ببخشید این آکواریوم های آب شور باید آبش رو از کجا تهیه کرد؟
بعدشم اینکه معمولا هر چند وقت احتیاج به تعویض آب داره؟
Printable View
ببخشید این آکواریوم های آب شور باید آبش رو از کجا تهیه کرد؟
بعدشم اینکه معمولا هر چند وقت احتیاج به تعویض آب داره؟
اب شیر رو میریزی + نمک دریایی که میفروشننقل قول:
شاید سالی یه بار هم تعویض نخواد
سلام صادق:
اندازش به نظرم عالیه و خیلی توپ میشه،عرض رو اگه بیشتر کنی نسبت اندازه ها خوب نمیشه و همین اندازه ها عالیه.
چرا این همه پل؟؟! 3 تا 20 سانتی بالا میزنی عالی میشه.داخل آکواریوم بزن ها...
فیلتر،اگه پول داری(80-100 تومن) که اکسترنال بگیر،اگه هم نمیخوای زیاد هزینه کنی که تاپ فیلتر بگیر.مارک سوبو بگیر.
پمپ هوا هم مارک هایلا بگیر،4 لول بگیر.بخاری 500 بگیر...
اگه با تزیینات و میز و.. حدود 200-250 میشه!!(شاید کمتر!)
سیفون کردن یه امر واجبه که باید هفتگی انجام بدی،زیاد سخت نیس داداش من!
شاد باشی.
سلامنقل قول:
دوستان گفتنی ها رو گفتن ولی با اجازه بزرگتر های تاپیک چند تا نکته هم من بگم.(اگه چیز تکراری گفتم به بزرگیتون ببخشید)
در مورد سایز: حتی ماهی دار های کهنه کار هم کمتر یه همچین سایزی انتخاب میکنن. تو انتخاب سایز آخرین چیزی که اهمیت داره زیبایی و حجم آبه چون چیز هایی مهمتری هم هست مثلا این تانک رو شما باید تمیز کنید آبش رو عوض کنید بعضی وقتا تمام محتویاتش رو خالی کنید و بشورید. یک متر بردارید ببینید یک متر و نیم چقدر میشه؟ شاید بگید زیباست ولی من میگم کابوسه.
مهم تر از طول ارتفاعش هست. از نوک انگشت تا زیر بغلتون چند سانته؟ نباید ارتفاع تانک از اون بیشتر بشه (دستتون حتما باید به کف تانک برسه) به نظر من 60 اندازه ایده عالی هست. 50 هم خوبه ولی کمتر نباید بشه.
عرض انتخابی عالی هست. 40 سانت واقعا مناسبه
فکر کنم شما تا حالا آکواریوم نداشتید پس بهتون قول میدم نمیدونید با چه چیزی سرو کار دارید. پس اول یه تانک با عرض 40 ارتفاع 50 و طول 60 با شیشه 6 میل بسازید که به قرار متری 10 تومن فقط 12400 تومن پول شیشه میشه.(برای تانک شما بیشتر از 50 تومن میشه) اینطوری یه فیلتر داخلی 15 تومنی و یه بخاری 200 وات لازم داره که اون هم نوع خوبش از فیلتر گرونتر نمیشه.بقیه چیز ها هم مثل شن و پوستر و نوار و پمپ هوا و... به مراتب ارزون تر میشه. البته ماهی ها هم کمتر میشه و هزینه هم همینطور.
حالا چرا تانک به این کوچیکی؟ اولا خیلی کوچیک نیست و 120 لیتره دوما چون تا حالا آک نداشتین احتمالش هست که زده بشید اگه تانک بزرگ باشه این احتمال نزیک 100% میشه ولی اگه کوچیک تر باشه زحمتش ده ها برابر کمتر میشه پس احتمال زده شدن خیلی کمتر میشه. بیشترین زحمت برای عوض کردن آبه که هفته ای 20% حداقلشه که برای تانک شما میشه هفته ای 80 لیتر تقریبا که آماده کردن این آب درد سر خودش رو داره.
بعد از چند ماه که علاقه اتون بیشتر میشه و با نگهداری ماهی آشنا میشید بهتر میتونید درمورد اندازه تانک تصمیم بگیرید. این تانک 120 لیتری هم که بهتون گفتم هم میتونید به عنوان قرنطینه استفاده کنید که یکی از تجهیزات بسیار مهم آکواریم هست. اهمیتش کمتر از فیلتر نیست که خیلی ها بهش توجه نمیکنن. شن و پمپ هوا و دما سنج و بخاری(که شاید لازم بشه یه بخاری دوم هم اضافه کنید) به تانک جدید منتقل میشه و فقط فیلتر مناسب باید بخرید که فیلتر قبلی برای قرنطینه باقی می مونه.
در مورد تزیینات: قبل از سلیقه نوع ماهی های مورد علاقه اتون نوع تزئینات رو تعیین میکه اگه گیاه خوار دوست دارید بهتری نوع تزئینات گیاه طبیعی هست از سنگ و مخصوصا چوب هم میتونید استفاده کنید. ولی اگه گوشتخوار یعنی سیچلاید های افریقایی و امریکایی دوست دارید سنگ و مخفی گاه از واجبات تانک شما میشه میتونید cichlid aquarium رو سرچ کنید و ایده بگیرید.
در مورد استحکام تانک: اگه مثل من فکر میکنید پل جلوی دست و پا رو میگیره بهتره کاری که میگم رو انجام بدید: یه شیشه به طول آکواریوم و عرض 2-5 سانت بگیرد و به فاصله چند سانتیمتری از بالای تانک و عمود به شیشه اصلی تانک بچسبونید این کار باعثه میشه شیشه خم نشه و نشکنه. استحکام رو خیلی بالا میبره جلوی دست و پا رو هم نمیگیره. تانک رو زشت نمیکنه چون نوار روش کشیده میشه و دیده نمیشه.
پر حرفی منو می بخشید بلد نیستم خلاصه نویسی کنم
-------------------------
ویرایش:
چیزی درباره سیکل ازت شنیدی؟
امروز صبح متوجه شدم روي برگ يكي از آنجل ها خودش رو ميكشه:
ديدم نزديكه ١٠٠ تا تخم گذاشتن.
نميدونم كدوم نره كدوم ماده ولي جفتشونم زيره شكمشون رو ميمالن به تخم ها.لطفا كك كنيد.
بايد چيكار كنم؟برگ رو بكنم؟جدا كنم؟كلا چيكار كنم كه تخمها بمونه؟
اينم عكسشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ماهی های من بعضی هاش خودشون رو به کف میمالم.(دلقک . اسکار) دارو ضد انگل ریختم ازین ایرانی ها. اما دلقک هنوز خوب نشده الان فلاور که سالم بود هم میره روی سنگها و خودشون می لرزونه. طوری که یه گوشه چاله درست کرد. بعضی وقتها خودشو به شیشه پاک کن میماله.
داروی ایرانی رو 5 روزه ریختم و دیروز هم 30% آب رو سیفون کردم.
حالا چیکار کنم؟ برم یه دارو خارجی بخرم و دوباره...........؟:41:
خسته شدم یه ماه نشده سفیدک و انگل و .....:42:
والا من از بیماری و درمانشون سر در نمیارم ولی میدونم داروی ایرانی رو اصلا نباید طرفش رفت چون فقط آب رو رنگی میکنه. دارو خارجی بخرید و حتما تو قرنطینه استفاده کنید تا به سیکل ازت آسیبی نرسه
ممنون. اینکه من ریختم آب رو هم رنگی نکرد:31:نقل قول:
سیکل که فکر کنم با همین دارو که ریختم هم بهم خورد. متاسفانه قرنطینه ندارم.
ممنون از داداش شادومن عزیز!توصیه های بسیار خوبی کردن...
ولی من الان به خودم میگم که کاشکی بزرگتر گرفته بودم.البته هرکسی تا یه حدی میتونه وقت بزاره.
داش مسی،برو آکواریومی ها و مشکلت رو بگو و یه دارو با مارک خوب بگیر!تترا،سرا،..
فکر کنم انگل باشه.ایراد حتما از خودته داداش من وگرنه خود به خود که انگل نمیگیرن؟!!
مواد داخل فیلترت کاملا؟هفتگی سیفون میکنی؟بعدش نمک دریایی اضافه میکنی؟دما بخاریت؟
بعد از استفاده از دارو و نمک،48 ساعت بعد دوباره سیفون 30 درصد و دوباره دارو و نمک،تا 2-3 بار این کارو بکن...
(از کجا خرید میکنی؟)
boozzai عزیز، خیلی ممنون
کاملا با حرفت موافقم اندازه مناسب برای هر فرد متفاوته.
برای همین گفتم که الان یه تانک کوچیک و ارزون بگیره که بعد از یه مدت خودش میتونه بهتزین سایز رو تشخیص بده
اون موقع با توجه به وقت و علاقه و ظرفیت خودش اندازه ای میگره که بعدا پشیمون نشه چون تانک که بزرگ باشه هزینه اش خیلی بالا میره اگه یه موقع از پسش برنیاد ضرر زیادی رو میده
راستی کسی اون نوع پلی که در موردش صحبت کردم و دیده؟
نقل قول:
در مورد استحکام تانک: اگه مثل من فکر میکنید پل جلوی دست و پا رو میگیره بهتره کاری که میگم رو انجام بدید: یه شیشه به طول آکواریوم و عرض 2-5 سانت بگیرد و به فاصله چند سانتیمتری از بالای تانک و عمود به شیشه اصلی تانک بچسبونید این کار باعثه میشه شیشه خم نشه و نشکنه. استحکام رو خیلی بالا میبره جلوی دست و پا رو هم نمیگیره. تانک رو زشت نمیکنه چون نوار روش کشیده میشه و دیده نمیشه.
پر حرفی منو می بخشید بلد نیستم خلاصه نویسی کنم
ممنون دوست عزیز لطف کردینقل قول:
راستی اسمم فرزاد هست اون صاعقه هستش که صادق خوندی:31:
اره اندازش عالیه و شیک میشه البته یک مقدارر خانواده منو ترسوندن گفتند با اندازه کوچکتر شروع کن
ممنون از پاسخگویی شمانقل قول:
همانطور که گفتم خانواده هم نظرشون روی تانک کوچکتره ولی دیدم چون میتونم تا 200 هزینه کنم وسوسه میشم تانک بزرگتر بگیرم چون میخوهم بگذارم روی اپن اشپزخانه وهر چی طولش بیشتر باشه خیلی شیک میشه
ولی من هم میترسم زده بشم احتمال زیاد با تانکی که پیشنهاد دادید شروع کنم
در مورد ماهی هم میخواهم سیچلاید افریقایی بریزم به نظرم رنگشون خیلی جلب توجه میکنه خوب برای این تانک کوچیک چند عدد سیچلاید میشه داخلش انداخت؟
درباره سیکل ازت میدونم در این مورد خوب تحقیق کردم من تا در مورد چیزی به خوبی تحقیق نکنم طرفش نمیرم
داداش شادومن،من اون پلت رو متوجه نشدم؟؟طولی!!!!؟؟؟این که شیشه های بغل رو به هم میگیره.
راستی،اگه از آکواریوم عکس بزاری خیلی خوشحال میشیم...:20:
میلاد جان،من پستت رو نمیدونم چرا ندیدم!!
عالیه پسر... من زیاد نمیدونم ولی میدونم که روی سطح عمودی تخم میزارم و بعدش باید اون رو داخل یه شیشه بزاری و یه شیلنگ اکسیژن بندازی واسش...(توی همون آکواریوم) و بعد هم تانک جدا... اون سیاهه نره!!اگه خراب شدن،نگران نباش و دوباره میزارن.بهترین چیز واسه تخم ریزی روی شیشه پاک کن هستش.
صادق...!!؟:31:
فرزاد جان فکر کنم منظورت مالاوی ها باشن.
آره افریقایی ها ماهی های تقریبا آروم و زیبایی هستن... مخصوصا فرانتوزا که در به در دنبالشم!:19:
راستی،یکی از دوستام طول کل اپن رو آکواریوم زد،دو متر و نیم!!!:27:
ماهی های منم اینطوری بودن sera costapur گرفتم هم سفیدی و هم خارش خوب شدنقل قول:
دوتا اسکار و دو تا پرت و یه گرین ترور دارم . دیگه چی اضافه کنم .
منم دلم آکواریوم بزرگتر میخواد( فعلا تو همینشم موندم):31:نقل قول:
رفتم گفتن فلاورت با یه ماهی جفت شده!!!
حالا دلقک هم خودش خوب میشه:31:
فیلتر هم: اسفنج. زيولیت. سرامیک. آره.آره. 29 الان هم که مریض هستن 32
هرجا چیزی خوشم بیاد.
سلامنقل قول:
من هم اسمتون رو صادق خوندم : دی
نگران نباش همین اندازه ای که گفتم یا هر اندازه ای که از 40*50*60 بزرگتر نشه خوبه فقط عرض رو کمتر از 35 نگیر ارتفاع رو هم از 45 کمتر نگیر.
تو این تانک میتونی نهایتا 6-7 تا آفریقایی کاملا بالغ (15 سانتی) نگه داره ولی توصیه میکنم کمتر نگه داری چون اگه کم باشن درگیر نمیشن ولی اگه زیاد بگیری درگیری بالا میره که اون موقع باید از یکی از ماهی هات دل بکنی
مخفی گاه از جنس سنگ چوب یا کوزه رو فراموش نکن. در مورد سازگاریشون هم حتما تحقیق کن
اگه می خوای رو اپن بذاری حتی با ارتفاع 60 هم باید بری رو اپن وایستی. داداشم رو اپن داشت دید سخته یه پایه براش درست کرد به ارتفاع 70. الان میگه کاش ارتفاع پایه رو کمتر میگرفتم
نقل قول:
من سجاد هستم مخلص شما:20:
نه آک خودم نه آک داداشم همچین پلی نداره ولی اگه جایی دیدم حتما عکسش رو میذارم. عکس آکواریومم هم امروز یا فردا میذارم ولی چون دوربین گوشیم خوب نیست عکسای جالبی نمیشه
من هم پست میلاد رو ندیدم
میلاد جان اگه میتونی تخم ها رو به تانک دیگه منتقل کن و داروی ضد قارچ و ضد انگل توش بریز (پدر بزرگ شدنت هم تبریک میگم) سعی میکنم تو این چند روزه یه مقاله در مورد تکثیر انجل پیدا کنم یه جا رو میشناختم باز نمیشد
من هم دلم میخواد یه آکوارویم خیلی بزرگ داشته باشم که خودم هم بتونم برم توش و غواصی کنم. این فکر به این خاطره که وقتی می خوام به ماهی ها غذا بدم با حرص و ولع سعی در از بین شیشه شنا کنن و بیان طرف من. همیشه تو این فکر بودم که اگه شیشه بینمون نبود این ماهی ها تا چه حد بهم نزدیک میشن؟ اگه این کار رو بکنم بعد از یه مدت 100% ترسشون میریزه و اصلا فرار نمیکنن؟؟نقل قول:
ولی حیف که همه اش خیال خامه
برگرفته از سایت پی هالز:
محتوای مخفی: تکثیر ساده ماهی آنجل ( هر یازده روز 300 بچه ماهی آنجل تکثیر می کنم )
سجاد جان،منتظر عکسات هستیم...:20:
نئون هام یکی یکی دارن میمیرن.:37:
آخییی...
آنجل های خوشگلم:41: ولی حیف که این پدر همه شون رو در آورد آخر همه رو رد کردم
کد:http://shadow-man.persiangig.com/Aquarium/2f0109063.jpg
این هم از معدود دفعاتی هست که یکی جلوش قد علم میکنه اون به خاطر اینکه چند روز تو یه تانک دیگه نگه ش داشتم البته این جبهه مقاومت تنها بعد از چند دقیقه در هم میشکنه و روز از نو روزی از نو
کد:http://shadow-man.persiangig.com/Aquarium/20110116070.jpg
این هم چهره تنها سرباز جبهه مقاومت خدا رحمتش کنه اینو که کشت همون شب بقیه رد کردم
کد:http://shadow-man.persiangig.com/Aquarium/20110329112.jpg
این پدر سوخته رو هم 4 تومن خریدم ولی خیر نکرد
کد:http://shadow-man.persiangig.com/Aquarium/20110329113.jpg
تو این عکس هم اون یکی آنجلم رو می بینید. این هم شنا گر ماهری بود ولی آب پیدا نمیکرد
کد:http://shadow-man.persiangig.com/Aquarium/20110331128.jpg
این هم فایتر بی بخارمه
کد:http://shadow-man.persiangig.com/Aquarium/20110225098.jpg
نمای کلی تانک در حال حاضر
کد:http://shadow-man.persiangig.com/Aquarium/20110422173.jpg
این هم دبوسی های من که الان دارم نگهشون میدارم ولی نمدونم چرا دو تاشون کمرنگن نمی دونم نژادشونه جنسیتشون چیه؟؟
البته چون کوچیکن و یه جا وای نمیستن نمیشه عکس درست و حسابی ازشون گرفتکد:http://shadow-man.persiangig.com/Aquarium/20110422176.jpg
این هم یکی دیگه
کد:http://shadow-man.persiangig.com/Aquarium/20110423180.jpg
این پرت کوچولوی نازم اندازه یه پشت ناخن بود آوردمش الان سه برابر شده (ولی خیلی شبیه سورومه) وقتی انجلا رو رد کردم سه تا ماکرو کوچیک دادشم برداشت آخرش هم اینو به عنوان غنیمت جنگی از یارو گرفتیم
کد:http://shadow-man.persiangig.com/Aquarium/20110423183.jpg
این هم نمای کلی تانک از زاویه دیگه
کد:http://shadow-man.persiangig.com/Aquarium/20110510211.jpg
آقای نظافت چی همیشه گشنه
کد:http://shadow-man.persiangig.com/Aquarium/20110512214.jpg
این هم دوبوسی دیگه ام
کد:http://shadow-man.persiangig.com/Aquarium/20110512215.jpg
من باب اختتامیه باز هم تمام نمایی از تانک کوچیکم
کد:http://shadow-man.persiangig.com/Aquarium/20110512216.jpg
منتظر اندرز ها راهنمایی های آقایون و ایضا خانم های اساتید هستم
سلام.
ایووول آنجل!!منم عاشق آنجلم.
تانک خیلی قشنگی داری.کیفیت آبت هم خیلی بالائه ها!!:31:
والا منم قضیه این دبوسی ها رو نفهمیدم!!چندتا مدلن؟اون خالخالیه هم دبوسیه؟پس اون راه راییا چین؟آبی کمرنگ هم من دیدم.
اگه اشتباه نکنم،اون کتت هم پلنگیه!آره؟خیلی دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم.بهش باله بلند هم میگن.:hmm:
الان چندتا آکواریوم بودن اینا؟آنجل ها که توی یکی دیگن،کاشکی نمای کلی اون رو هم میزاشتی.
علی بودن پسر.فقط به نظر میاد ماهیات کم بودن،یا چند تا ماهی دیگه اضافش کن و یا پس زمینه رو عوض کن تا ماهیا بهتر دیده بشن.(پیشنهاد)
ممنون.:happy:
خیلی ممنون
لطف داری قابلت رو نداره
آنجل واقعا ماهی زیبایی هست ولی مشکلش اینجاست که صاحب اول و آخرش خودت هستی مفت هم بر نمی دارن با بدبختی ردشون کردم
الان آنجل ندارم فقط یه تانک دارم که توش دوبوسی دارم
این ماهی ها از خانواده تروفئوس هستن اسم درستش تروفئوس دوبوسی هست وقتی بچه این مشکی هستن با خال های سفید مثل اینهایی که من دارم. الان چهار تا دارم که دو تاشون سیاه نیستن تقریبا قهوه ای هستن. راه راه نیستن فقط خال هاشون نزدیکه هم هستن. وقتی بزرگ میشن سرمه ای میشن ولی آبی کمرنگ ندیدم ممکنه عکس بذاری
خودم فکر میکنم از اعضای دیگه خوانواده تروفئوس باشن
کیفیت بالا هم به خاطر استفاده از کربن اکتیو ایهایم هست 200 گرمش 11 چوق آب خورد
فکر نکنم کت فیشم پلنگی باشه یه چیزی تو این مایه هاست
فکر کنم به این میگن پلنگی:
قبلا یه شکلاتی داشتم که با آنجل ها رد کردم
خودم عاشق این کتفیش هستم ولی تو ایران نیست تو یه سایت خارجی 200 دلار زده بود
تو شهرمون یه بار از این کت فیش ها آورده بود دو هزار تومن. اون موقع داداشم کتفیش می خواست هر چی گفتم این رو بخر گفت نه قشنگ نیست::41:
آخرین عکس نمای کلی تانک هست.
آره الان خیلی خالیه ولی این دوبوسی ها بزرگ بشن باید یه تانک یه متری راه بندازم.
الان 4 تا دوبوسی دارم یه کتفیش و یه پرت کوتوله
یکی از دوبوسی ها گردن کلفتی میکرد فرستادمش پیش غول های تانک دادشم اونجا یکم به کارای بدش فکر کنه
-----------------------
راستی نئون هات برای چی میمیرن. ماهی دیگه ای نمی خورتشون؟ آب هم که حتما به موقع عوض میکنی...
سلام.
شرمنده داداش،دبوسی رو با دماسونی اشتباه گرفتم!!:31:
بعدا هم این شکلی میشه:درسته؟
نه اینکه از اینا تو شهر ما نیس،همینه دیگه...
از این ذغال خوبا اگه تو شهر ماهم گیر میومد حتما میخریدم،همش فله ایه..!!:31:
اون کت رو آره،اون پلنگی ولی مال تو باله بلنده و بهش پلنگی هم میگن.
اگه دقت کنی دراز تر از کتای دیگس.
پسررررر،اینا که خیلی خوشگلن،چرا نخرید؟؟!!:19:میخوام.(کجا ساکنی؟)
مطمئنی از اینا بوده؟:13:
والا این بیماری نو نئون ها خیلی زیاده و از بین بردن بیماری هم خیلی سخته.ویروسیه.
فعلا 4 تاشون مونده.(به زور)
ممنون.
آخه داداشم اون موقع دنبال یه نظافت چی بود که سبیل نداشته باشه حلزون هم نباشه. که آخر رفت کت پلنگی گرفت (نه مثل مال من) بعدا به یه ماهی فروش دیگه گفتیم گفت حتما اشتباه میکنی چون این کت ها زیر 35 نیست. خلاصه کلی سوختیم اونحا
دوبوسی درست هم همینه که عکسش رو گذاشتی ولی نمی دونم چرا اینقدر مشکی نست:13:
تو شهر ما (کد شهر رو تو محل سکونت زدم :46:) یه کت باله بلند بزرگ داره که 25 میده :18: ولی خیلی قشنگ بود اگه ماله من باله بلند باشه اون باله خیلی بلنده. چند ماهه داره هنوز نفروخته
سلام.
به نظرت به خاطر استرس نیس؟رنگشون مشکی نمیشه؟
راستی،اون خط زرده کم کم پیداش میشه ها... تو مایه ها 10 سانتی میگن که کم کم اون خط زرده میاد و نقطه ها میرن.
شاید به خاطر ورودشون به سن بلوغ باشه.
کت بزرگ زیاد فعال نیس.اگه مثل مال تو پیدا کردم حتما میخرم.پلنگی ایرانی!!:31:الان 2 تا از اینا دارم:
ممنون.
شک دارم به خاطر استرس باشه چون دو تاشون مشکیه. در مورد بلوغ هم فکر کنم تو 10 سانت (بدون دم) بلوغش کامل میشه چون یکیشون بفهمی نفهمی رو کمرش داره کمرنگ میشهنقل قول:
حالا چرا کت مثل مال من؟ مال خودتون که قشنگ تره؟ یعنی برای من فعال تره؟
اون مادس که قهوه ایه؟
کت پلنگی یه مقدار دراز تره و قشنگ تره... کت هم هرچی بیشتر باشه بهتره!!:31:
راستی،از الان دیگه باید بگردم دنبال دبوسی،دیوونش شدم!!!:20:
تو مقاله هایی هایی تو نت درباره دوبوسی همه در مورد تشخیص جنیست اینطوری گفتن:
هیچ جایی ندیدم در به رنگ قهوه ای اشاره کرده باشه. با استناد به نقل قول بالا یکی از قهوه ای ها نره چون اگه خطای دید نباش یکی از قهوه ای ها داره نوارش پیدا میشه ولی بقیه هیچ چیزی از خودشون نشون ندادننقل قول:
نرها بزرگتر از ماده بوده لب های کلفتر و نوار پهن تري از ماده دارند و سريعتر از ماده رشد كرده و به بلوغ ميرسند.
ماده ها کوچکترند ولب ها نازک و ماده ها پوزه گرد تري داشته و كمي دهانشان به بالا متمايل است
یه چیز دیگه تهران دوبوسی تازه بالغ (5-6 سانتی) رو 18 تومن قیمت میدادن تقریبا همون اندازه ولی نابالغش رو 8 تومن. مخمان سوت کشید
اینجا بچه های دو سانتیش رو 5 میدن
اون پلی رو هم که میگفتم اینجا معلومه
-------------------------------
راستی آواتارت رو عوض کردی نشناختمت :31: میگفتم این رفیق ما کجا رفت؟ این جدیده کیه؟:31:
سلام.
داداش عکست نمیاد.
اون آواتارم دیگه فسیل شده بود،این شیک تره.:31:
رفتم که دبوسی بگیرم،یه جا پیدا کردم،حدود 5 سانتی،ولی نه نقطه و نه نوار داشت و نه قشنگ بود.
اون چیزی نبود که دلم میخواد.
پلنگی هم دیدم،8.500 !!!!اندازه کتای خودم بود،12 سانتی شاید...
ولی چرا دروغ..!؟:happy:قشنگتر از مال تو بود و خط های طرحش سفید بود و تو چشم بود!!!:laughing:
ممنون.
سلام 3تا ماهی خریدم. یکی سیچلاید رنگش آبی هست.
2تا دیگه هم اسمش یادم رفت.:31: مثل مار هستن. یکیش یه خط وسطش داره. یکیش هم دهانش مثل میخ کشیدست
تنها ماهی که بنظر من چندش آوره همون لجن خواره :2: . البته وقتی بهش دست می زنی .
تا حالا 6 یا 7 تا لجن خوار تعویض کردم البته چون زیادی بزرگ شده بودن مجبور شدم کوچیکش رو بگیرم . ولی هیچ ماهی به گرد پای کوی نمی رسه .
اون ماکرو آبی شاید.. اونم سر سوسماری!از کجا گرفتی؟چند؟نقل قول:
عکس از ماهیای جدیدت بزار...:20:
سلام بفرماتووو.
آره،واقعا بد جنسی دارن.منم یه بار دستم گرفتم،انقدر چندشم شد که سریع پرتش کردم تو تانک...!!
واسه همینه که همیشه تو پلاستیک جدا میزارنش!!:31:
کوی هم یه چیزیه واسه خودش!!من زیاد حال نمیکنم با هاشون!انگاری ماهی عیده؟!!:13:
داداش عکس از آکواریومت بزاری خوشحال میشیم.:20:
ممنون.
سلامنقل قول:
ببین الان میاد؟ این یه نوع پل هست که قبلا در موردش صحبت کردم امتحان نکردم ولی مطمئن هستم کارآیی خوبی داره
مطمئنی دوبوسی بود؟ چه رنگی بود؟ دوبوسی یا خال داره یا خط شاید از انواع دیگه تروفئوس بوده
من خودمم هم از کتم خوشم نمیاد.
اگه این ماهی ک عکسش رو گذاشتم خریدی همون طور که دوستمون گفت خیلی وحشیه مواظب باشنقل قول:
فکر کنم یکی دیگه از ماهی هات این باشه بهش آذرخش هم میگن
اون آبی که گفتم سیچلاید هست.
یکیش شبیه عکس اول بود ولی مثل این نبود. البته مرد. با تور گرفتمش بعد از تور پرید بیرون خورد به صندلی مرد!!!!
یکی دیگه هم زرده 2تا خط افقی مشکی داره.
اول داشتم همین عکس دوم رو میخریدم. یهو پشیمون شدم اون خدا بیامرز رو خریدم.
سلام.
دوستان،مراقب ماهیاتون باشید،گناه دارن.حیف بودا...
البته آروانا منم یه بار از فاصله 1.4 متری افتاد روی سرامیک کف،ولی هیچیش نشد و داشت نگام میکرد(عصبانی بود!!:hmm:)
سجاد جان،دبوسی به قول معروف خوش رنگ نبود.البته میشه رنگش رو درست کرد.نقطه های خیلی کمرنگی داشت.فکر کنم بین بلوغ و طفولیت بود!!
این پل هم جالبه،ولی دسترسی به درون تانک سخت تر میشه و واسه تانکای بزرگ به نظرم خوبه.چون این کوچیکای خودمون نیاز به این قد محکم کاری ندارن.واسه بالای 1000 لیتر خوبن.
خیلی دوس دارم اینو پیدا کنم،ببر ماهی سیامی.(بسیار وحشی!!)
تو تهران هست.
boozzai جان رنگ دوبوسی کاملا متغیر هست و تابع شرایط
دیشب هر چهار تاشون سیاه بودن وقتی غذا دادم یه دفعه رنگشون عوض شد قهوه ای شدن خال هاشون کمرنگ شد و زیر شکمشون تقریبا سفید شده بود.
پل هم به نظرم اگه عرض کم نباشه مشکل ایجاد نمیکنه این پل های معمولی هم جلوی دست رسی رو میگیرن. من خودم تانکم رو بزرگ کردم حتما از این پلا میزنم
این سیامی رو هم تو شهرمون قبلا آورده بودن 5-6 سانتیش رو 15 می دادن فکر کنم
سلام خدمت دوستان عزیز ، من چند وقتی نبودم , الانم اومدم یه سوال بپرسم ..
من دوتا پرت دارم که یکیشون خیلی چاق شده ( همون صورتیه ) و یه چیز شبیه لوله زده ولی علائم جفت شدنو ندیدم اصن !
میدونم که پرت نر عقیم هست ولی میخواستم بدونم اینا علائم چی هستن ؟؟
اینم عکسا :
نقل قول:
کد:http://www.irupload.ir/images/r1dr2xmivqiry1q56ljy.jpg
اینم اون یکی پرتم هست :نقل قول:
کد:http://www.irupload.ir/images/6ekev3jmfvhr88dq1h4m.jpg
برم پستای قبلی رو بخونم : دینقل قول:
کد:http://www.irupload.ir/images/o9efwkv8a1gr7f0szo.jpg
راستی اینا دوتا شنا ی یه گوشه ی آک رو هم خالی کردن و هرکی میره اونجا میوفتن دنبالش ؛ اینم عکسش :
یه بار شنا رو مرتب کردم ولی باز فردا دیدم خالی کردن اینجا رو !نقل قول:
کد:http://www.irupload.ir/images/3bt65msgutk1v8t1lht.jpg
تبریکنقل قول:
خوب همین نشانه جفت شدنه دیگه تا چند روز دیگه تخم میذارن یه چیز صاف مثل سنگ یا هرچیز دیگه بذارید همون جا تا سریع تر تخم (برای داداشم نمی دونم از کجا یه تیکه سنگ خودشون آوردن) بذارن البته زیاد مهم نیست چون تخماشون بچه نمیشه و بعد از 3-2 روز نوش جان میکنن
اونی که باد کرده احتمالا ماده است مواظبش باش. بعد از تخم ریزی از تخم ها دور نمیشه باید یه جوری غذاشو تامین کنی
تقریبا یه ماه پیش برادرم این مراحل رو طی کرد. در کل جای نگرانی نیست
پرت زردت (بدون خال) خیلی قشنگه پرت نر داداشم هم همین طوریه
------------------------------------------------
راستی عکس آکم رو چند صفحه قبل گذاشتم یه نگاه بندازید ببینم نظرتون چیه
------------------------------------------------
لجن خوارم هم مرد :(( چند روز دیگه یه کوریدوراس میگیرم
یه ماکرو ریز دوسانتی هم اضافه کردم
سلام.
سجاد راست میگه،ولشون کن.:31:
ولی انصافا هنوز کسی نفهمیده که تکثیر کننده ها چجوری پرت تکثیر میکنن!!؟:eh:
پرت کلا هی شنا و دکور رو به هم میریزه و من هم واسه همین نمیگیرم.
(اتفاقا یکی دو روز پیش داشتم پست میدادم که گفتم این همشهریمون نیستش!؟:happy:)
سجاد جان،کتت چرا مرد؟به نظرم مرگ کت فقط میتونه مسمومیت باشه.چون همش داره میمکه!!
کوریدوراس نمیدونم چیه؟گرفتی حتما عکس بزار.ماکرو بد جونوریه ها.
تانک گیاهیم رو کلا فروختم.میخوام سرمایم رو بزار رو تانک اصلی.:laughing:
تا حلا بیش از 150 تومن ماهی خریدم.:wac:بزودی از ماهی جدیدام عکس میزارم.
(عصری احتمالا برم یه آروانا کوتوله سفارش بدم.)
کسی تا حالا نیدل دیده؟ماهی نوک سوزنی.
نقل قول:
سلامی دوباره..
این ماهی اسمش همون سرسوسماری که منم دارم دیگه؟؟آخه میگفتن دو نوعه... عکسشو قبلا گذاشته بودم..
راهی هست که یه کار کنیم خوشرنگ تر شه..؟ینی لکه هاش پررنگ ترشه؟غذایی چیزی بهش بدیم؟
من یه دو ماهی میشه بهش دارم دل میدم..قبلا بهش کرم منجمد میدادم.هر 1 ماه یا 2 ماه یه بارم واسش 20 تا ماهی خوراک میخریدم..
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------
فک کنم این ماهی با ارزشی باشه درسته ؟ دم محلمون که فک کنم 20 تومن اینا قیمتش بود...نقل قول:
نقل قول:
فرمول پرت کما کان محرمانه باقی مونده احتمالا از دو تا ماهی دیگه میگرن که احتمال خیلی قوی یکیش سوروم هست
همیشه هم شنا رو به هم نمیریزه بیشتر موقع جفت گیری هست مثل ده تن شن ها رو بار میزنه (مال داداشم یه بار نزدیک بود خفه بشه:18::31:)
به نظرم به خاطر گشنگی بود بس که این حیون دراز گوشه. براش یه غذایی گرفته بودم که میرفت ته تانک ولی پیدا نمیکرد پرت کوتوله فوری گیرش میاورد این قدر نوک میزد تا تمومش میکرد
عکس کوریدوراس corydoras:
اینجا دو تومن میدن سفیدش هم 1500
کله اش همیشه تو شنهاست
ماکرو چرا بده؟ البته شنیده بودم وقتی گروهی هستن مثل کفتار میشن هر چی باشه در برابر دوبوسی کاری نمیتونه بکنه
گیاهی رو برای چی فروختی؟ رشد نمی کردن؟ من امروز 20 تومن دادم یه کپسول کربن دی اکسید خریدم احتمالا فردا پس فردا 40 تومن هم میدم رگلاتور میخرم گیاهی کار کنم. البته فعلا خونه داداشمه
منتظر عکسهات هم هستم
نیدل فیش همونه که مسی خریده دیگه ماهی فوق العاده وحشی هست 70 سانت رشد میکنه یکی می گفت وقتی بزرگ بشه سخت به گوشت مرده عادت میکنه یعنی فقط غذای زنده
حالا چرا اینقدر دنبال ماهی وحشی هستی؟ دنبال درد سر میگردی مگه؟
راستی boozzai جان من هنوز اسمت رو نمیدونم