دوستان از بین پارسیان و ملت کدومو پیشنهاد میکنید؟
آیا حساب عابر بانک پارسیان سود میاد روش؟
Printable View
دوستان از بین پارسیان و ملت کدومو پیشنهاد میکنید؟
توی هر بانکی اگه حساب کوتاه مدت داشته باشی سود میاد روش، عابر بانک هم میتونی داشته باشی، اما اگه قرض الجسنه باشه خیر.نقل قول:
سلام . چند سوال :
1 - وام ساخت مسکن به ازای هر واحد هست یا طبقه ؟ مثلا من اگه بخوام در یک طبقه 2 واحد بزنم 40 میلیون وام میدن ( 20 میلیون هر واحد )
2 - حسابهای قرض الحسنه بانک ملت (وام ازدواج ) هم وارد قرعه کشی بانک میشه ؟
دو عدد سوال الان پیش اومد برادرجاننقل قول:
سودشون چند درصده؟مثلا 1 میلیون ماهی چند تومن میاد روش؟
آیا حساب عابر بانک همون حساب جاریه ؟
کوتاه مدت عادی 6 درصده. یعنی 1 میلیون میشه ماهی تقریباً 5 هزار تومن!نقل قول:
نه حساب جاری حسابیه که دسته چک میدن بهتون و هر کسی هم نمیتونه این حساب رو داشته باشه. شما تقریباً هر حسابی داشته باشی کارت عابر بانک هم میتونی داشته باشی.
کسی نیست منو راهنمایی کنه؟؟؟نقل قول:
چطوری از طریق اینترنت در بانک ملی میتونم از حساب به حساب دیگه پول بریزم؟؟؟
منظورم کارت به کارت نیست
شماره حساب منظورم هست
سلام
من الان میخوام به یه حساب دیگر از طریق اینترنت از بانک پارسیان کارت به کارت کنم ولی نمیدونم چرا هی ارور میده
میشه بگید باید کدام قسمت سایتش برم؟
بعد یه چیز دیگه وقتی میگه کلمه عبور را وارد کنید باید رمز خود کارت را وارد کنم یا رمز اینترنتی کارت؟
ممنون
کارت مبدا با سایت منتقل کننده باید یکی باشد.
رمز خود کارت را معمولا در اینترنت نمی خواهد رمز اینترنتی منظور است
سلام بچه ها . من می خوام یه وام حدود 5 میلیونی بگیرم . میخوام ظرف مدت دو ماه بتونم این وام رو بگیرم . از چه بانکی می تونم راحت تر وام بگیرم . اگه راهنمایی کنین ممنون میشم .
دوستان کسی میدونه برای باز کردن طرح طلا یا یک همچین چیزی که بانک صادارت تبلیغ میکنه باید حداقل حسابی که باز میکنی چقد باشه ؟ و میشه در مورد سود و .... توضیح بدین ؟
چرا باید شماره حساب با شماره کارت فرق داشته باشه؟ یعنی مثلا کسی بخواد پول به حساب من بریزه باید شماره حسابمو بهش بدم یا شماره کارتمو؟
خب اگه بخواد از طریق فیش واریزی به حسابتون واریز کنه (یعنی از طریق متصدی بانک)، باید شماره حسابتون رو داشته باشه ... اما اگه بخواد از طریق خودپرداز یا اینترنت، براتون کارت به کارت کنه، باید شماره کارتتون رو بهش بدید ...نقل قول:
فلسفهی این جدا بودن حساب و کارت هم اینه که شما برای همهی حسابهاتون (فکر کنم به جز قرضالحسنهی پسانداز واسه قرعهکشی بانک) میتونید کارت عابر بانک دریافت کنید ... در واقع شما اول حساب رو باز میکنید و یه شماره حسابی در اون بانک بهتون تعلق میگیره (که خب سیستم عددی خودش رو داره و اصلاً مثل کارتها 16 رقمی نیست: شامل کد شعبه، نوع حساب و خیلی چیزای دیگه میشه که همهی اینا با عدد در شماره حسابتون مشخص میشن) ... حالا روی این حساب (سرمایهگذاری کوتاهمدت یا انواع حسابهای دیگهی بانکی) میتونید درخواست کارت کنید که اون شمارهی خاص خودش رو داره و این دو تا جدای از هم هستن ...
اگه جدیداً برای افتتاح حساب و دریافت کارت به بانک رفته باشید، دیدید که حتی اگه بگید من میخوام کارت بگیرم هم بهتون فرم افتتاح حساب سرمایهگذاری کوتاه مدت میدن تا پر کنید ...
و وقتی پر کردید، تازه درخواست افتتاح حساب رو دادید !! حالا باید فرم مربوط به درخواست کارت روی حساب کوتاه مدت خودتون رو پر کنید و بدید ...
سلامنقل قول:
کدی که بانک پارسیان به عنوان شماره حساب به من داد خیلی طولانیه(دقیق یادم نیست چند رقم بود)ولی اگه کسی بخواد رو کاغذ بنویسه از کاغذ میزنه بیرون :27:
راستی پارسیان واسه قرض الحسنه پس انداز کارت هم میده البته شاید جدیدا همشون میدن درست نمیدونم
همه بانکها برای قرض الحسنه کارت میدن.نقل قول:
سلام
کدی که بانک پارسیان به عنوان شماره حساب به من داد خیلی طولانیه(دقیق یادم نیست چند رقم بود)ولی اگه کسی بخواد رو کاغذ بنویسه از کاغذ میزنه بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی پارسیان واسه قرض الحسنه پس انداز کارت هم میده البته شاید جدیدا همشون میدن درست نمیدونم
شماره حساب هم معمولا 13 رقمیه
سلام
چطور میتونم توی سپه لاگین کنم؟!کد:https://www.ebanksepah.ir
رمز عبور کدومه؟ نه پسورد 4 رقمی خودپرداز رو قبول کرد و نه رمز دوم رو
جایی نداره درست و حسابی مثل پاسارگاد کارهامون رو انجام بدیم؟
العان بالاترین سود رو کدوم بانک یا موسسه میده؟
چطوری میتونم پرینت حسابم رو از توی اینترنت دریافت کنم؟ سیبای ملی هستش
فکر کنم همه مثل هم باشن چون اگر یکی بخواد بالاترین سود رو بده همه میرن یه جای خاص!نقل قول:
17 % 5ساله بیشترینشه
نه عزیزم العان بانک مهر اقتصاد حدود 28 درصد یک ساله و 40 درصد دوساله میدهنقل قول:
فکر کنم همه مثل هم باشن چون اگر یکی بخواد بالاترین سود رو بده همه میرن یه جای خاص!
17 % 5ساله بیشترینشه
اما خوب نمیدونم چقدر بهشون اعتماد هست این بانک؟نقل قول:
بسیار عالی
سلام :31:
می خواستم بدون با برگشت زدن چک حساب اون طرف بسته میشه یا نه
بعد اگه کار مند باشه جلوی حقوق گرفته میشود یانه
دوستان عزیز این موسسات یکی از بزرگترین نهادهای مالی هستند.نقل قول:
اما خوب نمیدونم چقدر بهشون اعتماد هست این بانک؟
حالا چون اسمشون موسسه است نمیشه شک کرد.
لازم به کر است موسسه مالی مهر مجوز تبدیل به بانک به نام مهر اقتصاد را گرفت.
کدوم موسسه مالی و اعتباری سود بیشتری به سپرده های 5 ساله می داده ؟
خب راستش من يه چند تا سوال مهم دارم
اول اينكه من ميخوام يه حساب تو بانك سامان و يكي هم تو بانك ملي باز كنم. سوالم اينه كه حداقل موجودي لازم براي افتتاح حساب تو اين دو بانك چقدر هست؟ من شنيدم با 5 هزار تومان هم حساب رو باز ميكنند.! حقيقت داره يا خير؟ چون اولين بارم هست حساب باز ميكنم.
سوال دوم اينه كه اگر بانك سامان و ملي حساب باز كنم كدوم يكي كارت عابر بانك رو زودتر ميده؟ چون شنيدم بانك سپه يك هفته ي ديگه عابر بانكشو ميده!
من ميخوام يه حساب معمولي باز كنم و اطلاع دقيقي از اسم و پسونداش ندارم(جاري-كوتاه مدت؟؟؟ و...) يه توضيحي بديد كه اسم حساب رو چي بايد بگم. (اينم بايد بگم كه حسابم ميخوام يه حساب معمولي باشه و زياد به سود و... فكر نميكنم)
و اينكه از بين بانكهاي دولتي و خصوصي كدوم رو براي افتتاح حساب پيشنهاد ميديد؟
من خودم نظرم سامان و ملي هست نظر شما چيه؟
حتمآ جواب بديد چون واقعآ نياز دارم.
ممنون از همگي
سلام دوست عزیزنقل قول:
عابر بانک ملی فوری هست همون موقع بهت می دن در حالی که بانک سامان عابر بانکاشو تو شهرستان سه روزه و تو تهران فرداش می تونی بگیری
سیبا واسه بانک ملی و سپهر واسه بانک صادرات،به نظر من حداقل یکی از این حساب ها را داشته باش چون اینا حساب های متمرکز هستند به دردت می خوره در آینده
به نظر من بهترین بانک خصوصی بانک پاسارگاد چون هم شعب هاش زیاده البته تو تهران هم خدمات الکترونیکش 20 هست
من تو بانک سامان حساب دارم ولی متاسفانه تعداد شعبش کمن در ضمن به نظر من قشنگ ترین کارت بانکی متعلق به بانک سامان هست در ضمن داره تغییرات زیادی تو بانک به وجود می آره
به نظر من پاسارگاد و ملی باز کن ضرر نمی کنی
بانک پاسارگاد حساب کوتاه مدت باز کن بانک ملی هم حساب قرض الحسنه باز کن
فکر کنم که حداقل موجودی ده هزار تومان باشه
مهر اقتصاد اما نمیدونم چقدر تضمین داره اما سود خیلی بالای میدهنقل قول:
خب راستش من تصميم گرفتم بانك پاسارگاد يك حساب باز كنم. يك سري سوال داشتم از دوستان
عابر بانك رو همون لحظه ميدن؟ چه مبلغي بايد تو بانك بزارم(حداقل)؟ و چقدر براي افتتاح حساب ميگيرن؟ اصلآ مبلغ جداگانه براي حساب ميگيرن يا تنها مبلغي كه ميگيرن پول حداقل موجوديته و كارتت يا جز اون هم ميگيرن؟!
ممنون ميشم پاسخ بديد.
پاسارگاد من کمتر دیدم کارتشو لحظهای بده، تو شهرستان 3 روزه، و شاید در تهران از یه روز تا 3 روز ...نقل قول:
خب راستش من تصميم گرفتم بانك پاسارگاد يك حساب باز كنم. يك سري سوال داشتم از دوستان
عابر بانك رو همون لحظه ميدن؟ چه مبلغي بايد تو بانك بزارم(حداقل)؟ و چقدر براي افتتاح حساب ميگيرن؟ اصلآ مبلغ جداگانه براي حساب ميگيرن يا تنها مبلغي كه ميگيرن پول حداقل موجوديته و كارتت يا جز اون هم ميگيرن؟!
ممنون ميشم پاسخ بديد.
(ولی خب پارسیان و ملی رو میدونم فوری میدن)
حداقل موجودی 10 تومنه که علاوه بر اون، 3 تومن هم بابت هزینهی کارت میگیرن ... اما اون 10 تومن کلش قابل برداشته ...
البته میتونی 3 تومن رو همراه 10 تومن ندی، یه فیش برداشت 3 تومنی پر کنی، و از همون 10 تومنی که میدی کسر بشه ... (اون جوری وقتی کارتتو بهت دادن، 7 تومن تو حسابت هست که میتونی برداشت کنی همشو)
يه سوال ديگه هم داشتم ، بهترين بانك خصوصي براي باز كردن حساب كدوم بانك هست؟
اگر بخواين بين پارسيان و پاسارگاد يكي رو انتخاب كنيد كدومو انتخاب ميكنيد (از لحاظ رفتار با مشتري و كاركرد بيشتر باجه ها)
و آيا اعتباري هست به بانكهاي خصوصي؟
دوستان به این بانک مهر اقتصاد چقده اعتماد هست چون حدود 40 درصد سود میده که سود خوبیه اما درباره تضمینش من اطلاعی ندارم
شک نکن بانک پاسارگادنقل قول:
بلی پشتوانه ی اونها بانک مرکزی است در ضمن اکثر بانک های دولتی خصوصی شدن و فقط بانک ملی و کشاورزی و پست بانک به عنوان بانک های 100% دولتی باقی موندن
هدف کوچک کردن دولته حالا چه این کار با تبدیل بانک های دولتی به خصوصی باشه و چه ادغام سه وزارتخانه:18:
راستی اخر من این جریان خصوصی سازی رو نفهمیدم این به نفع دولته یا مردم؟
اگر در کل می فرمایید که جاش اینجا نیست اگر برای بانک ها رو می فرمایید که خب چون در ایران بانکها تبدیل به سود آورترین نهاد های مالی میشن معمولا برای خود بانک وقتی میره توی بورس و مردم میخرن این سهام ها رو و با بالا رفتن ارزش سهام به نفع خریدار میشه !نقل قول:
راستی اخر من این جریان خصوصی سازی رو نفهمیدم این به نفع دولته یا مردم؟
هرکدوم که به خونتون نزدیکتره !نقل قول:
اگر بخواين بين پارسيان و پاسارگاد يكي رو انتخاب كنيد كدومو انتخاب ميكنيد
پارسیان و میدونم همون لحظه کارتتون و تحویل میده هزینش هم 1000 تومنه
به 2تای بالایی هست چون جفتشون زیر نظر بانک مرکزیندنقل قول:
و آيا اعتباري هست به بانكهاي خصوصي؟
سلام ؛نظر شما درباره كسي كه 50_60ميليون داره و با اين مقدار تا 5سال هيج كاري نداره و مي خواد در اين حال دراين مدت 2_3برابر بشه جيه؟ممنون
الان خیلی از بانکها طرح سرمایهگذاری بلند مدت دارن ...نقل قول:
اکثراً هم بعد از 5 سال پولتون رو 2 برابر میکنن ...
پاسارگاد، پارسیان، ...
اما بعد از 5 سال دیگه اون پول ارزشی نداره به نظرم پولتو بده یه ملک تجاری بخرنقل قول:
الان خیلی از بانکها طرح سرمایهگذاری بلند مدت دارن ...
اکثراً هم بعد از 5 سال پولتون رو 2 برابر میکنن ...
پاسارگاد، پارسیان، ..
يعني يه ملك 60تومني اين جور كه شما مي فرمايد بعد 5سال بايد حدودا بشه 150تومن؟و ملك به دليل اينكه دراين مدت ممكنه نوساناتي داشته باشه به نظر شما ريسك نيست؟در هر صورت ممنون از وقتي كه كذاشتيد؛نقل قول:
ببین عزیزم هر چیزی رو میشه وارد کرد اما ملک رو نمیشه وارد کرد در ضمن شما با 50 میلیون 5 سال پیش چه چیزای میتونستین بخرین العان نسبت به اون 5 سال پیش توجه کنین با اون پول حتی یک دهم اون ر و هم نمیتونین بخریننقل قول:
يعني يه ملك 60تومني اين جور كه شما مي فرمايد بعد 5سال بايد حدودا بشه 150تومن؟و ملك به دليل اينكه دراين مدت ممكنه نوساناتي داشته باشه به نظر شما ريسك نيست؟در هر صورت ممنون از وقتي كه كذاشتيد؛