پس خوشا به حال ما PC باز ها که این برنامه ها رو کهنه کردیم :D همین Prepare To Die رو میگم...:n10:نقل قول:
Printable View
پس خوشا به حال ما PC باز ها که این برنامه ها رو کهنه کردیم :D همین Prepare To Die رو میگم...:n10:نقل قول:
آقا این Iron Golem عجب Boss هیجی بود ! یه Damage هم بهم نتونست وارد کنه ! خخخخخخخخخخخخخخخخخ خدا رحمتش کنه
Ornstein and Smough
این دوتا سخت بودن !
نور به قبرشون بباره :n25:
من هنوز تو كف دراگون سياهم هنوز نتونستم بزنمش:n25:
azaramir همون اژدها سیاه آخر Ash Lake رو میگی ؟؟؟
چی جوری میشه با pc آنلاین بازی کرد؟
اکانت windows live تو سایت xbox درست کردم
ولی تو بازی میگه به windows live وصل نیستی
تا جایی که من از بچه ها شنیدم با PC نمیشه انلاین زد اینونقل قول:
توي dlc يه ازدها سياه هست كشتنش سخته
اژدها سیاه چیه ؟ اسمش ؟ کدوم منطقه هست ؟ :n13:
فکر نکنم ها!؟نقل قول:
اگرم نشه شاید تو ایران نمیشه؟
دمش بهترين شمشير رو داره وقتي واردي dlcشدي همون ياروو كه طبقه بالا كه درش قفله نشسته بالا سر قبر lord astro درش رو باز ميكنم با تيرو كمونش ميزنه ازدها رو ميكشه پايين بعد ميرم سراغش كشتنش بسيار سخته
این covenant ها چین؟
فقط میتونیم عضو یکی بشیم؟
کدوم بهتره؟
يه سوال...ميشه نسخه كركو انلاين بازي كرد؟
فكر نكنم امكانش باشه
بازی رو با تاخیر بسیار زیاد، تازه الان شروع کردم!
یکی از فوق العاده ترین، یونیک ترین و چالش برانگیزترین بازی هایی هست که تا به حال انجام دادم و به نظرم واقعآً بازی بی نقصی هست.
تا الان تمام Knightـهایی که بهشون برخوردم رو کشتم، شمشیر Drake رو گرفتم، Red Dragon رو کشتم و سعی کردم تمام سوراخ سمبه های بازی رو بگردم...
تقریباً فکر میکنم اوایل بازی هستم(بعد از مینی باس ـه One legged Demon) و بازی شدیداً داره بهم کیف میده.
گرافیک بازی به لطف یه مادـه 600 کیلوبایتی از این رو به اون رو میشه و تقریباً ایرادی بهش وارد نیست.
صداگذاری بازی هم خیلی عالیه و یه جو خاصی رو بازی حاکم کرده، حالت حرف زدن شخصیت ها هم خیلی باحاله! یه جور خاصی هست کلاً !!
سیستم آنلاین بازی هم واقعاً جالبه، حتی موقعی که داری تک نفره بازی میکنی، با دیدن پیغام های روی زمین حس خوبی بهت دست میده و یه جورایی انگار آدم اونقدر هم تنهای تنها نیست D:
Invade شدن ها هم لذت خاصی داره :| :| :| !!
کو-آپ ـش هم که ما بازی کردیم کیف داد و خوب بود.
در مورد داستان بازی چیزی نمیتونم فعلاً بگم! یه حالت گنگ ـی داره که حداقل من یکی دارم ازش لذت میبرم : )
اين بازيو بايد انلاين بازي كرد فقط؟؟
خیر بازی آفلاین هم انجام میشه .نقل قول:
گیر کردم تو Darkroot Garden ! دلم نمیاد بیام بیرون! خوراکه لول آپه! لول 30 اومدم، در عرض 1 ساعت شدم لول 40 D:
یه عکس الکی دیگه D:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي بينم كه يك فرد ديگه به سيل طرفداران بازي استاد! ميازاكي اضافه شد ...ارين سربلندم كردي:n02:دقيقا همينه....نشون ميده كاملا جو و چرايي بازي رو متوجه شدي......انلاينشم خيلي عاليه يعني مثه خود بازي عجيب و جالب.نقل قول:
سلام داداش چه جوری میشه برگشت undead asylumمیخوام اون انگشتر که رو اب میشه راه رفتو بردارم
من که بازی کردم گرافیک که به دلم چنگ نزد:n03:نقل قول:
میشه لطف کنی اون ماد 600 کیلوبایت گفتی گرافیک بهتر میکنه بدی خوشحال میشم میخوام ببینم چطوری میشه
ممنون
اگه بدنبال گرافیک هستی تو این بازی گرافیک زیادی نداره تعریفای این بازی بخاطر سختی و گیم پلی(وداستان بازی)
بفرمایید:نقل قول:
خیلی ممنون لطف کردی میرم امتحان کنم:n16:نقل قول:
استادای بازی این کاراکتر ما کلش شده مثل گلابی هی بزرگتر میشه تو مرداب سمی اینطور شد چه جوری خوب میشه چون هر کیو میکشی نصف امتیاز میده..
سلام.
پچی چیزی نیست بریزیم دکمه های بازی رو درست نشون بده ؟ (برا من دکمه های xbox نشون میده ، گیج میشم)
میخوام بدونم این با چه امیدی اصن جلو میره!:n02:
یه مدت بود خیلی از این بازی مینالیدم اگه یادتون باشه . به شدت میکوبوندم تو سر این بازی . تریلر نسخه دوم رو که دیدم گفتم یه بار دیگه بهش یه شانس بدم و دوباره نصبش کردم . اما الان باید بگم به یکی از بهترین بازی های عمرم تبدیل شده و به شدت این روزا داره دیوونم میکنه .
سه تا سوال داشتم اگه کسی هست جواب بده :
1.نسخه پی سی رو میشه انلاین زد ؟ یادمه رزیدنت 5 هم تحت GFWL بود و یه سریال مجانی پیدا کردم و شد انلاین بزنی . اینم میشه ؟
2.توی بازی یه سری چیزایی هست که نمیدونم قضیه اش چیه ؟ چون مربوط به بحث انلاینه اما توی بازی افلاین هم دیده میشه . مثل summon phantom یا invading . برای مثال یه دفعه وسط بازی یه پیغام اومد که فلان بازیکن invade ات کرد و یه یارو قرمز رنگی حمله کرد و کشتمش . قضیه این چیه ؟
3.یه فایل مربوط به گرافیک بود که مارمولک جان گذاشته بود واسه بهتر شدن گرافیک پی سی . کسی داره واسم اپ کنه ؟
یکی از اونانیی که رو پشتشون تخم حمل می کنن با کرمایی که از پشتشون در میارن نیشت زده باید بری پیش یکی از همونا که کنار daughter of chaos هست که بهت یک egg vermifag میده که اگه بخوریش تخم ها از رو سرت میرن و اگرم خودت داری بازم پبش این بری بهتره چون بعدش میتونی ازش یه جادوی جدید بخرینقل قول:
1منم دنبال آنلاینشم برایpc ولی نفهمیدم میشه یا نهنقل قول:
2تو خود سیر اصلی بازی چند تا lnvader هست که ربطی به آنلاین بودن یا نبودن نداره و اگه در حالت human باشی میان البته فقط یک بار.لیست جاهایی کهinvader هست اینه
depth جای اون قورباغه ها
blithtown تو سم ها
demon ruins
painted world of ariamis جای قبرسون
oolacia township روی پل باریک اول
tomb of the giants
lost lzalth قبل از باس آخر
و چند تا دیگه هم هست فکر کنم
برای برگشت به undead asylum باید تو firelink shrine سوار آسان سور بشی بعد سریع بپری بالای سقف اونجا بعد بری سمت راست و بعد باید یه پرش بزرگ انجام بدی روی یک ستون که یه راهی به بالا داره بعد از پله ها بری بالا یکمی که بری بالا میتونی یه ایتم رو روی یه سقف بزرگ ببینی که همون کلید در قفل توی undead asylum هست که به سمت اون انگشتر ه میره بعد بپری پایین و دوباره بری تو آسان سور و همین راه رو تکرار کنی ولی این دفعه ا ز پله ها بالاتر بری که به لانه ی کلاغه برسی بعد اونجا یه گزینه داره که اگه بزنی ادای تخم مرغ رو در میاری بعد باید یکمی صبر کنی البته یکمی طولانیه و بعد کلاغه می برتنقل قول:
کلا به درد همون کنسول میخوره روی پی سی که عذاب باهاش بازی کردن.
واسه کسایی خوبه که دوست دارن موقع بازی کردن زجر بکشن نه مثل ماها که دوست داریم از بازی کردن لذت بریم :n09:
نخیر اشتباه به عرضتون رسوندن.نقل قول:
واسه کسانیه که قابلیت و توانایی انجام بازی های دشوار رو دارن و به عزیزان نوب توصیه میشه که طرف این بازی نرن :n09:
قربان شما من برم با این توانایی های منحصر به فردتون:n09:نقل قول:
اصلا شما خداوندگار گیم و ما نوب کال آو دیوتی باز اونم با ترینر و روی مود تووووووووو ایزی:n02:
ممنون امین جان یه سوال دیگه اینکه واسه رفتن تو dlcبازی باید چیکار کرد؟
سلام اول باید Lordvessel رو در جای خودش قرار داده باشی بعد باید درDarkroot Basin جای اون اژدهای هفت سر (Hydra) از تو آبا بری سمت چپ بعد اون جا یک Golden Crystal Golem هست که باید بکشیش و وقتی ناپدید شد از داخلش یک زن به نام Dusk of Oolasile آزاد میشه بعد باید باهاش صحبت کنی و جواب yes بدی کلا تو این بازی این طور که من احتمال میدم برای اینکه سیر داستانی هر کسی (NPC) طی بشه باید باهاش صحبت کنی تا جایی که حرفاش تموم بشه و حرف تکراری بزنه خلاصه بعدش که باهاش صحبت کردی باید بازی یک بار reload بشه مثلا بیای بیرون از بازی و بعد دوباره بری تو یا اینکه بمیری یا از homward bone یا جادوی homward که miracle هست استفاده کنی و بازم کلا تو این بازی برای اینکه اتفاقی بیافته یا کاری که کردی اثرش رو بزاره باید یک بار بازی reload بشه.بعد اگه دوباره بیای همین جا یه آیتمی اون ته آبا دیده میشه که ست لباس زنه هست بعدا هم اگه بری جلوی همون جا که Hydra بوده کنار یه سنگ بزرگ یه summon sign میبینی که میتونی اونجا اون زنه رو ظاهر کنی که جادوهای sorcery خوبی میفروشه که البته باید قبلش Hydra رو بکشی وگرنه زنه رو میکشه البته برای رفتن به dlc فکر نکنم صحبت کردن با Dusk of Oolasile در اونجا لازم باشه بعد از این کارا اگه آیتمی به نام broken pendant داشته باشید انتهای همون آبا همون جایی که آیتم ست لباس رو پیدا کردی یک دریچه ی سیاه باز میشه از اونجا وارد dlc میشی که اولین محلش اسمش Sanctuary Garden هست اما برای پیدا کردن آیتم broken pendant باید بری به The Duke's Archives بعد از اولین bone fire که آسان سور سوار میشی میری بالا بعد از چند تا Undead Crystal Soldier یک Crystal Golem گوشه ی دیوار هست که اگه بکشیش broken pendant رو بدست میاری تمام! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته بازی اونقدرها هم سخت نیست . حتی نسخه prepare to die .نقل قول:
من یه چند ساعتی فقط زمان برد که به سختی بازی عادت کنم و بعدش دیگه راحت میشه بازی رو بازی کرد . غولهای بازی که کلا اسونن مگه یکی دوتاشون مثل کالامیت یا مانوس که باید خوب جاخالی بدی و من که دور اول بازی فقط توی مبارزه با کالامیت بود که بیشتر از دو بار باهاش جنگیدم تا شکستش دادم . البته بستگی به بیلدت هم داره دیگه که کدوم غول واست سخت یا اسون باشه .
دشمنهای معمولی مخصوصا گنده هاشون که هی respawn میشن بدترین دشمنهان . حتی مینی باس ها هم راحتن . اما من بیشتر از همه توی این بازی به خاطر پرتگاههای بدش افتادم . خدا میدونه چند بار توی crystal cave یا tomb of the giants افتادم پایین . چقدر امتیاز از دست دادم .
به هر حال بازی واسه من لااقل توی دور اول خیلی سخت نبود و فقط افتادن ها روی اعصاب بود که بعضی وقتها میخواستم دسته رو بشکونم .
نقل قول:
با سلام من این رو تازه دارم میرم
بازی خوبیه با گیم پلی اش حال کردم
کمی ابداعات جدید وجودداره
که در آینده فکر کنم بر یازی های دیگه تاثیر باره
در حد بازی هایی مثل فال آوت و هالف لایف بود که نو آوری های خوبی
برای صنعت دنیای بازی به همراه داشتن
dark souls ii هم این ماه فکر کنم برای ps3 میاد منتظرم کی نسخه pc بیاد سریع بگیرم :n12:
فقط بازی سختیه
باید دست گرمی زیاد بازی کنید تا دستتون روون بشه کمی هم فکرکنم زبان لازمه بلد باشید
اگه میشه این فایل مد رو دوباره در یک مرکز آپلود ایرانی آپلود کنید ممنون میشم
چون مدیافایر برداشته از اینجا
ویک راهنمایی کنید فایل رو کجا کپی کنیم مرسی :11:
توی فایلهای قدیمیم که گشتم اینو پیدا کردم فکر کنم همین باشه . البته واسه من که fps رو میاورد پایین . چون به صورت پلاگینه . اگه سیستمت نسبتا خوبه اینو نصب کن . توی پوشه خود بازی هم باید کپی کنی محتویاتش رو .نقل قول:
با سلام میشه دوستان راهنمای کنن
مجیک رو چطور باید از منو فعال کرد من با کلاس THIF دارم میرم
TALISMAN هم خریدم دو تا جادو FORCE و SEEK GUIDANCE هم دارم
ولی نمیدونم چطور کار میکنن لول فیس من هم از بالای 12 شده
اول اینکه شما باید بدونی که سه نوع مجیک تو بازی هست :نقل قول:
1- Sorcery که با عصای جادو کار می کنه
2- Miracle که با Talisman کار می کنه
3- Pyromancy که با دستکش مخصوصش کار می کنه
شما احتمالن جادو های نوع دوم رو برداشتی :
باید به جای سلاح اون Talisman رو بگیری دستت، و جادو ها رو هم توی Bonfire ها می تونی تعیین کنی چون تعداد محدودی جادو می تونی برداری .
حالا شما با زدن دکمه ی بالا می تونی جادوی خودتو (از بین اونایی که توی بون فایر انتخاب کردی) برداری و با اتک دادن با اون دستی که Talisman رو گرفتی اون جادو رو اجرا می کنی ...