نقل قول:مجموع اون سه تا اپیزود Fault Line هست اما تکمیلتره.نقل قول:
Printable View
نقل قول:مجموع اون سه تا اپیزود Fault Line هست اما تکمیلتره.نقل قول:
با اینکه بازی هنوز در مراحل ساخته، ولی شدیدا از هر نظر قوی عمل کرده!
صدا گذاری و گرافیک حرفی برای گفتن باقی نمیذاره، انصافا گیم پلی بازی هم خیلی نفس گیره!
این دموی آخر واقعا عالیه، پیشنهاد میکنم حتما ببینیدش!
من خودم کشته مرده صحنه ای شدم که کاراکتر به بالا نگاه میکنه و باران پوکه های مسلسل هلی کوپتر داره میریزه پایین، صحنه واقعا حماسی است.
من که یاد فیلم " سقوط شاهین سیاه " افتادم!
تو تریلر یه جاهایی هوش مصنوعی شوت میزنه انگار!طرف انگار نه انگارش که داره بهش تیر میخوره!خدا کنه اینا رو درست کنن زمان عرضه بازی...
اون ایرانیه هم کلآ شبیه افغانیاست تا ایرانی!4 تا ریش و سبیل میزاشتن بهتر بود : دی
ولی در کل بازی واقعآ پروفشنال همه ی قسمتهاش ساخته شده.فعلآ فقط منتظرم یک تریلر از مرحله تهران ببینم!
تریلرهایی که تو ایران هست رو لطفاً لینک یوتیو ب بذارین مرسی
من تریلر 1.7 GB رو دانلود کردم عجب کیفیتی داره تریلره!!!:18: بازیشم که دیگه نیاز به تعریف نداره!:10:
توی باکس شات بازی چند تا هواپیما هم اون بالا هست.فقط سوار هلی کوپتر می شه یا هواپیما هم داره؟:11:
تو ویدئو یه جا نشون داد که هواپیما رو داشت کنترل می کردنقل قول:
توی باکس شات بازی چند تا هواپیما هم اون بالا هست.فقط سوار هلی کوپتر می شه یا هواپیما هم داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی شبیه بازی igi هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا کسی لینک این ویدئو 12 دقیقه ایی رو از Gamespot نداره؟!!
به نظرم این بازی رو پیسی می ترکونه و اگه از دایرکس 11 پشتیا نی کنه دیگه بقیعه حرفی برای گفتن نداره منتظرم تا این بازی بیاد
نه اون توی مایه های مخفی کاری بودنقل قول:
این بیشتر شبیه بازی Call of duty ه .
صفحه ی قبل 5-6تا لینک مستقیم هست...نقل قول:
آقا کسی لینک این ویدئو 12 دقیقه ایی رو از Gamespot نداره؟!!
آره اونارو دیدم یکیشون که 1.77 گیگ بود که به کامپیوتر ما نمی سازه!!!!:31:نقل قول:
اون 245 مگابایتی هم که امتحان کردم از یک سرور یا نهایتا 2 سرور به صورت همزمان بیشتر دانلود نمی کرد (IDM) واسه همین سرعت روی 14 تا 18 کیلوبایت بود که چیزی حدود 8 ساعت طول می کشید دانلود شه!!
اگه کسی از دوستان امکانش هست واسش همین 245 مگابایتی رو یه جایی مثل Uploadfa آپلود کنه!
یه لینک از مدیافایر بود واسه سایزای 360 420 720 که من هر کار کردم نتونستم لینک 420 رو در بیارم، اگه دوستان همین لینک 420P شو به من بدن خودم یه فکری به حالش می کنم!
چقدر حرف زدم!:40:کد:http://www.mediafire.com/?vtbtm182jt4pv
آره دیگه خب اینم حرفیه ولی چاره ای نیست فعلآ :دینقل قول:
اون 245 مگابایتی هم که امتحان کردم از یک سرور یا نهایتا 2 سرور به صورت همزمان بیشتر دانلود نمی کرد (IDM) واسه همین سرعت روی 14 تا 18 کیلوبایت بود که چیزی حدود 8 ساعت طول می کشید دانلود شه!!
منم 1 ساعت فیکس طول کشید تا دان شد ولی ارزششو داشت.
بالاخره بعد از 3 ساعت دانلود شد!!نقل قول:
عجب تریلر توهمی!! اونجا که با آر پی جی هتل و میترکونه تهش بود. افکت های محیطی تو این بازی به اوج رسیده! اما فکر کنم سیستم خفن بخواد برای اجرا.
دوستان به جز مدیافایر (که چیزتره) جای دیگه ای این تریلر 1.7 گیگی رو میشه گیر اورد؟
سلام
میگم قبل تریلر 12 دقیقه ای یه لینک دیگه هم گذاشتید
اون چیه؟
تو همین 12 دقیقه ای هست که سوار تانک و هواپیما میشیم؟
لینک hd از gametrailers نیست؟
بچه ها این لینک تریلر 12 دقیقه ای تو کیفیت های مختلف از سایت gamespot
کد:http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield3/video/6308911/battlefield-3-fault-line-full-length-trailer?hd=0
چقدر لفت دادن gametrailers تازه گذاشت.:13:
دانلود تریلر 12 دقیقه ای
کد:HD 720P
http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/14478/t_battlefield3_completefl_gp_yyywm_hd.wmv
پ.ن:یا خدا تریلر 1.77 گیگ رو دان کردم full hd یا بیت ریت 21 مگ لپ تاپم داشت منفجر میشد چه کیفیتی!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:SD
http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/14478/t_battlefield3_completefl_gp_yyywm.wmv
من دانلود کردم 6 ساعت طول کشید ولی ارزششو داشت
حداقل سیستم مورد نیاز بازی:
Intel Processor
-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AMD Processor
-
Nvidia Graphics Card
-
ATI Graphics Card
-
RAM (Memory)
-
4 GB
Hard Disk Space
-
11 GB
Direct X
-
11
4GB رم!!!!!
بیخیال:41:
فعلا زیاد جدی نگیر اینارو !! :hmm:نقل قول:
:39::39::39:جوک سال 2011 بود دیگه.اخه همچین سیستمی به راحتی میتونه Crysis 2 رو اجرا کنه اخه چه به برسه به این بازی درسته فیزیک قوی داره اما به هیچ وجه از لحاظ گرافیکی قابلقیاس نیستن:10:.و اما مهم تر از همه این 4 گیگ رم :18:.تاحالا هیچ بازی 2 گیگ بیشتر نخواسته این هم شوخی باحالی بود :10:.در کل تا خود DICE تاید نکرده همش چرنده:10:نقل قول:
این چند روز سرعت اینترنتم خراب بود (8Kb/s دانلود:18:) و نتونستم دمو 12 Min رو نگاه کنم... ولی امروز بالاخره دانلودش کردم!:20:
خوب دمو که معلومه تکمیل شده ی تریلر های قبلی هست و به خاطر همین کمی تکراریه... ولی خوبه و میشه روش حساب کرد.
گرافیک بازی عالیه! ولی اون طور نیست که منتظر یک انقلاب یا تحول باشیم... مثل Crysis 2 هست که قویترین گرافیک رو داشت ولی آن چنان خارق العاده نبود! اما نسبت به عناوین دیگه شاهکاره! مخصوصا تخریب پذیری+ فیزیک+ نور و سایه ها...
البته شاید هنوز همون نسخه کامل نشده هست و شاید بعدا قویترم بشه!
گیم پلی هم خوبه و کاملا سری MW رو هدف گرفته!
جنگ ها سریع شروع میشن و روندی مناسب دارن.
سیستم تیر اندازی هم ظاهرا دلنشین هست (بر خلاف MoH) و حس تیراندازی رو به خوبی منتقل میکنه.
(او یارو "کثافت" هم عجب کتکی خورد!:31::21:)
صداگذاری هم عالیه و مخصوصا افکت ها خوب کار شدن.
امیدوارم موزیک زیبایی هم داشته باشه... این جا که زیاد شنیده نمیشد.
چیزی که برای من (و مطمئنا بسیاری از دوستان) مهمه مرحله های تهران هست ...واقعا منتظرم ببینم تهران رو چه شکلی در آوردن!:8::40: امیدوارم واقعا تهران باشه و مثل شهر های عراق و ... نساخته باشن!
موفق باشید.
حق با شماست , همچین حداقل سیستمی خیلی ها رو از خرید بازی نا امید میکنه , با همچین حداقلی به هیچ وجه نمیتونه با نفوذ و سایه سنگین cod مبارزه کنه , شما در نظر بگیر سری بازی های COD به راحتی روی سیستم های مختلف اجرا میشه و دقیقا بهمین دلیل مشتری زیادی داره .نقل قول:
:18::18::18:یعنی چی؟
ati 4870 تازه اونم حداقلش است؟یعنی مثلا میشه با اون کارت گرافیک بازیو رو تنظیمات کم با فریم کم اجرا کرد.چون گفته حداقل سیستم مورد نیاز.اونوقت recommended هم باید احتمالا 5970 باشه:18:
ایجوری میخواد با cod رقابت کنه:41:
از طرف سازنده ها هیچ صحبتی نشده... لطفا خبر رو درست بدین. یه ماه پیش هم همین قضیه تو این تاپیک بودش!!نقل قول:
چند تا سایت اومدن آنالیز کردن که چی میتونه باشه سیستم مورد نیاز بازی...حدسیاته! :thumbsdow
دوست عزیز این دوستمون که مشخصات گذاشته نه منبعی واسه سیستم مورد نیاز بازی داره نه با عقل و منطق جور در میاد این مشخصات!پس...کلآ پست ایشون رو جدی نگیرید تا اطلاعات دقیق از منابع معتبر ببینید که فکر نکنم تا ماه آینده مشخص بشه...نقل قول:
دوستان این سیستم پیش بینی شدس فکر کنم مثل کرایسیس 2 باشه
خب این اشتباهه دیگه! از این پیش بینی ها زیاد میاد باید صبر کرد یکی دو ماهه مونده به انتشار بازی سیستم مورد نیاز اعلام میشهنقل قول:
دوستان این سیستم پیش بینی شدس فکر کنم مثل کرایسیس 2 باشه
همین یه پست بی مورد باعث میشه که یه سری پست داده بشه که پای یه قضیه دیگه وسط بیاد که اصلا ربطی هم به این تاپیک نداشت و به خاطر همین الکی یه صفحه تاپیک جلو میره! خواهشا رعایت کنید و سرنوشت این تاپیک مقدس رو مثل تاپیک بعضی بازی ها دچار نکنید که 300 صفحه میرن جلو ولی یه ذره بار فنی ندارن! سعی کنید اینجا مسائل فنی رو مطرح کنید و به جای اینکه بازیو با یه بازی کوچیکتر مقایسه کنید فقط در مورد همین بازی پست بدین....
دوستان راستی اگه بخوای گرافیک یک گیگ بزاری بید رمت DDR3 باشه؟
اون تریلر 10 دقیقه ای رو از لایو دان کردم دیدم هرچند بیشترش تکراری بود اما واقعا ارزش بارها دیدن داره . خیلی عالی درست کردن . کاری ندارم میتونه بهترین گرافیک باشه یا نه اما بدون شک واقعی ترین گرافیک خواهد بود . کاملا حس جنگ واقعی رو منتقل میکنه حتی تو همین تریلرها . بدون شک یه شاهکار به تمام معنا خواهد بود .
الان یکیو دیدم شبکه هفت اومده بود، مثلا کارشناس گیم بود :38:
خیلی جالبه که بعد از این همه بازی جدید و قشنگ تر که جای بحث بیشتری داره ... هنوزم گیر دادن به سام ماجراجو که چقد نکته ی انحرافی داره اگه بازی کنید کافر میشید :31:
حالا کاری به این ندارم ... یه نکته ای داشت که یه کم به این بازی ربط داره.
میگفت کشورایی مثل آمریکا که میخوان با یه کشور بجنگن مثلا لبنان، قبلش میان بازیشو میدن بیرون تا افکار رو به سمت هدف خودشون بکشن ...
بنابراین آماده ی جنگ آمریکا و ایران باشید سال 2014 :31::20:
گفتم بگم که آماده باشید تا اون موقع شاید میدان نبردمون دیگه مجازی نباشه :27:
!!!BUG
از یه همچین بازیی یه همچین باگی واقعا جای بحث داره، هرچند Pre-Alpha باشه!!
منتظر جنگ جهانی باید باشیم نه یه جنگ بین دو کشور!نقل قول:
بنابراین آماده ی جنگ آمریکا و ایران باشید سال 2014
خودتون دارین میگین Pre-Alpha.تا تاریخ انتشار زمان زیادی مونده،حتما این مشکلات حل میشن...نقل قول:
معمولآ تریلر بازیها که نمایش داده میشه اونم اگر با تاریخ منتشر شدنش فاصله زیاد داشته باشه یه سری از این مشکلات دیده میشه و چیز جدیدی نیست.مهم نسخه اصلی و نهایی بازی هست.نقل قول:
یعنی توی این بازی باید ایرانی ها رو هم بکشیم؟!