آرسنالی ها شلوغ کردن؟؟نقل قول:
ما فقط و فقط از برد تیممون و ارزشش دفاع کردیم!
همین:11:
آرسنالی ها شلوغ کردن؟؟نقل قول:
ما فقط و فقط از برد تیممون و ارزشش دفاع کردیم!
همین:11:
دوست من زمانی که شما می بینید ژاوی و انیستا توی فاصله کم به هم پاسهای کوتاه میدن، نه دلیلش بالا بردن آمارشونه، نه تحقیر کردن حریف، نه عصبی کردن حریف. شما کافیه توی همون 2 ثانیه به حرکت بدون توپ بقیه بازیکن ها نگاه کنید متوجه میشید دلیل اون پاس ها چیه.نقل قول:
کلا مهمترین چیزی که بارسا رو از همه تیم ها متمایز می کنه، و مهمترین چیزی که از زمان گواردیولا تغییر کرد، بازی بدون توپ بازیکن های بارسا است. اینجا جاش نیست وگرنه میشه بحث دقیق کرد درباره دلیل این پاس های کوتاه و بازی بدون توپ بقیه بازیکن ها. و البته این پاسها مشخصا "بی فایده" نیستن، شاید "باب میل" بعضی افراد نباشن (همونطور که خودتون هم بعدا گفتید!) و بعضی ها از این شیوه خوششون نیاد، ولی بی فایده نیست.
Full Credit ولی انصافا زیادی شلوغش کردید.نقل قول:
درسته که طرفدارهای آرسنال زیادی خوشحال هستن :دی ولی برد 2-1 خونگی نتیجه فوق العاده ای نیست. اگه یه تیم مثل بنفیکا رو هم 2-1 برده بودید خیلی باید برای بازی برگشت نگران می بودید (که مسلما هستید) ، بارسا که جای خود داره.
----------------------------------------------------------
یک آمار جالب (شاید قبلا گفته شده باشه!) ، ولی بارسا امسال در 10 بازی موفق به برد نشده، و در 8 بازی از این 10 تا پویول غایب بوده. تاثیر روانی پویول روی تیم غیر قابل انکاره.
خیلی سعی کردم پست ندم، اما نشد!نقل قول:
مشکل اصلی اینه که طرفدارای بارسا اینجورین:
باختیم، اما گلتون شانسی بود
باختیم، اما داور فلان بود
باختیم، اما گلتون رو ضد حمله بود، یا شانسی!
باختیم، اما ....
سلام
یه سوال کمی بی ربط :
سایت livescore چرا قیلتر شده؟
دوستان سایت مشابهی ندارند معرفی کنن؟
livescore.eu رو بزن که هنوز هیتلر نشدهنقل قول:
داشمنه های مشابهش هنوز کار میکنه فقط comeش هیتلر شده
خواهش ميكنم شما طرفداراي رئال اين حرفا رو نزنين چون خودتون توي حاشا كردن و به گردن اين يكي و اون يكي انداختن رتبه اوليننقل قول:
بارسا 4 بار تو این فصل نباخته که شما 4 تا اما اوردی:27::27:نقل قول:
ضمنا رئالی ها از اب گل الود ماهی نگیرن
اگه از شما بیشتر ندونم در رابطه با آرسنال کمتر هم نمیدونمنقل قول:
من بازیهای این تیم رو هم از سال ۹۴-۹۵ تا الان دنبال میکنم.
ولی چیزی که جالب هست تو خیلی از پستهای طرفداران آرسنال دیده میشه توهین به بارسا هست. که بیربط نمیتونه به نتایج بارسا با این تیم باشه!
در رابطه با قضیه سسک نمیدونم تا کی میخواین به بازیکنا بارسا توهین کنین؟
وقتی خود این بازیکن بارها اشاره کرده که میخواد به بارسا بیاد نمیدونم این وسط چرا بعضیها میخوان آب رو گل الود کنن؟
در رابطه با افتخارات هم لطفا سفسطه نکنین، افتخارات تیمتون کامل مشخص هست.
شما که بعد از هرباخت به داوران و توپ و زمین کج گیر میدین :دینقل قول:
لطف کن تو این مسائل دخالت نکن دوست عزیز و نگران تیم خودتون باشین که به سرنوشت پارسال دچار نشه. چون این تیمتون واقعاً از لحاظه روحی شکنندست متوجه منظورم که میشین؟
نمیدونم چرا این روزها طرفداران رئال هم اینقدر خوشحال هستن :دی
اینم برای طرفدارای بارسلونا که یکم حال و هواشون عوض بشه ،زیادی جوش نزنن
بازی برد و باخت داره ! ایشالله دفعه بعد :27:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=g6Tn0k1tTDc
دوست خوبم یه پست بیار که توهینی شده باشه!نقل قول:
مثل اینکه شما سایته گل نمیرین!
به کانون هواداری تیمتون سر نمیزنین
آدم بعضی از صحبت هاشون رو میشنوه از خودش خجالت میکشه
صبر آدمم حدی داره
شما تا کی میخواین تیم های دیگرو کوچیک بشمارین و تحقیر کنین؟
کی میخواین به تیمه مقابلتون احترام بذارین؟
اگه کسی از توهین شاکی باشه ما باید باشیم نه شما!
چرا بارسلون و بازیکن هاش نمیخوان بفهمن که سسک توی آرسنال خوشحاله؟
چرا نمیخوان بفهمن که سسکبه تیمش متعهده؟
چرا نمیخوان بفهمن که کاپیتانه تیمشه؟
به نظرت درسته که مسی الان بیاد و مصاحبه بکنه که سسک دوست داره بیاد اونجا و سسک ماله ماست و ....؟
توی این موقعیت؟
بین 2 بازی؟
ما به شما توهین میکنیم یا شما به آرسنال و هوادار هاش؟
خسته نشدین از بس بحثه کاتالانو و DNA رو پیش کشیدین؟
سسک رو میخواین؟
هیچ مشکلی نیست
صبر کنین تا تابستون
رقم درخواستی باشگاه رو بپردازین
انصافا قیمته سسک 40 میلیونه؟
همه دیدن که اندی کارول و تورس با چه قیمتی جا به جا شدن!
الانم بحث سر قیمته سسک نیست و رفتن و نرفتنش
بحث سره اخلاق حرفه ایه!
که باشگاه بارسلونا ذره ای رعایتش نکرده
این خبر ترجمه شده سایت کانون هوداری هست که مصاحبه مسی هست :
من دیگه حوصله ندارم حرف هایی که با رنگ قرمز اضافه شده رو پاک کنم(صحبت های مترجم)
نقل قول:
و چند کلمه هم از مادر عروس
با صحبت های اساتید ( ژاوی ، ویا، والدز ) تنها جای صحبت لیونل مسی خالی بود که خدا کمک کرد و ایشان نیز لب به سخن گشودند. کسی که درون زمین به واسطه درخشش جوان گمنام آرسنال در خط دفاع دهانش بسته شده بود، گویا مشکل این موضوع را بازی سازان بارسلونا میداند زیرا در واکنشی غیر عادی از علاقه شدید سسک برای حضور هرچه زودتر در بارسلونا می گوید تا شاید بجای 600 پاس در عرض، یکی پیدا شود در اینگونه بازی ها 2 پاس در عمق برای او بی اندازد !!
مسی می فرمایند " سسک فابرگاس یک بازیکن کلیدی برای آرسنال است و من واقعا می خواهم با او در بارسلونا بازی کنم !! اما این مساله به من بستگی ندارد !! ( خوب یعنی الان ما باید برات چکار کنیم؟؟ )
در نهایت او ( سسک ) آنچه خودش می خواهد و آنچه مردم در بارسلونا به دنبال آن هستند را انجام خواهد داد !!! ( اصل مطلبو بگو چرا طفره میری؟؟ ) اما فکر می کنم علاقه او این است که در بارسلونا باشد چرا که هیچ جا بهتر از اینجا نخواهد بود که او بتواند در آن موفق باشد !!! ( دقیقا مثل دیدار چهارشنبه شب )
شکست در دیدار چهارشنبه ما را اذیت می کند زیرا سزاوار آن نبودیم !! ( اونکه البته، بر منکرش لعنت )
در نیمه اول برای مدتی طولانی واقعا عالی بازی کردیم، به سرعت توپ را به این طرف و آن طرف می بردیم، ( یعنی اون تاکتیکتون بود؟؟ ما فکر کردیم دارید وسطی بازی می کنید ) شرم آور است که نتوانستیم پیروز بازی باشیم !! ( با اینکه شرم می کشید باز این همه فک میزنید؟؟ )
اما کاملا ریلکس هستیم زیرا می دانیم این روند را عوض خواهیم کرد، تنها بک گل برای غلبه بر انها نیاز داریم. ( ما هم تیمو با مایو میاریم واسه شنا لب ساحل، شما یه گل بزنید ما نگاه کنیم )
مهم نیست چگونه این کار را انجام می دهیم. اینکه با گل من باشد یا نه، ( تواضع رو داشته باشید مثال زدنیه ) مهمترین چیز این است که به دور بعد صعود کنیم. ( اگه خدا بطلبه )
ما باید با همان روش بازی کنیم و اگر همانگونه که در نیمه اول در امارات بازی کردیم کار کنیم، شانس فوق العاده ای خواهیم داشت که به مرحله بعد برویم !!! ( شما به همون روش بازی کنید ما خوشحال میشیم )
باید امیدوار بود که من بتوانم یکی دیگر از بازی های فوق العاده ام را ارائه دهم ( بچه های آرسنال دست به دعا بشید که نیاز داره ) و با آن ما می توانیم به مرحله بعد برویم !!!!!" ( خوب اگه ازون شبای فوق العادت نباشه کجا میرین؟ چیز دیگه نمونده بگی؟؟ مسی جان جریان شکیرا با پیکه چی شد؟؟ نظرت در مورد انقلاب مردم مصر چیه؟؟ باراک اوباما بازم میتونه برای ریاست جمهوری رای بیاره؟؟ خوب من الان سوال زیاد دارم جواب اینارو کی میدی؟؟)
کاملا قابل درک است که هواداران آرسنال از سرمربی و ستارگان خود الگو می گیرند و طبیعتا تیم های دیگر نیز اینگونه هستند. پس جای تعجب نیست که نمی توان با هواداران این تیم هم فکری کرد. البته تعداد خاصی از انها منطق لازم را در اختیار دارند، آنهایی که هواداران خود این باشگاه هستند و نه بازیکنان آن !!
منبع مصاحبه: SkySport
نظر من درباره پاسکاری بارسا (فکر کنم قبلا هم یکی دو بار بهش اشاره کردم):
اما اگه بخوایم خیلی کلی به این موضوع نگاه کنیم میبینیم این پاسکاری ها، حفظ توپ برای بارسلونا به همراه داره. این حفظ توپ مالیکیت توپ و میدان رو برای بارسا فراهم میکنه... این مالکیت توپ باعث میشه بازیکنان میانی تیم حریف + دفاع حریف تلاش کنن که مالکیت توپ رو به دست بگیرن... این تلاش باعث میشه فضاهای اندک در دفاع فشرده حریف باز بشه و نهایتا با مهندسی مثل ژاوی مقعیت سازی کنه و بازیکنان سرعتی ای مثل مسی یا پدرو صاحب موقعیت های فوق العاده خطرناکی بشن...
به نظر من برنامه اولیه بارسا برای اکثر بازی هاش همینه و یه جورایی بهش خو گرفته...معتقدم زمانی بارسا متوقف میشه که حلقه ای از زنجیره ی بالا توسط برنامه تیم حریف شکسته بشه... اون موقست که بیراه نیست بگیم، پاسکاری بارسا ارزش فنی زیادی نداره... مثل بازی رفتش مقابل آرسنال (خصوصا در نیمه دوم)
یاعلی:11:
من منظورم شما نبودین اگه دقت کنین جمع نبستم ولی شما یک سر به این سایتنقل قول:مراجعه کنین ببینین که طرفداران آرسنال ( بالای ۷۰% چه راحت به تیم بارسا و طرفدارهاش توهین میکنن و کلا نقد و بر رسی بازیها رو گذاشتن کنار و منتظر هستن تا ببینن کی درباره سسک صحبت کرده و یه تاپیک راه بندازن و شروع کنن به توهین)کد:http://www.highbury.ir/
سایت گل هم شد مرجع؟ نه اصولاً علاقهای ندارم کامتهای طرفداران چه بارسا چه دیگر تیمها رو اونجا بخونم چون همه جور توهین از همشون دیده میشه و تنها مختص برای یک تیم نیست.نقل قول:
شما اگه حتی یک توهین به تیم آرسنال تو این سایت که خودم هم عضوش هستم پیدا کردی قول میدم دیگه مزاحم اوقات شریفتون نشم :دینقل قول:
پ ن: سایت ۲ روز فعلا بخاطر عوض کردن سرور بسته شده.کد:http://www.fcbarca.ir/forum
شما با سسک صحبت کردی که میگی خوشحال هست؟نقل قول:
خود سسک که بازیچه نیست هرکی خواست کوکش کنه. شما بعد از جام جهانی یادته خودش چی گفت؟ پدرش قبل از بازی با بارسا چی گفت؟ ممکن تعهد داشته باشه ولی مطمئن باش قلبش پیش بارسا هست و اگه تا الان هم موند تو آرسنال وقت بخاطر شخص ونگر بوده و باز مطمئن باش به زودی به بارسا بر میگرده.
نقل قول:
اینم اوج شور نویسنده و مترجم این مصاحبه، طرف نشون میده چه شخصیت والایی داره.
مسی میاد اینو بگه؟ Rofl
[HTML]باید امیدوار بود که من بتوانم یکی دیگر از بازی های فوق العاده ام را ارائه دهم ( بچه های آرسنال دست به دعا بشید که نیاز داره ) و با آن ما می توانیم به مرحله بعد برویم !!!!!" [/HTML]لینک انگلیسی این متن رو بدین لطفا چون من خودم تو Sky Sport پیدا نکردم.
همین مصاحبه هست تو سایت گل ولی نه به این شکل که مترجم هر جوری خواست مصاحبه رو ترجمه کنه یاد آرش فرزین داماد علی پروین افتادم :دی
چرا قبول نمی کنید باختید ؟ضمنا ما برای بازی برگشت دست و پا بسته نیستیم که از الان بازنده باشیم........
امیدوارم این دفعه زود شیر اب رو توی ورزشگاه باز نکنین.:26:
خوب پست آخر من پاک شد.
جال اینجاست که من توش فقط یه عکس از سایت هواداران بارسا گذاشته بودم که به فابرگاس، ونگر و هوادارای آرسنال به طور کاملا مستقیم توههین کرده بودن. بی خیال.
ادامه بحث هیچ فایده نداره جز اینکه تاپیک به بیراهه میره چون نه من حرف شما رو قبول میکنم نه شما حرف منو اینجوری باید تا بازی بعدی هی من بگم هی شما بگی.
تا بازی بعدی خوش باشید (تیکه ننداختما کلی گفتم :31:)
مراسم اول بازی و معرفی اسمه بازیکنان
آرسنال - بارسلونا
کد:http://www.mediafire.com/?w84b60qzutgbt3e
موندیم اگه 4 بار میباختین چه میکردین! ضمنا، تو باتلاق زیادی دست و پا نزنین بیشتر پایین میریننقل قول:
نیست شما بعد مساوی تو لالیگا به توپ جمع کنا گیر ندادین!نقل قول:
بجا بود:27:نقل قول:
آرسنال بازی برابر بارسلونا در نیوکمپ را سخت خواهد یافت - گری لینیکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بارسلونا چیز دیگریست
با اینکه آرسنال چهارشنبه شب در امارت بارسلونا را شکست داد ولی گری لینیکر بر این باور هست که توپچیها کار سختی در پیش دارند.
این فوروارد پیشین بارسلونا در مراسم آغاز فروش بلیط فینال لیگ قهرمانان در لندن گفت که بلاوگراناها حتی با یک شکست 2-1 از نخستین بازیشان در یک هشتم پایانی نیز میتوانند این تیم لیگ برتری را کنار بزنند.
به نوشته fifa.com لینیکر گفت: برخی نتایج بسیار خوب رقم خورده است، و البته نتایجی بزرگ از دو تیم شمال لندنی.
من عاشق تماشای بازی بارسا هستم و صادقانه باید بگویم آنها میتوانند که بزرگترین تیم باشگاهی باشند که ما دیده ایم .
هنگامی که از لینیکر پرسیده شد آیا او این حرف را با وجود پیروزی آرسنال میگوید وی گفت: بله همینطور است، ولی این تنها نیمهٔ راه است، و من فکر میکنم آرسنال کار بسیار سختی در پیش دارد زیرا بارسا چیز دیگریست، نه تنها بخاطر روش بازیشان بلکه بخاطر روش سختکوشانه شان.
آنها بازیکنان با استعداد بسیاری دارند، آنها باید ادامه بدهند و دو یا سه بار دیگه لیگ قهرمانان رو بدست آورند تا واقعاً بتوانیم آنها را بهترین تیم تاریخ بنامیم ولی، من فکر میکنم که بگونهای قابل درک چنین کاری را انجام دادهاند.
کد:http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2011/02/17/2357016/arsenal-will-find-it-tough-against-barcelona-at-camp-nou
نقل قول:شما که دست و پا زدین رفتین قعر باطلاق چه احساسی اون زیر دارین؟نقل قول:
به نتایج ۵ تا بازی قبلی تون با بارسا نگاه کنین تا این جور تیکه اندختنا یادتون بره.:46:
دوستان شیرین رئال لطف کنن درباره بازی بارسا نظر ندن چون قداست این تیم لکه دار میشه
یا حق
آنچلوتی: هیچ فشار مضاعفی برای شکست دادن کپنهاگن حس نمی کنم
مربی ایتالیایی به تمجید از تاتنهام و آرسنال برای بازیهایشان در اروپا پرداخته
سایت گل- کارلو آنچلوتی مربی چلسی در صحبتهایی اعلام کرد که هیچ فشار مضاعفی برای کسب نتیجه ایده آل در دیدار مقابل کپنهاگن در لیگ قهرمانان اروپا حس نمی کند.این در حالی است که چلسی شنبه شب در دیداری خانگی مقابل اورتون تن به شکست داد و از گردونه رقابتهای جام حذفی انگلیس حذف شد.
چلسی روز سه شنبه در رقابتهای دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، مقابل اف سی کپنهاگن قرار خواهد گرفت و آنچلوتی در صحبتهایی به رغم حذف تیمش در جام حذفی احساس نگرانی نمی کند.
آنچلوتی به اسکای سپورت گفت: «هیچ فشار مضاعفی حس نمی کنیم، ولی تیم کپنهاگن را به خوبی می شناسیم. آنها تیم خوبی هستند که کاملا منسجم و قوی هستند. کپنهاگن تیمی با دینامیک است که با سرعت بالایی بازی می کند. مهم است که خود را برای این بازی به خوبی آماده کنیم و شجاعت بازی کردن داشته باشیم.»
این درحالی است که تاتنهام و آرسنال هفته گذشته نمایشی خیره کننده را در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به اجرا گذاشتند و توانستند میلان و بارسلونا را از پیش رو بردارند. همین موضوع سبب شد تا آنچلوتی زبان به تمجید از حریفانش در لیگ برتر بگشاید: «تاتنهام و آرسنال بازیهای فوق العاده ای را به نمایش گذاشتند. آنها به نتیجه فوق العاده ای مقابل بارسلونا و مقابل میلان دست یافتند. رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا رقابتهای سختی است و هر تیمی این فرصت را دارد تا نهایت تلاشش را به کار گرفته و به پیروزی برسد.»
2011/2/20کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/02/20/2360554/%D8%A2%D9%86%DA%86%D9%84%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%DB%8C%DA%86-%D9%81%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%B6%D8%A7%D8%B9%D9%81%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%DA%A9%D9%BE%D9%86%D9%87%D8%A7%DA%AF%D9%86-%D8%AD%D8%B3-%D9%86%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%85
خواسته آنچلوتی و ونگر از یوفا: کاهش قیمت بلیط فینال لیگ قهرمانان اروپا
اتحادیه فوتبال انگلیس پای خود را از تصمیم گیری در مورد قیمت بلیط فینال کنار کشید
سایت گل- کارلو آنچلوتی، مربی ایتالیایی چلسی و آرسن ونگر مربی فرانسوی آرسنال هر دو در مورد قیمت بالای بلیط فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا که در ومبلی برگزار می شود صحبت کرده اند.
طبق گزارش منتشره در گاردین، این صحبتها فشاربیشتری را برروی یوفا که با همکاری اتحادیه فوتبال انگلیس قیمت بلیطها را تعیین کرده وارد خواهد آورد.
این در حالی است که مایکل برونسکیل، سخنگوی فدراسیون هواداران فوتبال در صحبتهایی اعلام کرد که قیمت های بلیط فینال« واقعا عصبانی کننده است.»
آنچلوتی درواکنش به تصمیم یوفا گفت:« این خیلی گران است. یوفا می خواهد پول دربیاورد ولی این دیگر بیش از حد است و امیدوارم که یوفا قیمت بلیط را کاهش دهد ولی فکر نمی کنم که این اتفاق صورت پذیرد.»
ونگر هم در واکنش مشابهی گفت:« من شخصا موافق بلیطهای ارزان قیمت برای چنین سبک فینالهایی هستم.چون نباید انتخابی از میان درآمدزایی های مختلف در شرایط ویژه ای در ورزشی به این محبوبی داشته باشیم.دست کم باید بلیط های بخش عمده ای از ورزشگاه را با قیمتهای قابل دسترس به فروش برسانید.»
این در حالی است که مسئولان اتحادیه فوتبال انگلیس پای خود را از این بازی کنار کشیده اند و اعلام کرده اند که مسئولان یوفا حرف نهایی را در مورد قیمت این بلیط زده اند.
ارزان ترین بلیط برای دیدار فینال این دوره رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه ومبلی 176 پوند است و گران ترین بلیط 326 پوند می باشد و اکنون صحبتهایی به گوش می رسد که ممکن است سران یوفا تصمیماتی برای تغییر ساختار قیمت گذاری انجام دهند.
سران یوفا سعی در آن دارند که از انتقادات بکاهند و اعلام کرده اند که قیمت بلیط ها از فینال سال گذشته ورزشگاه سانتیاگو برنابئو افزایش یافته است.
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/02/19/2359080/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A2%D9%86%DA%86%D9%84%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D9%88%D9%86%DA%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%DB%8C%D9%88%D9%81%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%B7-%D9%81%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84-%D9%84%DB%8C%DA%AF
2011/2/19
کریس رونالدو: اکنون باید روی بازی مقابل لیون تمرکز کنیم
ستاره پرتغالی رئال بعد از پیروزی شب گذشته تیمش مقابل لوانته اعلام کرد اکنون باید روی بازی مقابل لیون تمرکز کنند
سایت گل- کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال، بعد از پیروزی شب گذشته تیمش مقابل لوانته اعلام کرد اکنون باید روی بازی مقابل لیون تمرکز کنند.
شاگردان مورینیو با گل های بنزما و کاروالیو از سد لوانته گذشتند و به این ترتیب اختلاف شان با بارسا در صدر جدول را به دو امتیاز کاهش دادند. رئالی ها این هفته در لیگ قهرمانان اروپلا باید مقابل لیون قرار بگیرند.
رونالدو در مصاحبه با خبرنگاران گفت: "ما نمی توانستیم گل های بیشتری به ثمر برسانیم زیرا آنها با نفرات زیادی دفاع می کردند. بازی دشواری بود اما همه چیز خوب پیش رفت. اکنون به بازی روز سه شنبه که دیدار مهمی است، فکر می کنیم. اما فکر می کنم همه چیز خوب پیش خواهد رفت. لیون تیم پیچیده ای است. آنها در لیگ فرانسه خوب نتیجه نگرفته اند اما همیشه به یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ می رسند.
من مطمئنم که می توانیم بازی خوبی مقابل آنها ارائه دهیم. "
دو تیم فصل گذشته نیز در همین مرحله از رقابت های لیگ قهرمانان مقابل هم قرار گرفتند که تیم فرانسوی موفق شد در مجموع دو دیدار 2-1 به پیروزی برسد و راهی مرحله بعد شود.
By Behnam Jafarzadeکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/02/20/2360705/%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88-%D8%A7%DA%A9%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%AA%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85
2011/2/20
IRIB TV3
سهشنبه 03/12/1389 ساعت 23:15
ليگ قهرمانان اروپا يک هشتم نهايي
لیون - رئال مادريد
کپنهاگن - چلسي
چهارشنبه 04/12/1389 ساعت 23:15
ليگ قهرمانان اروپا يک هشتم نهايي
اينتر ميلان - بايرن مونيخ
مارسي - منچستر يونايتد
يكشنبه 1 اسفندکد:http://www.varzesh3.com/
بارسا اگه حذف هم بشه بازم از ارزش هاش کم نمیشه هیچ کس نمیتونه بگه که بارسا تیم کوچکیه!!!بار ها ثابت کردن که توانایی هاشون بیشتز از اون چیزیه که میبینین!!!
بازی برد و باخت داره....و هنوز 90 دقیقه تو نیو کمپ مونده...!!!
دوستان بحث بازی رفت رو باید تموم کرد، هر اتفاقی ممکنه تو بازی برگشت بیفته ولی نباید با یه برد این همه جبهه گرفت. بازی برگشت مطمئنا بازی خسته کننده ای نمیشه ولی باید قبول کرد که احتمال برد بارسا خیلی خیلی بیشتره ولی بازم میگم هر اتفاقی ممکنه بیفته، چه بسا ممکن با گل خود سسک از رقابتها حذف بشه بارسا.
منم موافقم بهتر هست بحث بازی بارسا رو تموم کنیم و ببینیم تو نیوکمپ چی کار میکنه( به امید خدا بارسا حذف میشه)نقل قول:
باید دید بایرن که این روزها اماده هست به اینتر چند تا میزنه
برید بالا بیاد پایین منچستر قهرمان میشه چه آرسنال بیاد بالا چه بارسا:5:
آواتارت عکس آلمان نازیه بعد طرفدار یه تیم انگلیسی هستی که نازیا باهاشون در جنگ بودن:31:نقل قول:
چه تناقضی:31:
البته من طرفدار بایرن هستم ( یکم تابلوست نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولی به نظرم بایرن تا نیمه نهایی بیشتر نمیاد.
شانس آرسنال و رئال بیشتره اونم به خاطر مربی های فوق العاده ای که دارن ( ونگر و مورینیو )
امیدوارم حداقل مثل سال قبل نشه که یک تیم تدافعی بیاد قهرمان بشه و به همه (بخصوص من) ضد حال بزنه.
نه...این طوری نگید هیچوقت....اون تیمی که میگی هم طرفدار داره الان میاد شاکی میشه....به هر حال تیم شما هم به صورت کاملا عادلانه که نیومد بالا...تو مسابقاتی هم جاهایی بد بود و به نفعش شد...این که نمیشه...اینتر پارسال هم تیم خوبی بود...فوتباله و هزار اتفاق...یه توپ میره تو گل یه توپ نمیره....شاید تو مراحل قبل توپ هایی نرفت تو گل شما که بایرن حذف بشه...اینجوری که نمیشه....به هر حال نباید قهرمانی اینتر رو زیر سوال ببرید:11:نقل قول:
پپ گوارديولا: ما به دنبال جك ويلشر نيستيم
ستاره جوان آرسنال در ديدار هفته گذشته آرسنال- بارسلونا كه با پيروزي 2-1 تيم لندني به پايان رسيد، به عنوان ستاره ميدان انتخاب شد.
سايت گل- پپ گوارديولا، سرمربي بارسلونا تاكيد كرد تاكنون هيچ تلاشي براي خريد جك ويلشر، ستاره جوان آرسنال، انجام نداده است.
ويلشر در رقابت هاي اين فصل بازي هاي بسيار خوبي براي توپچي ها به نمايش گذاشته و گفته مي شود مورد توجه بارسلونا نيز قرار گرفته است. او در ديدار هفته گذشته آرسنال-بارسلونا كه با پيروزي 2-1 تيم لندني به پايان رسيد، به عنوان ستاره ميدان انتخاب شد.
گوارديولا اين بازيكن را مورد ستايش قرار داد اما گفت قصد ندارند هيچ بازيكني از آرسنال حتي سسك فابرگاس را به خدمت بگيرند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت: "او بازيكن فوق العاده اي است.، يك بازيكن بزرگ براي آرسنال و ونگر هيچ وقت بازيكنان خوبش را نمي فروشد.
آرسنال تيم فوق العاده اي است. من هيچ وقت به اين تيم بي احترامي نكرده ام. آنها تيمي بزرگ با يك مربي فوق العاده هستند و حريفي بسيار دشوار محسوب مي شوند. ديدار برگشت بازي بزرگي خواهد بود."
By Behnam jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/02/21/2362395/%D9%BE%D9%BE-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%8A%D9%88%D9%84%D8%A7-%D9%85%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%AC%D9%83-%D9%88%D9%8A%D9%84%D8%B4%D8%B1-%D9%86%D9%8A%D8%B3%D8%AA%D9%8A%D9%85
2011/2/21
خاوير زانتي: ديدار اين هفته مقابل بايرن مونيخ با فينال سانتياگو برنابئو متفاوت است
كاپيتان آرژانتيني نرآتزوري معتقد است تيمش براي صعود به مرحله بعدي چمپيونز ليگ بايد نمايش قدرتمندانه اي ارائه دهد.
سايت گل- خاوير زانتي، كاپيتان اينتر، معتقد است ديدار اين هفته تيمش مقابل بايرن مونيخ در ليگ قهرمانان اروپا بسيار دشوار خواهد بود زيرا تيم باواريايي به دنبال گرفتن انتقام شكست سال گذشته در فينال اين رقابت هاست.
كاپيتان آرژانتيني نرآتزوري معتقد است تيمش براي صعود به مرحله بعدي چمپيونز ليگ بايد نمايش قدرتمندانه اي ارائه دهد.
او در مصاحبه با شبكه راي گفت: "وقتي كسي از بازي اينتر-بايرن حرف مي زند، ذهن سريعا به ديدار سال گذشته در مادريد برمي گردد اما بايد بدانيم كه اين دو ديدار كاملا متفاوت هستند."
اينتري ها همچنين به دنبال قهرماني در سري آ هستند و زانتي معتقد است تيمش مي تواند ميلان را از صدر جدول پايين بكشد.
"رقابت قهرماني بسيار دشوار خواهد بود اما ما همچنان از شانس زيادي برخورداريم. ما در بازي اين هفته سه امتيازي حياتي مقابل كالياري به دست آورديم."
By Behnam jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/02/21/2362314/%D8%AE%D8%A7%D9%88%D9%8A%D8%B1-%D8%B2%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%8A-%D8%AF%D9%8A%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%8A%D9%86-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D9%86-%D9%85%D9%88%D9%86%D9%8A%D8%AE-%D8%A8%D8%A7-%D9%81%D9%8A%D9%86%D8%A7%D9%84
2011/2/21
باستين شواين اشتايگر: مي خواهيم شكست سال قبل مقابل اينتر را جبران كنيم
در حالي كه دو تيم دو روز ديگر در ورزشگاه سن سيرو مقابل هم قرار خواهند گرفت، باستين شواين اشتايگر، ستاره خط مياني باواريايي ها، مطمئن است تيمش مي تواند حريف ايتاليايي را پشت سر بگذارد
سايت گل- تيم بايرن مونيخ چهارشنبه شب در ديدار رفت مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا به مصاف اينتر مي رود و بازيكنان اين تيم بيش از هرچيز به گرفتن انتقام شكست در فينال سال گذشته چمپونزليگ از حريف ايتاليايي فكر مي كنند.
در حالي كه دو تيم دو روز ديگر در ورزشگاه سن سيرو مقابل هم قرار خواهند گرفت، باستين شواين اشتايگر، ستاره خط مياني باواريايي ها، مطمئن است تيمش مي تواند حريف ايتاليايي را پشت سر بگذارد.
"دو ديدار دشوار مقابل اينتر خواهيم داشت كه چالش بزرگي براي ما خواهد بود. هيجان زيادي براي اين دو بازي داريم. منتظر هستم تا بار ديگر دوستم، لوسيو، را ببينم.
روي كاغذ شانس دو تيم براي رسيدن به مرحله بعد 50-50 است. اما اگر مي خواهيم موفق شويم، بايد سخت كار كنيم. مطمئنم كه توانايي لازم براي صعود به مرحله بعد را داريم. ركورد ما در ديدارهاي رودر رو با اينتر بهتر است.
ما مدت ها به شكست مقابل اينتر در فينال سال گذشته فكر مي كرديم. شكست در آن ديدار واقعا ناراحت كننده بود. اين فرصت بسيار خوبي است تا آن شكست را جبران كنيم."
By Behnam jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/02/21/2362452/%D8%A8%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%8A%D9%86-%D8%B4%D9%88%D8%A7%D9%8A%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D9%8A%DA%AF%D8%B1-%D9%85%D9%8A-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%8A%D9%85-%D8%B4%D9%83%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D9%8A%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%B1%D8%A7-%D8%AC%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-
2011/2/21
دژان استانكوويچ: بايرن مونيخ را با ريبري و روبن شكست مي دهيم
هافبك صرب اينتر معتقد است تيمش در ديدار اين هفته سن سيرو اصلا كار آساني نخواهد داشت.
سايت گل- دژان استانكوويچ، هافبك صرب اينتر، اعلام كرد تيمش كاملا آماده ديدار اين هفته مقابل بايرن مونيخ در ليگ قهرمانان اروپاست.
علي رغم اينكه اينتر سال گذشته در فينال چمپيونزليگ بايرن مونيخ را از پيش رو برداشت اما استانكوويچ معتقد است تيمش در ديدار اين هفته سن سيرو اصلا كار آساني نخواهد داشت.
فرانك ريبري، ستاره فرانسوي بايرن، در ديدار فينال سال گذشته به دليل محروميت غايب بود اما اين بار مي تواند براي تيم باواريايي به ميدان برود.
استانكوويچ در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت گفت: "تيم ما نسبت به سال گذشته تغييرات اندكي داشته است. من صحبت هاي لوئيس فن خال را شنيدم كه ريبري و روبن مي توانند در اين ديدار به ميدان بروند و اين يك نقطه قوت بزرگ براي آنهاست.
اما براي ما فرقي ندارد، ما هميشه به دنبال پيروزي هستيم. بازي دشواري خواهد بود اما ما در مسير صحيحي قرار داريم. چمپيونز ليگ با سري آ متفاوت است و ما بايد به راه مان ادامه بدهيم."
او همچنين در مورد شانس تيمش براي قهرماني در كالچو گفت: "علي رغم پيروزي ميلان مقابل كيه وو، رقابت قهرماني همچنان پابرجاست. ما هنوز معتقديم كه مي توانيم به قهرماني برسيم."
By Behnam jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/02/21/2362431/%D8%AF%DA%98%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D9%83%D9%88%D9%88%D9%8A%DA%86-%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D9%86-%D9%85%D9%88%D9%86%D9%8A%D8%AE-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D9%8A%D8%A8%D8%B1%D9%8A-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%A8%D9%86-%D8%B4%D9%83%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D9%8A-%D8%AF%D9%87%D9%8A%D9%85
2011/2/21
حکم یوفا: محرومیت 4 جلسه ای برای گتوزو
طبق گزارشهای منتشره، سران یوفا محرومیتی 4جلسه ای را برای ستاره ایتالیایی میلان در نظر گرفته اند
سایت گل- طبق گزارش منتشره در اسکای سپورت 24،سران یوفا به طور کلی جنارو گتوزو، بازیکن خط میانی میلان را از 5 جلسه همراهی تیمش محروم کرده اند. این محرومیت به خاطر رفتار او در جریان دیدار رفت تیمش مقابل تاتنهام که با شکست 0-1 روسونری همراه بود برای گتوزو درنظر گرفته شد.
این محرومیت به دلیل «برخورد غیرورزشی» در پی جر و بحث گتوزو با جو جردن، کمک مربی تاتنهام در پایان مسابقه که با ضربه سر گتوزو به مربی اسکاتلندی ختم شد، در نظر گرفته شد. این ستاره 33 ساله در آن دیدار هم از داور کارت گرفته بود و بدین ترتیب شانس حضور در دیدار برگشت در ورزشگاه وایت هارت لین را از دست داده بود.
پس از جلسه روز 2شنبه مسئولان یوفا، 4 جلسه محرومیت دیگر برای گتوزو درنظر گرفته شد و بدین ترتیب او شانس حضور در سایر دیدارهای تیمش در این رقابتها را از دست خواهد داد، مگر اینکه میلان به فینال این رقابتها برسد و در غیراین صورت، این ستاره ایتالیایی باید در انتظار دیدارهای فصل بعد این تورنمنت باشد.
این در حالی است که در پایان این مسابقه گتوزو بلافاصله به خاطر این رفتار عذرخواهی کرده بود و اعلام کرده بود که در آن لحظه کنترلش را از دست داده بود.
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/02/21/2362779/%D8%AD%DA%A9%D9%85-%DB%8C%D9%88%D9%81%D8%A7-%D9%85%D8%AD%D8%B1%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA-4-%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%AA%D9%88%D8%B2%D9%88
2011/2/21
مورینیو:قهرمان قهرمانان هستیم/باید با اطمینان از رسیدن به یک چهارم بازی کنیم
سایت گل- ژوزه مورینیو،، مربي رئال مادريد در كنفرانس مطبوعاتي پيش از بازي رئال مادريد و لیون در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا شرکت کرد و در این کنفرانس، کاروالیو و زیدان را در کنار خود می دید. او گفت:« آمار و ارقام مربوط به گذشته است و نباید اجازه دهیم که این آمار برروی عملکرد ما تاثیر بگذارد.نباید فکر کنیم که کار آسانی را پیش رو داریم یا اینکه همین سه شنبه کار را یکسره خواهیم کرد.باید دو بازی خیلی کامل را به نمایش بگذاریم.»
آقای خاص ادامه داد:« ما آماده هستیم و بدون هیچ مشکلی در هر دو دیدار به میدان خواهیم رفت.ما رئال مادرید هستیم، قهرمان قهرمانان در لیگ قهرمانان اروپا و باید با این فشار و با اطمینان از حذف لیون به میدان برویم.»
آقای خاص در ادامه به این نکته اشاره کرد که لیون یادآور خاطراتی بدی برای همه نیست:« همه ما خاطرات منفی ای از این تیم نداریم.من و کاروالیو لیون را حذف کردیم و بعد با پورتو به قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا رسیدیم.کریس هم تجربه پیروزی مقابل این تیم را دارد.تیم ما می داند که باید به کجا برسد.»
مورینیو از برنامه های تاکتیکی اش چیزی نگفت و هیچ سرنخی نداد:« نمی گویم که کدام 11 بازیکن به میدان می روند ،چون مطمئنم که کلود پوئل هم دوست دارد ترکیب اصلی تیم ما را بداند.درمورد بنزما، آدبایور، بازی با دو یا سه محور هم صحبت نمی کنم. فقط من می دانم که کدام بازیکنان در ترکیب فیکس تیم قرار خواهند گرفت و حتی خود بازیکنان هم نمی دانند.»
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/02/22/2362934/%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88%D9%82%D 9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D 8%AF-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B7%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D9%85-[/PHP][PHP]http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/02/22/2362949/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%B2%DB%8C-%D8%B2%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C[/PHP]
زیدان عجب تیپی زده:دی ساعتش چشمو گرفت
صحبتهاي Cris مدافع لـیون در خصوص بازي امشب با رئال مادريد
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
كريس مدافع لـیون اعلام كرد كه باشگاه ميخواهد ركورد نباختن مقابل رئال مادريد را حفظ كند
كريس مدافع لـیون در خصوص بازي امشب با رئال در مرحله رفت 1/16 ليگ قهرمانان به AFP گفت:
"ما از 6 بازي كه مقابل رئال انجام داده ايم 3 پيروزي و 3 تساوي بدست آورديم با اين حال هر بازي داستان متفاوت خودش را دارد"
"بازي امشب پيچيده تر خواهد بود چون كه رئال مادريد نميخواهد دوباره در اين مرحله حذف شود .رئال سال گذشته توسط ما حذف شد ولي آنها امسال قدرتمند تر شده اند و رقيب جدي براي تيمها به شمار ميايند"
"ما كار خودمان را انجام ميدهيم و ما توانايي تيم خود را در زمين نشان ميدهيم .ما به رئال احترام ميگذاريم ولي ميخواهيم به مرحله بعد صعود كنيم"
كريس در سال 2005 در دوبازي مقابل رئال (مرحله گروهي) حضور داشت و توانستند غول اسپانيا را حذف كنند او اميدوار است اين نتيجه تكرار شود.
"اولين بار بود كه مقابل رئال بازي كرده بوديم و بازي كردن مقابل رئال در ليگ قهرمانان يك آرزو بود .گل سومي كه سيلوين ويلتورد به ثمر رساند بسيار تماشايي بود و باعث شد تيم بزرگ اسپانايي را شكست دهيم و آن بازي در خاطراتم مانده است"
کد:http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2011/02/22/2363214/cris-eager-to-keep-lyons-impressive-record-against-real
صحبتهاي كارواليو در خصوص بازي امشب با لـیون
اختصاصي انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
كارواليو مدافع رئال مادريد اعلام كرد كه هدف رئال پيروزي بر لـیون و صعود به مرحله بعدي ليگ قهرمانان ميباشد
كارواليو در خصوص بازي با لـیون به UEFA.com گفت:
"ما ميدانيم اين بازي براي باشگاه و بازيكنان چه قدر اهميت دارد .ما تمام تلاش خود را ميكنيم تا بتوانيم در ورزشگاه لـیون گلزني كنيم تا با نتيجه خوب در بازي برگشت اميد بيشتري به صعود داشته باشيم"
"ما عتماد به نفس زيادي داريم چون ما انگيزه زيادي براي اين مسابقه خواهيم داشت .اگر ميخواهيم باكيفيت بازي كنيم ما نميتوانيم تنها با يك بازي خوب در اين مرحله از اين رقابت ها راضي باشيم "
"ما بايد مقابل لـیون بازي خوبي به نمايش بگذاريم و در مسابقه برگشت در برنابئو نيز كاملا بازي را در كنترل خود داشته باشيم تا بعد از 6 سال ناكامي در اين مرحله 1/16 بتوانيم به مرحله بعد صعود كنيم و هوادارنمان را خوشحال كنيم"
کد:http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2011/02/22/2363202/ricardo-carvalho-keen-for-real-madrid-to-defeat-lyon
اوزيل: "رئال مادريد ميخواهد به فينال ليگ قهرمانان راه يابد"
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
اوزيل هافبك رئال مادريد انتظار دارد بازي مقابل لـیون دشوار خواهد بود ولي مطمئن است كه رئال ميتواند آنها را شكست دهد و به مرحله بعدي ليگ قهرمانان صعود كند
اوزيل علاقه مند است تا رئال به فينال راه يابد و در ورزشگاه ويمبلي بازي كند .
اوزيل در خصوص بازي امشب با لـیون به سايت رسمي باشگاه گفت:
"همه ما انتظار يك بازي دشوار را داريم ولي ما ميخواهيم پيروز شويم و ميدانيم كه ما ميتوانيم .من انتظار دارم موفق خواهيم بود"
"بازيهاي آنها را ديده ام و واقعا تيمشان خيلي خوب است و در سال قبل هم ما را حذف كرده اند . مطمئنا كار را براي ما مشكل خواهند كرد اما مي خواهيم كه شكستشان دهيم "
"تيم به قهرماني فكر مي كند اما بايد آرام به آرام حركت كنيم و به هر بازي در زمان خودش فكر كنيم .ما بايد لـیون رو حذف كنيم چون ميخواهيم به فينال ويمبلي راه يابيم "
اوزيل در خصوص گلزني به ميلان در مرحله گروهي اين رقابت ها نيز گفت:
"زدن اولين گل در ليگ قهرمانان فوق العاده بود .من توجهي به اين نداشتم كه گلم زيبا زده شد يا نه چون ه خوشحال بودم كه اولين گل خود را در مسابقات قهرماني باشگاه هاي اروپا زده ام "
" گلزني هميشه جذاب است مهم نيست كه كجا باشي اما وقتي كه در خانه در مقابل هواداران گلزني كني ويژه تر مي شود . استاديوم به من احساس بسيار خوبي داد "
"ما امسال ميتوانيم به موفقيتهاي بسياري دست يابيم چون بازيكنان بزرگ و سرمربي بي نظيري در اختيار داريم كه براي موفقيت تيم سخت تلاش ميكنند"
کد:http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2011/02/21/2363083/real-madrid-want-to-reach-the-champions-league-final-mesut
بازی رو نشون میده شبکه 3؟
شبکه 3 کیلو چند! بزن lider tv حالش رو ببر:دینقل قول:
آره نشون میده توی سایت football3 زده بود
راستی زیدان الان دقیقا چی کاره ست؟! :31:
روی نیمکت می تونه بشینه آیا؟
وحید جان راستش ما خودمونم نمیدونیم:دی اونورا میچرخه دیگه:27: کلا هرجا بتونه کمک میکنه. مثلا طی صحبت هاش گفته بود لیون رو این چندوقت زیر نظر داشت. تو نقل و انتقالات هم ( مخصوصا سر بنزما ) کمک کرد.نقل قول:
در باره روی نیمکت هم، مورینیو گفته بود میخواد که اون به رختکن نزدیک تر بشه، اما حالا تا چه حد این کار رو کرد یا شد، نمیدونم.
زیدان چه تیپی زده لامصب!
چرا دهنش توی هرکدوم از عکس ها یه شکله ؟ : ))))