چرا وقتی یه تصویر تمام مشکی پخش میشه توی پلاسما .دقت کنی و ازگوشه ببینی اینگار مثل برفک ریز میمونه؟اینگار یه برفک خفیف داره
عادی هست؟
Printable View
چرا وقتی یه تصویر تمام مشکی پخش میشه توی پلاسما .دقت کنی و ازگوشه ببینی اینگار مثل برفک ریز میمونه؟اینگار یه برفک خفیف داره
عادی هست؟
توصیه شما کاملا اشتباه و ناشی از نداشتن اطلاعات هست البته بنده حقیر نمیدانم که شما چه نوع پلاسمایی را تست کردین ولی این جریان در محیطهای خیلی پر نور صادق هست که پلاسماها تصویرشان کم رمق میشود ولی در منزل ما زیر یک لوستر 6 شاخه با 6 لامپ شمعی تصویر پلاسما بسیار سرزنده تر و رنگها اشباعتر از هر led ای هست که بنده تا به حال داشته ام و دیده ام لازم به دکر هست که پلاسمای من vt20 میباشد در زیر نور کم مثل نور معمول منزل تصویر پلاسما عالیست و اشباع رنگ خارق العاده ای دارد و اتفاقا جزئیات بسیار بسیار بیشتر هم نسبت به led در تصاویر روشن نشان میدهد چون led به دلیل گامای پر خطا رنگهای نزدی به سفید را هم سفید برفی نمایش میدهد و قابلیت نمایش طیف وسیعی از رنگهای نزدیک سفید و خاکستری روشن را هم ندارد مگر آنکه کاملا کالیبره شود که در آن صورت هم برایتنس آن به میزان خیلی زیادی کاسته میشود ولی پلاسما عمق رنگ مشکی و جزئیات زیاد در رنگهای روشن و تیره حتی در مد داینامیک دارد که تصویر آن را به شکل نفس گیری زیبا و خارق العاده میسازد به شرط آنکه نور محیط کنترل شده باشد بنده از شما دعوت میکنم که در یک محیط کم نور مثل محیط منزل این دو را تست کنید چون نقطه ضعف پلاسما در محیطهای خیلی پر نور باعث این برداشت غلط هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برفکها pwm نویز هست که از 40 سانتیمر به بعد قابل دیدن نیست و همه پلاسماها دارن.نقل قول:
عادی هست؟
بحث اطلاعات کم یا زیاد نیست چرا که حداقل حدود 4.5 سالی هست که من بشدت پیگیر مسائل تی وی ها (از همه نوع مدلش ) هستم و کاملا با انواع تکنولوژی ها و مسائل مختلف تی وی ها اشنا هستم...من فقط تجربه ی شخصی خودم از مشاهده ی یک ال سی دی سامسونگ در کنار یک پلاسمای سامسونگ رو بیان کردم... این تصاویر هم که شما زحمت کشیدیدو گذاشتید چیزی رو ثابت نمیکنن...چرا که ال سی دی ها در نمایش رنگها از گوشه ضعف دارند و رنگها (مخصوصا رنگ مشکی ) اصطلاحا کمی بور بنظر میرسندو شاید این ال سی دی یا ال ئی دی که تو عکس هست مشکل زاویه دیدش از بقیه ی مدلها حتی بیشتر هم باشه...اما حتی در همون عکس هم (که البته بنظر من ملاک مناسبی برای مقایسه نیست) جزییات تصویردر ال ئی دی بهتر از پلاسما دیده میشن...مثلا به تنه ی درخت نگاه کنید که بافتهای درخت در ال ئی دی کاملا دیده میشن اما در پلاسما بخاطر تیرگی زیاد مقدار زیادی از بافتها کدر شده اند و دیده نمیشند...اینو هم فراموش نکنید که من ال سی دی رو توصیه کردم و نه ال ئی دی. با اینکه تکنولوژی پنل ال سی دی وال ئی دی یکی هست اما همونطور که حتما هم میدونید ال ئی دی ها تو این دو سه ساله که وارد بازار شدن به خاطر استفاده از بک لایت متفاوت نسبت به ال سی دی ها ضعفهای خاص خودشون رو دارند (والبته مزایای خاص خودشون رو هم نسبت به ال سی دی ها دارن ) و هنوز تا کامل شدن ال ئی دی ها راه زیادی در پیش هست...پس این عکسها نمیتونه ملاک مقایسه باشه چون اصلا بحث ال ئی دی در کار نبوده و نیست....
در مورد اینکه ال سی دی ها بطور کلی تصاویر رو زنده تر و اصطلاحا مشتری پسند تر نشون میدن که اصلا شکی نیست فکر کنم دیگه اینو اکثر کسانی که حتی تو همین فروم هم حضور دارند و صاحبنظر هم هستند قبول دارند بحث من هم اگه دقت کرده باشید در مورد قدرت نمایش طیف خاکستری نبود بلکه فقط میخواستم بگم برای کسی که ال سی دی داشته و چشمش به تصاویر زنده و روشن عادت کرده ال سی دی انتخاب مناسب تریه و ...اما در عوض پلاسماها هم مزایای خاص خودشونو دارند که شما هم در کامنتتون اشاره کردین...بهر حال من تو کامنت قبلی هم عرض کردم که این موضوع سلیقه ایه و هر کس یه جور تصویر رو میپسنده ....
st30 نمونه اروپایی
چطوره؟
شما از یک پلاسما و یک ال سی دی سامسونگ مقایسه گرفتین و احتمالا داخل مغازه اینکار را کرده اید که نور زیاد هست اگر از مغازه دار میخواستید که نور محیط را کم کند با واقعیت برتری پلاسما مواجه میشدید در ضمن پلاسماهای سامسونگ در ایران حد اکثر مدل متوسط هست ون مدلهای اصلی آن را به ایران وارد نمیکنند.نقل قول:
باز هم تکرار میکنم اینکه شما میگوئید ال سی دی ها تصاویر را زنده تر پخش میکنند اشتباه هست و به دلیل این هست که شما تصویر یک پلاسمای خوب در نور کم را مشاهده نکرده اید .
این تصاویر را یکی از مدیران سایت قرار داده است تصویر یک پلاسما مربوط به سال 2009 در یک اتاق با نور زیاد:
در یک اتاق با نور متوسط:
در یک اتاق با نور بسیار کم:
در مورد جزئیات کمتر پلاسما در اون تصاویر شما مطمئن هستید که اون عکسهارو دیده اید؟
مثلا در این عکس شما جزئیات صورت را در تصویر ال ای دی اصلا میتوانید تشخیص دهید؟
سلام.
در مورد این بحث Velvet عزیز
1- بله، این مسئله کاملا سلیقه ایه ..... یکی دوست داره رنگای کارتونی و مجازی ببینه =LED و یکی دوست داره رنگای واقعی همونجوری که هستو ببینه والبته با جزئیات بیشتر و عمق بیشتر = Plasma .
2- دوست عزیز شما نمیتونی منکر کنتراست و عمق رنگ بالا و فوق العاده پلاسما ها بشید ...این یه مسئله کاملا حل شده س
3-توو عکسای بالا هم مقدار زایه ی دید اونقدر نیست که بخواد تاثیر منفی رو LED یا LCD بزاره که 100 البته این یکی از ایرادای مادرزادیه این تکنولژیه . اگه قرار باشه با یه مقدار تغییر زاویه دید کیفیت تصویر اینقدر جا به جا شه باید گفت واقعا که ....................
4- من فقط یه نکته تکمیلی عرض کنم اینه که ، منظور از مقدار نور کم محیط یعنی مقدار نور متعارف محیط که توو 90% منازل مردم استفاده میشه ..... وگرنه که اگه قرار باشه کسی بجای یه لوستر 5 یا 6 شعله توو اتاقش پرژکتور بزاره ،یا توو خیابون TV ببینه مطمئنا پلاسما بدردش نمیخوره و حتما باید ال.ای.دی یا ال.سی.دی بگیره .
5- بازم میگم دوستانی که تجربه تاریک بودن تصاویر رو پلاسما رو دارن حتما برای خیلی وقت پیشا بوده ... یه سری به NEO PDP ها بزنید در مورد برایتنس .
6- شما هم یه زحمت بکش بجای دیدن تصاویر پلاسما روو براندای دیگه از براندای پایونیر و پاناسونیک استفاده کن که رفرنس هستن .
اگه تمام کارشناسای دنیا بگن پلاسما بهتر از LED LCD هست (که همینم میگن) نمی دونم چرا بعضی ها ول کن LED و LCD نمیشن.
آخه چی LED LCD خوبه؟ رنگهای طبیعی داره؟ که نداره. مشکی خوب داره؟ که نداره. زاویه دید داره؟ که نداره. سرعت خوب داره؟ که نداره.
فقط تنها چیزی که انگار بعض ها عاشقشن، نوره. که اونم تو خونه زیادش بکار نمیاد. پلاسما نورش کاملا کافیه.
حالا شما ببخش این ال سی دی رو !!! :31: بچگی کرده ...حواسش نبوده... شما زیاد خودشو ناراحت نکن...:31:نقل قول:
نقل قول:
خب دوست عزيز شما که خودت حرف منو تاييد کردي که سليقه اييه :31: پس ديگه اين بحثها واسه چيه؟ منم منکر برتري هاي پلاسما نشدم تو همه کامنتهام اين موضوع کاملا مشهوده...بحث من "فقط وفقط وفقط " بر سر همون چيزي بود که شما بعنوان رنگهاي کارتوني و مجازي ازش اسم بردي...من کي منکر بقيه ي مزاياي پلاسماها شدم؟من خودم کاملا به تمام مزاياي پلاسماها واقفم .. اين جوابهاي شما و بقيه دوستان وقتي درسته که من منکر مزاياي پلاسماها ميشدم...دوستان خواهشا بي خيال اين بحث بشيد چون بي فايده س..اگر هم من باعث شدم اين بحث راه بيافته از همه دوستان عذر خواهي ميکنم ..:46:
جمع بندی کلی LCD LED برای جاهای پر نور . plasma برای جاهای با نور کم و محدود تا 3 عدد لامپ 18 وات کم مصرف که در مدلهای 2011 آسیایی و ایرانی فیلتره باز تاکید میکنم اگه حذف نشه با این وضع 5 تا لامپ 18 وات هم می شه روشن کنی در مدلهای 2011 با توجه به مدلهای 2010 این محاسبه برای دیدن تصویره خوب انجام شده برای plasma به طوری که در تصویر هیچ تغییری دیده نشه با این تعداد لامپ که عرض شد روشن کنی چون بیشتر بخواطر اینکه جاهای پر نور نمی شه استفاده کنی کمتر می خرند سال 2011 فکر کنم تعداد زیادی این پلاسماها رو بخرند بخواطر این فیلترا .
همین الآن فیلتر مدل آمریکایی رو تو اروپایی ها و آسیایی ها حذف کردنه.نقل قول:
مدل ریجن آمریکا پنلش Infinite Black Pro 2 است که تو اروپا آسیا پنل Infinite Black Pro است.
فیلتر Black Pro 2 برای حفظ کنتراست و رنگ مشکی تو اتاق های روشن طراحی شده که فقط برای آمریکاست.
مشخصات VT30 آمریکابصورت pdf :
مشخصات VT30 اروپا (انگلیس) بصورت pdf :کد:http://www.panasonic.com/apps/match-maker/assets/pdf/viera/PCEC3473-1_Viera_SpecSheet_Plasma_VT30_final_lores.pdf
کد:http://www.hifi-berlin.com/out/media/panasonic_TX_P50VT30_datasheet.pdf
جالب هست که در مدلهای اروپایی کنتراست native پنج میلیون به یک اعلام شده و در مدلهای آسیایی کنتراست داینامیک.
کد:http://panasonic.net/avc/viera/asia2011/product/vt_plasma_spec.html
کد:http://panasonic.net/avc/viera/eu2011/product/vt_plasma_spec.html
خیلی تغیرات وجود داره نسبت به مدل آسیایی یه سری چیزای دیگه هم مدلهای آسیایی ندارند ولی اروپایی امریکایی دارند.نقل قول:
این فیلتره مدل اروپایی داره فقط آسیایی نداره . Infinite Black Pro 2 فکر کنم برای افزایش رنگ مشکیه بعد اون فیلتره باعث می شه کنتراست و رنگ دیگه تغییری نکنه.
تو سایت پاناسونیک آمریکا این عکس رو برای توضیح Infinite Black Pro 2 گذاشته
و توضیح داده که فیلتر جدید در اتاق های روشن کنتراست رو افزایش میده و مشکی عمیق تری بوجود میاره.
تو سایت آسیا تمام توضیحات رو تکرار کرده اما نوشته Infinite Black Proکد:http://panasonic.net/avc/viera/us2011/product/vt_plasma.html
اگه توضیحات درست باشه پس این دو تا چه فرقی با هم دارن؟کد:http://panasonic.net/avc/viera/asia2011/product/vt_plasma.html
یا شایدم سایت آسیا دروغ میگه و توضیحات آمریکا رو فقط کپی کرده تو سایتش.
مدل آمریکایی Louver Filter Y
مدل اروپایی Filter High Contrast Filter Pro (AR Filter)
مدل آسیایی هیچ فیلتری نیست.
هیچ چیز غیر ممکن نیست احتمال داره برای فروش بیشتر .احتمالش کمه که حواسشون نبوده باشه برای نسخه 1همون توضیحات نسخه 2 نوشتن چون تو امریکا خیلی سخت می گیرند تو آسیا مثل آمریکا سخت نمی گیرند .نقل قول:
یا شایدم سایت آسیا دروغ میگه و توضیحات آمریکا رو فقط کپی کرده تو سایتش.
سلام به همه
من میخواستم یه ال ای دی پاناسونیک بخرم میخواستم بدونم E30 بهتره یا D30
و اگه مدل بهتری تو این قیمتها سراغ دارین معرفی کنید.
متشکرم
اگه می شه بطور جمع بندی شده تفاوت های نرم افزاری و سخت افزاری از نظر کیفیت و ... در سری های st30 gt30 vt30 را بگید.ممنون
DT30 مدلش بالا تره . u20 هم فروش بالایی داشته تو سال 2010 که الان u30 بجاش اومد.نقل قول:
اگه مترجم خوبی داری اینجا همه چیز توضیح داده شده.نقل قول:
موقع تبدیل تصاویر با نسبت 4:3 به 16:9 خیلی ابعاد بیخود در میاد.(این درواقع مربوط به همون پخش تصاویر sd توی فول اچ دی ها می شه؟) مدلای مختلف تلویریون توی نمایش این تصاویر باهم فرق دارن؟یعنی ممکنه بعضی از مدلا بهتر این تصاویر رو نشون بده؟اگه آره اسم یه همچین تکنولوژی ای چیه و چه مدلایی چنین امتیازی رو دارن؟
سوال دیگه اینکه اگه می شه بطور جمع بندی شده تفاوت های نرم افزاری و سخت افزاری از نظر کیفیت و ... در سری های st30 gt30 vt30 را بگید.ممنون
کد:http://forum.blu-ray.com/plasma-tvs/162092-panasonics-2011-full-hd-3d-plasma-lineup-vt30-gt30-st30.html
امروز با یکی از فروشنده های اینترنتی بانه صحبت کردم گفت تا هفته دیگه vt30 را میارند
سلام
من دیروز تلویزیون Panasonic 43ST30M خریدم.کسی میدونه این تلویزیون ----T داره یا نه و چطور فعال میشه؟
این تلویزیون فایلهای Hd رو پخش میکنه ولی هر کاری کردم زیرنویس فارسی رو نمیتونه نشون بده.میشه کاریش کرد درست بشه؟
نحوه کالیبره کردن به چه صورتی هست؟
این تلویزیون وای فای نداره جایی هست که بتونم تهیه کنم؟
دوست عزیز از کجا خریدید چقدر خریدی؟نقل قول:
من نمیدونم m مال کدوم کشوره ولی اصولا بیشتر تلویزیون های پاناdvb-t دارند البته به جز سری R
در مورد وای فای هم وای فای داره ولی فکر کنم برای استفاده ازش باید دانگل داشته باشی
من از بانه گرفتم 1700 با بلوری سه بعدی پاناسونیک + 2 عینک
من توش چیزی به اسم ----t ندیدم
میتونی راهنمایی کنید کجاست؟
زیرنویس فارسی چطور؟
در مورد ----t چون با منو پاناسونیک 3d زیاد اشنا نیستم نمیتونم کمک کنم اما اینجا دوستانی هستن که بتونن کمکتون کنننقل قول:
در مورد زیر نویس فارسی شما از usb استفاده می کنید یا از بلوری پلیر نکته بعدی این که اصلا نشون نمیده یا ناخوانا نشون میده؟
هم از usb و هم از بلوری .نشون میده ولی فونتش فارسی نیست.یعنی توش حروف فارسی نیست.نقل قول:
اگه فایل زیر نویس و فیلم جدا باشه که فکر کنم طبیعی باشه چون من خودم این مشکل را با dvd player پاناسونیک دارم وقتی که یک فیلم و فایل زیر نویس جدا باشه یا اصلا زیر نویس را نشون نمیده اگه هم نشون بده حروفش به قول معروف خرچنگ قورباغس و خوانا نیست اگه مشکلتون این باشه من میتونم یه نرم افزار معرفی کنم که زیرنویس را به فیلم میچسبونه و قابل پخش در dvd player میشهنقل قول:
نقل قول:مطمعنی ST30 پلاسما پاناسونیک گرفتی ؟ سایز 43 که نداره .نقل قول:
من دیروز تلویزیون Panasonic 43ST30M خریدم.
نقل قول:
اشتباه نوشتم
42ST30M
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
نقل قول:
اگه لطف کنی برنامه رو بگی ممنون میشم
بد رفته رو مخم این زیرنویسه
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
در مورد فعالسازی ----t کسی اطلاعی نداره؟!!!!!!!!!
بیا این تاپیک کل بحثهای ST30 اومد اینجانقل قول:
در مورد فعالسازی ----t کسی اطلاعی نداره؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6408926&posted=1#post6408926
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
اگه لطف کنی برنامه رو بگی ممنون میشم
بد رفته رو مخم این زیرنویسه
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
در مورد فعالسازی ----t کسی اطلاعی نداره؟!!!!!!!!![/QUOTE]
این جا میتونی دانلود کنی
کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=109&Title=AVIAddXSubs-9.6
دوست عزیزنقل قول:
میشه یه توضیحی در مورد نحوه استفاده از این برنامه بدی؟
گویا فقط فایل srt رو به sub تبدیل میکنه؟!!!
چطوری میشه زیرنویس رو روی فیلم حک کرد؟
قیمت 50 اینچشو کسی نمیدونه؟نقل قول:
این جا یک سری توضیحات راجع به کار با برنامه دادهنقل قول:
کد:http://bshopi.mihanblog.com/post/5
سلام ببخشید میشه یه راهنمایی کلی راجع به d30 و e30بکنی.من یه ال ای دی 42 یا 46 اینچ میخوام ولی موندم چی بگیرم لطفا کمک کنید؟
دوستان نظرتون راجع به 42u30m چیه
ال سی دی خوبیه؟
m نشاندهنده چیه؟
مال 2011 هستش
بین u30m و sony40 ex 500 کدوم بهتره برای خرید
من کد های سرویس منو پانا مدل های امریکایی واروپایی رو که دیدم با هم فرق میکرد .
برای سامسونگ مدل های اروپایی و آسیایی مثل هم بود . گفتم شاید برای پانا هم همینجوری باشه .
کسی تا حالا تست کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟
http://www.highdefjunkies.com/showthread.php?1772-The-Official-quot-How-to-Check-the-Hours-Used-on-Your-Plasma-quot-Thread
فکر میکنم کد سرویس منوی تی وی های آسیای با اروپایی یکسان هست.
شما امتحان کردید ؟ یه موقع کدها رو نزنیم tv تبدیل به decepticon شه مثل فیلم transformers !!:5:
st30 با گارانتی بانیان از 1 ماه دیگه تو ایران فروشش شروع میشه.
چند روزی هست که پلاسما ST30 وارد کرده بانیان برای فروش هم داره ولی با گارانتی یک ماه دیگه خبر جدیدیه خیلیها بدون گارانتی می خرند. چون بیشتر خرابی پلاسما جا ماندن تصویره که گارانتی شاملش نمی شه.نقل قول:
st30 با گارانتی بانیان و دو عدد عینک سه بعدی 1.900.000 تومان!!