خوش به حالت من مشکی میخواستم نبود تازه برا شما 2 تا دکمه هم زیرش داره درسته :31:نقل قول:
Printable View
خوش به حالت من مشکی میخواستم نبود تازه برا شما 2 تا دکمه هم زیرش داره درسته :31:نقل قول:
یه راهنمایی میکنید درباره تفاوت های این دو مدل از philips
RQ1280-17 و RQ1280cc
احساس میکنم فقط تو لوازم جانبی با هم تفاوت دارن!
یعنی مدل cc که دارای تمیز کننده هست اما پایه نگه دارنده نداره
مدل 17 که پایه داره اما انگار تمیز کننده نداره! یعنی نیازی هم بهش نداره!؟
در ضمن بعضی تمیز کننده های panasonic که از سیستم sonic استفاده میکنن نیاز به تعویض کارتریج مثل مدل های قدیمی دارن یا خیر؟
مدل سی سی کامل هست.داری استند شارژ و شستشوست و در یه سری ریزه کاریها هم با هم تفاوت دارن.پکهاشون هم خیلی با هم تفاوت دارن.جعبه مدل سی سی سه برابر مدل معمولیست.نقل قول:
ممنونم :20:نقل قول:
گویا خودتون panasonic دارین، میشه درباره سیستم sonic تمیز کننده اش توضیحی بدین، چه مزیتی داره؟
راستش بین مدلی که شما دارین با RQ1280cc مردد هستم
بله من خودم panasonic خریدم.قبلاً فیلیپس داشتم و اصلاً ازش راضی نبودم.سه تیغ بود و خیلی ناجور زیر گلو رو میزد.صفحه روش داغ میشد و پس از اصلاح هم زیر گلوت جوش میزد و قرمز میکرد.نقل قول:
قیمت RQ12800cc فک کنم حدود 400 باشه.پاناسونیک هم حدود 350 میشه گیر آورد.
RQ1280cc از این سه تیغهاس که اگه مثل قبلیها باشن افتضاح هستند.
براتون پ.خ زدم لطف کنید چک کنید:31:
میدونم منظورتون کدوم مدلهای فیلیپسه، خیلی بعیده که RQ1280cc مثل اونا باشهنقل قول:
جالبه!! تو آمازون که نگاه میکنم ES-LA93 حدود 60 دلار از RQ1280cc ارزون تره، اما تو ایران داره یه چند تومنی هم گرون تر فروخته میشه!!! :19:
میشه گفت قیمت پ.خ شما واقعیه، فقط موضوع اینه که چه مدت طول میکشه به دستمون برسه، من یه خرید داشتم ار کانادا نزدیک 2 ماه طول کشید تا با کشتی برسه
بهرحال اگه panasonic نهایی شد باهاتون تماس میگیرم، ممنون
منم شک دارم که مثل فیلیپسی که من داشتم باشه با این قیمت!!!نقل قول:
آره تو آمازون همین مدل فیلیپس و هم براون سری7 790 سی سی از پاناسونیک گرونتر هستند ولی تو ایران هر دو گرونترن (البته تفاوت قیمت این فیلیپس با پاناسونیک تو ایران خیلی کمه).
خریدش از آمریکا حدود 20-25 روز طول میکشه
موفق باشید
میشه اسم های این مدل ها رو بگین؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس اولی:براون سری5 یا syncro Pro 550-2 هستش که قیمتش حدود 180 تومنه.نقل قول:
مابقی عکسها هم اینطوری مشخص نمیشه
چرا تو سایت آمازون گذاشته 205 دلار اینو؟؟ (پاناسونیکو میگم)
کد:http://www.amazon.com/Panasonic-ES-LA93-K-Mens-Shaver/dp/B002N5MHLK
وقتی من از این سایت خرید کردم قیمتش 189 دلار بود مثل اینکه گرونش کرده.نقل قول:
مگه چقدر باید باشه؟
این همون مدل پاناسونیک مدل سفارش امریکا نیست مگه؟نقل قول:
خوب حدود 350 دلار بود که
چرا همونه.کی شما دیدین که 350 دلار بود؟نقل قول:
سلام یکی منو سریع راهنمایی کنه من یک ریش تراش میخوام بخرم قبلا براون داشتم خیلی خوب بود پوستم حساسه سنم 20 هست میخوام جوش نزنم چی بخرم؟
چقدر میخواید هزینه کنید؟برند خاصی مدنظرتونه؟نقل قول:
از براون راضی هستم تا 150 و اینا دیگه به 200 نرسه
من این مدلو پیشنهاد میدم.قیمتش حدود 180-185 تومنه.نقل قول:
سلام
دستت درد نکنه داداش جوش نزنما ؟خیلی مهمه میخوامم پستم تمیز باشه اخه حساسه پوستم میدونی قرمز میشه و دون دون
سلام
جوش زدنِ صورت در چند هفته ی اول اجتناب ناپذیره در 99% مردم .
بعد از اون کم کم پوستتون مصونیت پیدا میکنه .
برایِ کم کردنِ جوشها :
1- قبل از اصلاح , ماشین رو با کمی پنبه یا دستمال کاغذیِ آغشته به الکل ضد عفونی کنید ( یا الکل با دیتول یا همون ادکلانِ ارزون قیمتی که در آرایشگاهها استفاده میشه ) .
2 - صورتتون رو با آب ولرم و کمی صابون درجه یک مثل nivea و با کیسه ی کمی زبر بشورید . اون دستکسهایِ زیر حمام از همه چیز مناسب تره .
بعد از اصلاح نذارید صورتتون آلوده بشه ) دست کثیف - رو بالشی که مدتهاست شسته نشده و غیره ) .
نه بابا خیالت راحت باشه.من این مدلو ندارم ولی داداشم همین مدلو خیلی وقته خریده قبلاً از این فیلیپس شارژیها داشت خیلی اذیت میشد و زیر گردنش قرمز میکرد و جوش میزد اما الان خیلی راضیه از این ریش تراشنقل قول:
فکر کنم تو پستهای خودتون خوندم اینقدره.نقل قول:
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
خیلی جالبه
تو خود سایت پاناسونیک هم زده 400 دلار!
تو آمازون زده 209 دلارکد:http://www2.panasonic.com/consumer-electronics/shop/Personal-Healthcare/Men-s-Shavers/model.ES-LA93-K_11002_7000000000000005702
بالاخره ما نفهمیدیم این قیمتش چنده
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:18 AM ----------
راستی من هنوز بین براون سری 7 و این گیر کردم.
چون بروان 7 رو هم خیلی تعریفشو می کنند.
سلام دوستان همگي خسته نباشين
من بعد از چند روز تحقيق و جست وجو در اينترنت به اين نتيجه رسيدم كه مدل ES-LA93 پاناسونيك بهترين مدل ريش تراش در جهانه :21:
واسه همين تصميم گرفتم از دوستمون schumi_268 خواهش كنم مدل سفارش امريكاييش رو واسم بياره
وقت بدستم رسيد و استفاده كردم نتايجش رو توي سايت واستون ميزارم
پس منتظر نظرات من باشين
دفعه اولم است كه از اقاي schumi_268 :46:خريد ميكنم اميدوارم اين خريد بهونه اي بشه واسه دوستيمون :10::10:
سلام.
ببخشید دوستان می خواستم اگه زحمتی نیست یه راهنمایی کنین چه ریش تراشی بخرم که تو ایران بتونم گیر بیارم.
قیمتش مهم نیست.
عزیز من عرض کردم 350 تومن که تو ایران مدل ES-LA92 رو که سفارش خاورمیانه هست رو میدن 410 به بالا.نقل قول:
در سایتهای خارجی اگه یه نگاه بندازید قیمت همین مدل ES-LA93 خیلی با هم تفاوت داره برای مثال تو آمازون زده 209 دلار تو سایت خودش یه قیمت دیگه زده تو eBay هم فروشنده های زیادی همین مدلو با قیمتهای بسیار متفاوت برای فروش گذاشتن. هیچ تفاوتی بین کالایی که در آمازون برای فروش گذاشته میشه با کالایی که تو خود سایت پاناسونیک نداره.پس به هیچ وجه روی قیمتها در سایتهای خارجی تمرکز نکنید.
امیدوارم که از نتایجش راضی باشید و همین تبلیغی باشه برای کار من.نقل قول:
مابقی دوستان هم اگه جنسی از سایتهای خارجی خواستند در خدمتشون هستم.
مگه میشه قیمتش مهم نباشه؟؟؟شما بودجه ای که برای ریش تراش در نظر گرفتینو بگین تا دوستان بهتر راهنماییتون کنننقل قول:
والا من حدود قیمت ریش تراشا رو نمیدونم.
میخوام از همه نظر عالی باشه.
من Braun داشتم که ازشم راضی بودم ولی برای 9 سال پیشه، الآن مارکهای مختلف با عملکردهای متفاوت وجود داره که آدم و گیج میکنه.
من تا 500 می تونم هزینه کنم ولی اگه مدلی باشه که قیمتش یه کم بیشتر از این مقدار باشه و ارزشش رو داشته باشه یه کاریش میکنم.
ممنون.
یعنی اونی که تو سایت امازون گذاشته 209$ با اونی که تو سایت پاناسونیک گذاشته 400$ هردو عین همند؟؟؟نقل قول:
در سایتهای خارجی اگه یه نگاه بندازید قیمت همین مدل ES-LA93 خیلی با هم تفاوت داره برای مثال تو آمازون زده 209 دلار تو سایت خودش یه قیمت دیگه زده تو eBay هم فروشنده های زیادی همین مدلو با قیمتهای بسیار متفاوت برای فروش گذاشتن. هیچ تفاوتی بین کالایی که در آمازون برای فروش گذاشته میشه با کالایی که تو خود سایت پاناسونیک نداره.پس به هیچ وجه روی قیمتها در سایتهای خارجی تمرکز نکنید.
آخه اون دو برابر اینه.. 200$ اختلاف قیمتشونه که...
هیچ فرقی ندارن واقعا؟
بله عین همند.هیچ تفاوتی ندارن.نقل قول:
برای مثال لینک زیر رو ببینید:
قیمتها رو با هم مقایسه کنید.همه اینها یکی هستند ولی در قیمت تفاوت دارن.چرا؟چون فروشنده ها هر قیمتی که دلشون بخواد برای جنساشون میذارن
این سایت اجناسش دست دوم نیستن؟
آخه 64$ دیگه غیر منطقیه
بالاخره خود فروشنده هم که مجانی که اونو نگرفته
ولی امازون اجناسش دست اول هست. درسته؟
این سایت هم اجناس نو داره هم دست دو.این لینکی که من گذاشتم اجناسش نو هستند.نقل قول:
64 دلار؟؟؟؟:blink: کدومو میفرمایید؟نکنه جنس هفتم از بالا رو میگین؟
اگه دقت کنید میبینید که این فقط تیغهای این ریش تراش هستند نه خودش
بهترین و مطمئن ترین فروشگاه اینترنتی جهان آمازونه.البته آمازون همه جنسی رو نمیذارن برای فروش ولی در ایبی میذارن
دوستان تو محدوده 50 تومن ریش تراش چی پیشنهاد می کنید؟
سلام و عرض ادب دوستان بزرگوار
ببخشيد داشتم توي نت سرچ ميکردم براي خريد ريش تراش؛ اتفاقي اينجارو ديدم خيلي خوشحال شدم
ممنون ميشم از دوستان عزيز يکي راهنماييم کنه در مورد خريد يه ريش با ايجادکمترين حساسيت روي صورت؛ قيمتش مهم نيست هرچقدر باشه فرقي نداره فقط صفر بزنه و بدون کمترين حساسيت!
چند نفر به من مدلهاي پاناسونيک اي اس-ال اي62 و 92 رو پيشنهاد کردن؛ اين دو مدل مورد تاييد شما دوستان مطلع براي صورت من ميباشد يانه؟ ضمنا اين دو تفاوتشون فقط در پايه هاي شستشودهندشون هست؟ و اينکه اين پايه هاي شستشو دهنده واقعا به کار ميآد يا يه چيز بيشتر تزئيني محسوب ميشه و نبودنش هم فرق چنداني نداره؟
باتشکر از دوستان عزيز
ولي بدون حساسيت چون صورتم خيلي حساسه!
ضمنا تفاوت(ES-LA panasonic) اي اس - ال اي 62 و 92 آخرين مدلهاي پاناسونيک در چيه؟ فقط در پايه هاي شستشو دهندشون هست؟
و آيا به نظر شما اين پايه ها کارآمد هستند يا بيشتر يه چيز دست و پاگير محسوب ميشه و تزئيني وتبليغي هستن؟
ممنونم موفق باشيد
فقط ميتونين از ريش تراشهاي فيليپس بخريد.نقل قول:
ببينيد در مورد تفاوت اين دو مدلي كه شما گفتين بايد عرض كنم كه فرقشون فقط در پايه هاي شستشو هستش.مدل 62 اين پايه رو نداره ولي 92 داره.پايه شستشو به هيچ وجه دست و پاگير نيست و خيلي هم كارآيي داره.تفاوت قيمت اين دو مدل هم 100 تومنه.در ضمن اينو بگم كه شما ميتوني مدل سفارش آمريكا اين دو مدل يعني 63 و 93 رو خريد كنين.با كيفيت خيلي بهتر و قيمت بسيار كمتر.نقل قول:
براون سري7 هم ريش تراش خوبيه ولي به پاي اين نميرسه:46:
سلام عزيزمنقل قول:
ممنونم ازينکه جوابم رو داديد؛ خيلي لطف کرديد
آيا اون مدل 63 و 93 که فرموديد سفارش آمريکاست توي ايران پيدا ميشه؟ و از همه مهمتر قطعات مصرفي که داره توي ايران پيدا ميشه؟
اخه اصولا اين ريش تراشها بعد يه مدت لازم ميشه که بعضي از قطعاتشون تعويض بشن؛ لوازم يا قطعات يدکيش پيدا ميشه؟
ضمنا آيا طبق فرمايش شما اين سفارش آمريکا توي ايران گارانتي معتبر دارن يا نه؟
ممنون ميشم بفرماييد از کجا ميتونم اين مدلهاي 63-93 پاناسونيک رو تهيه کنم؟
ممنونم داداش گلم
موفق باشيد
سلامنقل قول:
بهتون پيغام خصوصي زدم.چك كنيد
من هنوز بین بروان 7 و پاناسونیک گیر کردم
آخه بروان 7 هم خیلی طرفدار داره و ظاهرا برای پوستهای حساس عالیه
فقط نمی دونم کدومشون برای اصلاح زیر گلو و چانه و اینها .. راحت ترن؟
در ضمن از ریش تراشایی که از ته ته اصلاح می کنند اصلا خوشم نمیاد.
چیه صورت آقایون رو هم مثل صورت زنها نرم و سفید می کنند!
مهمترین فاکتور اینه که نرم و راحت بزنه. جوش نزنه . درد نیاد. قرمز نشه
اينكه ميگين خوشتون نمياد صورت آقايون هم مثل خانوما باشه براون سري 7 هم همينطور اصلاح ميكنه.نقل قول:
ميدونيد چرا براون سري 7 تو ايران خيلي طرفدار داره؟ چون پاناسونيك هنوز جا نيفتاده.در صورتيكه پاناسونيك دور موتورش نسبت به براون خيلي بالاتره( 14000 دور در دقيقه) و هم از تيغهاي بهتري براي اين ريش تراش نسبت به راون استفاده شده. هر دو مورد هم براي پوستهاي حساس خوب هستند. نه جوش ميزنه نه قرمز ميكنه و نه درد داره
من سری ۷ براون خریدم و پشیمان هستم و حس میکنم که پولمو دور ریختم. به پوست هرکی سازگار هست به من یکی نمیسازه و دقیقا مثل پاناسونیک ۱۰ سال پیش میمونه با این تفاوت که صفر هم نمیزنه. (من دو روز یه بار استفاده میکنم) روی گردن و زیر چونه منو خوب نمیزنه (از پاناسونیک هم بدتر. ۱۰ بار باید بکشی رو پوست تا کامل بزنه) و باز هم جوش میزنه و سوزش دارم. از افتر شیو استفاده میکنم و مسائل بهداشتی پوست رو هم کاملا رعایت میکنم. فروشنده میگفت به طور کامل ضد آب نیست و فقط میتونی فویلشو زیر آب بگیری. (راست و دروغشو نمیدونم). بعد از سه بار اصلاح باتری مزخرفش کاملا خالی میشه. من واقعا تعجب کردم که دوستان از یه همچین جنس آشغالی انقدر تعریف کردن که ما هم رفتیم و خریدیم!نقل قول:
جدی؟؟نقل قول:
ای بابا....
خیلی بد شد که , حالا چقدر هزینه کرده بودین؟
شاید ازین چینی ها بوده..؟
پاناسونیکو میشه جوری تنظیم کرد که از ته ته نزنه؟نقل قول:
نوشته شده توسط schumi_268
نميدونم ولي فك نكنم كه بشه تنظيمش كرد.اگه نميخواايد از ته بزنه فقط و فقط بايد موزر يا فيليپس و با رمينگتون رو بخريد.موزرو كه فك كنم بدونين چيه.قيمت آلمانيش حدود 35 تومنه.چينيش خيلي خيلي زياده تو بازار براي تشخيص جنس چينيش از اصلش راحترين راه و بهترين راه كابل برقشه كه بايد سفيد باشه.مشكياش هم چيني داره هم اصل هستند كه اين ديگه بايد خيلي دقت كنيد تشخيص بدين.نقل قول:
عكس از يه نمونه ماشين اصلاح فيليپس:
قيمت اين مدل حدود 120 تومنه و از ته هم نميزنه.
عكس از يه نمونه ماشين اصلاح رمينگتون:
رمينگتون BHT600 كه قيمتش حدود 90 تومنه.شارژيه و داراي سه تيغ براي اندازه اصلاحه.
اين هم عكس از ماشين اصلاح پاناسونيك.
پاناسونيك ER 1611 كه قيمتش حدود 160-170 تومنه.شارژيه.
به جز اينگونه ماشينهاي اصلاح نميتونيد چيزي انتخاب كنيد كه از ته نزنه.به اين گونه ماشينها ميگن ماشين اصلاح نه ريش تراش
سلام دوستان من سه ساله براون 360 كمپلت (8995) دارم به نظر شما ارزش داره با سري 7 مدل 790 تعويض كنم ؟ ريش تراش فعليم يه مقدار طول ميكشه گردن رو اصلاح كنه و كيفيت اصلاح گردن مثل صورت نيست ، البته فويل و تيغه سالم است و كند نشده .