خوب بالاخره ازاين گوشي هم يه خبر خوب براي ما رسيد از فصل به ماه رسيد حالا شور انتظار بيشتر شده.
ما هم اميدورايم به كشورهاي عربي برسه.
حالا بايد هادي جان هواي ما را داشته باشي چشم ما براي خريد زودتر به شماست.
خوب بالاخره ازاين گوشي هم يه خبر خوب براي ما رسيد از فصل به ماه رسيد حالا شور انتظار بيشتر شده.
ما هم اميدورايم به كشورهاي عربي برسه.
حالا بايد هادي جان هواي ما را داشته باشي چشم ما براي خريد زودتر به شماست.
ولی خداییش گوشی ماهیه.فقط چرا دوربین 5 گذاشتن روش نامردا !؟
بقيه چيزهاش به دوربينش برتري داره ديگه هميشه همينطوري بوده ،شركتها يه چيز كامل نميدن بيرون.
البته نمونه فيلم برداريشو ديدم بد نبود.
سلام به همگی دوستان...
خیلی مهم نیست ! چون چیزی که از همه توی دوربین مهمتره اندازه سنسور دوربین و نرم افزار دوربینه که همین ZN5 من دهن خیلی از گوشی ها رو صاف کرده...نقل قول:
برای من همون که موتورولا هستش کفایت میکنه :31:
انشاالله قیمتش در حدی باشه که همه عاشقان این برند بتونند تهیه کنن... :40:
موفق و شاد و سلامت باشین...:11:
اگر شرایط خوب پیش بره 2 ماه دیگه شایدم زودتر . بستگی داره کی به صورت گسترده وارد بازارهای کشورهای اروپایی و عربی بشه .نقل قول:
ای جانم .پس باید پولها رو کم کم پس انداز کرد . اگر 600 تا 700 بیاد عالیه .:31:
موافقم با قسمت اول حرفت :21: . با قسمت دوم نه ! بعیده که زیر 750-800 بیاد برای شروع .نقل قول:
به نظر ميرسه تا زمانيكه گوشي بياد و بعدش تا زمان ثابت شدن قيمتش تو بازار بايد يه 2دو سه ماهي صبر پيشه كرد.
آخر هفته در آمازون به قیمت 50 دلار بفروش میرسه . البته قراردادی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
This weekend, Amazon is selling "The world's most powerful smartphone", the Motorola ATRIX 4G, for just $49.99
کد:http://wireless.amazon.com/dp/B004KZP4BQ
چرا ما از این قرار داد ها تو ایران نداریم :41: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
یکی ازبچه های موبایلستان ظاهرا با خرید از آمازون یا ای بی 650 دلار بون قرارداد گرفته
:خخخخخخخخخخخخخخنقل قول:
واقعا انتظار داری شرکت های به این بزرگی بیان اینجا قرار دادی بزنن؟ اخه ایران که معلوم نیست فردا دیگه چه تحریمیش میخوان بکنن . هیچ شرکتی ریسک نمیکنه بیاد گوشی قراردادی بده
ایول ! کی هست ؟ اسمش چیه ؟ :19: بریم گوشیشو ببینیم فعلا" . تا یک روزی که میخریم حصرتشو بخوریمنقل قول:
این سایت میفروشه 699 دلار
کد:http://www.popularelect.com/Motorola-ATRIX-4G-Dual-Core-Unlocked-Quad-Band-p/atrix4g.htm
میدونم هادی جان اونقدر ها هم خنگ نیستم به عنوان ارزو گفتم این همه دهن ما رو سرویس کردن میگن ما ژاپون اسلامی هستیم و قدرت منطقه ای و میخوایم مدیریت جهانی کنیم و صد تا کوفت و زهرمار دیگه ولی به امکاتات که میرسه :41:نقل قول:
الان یه اخطار هم در یافت میکنم میگی نه نگا کن عدش تازه میان میگن ما ازادترین کشور دنیا هم هستیم :2:
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، موتورولا Atrix 4G یک گوشی هوشمند دو هسته ای آندروید است که موتورولا و AT&T چندین ماه قبل با همکاری یکدیگر آن را معرفی کردند و این گوشی اکنون برای خرید از طریق وب سایت آمازون با قیمت 49.99 دلار و بصورت قراردادی به فروش می رسد.
این گوشی که به نیرومندترین گوشی هوشمند آندروید در بازار معروف است از شبکه +HSPA اپراتور AT&T پشتیبانی می کند و دارای پردازنده Nvidia Tegra 2 و ddr2 1GB RAM است.
..
موتورولا Atrix 4G از نظر کارایی در سطح لپ تاپ و نوت بوک می باشد و با وصل کردن آن به یک پایه می توان کارایی گوشی را ارتقا داد. از سایر ویژگی های این گوشی هوشمند می توان به صفحه نمایش لمسی 4 اینچ با وضوح 540 x 960 پیکسل ، اسکنر اثر انگشت ، دوربین 5 مگاپیکسل با فلاش LED و کانون اتوماتیک ، قابلیت فیلمبرداری HD ، دوربین 3MP1. در قاب جلو برای مکالمه تصویری و قابلیت های ارتباطی پیشرفته اشاره کرد.
AT&T اینجا آنتن نمیده؟؟؟:31:
نمیشه گوشیه AT&T رو خرید بعد آنلاکش کرد؟؟؟
هادی کیه؟؟؟ :خخخخخخخخخنقل قول:
میدونم هادی جان اونقدر ها هم خنگ نیستم به عنوان ارزو گفتم این همه دهن ما رو سرویس کردن میگن ما ژاپون اسلامی هستیم و قدرت منطقه ای و میخوایم مدیریت جهانی کنیم و صد تا کوفت و زهرمار دیگه ولی به امکاتات که میرسه
الان یه اخطار هم در یافت میکنم میگی نه نگا کن عدش تازه میان میگن ما ازادترین کشور دنیا هم هستیم
منم باهات موافقم. خودم منم تا حالا 2 بار برای همیشه بن شدم و 1 بار هم اخطار گرفتم
خدا کنه روزی برسه که ادم دیگه تحریم نباشه به خاطر سیاست های ****** دولت مردا
شاید اگه دست دوم بخری بشه.مثلا از Ebay.وقتی قرار داد روی میبندی موظفی تا 2 سال ماهی مثلا 80 دلار پول بدی.نقل قول:
اگر آنلاک کردن به این راحتی ها بود که دیگه همه میرفتن همون 50 دلاری رو میخریدن و میبردن تو کشورشون مثلا" ایران یا ... استفاده میکردن .نقل قول:
تو سایت جی اس ام اره نا گوشی آتریکس عادی رو زده 550 یورو اونوقت 4 جی آتریکس رو زده 460 یورو
عجیبه قیمت 4 جی پائینتره
بعد با حساب کتابی که کردم اگه مثل ارک به بازار ایران برسه از نظر زمان بندی باید تا دو هفته دیگه بین قیمت 740 تا 780 هزار بیاد تو بازار البته 4 جی
قیمتها در فروشگاههای اینترنتی از 640 دلار هست تا 700 دلار . نسخه آنلاک 4g /نقل قول:
اصلا" نسخه بدون 4g ظاهرا" تو بازار هنوز نیومده !!
اما خوبیش اینه که هر دو مدل رو میشه استفاده کرد .
خدا رو چه دیدی شاید امسال که سال جهاد اقتصادی هست :27: مخابرات ما هم به سیستم های 4g دست پیدا کنه / شاید از دنیا بزنه جلو و بشه 4.5g :27:
اونا چه خدماتي به مشتركينشون ارائه ميدن و همراه اول و ايرانسل ما چه خدماتي ...
اينا فقط توي دزدي از مشتركين رتبه اول جهاني را دارن..
حالا اين بچه جديد (اپراتور سوم را ميگم) را مثل خودشون درنيارن خوبه.
تا جایی که من میدونم اصلا 4 جی برای AT&T هستش
gsmarena در حال بررسی تخصصی برترین گوشی 2011 آتریکس شده . تا چند روز دیگه شاهد بررسیش خواهیم بود . امیدوارم منصفانه باشه و مکانی برای تبلیغ رغیباش نشه . البته از gsmarena بعیده که صادقانه و بدون جهت این بررسی رو ارائه بده .
به هر حال امیدوارم این سوپر فون سریعتر به بازار کشورمون راهی بشه :8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله at&t شبکه های 4g رو هم ساپورت میکنه . ولی همون گوشی 4g جی اس ام هم هست و نسخه آنلاکش رو در سراسر دنیا میشه استفاده کرد .نقل قول:
هادي جان ميبينم كه ديگه با عوض كردن اواتار دلت هواي يارو كرده .:10:
وقتي دل ادم جايي گير كنه ديگه به حرفهاي ديگران توجه نميكنه ، حالا بزار gsmarena ريويوي خودشو بده.
حالا چرا اينقدر دير داره اين كار رو انجام ميده.
gsmarena گالریش رو آپدیت کرد:
آره دیگه چیکار کنیم :27:نقل قول:
سایتهای معتبر جهانی که آتریکس رو گوشی سال 2011 انتخاب کردن . بیخیاله gsmarena
اینکه دیر میده که طبیعیه . اگر کلا" رویوو هم نمیزاشت من تعجب نمیکردم .
چون تو این رویوو هر چقدر هم بخواد آتریکس رو ضعیف جلوه بده نمیتونه و این به ضرر بعضی ها میشه که ارادت خاصی هم بهشون داره :13:
این جی اس ام آره نا شورشو در آورده گالاکسی اس 2 که هنوز تو بازار نیومده ریویش هست اونوقت آتریکس که وارد بازار شده چند جا خوندم که فروشش طی این چند روز خیلی بالا بوده ریویوش رو نذاشته.
بعدش گفته الان تو فروشگاه خود جی اس ام هم موجوده .
بعدش هر چی فکر میکنم بغیر از این آتریکس نمیتونم گوشی دیگه ای رو بگیرم هر کدوم یه نقطه ضعفی دارن ولی این هم سخت افزار و هم طراحیش عالیه اندازه اش هم خیلی خوبه خدا کنه زودتر بیاد تو بازار ایران
ببخشید میشه ایراد های lgo2 و sgs2 رو بگی چون من بین این 3تا گوشی موندم کدوم رو بگیرمنقل قول:
بعدش هر چی فکر میکنم بغیر از این آتریکس نمیتونم گوشی دیگه ای رو بگیرم هر کدوم یه نقطه ضعفی دارن ولی این هم سخت افزار و هم طراحیش عالیه اندازه اش هم خیلی خوبه خدا کنه زودتر بیاد تو بازار ایران
سامسونگ اس2 از نظر سخت افزاری ظاهرا که خیلی عالیه ولی از نظر طراحی تا حدود زیادی همون طراحی اس9000 رو تداعی میکنه وبا سابقه ای که از سامسونگ دارم جنس بدنه اش زیاد با کیفیت نیست و مشکل دیگه اون اندازه اونه که به نظر من بزرگه و به راحتی تو جیب جا نمیگیره شاید بگین این نقطه ظعفها زیاد مهم نیست ولی در عمل و هنگام استفاده خیلی مورد توجه فرار میگیره مخصوصا که از نظر طولی حدود7.5 سانتی متر با هم اختلاف دارن از نظر پردازنده هر دو دو هسته ای هستن و درسته که اس2 1.2 هست و آتریکس 1 گیگا هرتز ولی در عمل مطمئن باشید تفاوتی با هم در اجرای نرم افزارها ندارن که بخوایم پول بیشتری رو هزینه بکنیم.
در مورد lgo2xهم میشه گفت همون عیبهای سامسونگ شامل اون میشه همون اندازه به اضافه ضخامت بیشتر و از نظر مشخصات سخت افزاری برابر با آتریکس .
میمونه دو مورد اول صفحه نمایش دوم دوربین درسته که صفحه نمایش اس2 سوپر امولید هست و عمق رنگ مشکی تو این نوع صفحه زیاد ولی هنگام کار که تجربه اس9000 و آیفون 4 رو داشتم با هم دیگه اختلاف خیلی جزیی داشتن و یه نکته مهم تو آتریکس رزولوشن بالای اونه که تقریبا اولین گوشیه هست که داره به رزولوشین رتینا نزدیک میشه و از سامسونگ و ال جی بالاتر هست تازه مهمتر اینه که این رزولوشن تو یه صفحه 4 اینچی به دست اومده در حالی که صفحه ال جی و سامسونگ 4.3 هست .
در مورد دوربین ال جی و سامسونگ هر دو بهتر عمل کردن ولی ملاک انتخاب من برای خرید یه گوشی هیچوقت دوربین نیست و اعتقاد دارم که یه گوشی هیچوقت نمیتونه جای یه دوربین رو بگیره هر چند 8 و5 و12 مگا پیکسل روی گوشیها بیشتر عدد هستن تا واقعیت چون اگه تجربه چند گوشی مختلف رو داشته باشین قبول دارین که بیشتر دوربین های 8 مگا پیکسل روی گوشیها با وجود جدیدتر بودن توان رقابت با ان95 نوکیا و کا850 سونی رو ندارن
ببخشید اشتباها در پست بالا اندازه صفحه نمایش ال جی رو 4.3 گفتم که 4 هست
یه نکته دیگه که یادم رفت بگم باطریه این سه گوشیه که برای آتریکس1930 اس2 1650و ال جی 1500 میلی آمپره که طبیعتا اینجا هم آتریکس موفق تره
. نکته آخر هم همیشه کیفیت گوشیهای موتورولا خیلی بالا بوده و قابل قیاس با بقیه نیست ولی متاسفانه تو ایران به علت یه سری دلایل خیلیها تجربه استفاده از موتورولا رو نداشتن
این برای من زیاد مهم نیست و نبودهنقل قول:
سامسونگ اس2 از نظر سخت افزاری ظاهرا که خیلی عالیه ولی از نظر طراحی تا حدود زیادی همون طراحی اس9000 رو تداعی میکنه
یکی از دلایلی که بین این 3 تا گیر بودم همین بود چون من میخوام صفحه نمایشش بزرگ باشه ((هرچی بزرگتر بهتر))نقل قول:
و مشکل دیگه اون اندازه اونه که به نظر من بزرگه و به راحتی تو جیب جا نمیگیره
اینو 100% باهات موافقم . حتی گوشی N95 هم باز نمیتونه کار یه دوربین عکس برداری حرفه ای 5 مگاپیکسل رو بکنه خودم دیدم تفاوت یه دوربین و موبایل رونقل قول:
اعتقاد دارم که یه گوشی هیچوقت نمیتونه جای یه دوربین رو بگیره هر چند 8 و5 و12 مگا پیکسل روی گوشیها بیشتر عدد هستن تا واقعیت چون اگه تجربه چند گوشی مختلف رو داشته باشین قبول دارین که بیشتر دوربین های 8 مگا پیکسل روی گوشیها با وجود جدیدتر بودن توان رقابت با ان95 نوکیا و کا850 سونی رو ندارن
یکی از دلایلی که هنوز از اتریکس خوشم میاد اینه ((خدایش باتری رو حال کنید))نقل قول:
یه نکته دیگه که یادم رفت بگم باطریه این سه گوشیه که برای آتریکس1930 اس2 1650و ال جی 1500 میلی آمپره که طبیعتا اینجا هم آتریکس موفق تره
متاسفانه تو شهرستان ((که من هستم)) کلا موتورولا نمیارن اگه هم بیارن به هیچ عنوان خدمات پس از فروش گارانتی و تعمیر نداره ((این خیلی بده که اگه خراب شد باید تا خود تهران بیام بدم تعمیر))نقل قول:
ولی متاسفانه تو ایران به علت یه سری دلایل خیلیها تجربه استفاده از موتورولا رو نداشتن
همه اين گوشي ها به اندازه خودشون خوب هستند و ادم دلش ميخواد از هر كدومش داشته باشه .
ولي دل رفته به سمت اتريكس جون ، ديگه نميشه كاريش كرد.
اميدوارم هر چه زودتر به داخل برسه و همه شما و اونايي كه ميخوان اين گوشي را داشته باشن بتونن بخرنش.
و بالاخره بررسی تخصصی آتریکس در gsmarena . :40: آتریکس وارد میشود
آتریکس حتی با آندروید 2.2 هم به گالاکسی2 با 2.3 برتری پیدا کرد . به قول بعضی ها گالاکسی 2 هم به زانو در آمد :21:کد:http://www.gsmarena.com/motorola_atrix_4g-review-589p5.php
atrix
lg optimus
samsung gs2
یک نگاه سطحی به این رویوو کردم . زیاد کامل نبود . اما من رو کاملا" قانع کرد که آتریکس از لحاظ قدرت رقیب نداره .و تو خریدش دیگه شک ندارم .
چون تو اکثر تست ها اول و دوم بود و تازه آتریکس با آندروید 2.2 به این رکوردها رسیده که خیلی جالبه .
ال جی هم نمایش خوبی داشت .
عالیه!
البته با توجه به این که قراره پردازنده گالکسی 2 به 1.2 گیگاهرتز ارتقاء پیدا کنه، بعید میدونم آتریکس از پسش بر بیاد.
هر چند از موتورولا اصلاً بعید نیست!
والا حاج اقا مورتازین که بنچش از گالاکسی 2 این هست.حالا کدومشون روی زانو هستن:3:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6012443&postcount=412
با تشکر از mahroo_z1
اقا gsm که نوشته صفحه این گوشی از نزدیک پیکسل انداخته بوده ! مگه میشه ؟!