سلام. میخواستم بپرسم چرا نمیتونم وارد روم های یاهو مسنجر بشم؟ (از اون قسمتی که موضوع بندی کرده)
پیغام میده می نویسه this request was refused
Printable View
سلام. میخواستم بپرسم چرا نمیتونم وارد روم های یاهو مسنجر بشم؟ (از اون قسمتی که موضوع بندی کرده)
پیغام میده می نویسه this request was refused
سلام
وارد هر چت رومی که میشم بعد چند ثاتیه این پیغام برام میاد yahoomessenger.exe has stopped working کلا قطع میشه
لطفا یکی راهنمایی کنه
با سلامنقل قول:
زمانی که وارد میل باکس میشید روی نوارهای بالا که در قسمت inbox هست و نوشته subject - date و .... میتونید کلیک کنید و بر همون اساس مرتب سازی کنید
مثلا روی Date اگه کلیک کنید از بالا به پایین به ترتیب بر حسب خواسته شما مرتب میکنه
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
به نظر میرسه مشکل جدید یاهو برای بعضی از دوستان هست
با وی پــی ان امتحان کنید ببینید باز هم همین مشکل هست ؟
موفق باشید.
ممنون از جوابت:11::40:نقل قول:
آره همین کارو کردم ولی باز همونه... تو یاهو گروپ ها عضو شدنی اسم جدید رو نشون میده ولی ایمیل فرستادنی اسم قبلی ... :13:
سلام دوستان
من می خواهم با نرم افزار outlook مایکروسافت ایمیل هام را دانلود کنم
اما همش این پیغام میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوزر نیم و پسورد را هم درست وارد می کنم ولی هرچی ok میزنم قبول نمی کنه
وقتی هم کنسل میکنم اینطوری میشه و کانکت نمی شه:
دوستان یک لطفی بکنید من را راهنمایی کنید
ممنون:11:
سلام
ببخشید می خواستم بدونم که چطوری میشه سرویس ایمیل آی دی یاهو رو از کار انداخت ؟
یعنی می خوام ایمیلم پاک بشه
مثلا آی دی من هست Example و ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام فقط از یاهو آی دی "Example " استفاده کنم و سرویس ایمیل"Example@yahoo.com" کلا پاک بشه!
چیکار باید بکنم ؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم به آدرس زیر مراجعه کنید:
موفق باشید.کد:https://edit.yahoo.com/config/delete_user
یعنی یاهو آیدی پاک نمیشه ؟ فقط ایمیل پاک میشه از اینجا ؟نقل قول:
یعنی یاهو آیدی پاک نمیشه ؟ فقط ایمیل پاک میشه از اینجا؟
BUZZ!!!کد:https://edit.yahoo.com/config/delete_user
سلام من ايميلم روبه بتا تبديل كردم حالانمي تونم به حالت كلاسيك برگردونم چون نه درقسمت آپشن نه help گزينه سوييچ ياريترن به ياهوكلاسيك ندارم ديوونه شدم كمك فوري
دوستان من یه مدت نمیدونم چرا نمیتونم فایلی attach کنم
آخرش ارور میده که نمیشه این کار رو انجام داد
فقط یه بار نمیدونم چی کار کردم شد!
مشکل از مرور گر هست یا..؟
اکانت جیمیل هم همینطوره.
احتمالَن اگر yahoomail رو به حالت کلاسیک برگردونین مشکل حل میشه. یعنی امیدوارم که حل شه! :20:
چطور میتونم ایمیلمو تغییر بدم؟
ممنون
با سلامنقل قول:
امکان ادیت کردن نام آی دی و آردس ایمیل وجود نداره
موفق باشید.
سلام ؛
چند روزه که وقتی می خوام ایمیل یاهو رو Forward کنم ، بعد از وارد کردن آدرس گیرنده ایمیل ارسال نمیشه!!!
یاهو ازم می خواد که کد امنیتی (چند تا عدد و حروف) رو وارد کنم ولی بعد از وارد کردن کد باز هم ایمیل رو ارسال نمی کنه!!
ایراد از کجاست؟؟؟؟
ممنوننقل قول:
با سلام
امکان ادیت کردن نام آی دی و آردس ایمیل وجود نداره
موفق باشید.
آی دی م رو -- کردند نمیدونم باید چیکار کنم
علاوه براین وقتی می خوام آی دی جدید بسازم به رمز عبورش گیر میده
از7 عدد بیشتره و رمزش بارمز بقیه آی دی یام فرق داره
ممنون
با سلامنقل قول:
چون جدیدا سیستم رمز عبور یاهو یکم فرق کرده و باید ترکیبی از حروف و اعداد رو به کار ببرید
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
اول اینکه مطمئن بشید که آدرس رو کامل وارد میکنید.
و بعد هم اینکه کد امنیتی خیلی مهمه - حتما دقیق همون کد رو وارد کنید تا ارسال شه
موفق باشید.
سلام ؛نقل قول:
آدرس ها و كد امنيتي رو درست وارد مي كنم ولي بازهم نمي فرسته!
جالبه كه خود ياهو به خاطر اين مشكل معذرت هم ميخواد!!!
از ترکیب حروف و اعداد استفاده کردم مجددا این خطارو داد:نقل قول:
چون جدیدا سیستم رمز عبور یاهو یکم فرق کرده و باید ترکیبی از حروف و اعداد رو به کار ببرید
موفق باشید.
Your password cannot include any part of your name
چرا مرورگر اپرا با یاهومیل ناسازگاره؟
گزینه identify as firefox رو هم زدم ایمیلمو باز نمی کنه و میگه مرورگرتونو عوض کنید!
اپرام ورزن 11.11 هست.
کسی هست این مشکل اسپمهای فارسی بی نام و نشون ما رو حل کنه؟
یک ماه هست یک روانی یا چند روانی 3 روز یکبار 200 تا ایمیل تبلیغاتی مشابه یکجا و به صورت فارسی میفرسته برای من و هیچ رد و نشونی هم نداره و همه چیز رو جعلی گذاشته و فقط چند خط چرند فارسی نوشته و تمام تازه هر موضوعی رو هم 5 بار تکرار میکنه یعنی 5 بار یه چیز مشخص رو میفرسته!!
شما بگین چطور جلوی این آدم مریض رو بگیرم که نه شعور تبلیغ داره و هیچی! اصلا نمیدونه چه جوری باید تبلیغ کنه!
چکارش کنم. فیلتر میزارم واسش باز مشخصات ایمیل رو تغییر میده. یه بار از ایمیل شخصی میفرسته یه بار از گروه یاهو و گوگل!
این تصویر نمونه در کمترین کارش:
اتچ هم نداره. چند خط کوتاه فارسی در مورد یک محصول که در یک وبلاگ رایگان قرار داده شده لینک میخوره بهش . بعضی از مواقع هم خبر د. جمله ای میفرسته واسه ما!!!!!!!! مصلا بانمد فلان دستگیر شد و هیچی دیگه!
معلوم نیست از کجا میفرسته! یه دفعه خراب شد رو سر ما!! تا حالا سابقه نداشته!
توی عنوان فقط یه جمله کوتاه فارسی مینویسه و توی متن هم دو خط فارسی و لینک یه وبلاگ رایگان که هر بار همه اینا عوض میشن!
این اگه شرکت تبلیغاتیه کیه یا هر کسی هست چه جوری میشه جلوش رو گرفت؟
سلام دوستان یه سوال داشتم
من ظاهر یاهوم رو به ظاهر جدیدی که به تازگی قرار داده تغییر دادم حالا به دلایلی می خوام به حالت کلاسیک برگردونمش
ولی محل تغییر ظاهر یاهو از جدید به کلاسیک رو پیدا نمی کنم
ممنون می شم راهنمایی کنین
سلام دوستان
قبلای وقتی پسورد یاهو ایدتو میخواستی تغییر بدی آسون بود می رفتی داخل میلت بعد آپشن بعد به گدینه داشت که میزیدی میرفتی قسمت تنظیمات محرمانه ولی الان من نگاه کردم چیزی پیدا نکردم ممنون می شیم دوستانی که میدونن چطوره بگن
ممنون
سلام ببخشيد از ديروز كه نه از ايميلم ميتونم خارج بشم نه داخل اينباكسش بشم................البته فكر كردم هك شدم..........امروز صبح كه همكارمم رفته بود تو ايميلش همين جوري شده..............ميدونين از چيه؟
با سلامنقل قول:
روشون کلیک راست کنید و به عنوان اسپم معرفیشون کنید
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
از یه کامپیوتر اینطوری شده دوست عزیزم؟
ممکنه که مرورگر دچار اختلال شده
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
به این آدرس برید:
موفق باشید.کد:https://edit.yahoo.com/config/change_pw?.scrumb=T.H253O5.7l&.done=https%3A%2F%2Fedit.yahoo.com%2Fconfig%2Feval_profile%3F_done%3Dhttp%253A%252F%252Fmail.yahoo.com%252F%26.scrumb%3DT.H253O5.7l
اینا خودشون تو فولدر اسپم هستند بعد گفتم همه شرایطشون متغیر هستن از فرستنده و گیرنده تا متن نامه.نقل قول:
کاش یکی پیدا میشد فرستنده اصلی رو شناسایی میکرد حالش رو میگرفت.
آخه این چه جور تبلیغاتیه! اصلا نه شعور تبلیغ کردن داره و نه دانش درست تبلیغ کردن.:13:
از ترکیب حروف و اعداد استفاده کردم مجددا این خطارو داد:نقل قول:
موفق باشید.
Your password cannot include any part of your name
سلام
ID من در ياهو مسنجر sign in نمي شه چي كار كنم؟
با سلامنقل قول:
یه دور کوکی و هیستوری مرورگر رو پاک کنید و دوباره امتحان کنید
فکر کنم مشکل از مرورگر باشه که نمیتونه Encoding رو به درستی انجام بده
موفق باشید.
دوستالن من برای یکی یاهو میل درست کردم که با موفقیت انجام شد و رفتم داخل میلی جدید که از قابل جدیدی که این اواخر یاهو درست کرده اتوماتیک روش بود
بعد من برقشتم به یه میل دیگه که دیگه باز نمی کنه میل رو و 2 تا گدینه م یده که در زیر عکسشو براتون گداشتم
ممنون می شم سریع جواب بدید چون قرار میل مهمی برام بیاد اینه که منتظرم
هر 2 گذینه رو هم بزدم باز میل باز نمی شه گیدنه اول رو که میزنم باز همین صفحه رون نشون می ده گدینه دوم (سمت راست) رو هم که میزنم یه صفحه دیگه باز می شه متن زیر رو مینویسه
Sorry, the page you requested was not found.
Please check the URL for proper spelling and capitalization. If you're having trouble locating a destination on Yahoo!, try visiting the Yahoo! home page or look through a list of Yahoo!'s online services. Also, you may find what you're looking for if you try searching below.
چی کار باید بکنم؟
برای برگشتن از نسخه بتای یاهو به صورت قبل
رزولیشین مانیتورتونو در کمترین حالت تنظیم کنید و سپس وارد ایمیلتون بشید چون نسخه جدید با رزولیشین پایین مطابقت نداره یه خطا براتون میگیره و راهنمایی میکنه برای افزایش رزولیشین و در انتها هم یک گزینه داره
•Return to a previous version of Yahoo! Mail
با کلیک روی این گزینه از شر نسخه بتای بدرد نخور راحت میشین!
سلام دوستان
چند وقتیه که یاهو مسنجر من قاطی کرده به این صورت که وقتی میخوام با کسی چت کنم هرچی طرف مینویسه ویا من مینویسم نشون نمیده یعنی اون صفحه کاملا سفید باقی میونه.حتا بعضی وقتا که آفلاین مسیج برام میاد باز هم صفحه سفید نشون میده...
واقعا ممنون میشم کسی که تنظیماتشو بلده راهنماییم کنه:11:
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم به پست زیر مراجعه کنید:
راه حل 100% رفع مشکل سفید بودن صفحه چت یاهو
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5732496&postcount=3152
نقل قول:
منم این مشکل رو دارم
هر روز باید بیام ایمیل ها رو پاک کنم :18:
سلام
موقع نوشتم آدرس در قسمت to ایمیل وقتی گزینه insert addresses رو میزنم نمیشه با تیک زدن نام کسی رو انتخاب کرد
اصلا تیک نمیزنه
هم با فایر فاکس و هم با IE امتحان کردم نشد
باید چکار کنم؟
من این راه رو رفتم مشکلم حل نشدنقل قول:
چکار کنم ؟
با سلامنقل قول:
یه چند مرتبه ای امتحان کنید
چون من هم هر کاری کردم توی ویندوز 7 نتونستم این مشکل رو هنوز برطرف کنم
اما برای 95 درصد کسانی که استفاده کردن از این راه مشکلشون حل شده.
موفق باشید.
سلام ودرود
چه طور میتونم یک امیل رو کلا از یاهو حذف کنم...............؟
سلامنقل قول:
اکانت رو میخواید پاک کنین ؟
واسه اینکار به آدرس زیر برید و مراحل رو طی کنین ...
اکانت ایمیل پاک میشه و بعد از 90 روز به طور کامل از دیتا بیس یاهو حذف میشه .
اگر هم منظورتون اینه که ایمیلی که براتون فرستاده شده رو چطور پاک کنید که باید انتخابش کنین و Delete روکد:https://edit.yahoo.com/config/delete_user
بزنین و اگه مایل بودین پوشه Trash ایمیلتون هم خالی کنین که کاملا از بین بره .
نقل قول:
از راه حل رجیستری حل شد . انگار یک فایل اضافه اونجا بود که حذفش کردم درست شد.
تشکر .