جلوي ضرر رو هر وقت بگيري نفعه
نقل قول:
دقیقا... من هم به یه دختره اعتماد کردم و بهش دل سپردم ولی اون به خاطر یکی دیگه از من گذشت...
یه کوچولو از خودم بگم:
4سال پیش به یه دختره دل بستم و قرار شد باهم ازدواج کنیم...
من تازه دانشگاه قبول شده بودم تو کرمان، رفتم دانشگاه بعد از اتمام ترم یک برگشتم تهران دیدم که دختره ازدواج کرده...
بعد از اون قضیه درس و دانشگاه و زندگی رو بی خیال شدم...
حدود 3ساله که دچار افسردگی شدم و از داروهای ضد افسردگی استفاده میکنم...
از حدود 2سال پیش هم شروع به کشیدن سیگار کردم و به معنی واقعی کلمه بدبخت شدم...
همه اینها به خاطر اعتماد به کسی بود که باورش داشتم...
... و الان هم تازه یواش یواش دارم بهتر میشم ولی چه فایده جوونیم و درس و زندگیم از دستم رفت، 4سال!:41:
ببخشید که سرتونو درد آوردم!:20:
سلام
:20:
چیزهایی که الان بهتون میگم برای سرزنش شما نیست بلکه برای اطلاعات بیشتر هست
:)
===================
قول دادن به هم برای ازدواج تا ازدواج خیلی فاصله داره و ممکنه هزار و یک مسئله پیش بیاد که نشه ازدواج کرد . هر کس حق داره بگرده دنبال کسی که در نظرش بهتر هست و بیشتر دوستش داره و آیندش بهتره .
اون خانوم تعهدی به شما نداده که حتما حتما فقط زن شما میشه .
وقتی با شما بوده احساس کرده شما برای ازدواج مناسبی بهتون گفته باشه با هم ازدواج میکنیم اما بعدا با یکی دیگه آشنا شده دیده شرایطش برای ازدواج از شما بهتره و فورا میتونه ازدواج کنه ، ازدواج کرد رفت . ضرب المثل معروف سیلیِ نقد به از حلوای نسیه برای همین جاهاست
در ضمن شما که از زندگی اون خانوم کامل خبر نداشتین . شاید خانوادش بهش فشار میاوردن که باید زود ازدواج کنه .
اون خانوم کار خطایی انجام نداده اما عکس العمل شما در این ماجرا اشتباه بوده .
ازش درس بگیر برای آینده .
شما خودت اگر با یکی آشنا شدی برای ازدواج اما در همون مراحل اولیه ، یکی بهتر از اون پیدا کردی حق داری با اون که بهتره ازدواج کنی .
شما کدوم رو ترجیح میدی ?
اینکه این خانوم الان رفت با یکی دیگه ازدواج کرد یا اینکه بعد از ازدواج باهاش میفهمیدی با یکی دیگه رابطه داره ؟؟؟
در ضمن ، عشق وقتی ارزش داره که دو طرفه باشه
شما هر چی هم کشته و مرده ی یک نفر باشی اما اون اصلا دوستت نداشته باشه و بهت اهمیت نده دیگه عشقِ شما بی معنا و وقت تلف کردنه .
این خانوم رو فراموش کن و پرونده ش رو ببند .
عاشق شو اما دل نبند چون اصلا نمیدونی فردا چی پیش میاد .
این ماجرا ممکنه باز هم تکرار بشه .
جسارتا اگر شما در دوست داشتن ، منطقی و عاقلانه رفتار نکنی شاید خدای ناکرده کارتون به خود کشی هم برسه .
شما این همه به خودت ضرر زدی فقط به خاطرِ اینکه رفت با یکی دیگه ازدواج کرد ؟؟؟
بعضیها حتی بعد از سالها نامزدی از هم جدا میشن .
==============
حرفِ آخر و نصیحت برادرانه
چیزی که زیاده دخترِ دمِ بخته
سریعاً اشتباهاتِ گذشته رو جبران کن . شما تازه اولِ راهی و خیلی فرصت داری برای جبران گذشته .
کسی که شما رو دوست داشته باشه حاضره حتی سالها صبر کنه براتون البته اگر موقعیتش بهش اجازه بده که صبر کنه .
مطمئن باش باز هم در مسير زندگيت با كساني آشنا ميشي كه بهشون علاقمند ميشي و بهت ابراز علاقه ميكنند اما فاصله ي اين حرفها با ازدواج و زندگي مشترك خيلي زياده
در ضمن اين حرف خداوند رو فراموش نكن :
چه بسا چيزهايي كه شما دوست ندارين اما به صلاح شماست و چه بسا جيزهايي رو دوست دارين اما به صلاح شما نيست .
---------- Post added at 04:53 AM ---------- Previous post was at 04:48 AM ----------
نقل قول:
هیچ وقت با همکارهای خانمت دوست نشو. مگر اینکه جنبه داشته باشن!!!
سلام
اين جمله رو طور ديگه اي هم ميشه گفت :
هرگز با همکاران و دوستانِ خانومت دوست نشو مگر اینکه جنبه داشته باشی !!!
:20:
تجربهای برای رفع مشکل تکرار حرف سالمند
این رو تجربه کردم اگر سالمندی دائم حرفهاشو تکرار میکنه یه جوری شرطیش کنید!
مثلاً با یه جواب، مانند: باشه، شنیدم، چشم و غیره
چطور بود؟:20: