اروپايي نيستنقل قول:
اگه باشه چي پشتش نوشته
و اگر آسيايي باشه هيچ كدام از اين مطالب به دردش نمي خوره؟
Printable View
اروپايي نيستنقل قول:
اگه باشه چي پشتش نوشته
و اگر آسيايي باشه هيچ كدام از اين مطالب به دردش نمي خوره؟
-اگر اروپايي باشه اسلواكي زده پشت پنلنقل قول:
در غير اينصورت مالزيا و يا سامسونگ خورده
-نه عزيز pvr كه در هيچ مدلي كه اين اطراف پيدا ميشه نيست
-----t هم تنها در سري هاي 6-8 هست
سلام دوستان
من مجبور شدم از طریقه منو مخفی ال سی دی ریست فکتوری کنم حالا منو هاش همه رنگشون سفید شده و زبان دستگاه هم انگلیسی و فرانسه شده چی کار کنم تا منو ها بحالت اول بیاد.
ممنون
با سلام و عرض ادب
در صورت امكان بنده رو راهنمايي بفرماييد كه اين گزينه region در منو مخفي در كدوم قسمت قرار دارد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس مربوط به يكي از پست هاي همين تاپيك ميشه كه در رپيد شير آپلود كرده بودند
فكر كنم مدل دستگاه ايشون 6960 بود
و مدل دستگاه من 6900 هست
-براي تغيير زبان ومنطقه بايد وارد منوي مخفي بشين وتغييرات local set رو روي ايران بگزاريدنقل قول:
-براي بعضي مدل ها فعال هست وفقط بايد وارد منوي مخفي بشين
-براي بعضي مدل ها فعال نيست كه بايد hotel mode رو در ابتدا روشن كنيد
-در صفحه اول اين تاپيك كامل با عكس خدمت دوستان ارائه شده
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
-صفحات اوليه رو مطالعه كنيدنقل قول:
c6900 همون c6960 هست
حسینی جان این قضیه تغییر مدل به مدل بالاتر برای hdtv منم صدق میکنه؟ la40b550 ؟ خطرات چی هست؟نقل قول:
نوشته شده توسط t_tanhayam [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بعضي سري ها فعال هست و Usb قابليت اجراي movie رو داره
-ولي در سري هاي قديمي تر خير كه راهش هم تغيير مدل به b7000 هست منتها مسئوليت اون رو بايد خودتون به عهده بگيريد
-عزيز معمولا براي سري هاي b6000 اينكار و ميكردند كه ارتقا پيدا كنه به B7000 براي اجراي فرمت هاي قابل اجرانقل قول:
-منتها براي بقيه مدل ها متاسفانه فايده اي نداره و خطراتي مثل از دست دادن Usb پنل و ... بهمراه داره
سلام
من امروز یک سامسونگ 40C585 خریدم وقتی که روشنش کردم و کانال ها رو گرفتم یک منوی شفاف باز میشه در مورد ALLShare و ٍEnergy Save و... چند خط نشان میده. چطوری میتونم که این گزینه رو غیرفعال کنم؟؟؟
مرسی
آقا آبي -درود بر شما
نحوه وارد شدن به منوي مخفي سامسونگ B650 وفارسي نمودن آنرا خواستم
با سپاس
-سلام ودروود عزيزنقل قول:
-وارد شدن به منوي مخفي مشاب هست براي سري ها
info=menu=mute=power
بعد قسمت لوكال ست و يا كشور رو بگزار روي ايران
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------
-فكر ميكنم توي همين تاپيك يكي از دوستان مسير رو گفته بود خاطرم نيست كمي مطالعه كنيدنقل قول:
ابي جان سپاسگزارم
آياB650 تيونر ديجيتال داره
راستي كدام شهرها فرستنده ديجيتال دارند ما كه هرچه تو سايت ها وسايت صدا وسيماي شهرمان گشتيم چيزي پيدا نكرديم
محل سكونت: كرمانشاه
b650 مالزيايي ندارند فعال ميشه و در منوي جستجوي كانال ها اضافه ميشه ولي شبكه اي رو دريافت نميكنه
ولي سري هاي اروپايي ----t دارند
-براي اخبار مربوط به شبكه هاي ديجيتال وبلاگ فوق العاده اي وجود داره :
[HTML]http://ostaniha.blogfa.com/[/HTML]
آقا ابي سپاسگزارم
سري اروپايي يعني ساخته شده در اروپا؟
اگه اينطوره سري اروپايي وارد ايران ميشه ؟چون ما كه در غرب ايرانيم وبغل گوش ما تلويزيون قاچاق وارد ميشه تا حالا سري اروپايي نديديم اما تمام اجناسي كه از اون ور مرز مياد به سردشت -بانه-پاوه-نوسود-وجوانرود همگي ساخته شده در مالزي هستند
-خوب به صورت رسمي كه خيرنقل قول:
-ولي خاطرم هست زمانيكه من پارسال hdtv ميخواستم le40b650 هم بود كه اسلواكي بود
-منتها توي سري هاي جديد ديگه من نديدم و همه يا مالزيايي هستند ويا made by samsung
دقيقا همينطوره يا مالزي يا made by samsung كهmade by samsung گارانتي داره وسري مالزيايي بدون گارانتيه والبته جنس قاچاقنقل قول:
حتي در تعميرگاه سامسونگ كه نگاه كردم تمام پنل ها چه با گارانتي وچه بدون گارانتي يا ساخت كره بودن يا ساخت تايوان
نقل قول:
با سلام خدمت شما
فرستنده دیجیتال کرمانشاه در حال راه اندازی هست و بعضی وقتها برنامه پخش میکنه
امروز که 12 اسفند ماه 89 هست در حال پخش هست من خودم 14 کانال رو گرفتم و کیفیتش هم خیلی خوبه منتها هنوز خبر اونو اعلام نکردن به احتمال زیاد با سفر آقای احمدی نژاد به کرمانشاه اونو رسما افتتاح میکنن
با درودنقل قول:
امروز يعني13 اسفند دوبار سرچ كردم اما كانالي پيدا نكرد
نقل قول:
چون بصورت آزمایشی هست در هفته چند ساعت بیشتر در حال پخش نیست ولی انشااله بزودی راه میفته
سلام شهر های تحت پوشش دیجیتال در سایت زیر مشخص است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
اینجا هم یه چیزایی در مورد service menu داره.ار google translator استفاده کنید.
تی وی من la40b750 مالزیه.ولی وارد سرویس منو که میشم گزینه infolink country روی none هست تغییر هم نمیکنه.چکار باید کنم؟کد:http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:16190
مرسی
یه چیزای جالب هم اینجاست
کد:http://www.samygo.tv/
فروم هاي روسي هميشه جز فعالترين ها هستند ويوزر هاي فوق العاده حرفه اي دارندنقل قول:
-در مورد infolink coountry هم فكر ميكنم توي تاپيك b650 قديما بحث هايي بود خاطرم نيست
-شما گزينه hotel mode رو on كردين (احتمالا فعال خواهد شد)
با سلام
كسي مشكل روشن شدن TV را توسط قسمت Time on/off تلويزيون تجربه كرده؟
سر ساعت تنظيمي روشن نمي شه...
جالبه بدونيد اگر براي حدود 1 ساعت ديگه از همين الان تنظيم كنم روشه ميشه ولي براي زمانهاي طولاني نه (مثلا" 8 ساعت ديگه)
با تشكر
-فكر كنم قبلا هم بحث بود در موردشنقل قول:
-شما هنوز نتونستين حلش كنيد؟
-يكبار فريمورتون رو اپديت كنيد شايد يك باگ نرم افزاري باشه
اون قسمتی که میشه ساعت کارکرد پنل رو در c6960 دید لطفا بگید.
نقل قول:کد:Service Menu >> SVC >> Panel Display Time
با سلام
من یک تلوزیون C585 ال سی دی سامسونگ خریدم می خواهم وارد منوی مخفی شوم از راههایی که دوستان گفتند نمی شود
هتل مود روشن است ولی با زهم نمی شود
لطفا کمک کنید.
با تشکر
-امكان نداره عزيز حتما قسمتي رو اشتباه انجام ميديننقل قول:
-براي ورود به منوي مخفي بايد hdtv تون خاموش باشه وبعد كليد هاي مربوطه رو پشت سر هم بزنيد
ممنون از جوابی که دادیدنقل قول:
ولی چند مرتبه تست کردم با دقت و فاصله و پشت سرهم
ممکنه که روشی دیگه ای داشته باشه ؟ یا نکنه اصلا منو مخفی نداره؟
با تشکر
براي C585 بايد اين دكمه ها رو بزني:نقل قول:
کد:mute > 1 > 8 > 2 > power
با سلام
من ازمدل ua46c8000 دارم میتونید به من عاجز کمک کنید
من بعد از اینکه hotel mode رو On کردم رفتم منوی سرویس مخفی ولی در svc چیزی به اسم panel display time ندیدم
من بعد از اینکه hotel mode رو On کردم رفتم منوی سرویس مخفی ولی در svc چیزی به اسم panel display time ندیدم. میشه کمی راهنمایی کنید. مدل c6900
-شما بايد گزينه clone to usb رو هم بزنيد تا اپشن هاي بيشتري براتون فعال بشهنقل قول:
---------- Post added at 04:25 AM ---------- Previous post was at 04:20 AM ----------
-عزيز مشكلتون كجاست؟نقل قول:
من همه ی کارهایی رو که گفتید انجام دادم ولی الان نمیدونم چطوری باید کانال های دیجیتال رو پیدا و تنظیم کنم!
میشه بگید بعد از اینکه مراحل رو کامل انجام دادم باید چطوری کانال های دیجیتال رو تنظیم کنم?!
-عزيز شما وقتي فعال كردين توي منوي جستجوي كانال ها ديجيتال هم بايد اضافه شده باشه و سرچ كنيدنقل قول:
من همه ی کارهای که گفته بودید رو کردم ولی توی تنظیمات فقط گزینه ی آنالوگ داره!:41: چرا؟!نقل قول:
مدل تلویزیون هم c8000 3D هست!
-گويا اين قابليت در سري هاي جديد حذف شدهنقل قول:
-البته فكر ميكنم شما كار رو كامل انجام ندادين چون گزينه سرچ ديجيتال اضافه ميشه حتي اگر نتونيد شبكه ديجيتالي رو دريافت كنيد
باسلام وعرض خسته نباشید خدمت همه دوستان که اینقدر صمیمانه و خستگی ناپذر و باحوصله این بحث رو دنبال میکنند
tv بنده c650 که به نظرم شاه سری 6هست با اموزشهای موجود که اساتید زحمت کشیده بودند گیرنده دیجیتالش رو فعال کردم اما چون مازندران (ساری) فعال نیست شبکه ای ندارم .سوالی که دارم اینکه تو منوی مخفی گزینه 3d رو فعال کنیم تاثیری روی تصویر های 3 بعدی داره و اینکه در مورد divix که در منوی USB هست باید چیکار کنم که فعال بشه تو سایتش رفتم چیزی دستگیرم نشد ایا باید از طریق TVبه سایت متصل شد که کدینگ صورت بگیره
بازم تشکر میکنم از همه دوستان که وقت میزارن وکمک میکنند که عزیزان به چشمانشون خیانت نکنند
-ان شاا... به زودي راه ميوفته :8:نقل قول:
-در مورد قابليت هايي كه مربوط به سري شما نميشه هيچ تغييري نميكنه واكيدا توصيه ميكنم از دستكاري به منوها خود داري كنيد
-در مورد divx هم عزيز وقتي همه كدك هاي avi divx xvid رو اجرا ميكنه چه نيازي به اپديت دارين ؟
با سلام به همه اساتید
دوستان من امروز رفتم توی منوی مخفی هواسم نبود یه جایی رفتم
توی تنظیم کالیبره AV
یهو نوشت AV Calilibre Wait
حالا هم تصویر خیلی نورش کم شده و با تنظیم کنتراست و برایتنس درست نمیشه
لطفا کمک کنید
دوباره رفتم همونجا کالیبره زدم ولی می نویسه Failour
تلوزیون من C585 سامسونگ است
با تشکر:19: