من این بازی رو روی حالت زیلوت تا آخرش رفتم چطور میتونم سیو بازی رو نگه دارم تا بعدا که بازی رو نصب کردم سیوهارو کپی کنم و روحالت هارد کور برم ... در کل طریقه کپی کردن سیوهای این بازی رو بگید
Printable View
من این بازی رو روی حالت زیلوت تا آخرش رفتم چطور میتونم سیو بازی رو نگه دارم تا بعدا که بازی رو نصب کردم سیوهارو کپی کنم و روحالت هارد کور برم ... در کل طریقه کپی کردن سیوهای این بازی رو بگید
- جالب شد قضیه! اون فایل رو از کجا گرفتین؟! شما گفتین 27 مگ (البته زیپ شدش), حجمش منو با اون اصل کاری حسابی به اشتباه انداخت... Date Modified اون فایلی که توصیه کرده بودم, باید 2/27/2011 باشه. یه لینک پاک نشده از همین فایلی که مد نظرم بود رو پیدا کردم. مشکلی هم نداره.نقل قول:
- اسم اصلی فایلی هست که باز کردین!کد:http://depositfiles.com/en/files/28a6fy6jo/Dead_Space_2_Update_1-FLTDOX.rar
- اون یکی بودن ورژن ها رو این بار نادیده بگیرین. با هم متفاوتن.
مسیر سیو بازی در Vista یا 7:نقل قول:
C:\Users\xxxxx\Documents\EA Games\Dead Space 2
xxxxx >> نام یوزر
سلام
هومن جان این پچ ، چه ویژگی به بازی میده ؟
نقل قول:
وقتی بازی رو به صورت + New Game شروع میکردی هیچ اثری از 4 برد لباس های الیت (Elite Suits) به چشم نمیخورد ولی این آپدیت این مشکل رو برطرف میکنه. در همین بخش + New Game هم وقتی Shop میرسی یه سری لباسها و اسلحه های دیگری رو هم میتونی بدست بیاری.
من میگم دارم ولی کرک شده نیست اخه وقتی میخوام بازی رو اجراش کنم سریال نامبر میخواد اگه کرکی چیزی داره بدید در ضمن لینک که فیلتــره!
البته اونی که دارم وزنش فرق میکنه نمیدونم چرا؟
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
فکر کنم اون پچ بازیه ول فرق پچ با آپدیت توی چیه؟
---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
سعی میکنم دانلودش کنم ممنون
میشه بخش چند نفره این بازی ر و شبکه زد
آقا جواب ما ندادید چیگار کنیم اگه کرک داره بدید اگه نداره که بدانلودیمش؟
راستی یه سوال مهمتر هم دارم اونم اینه که وقتی میرم توی بازی از کجا بفهمم که این همون اپدیتس؟
لطفاااااااااااااااااااااا
سلام دوستان عزیز , من نسخه limited edition رو گرفتم که روسی بود و انگلیسی کردم فقط وقتی new game
رو میزنم , میره تو loading میمونه و درنمیاد , مشکل از چیه؟
ممنون
شاید ز کرک باشه!
اگه سوال منو جواب بدید خیلی ممنونتون میشم:46:
اونجایی ک گیر کرده بودمو رد کردم ولی الان که تو چپتر سونم وقتی میخوام درو باز کنم یه ارور میده میگه windows has stopped working بعد میپره بیرون ....
باید یه کرک دیگه بزنم یا...؟
اره مشکل از کرکت هست.این کرک رو دانلود کن حل میشهنقل قول:
کد:http://dl.----------.com/Game/Crack/DeadS2%20Crackfix-FLT%20(www.----------.com).rar
سیوام نرن؟نقل قول:
کاری نداره سیو ها رو یک جای دیگه کپی کنه اگر پاک شدن دوباره همون جای اول بریزنقل قول:
زدم ،نرفتن ...نقل قول:
مرسی
سلام دوستان عزیز , من نسخه limited edition رو گرفتم که روسی بود و انگلیسی کردم فقط وقتی new game
رو میزنم , میره تو loading میمونه و درنمیاد , مشکل از چیه؟ کرک دیگه ای هم امتحان کردم درست نمیشه
لطفا راهنمایی کنید ممنون
سوالمو جواب بدید.
من این بازی رو خردیم سه دی وی دی !
کاملا اکسترکت و نصب شد و اون کرک رو جایگزین کردم که تو دی وی دی اول بود اما باز موقع پلی کردنش سریال نامبر میخواد چیکار کنم :( ؟
.............................................
ببخشید که تایپکو از زیر خاک کشیدم بیرون من نسخه بلک باکس این بازی رو نصب کردم ولی بدجور افت فریم دارم فریمم خوبه ولی هی بالا و پایین میره کسی میتونه کمک کنه؟ اینم سیستمم
cpu: AMD X2 240
GPU: 9500 GT DDR3
RAm: 3 GB
دوستان من نسخه limited edition اين بازي رو گرفتم ولي پس از زدن دكمه New Game بازي دو لودينگ گير ميكنه
مشكل چيه؟
مشکل از کرکه کرک صفحه اول دان کننقل قول:
:grrr::sad::sad::sad:دوست عزیز کرک جدیدشو بزار اینا از کار افتاده
- - - Updated - - -
:grrr::sad::sad::sad:دوست عزیز کرک جدیدشو بزار اینا از کار افتاده