با سلام و تشکر از راهنماییتون
من یه تلویزیون LG مدل LA620V خریدم که داخل خودش ----- ماهواره داره. الان اگه میتونید لطفا کمک کنید تا منوی کد دهی دستیشو فعال کنم و کانالهای کارتی رو باز کنم. هیچ جا مطلبی پیدا نکردم.
با سلام و تشکر از راهنماییتون
من یه تلویزیون LG مدل LA620V خریدم که داخل خودش ----- ماهواره داره. الان اگه میتونید لطفا کمک کنید تا منوی کد دهی دستیشو فعال کنم و کانالهای کارتی رو باز کنم. هیچ جا مطلبی پیدا نکردم.
یک قابلیت روی تلوزیون LM76100 وجود داره که زمانی که هیچ سیگنال ورودی نداشته باشه بعد از 15 دقیقه اتوماتیک خاموش میشه
آیا راهي وجود داره که بشه از طریق منوی مخفی این زمان رو تغییر داد؟
کسی منوی مخفی LM76100 رو دیده؟
دوست عزیزنقل قول:
برای خاموش کردن این قسمت باید در منو--->سیستم ---->راهکار صرفح جویی----->عدم وجود سیکنال را خاموش کنید.
با سلام ،از اساتید محترم سوال دارم ، LCD 32LF15R-TA آیا قابلیت گیرندگی دیجیتال دارد یا خیر؟ وقتی وارد منوسرویس میشوم ، با تغییر Area option به 12 یا 16 هیچ تغییری در کانال یابی انجام نمیشود و فقط جستجوی آنالوگ دارد.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من نمیخوام خاموش کنم میخوام مدت زمان رو کم کنم
دوستان کسی میدونه مدل 42lm66100 چه امکاناتی در منوی مخفی داره و در ضمن این آپدیت جدیدش رو خود تلویزیون میشناسه و میخواد آپدیت کنه ولی تو سایت ال جی فقط همین ورژن فعلی که روش هست رو گذاشته. این ورژن جدید رو از کجا باید دانلود کنم؟
عزیز راضی هستی از تلویزیونت قصد خرید همچین مدلی رو دارمنقل قول:
به نظر شما میارزه؟
کیفیت و ... خوبه؟؟
با سلام
با گوشی وارد منو مخفی ال جی LM5800 شدم اما قسمت Country Grroup غیر قابل تغییر هستش و روی ۲۰ و ja تنظیم شده آیا راهی برای تغییرش هست ممنونم اگه میشه کمک کنید
سلام اقای کاظملو من دارای تلویزیون ال سی دی مدل 42lg300c-za هستم همه کانالهای دیجیتال را شناسایی وثبت کرده است ولی فقط ایلام افلاک و بازار رو نشون میده وبقیه بعد از چند ثانیه پیغام hdservice می دهد ضمنا کشورها اروپایی هستند و نمی توانم انها رو به اسیا وایران تغییر دهم لطفا کمکم کنیدئ با تشکر حسینی
دوست عزیزنقل قول:
اول بگویید کجا ساکن هستید .و اگر تلویزیو نتان آن کانالها را گرفته باید باقی راهم گرفته باشد ولی شماره کانالها متفاوت باشد لیست کانالها را پیدا کنید و از آنجا پیگیری کنید . و اگر پیدا نکرده آن کانالها را بطور دستی جستجو کنید یعنی فرکانس آن را پیدا و آن را بطور دستی وارد کنید.
با سلام خدمت دوستان گرامي من جديدن تلويزيون ال اي دي ال جي مدل 42LN540 خريدم كه يكسري امكاناتي كه مي خوام رو يا نداره يا فعال نشده كسي مي تون كمكم كنه
كه خودش اين امكانات رو داره:
گيرنده ديجيتال
فول hd
كليه فرم هاا رو باز ميكنه
تلتكس فارسي
زيان عربي رو داره ولي زبان فارسيش فعال نيست.
قابليت آپ ديت از فلش و شبكه ديجيتال رو داره
از همه مهم تر گيرنده ماهواره داره
لطفا راهنمايي كنيد
:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n13:
سلام اقای کاظملو
من در دره شهر ایلام زندگی می کنم ودیجیتال اینجا فعال است این مدل تلویزیون 42lg300c-za در قسمت کانتری فقط کشورهای اروپا را داردوراهی برای تغییر کشور به اسیا وایران ندارد از نمایندگی شهرمان هم خواستم ولی نتوانست کشورها را تغییر دهد به هر صورت همه کانالهای دیجیتال را شناسایی کرده ولی همانطور که قبلا به شما گفتم بجز ایلام افلاک وبازار سایر کانالها پس از چند ثانیه پیغام hdservice می اید وتصویر نمی اورد بعضی می گویند باید فایل اپگرید ان را پیدا کنی که نیست ضمنا در مورد کانالهای رادیو نیز همان سه کانال ذکر شده فعال وبقیه پیغام nosignal ld nin لطفا کمکم کنید با تشکر حسینی
سلام من هم وارد منو سرويس تلويزيون 42LN540 شدم ولي نتونستم كشور ها رو تغيير بدم كسي مي تونه راهنمايي ديگه اي بكنه
با تشكر از اساتيد محترم
در ضن مي خوام فقط منوي فارسي رو فعال كنم
دوست عزیزنقل قول:
برای فعال سازی وقتی که به منوی مخفی وارد می شوید از بخش Country Grroup عدد 16 را بجای 12 وارد کنید (در بعضی مدلها باید به قسمت Tool Option 3 بروید و مقدار روبهروی DIVX را 1 قرار دهید). دقت کنید که با تغییر به عدد 16 باید مقابل Country Grroup به IR تغییر پیدا کند، اگر این تغییر صورت نگرفت خودتان آن را به IR (در برخی مدلها به AU) تغییر دهید. حال ok کرده و تلویزیون را خاموش و سپس روشن نمایید. اگر به بخش جستجوی کانالها بروید، خواهید دید که DTV به آن اضافه شده و میتوانید با جستجوی کانالها بدون هیچ واسطهای شبکههای دیجیتال را دریافت نمایید.
نکته: در برخی مدلها منوی مخفی با نام EZ adjust و در برخی دیگر با IN start شناخته میشود.
توجه: به هیچ عنوان پارامترهای داخل منوها را تغییر ندهید.
سلام من تلویزیون الجیM 64100/ LG /خریدم می خام تلویزیون انترنتی شو فعال کنم هم ADSL دارم و LED وای فایف داره هم لن
میشه کسی کمکم میکنه :n20:
با تشكر از راهنمايي شما دوست عزيز
همان طور كه گفتم من تونستم وارد منو سرويس بشم و همين طور وارد country grroup بشم ولي هركاري كردم (با كنترل خود تلويزيون) نتونستم عدد 12 را به 16 تغيير بدم.
آيا راه ديگري هست!
با تشكر مجدد
سلام من تلویزیون الجیM 64100/ LG /خریدم می خام تلویزیون انترنتی شو فعال کنم هم ADSL دارم و LED وای فایف داره هم لن
میشه کسی کمکم کنه :n17:کسی نبود کمکم کنه
:n20:
دوست عزیزنقل قول:
برای اتصال کافیست که مودم را با کابل یا اگر مودم تان وایرلس باشد از طریق وای فای تلویزیونتان به هم ارتباط بدهید و بعد از منو شبکه تنظیمات شبکه خودتان را ایجاد و فعال کنید. و می توانید از این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم استفاده کنید
سلام .یکی از دوستام رفته تلویزیون بخره فروشنده گفته ورودی ماهواره هم داره و ماهواره هم میگیره lg بوده 2600000تومن کسی از این ودلا اطلاع داره چجوریه؟:n18:
دوست عزيز من يكي خريدم درسته گيرندش هم hd يا همان S2
البته قيمتش يكم كمتر از اوني كه نوشتي
با سلام من دو تلویزیون ال جی 42 LED 4600 و4600 47اینچ دارم آیا گیرنده دیجیتال دارند و اگه ندارند چطور میشه وارد منوی مخفی این تلویزیون شد
دوست عزیزنقل قول:
در این سایت مشخصه دیجیتال تلویزیو نتان را ATSC/NTSC/Clear QAM (1 Tuner) این نوشته و برای فعال کردنش
تایپیک ورود به منوی مخفی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای فعال سازی وقتی که به منوی مخفی وارد می شوید از بخش Country Grroup عدد 16 را بجای 12 وارد کنید (در بعضی مدلها باید به قسمت Tool Option 3 بروید و مقدار روبهروی DIVX را 1 قرار دهید). دقت کنید که با تغییر به عدد 16 باید مقابل Country Grroup به IR تغییر پیدا کند، اگر این تغییر صورت نگرفت خودتان آن را به IR (در برخی مدلها به AU) تغییر دهید. حال ok کرده و تلویزیون را خاموش و سپس روشن نمایید. اگر به بخش جستجوی کانالها بروید، خواهید دید که DTV به آن اضافه شده و میتوانید با جستجوی کانالها بدون هیچ واسطهای شبکههای دیجیتال را دریافت نمایید.
نکته: در برخی مدلها منوی مخفی با نام EZ adjust و در برخی دیگر با IN start شناخته میشود.
برادر عزیز خواهشش می کنم بهم بگو که با کدام روش وارد منو مخفی شدی ممنوننقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
روشهای زیر را انجام بدهید
برای ورود به منو مخفی باید همزمان كلید menu روی ریموت و تلویزیون را فشار داده و بعد از 30 ثانیه منوی جهت ورود رمز ظاهر شده كه كد آن 0000می باشد .این روش بروی ال سی دی 32lf120fr آزمایش شده است.
طريقه ورود به منو مخفی تلویزیون ال جی
در بیشتر مدل های ال جی باید چنین عمل کنید
دکمه ok را روی کنترل و روی تلویزیون را با هم فشار دهید
چند ثانیه صبر کنید منو ظاهر می شود
در بعضی از مدلهای ال ج چنین عمل می کند
دکمه Ok کنترل و دکمه منفی صدای تلویزیون را بمدت 15 ثانیه نگه دارید جدول ظاهر میگردد..
و یک مدل دیگر چنین عمل می کند
منوی روی کنترل منوی روی تلویزیون را به مدت 10ثانیه نگهدارید منو باز میشود /////
من از نرم افزار معرفي شده و ساخت يك ريموت كه به كامپيوتر وصل مي شه وارد منو سرويس شدم كه آموزش اون رو از توي اينترنت دانلود كردم
سلام یعنی ورودی ماهواره داره و کار ----- ماهواره رو انجام میده مدلش دقیقا چیه؟ :n01:نقل قول:
با سلام تلویزیون من مدل42lg300cمی باشدو بعد از ورود به منوی مخفی option 1 باز می شود چگونه کشورهای اروپایی را حذف واسیا را فعال کنم ضمنا بعضی از کانالهای دیجیتال قابل نمایش وبعضی شناسایی شده ولی تصویر نمی اید
دوست عزیزنقل قول:
آنها که شناسایی شده ولی تصویر ندارید ممکن است با شماره های بالا سرچ شده باشند مثلا 805 و غیره با کنترول از لیست جستجو کنید ببینید کانالهایتان روی چه شماره ای است
با سلام درسته از شماره 800 شروع به سرچ شده چگونه به شماره پایین تر بروم ضمنا من اهل ایلام هستم وکانالهای ایلام -لرستان وبازار که تصویر دارند نیز از 800 به بالا هستند ولی بقیه بعد از چند ثانیه پیغام hdservice می دهند
دوست عزیزنقل قول:
احتمالا آن کانلها بصورت hdپخش می شود و ممکن است تلویزیون شما قابلیت پخش این کانالها را نداشته باشد و برای ویرایش کردن آنها فکر می کنم باید وقتی لیست کانالها را می آورید اگر روی کنترول تان کلیدtools را دارید آن را فشار دهید و از منوی tools ویرایش کانلها را انجام دهید و شماره مورد نظر تان را قرار دهید
با سلام مجدد من براساس راهنمایی شما کشور را به ترکیه تغییر دادم وحالا کانالها از شماره یک شروع می شود ضمنا تلویزیون دارای سیبستم دیجیتال می باشد فقط راه تغییر کشورهای اروپایی به اسیا وایران را نمی دانم در منوی مخفی ان ez adjust وجود دارد و tool option 1 راانتخاب می کنم قسمت کانتری را نمی اوردبه نظرخود م باید راهی برای تغییر کشورهای اروپایی پیدا شودمثلا فایل اپدیت ان اگر وجود داشته باشدشاید مشکل حل شود بهر صورت من منتظر راهنمایی های شما می باشم واز شما متشکرم
سلام چگونه متوجه بشوم که قابلیت پخش hd را دارد یا نه ضمنا اگر راهی برای حذف کشورهای اروپایی هست لطفا راهنمایی بفرمایید
دوست عزیزنقل قول:
مطلب زیر را بدقت بخوانید
برای فعال سازی وقتی که به منوی مخفی وارد می شوید از بخش Country Grroup عدد 16 را بجای 12 وارد کنید (در بعضی مدلها باید به قسمت Tool Option 3 بروید و مقدار روبهروی DIVX را 1 قرار دهید). دقت کنید که با تغییر به عدد 16 باید مقابل Country Grroup به IR تغییر پیدا کند، اگر این تغییر صورت نگرفت خودتان آن را به IR اینکار برای فارسی کردن است(در برخی مدلها به AU) که آسیا است تغییر دهید. حال ok کرده و تلویزیون را خاموش و سپس روشن نمایید. اگر به بخش جستجوی کانالها بروید، خواهید دید که DTV به آن اضافه شده و میتوانید با جستجوی کانالها بدون هیچ واسطهای شبکههای دیجیتال را دریافت نمایید.
سلام
یک تلویزیون LED LG مدل 50LN540S-ZA دارم که زبان فارسی را پشتیبانی نمی کند.
برای افزودن زبان فارسی چه باید کرد؟
راهی هست؟
گارانتی نداره؟
دوست عزیزنقل قول:
وقتی که وارد منوی مخفی شدید از مطلب بالا استفاده کنید
یعنی برای این مدل هم که LED هست، روش های گفته شده در این تاپیک جوابگو خواهد بود؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
بله
باسلام منوی مخفی ez adjust می باشد ولی tool option1 را دارد وtool option3 را من ندیدم چگونه به ان قسمت بروم
با تشکر
سلام دوستان ؛ tv بنده که از بانه خریدم 55LM7610 بوده و دارای منوی فارسی است. برای فعال سازی گیرنده دیجیتال با سرویس کار الجی تماس گرفتم اومد وقتی با کنترل مخصوص وارد منوی مخفی شدیم گزینه country Grroup کلاً غیرفعال بود و امکان تغییر نداشت. دوستمون جناب rajabi748 هم این مشکل رو دارند. لطفا اگه کسی راهی بلده راهنمایی کنه ممنون میشیم.
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اساس کار احتیاط به همان شیوه قبلی است و به سرویس منو دست نزنید که اکثر فروم ها میگویند با احتیاط وارد اس ام شوید . سرویس منو از تجارب افرادی که سالیان دراز تخصص لازم را کسب نمو ده اند تشکیل شده از . تعداد سال هایی به اندازه 1000 سال تجربه همه این افراد .شما میتوانید از راه های دیگری دیجیتال را بگیرید بدون آنکه تی وی خور را اوراق کنید . موفق باشید