Q5 رو نمیدونم!!!
MX500 یعنی Maxtor 500 (Hrad Disk
NLB یعنی No Lable که نشون دهنده بدون ویندوز بودن دستگاه هست. چون اگه ویندوز داشت ، پس لیبل ویندوز هم داشت.
NC یعنی No Consumer که لقب لپ تاپ های دسته Business هست.
ALL یعنی World Wide که نشون دهنده مشخص نبودن بازار هدف برای این دستگاه هست. یعنی توی هرجایی میتونه بفروش برسه.
و اما وبسایت سوم و مهمترین وبسایت رو جدا عرض میکنم ، چون تمام مطالبی که گفتم توی اونجا با هم کاربرد دارن. پس اول مطالبی که تا الان گفتم رو بایستی بلد باشین تا به وبسایت سوم بریم.
خیلی زود وبسایت سوم رو هم معرفی میکنم و توضیح میدم.
اگه مقدوره ، فعلا سئوال در مورد HP نپرسین تا وبسایت سوم رو معرفی کنم ، بعد در خدمت هستم.
موفق باشین.
سلامتوی پست قبلی در مورد PN و SN و تجزیه کردن PN توضیح دادم. و رسیدیم به معرفی وبسایت ها برای چک کردن گارانتی . اگه دقت کرده باشین توی وبسایت دوم به جز نشون دادن گارانتی یه سری اطلاعات دیگه هم توی نتایج نشون میده که جزئیات بیشتری از دستگاه رو روشن میکنه.
کلا دو وبسایت از سه وبسایت مورد نظر رو توضیح دادم ، حالا وبسایت سوم ، که کاربردی ترین نتایج رو در میان سه وبسایت میده.
زیاد توضیحات جزئی رو نمیگم ، چون بیشترش توی پست قبلی ( HP قسمت دوم) توضیح داده شد، اگر به نکته مبهمی برخورد کردین پست قبلی رو بخونین ، یا بپرسین.لینک وبسایت :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این وبسایت ، طبق نامی که HP براش انتخاب کرده Warranty Check Tool یا ابزار تعیین وضعیت گارانتی هست. البته نوشته که برای کاربرانی که دستگاه هاشون جزو خانواده Home & Home Office یعنی Pavilion و Presario هست ، این وبسایت کار نمیکنه. ولی من تا حالا هرچی وارد کردم ، جواب داده.
توی وبسایت های اول و دوم هم که در پست قبلی توضیح دادم ، بعضی مواقع دستگاهی که جزو حانواده هایی هست که شرکت گفته اون وبسایت برای اونا جواب نداده ، جواب داد، ولی احتمالش کمتره.عکس هایی از نتایجی که ممکنه باهاش برخورد کنین رو میزارم که خود عکس ها گویا هستن. البته اگه پست قبلی رو یادتون باشه!! هرجا به توضیح نیاز باشه ، توضیح هم میدم!!
صفحه اول سایت:
انتخاب کشور مهم نیست!!! کم پیش میاد که به کشور انتخاب شده ایراد بگیره. ولی اگه گرفت ، خوب یک کشور دیگه انتخاب کنید!!
نتایج احتمالی :
دستگاهی که Refurb نیست. به جاهایی که مشخص شده دقت کنید.
دستگاهی که Refurb هست:
همینطور که میبینید ، با وجود اینکه Special Edittion یا se هست ، باز هم Refurb هست. پس مدل هایی که قیمت بالا دارند ، دلیل بر Refurb نبودنشون نیست!
دستگاه Refurb با توضیحات گارانتی. زیر عکس هایی که بالا گذاشتم هم این توضیحات بود ، حذف کردم ، سبک تر بشه!
عکس آخر که توضیح هم داره!!:
اینجا همونطور که میبینید به جای Refurb از Rmkt استفاده شده. این کلمه مخفف Remarket هست ، به معنی بازگردانی به بازار! این نوع دستگاه ها ، زیر شاخه ای از Refurb ها هستن. همونطور که خیلی وقت پیش توضیح داده بودم ، چندین نوع Refurb داریم. این نوعش ، از اونهایی هست که به بازار میرن و بخاطر فروش نرفتن ، مرجوع میشن به کارخونه. کارخونه هم بعد از یه بازبینی دوباره اونها رو با قیمت پائین تر به بازار برمیگردونه. ولی این نوع دستگاه ها خیلی کم هستن. چرا؟ چون خیلی کم پیش میاد که نمایندگی فروش که لپ تاپی رو پس فرستاده دلیلش رو فروش نرفتن اون دستگاه ذکر کنه. هم اعتبار خودش زیر سئوال خواهد رفت و هم ممکنه اونو ازش پس نگیرن و تقصیر به گردن نماینده فروش بیفته.
بحث HP رو تموم کردیم. البته حرف زیاده، ولی تا همینجا هم کافیه که خدایی نکرده حقتون ضایعه نشه. بین سئوالات احتمالی ، ممکنه چیزهای بیشتری گفته بشه.
یه سایت دیگه هم قبلا معرفی کرده بودم که قطعات دستگاه رو بوسیله PN همون قطعه چک میکرد. به آدرس
که اگه سئوالی در مورد اون سایت هم داشتین در خدمتتون هستم.کد:WWW.Partsurfer.com
تا چند روز دیگه صبر میکنیم تا اگه کسی سئوالی در مورد HP داشت ، جواب بدیم.
موفق باشین.
با سلام و تشكر از بازگشتتان
لطفا نظرتان را در مورد موضوعات زير بيان كنيد:
1-
-ارزاني hp نسبت به برندي مثل سوني (با كانفيگ مشابه و در خود امريكا)
- آمار خرابي بالا hp
-ميزان كيفيت و دوام قطعات hp
-و ديگر معايب و مزاياي hp
2- شنيدم كه:
-به دليل بدنه فلزي لپ تاپ هاي hp گرماي توليدي ان بيشتر حس مي شود و به اين خاطر مردم فكر مي كنند كه hp بيشتر از ديگر برند ها داغ مي كند؟
-لپ تاپ هاي hp سرعت بالايي نسبت به برندهاي ديگر
(غير از apple) با كانفيگ مشابه خود دارند و اين به دليل برتري mainboard هاي hp نسبت به بقيه است. در واقع اين mainboard است كه از قطعاتي مثل CPU,VGA,... كار مي كشد.يعني ممكن است يك mainboard نتواند از تمام قابليت هاي cpu استفاده كند.
با تشكر
راجع به ایسوس هم ممنون میشیم دوست عزیز
نقل قول:
سلام
نقل قول:
-ارزاني hp نسبت به برندي مثل سوني (با كانفيگ مشابه و در خود امريكا)
اگه منظورتون به بازار آمریکا و اختلاف قیمت سونی با HP هست ، باید بگم من از وضعیت بازار اونجا اطلاع دقیقی ندارم ، ولی در کل سونی به دلایلی مثل هزینه های هنگفت تبلیغاتی ، بهتر بودن نسبی LCD/LED های بکار رفته در دستگاه ها و بهتر بودن نسبی جنس بدنه و ... قیمت بالاتری نسبت به برندی مثل HP یا Dell داره.
این اختلاف قیمت جهانی هست و کاری به ایران و دیگر کشورها نداره. هرچند برخی مدل های HP هستند که گرونتر از مدل مشابه سونی هستند ، ولی صحبت من درباره کلیت این برندهاست.
آمار خرابی بالای HP در کجا؟ ایران یا بازار بین المللی؟ اگه منظور شما ایران باشه که یه مثال هست که همیشه گفتم ، توی آلمان خرابی بنز از پیکان بیشتره!! ولی این دلیل بر بهتر بودن پیکان نیست. بیشتر بودن تعداد بنز باعث بوجود اومدن همچین آماری میشه. این مثال دقیقا در مورد HP و آمار خرابی اون در ایران صدق میکنه. ولی اگه منظور بازار بین المللی هست که من مرجعی سراغ ندارم که چنین آماری داده باشه. اگر شما سراغ دارید لطفا لینک بدین تا بررسی بشه.نقل قول:
- آمار خرابي بالا hp
کیفیت و دوام قطعات با سایر برندها بجز Apple ، تفاوت چندانی نداره. بیشتر به مدل انتخابی بستگی داره. HP صدها مدل لپ تاپ داره که هرکدوم مزایا و معایبی دارند ، پس نمیشه کیفیت و دوام قطعات و اجزاء یک مدل رو بسط بدیم به کل مدل های یک برند و البته بالعکس!!نقل قول:
-ميزان كيفيت و دوام قطعات hp
نقل قول:
-و ديگر معايب و مزاياي hp
اگه از دید کسی که نمیتونه زیاد هزینه کنه ، نگاه کنید ، قیمت بالا یک عیب محسوب میشه ولی از دید کسی که مشکلی با هزینه کردن بیشتر برای لپ تاپ نداره نگاه کنید ، قیمت بالا عیب محسوب نمیشه. پس در مورد معایب و مزایا بستگی به شرایط زیادی داره. که از حوصله بحث خارجه.
باید بگم که:نقل قول:
2- شنيدم كه:
نقل قول:
-به دليل بدنه فلزي لپ تاپ هاي hp گرماي توليدي ان بيشتر حس مي شود و به اين خاطر مردم فكر مي كنند كه hp بيشتر از ديگر برند ها داغ مي كند؟
همه دستگاه های HP بدنه فلزی ندارند ، ولی در مورد کلیت حرف شما بایستی بگم درسته. وقتی بدنه فلزی باشه حرارت بیشتری به خودش جذب میکنه اما اینو نباید به حساب دستگاه بزاریم و بگیم خود دستگاه گرم میکنه.
نقل قول:
-لپ تاپ هاي hp سرعت بالايي نسبت به برندهاي ديگر
(غير از apple) با كانفيگ مشابه خود دارند و اين به دليل برتري mainboard هاي hp نسبت به بقيه است. در واقع اين mainboard است كه از قطعاتي مثل CPU,VGA,... كار مي كشد.يعني ممكن است يك mainboard نتواند از تمام قابليت هاي cpu استفاده كند.
این حرف شمارو اولین باره میشنوم. فکر کنم در مورد مادربرد اشتباه میکنید. مادربرد یک کلیت هست ، نه یک قطعه. مادربرد تشکیل شده از چندین قطعه و به خودی خود ، هیچ تسلطی بر اجزای سیستم نداره. یعنی مادربرد نه میتونه از قطعات کار بکشه و نه میتونه اونا رو متوقف کنه. سرعت هر سیستم کامپیوتری به مجموعه عواملی بستگی داره که مورد بحث ما نیست که توضیح داده بشه. ولی خود مادربرد به تنهایی بر روی سرعت نهایی (یعنی سرعت پردازش هایی که منجر به نتیجه ای بشه که ما توانایی درکش رو داشته باشیم.) تاثیری نداره. اگر کیفیت مادربرد ( منظور از کیفیت مادربرد ، کیفیت مواد بکار رفته ، قلع کاری روی PCB و ...) پائین باشه توی سیستم اختلالاتی بوجود میاد که اصلا نتیجه نهایی به دست نمیاد. ولی اگر کیفیت مادربرد بالا باشه هم فقط نتیجه نهایی بدست میاد و تاثیری بر سرعت رسیدن به نتیجه نهایی نخواهد داشت.
امیدوارم منظورم رو تونسته باشم واضح بگم.
موفق باشین.
نقل قول:
اینو خودم هم تازه شنیدم و برام سوال پیش اومد.
با تشکر از وقتی که برای پاسخگویی به سوالاتم صرف کردید.
ممنون از مطالبتون .
اگه میشه پست مربوط به dell تمامی عکسهایش پاک شده را اصلاح کنید .
سلام
پست های مربوط به لپ تاپ Dell در صفحات 30 و 31 همین تایپیک آپدیت شد. (صفحه 30 قسمت اول و صفحه 31 قسمت دوم از لپ تاپ های Dell )
صفحه 31:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=471303&page=31
موفق باشین.