با درود
قیمت WD TV Live Plus HD media player. چنده؟
Printable View
با درود
قیمت WD TV Live Plus HD media player. چنده؟
525000 تومان ناقابل...!!!
دوستان من یه سوال فوری دارم چون میخوام سفارش بدم بیارن برام از طریق پیک کلا" بنظر دوستان مدل egerat r200s بگیرم یا همین wd hub ؟ قیمت r200s پرسیدم مدل وای فای دار 480 تومان و wdhub هم که دوستان میگن 520 حال با توجه به مزایا ومعایب هرکدوم میشه سریعتر پاسخ دهید ممنون میشم
گرامی ممنون از توزیحتنقل قول:
WD TV Live Plus HD media player با WD TV Live فرق داره
ممنون
قيمتش يهو دويست هزار تومان زياد شده ?!!! كسي ميدونه جريان چيه?
برای اینه که چون وارد نمیکنن دیگه اینا ته مونده های بازاره برای همین تا می تونن دارن میکنن تو پاچه ملت!!نقل قول:
با درود
1-دوستان wd hd برای پخش فیلم full hd 1080p با فرمت mkv زیر نویس فارسی با فرمت srt رو حتما باید به utf-8 تبدیل کنی که بیاد
======-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WD TV Live Plus HD media player 2 فرقش با wd tv live hub چیه؟
======-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3-وقیمت این 2 مدل چنده؟
ممنون
سلام دوستان من دیروز این دستگاه را از فروشگاه زیتون خریدم با گارانتی سازگار 530000 تومان با یک کابل hdmi مانستر به قیمت 70000 تومان از جمهوری فروشگاه اکوستیک چون ازش قبلا سینما حرفه ایی خریده بودم ادم مطمئنی هستند اما اولین چیزی که تو زوقم خورد عدم پخش فایل flv بود که از سایتی مثل یوتوب دانلود کرده بودم و فایل ts که از ----- دانلود کردم اما mkv بازیر نویس فارسی srt خوند اونم باید حتما" در یک پوشه وهمنام فیلم باشه در صورتی که در سایت wd زده از flv و ts پشتیبانی میکنه تو همین سایتم دوستان گفتند میکنه اما من اول اپدیت کردم بعد فایل هارو پخش کردم اما بازم نشد ایا باید تنظیمات خاصی انجام بدم؟
flv را با video codec H.264 و Audio codec AAC پشتیبانی میکند.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیر چطوری میشه یک فایل flv را به کدک های قید شده در بالا تغییر داد ممنون میشم یعنی فایل همون flvباشه اما کدک ان تغییر کنه؟
با درود
من یه wd tv live hd گرفتم چجوری باید زیرنویس رو بزرگ یا کوچک کنم و فونتش رو تغییر بدم
ممنون
چجوری باید wd tv live hd رو به کامپیوتر شر یا وصل کنم
ممنون
من مودم لینکسیز وایر لس دارم با پورت لن به wd وصل کردم با استفاده از وایرلس هرچی که در کامپیوتر شیر میکنم تو دستگاه میبینم و شیر هست
سلامنقل قول:
به کارت شبکه کامپیوترت تو رنج . .192.168 IP بده
سلام دوستان Firmware جدید دستگاه ورژن 3.04.17 (5/2012) آمد
قیمت امروز 520
Wd tv element play هم با هارد 1 ترا 260 تومن که بنظرم خیلی خوبه
این جدید اومده؟
Wd tv element play
سلام.نقل قول:
نه
سلام دوستان Firmware جدید دستگاه ورژن 3.05.10 (6/2012) آمد
ببخشید دوستان این قابلیت live video که در نرم افزار جدید اضافه شده چیست؟ کارش چیه؟ ایا باید عضو بشیم؟
سلام دستگاه با فریمور جدید mkv flv پخش می کنه؟نقل قول:
mkv که پخش میکرد بعضی فرمتهای flv هم پخش میکنه
پس همه FLV با آخرین فریمور جدید هم پخش نمی کنه؟نقل قول:
بین WD و EGREAT R6S با توجه به اختلاف قیمت حدود 100 هزار تومان کدام پیشنهاد می کنید؟
من با اخرین اپدیت چک نکردم که پخش میکنه یا نه چون فایل flv جدیدا" دانلود نکردم اما اقلب فرمتهارو پخش میکنه
WDTV Live Hub امتحان خودش رو پس داده و مرتباً در حال اضافه شدن امکان جدید نرمافزاری هست. بنده دستگاه EGREAT R65 رو نداشتم؛ اما دستگاه WDTV Live Hub یکی از بهترین خریدهای طول زندگیم بوده که هیچ نقصی توش ندیدم که آزارم بده و تا به امروز 24 ساعته روشنه و هر روز استفاده کردم و لذت بردم. چه لذتبخشه که فایل رو مستقیم از روی کامپیوتر با تلویزیونی که تو هال هست ببینی و یا اینکه فایل رو با یه کشیدن و انداختن توی هارد دستگاه بریزی. پستهای وبسایتها و وبلاگها و ویدیوهای جدید آنلاین رو در حالی که رو مبل لم دادی و چایی میخوری با تلویزیون مرور کنی و فیسبوک ...نقل قول:
تعجب میکنم از این افزایش قیمت؛ من 285 خریده بودم.
دوست عزيز از كامپيوتر كه ميفرستين روي تلويزيون يعني از طريق واي فاي به واي فاي اين مالتي مديا ميفرستين بعد نمايش ميده؟؟؟؟نقل قول:
فيس بوك و سايت ها و غيره رو چطوري نمايش ميده؟؟؟ عبور از ف ي ل ترينگ داره؟؟؟؟ كلا راضي هستين توصيه ميكنيد؟؟ قيمتش الان چنده؟؟
با یک کابل شبکه - یک مودم معمولی و یک چیزی که فیلتر رو بردارید. پس از آخرین به روز رسانی قابلیت پخش تلویزیونهای ماهوارهای هم فراهم شده(Live TV) که میبایست همون کابل شبکه به دستگاه <-> مودم وصل باشه و مودم هم به شبکه اینترنت پر سرعت بدون فیلتر.
امکانات خیلی زیادتری داره، بیشتر بدانید:
چون خودم واقعاً پسندیدم و راضی هستم به همه توصیه میکنم، در مورد قیمت هم اطلاع درستی ندارم.
:31::31::18:نقل قول:
وای فای دارشم هست؟؟؟ چون من مودم وای فای ایرانسل دارم و در منزل کلا تمام دستگاهها با وای فای استفاده میکنیم. این بهتره یا WD HD Media player ؟؟؟ اینی که شما داری هارد داره؟؟؟ من ترجیح میدم بدون هارد بخرم و با همون تفاوت قیمتش یه هارد جدا بخرم.نقل قول:
سلام دوستان Firmware جدید دستگاه ورژن 3.06.14 (7/2012) آمد
سلامنقل قول:
من اگه بخواهم بگم یه آشنا از امریکا بیاره باید بگم که حتما PAL بیاره؟
PAL و NTSC با هم از نظر کیفیت فرق می کنن یا نه, صرفا دو تا سیستم مختلفن و بدون ارجحیت؟
اگه NTSC بیاره به مشکل بر می خورم؟
دوستان الان جديدتريت مالتي مديا و بهترين تو بازار چي هستش؟؟؟ قيمتش چنده؟؟؟ بدون هاردش رو ميخوام چون با تفاوت قيمتش ميتونم يه هارد اكسترنال بگيرم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
دوستاننقل قول:
کسی جواب ما رو نمی ده؟
سلامنقل قول:
اگه شد PAL بیاره. هیچ فرقیم از نظر کیفیت نداره ، به هیچ مشکلیم برنمی خوری . بگیر حالشو ببر
ممنون از پاسختنقل قول:
ممنون از پاسختنقل قول:
امیدوارم که به مشکلی بر نخوره چون 200 دلار رو دور ریختم
در ضمن کسی اطلاعات کافی و جامعی از تفاوت PAL , NTSC می دونه؟
کنجکاو شدم ببینم چه فرقی دارن؟
PAL و NTSC دو سیستم استاندارد برای پخش در تلویزیون هستند ، یعنی فقط برای تلویزیون استفاده میشوند نه سینما ...
در کشور ایران از pal استفاده میشود ، طبیعی است که اگر بخواهیم کاری را در تلویزیون ایران پخش کنیم باید از این فرمت استفاده کنیم ...
NTSC بیشتر در اروپا و امریکا استفاده میشود .....
مشخصات هر کدام از سیستم ها در پایین آمده است :
PAL
Editing mode: DV PAL
Timebase: 25.00fps
video
Frame size: 720h 576v (1.0940)
Frame rate: 25.00 frames/second
Pixel Aspect Ratio: D1/DV PAL (1.0940)
Fields: Lower Field First
Audio
Sample rate: 48000 samples/second
NTSC
Editing mode: DV NTSC
Timebase: 29.97fps
Video
Frame size: 720h 480v (0.9091)
Frame rate: 29.97 frames/second
Pixel Aspect Ratio: D1/DV NTSC (0.9091)
Fields: Lower Field First
Audio
البته ناگفته نماند که به تازگی فرمت جدید تلویزیونی HDTV جایگزین دو مورد بالا شده است ،که بسیار کیفیت بهتری نسبت به دو مورد بالا دارد ؛ البته هنوز در ایران همان سیستم قدیمی PAL وجود دارد .
مشخصات HDTV
Editing mode: HDV 1080i
Timebase: 29.97fps
Video
Frame size: 1440h 1080v (1.3333)
Frame rate: 29.97 frames/second
Pixel Aspect Ratio: HD Anamorphic 1080 (1.333)
Fields: Upper Field First
Audio
...........................
اگر می خواهید کاری رو برای تلویزیون بفرستید باید پال باشد ولی اگر برای کارهایی مثل کلیپ های کامپیوتری و فیلم های VCDو DVD انجام می دین خیلی فرق نمی کند . چون اکثر تلویزیون و ویدیو ها سیستم اتوماتیک دارند و خودشان حالت Pal و Ntsc رو انتخاب می کنند...
از لحاظ کیفیت باید عرض کنم سیستم NTSC به خاطر تعداد فریم بالاتر کیفیت رنگ و ... بهتری دارد .
تفاوت بین سیستم PAL با NTSC در نحوه ی ارسال و دریافت سیگنال های تفاضل رنگ می باشد (تفاضل رنگ آبی و رنگ قرمز است)
در روش NTSC : در سطر اول و دوم و سوم و الی آخر سیگنال ها با هم 90 درجه اختلاف فاز دارند .
درروش PAL : هر سطر سیگنال ها با هم 90 درجه اختلاف فاز دارند با این تفاوت که در هر کدام از سطرها 180 درجه اختلاف فاز وجود دارد .
نقل قول:
بسیار ممنون
سلام دوستان من تازه این دستگاه رو خریداری کردم به قیمت 492 هزار تومان. ولی هر کاری که میکنم با کابل یو اس بی نمی تونم به کامپیوترم متصلش کنم . هارد دستگاه رو کامپیوترم نمیشناسه اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم. تشکر