چیزی راجع به جوابتون ندارم چون شکی تو حرفاتون نیستنقل قول:
با همه ی این تواسیف شما لبتاپ های dell رو به asus ترجیه میدین؟
Printable View
چیزی راجع به جوابتون ندارم چون شکی تو حرفاتون نیستنقل قول:
با همه ی این تواسیف شما لبتاپ های dell رو به asus ترجیه میدین؟
به نظر من لب تاب های دل مفت گرونه ایسوز چیزه دیگه
فعلا asus بازار لپ تاپ را در دست داره و کیفیت خوبی هم ارائه میده.من هم تازه میخواستم لپتاپ n53sv را بگیرم منتها مشکل چیپستش و بازار کلاه بردار ایران توی این زمینه چاره ی برام نزاشته حالا می خوام xps l502 دل را بگیرم که فکر کنم بهترین انتخاب تو این رده باشه.
دوستان چرا اينقد چك و چونه ميزنيد؟
اون دوستمون كه گفته N53SV با برچسب و با سريال نامبر چك شده ديده خواهشاً يا آدرس فروشگاه رو بده دوستان تهرانى برن چك كنند يا خودش يك سر بره مدل دقيق و USB3 رو چك كنه و كانفيگ دقيقش رو بگه.
تا اونجايى كه من خبر دارم سازگار و الماس هنوز سرى بدون اشكالشون نيومده؛ ويستا هم همين كرمان آورده ( فروشگاه كامپيوتر مركزى )، ولى برچسب نداره و سريال نامبرشم ايراد داره اما ميگن چون تحريم بوديم بار رو نتونستيم برگردونيم فقط مادربرد و cpu اصلاح شده واسمون فرستادن و اينجا عوضشون كرديم و در واقع بدون اشكال هستند.
حالا من دوباره عصرى ميرم اگه خبر جديدى بود ميگم.
در ضمن نظر شخصى منم اينه كه Dellكيفيت محصولات ايرانش افتضاحه. و فقط Asus و Sony رو قبول دارم
امروز عصر هم دوباره رفتم ولی همچنان ناامید از رسیدن این محصولم
بدون برچسب، بدون USB3، بدون WebCam دو مگاپیکسلی
قیمت 1,360,000 تومان
ما که بالاخره بعد از دو ماه گشتن یه دونه ASUS K53SV با کانفیگ:
geeforce 540 2g vram
i7 2630 new version
6gig ddr3 ram
و تکنولوژی ice cool!
تو مشهدالرضا خریدیم
من ديروز گرفتم .. امروز اومدم ويندوز رو نصب كردم ، چندتا نرم افزار رو نصب كردم ديدم ديدم ديگه ديسك رو نمي شناسه ، الان هم سريال نامبر رو چك كردم زده مشكل داره...اومدم ثبت نام كردم كه همينو بگم..با تشكر از دوستاني كه اينو به ما انداختن..كسي دقيقا ميدونه مشكل چيه ؟
دوست عزیز بلوری و usb 3 هم داره؟؟؟؟نقل قول:
چند خریدی؟؟؟ گارانتیش چیه؟؟
مبارکه ، چند خریدی؟نقل قول:
چه رنگی گرفتی؟
دوستان ظاهرا n43 همون n53 هستش اما 14 اینجیش
از کم وکیف asus n43 میشه بگید .راستش وقتم محدوده این هفته باید بخرم(فوری)
دوست عزیزنقل قول:
لبتاپ نداشتن بهتر از dell داشتنه:31::13:
من پیشنهاد میکنم غیر از dell هر برندی رو بگیر:31::31:
جدی : نری dell بگیری
به نظر من از asus یه مدل دیگه رو انتخاب کن-یا sony بگیر
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------
سلام دوست عزیزنقل قول:
مطمئنی با یه مدل دیگه اشتباه نگرفتی؟:31:
اینی که شما گفتی n53sv-sn نیست:18::41:
اگه اینجوریه بریم دنبال یه مدل دیگه بگردیم:41:
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
دوست عزیز کانفیگ رو کامل بزار ما هم در جریان باشیم:11:نقل قول:
دوستان خبری ار asus n53sv- sn سری جدید ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
دوست گرامینقل قول:
فکر نمیکنم به این زودی مشکل دار بشه
hdd رو تو startup نمیشناسه؟ یا تو نصب ویندوز؟
کارانتی کجاست؟یه تماس بگیر پیگیری کن
فوجیتسو بگیر ، پر قدررررت LIFEBOOKAH-530/GFXنقل قول:
با گارانتی بهین تکنولوژی
گارانتی سازگارنقل قول:
نوشته شده توسط faramarz_fireboy20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری جدید با usb3 کسی سراغ نداره ؟
:41:
چه اصراری دارین که usb3 داشته باشهنقل قول:
به نظرم دل بگيري بهتره تا اين كه ايسوس مشكل دار رو بخري!! خب ميتوني از سايت زيگورات دل رو بخريد كه سفارش كانادا هستش براي اطمينان بيشتر ميتوني بري تو اين تگ سريالشو چك كني تا ببيني سفارش كجاست
من خودم ام اس اي دارم 620،، اما ميخوام يا دل 502 بگيرم يا اچ پي 6070 دي وي 6 ايسوس ان 53 اس ان قيمتش به 1600 هم ميرسه شك نكنيدکد:http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/my_systems_info/en/details?c=us&l=en&s=hied
corei7 2630QM 2.0-3.0GZHنقل قول:
6 MB cache
4G DDR3
HDD 640(5400)
15.6 HD
bluray
Geforce 540
cam 2mg
با win 7 hp قیمتش 1,450,000 با dos قیمتش 1,390,000 درمورد sn هم پرسیدم گفتن شاید اصلا دیگه n53 نیاد محصول دیگه ای جاش بیاد
بچه ها من خسته شدم از بس صبر کردم :( کسی پیشنهاد دیگه ای که مثل n53sv یا sn باشه نداره؟
من دیگه وقت ندارم صبر کنم
نقل قول:
دوست عزيز اگه لپتاپ قويتر از ايسوس اس ان بخواي در حال حاضر فقط دل 502 هستش كه موقع خريد حتما برو تو دل سرويس تگ ادرسش رو گذاشتم اگه سفارش كانادا بود بي معطلي بخرش و اگه جاي ديگه اي به غير از اروپا بود نگير ايشالا فنش واست بچرخه:20:
نه فقط dvd writerنقل قول:
usb هم فقط 2 و1
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
ممنوننقل قول:
1300
+30 تومان گارانتی شرکتی(یک ماه تعویض +11 ماه تعمیر!)
دوست عزیز اخه حیف نیست سیستمی با این کانفیگ و قترتمندی usb3 نداشته باشه:13:نقل قول:
به هر حال اگه 10 برابر سرعت نداشته باشه از usb2 سرعتش بیشتره:31:
شما اون تفاوت را احساس نمی کنید.حداقل تا 2-3 سال دیگه.نقل قول:
نوشته شده توسط faramarz_fireboy20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علت: در مورد فلشها و مموری کارد ها و ... که حتی نمتونند پهنای باند usb 2 را تامین کنند.
در مورد هارد اکسترنال هم سرعت رایت تفاوتی نمیکنه ولی توی هارد دوربالا سرعت رید بهبود پیدا میکنه اونهم حداکثر در حد 10 مگ در ثانیه. در مورد هارد ssd هم فعلا خیلی گرون در میاد که شما باید اینهم در نظر بگیرید که مثلا هارد اکسترنال ssd دارید ولی هارد لپ تابتون معمولیه پس اونم فرقی نمیکنه.فعلا تا فراگیر نشدن تولید هارد ssd .
usb3 چیزی نیست که جزو فاکتورهای تصمیم گیری به حساب بیاد کما اینکه تکنولوژی سال 2008 ساخته شده و تازه الان شروع به پیشرفت کرده.:27:
من خودم ام اس اي دارم 620 ، اما خيلي با سرعته پورت يو اس بي 3 فوق العاده هست اما اگه هم نبود به مشكلي بر نميخوردم اين بيشتر جز اپشن لپتاپه نه جز كانفيگي كه كارايي اونو زياد كنه
دوستان عزیز کسی از asus مدل دیگیی رو سراغ نداره
من کم کم داره صبرم تموم میشه(تا اخر هفته)
نظرتون راجع به y560 lenovo یا hp dv-6090 چیه؟(msi,dell نمیگیرم)
اگه مدل دیگه یی از asus باشه در حد n53sn-sv تا 1.600 هم میتونم بدم(ققط برای asus)
در حدش نيست نگرد ما گشتيم نبود!! اما از اون قويتر همين hp كه خودت گفتي هست
بهتر تا چند روز صبر کنیم تا ببینیم چه مدل های دیگه میاد
دوست عزيز چيزايى مثل نوع وبكم، usb3 و … انتخابى هستند و ممكنه باشن يا نباشن.نقل قول:
تو اين مدلى كه اين فروشگاه داشت نبودن
n53sv new revision با گارانتی سازگار هست منتها usb3 نداره و full hd هم نیستنقل قول:
ايا مدل هايبريد دار که براي n53اپشنال ميباشد و در ان از 4gb
ssd استفاده شده موجود بوده ويل خواهد بود?ايا اصلا امکان انتخاب براي اپشن هاي مختلف هست?ايا ممکن است از فروشنده درخواست کرد که هارد فابريک را با يک هارد ssdتعويض نمايد يا اکر موجود نداشت لپتاپ را بدون هارد تحويل دهد تل خريدار بعدا هارد ssd تهيه کند?لطفا فقط اکر راه حلي به ذهنتون ميرسه جواب بديدونه اينکه ssd کرونه يا...
آقا کجا هست؟نقل قول:
چه قیمتی؟
تو پستای قبلی نوشتم آقا
دوستان خداوکیلی دارم کلافه میشم.
بس تو این سایت ها گشتم سرگیجه گرفتم.
تنها چیزی که میخوام همین ASUS N53SV هست.
راهی سراغ دارید بشه از آمریکا واسم بیارن؟
من دوستم آلمان هست و تو سایتهای آلمانی ندیدم بفروشن.
تو آمریکا هست میخوام بخرم و بفرستم آلمان از اونجا واسم بیاره ایران.
به نظرتون خیلی قیمتش میره بالا؟
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
دوست عزیز جاش رو که ننوشتینقل قول:
حداقل پیغام خصوصی بزن
خیلی کم ارزانتر میشه . ولی چون کارنتی نداره نمی ارزه . هرچند گارانتی اینجا زیاد واقعی نیست ولی ادم و دل گرم می کنه .
hp شاید کانفیگ بالاتری داشته باشه ولی asus یچی دیگست:20:نقل قول:
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
همینا باعث میشه آدم دودل بشه:18:نقل قول:
فعلا نمیتونم بیام بیرون:41:
اخر هفته میرم بیرون امیدوارم تا اونوقت کانفیگ های مختلفی ازn53sv بیاد:19:
یا n53sn رو پیدا کردم:21:
[QUOTE=hpt1988;6038289]دوستان خداوکیلی دارم کلافه میشم.
بس تو این سایت ها گشتم سرگیجه گرفتم.
تنها چیزی که میخوام همین ASUS N53SV هست.
ا؟
/QUOTE]
دوست گرامی اگه راحی پیدا کردی یا مدلی ما رو هم در جریان بزار:11:
منم یکی دو ماهه سردرگمم:18:
دلم نمیاد نگیرمش :41:
چه رنگی گرفتی ؟ انگار فقط قهوه ای تو بازار هستنقل قول:
[QUOTE=faramarz_fireboy20;6038452]من تا دیروز میخاستم همینو بگیرم ، اما انقدر گفتن مشکل داره که بیخیال شدم ، میرم همون فوجیتسونقل قول:
LIFEBOOK NH-570
میگیرم
[QUOTE=faramarz_fireboy20;6038452]امشب دوباره با يكى از دوستام كه تو لپتاپ واقعاً متخصصه مشورت كردم گفت فقط اسوس، و فقط سرى N يا G.نقل قول:
واسه همين منم مثل شما فقط همينو ميخوام آخه G53 خيلى گرونتره.
و به همين دليل قيد K53 رو هم زدم.
حالا اون دوستمون كه گفت با گارانتى سازگار ولى بدون usb3 ديده كه به نظر من بازم ارزش داره البته قراره جاش رو بهم بگه
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
آره، اگه اينجا گير ميومد كه حتماً ميگرفتم. ولى چكار كنم گير نمياد!نقل قول:
هيچ كس هم كه خبر دقيقى نداره كِى وارد بازار ميشه