من میترسم :دی
هی یه حسی بهم میگه نکنه مثل BF3 بشه بعده کلی امید در حد انتظارات نباشه؟!
به 7تا از رفقام گفتم اگه از گیم اسپات 9.5 یا بالاتر اوردش شیرینی یمیدم!برا همه بازیو میخرم :دی
Printable View
من میترسم :دی
به 7تا از رفقام گفتم اگه از گیم اسپات 9.5 یا بالاتر اوردش شیرینی یمیدم!برا همه بازیو میخرم :دی
Bethesda قبلا خودشو نشون داده،نا امیدمون نمیکنه!:31:
Gamespot هم به نظرم اگه مسخره بازی در نیاره 9.5 میده!
+
مثل اینکه بازی برا pc لیک شده..........
+
نمیشه برا ما هم بخری؟!:31:نقل قول:
به 7تا از رفقام گفتم اگه از گیم اسپات 9.5 یا بالاتر اوردش شیرینی یمیدم!برا همه بازیو میخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من RPG زیاد میزنم اما بخاطر دوست ِ ناباب و زغال ِ خوب الدِر های قبلی رو بازی نکردم .
حالا یه چند تا سوال ؛
- آیا شخصیت ِ اصلی ِ بازی ، شخصیت ِ خاصی هست و قدرت هاش منحصر بفرد هست ؟ مثلا" DA:O ، کرکتر اصلی بالاخره گری واردن بود و پسر فلانی بود ( در چند کلاس خاص ) و کلا" متمایز از دیگر شخصیت ها بود اما DA2 ، این هاوکی ، یک آدم ِ کاملا" معمولی بود و هیچ فوق العاده بودنی درش موجود نبود .
- بازی های زیادی با اینکه اِلِمان های حماسی بودن رو دارند ، این حس رو القا نمیکنن ، مثلا" ویچر و یا DA2 ، اون شکوهی که در DA:O بود رو در بخش ِ Epic نشون نمیداد ، Elder ها چطورین ؟
- حجم ِ دانلود مشخص نشده ؟ چون لیک Proper هست و میشه با خیال ِ راحت گذاشت روی دانلود ولی چون لینکی ندیدم ازش حجم رو نمیدونم .
- توی آبلیویون ، بخاطر ِ تمایز توی انتخاب ها ، مسیر هم تغییر میکرد ؟
مرسی
- شخصیت خودمون چرا متمایز هست با بقیه افراد... ما یک اژدها زاده ایم و می تونیم با اژدها ها صحبت کنیم و زبون اونا رو بفهمیم... ولی شخصیت خاصی نداریم و اونو دیگه خودمون توی بازی درست می کنیمنقل قول:
-اوه! نگو! تنها مشکلش کم بودن سرباز ها بود اونم چون افت فریم نگیره! وگرنه همیشه توی این فضا می رفتی!!! فضای حماسی و خفن!
- 5 ، 6 گیگ باید باشه...
- نه! این بازی مثل بقیه بازی ها چند پایان نداره! انتخاب هاش اون طوری نیست که توی سرنوشت بازی تاثیر بذاره! مثلا تو انتخاب می کنی چه نوع آدمی باشی ، خوب بد ، جادوگر ، دزد یا ... توی گروه هایی که دوست داری مثلا گروه قاتل ها ، دزد ها ، جنگجویان ، جادوگران و... عضو میشی ، هر جا که خواستی فعالیت می کنی و حتی تا ریاست اون گروه هم پیش میری! کوئست های متفاوت ، طرز زندگی متفاوت ( مثلا می تونی زن بگیری ) یا... بیشتر فضاش و راه هایی که میشه در حین بازی توش قدم گاشت زیاده تا پایان های متفاوت از تنها یک راه...
مرسی مبین جان
کلا" Legend بودن و متمایز بودن ِ بازی خیلی اوضاع رو تغییر میده . نصف بار ِ Half-Life هارو Gordon Freeman یدک میکشه و تعداد معدودی بازی ِ دیگه . این Story Line و نحوه ی معرفی ِ کرکتر اصلی باعث میشه وقتی که حتی قیافه ی شخصیت رو هم خودمون کاستمایز میکنیم ، باز هم امکان ِ القای این حس باشه .
یعنی کاراکتر همونیه که توی آبلیویون بود یا اینکه خصوصیات این کرکتر لیک شده بوسیله ِ بتسدا ؟
اینی که داره میاد چه نسخه ایه؟نقل قول:
سیستمم میکشه؟
cpu 4x 2.4 ram 4gb vga 2gb
یه نمه قدیمیه ولی دیگه عصای دستمونه :دی
مثل اینکه بازی برای X360 لیک شده..........
کد:http://www.xbox360iso.com/elder-scrolls-v-t496465.html
چرا مد شده همه بازیا زود لیک میشن؟!
میگم فضای بازی قراره خوب و متنوع باشه(منظورم اینه هم شهر و جاهای سرسبز داشته باشه و هم جاهای تاریک و غمگین) یا نه مثل DA:O یا فال آوت 3 یه تم غمگین و تاریکی داره؟
هم شهر داره هم فضای تاریک داره هم فضای سر سبز و روشن کلا با اون چیزی که من دیدم میتونم بگم از نظر فضا کاملا سوپرایز می شید. ولی فال اوت هم خودش یک بازی در سطح بالا بود بطوریکه حدود 7 میلیون نسخه فروخت.نقل قول:
میگم فضای بازی قراره خوب و متنوع باشه(منظورم اینه هم شهر و جاهای سرسبز داشته باشه و هم جاهای تاریک و غمگین) یا نه مثل DA:O یا فال آوت 3 یه تم غمگین و تاریکی داره؟
حرف شما رو میفهمم ولی لطفا این بازی رو با هیچ بازی دیگری مقایسه نکنید. bethesda game studios از سال 2006 دو تا بازی منتشر کرده یکی به نام oblivion و یکی به نام fallout 3 هردوتاشون شاهکار بودند. این غول بازی سازی به هیچ جایی وابسته نیست و بازی هاش رو هم خودش منتشر میکنه یعنی میتونن هر کاری دلشون بخواد می کنند. فقط چیزی که هست اونها یک پدر دارند به نام zenimax که در واقع نقش پدر رو براشون بازی میکنه. هر وقت پول کم بیارن از اونها میگیرن :31: پس مثل بازی سازهای دیگه تحت فشار نیستند یعنی خودشون رو به پول نمیفروشن. بنابراین همیشه بازیهاشون شاهکارند. سال 2003 هم یک بازی به نام morrowind از همین سری الدر اسکرولز ساختند که اون هم شاهکار بود.نقل قول:
من میترسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به 7تا از رفقام گفتم اگه از گیم اسپات 9.5 یا بالاتر اوردش شیرینی یمیدم!برا همه بازیو میخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم ولی من کلا خیلی اینجور فضا رو دوست ندارم!دوست دارم خیلی متنوع باشه!
درباره فال آوت و الدر اسکرولز حرفتونو قبول دارم به جز New Vegas :دی
اونم خیلی خیلی خوب بود ولی خوب به پای بقیشون نمی رسید :دی
اون نسخه ی X360ای که لیک شده بود سالمه و طبق گفته آپلود کنندش ریجن این نسخه NTSC U/Pal هست.
تاپیک منتقل بشه........
+
ولی من میگم کل بازی سورپرایزمون خواهد کرد!:31:نقل قول:
هم شهر داره هم فضای تاریک داره هم فضای سر سبز و روشن کلا با اون چیزی که من دیدم میتونم بگم از نظر فضا کاملا سوپرایز می شید.
ولی من عاشق این اون اتمسفر هستم!به محیط و دنیای فال آوت هم خیلی میخوره.................................نقل قول:
میدونم ولی من کلا خیلی اینجور فضا رو دوست ندارم!دوست دارم خیلی متنوع باشه!
الآن تاپیکو منتقل میکنند یا وقتی انتشار رسمی بشه؟
میگم جایی هست همه Race های شروع بازیو عکسشونو با توضیحات گذاشته باشه؟Dark Elf و اینا
من 25 دقیقه اول بازی رو دیدم. میخوای بگم GOTY میشه خیال همه رو راحت کنم؟ :31:نقل قول:
ولی من میگم کل بازی سورپرایزمون خواهد کرد!:31:
کاملا درسته.نقل قول:
ولی من عاشق این اون اتمسفر هستم!به محیط و دنیای فال آوت هم خیلی میخوره.................................
فال آوت آره ولی من دوست داشتم دراگون ایج کمی سرسبزتر و زنده تر بود :دی(نه خیلی ولی یه کوچولو ی کوچولو بیشتر!)
Goty بشه یه شیرینی دارید شماهم پیشم که نمیدونم چیه :دی(یه بوس کوچولو شاید :دی)
جمعه ی هفته ی بعد انتظارات به پایان میرسند!دعا کنیم همون روز کرک شه!
فکر کنم هنوز لیک نشده. چون اون لینکی هم که دادی نمیشه دانلود کرد یعنی فعلا هنوز آپلود نشده که بخوای دانلود کنی.نقل قول:
نه انگار شوخي شوخي نسخه PC ليك شده. خدا كنه اينو زودتر كركش كنن حداقل.
تجربه میگه هروقت که به یه بازی اینجوری امید ببندی ، آخرش از امیدت پشیمون میشی :31:نقل قول:
Rage هم همه به سازندش نگاه میکردن و میگفتن بازی سال میشه !نقل قول:
در کل برای ما که عاشق RPG هستیم هر چی بازی بیشتر و با کیفیت تر برای این سبک بیاد ما خوشحال تر میشیم، ولی بعید میدونم که از Dark Souls بیشتر بچسبه !
به نظر من که تا اینجا عنوان GOTY برای Dark Souls هست . البته هنوز Batman و Skyrim رو بازی نکردم .
بسوزه پدر تجربه. :31:نقل قول:
تجربه میگه هروقت که به یه بازی اینجوری امید ببندی ، آخرش از امیدت پشیمون میشی :31:
Rage رو bethesda نساخته فقط منتشر کرده! سازنده Rage شرکت id software هست. مثلا یک فیلم رو تهیه کننده پولش رو میده ولی در نهایت کارگردان فیلم رو میسازه.نقل قول:
Rage هم همه به سازندش نگاه میکردن و میگفتن بازی سال میشه !
نظر شما هم محترمه. ولی نظر ما که چیز دیگریست :31:نقل قول:
به نظر من که تا اینجا عنوان GOTY برای Dark Souls هست .
خواهشنقل قول:
نه! کرکتر عوض شده... یکی دیگست..
نقل قول:
این حرفو نزن! دارک سولز با این که خیلی خفنه ( علی گیر کردم! کمک!! :دی ) ولی اصلا به پای این بازی نمیرسه! چون چیزی نداره که برسه! نکات این بازیو با دارک سولز نمیشه حتی مقایسه کرد!!!
نه id software کوچیکه نه جان کارمک نه Bethesda .نقل قول:
در کل منظورم این بود که از روی سازنده نمیشه 100 % گفت که قطعا بازی GOTY میشه .
البته امید به Skyrim زیاد هست ، امیدوارم کسی این وسط نا امید نشه :31:
قربانه شما :10:نقل قول:
ولی حالا تا Skyrim رو بازی نکنم نمیتونم بگم کدوم بهتره ، ولی اگه بخوایم Skyrim رو ورژن جدیدی از Oblivion در نظر بگیریم ، قطعا نظرم Dark Souls هست . مگر اینکه نو آوری هایی در سطح تیم ملی :31: رو کنه !
کلا به نظر این دو تا رقبای سرسختی خواهند بود .
مبین تو هم RPG بازی ؟ بابا دمت گرم :10: :31:نقل قول:
اصلا نمیشه نظر داد که کدوم بهتره ، مگر اینکه جفتشون رو بازی کنی .
اواخر Dark souls هستم احتمالا بعدش میرم بتمن و بعدشم این اثر پر سر و صدا :31:
فقط می تونم در تفاوت Dark souls و Skyrim بگم که :
Dark souls رو هر کسی نمیتونه بازی کنه ( بازی مخصوص RPG باز های Hradcore Gamer هست ) ولی Skyrim چرا !
sry far30 nadaram alanنقل قول:
ولی حالا تا Skyrim رو بازی نکنم نمیتونم بگم کدوم بهتره ، ولی اگه بخوایم Skyrim رو ورژن جدیدی از Oblivion در نظر بگیریم ، قطعا نظرم Dark Souls هست . مگر اینکه نو آوری هایی در سطح تیم ملی :31: رو کنه !
mobin sedat mikonan :D
jedan Dark Souls az Oblivion behtare?!
یادم رفت بگم : کاشکی سیتم آنلاین درست و حسابی توی این کشور بود و میومدم کمکت 1 دقیقه ای کار اون غوله رو تموم می کردیم ، ولی فعلا که دست تنهایی!نقل قول:
مگه شک داری ؟نقل قول:
Dark Souls رو بازی کردی ؟
شبیه هیچ بازی ای نیست ، از وقتی که اونو بازی میکنم احساس میکنم که تمام بازیهای دیگه به طرز احمقانه ای ساده و بچگانه هستن :31:
اون نوشته من بی منظور بود دوست عزیز!من کمی فقط بازی کردم پیش رفیقم!نقل قول:
مگه شک داری ؟
Dark Souls رو بازی کردی ؟
شبیه هیچ بازی ای نیست ، از وقتی که اونو بازی میکنم احساس میکنم که تمام بازیهای دیگه به طرز احمقانه ای ساده و بچگانه هستن :دی
آخه از Oblivion همه جا خیلی تعریف میشه و جز بهترینای تاریخ این سبک حسابش میکنن برا همین برام سوال پیش اومد!من به این سبک نسبتا تازه واردم!البته MMORPG رو خوب میزنما :دی
خدایا به ما Xbox عطا کن!ای کاش صبح که بیدار میشم PSPبه XBOX تبدیل شده باشه :دی
بچه ها به زودی لینکهاش (بدون کرک)میاد تو اینترنت!
سایت skidrowcrack تیترش رو زده ولی هنوز لینک نداره!
به زودی افسانه شروع میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازی معمولی که نیست!اسکایریمه ها!:31:نقل قول:
تجربه میگه هروقت که به یه بازی اینجوری امید ببندی ، آخرش از امیدت پشیمون میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارک سولز رو زیاد بازی نکردم(وقت ندارم فعلا!:31:)ولی طبق اونچه که ازش شنیدم در حد و اندازه اسکایریم نیست ولی بازی خیلی خیلی خوبیه.......من همیشه و همه جا گفتم که هیچ بازی ای به اندازه اسکایریم بزرگ نیست امسال!نقل قول:
در کل برای ما که عاشق RPG هستیم هر چی بازی بیشتر و با کیفیت تر برای این سبک بیاد ما خوشحال تر میشیم، ولی بعید میدونم که از Dark Souls بیشتر بچسبه !
به نظر من که تا اینجا عنوان GOTY برای Dark Souls هست . البته هنوز Batman و Skyrim رو بازی نکردم .
ما که از روی سازنده نمیگیم این بازی خوبه!طبق اونچه که از Bethesda دیدیم داریم میگیم!در واقع از روی تجربه و بازی های قبلی سازنده این نظرات رو میدیم!نقل قول:
در کل منظورم این بود که از روی سازنده نمیشه 100 % گفت که قطعا بازی GOTY میشه .
البته امید به Skyrim زیاد هست ، امیدوارم کسی این وسط نا امید نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
علی رضا توی گروه RPGباز ها عضو نیستی؟اگه نیستی حتما عضو شو بیا با هم یکم بحث کنیم!
بقیه بچه ها هم بیان دور هم بخندیم!:31:
Three Hours With Skyrim, Two Brave Bosmers and One Lying Khajiit
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.ripten.com/2011/10/29/three-hours-with-skyrim-two-brave-bosmers-and-one-lying-khajiit
8 Page
از دست ندید
توی سایت IGN یه مقاله زده بودن با این تیتر:نقل قول:
jedan Dark Souls az Oblivion behtare
Dark souls v.s skyrim
اکثر خواننده های IGN از این مقاله به عنوان بدترین مقاله تاریخ IGN یاد می کنند :31: حالا صبر میکنیم تا بازی بیاد تمام این مقایسه ها رو جواب میدیم :31:
ین عکسه یه ذره گرافیکش بده :دی
سلاحش به خصوص!
نقل قول:
این عکس رو از روی خود دموی بازی گرفتن برای همین کیفیتش بد شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دندون روی جیگر بذارید فقط 10 روز مونده :31: راستی سیستم کامپیوترت چیه؟ میتونی اسکایریم رو روی High بازی کنی؟
یه قسمت از نویسنده اون reviewنقل قول:
Now, maybe I’m wrong, but once again I can’t express how frustrating this whole companion equipment system is. If I can issue basic tactical commands and gear preferences to my companions in New Vegas, why the hell can’t I do it in Skyrim
رمم 4 گیگه.CPU هم Inter Core i5-2300CPU @ 2.80Ghz 3.00Ghz
اینم گرافیک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونم رو High بازی کنم؟!
اقا بالاخره میشه یه کاراکتر خودمون بسازیم یا خود بازی کاراکتر خاص داره؟
خو یکی جواب ما رو هم بده ;)
کاراکتر خودتون رو کاملا میتونید بسازید. از نژاد گرفته تا لباس و هر چیز دیگری...نقل قول:
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
نقل قول:
آره راحت میتونی روی High بازی کنی.
شما هم همینطور. راحت میتونی بازی کنی.نقل قول:
خو یکی جواب ما رو هم بده ;)
[QUOTE=aristocrat;6596263]کاراکتر خودتون رو کاملا میتونید بسازید. از نژاد گرفته تا لباس و هر چیز دیگری...
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
بابا خیالم راحت شد اخه تو تریلرا فقط یک کاراکتر بیشتر نبود.
میگم این winterhold کجاست؟!یعنی توش چی کارا میشه کرد؟
اون 8 صفحه رو خوندم یارو آخرش رسیده بود به اینجا و خیلی خوشحال بود ولی 3 ساعتش تموم شده بود بعد که داشت میرفت مسئول ازش پرسید چطور بود گفت تازه رسیده بودم اونجا داشتم حال میکردم!یارو گفته جالبه!به فکرت نزد اسب گیر بیاری؟!3 ساعت راه رفتی!:دی
یارو از همه چیز تعریف کرده جز Companion سیستم!گفته بود هوش پایینی دارن یاراتون تو 3 ساعتی که بازی کرده دیده فناناپذیرن اصلا یارش قابل مردن نبوده!یه جایی رسیده با 3 تا موجود خفن یارش عقب مونده از این رفته با موجودات بجنگه ولی زنده مونده خودشو رسونده!ایکاش این AI رفقارو زیاد کنن!اینطوری خیلی بد میشه!فناپذیر باشن حس واقعی بودن بهتون دست میده!
زبانت خوبه ها :31: توی آبلیویون هم companion داشتیم اما زیاد ازشون استفاده نمیکردم آخه دلم براشون میسوخت :31:نقل قول:
راستی اسکایریم 4 گیگ رم میخواد پس باید ویندوزت سون 64 بیت باشه تا 4 گیگ رم رو ساپورت کنه.
نقل قول:
میگم این winterhold کجاست؟!یعنی توش چی کارا میشه کرد؟
Winterhold:.
Winterhold is a major city located on the northeastern tip of Skyrim. It is the home of the College of Winterhold
College of Winterhold
The College of Winterhold is a faction that the player has the option of joining. It is the equivalent of the Mages Guild from earlier Elder Scrolls games, in that it is the guild with the most relevance for magically-inclined players
The College is located in Winterhold and contains the Ysmir Collective which is a large library, attracting many scholars from all over Tamriel and making the College quite a multi-cultural location.
Achievements related to the College of Winterhold are:
Gatekeeper -- Join the College of Winterhold
Revealing the Unseen -- Complete "Revealing the Unseen"
Eye of Magnus -- Complete "The Eye of Magnus"
یه نصیحت : :10:نقل قول:
هرگز در مورد بازی که بازی نکردی اینجوری نظر نده حتی اگه Skyrim باشه :31:
هیچوقت یادم نمیره که EVIL 5 رو قبل از اومدن بهترین بازی تاریخ میدونستم !
هروقت اونم بازی کردم میام نظرمو در مورد بهترین نقش آفرینی سال میدم .
+
نه نیستم ، یه لینکی ، دعوتنامه ای ، چیزی بده ما هم بیایم :20:
ممنون!یعنی اونم این مشکل بود؟!نکنه برطرفش نکنن؟!سایتا برای ضعف AI راحت نمره پایین میدن!نقل قول:
زبانت خوبه ها :31: توی آبلیویون هم companion داشتیم اما زیاد ازشون استفاده نمیکردم آخه دلم براشون میسوخت :31:
مطمئنی؟!عوض نکنم رو High نمیکشه؟!بدبختی من 64 دوست ندارم:دینقل قول:
راستی اسکایریم 4 گیگ رم میخواد پس باید ویندوزت سون 64 بیت باشه تا 4 گیگ رم رو ساپورت کنه.
32 بیت مگه رم 4 گیگ منو ساپورت نمیکنه؟!
نقل قول:
موافقم
خیلی از بازی ها بودن که فکر میکردیم بهترین بازیه اما.........
ولی بیاید نفوذ بد نزنیم ( انشالله که بعد از ریلیز بازی همه اینجوری باشیم : :26:)
-----------------
من هنوز Oblivion رو تموم نکردم تازه به حذب Dark Brotherhood پیوستم:31:
خیلی قشنگه :40: