یه خبر بد...!
آپدیت 3 و ک.ر.ک بازی همین الان از کار افتاد، دوباره پیغام دانلود آپدیت میده، ظاهرا ورژن 0.97 .... فعلا موقع اجرا DC باشید تا Skidrow ک.ر.ک جدید رو منتشر کنه :23:
Printable View
یه خبر بد...!
آپدیت 3 و ک.ر.ک بازی همین الان از کار افتاد، دوباره پیغام دانلود آپدیت میده، ظاهرا ورژن 0.97 .... فعلا موقع اجرا DC باشید تا Skidrow ک.ر.ک جدید رو منتشر کنه :23:
نقل قول:
همین آپدیتی که توی تاپیک گذاشته شده از کار افتاده؟:18:
مشکلی نیست... فقط موقع اجرای بازی دیسکانکت باش تا دانلود نکنه... اگه آپدیت کنی ک.ر.ک از کار میفتهنقل قول:
امروز فردا ک.ر.ک جدید میاد
نقل قول:
ایول باشه دمت گرم خوب شد گفتی صبر میکنیم کرک جدید بیاد:46:
آره منم عصر خواستم برم ديدم كه... به به
آپديت كرد و به نظرم كمي روونترم شده :20:
یعنی میگید آپدیت نکنم؟
خوب شد تا حالا هم نکردم!
سلام
بازی رو نصب کردم
یه کرک هم توی دی وی دی بود اون رو کپی کردم
وقتی اجراش کردم 50 مگ آپدیت شد v097build 6
حالا میگه کد فعال سازی بده
الان احتمالا باید یه کرک جدید بریزم درسته؟
میشه لینکش رو بدید؟
ممنون
نقل قول:
دوست عزیز شما نباید میزاشتی آپدیت کنه بازی رو چون کرک آپدیت به مشکل بر خورده که تا 2 الی 3 روز دیگه این مشکل حل خواهد شد شما باید فعلا وقتی میخواید برید توی بازی اینترنت رو قطع کنی تا کرک سالم بیاد:46:
شما الان بازی رو پاک کن دوباره نصب کن و کرک خود بازی رو بریز و دیگه نزار اپدیت بشه و به صورت آفلاین تا اومدن کرک بازی کن
موفق باشید:11:
نه فعلا تا اومدن کرک سالم آپدیت نکنید بازی رو:46:
بفرما:نقل قول:
[HTML]http://www.cheathappens.com/~ziph4x0rshead/tdusavedgame.zip[/HTML]
ممنوننقل قول:
دوباره بازی رو نصب کردم و با فایروال نگذاشتم به نت نصب بشه
وارد بازی شد بازی هم کردم ولی فول اسکرین نمیشه
تو تنظیماتش هم رفتم ولی فقط تونستم رزولیشن رو عوض کنم
چکار کنم فول شه؟
ممنون
نقل قول:
شما ALT+ENTER رو بزن فول اسکریین میشه:46:
دوستانی که ورژن بازیشون v0.86 Build 5 هستش و آپدیت 3 و ک.ر.ک Skidrow رو نصب کردن، الان وقتی میخوان برن تو بازی اگه آنلاین باشن یه دانلود 23 مگی واسشون انجام میشه...
من گذاشتم آپدیت شد و ورژنش به v0.97 Buid 6 تغییر کرد. ولی ک.ر.ک از کار افتاد
دوباره ک.رک Skidrow رو کپی کردم ، ایندفعه پیغام دانلود 14 مگ رو داد که جلوش رو گرفتم. ورژن بازی هم شد v0.86 Build 6 ( باز یه 9 مگ کاسب شدیم :27: ) الان هم فعلا موقع اجرا DC میکنم، مشکلی هم نداره
پس اونایی که آپدیت کردن از ک.ر.ک قبلی استفاده کنن.... احتیاجی به نصب مجدد بازی نیست
امروز فردا TDU Update 4 با ک.ر.ک Skidrow ارائه میشه... امیدوارم ایندفعه مشکل آنلاینش رو حل کنه
دوستانی که ورژن بازیشون v0.86 Build 5 هستش و آپدیت 3 و ک.ر.ک Skidrow رو نصب کردن، الان وقتی میخوان برن تو بازی اگه آنلاین باشن یه دانلود 23 مگی واسشون انجام میشه...
دوباره ک.رک Skidrow رو کپی کردم ، ایندفعه پیغام دانلود 14 مگ رو داد که جلوش رو گرفتم. ورژن بازی هم شد v0.86 Build 6 ( باز یه 9 مگ کاسب شدیم :27: ) الان هم فعلا موقع اجرا DC میکنم، مشکلی هم نداره
پس اونایی که آپدیت کردن از ک.ر.ک قبلی استفاده کنن.... احتیاجی به نصب مجدد بازی نیست
امروز فردا TDU Update 4 با ک.ر.ک Skidrow ارائه میشه... امیدوارم ایندفعه مشکل آنلاینش رو حل کنه
دوستان آخرین آپدیت این بازی رو با کرک بزارین
راستی آپدیت کردن چه سودی داره؟
ممنون
یکی از مشکلاتی که خود من داشتم این بود که وقتی یکی دو ساعت مداوم بازی میکردم، Rate گرافیک میومد پایین و بازی افت فریم پیدا میکرد... انگار که مثلا CPU درگیر یه چیز دیگه باشه. اون موقع مجبور میشدم یه بار دیگه از اول بازی رو اجرا کنمنقل قول:
ولی ظاهراً با این آپدیت آخری، هر چند نصفه نیمه بود، تا حدود زیادی مشکل برطرف شده
دوستان اینو دوباره گذاشتم اپدیت شه !!بعد از اپدیت دوباره کرک قبلی رو بریزم . اپدیت از بین نمیره ؟!:31:چیکار کنم ؟!دفعه قبل همین کارو کردم . یعنی بعد از اپدیت دوباره کرک کردمش :20:
.
راستی کرک Crack FIX Reloaded مشکل داره ؟!
+
+
+
اپدیت کردم کامل . بعد اخرین کرکی که داشتمو دوباره کپی کردم به محل نصب بازی .اما دقیقا الان مثه این دوستمون شد اوضام :
موضع چیه ؟!:31:نقل قول:
دوباره ک.رک Skidrow رو کپی کردم ، ایندفعه پیغام دانلود 14 مگ رو داد که جلوش رو گرفتم. ورژن بازی هم شد v0.86 Build 6
دوستان برای این بازی patch اومده ؟
کلا چه کارهایی میکنه پچش ؟
موقعی که بازی آپدیت میشه یه سری فایلهای داخل بازی به روز میشن و اگه باگی داشته باشه بر طرف میشه.... غیر از اون، فایل اجرایی بازی (TestDrive2.exe) هم به طور کامل دانلود و جایگزین میشه و چون ک.ر.ک Skidrow مستقیما روی این فایل مستقره، از بین میرهنقل قول:
بر طرف شدن باگهای بازی ربطی به آپدیت فایل TestDrive2.exe نداره...
تا حالا واسه TDU2 هیچ پچی ارائه نشدهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز پچ برای این بازی نیومده فقط 3 تا آپدیت برای بازی هست که یکی از کارهای این آپدیت ها اضافه کردن بارون توی بازی هست:46:
نقل قول:نسخه من الان که گذاشتم update بشه زده v055 build 0نقل قول:
اپدیتش هم 50.73 حجمشه
بعد از این که اپ شد از کدوم کرک باید استفاده کنم ؟
نقل قول:
شما فعلا نزار اپدیت بشه چون کرک این اپدیت مشکل داره و تا 1 الی 2 روز دیگه کرک سالم میاد براش فعلا وقتی میخواید وارد بازی بشید آفلاین وارد بشید تا کرک جدید بیاد:46:
بازی خوبیه.مخصوصا گرافیکش زیباست.
ولی فکر کنم خیلی بد سااختنش یا حد اقل موتورش سازگاری خوبی نداره.
من با 5850 و تو رزولوشن 1440*900 افت فریم بدی دارم.
الته آپدیت نکردم و حدود 59 مگ میخواد آپدیت بشه.
نمیدونم با آپدیت مشکلش حل میشه یا نه؟
سلام عزیز و لطفاً هر موقع ک.ر.ک جدید اومد ، برای دانلود بزار ،
می خوایم آنلاین بازی کنیم :41::2:
آپدیت 3 و ک.ر.ک Skidrow مشکل رو حل میکنهنقل قول:
سلام
مقع نصبش یه سریال نامبر می خواد مال خود DVD رو میزنم میگه اشتباهه!:5:
درست شد
نقل قول:
بفرما
key - ( A52C-EKNZ-L539-DU7T)
ک.ر.ک جدید مشکل آنلاین رو حل نمیکنه... واسه آنلاین بازی کردن سر کیسه رو شل کنی :31:نقل قول:
ک.ر.ک برای update 3 اومده ؟نقل قول:
دوستان این بازی رو چه ویندوزهایی قابل اجراست ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه فروشنده میگفت فقط رو sp3 نصب میشه....!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
روی همه ویندوز ها قابل اجرا هست تمام ویندور های 32 و 64bit اجرا میشه من خودم توی ویندوز 7 64bit دارم بازی میکنم
بله دوست عزیز توی لینک آپدیت3 آخرین ورژن کرک هم هست:46:نقل قول:
سلام.
آپدیت کردم.این آخرین ورژنه؟؟؟
QA V069 build 6
وقتی کرک رو کپی میکنم دوباره میخواد 14 مگ آپدیت کنه.ولی ورژن فرقی نمیکنه.دوباره کرک رو کپی مکنم و دوباره 14 مگ...:41:
درست آپدیت کردم؟؟؟
مشکل از کرکه؟؟؟
ممنون
نقل قول:
شما این آپدیت رو که انجا دادید و کرک رو که کپی کردید وقتی میخواید برید توی بازی اینترنت رو قطع کنید که آپدیت نکنه چون فعلا برای این آپدیت کرک نیموده و تا چند روز دیگه کرک سالم میاد فعلا شما بازی رو باید آفلاین بازی کنید
این ک.ر.ک همونی هست که تو اون یکی تاپیک گفتید ؟نقل قول:
که تو لینک Update 3 هست ؟
مگه update های این بازی هم لینک دانلود دارن ؟
من اصلا up نکردم
الان بگذارم اپ بشه ک.ر.ک اش موجوده و میشه offline بازی کرد ؟
اینی که دارم 055 هست و اینی که میخواد اپش کنه یکسره 097 هست
نقل قول:
بله دوست عزیز این آپدیت ها لینک هم دارن که همراه با کرک عرضه شدن
اینم آدرس دانلود آپدیت 3 و ک.ر.ک Skidrow با حجم حدود 54 مگ
کد:
http://bitshare.com/files/br0z1p19/Test-Drive.Unlimited.2.Update.3-SKIDROW.rar.html
اون آپدیتی که شما الان میذارید بکنه کرک نداره ولی با همین کرک آپدیت 3 کار میکنه و فقط تا اومدن کرک باید آفلاین بازی کنید
مرسی عزیزنقل قول:
لینک برای دانلود کرک خالیش نیست درسته ؟
نقل قول:
خواهش مبکنم
نه کرک خالی مخصوص آپدیت 3 نیست این کرک همراه با آپدیت هست
الان تو این سایت کرک گذاشته امروز اومدهنقل قول:
برای همین نسخه 097
که حجمش 12 مگ هست
[MULTI5]%20No-DVD/Fixed%20EXEکد:http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_test_drive_unlimited_2.shtml#Test%20Drive%20Unlimited%202%20v1.097%20
من دانلوددش کردم اما چک نکردم
چون 20 مگ از اپیدت خود بازی مونده تا تمام شه