آره قیمتش کشیده بالا . کلا همه دستگاهها گرون شدن.نقل قول:
Printable View
آره قیمتش کشیده بالا . کلا همه دستگاهها گرون شدن.نقل قول:
سلام رفقا من hd player asuse دارم ولي تا حالا هشت تا از بلوسنس t 14 plus برا دوستان و فاميل گرفتم كلا" به امكانانتش مي ارزه اخيرا" يكي هم برا خودم گرفتم كه به مشكل عدم پخش اغلب صداهاي ديجيتال مصوصا" dts برخوردم يه چندتا سوال ناقابل دارم كه كلي مشكل همه اميد خدا حل شه اولا برا آپديت آيا لازم است همه ورژنها نصب بشه يا آخري كافيه از خروجي SPDIF پشت دستگاه ميشود صدا گرفت ؟ با چه كابلي و چه شكلي كابلش نوري است يا از نوع كواكسيال به tv وصل بشه يا سينماي خانگي اگه كواكسيال (سيمي است نه نوري) است با توجه به اينكه سوني ورودي آنرا ندارد بايد چه كرد آيا مبدلش هست به چه نامي و چند قيمت و كجا حال كردين به اين مگين سوال كامل دم هركه راه حل عملي و البته كامل و درست ارايه كرد گرم عزت همگي شيعيان آل علي زياد
سلام به همه دوستان
یک سوال فنی داشتم
میخواستم ببینم فایل های آپدیت گیرنده های دیجیتال که با پسوند AP هستند با چه زبانی نوشته شدند و آیا نرم افزاری برای ادیت کردن اونها وجود داره یا نه؟ و آیا سورس کدهای فایل آپدیت رو میشه از جایی گیر آورد؟
ممنون
دستگاه T14+ من بعضی فایلای زیرنویس SRT رو نمیاره. مشکلش چیه دقیقا ؟!
مگه SRT با SRT فرق داره که یکی رو میاره یکی رو نه ؟!
بله فرق میکنند . این مشکل شامل اکثر دستگاها میشه.نقل قول:
بعد واسه اینکه زیرنویس فارسی درست بیاد باید چیکار کرد ؟نقل قول:
راستش من تو این زمینه اطلاعاتم کمه . دوستان نرم افزاری مخصوصا اونهایی که تو کار زیرنویس هستند قطعا جواب این سوال رو میدونن.نقل قول:
میدونم فقط راه حل داره .
برای زیرنویس (در بلوسنس تجربه خودم)
اول زبان و منوی دستگاه را فارسی کن
بعد باید اسم زیرنویس با اسم فیلم یکی باشد
در آخر فایل زیرنویس با انکودینگ utf-8 ذخیره شده باشد
دوستان من Farassoo خریدم ولی زیر نویس رو اصلا نشون نمیده دلیلش چیه ؟
تلویریون LG هم دارم و اون هم زیرنویس رو اصلا نشون نمیده
این T14+ وقتی روش فیلم پخش میکنم (از رو فلش) بعد چند دقیقه صدا با تصویر نا هم خوان میشه! مخصوصا تو فیلمهایی که از رو یک دیویدی رو فلش کپی کردم. چی کار کنم؟
سلام كسي به مشكل صدا نخورده عدم پخش صداي ديجيتال از hdmi شركت ميگه dts رو ساپورت نميكنه ac3رو هم پس منظوراز صداي ديجيتال چيه اگه كابل مخصوصش رو بگيرم با مبدل نوري به كواكسيل مشكل حل ميشه ؟ممنون اگه پاسخ بده:11:
بالاخره کسی پیدا نشده درست حسابی بگه بین
1. بلوسنس تی 14 پلاس 2. الکومکس ام وی 200 - 2012
کدومو بهتره !!!! خواهشاً یکی سریع جواب بده
سلامنقل قول:
البته نمیدونم نیازت چیه ؟؟ ولی بلوسنس رو دارم و تا الان خیلی از اطرافیان هم تهیه کردن و اونا هم راضی هستند.. :46:
گیرنده قوی و پلیر خوب... :5:
خوش باشید :8:
واسه پخش mkv و زیر نویس فارسی می خوام از روی هارد 1 ترابایتی
یه سوال دیگه داشتم ؟؟؟
میشه زیرنویس عقب جلو کرد !!!!!!!!!!!!!!!!
من يكبار امتحان كردم از روي هارد پرتابل جواب نداد.شايد از هار اداپتوري جواب بدهد.نقل قول:
زيرنويس قابل تغيير تايم نيست
بنام خدا
دوستان همه با مدالهای زیر آشنایی دارید
می خواستم ببینم در جکع بندی کدوم بهتره
فین ترونیکسfintronix--fts 3200 b
-الکومکسmv200 2012
-بلوسنسt14+
- لومکسی3608 یا 1007 یا 1008؟؟
کدوم بهترم
از نظر قیمت تقریبا یک رنجند
از نظر پخش فرمتها- مخصوصا همخوانی صدا و تصویر- بروزرسانی- آنتن دهی- تایم تعویض کانال- داغ کردن- همراه داشتن کابل HDMI- و .....
دا خل کاتالوگ که فقط بلوسنس flv پخش نمی کنه و سه تای دیگه همه چیز پخش کنن
بلوسنس دوستم صدا و تصویر همزمانی نداره برای فیلم های USB و فیلم های MKV رو فقط با کدینگ MPEG پخش میکنه
سلام دوستان خوبم.
من مشکلی خیلی عجیب و اعصاب خورد کن برام پیش اومده که داره دویونه و پیرم میکنه و هر کار میکنم درست نمیشه.
مدل دستگاه من تی 14 پلاس هست که دیروز که داشتیم با دکوراسیون خونه ورمیرفتیم تلوزیون رو به همراه گیرنده انتقال دایدم به اونور خونه، با آنتن مغناطیسی خودش هر کار میکردیم سیگنال دار به صورت بالا نمیشه و تصوری نمیومد با آنتن معمولی یه کمی اومد ولی بعد از مدتی تصویر کلا قطع شد و دیگه با هر گوه آنتی نمیگیره...
دستگاه چه از نظر برد و چه نرم افزاری سالمه و نمیدونم چرا با وجود وچود آنتن (همین آنتن با گیرنده یو اس بی لبتابم میگیره) صفر درصد سیگنال داره و در مواردی که خودم رو به آب و آتیش بزنم سیگنال تا 40 در صد هم میاد ولی پرش آنتن یا همون افت فرکانس رو داره و هی میپره صفر و یک عددی و اصلا از هیچی خبری نیست...
تو رو خدا کمکم کنید چون نه پول دارم و نه حوصله آخه دو روز شده گیرشم نتونستم درستش کنم..
لازم به ذکره که یک بار این دستگاه بی وفا ورودی آر اف آنتنش لغ شده بود و مجبور شدم که بازش کنم و قسمت آنتنش رو لحیم کنم تا درست شد از اون روز تا اان مثل ساعت کار میکرد و من پز این گیرنده رو میدادم)از نظر تلاش برای خرید چون کلی در موردش تحقیق کردم) ولی حالا که این مسائل برام پیش اومده دارم کم کم از خریدش پشیمون میشم...
چند بار ریست و آپگرید هم کردم بازم فایده ای نداشت..
پیشاپیش عیدتون مبارک و ممنون
راستی تو رو خدا نگید که باز کردیش گارانتی قبول نمیکنه که دیگه قشنگ دم عید دیوونه میشم
نقل قول:
دوستان عزیز یی زحمت کمک کنید و ما رو یاری رسانید....
اگه تجربه ای چیزی دارید دریغ نکنید
این مشکل همخوانی صدا و تصویر t14+ داره اذیت می کنه. کسی راه حلی نداره؟ نمی دونه با کدوم فرمت و کدک مشکلی پیدا نمی کنه؟ راه حل کلیی نداره؟
سلام
خیلی وقته که برای Blusens T14+ هیچ آپدیتی داده نشده است. یعنی از این مدل دیگر پشتیبانی نمی شود؟
درصورتیکه چندین آپدیت برای مدل های دیگر، مثل MV200 الکومکس اخیرا داده شده است.
به شرکت هم پیام و ایمیل دادم.
دوستان اگر اطلاعی دارن بفرمایید
آیاراجعبه گیرنده استر کسی هست اطلاعات دقیق داشته باشه
اینکه چندقیمته کجا وبه چه آدرسی میتونم تهیه بکنم ازنظرکیفیت درچه سطحیه
آیا از استر باکیفیتتر دستگاهی پیدامیشه که سخت افزاری ونرم افزاریش عالی باشه
وفول اچ دی واقعی ومدیاپلیرقوی داشته باشه
سلام.نقل قول:
این سوال من هم هست...
بهترین راه اینه که زنگ بزنین شرکت عرشیان تجارت سما و از خودشون بپرسین
سلام دوستان.
یه سوال از محضرتون داشتم.
تو ابن دستگاه چه طوری میشه کانال ها را مرتب کرد؟مثلا کانال 1 رو روی دکمه 1 تنظیم کنیم؟
دوستان اگه کمک کنن ممنون میشم.
سلامنقل قول:
معمولا تو همه ست اپ باکسها دکمه منو رو که بزنی اولین منو برنامه ای داره به نام ویرایش
بعد ازت پسورد میخاد که آن رو باید از داخل دفترچه راهنما ببنی چنده .
آن رو که بزنی میتونی همه کانالها رو جا به جا کنی.
آدرس شرکت ارائه دهنده استر و نمایندگی انحصاری ایراننقل قول:
-----------
من 120 خریدم البته اون موقع بلوسنس حدود 95 بود
کیفیت عالی عالی مدیا پلیر توپ با گیرنگی فوق العاده فول اچ دی بودنش هم تست کردم درست و کامل است ما تلویزیونمون نشون میده که چه فرمت تصویری رو داره پخش میکنه من تست کردم دقیقا رو همون فرمتی ک میزاشتم تلویزیون هم پیغام همون رزولیشن رو میداد من ازش واقعا رازیم البته بین بلوسنس ویونا و الکومکس اینو انتخاب کردم زیاد آشنا نیست مارکش ولی کیفیت خیلی بالایی داره
سلامنقل قول:
راه حلی نداره، فقط هر وقت اینطور شد، اول فیلمو stop کامل کن، دوباره با Goto به همون تایم برو تا درست بشه.
سلام
من دستگاه رو به ورژن 2 آپدیت کرده بودم . الان اگه بخوام ورژن 1.4 رونصب کنم دستگاه ایرادی پیدا میکنه یا نه مشکلی نداره
ممنون
سلامنقل قول:
خیر مشکل سخت افزاری/نرم افزاری پیدا نمی کنه، فقط اصلاحاتی که تو ورژن2 اعمال شده دیگه وجود نداره.. :46:
خوش باشید/ :8:
سلام بچه ها
متاسفانه این خبریه که امروز خوندم:
شرکت عرشیان تجارت سما ، از تاریخ 1390/12/1 بلوسنس و الکومکس را از سیستم فروش خود خارج نمود.
ولی خدمات هنوز پا بر جاست می تونین به سایتشون مراجعه کنین و خبر کامل رو بخونین
این گیرنده Ester T 15 کجا گیر میاد؟
فقط تو تهران فروش داره یا تو شهرستان هم پیدا میشه ؟
در موردش بیشتر توضیح بدید
میگن ازبلوسنس تی 14 پلاس هم بهتره و ساخت کره جنوبی هست
هر کی اطلاعی ازش داره بزاره
دوستان عزیز جدیدا شرکت پخش کننده گیرنده دیجیتال Ester T-15 اقدا به توزیع این گیرنده کرده است . خواهشمندم اگر کسی قبلا این گیرنده را خریداری کرده است جزئیات بیشتری در مورد این دستگاه مانند کیفیت ساخت ، گیرندگی ، سرعت تعویض کانال ، کیفیت و برد کنترل از راه دور ، پخش فرمت های مختلف و سایز و رنگ زیرنویس آن در اختیار بقیه قرار دهد . با تشکر
سلام خدمت دوستان
من تازه وارد بحث شما شدم
اهل کاشانم ...
من با توجه به گفتگوی شما و دیگر سایت ها هنوز بین
بلوسنس t+14
Ester T-15 گیرکردم
لصفا راهنمایی کنید
1 آیا ایستر هم سه بعدی نشون میده یا نه ؟ و آیا سه بعدی نمایش دادن بلوسنس واقعیت داره ؟
2 الان تو بازار بلوسنس اصل و سالم و ... وجود داره ؟
3 من در اینجا دیدم که معایبی از بلوسنس گرفتند که تو سایتای دیگه من ندیدم که از ایستر بگیرند؟
4 درسته که میگن که گیرنده ها در خرابی آب و هوا مشکل پیدا میکنن ؟
5 آیا با این وجود بهتر نیست که از ماهواره های کشوری استفاده کنیم که علاوه بر این شبکه ها 31 استان رو نیز نشون میده؟
6 آیا ماهواره های کشوری می تونه شبکه های اخیر ورزش و پویا رو نشون بده یا نه ؟
7 ...
لطفا بنده رو راهنمایی کنید
دستان کسی میتونه فایل آپدیت T14+ رو بهم بده ؟!!!
میدونم آخرین مطلب واسه 4 سال پیشه ولی مجبورم !!
هرچی گشتم هیچ لینکی پیدا نکردم
منم با شما همدردم سایت اصلی به زبان اسپانیاییه و لینک های قبلی انگلیسی بود . در ضمن سایت شرکت شرکت عرشیان تجارت سما باز نمیشه به تلفن هام جواب نمی دن اگه پیدا کردین لطفاً منو هم در جریان بزارین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست کمک کنه؟
لطفا اگه کسی فایل آپدیت T14+ رو داره فایلشو بذاره، خیلی واجبه.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اساتید ممنون میشم اگه کمک کنین
یه دنیا ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ندارم.
چون به خاطر تغییر شرایط زندگی دستگاه هم خیلی کم کار میکنه، نیاز نبوده پیگیر بشم.
سلام علت نداشتن سیگنال در دیجیتال مارشال