بعید میدونم.چون کسایی که استفاده کردن گفتن کیفیت چند سال پیش رو نداره.نقل قول:
Printable View
بعید میدونم.چون کسایی که استفاده کردن گفتن کیفیت چند سال پیش رو نداره.نقل قول:
نقل قول:
شامپو خوبی هستش واقعا ولی قیمتش خیلی رفته بالا یادمه یه موقعه ای که استفاده میکردم هفت و نیم بود تا الان که دیگه شما میگی رسیده به 15000 من الان دیگه IROX (provita-f رو استفاده میکنم از دوستان کسی از این شامپو استفاده میکنه؟
به نظرتون چطوریه ؟
یه روز یه کچلی رفت توی آرایشگاه . همه زدن زیر خنده . گفت خوب چیه به خدا فقط اومدم آب بخورم. ( جوک قدیمی ).
من هم فقط اومدم ببینم دوستان چی میگن چون شامپو دردی رو از من دوا نمی کنه ( دردی رو هم اضافه نمی کنه ).
مواظب موهاتون باشین!
ایروکس بعد از فولیکا و آردن بهترین شامپوی ایرانی هست...من یه مدت میزدم..بعد دیدم فولیکا بهتره دیگه نزدمنقل قول:
دوستان داداش من فرق سرش کم پشت شده و یواش یواشه که خلوت شه!! شامپو یا محلولی که موثر باشه چی پیشنهاد می کنین ؟ یکی از بچه ها گفته بود ماینوکسیدیل به درد نمیخوره. لطفا راهنمایی کنید چیکار کنه. ممنون
:31:پاوه :27:
یار قدیمی
دوست عزیز این تاپیک در مورد انواع شامپو می باشد اما مسلما برادرتون باید از شامپو های تقویت کننده و ترمیم کننده استفاده کنه که انواع مختلفی داره هم ایرانی هم خارجی که بعضی هاشون هم همراه با لوسیون تقویت کننده و ضد ریزش هستش تو ایرانی ها میتونم بهت شامپو فولیکا و ایروکس تقویت کننده و ترمیم کننده رو بهت پیشنهاد کنم تو خارجی هام همون شامپو ضد ریزش فیتوم اکتیف آنتی شوت ایوروشه رو بهت معرفی می کنم در کل شامپو به تنهایی برای مویی که در حال ریزش هستش کافی نیستش در مورد ماینوکسیدیل این طوری نیستش که همه ازش جواب نگرفته باشند و به نحوه استفاده و خیلی چیزا بستگی داره در کل اگر سوالی در مورد ماینوکسیدیل داری تو تاپیک خودش دوستان در خدمتت هستند .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <---- شامپو فولیکا ضد ریزش
دوست عزیز این تاپیک در مورد انواع شامپو می باشد اما مسلما برادرتون باید از شامپو های تقویت کننده و ترمیم کننده استفاده کنه که انواع مختلفی داره هم ایرانی هم خارجی که بعضی هاشون هم همراه با لوسیون تقویت کننده و ضد ریزش هستش تو ایرانی ها میتونم بهت شامپو فولیکا و ایروکس تقویت کننده و ترمیم کننده رو بهت پیشنهاد کنم تو خارجی هام همون شامپو ضد ریزش فیتوم اکتیف آنتی شوت ایوروشه رو بهت معرفی می کنم در کل شامپو به تنهایی برای مویی که در حال ریزش هستش کافی نیستش در مورد ماینوکسیدیل این طوری نیستش که همه ازش جواب نگرفته باشند و به نحوه استفاده و خیلی چیزا بستگی داره در کل اگر سوالی در مورد ماینوکسیدیل داری تو تاپیک خودش دوستان در خدمتت هستند .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <---- شامپو فولیکا ضد ریزش
آقا ما موهامون نریخته فعلا :31:
فقط زود چرب میشه دیروز رفتم حمام از خونه هم بیرون نرفتم ولی امروز دست میزنی چربه . چه شامپویی پیشنهاد میشه ؟
نقل قول:
سلام.
به نظر من head & shoulders ، انتخاب خوبیه برای موهای چرب. منتها منتها اگه اصلشو گیر بیاری.. کرمانشاه که باید گیر بیاد دیگه.
مواظب باش موی چرب احتمال کچل شدن رو خیلی بالا میبره اگه در اینده کچل شدی زیاد تعجب نکن:22:نقل قول:
من در مورد محلولی به اسم"طلسم" که از داروخونه ها قابل تهیه هست زیاد تعریف شنیدم.تاثیر استفاده از اون رو در یکی از اقوام به عینه دیدم!نقل قول:
طلسم از ماینوکسیدیل به مراتب بهتره!
دیگه بیشتر از این توضیح نمیدم تا غیرمرتبط با تاپیک نباشه اما شما میتونید با یک سرچ ساده در مورد محلول طلسم اطلاعات بیشتری داشته باشید.
300 هزار تومن پولشه!نقل قول:
سلام
شامپوی خوب بنظر من شامپو Clear است که هم شوره را میبره هم موها را لطیف و یه چیز خیلی خوبی که داره خوشبو اصلا یه بار امتحان و بعد خبرش را بده داداش.
کلا محصولات فیتو خوبه ولی گرونه خیلی گرونه
شنیده بودم که دیگه تو ایران وارد نمیشه
وارد میشه...نقل قول:
مگه میشه وارد نشهنقل قول:
همه دارو خانه ها دارند اما خیلی نسبت به قبل گرونتر شده
امروز شامپوی بدن اسپرتی که داشتم تموم شد ، رفتم NIVEA Happy time رو گرفتم ، رایحش پرتقاله ، اینقدر خوشبو که آدم دلش میخواد بخوره !
قیمتش هم 6.800 ، روش کلا آلمانی نوشته نمیدونم چیا داره.. ولی چندجا سوال کردم گفتن بهترینش Happy time هست.
Cool Kick هم ( خنک کننده ) بود که برای سر و بدن بود اونم 7000 . حالا استفاده کردم میام درموردش بیشتر میگم.
نقل قول:
شما اینو میگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیر بامبو داره
آقا این شامپو ی head &sholder اصل پیدا میشه؟ یا هر چی هست تقلبیه؟ یه دونه تبلیغ تو شبکه ی zdf دیدم که مایکل فلپس داشت براشون تبلیغ میکرد خواستم بینم تو ایران پیدا میشه همچین چیزایی؟
کسی از شامپو duru استفاده کرده به نظر ترکیه ای میاد .......... راضی یودین ؟؟
به نظر من Clear اصل خیلی بهتر از H&S اصل هست...نقل قول:
راستی هر کی موهاش ریزش داره، از شامپو سیر پرژک استفاده نکنه که Pitbull میشه... تجربه ی شخصیمه.
موها رو خوش حالت میکنه ولی هم ریزش موها رو زیاد میکنه و هم ماندگاری کمی داره.
سلام
بهترین شامو از نظر من Clear Active Sport هست
سلام
بعضی دوستان شامپو کلیر رو توصیه میکنن آیا این شامپو اصل و تقلبی هم داره ؟ (اگه داره چطور تشخیص بدم اصله ؟) موهای من چربه و ظاهرا مدل چربش ضد شوره هم هست آیا نوعی داره که فقط مخصوص موهای چرب باشه ؟ یا همون مدل رو بگیرم ؟
این شامپو کلیر سبز که واسه ریزش مو هست کسی استفاده کرده ؟ چطوره ؟ فایده داره ؟
من الان رفتم داروخونه یه head & shoulders با قیمت 6000 تومان گرفتم. رنگش همآبی هستش.
اصله؟ یا تقلبی؟ قیمتش باید چقدر باشه؟ پشتش نوشته MadeIn France
هد اند شولدرز جدید که بطور رسمی وارد شده؛ دوتا برچسب فارسی داره: یکی روی محل اتصال سر به تنه و دیگری روی بدنه قوطی.نقل قول:
غیر از این باشه تقلبیه.
ضمناً اگه قوطی بزرگ را با این قیمت گرفتی، مطمئن باش تقلبیه. من 400ml را زیر9500 پیدا نکردم.
شامپو ضد ربزش چه مارگی کسی استفاده کرده نتیجه گرفته
من فیتو استفاده کردم خوب بود اما خالا دیگه فیتو پیدا نمیشه
شامپوهای فولیکا
چندین نوع شامپو برای مصارف مختلف (ضدشوره ، ...) داره
اگر نوع مناسب با موهاتون رو انتخاب کنید یحتمل نتیجه ی خوبی میگیرید
نقل قول:
پشتت یه برچسب فارسی داشت که نوشته بود: به سفارش دایا دارو و...
از یه داروخونه گرفتم که فکر نکنم جنس تقلبی بیاره
راستی تقلبی یعنی چی ؟ یعنی اینکه تو ایران مونتاژ میشه؟ یا...؟...
من بوشهر زندگی می کنم
فولیکا بهتر از ایروکسه ؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی امتحان کرده نتیجه گرفته؟
تقلبی یعنی یه شامپوی بی کیفیت را میریزند تو قوطی شامپوی اصلی. دیگه نمیدونم کار چینی هاست یا ایرانیها.نقل قول:
اون برچسب سفید پشت قوطی با نام شرکت دایا اصله؛ یعنی اصل بود. خیلی وقته که دیگه تو بازار نیست. اینها که تازه وارد شده دو برچسب داره. بعید میدونم فروشنده تو انبار داشته، حالا اورده باشه بیرون.
شاید تو قوطی قدیمیها ؛ شامپوی دیگه ای ریخته.
من ایروکس رو تست نکردمنقل قول:
ولی مبتلا به شوره ی مقاوم سر بودم ، با هد اند شولدرز و کلیر نتیجه نگرفتم ، رفتم سراغ فولیکا. سه چهار نوع شامپوی ضد شوره داشت (ضد شوره ی چرب - ضد شوره ی خشک - ضد شوره برای مصرف روزانه - ...)
اینجا اگر یه مشاور نداشته باشید ممکنه گیج بشید و نتونید شامپوی مناسبتون رو انتخاب کنین. من با مشورت یه متخصص اونی که برام مناسب بود رو استفاده کردم و نتیجه ی عالی گرفتم
روی برچسبش مجوز بهداشت هم داشتنقل قول:
مگه میشه تو قوطی قدیمی هاش شامپوی دیگه ای بریزند؟ اینا هم شایعه هستش. البته مونتاژ و غیر اصلشو قبول دارم.
بعد اون شرکت دایا دارو می یاد خودشو خراب کنه واسه یه شامپو؟
گفتم که. دایا اصله. ولی خیلی وقته تو بازار نیست. این فروشنده از کجا آورده؟نقل قول:
والا نمی دونم!نقل قول:
ولی داروخانه بزرگی بود که حدود 10 نفر دختر فروشنده داشت :31: یه انبار بزرگ هم داشت :10:
تو اون خیابون چند تا داروخونه دیگه هم بود ولی هیچکدومشون این شامپو رو نداشتن! احتملا چون داروخونه ها جنس تقلبی نمی یارند. رفتم یه سوپرمارکت اون می گفت 5000 هزار تومان اونم برچسب داشت ولی برچسبش فرق می کرد و خود صاحب سوپری گفت تقلبیه!!!
راستی برچسب دایا دارو با پس زمینه سفید بود و نوشته هاش آبی رنگ بود. { گفتم شاید اگه تا حالا گرفتید برچسبش همین رنگی بوده؟؟؟ }
بله؛ برچسب سفید بود. ولی نوشته ها یادم نیست.
از محتوا هم میشه فهمید اصله یا تقلبی. اصلش شبیه ماست غلیظ (کاله!) یکدسته که آب نمیزنه. رنگش هم بسته به نوعش از سفید شیری تا آبی کمرنگ و احتمالاً رنگهای مات دیگه است.
به هرحال داروخانه بابرکتی بوده.
من از کورپورسانو استفاده کردم خیلی راضی بودم ولی بیشتر از اون از کلییر خوشم اومد خیلی شامپوی خوبیه
فوليكا براي موي چرب خوبه ؟