الان فقط برید قیمت WD 2TB ultra pasport رو ببینید و 380 تومن رو 405 هزار تومان میفروشه !!!!!!!
Printable View
الان فقط برید قیمت WD 2TB ultra pasport رو ببینید و 380 تومن رو 405 هزار تومان میفروشه !!!!!!!
باسلام حرف ها و مطالب شما رو خوندم و استفاده بردم و همچنین از نکه برداری کردم ماهم در حال طراحی و ساخت یک فروشگاه اینترنتی تخصصی بنام (مموری ها) برای خرید انواع حافظه هستیم و در کنار مناسب بودن هزینه هر کالا و داشتن گارانتی اصلی مواردی همچون گارانتی 6 ماهه خود فروشگاه(به معنی آنکه شما تا 6 ماه پس از خرید محصول از فروشگاه ما از طرف فرشگاه با سامانه پیامکی اختصاصی در کنار شماره های تلفن و شبکه های اجتمایی پشتیبانی کامل میشه)کارت قرعه کشی فصلی+کوپن تخفیف و...هم ارائه خواهد شد قیمت های ما به احتمال بسیار زیاد از سایت دیجی کالا هم ارزان تر است.
باعث افتخار ماست که نقطه نظرات و پیشنهادات خودتون رو در باره فروشگاه ما بیان کنید:n39::42:
باسلام حرف ها و مطالب شما رو خوندم و استفاده بردم و همچنين از نکته برداري کردم ماهم در حال طراحي و ساخت يک فروشگاه اينترنتي تخصصي بنام (مموري ها) براي خريد انواع حافظه هستيم و در کنار مناسب بودن هزينه هر کالا و داشتن گارانتي اصلي مواردي همچون گارانتي 6 ماهه خود فروشگاه(به معني آنکه شما تا 6 ماه پس از خريد محصول از فروشگاه ما از طرف فرشگاه با سامانه پيامکي اختصاصي در کنار شماره هاي تلفن و شبکه هاي اجتمايي پشتيباني کامل ميشه)کارت قرعه کشي فصلي+کوپن تخفيف و...هم ارائه خواهد شد قيمت هاي ما به احتمال بسيار زياد از سايت ديجي کالا هم ارزان تر است.
باعث افتخار ماست که نقطه نظرات و پيشنهادات خودتون رو در باره فروشگاه ما بيان کنيد:n39::42:
نقل قول:
احسنت
شاید براتون جالب باشه من پارسال یه تبلت با بیمه و گارانتی خریدم، با اینکه پلمپ بود وقتی بازش کردم و سلفون روی تبلت رو باز کردم دقیقا جای 2-3 تا اثر انگشت بود!!!!
یکی از همین مدل تبلت هم همین 3 ماه پیش خریدم با گارانتی و بیمه که کارت بیمه رو توی جعبه نذاشتن و هرچقدر هم پیگیری کردم خبری نشد!!!
و آیا یک موضوع رو توجه کردیم؟ چطور وقتی کالایی از نظر دلار بر فرض مثال 600 هزار تومان در میاد دیجی میفروشه 480؟؟؟!!!!! یا اینکه این دستگاه ها کارکرده و معیوب هستند و یا اینکه ارز دولتی داره یا اشخاصی که ازشون استفاده میکنه و قاچاق میکنه
الانم که حراج ساعتی گذاشته
خیلی هم میفروشه
از یک سوراخ دوبار نباید دست گزیده شود.نقل قول:
شاید براتون جالب باشه من پارسال یه تبلت با بیمه و گارانتی خریدم، با اینکه پلمپ بود وقتی بازش کردم و سلفون روی تبلت رو باز کردم دقیقا جای 2-3 تا اثر انگشت بود!!!!
یکی از همین مدل تبلت هم همین 3 ماه پیش خریدم با گارانتی و بیمه که کارت بیمه رو توی جعبه نذاشتن و هرچقدر هم پیگیری کردم خبری نشد!!!
بهتره حداقل دفعه دوم زرنگ باشی و سر مار را تو دست بگیری به قصد . . .
متاسفانه اوایل همین هفته در تلویزیون تبلیغی از سایت دیجی کالا دیدم.نقل قول:
الانم که حراج ساعتی گذاشته .خیلی هم میفروشه
این تبلیغ واقعا خیانت به مردم است .
چون دیجی کالا تنها جنس ریفری نمیفروشد بلکه جنس تعمیر شده به مردم تحویل میدهد.
عقیده من هم همین بود که موقع خریدحداقل از اعمال سلیقه فروشنده شهر (شهر کوچک) در امان باشم اما با چه نتیجه ای؟!! خرید جنسی که جوابگوی نیازمان نباشد؟!!نقل قول:
من که فعلا تبریز ساکن هستم قیمت ها بیشر از قیمت های حتی بالاکشیده شده توسط دیجی کالا
با سلام به همه
راستش من نزديك 7 سال دارم از ديجي كالا خريد ميكنم
1- اين فروشگاه اصلا حضوري نداره
2- تمامي اجناسش كاملا درست و سالمه من بيش از 7 ميليون خريد كردم توي اين چند سال
3- اونهايي كه نوشتن اين فروشگاه مشكل داره احتمالا جزء اين دسته افراد هستند يا خودشون فروشگاه دارن و يا مغازه كه فروششون شديدا پايين اومده مثلا الان توي جمهوري به هر كي ميگي ما فلان گوشي رو توي ديجي كالا گذاشته 890 تومن و شما ميدي 810 تومن 20 تومن بيشتر به دروغ بهت ميگه اون جنس ديجي كالا اصل نيست و اين قضيه رو من به چند تا فروشگاه صوتي و تصويري جمهوري ثابت كردم كه اونها دروغگو هستند يا اينكه اون فرد واقعا داره ضايع كاري انجام ميده
4- در اين تاپيك و در كل من هيچ نفعي نميبرم يكبار هم كالاي من به اشتباه به بندرعباس پست شده بود كه در عرض 3 روز برگشت و صبر و حوصله هم خوب چيزيه
5- مردم گلابي كه نيستند شما همينجوري باسه خودت يك چيزي پروندي - من هر چي خريدم همشون كاملا سالم با گارانتي و بدون نقص بوده و در اين زمينه افراد به شدت معتبر و مديران بزرگ و مسئولين رده بالا ميشناسم كه حتي حاضر نيستند از مراكزي كه بورس هستند خريد كنند مثلا جمهوري مثلا بازار و خيلي جاهاي ديگه تهران چون از قديم گفتند هيچ بقالي نميگه ماست من ترشه كاسب جماعت فقط به فكر جيب خودشه و از اين ميترسه كه مردم فقط توي خونه بشينند و با چند تا كليك خريد كنند
6- تا بحال نأه جنسي رو به اشتباه و تعمير شده و يا كاركرده به من بدن چون تمامي اجناسشون پلمب شده و همونيه كه بصورت قانوني وارد شده
7- شما همينكه براحتي خريد ميكني و در عرض 24 ساعت رايگان تحويل ميگيري خودش كليه اونهم توي شهر شلوغ و بي در و پيكري مثل تهران و يا كرج و تبريز و مشهد و غيره
مثلا مردم آمريكا نفهمن ميرن همش از سايت آمازون خريد ميكنن
اين قضيه كه اين سايت عالي داره به كارش ادامه ميده و نون خيلي از كاسبهاي تهرون و آجر كرده دمش گرم
اتفاقا بهتره اون فروشنده ها نونشون آجر بشه تا فكر نكنن مشتري گلابيه حاليش نيست و هر جنسي كه توي انبارشون داره خاك ميخوره رو به مشتري قالب كنن من هيچ وقت حاضر نيستم از فروشنده اي كه همش داره ميگه اينو بخر بهتره از اون مدل خيلي بهتره و از اين حرفها خريد كنم
خريدهامم با آگاهي كامل انجام ميده حتي 20 سال پيش هم كه اينترنت اينقدر رواج نداشت سعي ميكردم محصولم و توي اينترنت سرچ كنم و مشخصاتشو ببينم و بعدش برم خريد
نمونه خيلي جالبش بريد خيابون باب همايون يعني يك مشت دزد كلاهبردار و بعد قصد خريد يك لوزام جانبي دوربين بكنيد به خود من چند تا فلاش آتليه اي هم پيشنهاد دادند هم قيمت بعد جالبيش اين بود كه ميگفتند جنس ما درجه يك چينه از اوني كه شما ميخواي خيلي بهتره بعد ميگفتم خوب چيش بهتره چه آيتم مهمتري داره كه من نميدونم يا خبر ندارم - طرف ميگفت همين كه بگم خيلي عاليه شما قبول كن انگار داره با يك آدم خنگ صحبت ميكنه
يا توي جمهوري شما فرض ميريد يك سيستم بلوري-پلير بخريد اولا كه تمامي فروشنده هاي ما مخصوصا مغازه دارها يا بيشترشون شاگردن يا حاليشون نيست فقط چند تا كلمه قلمبه سلمبه ياد گرفتن مثلا اين HDMI داره ولي نميدونه ورژنش چيه اين سيستم صداي دالبي داره ولي كدوم دالبي يا كدوم DTS فقط ميدونه USB ميخوره نميدونه ريپينگ ميكنه يا نه
خدايي بريد خريد كنيد ببينيد چجوري سرتون كلاه گشاد ميزارن كه نتونيد درش بياريد به طرف ميگم اقا كابل HDMI 1.4a ميخوام ميگه ايني كه ميبيني HDMI ورداشته روش نوشته ورژن 1.3 ميگم اين كه نوشته 1.3 ميگه همونه همشون يكين - يعني چي اين اتفاقا تهمت و بي احترامي به مشتري نه اوني كه شما مراجعه كنيد و بگن تخفيف نداريم حداقل اظهار بي اطلاعي نكرده از نوع جنستون
يا ناصر خسرو خدايي شديدا دزدن خريد نكنيد هيچي بارشون نيست فقط ياد گرفتن بگن اين جنس ما بهتره يا توپتره
نمونه ديگش ميري خريد يك سيستم صوتي AV Receiver ميگي فرض مثال ياماها يا پايونير يا مثلا مارانتز مدل فلان ميخوام
برگشته ميگه اين سوني كه دارم همشونو قورت ميده بعدش بپرسيد خوب چيش سرتره كه اونهارو قورت يده بعد جالبيش اينجاست ميگه من 20 سال فروشنده ام تو بنده خدا نميدوني چي داري ميفروشي - حداقل يك ذره سواد ديجيتالي هم ياد بگير نه اينكه بياي جلوي من كه اونموقع كه تو به دنيا نيومده بودي سال 58 من سيستم هاي فاي دك حرفهاي دنون داشتم اونهم با ساپورت نوار كروم - حالا ازش بپرس كه شما خيلي سال فروشنده اي نوار كروم چه فرقي با نوار معمولي داره اصلا نوارهاي كروم چه ماركي بودند يا چجوري بودند نميدونه كه فقط ميگه من بهترين و مخلص ترين فروشنده هستم
ترو خدا بريد تحقيق كنيد بي خودي همش از هر چيزي تشكر نكنيد يك نفره اومده يك بحث الكي ايجاد كرده همه دارن تشكر ميكنن چون نميخوام توهين بشه ولي مطمئنا خودتون هم از اون افراد هستيد و فروشنده ايد
كي حاضره قسم بخوره ماست كاله با ماست پگاه يكيه - هر بقالي بري ميگي جفتشون يك اشغالن كي همچين حرفي زده اين نشون بي سواديه اون فروشنده هستش
همينكه اين سايت تمامي اطلاعات و مشخصات يك محصول رو مينويسه و اجازه تصميم گيري به خودتون ميده رو خودش يك دنياست
بريد سايت چاره زنگ بزنيد حتي فروشندش نميدونه مدل مورد نظر شما چي هست ماشين عطر لباس خودكار شيشه شير بچس - نميدونه همين
نمونه ديگش بريد توي خيابون جمهوري پاساژ شركاء يك عده رو ميبيني كه شديدا ادعاي فروشندگي لوازم صوتي و تصويري رو دارند - قصدتون خريد يك سيستم هاي فاي يا همون بلوري-پلير هموني رو كه پشت ويترين داره بهتون پيشنهاد ميده و اگر يك مدل بالا و پايين بگين ميگه ايني كه من دارم 100 درصد بهتره و نياز شما رو برطرف ميكنه
متأسفانه توي اين مسئله خريدار و فروشنده توي ايران 100 درصد شك نكنيد خود ما مشتريها مقصريم كه اجازه ميديم به ما همون جنس آشغال خودشون رو قالب كنن و اگر ازشون خريد نكنيم هيچ وقت اين مسئله انتخاب با مشتريست پيش نمياد
يك فروشنده جوون 20 سال سن نداشت بهش ميگم بلوري -پلير ترجيحا پايونير ميخوام مدل فلان يك مدل پايونير داشت اولا ساخت اندونزي بود دوما سه بعدي ساپورت نميكرد سوما از لحاظ سخت افزاري پروفايل قديمي داشت و جاواش قديمي بود خروجيهاي پشتش كامل نبود و خروجي كامپوننت نداشت صفحه سون سگمنت جلوش خيلي ساده بود و عادي حالت VFD نداشت
واقعا شرم آوره واي به حال اون فروشنده اي كه مياد و جنس آشغال ته انبارشو به مردم بيچاره ميندازه مردم ما هم كه نمونشون كم نيستند هميشه حق انتخابشونو به فروشنده واگذار ميكنن حتي سعي نميكنه بگه نه نميخوام اين مدل رو
واقعا متأسفم و نميدونم چي بگم - من كه هيچ وقت هيچ وقت اجازه نميدم فروشنده محصولشو بهم قالب كنه و هيچ وقت هم از كاسبي كه هي بگه اين جنس بهتره و فلان و بهمان خريد نميكن شماها رو نميدونم - شماها هم نخريد تا تنبيهي باشه باسه اون دسته از فروشنده ها كي حداقل جنسشون توي انبار بسوزه
اگر به كسي توهين يا اهانتي از قصد نبود خواهشا پوزش منو بپذيريد فقط خواستم بگم هميشه توي خريدتون وقت بزاريد و خيلي دقت كنين
ممنونم
با سلام به همه
راستش من نزديك 7 سال دارم از ديجي كالا خريد ميكنم
1- اين فروشگاه اصلا حضوري نداره
2- تمامي اجناسش كاملا درست و سالمه من بيش از 7 ميليون خريد كردم توي اين چند سال
3- اونهايي كه نوشتن اين فروشگاه مشكل داره احتمالا جزء اين دسته افراد هستند يا خودشون فروشگاه دارن و يا مغازه كه فروششون شديدا پايين اومده مثلا الان توي جمهوري به هر كي ميگي ما فلان گوشي رو توي ديجي كالا گذاشته 890 تومن و شما ميدي 810 تومن 20 تومن بيشتر به دروغ بهت ميگه اون جنس ديجي كالا اصل نيست و اين قضيه رو من به چند تا فروشگاه صوتي و تصويري جمهوري ثابت كردم كه اونها دروغگو هستند يا اينكه اون فرد واقعا داره ضايع كاري انجام ميده
4- در اين تاپيك و در كل من هيچ نفعي نميبرم يكبار هم كالاي من به اشتباه به بندرعباس پست شده بود كه در عرض 3 روز برگشت و صبر و حوصله هم خوب چيزيه
5- مردم گلابي كه نيستند شما همينجوري باسه خودت يك چيزي پروندي - من هر چي خريدم همشون كاملا سالم با گارانتي و بدون نقص بوده و در اين زمينه افراد به شدت معتبر و مديران بزرگ و مسئولين رده بالا ميشناسم كه حتي حاضر نيستند از مراكزي كه بورس هستند خريد كنند مثلا جمهوري مثلا بازار و خيلي جاهاي ديگه تهران چون از قديم گفتند هيچ بقالي نميگه ماست من ترشه كاسب جماعت فقط به فكر جيب خودشه و از اين ميترسه كه مردم فقط توي خونه بشينند و با چند تا كليك خريد كنند
6- تا بحال نأه جنسي رو به اشتباه و تعمير شده و يا كاركرده به من بدن چون تمامي اجناسشون پلمب شده و همونيه كه بصورت قانوني وارد شده
7- شما همينكه براحتي خريد ميكني و در عرض 24 ساعت رايگان تحويل ميگيري خودش كليه اونهم توي شهر شلوغ و بي در و پيكري مثل تهران و يا كرج و تبريز و مشهد و غيره
مثلا مردم آمريكا نفهمن ميرن همش از سايت آمازون خريد ميكنن
اين قضيه كه اين سايت عالي داره به كارش ادامه ميده و نون خيلي از كاسبهاي تهرون و آجر كرده دمش گرم
اتفاقا بهتره اون فروشنده ها نونشون آجر بشه تا فكر نكنن مشتري گلابيه حاليش نيست و هر جنسي كه توي انبارشون داره خاك ميخوره رو به مشتري قالب كنن من هيچ وقت حاضر نيستم از فروشنده اي كه همش داره ميگه اينو بخر بهتره از اون مدل خيلي بهتره و از اين حرفها خريد كنم
خريدهامم با آگاهي كامل انجام ميده حتي 20 سال پيش هم كه اينترنت اينقدر رواج نداشت سعي ميكردم محصولم و توي اينترنت سرچ كنم و مشخصاتشو ببينم و بعدش برم خريد
نمونه خيلي جالبش بريد خيابون باب همايون يعني يك مشت دزد كلاهبردار و بعد قصد خريد يك لوزام جانبي دوربين بكنيد به خود من چند تا فلاش آتليه اي هم پيشنهاد دادند هم قيمت بعد جالبيش اين بود كه ميگفتند جنس ما درجه يك چينه از اوني كه شما ميخواي خيلي بهتره بعد ميگفتم خوب چيش بهتره چه آيتم مهمتري داره كه من نميدونم يا خبر ندارم - طرف ميگفت همين كه بگم خيلي عاليه شما قبول كن انگار داره با يك آدم خنگ صحبت ميكنه
يا توي جمهوري شما فرض ميريد يك سيستم بلوري-پلير بخريد اولا كه تمامي فروشنده هاي ما مخصوصا مغازه دارها يا بيشترشون شاگردن يا حاليشون نيست فقط چند تا كلمه قلمبه سلمبه ياد گرفتن مثلا اين HDMI داره ولي نميدونه ورژنش چيه اين سيستم صداي دالبي داره ولي كدوم دالبي يا كدوم DTS فقط ميدونه USB ميخوره نميدونه ريپينگ ميكنه يا نه
خدايي بريد خريد كنيد ببينيد چجوري سرتون كلاه گشاد ميزارن كه نتونيد درش بياريد به طرف ميگم اقا كابل HDMI 1.4a ميخوام ميگه ايني كه ميبيني HDMI ورداشته روش نوشته ورژن 1.3 ميگم اين كه نوشته 1.3 ميگه همونه همشون يكين - يعني چي اين اتفاقا تهمت و بي احترامي به مشتري نه اوني كه شما مراجعه كنيد و بگن تخفيف نداريم حداقل اظهار بي اطلاعي نكرده از نوع جنستون
يا ناصر خسرو خدايي شديدا دزدن خريد نكنيد هيچي بارشون نيست فقط ياد گرفتن بگن اين جنس ما بهتره يا توپتره
نمونه ديگش ميري خريد يك سيستم صوتي AV Receiver ميگي فرض مثال ياماها يا پايونير يا مثلا مارانتز مدل فلان ميخوام
برگشته ميگه اين سوني كه دارم همشونو قورت ميده بعدش بپرسيد خوب چيش سرتره كه اونهارو قورت يده بعد جالبيش اينجاست ميگه من 20 سال فروشنده ام تو بنده خدا نميدوني چي داري ميفروشي - حداقل يك ذره سواد ديجيتالي هم ياد بگير نه اينكه بياي جلوي من كه اونموقع كه تو به دنيا نيومده بودي سال 58 من سيستم هاي فاي دك حرفهاي دنون داشتم اونهم با ساپورت نوار كروم - حالا ازش بپرس كه شما خيلي سال فروشنده اي نوار كروم چه فرقي با نوار معمولي داره اصلا نوارهاي كروم چه ماركي بودند يا چجوري بودند نميدونه كه فقط ميگه من بهترين و مخلص ترين فروشنده هستم
ترو خدا بريد تحقيق كنيد بي خودي همش از هر چيزي تشكر نكنيد يك نفره اومده يك بحث الكي ايجاد كرده همه دارن تشكر ميكنن چون نميخوام توهين بشه ولي مطمئنا خودتون هم از اون افراد هستيد و فروشنده ايد
كي حاضره قسم بخوره ماست كاله با ماست پگاه يكيه - هر بقالي بري ميگي جفتشون يك اشغالن كي همچين حرفي زده اين نشون بي سواديه اون فروشنده هستش
همينكه اين سايت تمامي اطلاعات و مشخصات يك محصول رو مينويسه و اجازه تصميم گيري به خودتون ميده رو خودش يك دنياست
بريد سايت چاره زنگ بزنيد حتي فروشندش نميدونه مدل مورد نظر شما چي هست ماشين عطر لباس خودكار شيشه شير بچس - نميدونه همين
نمونه ديگش بريد توي خيابون جمهوري پاساژ شركاء يك عده رو ميبيني كه شديدا ادعاي فروشندگي لوازم صوتي و تصويري رو دارند - قصدتون خريد يك سيستم هاي فاي يا همون بلوري-پلير هموني رو كه پشت ويترين داره بهتون پيشنهاد ميده و اگر يك مدل بالا و پايين بگين ميگه ايني كه من دارم 100 درصد بهتره و نياز شما رو برطرف ميكنه
متأسفانه توي اين مسئله خريدار و فروشنده توي ايران 100 درصد شك نكنيد خود ما مشتريها مقصريم كه اجازه ميديم به ما همون جنس آشغال خودشون رو قالب كنن و اگر ازشون خريد نكنيم هيچ وقت اين مسئله انتخاب با مشتريست پيش نمياد
يك فروشنده جوون 20 سال سن نداشت بهش ميگم بلوري -پلير ترجيحا پايونير ميخوام مدل فلان يك مدل پايونير داشت اولا ساخت اندونزي بود دوما سه بعدي ساپورت نميكرد سوما از لحاظ سخت افزاري پروفايل قديمي داشت و جاواش قديمي بود خروجيهاي پشتش كامل نبود و خروجي كامپوننت نداشت صفحه سون سگمنت جلوش خيلي ساده بود و عادي حالت VFD نداشت
واقعا شرم آوره واي به حال اون فروشنده اي كه مياد و جنس آشغال ته انبارشو به مردم بيچاره ميندازه مردم ما هم كه نمونشون كم نيستند هميشه حق انتخابشونو به فروشنده واگذار ميكنن حتي سعي نميكنه بگه نه نميخوام اين مدل رو
واقعا متأسفم و نميدونم چي بگم - من كه هيچ وقت هيچ وقت اجازه نميدم فروشنده محصولشو بهم قالب كنه و هيچ وقت هم از كاسبي كه هي بگه اين جنس بهتره و فلان و بهمان خريد نميكن شماها رو نميدونم - شماها هم نخريد تا تنبيهي باشه باسه اون دسته از فروشنده ها كي حداقل جنسشون توي انبار بسوزه
اگر به كسي توهين يا اهانتي از قصد نبود خواهشا پوزش منو بپذيريد فقط خواستم بگم هميشه توي خريدتون وقت بزاريد و خيلي دقت كنين
ممنونم
شما كاملا اشتباه ميكنيد 100 درصد فروشنده هستيد كه اين حرفو ميزنيد تا نسبت به نفرت خريداران ديجي كالا اضافه كنيدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين تاپيك هر چي هست نشون ميده كه يك فروشگاه اينترنتي كه امروزه مثل علف سبز ميشه داره جنس فيك ميفروشه
حداقل ديجي كالا جنسش اصله همون بيتس رو از ديجي بخرين تا ببينيد اصله
با کیفت ترین و بهترین قیمت و با اطمینان ترین سایت خرید وسایل دیجیتال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
من خودم بارها از امازون امریکا خرید رو از طریق ال دیجیتال انجام دادم
یک اسپیکر 360 بیسیم نوکیا که خیلی معروف بود داشت 240 تومن ، دلار که بعد از مدت ها گرون شد و چند برابر شد هنوز به همون قیمت قدیم میداد
عمرا فروشگاه دیگه اینکار رو کنه
شما همین الان یک ایمیل بزن به آل دیجیتال یکی هم بزن به دیجیکالا ببین کی جواب میده اصلا؟حالا سرعت در پاسخگویی به کنار !!!
آل دیجیتال فروم گفتگو داره راحت میان صحبت میکنن کاربرا حتی اسم از فروشگاهای دیگه میبرن اما دی جی کالا عمرا داشته باشه این چیزا رو
بارها دیدم قسمت نظرات توی آل دیجیتال کسی مشکلی چیزی داشته سریعا جوابش داده شده
همین عطر هایی که دی جی کالا آورده بعضا تا 50% تخفیف میخوره بر چه اساسی ؟!! غیر از اینه که همین عطر های داخل مغازه ها هست که برای تولید کشور های حاشیه خلیج فارسه؟!!!
ولی تخفیف های غیر منطقی در آل دیجیتال ندیدم
آقا جان من هم از بخت بد از این دی جی کالا یک ماکروویو خریدم آقا پشمتون روز بد نبینه یک دستگاه معیوب که از بغل ضربه خورده بود برای من ارسال کردند و پیک شرکت نیز گفت که کلیه اجناس تا یک هفته گارانتی تعویض دارد حالا ما یک هفته است که دنبال تعویض ان هستیم همش جواب سربالا می دهند از ارسال که نگو افتضاح است اصلن به تنها چیزی که اهمیت نمی دهند حقوق مشتری است و هر زمان که پیک بخواهد جنس را می آورد خلاصه اگر دوست دارید که علاف شوید و دردسر بکشید و یک عفته تا یک ماه درگیری ذهنی داشته باشید از بنجل کالا خرید کنید من که از این بنجل کالا متنفر هستم و دیگر خرید نمی کنم به شما هم توصیه می کنم که اصلن از این کلاه برداران اینترنتی خرید نکنید همگی کلاه بردار هستند نگاه به تبلیغاتشان نکنید پول تبلیغات را از جیب ما در می اورند
آقا جان من هم از بخت بد از این دی جی کالا یک ماکروویو خریدم آقا پشمتون روز بد نبینه یک دستگاه معیوب که از بغل ضربه خورده بود برای من ارسال کردند و پیک شرکت نیز گفت که کلیه اجناس تا یک هفته گارانتی تعویض دارد حالا ما یک هفته است که دنبال تعویض ان هستیم همش جواب سربالا می دهند از ارسال که نگو افتضاح است اصلن به تنها چیزی که اهمیت نمی دهند حقوق مشتری است و هر زمان که پیک بخواهد جنس را می آورد خلاصه اگر دوست دارید که علاف شوید و دردسر بکشید و یک عفته تا یک ماه درگیری ذهنی داشته باشید از بنجل کالا خرید کنید من که از این بنجل کالا متنفر هستم و دیگر خرید نمی کنم به شما هم توصیه می کنم که اصلن از این کلاه برداران اینترنتی خرید نکنید همگی کلاه بردار هستند نگاه به تبلیغاتشان نکنید پول تبلیغات را از جیب ما در می اورند :n28::n28::n28::n28::n28:
الان خوبه منم بگم شما از مدیران دیجی کالا هستی و میخوای برای بقیه بد بگی؟نقل قول:
حرفهات کاملا بوی مدیر بودن دیجی کالا میده:n09:
منم یک بار از این سایت یه گوشی htc سفارش دادم خلاصه بعد 4روز دستم رسید اومدم وقتی روشنش کردم دیدم گوشی روت شدس و درحالی که هیچ اطلاعی تو مشخصاتش در مورد روت بودن نداده بودن :n13:
سلام منم تا حالا چند تا خرید داشتم و خدا رو شکر هیچ کدومشون مشکل نداشت با وجود اینکه خودم بازاری هستم و دقیقا تو کار کامپیوتر و لوازم جانبی هستم اما بازم دمشون گرم!
سلام
من حدود 3 سال هست که از این سایت خرید میکنم
تنها جاییه که بهش اعتماد دارم
بازار موبایل و علاءالدین تقریبا همه منو میشناسن از بس رفت و آمد دارم اونجا و یه جورایی تابلو شدم
ولی فقط به یکی از مغازه های اونجا اعتماد دارم اونم بازار موبایله
از دیجی 10 ملیون خرید داشتم تماما سالم و بدون مشکل بوده
پشتیبانیش از قدیم که چت آنلاین نداشت و تا الان که چت داره بسیار خوب و مودب بوده فقط یه بار یه گوشی آلکاتل گرفته بودم تصویرش یه کم پرش داشت گفت بفرستش چک کنیم منم نفرستادم چون به نظر میومد همه این مدل این مشکل و دارن
خلاصه همه جوره ازش راضی ام و سعی میکنم همیشه از این سایت خرید کنم
فقط تنها مشکلی که داره قیمت گذاریاش جالب نیست و خریدار باید خیلی با هوش باشه
مثلا وان مکس آورده بود قیمت زده بود 1800.000 و فرداش قیمتش شد 1200.000 اگه کسی خبر نداشته باشه که قیمت روز فلان جنس چنده مطمئنا ضرر میکنه و خریدار باید زمینه قبلی راجع به قیمتها داشته باشه چون تقریبا هر روز قیمتاش تغییر میکنه
ولی از لحاظ اصالت جنس آک بودن و... کاملا راضی بودم
فقط آخر سال اگه کسی خواست خرید کنه ممکنه اینور اونور شه ارسالش و دیر و زود شه
فقط کافیه به عنوان مثال همین امروز قیمت یک هارد اکسترنال WD My Passport Ultra 1tb را در فروشگاه دیجی کالا با فروشگاه کیمیا آنلاین مقایسه کنید تا متوجه عمق فاجعه بشید... قیمت دیجی 255 و قیمت کیمیا 229 ، 26 هزار تومن اختلاف قیمت برای یک هارد...!!!
تجربه خرید از کیمیا رو ندارمنقل قول:
ولی چون سابقه ذهنی خوبی از دیجی دارم ترجیح میدم حتی یه کم گرونتر بخرم ولی از دیجی بخرم
مگه اینکه خلافش بهم ثابت شه و روزی روزگاری کلاه برداریش برام اثبات شه
در حال حاضر به نظر من مشکل این سایت همون قیمت گذاریه
با توجه به رقابتی ام که بین سایتها وجود داره اگه قیمت این هارد پایین تر باشه مطمئنن کمترش میکنن چون میدونید که دیجی قبلا انقدر گسترده نبود یخچال و ماشین لباسشویی و اینا نداشت و فقط همون لوازم دیجیتال مخصوصا موبایل رو متمرکز بود بهش ولی الان که وارد زمینه های دیگه شده یه کم کنترلش از دستشون خارج شده به هر حال پر فروش ترین فروشگاه اینترنتیه ( طبق گفته تلویزیون) و مدیریتش هنوز نتونسته در حد عالی عمل کنه و هر لحظه به روز باشه به همین دلیل بعضی وقتا این قیمت گذاریاش اینور اونور میشه که ایشاالله اینم رفع شه
فقط دوستان برای خرید عجله نکنن مخصوصا اگه کالایی موجود نبوده و یهو موجود شد فورا اقدام به خرید نکنن مگه اینکه از قیمتش مطمئن باشن
نقل قول:
سیستم تضمین قیمت دیجیکالا را تا به حال کسی امتحان کرده؟
اینکه میگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . d igikala.com/Page/Best-Price-Guarantee
بعد حمل و نقل کیمیا آنلاین مجانی است؟
قبل از عید دیجیکالا همین هارد را در فروش ویژه اش 180 هزار تومان میفروخت!
دوستان اصلا تلویزیون از دیجی کالا نخرید گرون میده و تمام تی وی هاش ویترینی هستند در این شک نکنید./به گفته نمایندگی سامس.نگ دیجی کالا از شون تی وی های ویترینی را با قیمت پایین تر میخره و در نتیجه با قیمت کمتر هم میفروشه اما حالا نمایندگی های سامسونگ خوب یاد گرفتن چطور حال این سایت کلاهبردار بگیرن.
عزیز به جای سفسطه کردن یک جواب منطقی به من بده...نقل قول:
در بازاری که حتی 2-3 هزار تومن تفاوت قیمت هارد ، مشتری را فراری میدهد دیجی کالا به چه حقی این همه داره گرون میده ؟
این 180 که شما میفرمایید هم برای هاردهای Element این مدل بود نه هاردهای Ultra متاسفانه خیلی از کاربران فرق این دو مدل را نمیدانند و اکثرا با هم یکی تلقی میکنند در حالی که مدل Elements حدود 25 هزار ارزون تره...
سیستم تضمین قیمت دیجیکالا چه نفعی برای مشتری داره وقتی این همه گرون تر از قیمت کف بازار داره میفروشه ؟
حمل و نقل دیجی هم فقط برای کالاهای بالاتر از 100 تومن رایگانه اونم فقط در تهران... برام جالبه آیا هزینه ارسال با پیک یک بسته کوچک همانند هارد اکسترنال در تهران باید 26 هزار تومن باشد ؟
این دو قیمت را مقایسه کنند کاربران محترم و خود نتیجه گیری کنند :
و
چه جواب منطقی ای میخواهی؟! خب داره گران میفروشد. در این مورد که حرفی نداریم.نقل قول:
من دو تا سوال پرسیدم: سیستم تضمین قیمت دیجیکالا و اینکه کیمیا آنلاین حمل و نقل رایگان دارد یا نه. از شما هم نپرسیدم، از دوستانی پرسیدم که از این دو سایت خرید کردند.
اصلا شما سیستم تضمین قیمت را خواندی؟ چه ربطی به کف قیمت بازار داره. در سیستم تضمین قیمت، اگر شما ثابت کنی که جنسی را جای دیگر ارزانتر میدهد، میتوانی اضافه پول پرداختی را از دیجیکالا پس بگیری.
من سوال پرسیدم که کسی این کار را کرده یا نه؟
ضمن اینکه خود من هم باشم حاضر نیستم چیزی را گرانتر بخرم. این هارد را الان دیجیکالا گران میفروشد و اگر بخواهم ازش نمیخرم، پایین تر از قیمت کیمیا آنلاین هم بگردی در بازار میتوانی این هارد را تهیه کنی.
حتی اگر 11 دیجی بن دیجیکالا هم در نظر بگیری که میشه 11 هزار تومان، باز هم گرانتر از بازار است.
اما تا حالا هم خیلی چیزها را در زمان تخفیف ویژه ارزانتر از بازار از دیجیکالا خریدم.
مثلا همین امروز تبلت ASUS FE 375 را دیجیکالا 589 قیمت زده. در حالیکه کف قیمت بازار رضا و ایران 600 هزار تومان بود.
ضمنا قبل از عید، همین هارد WD My Passport را 180 هزار تومان میداد نه Element.
ضمن اینکه شما همان element را هم هیچ جایی 180 هزار تومان پیدا نمیکنی.
در مورد پیک هم یک بار از میدان ولی عصر تا آزادی برایم یک بسته آوردند، 10 هزار تومان پول پیک دادم. بسته ی کوچکی هم بود. دیجیکالا بابت حمل زیر 100 هزار تومان، 4500 میگیره.
دیجیکالا الان در چندین شهر ارسال رایگان برای کالاهای بالای 100 هزار تومان داره و فقط تهران نیست. کرج و اصفهان و رشت و ... هم ارسال رایگان دارد.
بالاخره گران میده یا ارزان میده؟!!!نقل قول:
شما اول گفتی گران میدهد، بعد میگی پشت ویترینی است و ارزان میفروشه.
بعد دقیقا میره داخل نمایندگی و میگه من از دیجیکالا آمدم تلویزیون های پشت ویترینی شما را بخرم؟!!!
رفیق خودم نمایندگی سام سرویس کرج را دارد. هیچوقت چنین حرفی ازش نشنیدم.
معلومه که کاسبی برخی نمایندگان کساد شده!
یک مورد هم بگویم که قبل از عید یکی از دوستان تلویزیون LG از دیجی گرفت. پشت ویترینی هم نبود و کاملا نو و سلفون پیچی شده بود. اتفاقا در خود سایت گلدیران یک قسمت مخصوص برای ثبت اطلاعات خریداران تلویزیون از دیجیکالا و هایپر استار گذاشته بودند برای دریافت مبلغ جایزه خریدشان که مربوط به جشنواره تمام عیار lg میشد.
یعنی خود LG دیجیکالا را بعنوان یکی از توزیع کنندگان اصلی اش میشناسد.
یک سوال دیگر، الان همان نمایندگی ها دقیقا چطوری حال این سایت را گرفتند؟ ارزانتر میفروشند؟!
اتفاقا ماه پیش یه تی وی خریدم ازش ولی به نظر نمیومد ویترینی باشهنقل قول:
فقط رو کارتن تی وی آرم هواپیمایی ماهان و شهر مشهد و این چیزا بود که جالب بود برام ولی کارتن تک چسب و پلمپ بود
دقت نکردی من چی گفتم!قبل از عید میخواستم یه تی وی سامسونگ بگیرم قیمت دیجی 2800 بود ولی نمایندگی سامسونگ 2550میداد یعنی 250 تومن اختلاف قیمت!قبلانا دیجی کالا قیمت را ارزانتر از نمایندگی ها میداد اونم با دوز کلک .همیشه واسه خودم جای سوال بود چطور میشه نمایندگی یه شرکت معتبر مثل سامسونگ قیمتش از یه سایت فروشگاهی بیشتر باشه!احمق نیستن بازار خودشون را به یه سایت فروشگاهی بدن.نقل قول:
درمورد هارد هم با دوستان موافقم دوستم سه شنبه یه هارد وسترن دیجتال الترا از بازار به قیمت 240 تومن تهیه کرد ولی دیجی کالا همونو 265 میداد!!!حالا بازم بیا دفاع کن .نمیدونم چرا تعصب داری به این سایت؟در ضمن من در مورد سامسونگ گفتم نه ال جی پس قاطی نکن.
خودم در گذشته اعتقادم این بود خرید از سایتا فروشگاهی به منفعته اما حالا میبنم نه منفعته بلکه باعث ضرره و کلفت شدن همیچن سایتایی میشه .در کل خرید از بازار بهتر از همیچین سایتایی است چون کالایی را بخوای بگیری مطمینن قیمتش کمتر از سایت دیجی کالا خواهد بود.این سایت بیشتر به درد روستایی ها و شهرهای کوچیک است البته اگه هزینه پست به صرفه رفتن به شهرهای بزرگ.
من از این سایت دفاع نکردم، نظراتم را گفتم. در مقابل صحبتی که از نمایندگان نقل کردی هم موضع گرفتم، چون حرف بی منطقی بود.
بعضی وقت ها چیزهایی از یه سری فروشنده دیده میشود که آدم را مجبور میکند بدون روبرو شدن با فروشنده ها خرید کند.
از جمله همین دروغ هایی که سر هم میکنند و مثلا میگویند که فلانی جنس تقلبی میفروشد و فقط من هستم که جنس واقعی میفروشم!
یک زمان برای موبایل این حرف را میزدند و یکی از دوستان گفته بود که موبایل فروش ها میگویند که دیجیکالا، موبایل های دست دوم و ... میفروشد، الان هم سر تلویزیون، پس فردا هم سر چیز دیگر.
بنظرت این حرفها عجیب نیست؟
همانطور که گفتم دوستم نمایندگی سام سرویس دارد. نمایندگی ها یک کف قیمت دارند که نمیتوانند از آن کمتر بفروشند. بعد بنا به انصاف فروشنده مقداری اضافه میکنند و میفروشند. از یه قیمتی هم نمیتوانند بالاتر بدهند.
خودم و دوستانم بارها از این دوستم خرید داشتیم و هر بار هم بنا به مدل تلویزیون حدود 100 الی 250 هزار تومان ارزانتر از قیمت برچسب، تلویزیون خریدیم.
پس نمایندگی ها هم آنچنان که میگویی معتبر نیستند. شما در همین خیابان جمهوری بگرد، ببین با چه قیمتی میتوانی جنسی را تهیه کنی. یک رنج قیمت داره که به انصاف فروشنده بستگی دارد و چانه زنی شما.
برای سام سرویس فروش کالایش مهم است نه اینکه نمایندگی اش بفروشد و یا سایت.
همانطور که بعضی واردکنندگان، رسما سایتهای اینترنتی را جز فروشندگانش قبول کردند و در سایتشان هم این موضوع را اعلام کردند.
یک نکته دیگر هم بدانی بد نیست و آن اینکه نمایندگی ها بابت فروششان یه جورایی پورسانت میگیرند، یعنی نمایندگی ای که بیشتر بفروشد اعتبارش بیشتر میشود.
در زمان راکد شدن بازار، نمایندگی ها حتی به همدیگه جنس میفروختند تا فروششان صفر نباشد! بهمین خاطر ناچارند که خیلی چیزها بگویند تا بالاخره مشتری را راضی به خرید کنند. مثلا اینکه اگر در فلان سایت ارزانتر است، بخاطر این است که کالایش دست دوم است.
ولی چرا باید این حرف ها را باور کنیم؟
ضمنا، دیجیکالا ارتباط مستقیم با برخی واردکنندگان و نمایندگان دارد. از جمله نمایندگی سازگار ارقام، سام سرویس و گلدیران و ... .
بهمین خاطر جنس را مستقیم از نمایندگان خریداری میکند.
---------
هارد را هم که گفتم دیجی گران میفروشد.
دیجیکالا فقط در زمان فروش ویژه بعضی کالاهایش قیمتش از بازار کمتر است.
همین الان سایت بامیلو هم داره این هارد را ارزانتر میفروشد.
------------
شما هم کلی صحبت کردی. گفتی تمام تلویزیون هایش پشت ویترینی است! من هم کلی گفتم و مثال از LG زدم.نقل قول:
تمام تی وی هاش ویترینی هستند در این شک نکنید
تا حالا خودم و دوستانم سامسونگ از این سایت نخریدند، چون همه را به همان دوستم که نمایندگی دارد معرفی میکنم که از همه جا ارزانتر جنسشان را تهیه کنند.
بهمین خاطر از LG مثال زدم.
همین تی وی که من بالا گفتم و 400 تومن از نمایندگی ارزونتر داد دیجی
ضمنا من فکر میکنم نمایندگی قیمتاش معمولا بیشتره
در مورد گوشی که اینجوریه
مثلا نمایندگیه مایکروتل میری میبینی یه گوشی رو از فلان مغازه با همون گارانتی و مشخصات گرونتر میده
به نظر من نمایندگی قیمتاش از همه جا کمتر نیست و معمولا بیشتره
دیجی کالا بهترینه.رشت زندگی میکنم.چند روز پیش رفتم تهران برای خرید یه سری اکسسوری که تو دیجی کالا ناموجود بود.علاوه بر اینکه کل پاساژ ایران و رضا و پایتخت هم موجود نداشتن،حتی چیزایی هم که دیجی کالا داره رو هم اونا گرون تر از دیجی میدن.بر فرض کول پدی که دیجی کالا 83 تومان میده تو پاساژها از 88 تومان تا 110 تومان قیمت گرفتم.شما باید میومدین چند سال پیش پاساژهای رشت که اینا چقدر به مردم گرون میدادن ولی الان که میدونن مردم با دیجی کالا آشنا شدن بیشتر لپ تاپ فروشیها لپ تاپ ها رو با گارانتی میارن که قیمت کل ایران یکی باشه.
خدمت اون دوستمونم عرض کنم که خرید بالای 100 تومان فقط برای تهران هزینه پست رایگان نیست بلکه تمام شهرهایی که ساپورت میکنه رو رایگان تحویل میده.
هه هه دیجی کالا اینجا هم جاسوس داره فقط قیمت هارد وسترن الترا را اورده پایین!خوبه اما بازم به قیمت بعضی از سایتا نمیرسه.
واقعا سایت کیمیا آنلاین قیمتاش خوبه.قیمت هارداش حدودا بین 10 تا 25تومن اختلاف قیمت با دیجی داره!
کول پد دیپ کول مدل N1 را از بازار به قیمت 35 تومن خریدم دیجی کالا 45 تومن میده!:))جالبه!
رو نماد اطمینان آل دیجیتال نمیشه چرا کلیک کرد؟ انگار فقط یه عکسه
من نمیدونم دوستانی که از سایتهای اینترنتی خرید میکنند چرا نمیروند از بازار به صورت مستقیم تهیه کنند هم میتونن مغازه های مختلف رو ببینن و هم میتونن سر قیمت چونه بزنن
من بین بحث شما وارد نشدم تا این صحبت رو کردید.نقل قول:
خدا شاهده من دو بار تبلت لنوو خریدم که روی صفحه های هر دوشون جای اثر انگشت بود! بسیار واضح!!
اگر فکر میکنی من از این سایت کم خرید کردم اشتباه میکنی!!من شاید نزدیک 20میلیون خرید کردم ولی واقعا مشکل دار هم توشون بوده.مثلا کارت بیمه این دو تا تبلت رو نگذاشتند و 1000 بار پیگیری کردم باز هم ارسال نشد!ولی الان چند ماهه دیگه خریدی ازشون نمیکنم چون واقعا فکر میکنم یکجای کار میلنگه و فقط به قیمت پایین فکر نمیکنم!
گوشی آلکاتل 1042 خریدم همین الان پیشمه، روشن نمیشه!!!تبلت ایسوس me70 خریدم باتریش مشکل داشت!خدا شاهده به جان عزیزم همه اینا عین واقعیته!!:n35:
و چیزای دیگه که واقعا خاطرم نمیاد! این فروشگاه نمیتونه جنسی رو زیر قیمت وارد کننده از خارج و کف بازار بده مگر کاسه ای زیر نیم کاسه باشه.مثلا جنس های معیوب رو با تعمیر جزئی خیلی تمیز میفروشند یا چیزی شبیه به این!
من یه ایفون سیکس پلاس خریدم ازشون همون روز باندش سوخت فرستادم برای تعویض 7 روز زنگ زدن گفتن مشکل نداره(احتمالا تعمیر کرده بودنش) گفتن میفرستیم امروز که نفرستادن از فردای اون روز هر روز زنگ میزدم میگفتن امروز میفرستیم ولی.... حدودا 8 روز هر روز گفتن امروز میفرتیم ولی نفرستادن الان که این پیغام رو میدم حدود 10 روز داره بسته از دی جی کالا میاد من یه بسته از چین خریدم با دی اچ ال 5 روز رسید ولی دی جی کالا خیلی بی نظم بی مسئولیت و بد قول هستند چند بار هم خواستم با مدیر خدمات صحبت کنم گفتن پشت میزشون نیستن بنده خدا 8 روزه نرفته پشت میز من که پشیمون شدم از این خرید و چون این گوشی هدیه و کادو بود یکی دیگه از محل خودمون با 100 تومان کمتر از دی جی کالا خریدم از همین جا تبریک میگم به مدیر دی جی کالا که تونست یا بی نظمی و خدمات بد قسمت خدمات پس از فروش این بی اعتمادی رو ایجاد کنه .
-------------
دی جی کالا
دیجی کالا
اینم برای تگش
:n02::n02::n02:
دوستان امروز داشتم مرتکب اشتباه خرید از دیجی کالا میشدم.صبح یه هارد 4ترا وسترن سفارش دادم البته خدا را شکر زدم موقع تحویل کالا پول را بهشون بدم.بعد از چند دقیقه یه خانمی از دیجی کالا تماس گرفت که شما یه سفارش هارد دارید ما سه شنبه به شما تحویل میدیم.بش گفتم امروز شنبه است و باید یکشنبه تحویل بدید گفت نه ما این کالا را موجود نداریم وباید تا دوشنبه آخر وقت صبر کنید کالا را ما تحویل بگیریم و سه شنبه واسه شما میفرستیم .بش گفتم شما موجودی نداری چرا تو سایت زدی موجود است گفت دیگه روال کار ما اینه.بش گفتم کنسلش کن نمیخوام گفت باشه و لغوش کرد. البته هر 20 ثانیه ای حرف نمیزد معلوم نیست چی کار میکنن.خدا را شکر ازشون خرید نکردم همون هارد را از بازار با قیمت 490 خرید ولی دیجی کالا 510 میداد.واقعا خرید از دیجی یه اشتباه بزرگه.
قطعات کامپیوتر به هیچ وجه از دیجیکالا نخرید. سایت های بهتری مثل لیون و مقداد و.. هستن که تخصصشون فروش قطعات کامپویتر هست و البته قیمت هاشون هم بهتره.نقل قول:
البته قیمت بهتری از این هم میتوانستید پیدا کنید ولی خوشبختانه سایت سیاست کاملا گمراه کننده ایی در پیش گرفته ارسال کالا رایگان که اصلا به این شکل نیست و کاملا زیرکانه بر روی محصولات کشیده میشه چند روز پیش ال جی جی۲ را در قسمت پیشنهاد ویژه گذاشته بود ۹۹۹ هزار تومان در صورتی که در شهر ما قیمت این محصول با گارانتی ۹۱۵ تومان بود اینجاست که سود حاصل از محصول و ارسال رایگان به دست میاد...نقل قول: