الان ماله من 32 بیتی هست ولی 4 گیگ رو کامل نشون میده. مگه اگه 32 بیتی بزنم از سیستم کامل استفاده نمیکنه؟نقل قول:
--------------------------------
یه سوال: من بازی مافیا 2 رو روش نصب کردم ولی بعد از اجرا بازی بعد لوگو mafia 2 هیچی نمیاد مشکلش چیه؟
Printable View
الان ماله من 32 بیتی هست ولی 4 گیگ رو کامل نشون میده. مگه اگه 32 بیتی بزنم از سیستم کامل استفاده نمیکنه؟نقل قول:
--------------------------------
یه سوال: من بازی مافیا 2 رو روش نصب کردم ولی بعد از اجرا بازی بعد لوگو mafia 2 هیچی نمیاد مشکلش چیه؟
بله نشون میده که 4 گیگ روی دستگاه نصبه ولی جلوش توی پرانتز مقدار usable یا قابل استفاده رو مینویسه.نقل قول:
در این لپ تاپ با ویندوز هفت 32 بیتی مقدار قابل استفاده رو 2.3 گیگ نشون میده!
در مورد مافیا 2 هم ، شما باید اول از همه از کرکی که استفاده میکنید ، مطمئن باشید!
کرکش رو ریختم تو pc درسته ولی تو این لب تاپم اینجوری میشه. میرم یه 64 بیتی بزنم شاید درست بشه.نقل قول:
نه منم با 64 بیتی همین مشکل رو دارم.نقل قول:
پس مشکل از بازی هست منم BATTLR FEILD BAD COMPANY گرفتم همینطور بود انداختمش دور!نقل قول:
لپ تاپ خوبی هست من ازش استفاده کردم
ایسر 5742 سیم کارت میخوره؟
نه داداش. من غیر از یکی دو مدل دیگه ندیدم لپ تاپی سیم کارت بخوره.نقل قول:
ولی مموری ریدر داره اگه منظورته:31:
64 بیتی زدم بازم همین جور شد... :41:نقل قول:
بچه ها ارزون ترین کانفیکت این مدل را میشه بگید مشخصاتش چیه ؟
5742z
P6200 dual core
vga intel hd
15.6"
480-520 toman!
5740 با گارانتی سریر با cori 3
قیمت 560 دوستان نظری ندارند به نظر من خیلی عالی سی پی یوش 370 بود فقط
سازگار این مدل رو گارانتی نکرده؟نقل قول:
سایت شرکت سریر چیه؟
سلام
مدل های سیم کارتش کدوم ها هستش؟حدود قیمت؟
میشه از اینترنت سیم کارت ها استفاده کرد؟
من حدودا 2 ماه پیش تو مشهد 5742 گرفتم 820000 از نانو تراشه
عالیه
corei3
4g ram
500 hard
1g graf gforce 420
15.6 led
فقط هر کسی از دوستان خواست بخره حتما core i5 بگیره الان با blue ray تو مشهد 830000 قیمت دارم
گانفيگ blue ray كه تو سايت سازگار نيست اين كانفيگا از كجا مياد؟نقل قول:
سلام
منم اینو گرفتم با Core i5 و GT540
800 تومن
حالا اول شارژو تموم کنم بعد بزنم به شارژ یا نه ؟
چند ساعت بزارمش شارژ بشه ؟
سلام دوستان
یه درخواست دارم که مطوئنا منو ناامید نخواهید کرد
1.بهترین (که احتمالا گران ترین خواهد بود)کانفیگ از این مدل چیه؟و چند قیمت هستش؟
کیفیت صفحه نمایش این مدل قابل رقابت با کدامین مدل های معروف است؟(با صفحه نمایش امثال y560 یا n53 مقایسه شود)
با تشکر
سلام دوستان
ضمن پاسخ به سوال قبلیم یه سوال عجیب هم دارم
امروز سایت سازگار رو داشتم دید میزدم به یه مورد عجیب برخوردم
سازگار مدل Acer Aspire 5742G-484G64Mncc رو با قیمت 829 زده با این کانفیگ:
Core i5 480M@2.6(2.9)GHz),3MB
DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 540M 1GB
در صورتی که مدل Acer Aspire 5742G-5464G64Mnkk رو هم با قیمت 829 زده با این کانفیگ:
Core i5 460M@2.5(2.8)GHz,3MB
Nvidia GeForce GT 420M 1GB
یعنی هردو یه قیمت دارند در صورتی که کانفیگ اول پردازنده 480 داره و گذشته از اون گرافیک 540 داره اما کانفیگ دوم که قطعات پایین تری داره با همان قیمت 829 عرضه میشه
؟
سلام
كلا رزولوشن اسكرين ايسر يه مقدار شفافيت كم تري نسبت به برنداي پرطرفدار تو اين رنج قيمت داره،اما خب دقيقا نميدونم چقدر پايين تره؟!!!از كساني كه با اين مدل كار كردند ميتوني دقيقا سوال كني.
يك مدتي دنبال رنگ قهوه اي اين مدل بودم اما،رنگ قهوهاي اين مدل هم گويي ديگه پيدا نميشه و سازگار فعلا همش داره رنگ سياه توزيع ميكنه....(كسي از دوستان تو اين دو هفته تونسته رنگ قهوهاي گير بياره؟)
دوست عزيز،در مورد اين مشكل من به يكي از فروشگاه هاي نمايندگي سازگار هستم و ايشون گفتند مدل 5742 با گرافيك 540 ،834 تومان هست.گفتم چرا؟گفت،بالاخره بايستي يه فرقي بين اين دو باشه.منم گفتم اون وقت فرق رو شما ميذاري يا شركت سازگار...؟؟!!!!!نقل قول:
سلام دوستان
ضمن پاسخ به سوال قبلیم یه سوال عجیب هم دارم
امروز سایت سازگار رو داشتم دید میزدم به یه مورد عجیب برخوردم
سازگار مدل Acer Aspire 5742G-484G64Mncc رو با قیمت 829 زده با این کانفیگ:
Core i5 480M@2.6(2.9)GHz),3MB
Nvidia GeForce GT 540M 1GB
در صورتی که مدل Acer Aspire 5742G-5464G64Mnkk رو هم با قیمت 829 زده با این کانفیگ:
Core i5 460M@2.5(2.8)GHz,3MB
Nvidia GeForce GT 420M 1GB
یعنی هردو یه قیمت دارند در صورتی که کانفیگ اول پردازنده 480 داره و گذشته از اون گرافیک 540 داره اما کانفیگ دوم که قطعات پایین تری داره با همان قیمت 829 عرضه میشه
؟
پس مشکل از چیه؟نقل قول:
تو صفحه اول تاپیک راجب تست بخش هایی از لپ تاپ با ویندوز صحبت شده بود ولی وقتی از لینک داده شده وارد سایت سازگار شدم، دیدم این مدل با سیستم عامل لینوکس ارائه میشه.
در حال حاظر کدوم سیستم عامل رو داره؟
سلام
این مدل کمیاب شده؟
من می خواستم بخرم (vga 540m)نمایندگیش گفت شرکت سازگار وارد نکرده الانم یه دونه قهوه ای داشت که 860 میداد!:19:
دوستان اگه کسی اطلاع داره بگه سر ما کلاه نره!:11:
من برای کار مونتاژ می خوام این دستگاه 5742 بگیرم:
1آیا این دستگاه موقع خرید ویندوز داره؟یا روی دسگاه به صورت رایگان دی وی دی می دهند؟
2 بخاطر اینکه من برنامه هایی که دارم اکثرا با اکس پی کار می کردند اگر روی این لب تاپ xp بریزم مشکلی برای کار ایجاد نمیشه؟
3لب تاپ قبلی من...سونی fs.840 بود آیا این دسگاه بهتر از سونی عمل میکنه؟
4دستگاه من صبح که روشن بود حداقل 8-9 ساعت روشن بود..آیا این دسگاه توانایی داره ؟
نقل قول:
من هفته پیش برای یکی از دوستانم اینو خریدم، 820.000 تومن
رامین :11:
من از یکی از نمایندگی ه گرفتم 800 همین مدل رنگ قرمز.نقل قول:
ببخشید یه سوال این دوتا کابلی که تو جعبه هستش مال چیه ؟
دوستانی که این لپ تاپ رو دارن جواب ما رو نمیدن؟
نقل قول:
من برای کار مونتاژفیلم عروسی سر مجلس می خوام این دستگاه 5742 بگیرم:
1آیا این دستگاه موقع خرید ویندوز داره؟یا روی دسگاه به صورت رایگان ویندوز دی وی دی روش می دهند؟
2 بخاطر اینکه من برنامه هاییبرای کار دارم اکثرا با ویندوز اکس پی کار می کردند اگر روی این لب تاپ xp بریزم مشکلی برای کار ایجاد نمیشه؟
3لب تاپ قبلی من...سونی fS/840 بود آیا این دسگاه8742 بهتر از سونی عمل میکنه؟
4دستگاه من صبح که روشن بود حداقل 8-9 ساعت روشن بود..آیا این دسگاه توانایی داره ؟
کسی نبود جواب بده؟
لینوکسه. باید پارتیشن بندی کنی و ویندوز نصب کنی.نقل قول:
ویندوز سون 64 بیتی ...
1. ویندوز نداره. لینوکسه که همون در حقیقت داسه. باید سون نصب کنی روش.نقل قول:
2. اینو اطلاعی ندارم اما به احتمال زیاد پشتیبانی می کنه. از رو سی دی نتونستی می تونی از سایت acer دانلود کنی.:27:
3 و 4. کانفیگ این سیستم فوق العادست اما برای کارای سنگین نمی دونم جواب می ده یا نه. اما بازم من تا
5 6 ساعت حتی بازیم کردم باهاش
درود. من دیشب این لپتابو خریدم 825 ولی الان که روشنش کردم یهو هنگید و روی استارت ویندوز 7 موند. منم خاموش کردم. الان اصلا هارد رو نمیشناسه. نمیدونم یهو چش شد... لطفا کمک...
شاید به دستگاه ضربه زدی؟
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
در غیر این صورت باطری دستگاه خارج کن و با برق دستگاه روشن کن
نه بابا درست بود نمیدونم چی شد الان... الان داره diagnostics میکنه.نقل قول:
چه فرقی میکنه با باتری یا برق مستقیم؟؟؟
راستی شما که این دستگاه دیشب گرفتید متعلقات که مغازه دار به شما داد چی بود؟
چه رنگی گرفتید؟ راضی هستی؟
مشکی... یه موس داد.نقل قول:
فعلا راضی بودم تا این که اینطوری شد.
اگه باطری از مدار خارج کنید از ولتاژ ثابت برق استفاده میکنه و اگه احیانا باطری نوسان زده باشه با برق این شوک از دستگاه گرفته میشه.........من 3 دستگاه داشتم معمولا یه زمان هایی اینگونه می شد...اگه این کار رو انجام دادی نشد...بایوس باید دیفالت کنی........
اصلا ببین دستگاه هارد میشناسه؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
ببخشید منم میخام این لبتاب رو تهیه کنم و اتفاقا چون برای گیم میخام رنگ قرمزش بیشتر میپسندم.میشه ادرس جایی که این قیمت خریدی بهم بدی ؟
سپاس... همین کارو کردم درست شد. واقعا یه لحظه فکر کردم کلا رفت...نقل قول:
سلامنقل قول:
من یه 1ماه پیش خریدم از ولیعصر
اکثر نمایندگی های سازگار تو ولیعصر رفتن
مال پاساژ پارسیان از همه گرونتر بود 870 میخواست بده نامرد
بعدش مال بازار رضا بود 830 میگفت
اما تو پاساژ ایران بود اونجا هم 2تا از نمایندگی ها بیشتر از اون یکی میدادن
نوتالي(طبقه سوم مجتمع) میداد 800 رنگ قرمزش و مشکی میداد 810 البته چون از مشکی 3تا براش مونده بود گرونتر میداد
سون سيس 820 میداد
یه نمایندگی دیگه هم رفتم 840 میگفت
به نظر من برو از مجتمع ایران بگیر اونم از طبقه سومش یه مغازه دیگه هم بود که نمایندگی نبود اما با گارانتی سازگار میدادن ولی اونموقع 5742 تموم کرده بودن اون گفت اگه داشتم 790 میفروختم:8:
راستی بابت نام بردن مغازه ها ببخشید چون تازه عضو هستم نمیتونم پیام خصوصی کنم:41::41::41:
عجب وضعیه ها!!!!:41:
حالا که من پولم جور شد همه میگن تمام کردیم و قیمت نجومی میدن!:13:
تازه اهواز 4 تا نمایندگی سازگار داره بهشون میگم توی سایت سازگار 829 قیمت دادن میگن کمیابه کمتر 860 نمیدیم!:19: