نقل قول:
تو این فروم هم اطلاعات خیلی خوبی ازش دادن:کد:http://www.hdtvreview.com/Sony-KDL-46NX720-hdtv.html
کد:http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1326766
Printable View
نقل قول:
تو این فروم هم اطلاعات خیلی خوبی ازش دادن:کد:http://www.hdtvreview.com/Sony-KDL-46NX720-hdtv.html
کد:http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1326766
دوستان من فیلم تری دی با کیفیت مناسب رو با فرمت avi در کول دیسک گذاشتم و سیستم تلویزیون رو به سه بعدی تغییر دادم ولی متاسفانه از پخش سه بعدی خبری نبود (حداقل چند فیلم و کلیپ رو درون کول دیسک گذاشته و تست کردم ولی بازم نتیجه نگرفتم).دوستان راهنمایی کنند حتما فیلم باید از دستگاه بلورای یا دی وی دی سه بعدی پخش بشه که از تلویزیون بصورت سه بعدی نشان داده بشه یا من جایی اشتباه کردم و نیاز به راهنمایی دارم .با تشکر
باسلام خدمت اساتید.میخواستم بدونم led های سونی ازطریق usb چه پسوندهای تصویری رو رو پخش میکنن؟ آیا پسوند معروف mkv رو هم پخش میکنن؟
خیر.این قابلیت ها بیشتر روی برندهای کره ای هستندنقل قول:
ببخشید متوجه نمیشم یعنی چی خیر؟! یعنی هیچ پسوندی رو نمیخونه؟! پس درگاه usb رو واسه چیزی گذاشتن؟نقل قول:
دوستانی که led سونی دارند مخصوصا جناب julipouli عزیز:آیا این سرویس Internet video (با استفاده از چ.ی.ز پ.ی ا.ن یا پ.ر.و.ک.س.ی)رو کسی تونست راه اندازی کنه مخصوصا سرویس Skype و Youtube ؟
پسوند mkv رو پخش نمیکنهنقل قول:
پسوند های avi mp3 jpg ... رو پخش میکنه اما پسوندهای اینترنتی مثل mkv flv ... رو پخش نمیکنه.کلا زیاد روی یو اس بی سونی حساب نکن چون زیرنویس فارسی رو هم پخش نمیکنه
بهتره wd hd player بخری که همه چیز رو پخش میکنه و مدام هم آپدیت میشه
دوستان اگر میشه زوود کمکم کنید
بین 46d7770و46nx720گیج شدم,به نظرتون کدومو انتخاب کنم؟
سلام
با بودجه 800تومنی ما اقشار کم در امد که رومونم زیاده تلوزیون lcd یا led حداقل 40 خوب چی میتونم بگیرم
می خوام برمم بانه بگیرم
جواب منه اقشار کم درامد رو کی میده حالا!!!!!؟؟؟؟
لزوما باید از بلوری پلیر تری دی پخش بشه ، تلویزیون فقط امکان نمایش تری دی رو دارهنقل قول:
-----------------
بهترین سری سونی کدوم هست ؟ hx ؟ ex ؟ nx ؟
می خوام یک hx925 بگیرم ، مناسب تر از اون هست ؟ می خوام بهترین باشه در سری 46 اینج ، بالاتر از این هست ؟
بالاتر از این 46D7000 سامسونگنقل قول:
والا قیمت کردم 46d770 یه همچین چیزی بود حدود 2.900 بود ولی این سونیه 4.500 بود.نقل قول:
نمایندگی سونی در ایران بیجهت گرون میده قیمت جهانی آنها یکی است.نقل قول:
خب متاسفانه من باید از ایران بخرم ، مطمئن هستید از لحاظ امکانات و بازده تفاوتی باهم ندارند ؟نقل قول:
اگر بشه می خوام d8880 پیدا کنم ، اگه بتونم پیدا کنم
بهترین سری سونی HX هستش.نقل قول:
بهترین مدل سونی در سال 2011 مدل HX925 هستش.بهترین LED در سال 2011 هم هست!
منتها طبق معمول قیمت تی وی های سونی بالاست.
بهتر از D8880 هست ؟نقل قول:
توجه کنید که D8880 همون D8000 هستش! HX925 هم ورژن آسیایی HX929 هست!نقل قول:
رده بندی بهتربن LED ها از دید Cnet :
کد:http://reviews.cnet.com/best-led-tvs/?tag=
یعنی
Samsung D7770
LW57000
توی لیست بهترین ها نیستند ؟
فرق سری d با c چیه تو سامسونگ ؟
چرا هستن من تو cnet دیدم ولی اون بالا بالاها نیستنولی سامسونگ جلوتره.شما اصلا نمیتونی او سونی رو با این دوتا مقایسه کنی چه از لحاظ قیمت و چه کیفت.شما میتونی اینو با vt30 پاناسونیک یا d8000 پلاسما مقایسه کنی نه دیگه با LW5700.در ضمن بهترین led است که cnet اونو انتخاب کرده.توصیه میکنم اگه میخوای سونی بگیری برو از بانه بگیر .نقل قول:
سلام.
دوستان عزیز سونی مدل ZX1 در ایران هست؟
اگر هست قیمتش چنده؟
.........................نقل قول:
سلام
عزیز این مدل تنها مدلی هست که سونی به عنوان فول ال ای دی تولید کرده و ساخت ژاپن بود و الان تقریبا 2 سال هست که تولید نمیشه.
قیمت 40 اینچش حدودا 5 تومن بود.:11:
این مدل Full LED نیست و Edge LED هستش :نقل قول:
کد:http://www.sony.co.uk/product/TV-102-40-lcd/KDL-40ZX1#pageType=ProductBenefits
سلام دوستان
یه کمک فوری بکنین ممنون میشم تا فردا میخوام بخرم
ex720 فرمت mkv رو ساپورت میکنه؟
خیر. تی وی های سونی هیچ کدوم ساپورت نمیکنن!نقل قول:
با توجه به این عکس از گوشه هم میتونید سه بعدی تماشا کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سونی میگه بهترین بازه یرای دیدن تصاویر سه بعدی 1 تا 6 متر از صفحه تلویزیون و زاویه افقی 60 درجه از خط عمود بر تصویر و به سمت طرفین هستش!نقل قول:
ببخشید من اطلاعاتم کمه ، اگه تی وی 3 بعدی باشه بدون عینک نمیشه دید؟ یعنی تصویر تار هست؟
بله قابل دیدن نیست به صورت واضح و تصویر تار هستنقل قول:
ممنون. من مد نظرم 40 اینچ هست و 3D هم نمیخوام باشه ولی تو این سایت هم که دوستان دادن تو قسمت ال ای دی همشون ظاهرا 3D هستند! کلا کجا میتونم سرچ کنم؟ اصلا تو رنج قیمت 1 تا 1.5 چیزی گیر میاد؟
دوستان کسی میدونه آیا براویای جدید سونی چه فرمتهائی رو از طریق فلش پخش میکنه ؟؟؟
آیا فایل mkv و avi رو نشون میده ؟؟؟
آخه من شنیدم مدلهای جدید سونی این قابلیت و داره
آیا درست میگن ؟؟
دوستان ببخشید این مدلهای سونی ----T دارن؟ و اگه دارن با سیستم ایران سازگار هست و کار میکنه؟
هم داری تیونر دیجیتال وهمزمان انالوک میباشند؟؟؟
تمامی مدلهای سونی ex720-ex520-nx720-hx820 !
اتفاقا امروز به قصد خرید ال جی ال دبلیو 6500 رفته بودم اخر شب با سونی ای ایکس 720 به خانه برگشتیم؟؟؟
البته برای اشنا خریدم)
واقعا تصویرش در مقابل اکثر برندها وبا توجه به رنج قیمتش معرکه میباشد؟
دوست خوبم به هیچ عنوان توی مدلهای 2011 فعلی سونی ما نتونستیم نه فرمت mkv و نه فرمت avi رو پخش کنیم مدل hx800 nx720 ex520 و حتی بهترین مدل 2011 hx925 هم تا حالا نتونستن حتی با وجود آخرین آبدیت های سونی این دو تا فرمت رو پخش کنننقل قول:
مشکل دیگه سونی نخوندن زیر نویس فارسی هست که توی همه مدلهای بالا با آخرین آبدیت فریمور هم مشکل حل نشده
مشکل دیگه سونی پشتیبانی از فقط و فقط فرمت fat32 روی فلش
اما اگه من بخوام بازم تی وی بگیرم به غیر از سونی هیچی نمیگیرم باید ببینی توی خونه تا متوجه بشی
کیفیت کار آیی عالی و رتگ باور نکردنی من فیلم 1080p رو با وایر لس روش ریت کردم باید تصویر رو میدید اصلا زنده بود زنده زرد عالی قرمز شفاف مشکی واقعی و سفید محشر
بهترین تیونر دیجتال رو سونی داره مطمئن باش از قبل فعالهنقل قول:
اگه نبود فقط باید آبدیتش کنی ونه نیاز به منو مخفی داره ونه هیچ دنگ و فنگ دیگه ای که هیچ چیز خاصی هم نیست آبدیت رو از سایت سونی میگیری میریزی رو فلش میزنی به تی وی خودش همه کار رو انجام میده یه اوکی خالی هم نمی خواد
من الان دارم از دیجیتال اینتر نالش استفاده میکنم به راحتی
دوست خوبم یه مطلب دایویکس تی وی دوستت رو ریجیستر کن تا بتونه divx رو ساپورت کنه تاپیکش رو من خودم زدم این قدر حال میده فیلم رو با فرمت mkv میدی تو نرم افزار بعد با divx بهت میده میریزه روفلش بزن به تیوی حالش رو ببر البته یکیم افت کیفیت رو داره ولی خوبهنقل قول:
توی این تاپیک آموزشش هست
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6365064&postcount=137
نقل قول:
ممنون دوست عزیز. اگه میشه چند مدل خوب و جدید رو به من معرفی کنید که
3D نباشه و 40 اینچ باشه و تیونر دیجیتال هم داشته باشه. میخوام ببینم با توجه به موارد فوق کف قیمت چند هست؟
مرسی
دوست خوبم تو اشتباه من رو نکن
این تفکر که من که هیچ وقت فیلم 3d نمی بینم پس باید ساده بگیرم اشتباهه
شخصا به این نتیجه رسیدم که تصویری که تیوی 3d میده در حالت ساده بسیار بهتره تا تصویری که تیوی ساده میده
مثلا اگه یه فوتبال رو با nx720 3d ببینی قابل مقایسه با ex520 نیست در حالتی که هردو ساده باشن و بدون 3d ببینی
هرتز بالای تیوی های 3d باعث تصویر دهی بسیار بسیار بسیار بهتر تیوی های سونی میشه
بزرگترین اشکال بهترین مدل 2011 سونی ex520 همین هرتز پایینشه 70 یا 80 بگذریم من مجبورم گاما رو تا آخر پایین بیارم تا بهترین تصویر رو برای فقط فوتبال داشه باشم تاکید میکنم فقط مشکل با فوتباله اوکی
شما پولت رو بیشتر کن و حتما 3d بردار چون بعدا پشیمون میشی من شدم
ما تو خونه نه ازماهواره استفاده میکنیم نه از ست آپ باکس و از همون تیونر دیجیتال خود سونی استفاده میکنیم حتی پلیر هم نداریم اما موضوع اینه شما باید د رهر صورت بهترین تصویر ممکن تا کید میکنم ممکن رو داشته باشی پس زود تصمیم نگیر
و زود خرید نکن
من فعلا برات بهترین پیشنهادم nx720 3d
اگه میتونی بیشتر هزینه کنی برو سراغ hx925 زندگی تصویره همتا نداره
تی وی های سونی 2011 فرمت mkv را پخش نمیکنند ولی فرمت avi را پخش میکنند
من با سونی ex520 فورمت avi را پخش میکنم.مشکلی نداره
درود دوستان
من یک کلیب شادمهر جدیترینش رو با بیت ریت 8000 کیلو بیت از نت گرفتم با حجم 250 مک برای 4 دقیقه؟
پسوند فایلش m k v بود لی فقط من پسوندش رو به mp4تغیر دادم فقط همین خیلی راحت بخش کرد؟
روی مدل ex520-and7203dمن تست کردم
-------------------------------
ممنون دوست من. آخه مساله اینه که من تی وی رو برای خودم نمیخوام و زیاد روش حق انتخاب ندارم. برای خونه خودمون میخوام ولی چون من اصلا هیچوت نیستم و تی وی نگاه نمیکنم و همش پدر و مادرم نگاه میکنن و اونها هم که اهل عینک و 3D و اینها نیستن تازه بیشتر هم تی وی داخلی میبینن و گاهی هم شبکه های بلاد کفر!:31: برای همین نه میخوان با کمترین هزینه چیز خوبی بگیرن و اصلا ممکنه سامسونگ بگیرن! برای همین من دنبال یک چیز خوب تو سونی هستم :20:نقل قول:
نقل قول:Supported File Formats for USB Compatible Sony TVsنقل قول:
Article ID:461522(modified 30 Jun 2011)
Applicable Models
KDL-22EX420, KDL-22EX423, KDL-26EX420, KDL-26EX423, KDL-32CX520, KDL-32CX523, KDL-32EX420, KDL-32EX520, KDL-32EX523, KDL-32EX720, KDL-32EX723, KDL-40CX520, KDL-40CX523, KDL-40EX520, KDL-40EX523, KDL-40EX720, KDL-40EX723, KDL-40HX820, KDL-40NX720, KDL-40NX723, KDL-46CX520, KDL-46CX523, KDL-46EX520, KDL-46EX523, KDL-46EX720, KDL-46EX723, KDL-46HX820, KDL-46HX920, KDL-46HX923, KDL-46HX925, KDL-46NX720, KDL-46NX723, KDL-55EX720, KDL-55EX723, KDL-55HX820, KDL-55HX920, KDL-55HX923, KDL-55HX925, KDL-55NX720, KDL-60EX720, KDL-60NX720, KDL-65HX920, KDL-65HX923, KDL-65HX925
You can enjoy video, audio and image files on your TV from USB devices. See the chart below for supported file formats:
Enjoy media files from a USB device, such as a digital camera, MP3 player, or USB storage device, connected to the USB input on the TV.
Legend:
O = Supported
X = Not Supported
Category
File Type
File Extension
USB
Video
MPEG-1 .mpg
O
MPEG-2 (PS, TS) .mpg, .m2t
O
MPEG-2, AVCHD .m2ts, .mts
O
MPEG-4 (Part 2, 10), MP4 .mp4
O
DivX SD (Home Theater profile 3.0) .divx, .avi
O
Xvid .avi
O
WMV, Asf .asf, .wmv
O
DivX HD .divx, .avi
X
OGG .ogv
X
3gpp/3gpp2 .3gp, .3g2
X
DivX HD plus, MKV .mkv
X
RealMedia .rm, .rmvb
X
MOV .mov
X
FLV .flv
X
MVC .mvc
X
Music
LPCM .wav
X
MPEG-1 Audio Layer-3 .mp3
O
WMA, Asf .wma
O
- .aac
X
Image
JPEG .jpg, .mpo, .arw
O
*1 PNG .png
X
Note: Not all files are guaranteed to play.
*1: Supported for DCF2.0/Exif 2.21 (YCbCr 4 4 : 4 : 4 4 is not in this specification).
منبع:
دقیقا همه چیز گویاست(تفاوت تصاویر sd ,hd رو هم که خدا رو شکر همه میدونن)کد:http://www.--------------.com/support/compatibility/461522/product/kdl-46ex520
دوست خوبم شما تصو میکنی با تی وی 3d iهمیشهع باید عینک بزنی نه شما میتونی بدون عینک و با حالت 2d (معمولی ببینی) پس نیازی نیست همیشه پدر و مادر محترم شما با عینک بشینن پای تیوی اما اون هزینه که گفتی یه چیز دیگه استنقل قول:
اما خدایی نکرده نری سراغ سامی ببین من کارم الکترونیکه
درسته اولی ال سی دی دنیا رو سامی زده قبول اما همیشه پرچمدار پنلهای دنیا سونی بوده مثلا توی سیتم های سوتی پایونر یا جی وی سی ولی پنل از سونی کمتر نگیر چون حالا تصاویر شاید اونم فقط شاید یکسان به نظر بیان اما فکر 5 سال دیگه رو بکن که افت کیفیت ها شروع میشه
ضمنا تولید رنگ با موتور ایکس ریلیتی سونی رو مگه میشه رها کرد رفت سراغ سامی