من هم درست مشکل شما رو داشتم . یه بار دیگه از اول این مرحله رو رفتیم اینبار دیدم که ورودی غار اصلا بسته نشده. شما هم امتحان کنید و دوباره این مرحله رو از اول برید شاید مشکلتون حل شه.نقل قول:
Printable View
من هم درست مشکل شما رو داشتم . یه بار دیگه از اول این مرحله رو رفتیم اینبار دیدم که ورودی غار اصلا بسته نشده. شما هم امتحان کنید و دوباره این مرحله رو از اول برید شاید مشکلتون حل شه.نقل قول:
خوب از سیو استفاده کنیننقل قول:
عزیز واقعا ممنون ولی میشه یه خواهشی کنم ؟نقل قول:
جان بچت توی یه سایت دیگه آپلود نکن! من نمیدونم شماها چه خیری از این رپیدشیر دیدین !
این همه سایت آپلود حالا همه گیر دادن به رپید شیر .
خواهشا یه جای دیگه آپلود کن .
رو چشم شما امر کن تا چند دقیقه دیگه میزارم.نقل قول:
اقا من تو مرحله دوم توی اون کشتی گیر کردم یه علامتی روی صفحه میاد به شکل یک جت چنگی که زیرش یک انفجار رخ داده اونجا چیکار کنم من؟
علیرضا جان یه عکسی بزار .
اینطوری اصلا معلوم نیست کدوم مرحله هستی .
عكس بزار عزيزنقل قول:
صد در صد بازی من قاطی کرده من رفتم جایی که گیر کرده بودم دریچه ی غار بسته بود گفتم شاید بازی قاطی کرده بازم مرحله رو ریستارت کردم حالا رفتم ساختمونی که باید اون دختره رو نجات بدم و 2 تا تانک منفجر کنم اینکارا رو میکنم ولی اولا روی نقشه علامت اشتباهی رفته تو یه ساختمون دیگه یعنی علامت سبز روی یه ساختمون دیگست و یکیشم اینه که طبقه ی بالا یه نفر مونده هر چقدر با اصلحه و حتی آر پی جی میزنمش نمیمیره:18:بازی هم روون اجرا میشه اینم سیستم منه
VGA:7900 GT 256 MB/256 BIT
RAM:2 GIG DDR2
CPU:3000 INTEL FULLCASH
البته سی پی یو کمی کمه ولی بازی روون هستش فکر نمیکنم از سیستمم باشه راستی بازی مال شرکت تاکین هستش:13:
موفق باشید.
Hitman67
عزيزم كارت گرافيكت آپديت كن اگه خوب نشد اشكال از بازي وهمون...راستي هروقت خواتي بازي بخري از شركت باران بخر .نقل قول:
ببخشید هی مدام سوال میکنم ولی میخواستم بپرسم که فولدر سیو کرایسس در کدوم مسیر هستش من نتونستم پیدا کنم.
بازم ممنون.
پوشه ذخیره این بازی در My Documents و پوشه My Game قرار داره.نقل قول:
در ضمن اون مرحله رو از اول رفتی یا نه
بله رفتم ولی متاسفانه دریچه ی غار بستست من میرم اون دختره رو آزاد میکنم بعد میرم پیش اون کامیپوتر بعد روی نقشه علامت سبز جاش عوض میشه میره روی Cave System بعد که میرم اونجا فقط اون سیاهه اونجاست منم باهاش میرم ولی دریچه ی غار همچنان بستست:13:نقل قول:
هر کس تواین بازی مشکل داره وبراش سخت شده میتونه با ترینر بره این هم لینک دانلود ترینر
کد:http://www.mofunzone.com/game_trainers/crysis.shtml
ببخشید من آخرای بازی یه جا گیر کردم .
یه قول بیابونی ! اومده روی کشتی و هرچی هم بهش میزنم نمیمیره .
با Tac Gun هم هرچی میخوام بهش بزنم میگه هدفی نیست که روش قفل کنه .
یه نوچه ی این قوله هم هی میزنه به ما . هر چند وقت یه بار هم این قوله ما رو میگیره یه مشت و مالی میده !
میشه یه راهنمایی بکنید ؟
on ghole ro bayad ba tofange maemoli bekoshish yani tac gun felan ehtiaj nadari vali ono ke koshti ye ghole dige miad ke ono bayad ba tuc gun bezani:20:نقل قول:
عزیز چقدر بزنم بهش ؟!نقل قول:
on ghole ro bayad ba tofange maemoli bekoshish yani tac gun felan ehtiaj nadari vali ono ke koshti ye ghole dige miad ke ono bayad ba tuc gun bezani
باور کن انقدر زدم دیگه خسته شدم .
رفتم نزدیکش با ShutGun انقدر زدم دیگه تیر نموند !
دیگه هیچ اصلحه ای نمیمونه که بزنمش ! اون هم هی منو میگیره و هی میزنه این طرف و اونطرف !!!
باید به جای خاصی بزنم ؟
به بازوی اون توجه کن یه چیز عجیبی تکان میخوره وتیر میزنه اون نشونه بگیر وبزنش توجه رو دوتا بازوش هست.نقل قول:
taeid mishe :27:نقل قول:
دوستان عزیز دیشب بازی رو تموم کردم .
خیلی حال داد . ولی معلوم بود که تموم میشه !
احتمالا اینم 3 گانه بشه . خدا رحم کنه به ورژن های بعدی که چه سیستم هایی لازم دارند .
خلاصه ممنون از همگی .
موفق باشید .
بازم سلام خدمت همه دوستان . :20:
دوستان من هر چی به این ......... تیر میزنم نمیمیره :19: دیگه دارم دیوونه میشم .:weird: بیشتر از 200 بار بهش
شلیک کردم . راستی این مرحله آخرشه ؟؟
این عکسش :
کد:http://i7.tinypic.com/8ezos9s.jpg
راستی با همین اصلحه ای که الان تو عکس دسته طرفه باید بکشمش یا نه ؟؟
ببین از همونجا که تیر میزنه باید بزنی به همونجاشنقل قول:
بعدش که سپرش نابود شد با تفنگ خوشگل که برداشتی بزنش
ببین این یکمی سخته .نقل قول:
اول باید به اون قسمت هایی که تیر می اندازه تیر بزنی که اون سفینه ی شما بتونه بره جلو .
بعد که سفینه شما رفت جلو 2 ، 3 تا از این جک و جونور ها میاد که باید بزنیشون .
بعد که اونا رو زدی باید با Tac Gun اون یه طرفی که دیگه Sheild نداره رو بزنی .
واسه اون طرفش هم همینطور .
ادیت شد!!!
خوب اوراکل جان هم که تمومش کرد دیگه کی تموم کرده.نقل قول:
بروبچ من بازي رو تا اونجايي كه همي چي ييهو يخ ميزنه رفتم ولي ويندوزم مشكل داشت مجبور شدم عوضش كنم قبلشم تو My Document سيو بازي هام رو برداشتم ولي سيو اين بازي رو نديدم گفتم حتمآ تو خوده بازيه الان كه ويندوز عوض كردم سيوام پريده ميخواستم ببينم واقعآ تو درايو C بوده اگه بوده كه لطف كنيد Save بازي رو تا اون مرحله واسم بزاريد.ممنون ميشم
این هم سیو گیم کامل کرایسیس تقدیم به شمانقل قول:
کد:
http://rapidshare.com/files/75355487/arnold_ab.exe
پسورد:arnold_ab
نقل قول:
دوستاني كه بازي را تمام كردند لطف كنن منو راهنمايي كنن.من تو مرحله يخبندان جنگل گير كردم جايي كه بايد از پرافيت محافظت كنم تا يخ نزنه اونجا منابع حرارتي ميخواد تا پرافيت گرم بشه اين منابع چي هستند و از كجا پيداش كنم .ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
نقل قول:
روي نقشه يك دايره سبز هست ولي اونجا چيزي نيست . ماشين يا هواپيما يا چيزي هم كه آتيش گرفته باشه وجود نداره . چيكار كنم ؟
دوست من ( متن زیر رو با دقت بخون )نقل قول:
روي نقشه يك دايره سبز هست ولي اونجا چيزي نيست . ماشين يا هواپيما يا چيزي هم كه آتيش گرفته باشه وجود نداره . چيكار كنم ؟
درسته که علامت سبز زده ولی شما باید حواست به Prophet باشه که درجه ی گرمای بدنش صفر نشه .
شما به طرف علامت سبز رنگ حرکت کن . هروقت دیدی دمای بدنش داره میاد زیر 40 و 30 دنبال یه منبع گرما بگرد .
حتما هست . یا ماشین آتیش گرفته . یا چیز دیگه ای .
باید اون مسیر رو ادامه بدید تا یک لاشه سوخته ماشین یا ....... پیدا کنید ...نقل قول:
به احتماله زیاد شما میرید زیره اون پله به جای اینکه برید بالا .... برید از پیشه هلوکپتره دست چپ که جاده هست جاده رو ادامه بده به پل که رسیدی ... رد شو و مرحله تمومه ...
به خدا چيزي نيست كه آتيش گرفته باشه مثل اينكه كسي اين مرحله تمام نكرده
عكس از اونجايي كه هستي بذار
دوستان سلام کمک کنید لطفا.
من تو یه مرحله موندم .
که تو یه اتاق یه کاپیتان ایستاده بعد یهو اون موجودات پرنده عجیب حمله میکنن و خلاصه دمو که تموم میشه تو این اتاق که تقریبا آتیش هم گرفته موندم با همون یارو کاپیتانه و یه عده آدم و یه زنه که داره یه مرده رو به هوش میاره فقط هم یه در هستش که بسته شده و یه کلت هم رو میزه نمیدونم چیکار کنم. همش تو اتاق میچرخم
با سلام به شما عزیزان.من در قسمتی از کرایسیس که از غار خارج می شوم و بعد به محلی از نقشه می روم .وقتی که می رسم از سقف خانه ای می یایم پایین که یه دمو میده که به همه جا نگاه میکنه بعد یه جونور به من حمله می کنه که یکی مثل خودم میاد و به اون شلیک می کنه بعد هم دمو تموم میشه که پرافیت رفته و میگه از پرافیت حفاظت کن اما نه منبع گرمایی هست نه هیچ چیز دیگه.خواهش می کنم کامل برام توضیح بدید حیاتی
منابع گرمایی همون اجسام در حال سوختن هستن. تو مسیرت راحت دیده میشن.نقل قول:
دوستان سلام کمک کنید لطفا.
من تو یه مرحله موندم .
که تو یه اتاق یه کاپیتان ایستاده بعد یهو اون موجودات پرنده عجیب حمله میکنن و خلاصه دمو که تموم میشه تو این اتاق که تقریبا آتیش هم گرفته موندم با همون یارو کاپیتانه و یه عده آدم و یه زنه که داره یه مرده رو به هوش میاره فقط هم یه در هستش که بسته شده و یه کلت هم رو میزه نمیدونم چیکار کنم. همش تو اتاق میچرخم
نه.منبع گرمایی نیست.همه جا سنگه پرافیت هم نیست.من یه جا خوندم باید یه اسلحه پیدا کنم درسته ؟ میشه یه سیو بعد از اینکه از اوجا خارج شدیم بذارید با تشکر.فقط بی زحمت راپید شیر نباشه.بازم ممنون که سریع جواب میدیننقل قول:
خودت رو در حالت "قدرت ماکسیمم" قرار بده. تنها راه خروجی یه در داغون شده هستش. با مشت بهش ضربه بزن!نقل قول:
جدی میگی ؟ همین؟
ایول دمت گرم
نقل قول:تون اون منطقه که محاصره شدی 5 سری به تو و دوستت حمله میشه. سریع همشون رو بکش بعدش مسیر باترکیدن صخره ها باز میشه. از اسلحه دوستت استفاده کنی بهتره.نقل قول:
به خدا همه جارو گشتم اسلحه نبود . نیم ساعت هم واستادم چیزی حمله نکرد تورو خدا اگه سیو بعد از ترکیدن صخره هارو دارید بدید.ممنوننقل قول: