[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
رئال واقعا افتضاح بود
هیگواین و رونالدو هنوز اون لجبازی های مسخرشون رو کنار نذاشتن
فوتبال نتیجه گرا؟
شما نیمه دوم رو دیدی که رئال چه قدر موقعیت داشت؟
وقتی مهاجمهای تیم اینقدر خودخواهن بایدم مساوی کنیم
بیخی بابا!نقل قول:
رئال واقعا افتضاح بود
هیگواین و رونالدو هنوز اون لجبازی های مسخرشون رو کنار نذاشتن
وقتی مهاجمهای تیم اینقدر خودخواهن بایدم مساوی کنیم
تازه اول فصل...
کریس رو اصلا قبول ندارم اما هیگواین کلا خیلی رو اعصاب راه میره! کلی موقعیت خراب کرد!(مثه بازی با لیون!)..
همون اوایل بازی قشنگ میتونست یه اخراجی از اونا بگیره...وقتی تک به تک شد و مدافع حریف پیرهنش رو پاره داشت میکرد...اما تریپ گلزنی رفت و تعادل خودش رو نصفه و نیمه نگه داشت و موقعیت هم از دست رفت!
اما بازم میگم که تازه اول راهه...یخورده بدشانس بودیم که این همه موقعیت، یکیشون گل نشد...
فقط نمیدونم خوز ه چرا به این لاس اینقدر اعتقاد داره! فقط میدوئه و در اکثر مواقع چون نمیتونه توپ بازیکن حریف رو بگیره، خطا میکنه! کلی خطا کرد..هرچند وظیفش همینه اما میتونه بلاخره یخورده توپ گیری هم کنه!
خیلی جالبه نظر دوستان
اگه بارسا امسال قهرمان شد خب میگن اره این تیم 6 سال هماهنگه! و بازیکن هاش عوض نشد ه ما هم انتظار نداشتیم!
ولی اگه رئال قهرمان شد ، دیگه بارسایی ها باید سرشون بندازن پایین
ادامه بدید
ببین من مشکلم عدم هماهنگی و اینجور چیزا نیستنقل قول:
با اینکه مو مربیمونه هنوز اون اتحاد و همبستگی تو تیم وجود نداره
اگه تو موقعیتها رونالدو و هیگو به هم پاس داده بودن 3 گل حداقل میزدیم
دی ماریا هم واقعا ....
هنوز کسی نتونسته پست روبن رو در رئال برامون بازی کنه
----
هر دم از این باغ...
رونالدو و لاس هم مصدوم شدن
---
از پیش فصل تا حالا:
پپه,آلبیول , گاری , دیارا رونالدو , لاس
این پزشکای رئال چه ....... ؟
کد:http://www.realmadridzone.com/cristiano-ronaldo-lassana-diarra-injured-mallorca-match/3471
خوده خوزه بعد بازی گفته که نیاز به زمان داره تیم و هنوز خیلی مونده تا اون فرم ایده آل...نقل قول:
ببین من مشکلم عدم هماهنگی و اینجور چیزا نیست
با اینکه مو مربیمونه هنوز اون اتحاد و همبستگی تو تیم وجود نداره
اگه تو موقعیتها رونالدو و هیگو به هم پاس داده بودن 3 گل حداقل میزدیم
دی ماریا هم واقعا ....
هنوز کسی نتونسته پست روبن رو در رئال برامون بازی کنه
منم قبول دارم که یخورده همدلی کمه اما یواش یواش همه چی درست میشه و تیم یع حالت خوب پیدا میکنه...
دی ماریا افتضاح بود! یه حرکت نکرد! البته تقصیرش نیست...جو تیم براش خیلی سنگینه...مطمئن هستم که بهتر میشه و شاید بتونه جای همین روبن رو پر کنه...
همه چی درست میشه اگه این مصدومیت ها بذارن! هر بازی 2 تا مصدوم! یعنی چی این؟!نقل قول:
هر دم از این باغ...
رونالدو و لاس هم مصدوم شدن
---
از پیش فصل تا حالا:
پپه,آلبیول , گاری , دیارا رونالدو , لاس
این پزشکای رئال چه ....... ؟
واقعا من برام سواله که چی میکنن پزشکای تیم؟!
پزشک های شموشک نوشهر رو داشتیم، اینقدر مصدوم نمیدادیم!: دی
بابا بیخیال..نقل قول:
خیلی جالبه نظر دوستان
اگه بارسا امسال قهرمان شد خب میگن اره این تیم 6 سال هماهنگه! و بازیکن هاش عوض نشد ه ما هم انتظار نداشتیم!
ولی اگه رئال قهرمان شد ، دیگه بارسایی ها باید سرشون بندازن پایین
ادامه بدید
یعنی حقیقت رو هم میخواید انکار کنید؟! دیگه این کل کل نیست و حقیقته..
والبته این چیزی نیست که برای رئال خوب باشه اما شما ها همه چی رو کل کل میدونید!
ما رئالی ها الان تمام چیزی که میخوایم اینه که یه مربی(که الان همین خوزه باشه) بیشتر از 1 سال بذارن کار کنه تا تیم باهاش هماهنگ بشه...
من دارم میگم این درد تیم ماست و شما اون رو میبرید سمت کل کل؟!
ایول دارید شما...
(در مورد سر پایین انداختن هم بحثم با اون دوستی بود که از همین هفته اول، اومد و 6 تا جام رو تقسیم کرد بین بارسا و بارسا! آخه کی با گذشت یه هفته، تمام فصل رو پیش بینی میکنه؟! دیگه کل کل اینطوری هم نمیشه کرد!)
اقا شما همچين ميگي تيم به زمان احتياج داره كه انگار رئال تا به حال اصلا تيم نبوده و همين امسال شروع به بازي كرده....به جز دي ماريا و كانالس بقيه بازيكن ها واسه پارسال بودن....شما چرا مثل بارساييها هيچ چيز رو قبول نميكنيد...با اين همه خرج و اين مربي همه ازتون انتظار برد دارن....واسه همين بارساييها انقدر خوشحال شدن....فكرشو نميكردن مساوي كنيد...اگه بازم بگين تيم به زمان احتياج داره من بازم ميگم همچين ميگين زمان كه امگار اولين بار هست كه به لاليگا اومدين....اون بازيكن ها در سطح جهان اول هستن...بايد تو 3ماه با يه مربي هماهنگ بشن....به نظر من اصلا بحث زمان نيست...اينا بهونس....بحث خودخواهي ستاره هاس...همونطور كه خودتون ميگيد...اگه پاس ميداد اگه يك و دو ميكرد اگه فلان....فقط همين...
داداشه من مگه فوتبال هویجه؟!نقل قول:
اقا شما همچين ميگي تيم به زمان احتياج داره كه انگار رئال تا به حال اصلا تيم نبوده و همين امسال شروع به بازي كرده....به جز دي ماريا و كانالس بقيه بازيكن ها واسه پارسال بودن....شما چرا مثل بارساييها هيچ چيز رو قبول نميكنيد...با اين همه خرج و اين مربي همه ازتون انتظار برد دارن....واسه همين بارساييها انقدر خوشحال شدن....فكرشو نميكردن مساوي كنيد...اگه بازم بگين تيم به زمان احتياج داره من بازم ميگم همچين ميگين زمان كه امگار اولين بار هست كه به لاليگا اومدين....اون بازيكن ها در سطح جهان اول هستن...بايد تو 3ماه با يه مربي هماهنگ بشن....به نظر من اصلا بحث زمان نيست...اينا بهونس....بحث خودخواهي ستاره هاس...همونطور كه خودتون ميگيد...اگه پاس ميداد اگه يك و دو ميكرد اگه فلان....فقط همين...
شما ها چرا احساسی فک میکنید و احتمالا فوتبال واقعی رو با بازیهای کامپیوتری مقایسه؟!
شما میگی دوتا بازیکن تیم عوض شدن؟! عزیز من تیم بگو همون تیم 5 سال قبل...مربی تیم عوض شده و کاملا ایده های متفاوتی داره...
در ضمن خوزه تویه هر تیمی رفته، بازی اول رو نبرده تویه لیگ اما آخرش قهرمان شده!
این همه خرج هم همونطور که هزاران بار گفته شد، فقط برا این فصل نیست و برای چند فصله...
این بحث(!) هم بی فایدس چون شما فوتبال رو الکی میدونی...فک کردی چون بازیکنا بزرگن و مربی هم همینطور، تیم باید 38 بازی لیگ رو ببره! این همه تیم پرستاره، کدومشون به نتیجه رسیده؟! یخورده با تفکر بیشتر صحبت کنیم...
در آخر من فقط یه جمله از خود مورینیو میگم بهتون که چند روز پیش گفته بود "من جادوگر نیستم -نمیتونم جادو کنم - و به زمان نیاز دارم تا تیم رو راه بندازم"
نقل قول:
خدمت تمام دوستانی هم که نسبت به ما محبت دارن بگم که، میخواین قبول بکنین میخواین نکنین! پولتون رو دور ریختین، لاپورتا فقط واسه کل کل با رئال رفت زلاتان رو خرید، اینم نتیجش...
می دونم بی فایده است ولی گفتم شاید یه مقدار منطقتون بیدار شد....نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5316635&postcount=192
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5317263&postcount=197
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5318232&postcount=210
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5318430&postcount=215
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5318423&postcount=213
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5318127&postcount=207
این پست هم که از طرف یک رئالی هست و از ایشون کمال تشکر را دارم...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5317085&postcount=196
شاید در مستطیل سبز زلاتان نتونست جای اتوئو رو پر کنه ولی کسان دیگری بودن که جای اتوئو رو به بهترین شکل ممکن پر کردن و البته زلاتان هم نقش کم رنگی نداشت!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5319052&postcount=218
در مورد قرار داد اقتصادی اتوئو و زلاتان هم در پست ها توضیحاتی داده شده که لازم نمی بینم بگم.
دوست عزیزم شارلیز هم گفته بود که در بحث کردن ها حق رو یه کم به طرف مقابل بده....و من به شما حق می دم که از خرید زلاتان انقدر ناراحت باشید .....
والدز عجب پنالتی گرفت.همیشه بازی های اول فصل مهم بوده و روی روحیه بازیکنان تاثیر خیلی زیادی داره.این برد خیلی کمک می کنه مخصوصا اینکه از همین اول از رقیب جلو افتادیم خیلی موثر هست.
رئال دیشب اونقدرها هم که میگید بد نبود ! دفاع که طبق گفته مورینیو عالی بود و فقط بازیکنای مایورکا از شوت راه دور موقعیت درست میکردن !
موقعیت سازی هم خوب بود ..منتها نمیدونم هیگوائین چش شده بود !!! بازیکنی که فک نکنم فصل پیش تک به تکی از دست داده باشه ( منهای بازی لیون ) دیشب 3 تا تک به تک رو زد به پای دوازه بان !!رونالدو هم یه صحنه قشنگ دروازه بانو دریبل کرد بعد توپو زد بیرون :19:دیشب تیم خوب بود ... اولین بازی فصله تازه هنوز کلی امتیاز مونده ! مایورکا هم همیشه تیم خوبی بوده !
یکم سطح انتظاراتتون رو پایین بیارید : )
به امید قهرما نی !
hala madrid
ویرایش : حالم از بازیای ملی به هم میخوره ! تا 21 شهریور بازیا تعطیل شد ! تا برن اردو تیم ملی ! تا تیم میاد هماهنگ شه گند میزنن توش ! اه !
نقل قول:
جواب من رو كه ندادي فقط از رو عصبانيت بي ادبي كردي كه ميزارم به پاي ...
ايشالا ميبرين انقدر جوش اوردن نداره....:27:
گفتي خوزه تو هر تيمي بوده بازي اول رو نبرده؟!!!!!!:18:
اينم از اون حرف ها بودا....چلسي سال 2007 بازي اولش مقابل پورتث موس رو 4-0 برده....
اطلاعاتتم مثل اعصابت ضعيفه...:27:
هفته اول لالیگا - برد تیمهای کاتالان، تساوی بدون گل اوساسونا
شب دوم از رقابتهای هفته اول لالیگا با پیروزی بارسلونا و اسپانیول دنبال شد.
سایت گل - یکشنبه شب ، 6 دیدار از دیدارهای هفته اول رقابتهای لالیگا برگزار می شود. در 5 دیداری که تاکنون به پایان رسیده، بارسلونا توانست با 3 گل از سد میزبانش راسینگ سانتاندر عبور کند. اسپانیول، دیگر تیم منطقه کاتالونیا نیز با نتیجه 1-3 بر ختافه، تیم شهر مادرید غلبه کرد. اوساسونا و آلمریا به تساوی بدون گل دست یافتند و دیدار دپور و ساراگوسا نیز با این نتیجه به پایان رسید.
نتیجه دقیق بازیها و گلزنان این دیدارها بدین ترتیب است:
* دپورتیوو لاکرونیا 0 - ساراگوسا 0
* اسپانیول 3 - ختافه 1
گلها: اوسوالدو (33 و 54) و داتولو (90) برای اسپانیول و گالان (61، گل به خودی) برای ختافه
* اوساسونا 0 - آلمریا 0
* رئال سوسیداد 1 - ویارئال 0
گل: پریه تو (57)
* راسینگ سانتاندر 0 - بارسلونا 3
گلها: مسی (4)، اینیستا (33) و داوید ویا (63)
قابل ذکر است که دیدار دو تیم رئال مادرید و مایورکا تا دقیقه 60 با تساوی بدون گل دو تیم دنبال می شود.
2010/8/30کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/08/30/2094084/%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D9%84%D8%A7%D9%84%DB%8C%DA%AF%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%DB%8C%D9%85%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%B3%D8%A7%D9%88%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%DA%AF%D9%84-%D8%A7%D9%88%D8%B3%D8%A7%D8%B3%D9%88%D9%86%D8%A7
حضور 83 دقیقه ای نکونام در هفته اول لالیگا
سایت گل - در هفته اول فصل جدید لالیگای اسپانیا، تیم اوساسونا در خانه مقابل آلمریا متوقف شد. در این بازی که در حضور 14 هزار تماشاگر برگزار شد، اوساسونا به تساوی بدون گل مقابل آلمریا رضایت داد. جواد نکونام کاپیتان تیم ملی ایران در این بازی در ترکیب اصلی اوساسونا قرار داشت و در دقیقه 83 تعویض شد. اما مسعود شجاعی دیگر ملی پوش ایرانی اوساسونا فرضت حضور در میدان را پیدا نکرد. این دو بازیکن سه شنبه از اسپانیا راهی چین می شوند تا در اردوی تیم ملی حضور یابند.
2010/8/30کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/08/30/2094101/%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-83-%D8%AF%D9%82%DB%8C%D9%82%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D9%86%DA%A9%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D9%84%D8%A7%D9%84%DB%8C%DA%AF%D8%A7
مایورکا 0 - رئال مادرید 0؛ یک امتیاز برای آقای خاصدر آخرین دیدار یکشنبه شب رقابتهای لالیگا، رئال مادرید نتوانست به نتیجه ای بهتر از تساوی بدون گل مقابل مایورکا دست یابد.
سایت گل - آخرین دیدار یکشنبه شب رقابتهای لالیگا با تساوی بدون گل رئال مادرید و مایورکا به پایان رسید.
بدین ترتیب شاگردان مورینیو، در حالی که از پیروزی بارسلونا خبر داشتند، با کسب تنها یک امتیاز اونو استادی را ترک کردند. رئال مادرید در نیمه دوم و به ویژه در دقایق پایانی فرصتهای متعددی برای گلزنی داشت ولی شاگردان لادروپ به خوبی مقابل ستاره های رئال ایستادگی کرده و یک امتیاز ارزشمند را مقابل نامشان ثبت کردند.
ایگواین و کریس رونالدو در این دیدار در ترکیب ثابت رئال بودند و اوزیل، بنزما و خدیرا در نیمه دوم وارد زمین مسابقه شدند. اوزیل جای کانالس را پر کرد، بنزما به جای دی ماریا به زمین مسابقه رفت و خدیرا نیز جانشین آربلوا شد.
2010/8/30کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/08/30/2094146/%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B1%DA%A9%D8%A7-0-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF-0-%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%82%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B5
اولین سال مربی گری مورینیو 2004 بوده تو چلسی !نقل قول:
ویا: افتخار بازی کردن در کنار مسی
ال گواخه اولین دیدار خود با پیراهن بارسا در رقابتهای لالیگا را با گلزنی جشن گرفت.
سایت گل - داوید ویا، مهاجم باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که این افتخار بزرگی است که در کنار مسی و در خط حمله تیم کاتالان به میدان می رود.
بارسا در اولین دیدار خود در رقابتهای فصل جدید لالیگا با نتیجه 0-3 مقابل راسینگ سانتاندر به برتری دست یافت
ستاره سابق والنسیا، سومین گل تیم کاتالان را وارد دروازه تیم میزبان نمود و مسی و اینیستا گلهای اول و دوم بارسا را به ثمر رساندند.
ویا در صحبتهایی در پایان این دیدار اعلام کرد که بازی کردن در کنار مسی کار آسانی است. او در این باره گفت: «این افتخار بزرگی است که در این تیم و در کنار بازیکنی مثل مسی که عنوان بهترین بازیکن دنیا را یدک می کشد، به بازی بپردازی. هر بازیکنی که با مسی منطبق نباشد، شایستگی بازی در این تیم را ندارد.»
ویا در بخش پایانی صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که به نظر او بارسا قدرت کافی برای کنار آمدن با جدایی زلاتان از رختکن این تیم را دارد و گفت: «من ترکیب تیم را مشخص نمی کنم ولی ما در دیدار یکشنبه و در دیدار سوپرکاپ ثابت کردیم که می توانیم با تیم کنونی مان نمایش خوبی را به اجرا بگذاریم.»
2010/8/30کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/08/30/2094582/%D9%88%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%B3%DB%8C
نقل قول:
بله...ولي اين دوستمون ميگن مورينيو تو هر تيمي بوده بازي اول رو نبرده بعد اخر فصل قهرمان شده...
اول پست ها رو خوب بخون بعدا اظهار نظر كن....
من حس میکنم شما زیاد با قوانین فروم نویسی آشنا نیستید !نقل قول:
متاسفانه باید خدمتتون عرض کنم اون سال اسکولاری مربی چلسی بود !نقل قول:
به زودی؟ علامتشو داد. داره هوادارارو آماده می کنه. :31:نقل قول:
حالا اگه با این فوتبالم بتونه رئالو در اروپا تا حدی موفق کنه دستش درد نکنه. جور زیبایی رو ما می کشیم. فقط نماینده های دیگه اسپانیا نتایج بهتری بگیرن.
مورینیو: راهی طولانی پیش رو داریم
مورینیو معتقد است که سبک فوتبال گویای آن است که الان زمان مناسبی برای ریسک کردن نیست.
سایت گل - رئال مادرید، هفته اول رقابتهای لالیگا را با تساوی بدون گل مقابل مایورکا آغاز کرد و ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی این تیم در پایان این دیدار اعلام کرد که هنوز راهی طولانی برای رسیدن به اوج پیش روست.
این در حالی است که کهکشانی ها در طول 90 دقیقه بازی، تیم برتر میدان بودند ولی در نهایت نتوانستند از دفاع مستحکم تیم میزبان عبور کرده و به گل برسند. مورینیو در صحبتهایی در این رابطه به خبرنگار آ.اس گفت:« در خط دفاع، هیچ مشکلی نداشتیم و این خیلی خوب است، چرا که بازیکنانی زیادی در خط حمله داشتیم و بدین ترتیب در ضد حملات فضای خوبی برای مایورکا فراهم می شد. به رغم این مسئله، ما در این بازی خیلی خوب بودیم و مشکل چندانی نداشتیم.»
آقای خاص در ادامه در مورد عملکرد تیمش در هفته اول رقابتهای لالیگا و در دیدار مقابل مایورکا گفت:« ما به ویژه در نیمه دوم بازی و زمانی که شرایط روانی سخت تر می شود، فرصتهای فراوانی برای گلزنی داشتیم. در دقایق پایانی، بازیکنان حس می کنند که وقت در حال تمام شدن است و نگران می شوند. ما به اندازه نیاز برای پیروزی تلاش کردیم و با پنج یا شش فرصت مسلم گل، فکر می کنم که ما تلاشمان را برای رسیدن به پیروزی انجام دادیم.»
مورینیو ادامه داد:« البته باید بگویم که ما هنوز با روزهای اوجمان فاصله داریم، زمانی که با تمام پتانسیل نیستی، می بایست دو کار انجام دهی. یکی اینکه به خوبی به دفاع بپردازی تا گل نخوری و دومی هم بهره گیری از فرصتهای گلزنی است. این همان کاری است که الان باید انجام دهیم.این بازیکنان الان به اردوی تیمهای ملی شان خواهند رفت و دو روزبعد از بازگشتشان باید به دیدار اوساسونا رفته و دو روز بعد هم مصاف با آژاکس. پس وقت زیادی برای کار کردن نداریم و ریسک این ماجرا از دست دادن امتیاز است. پس مهمترین نکته این است که برای کسب سه امتیاز گلزنی کنیم. پس از اینکه نتوانستیم از فرصتهایمان بهره ببریم، احساس ناامیدی می کنم ولی من از آن دسته مربیانی نیستم که بازیکن را به خاطر از دست دادن موقعیت گل، یا مدافعان را به خاطر گل خوردن سرزنش کنم.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/08/30/2094520/%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B7%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%B1%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%85
2010/8/30
تو فصل 2004-2005 هم كه ميگيد چلسي تو بازي اول منچستر يونايتد رو 1-0 زده...
تو بازي دوم هم بيرمنگام رو 1-0 زده....پس نگيد بازي اول رو نبرده مورينيو....
این شد یه چیزی حالا :دینقل قول:
دقیقا درسته !
از این به بعد بیشتر در پست دادن دقت کنید ! :دی
ممنون !
----
لاس و رونالدو هم مصدوم شدن !!! فک کنم از پله های رختکن خوردن زمین ! چون تو بازی که هیچیشون نبود !
اول فصل این همه مصدوم خدا رحم کنه !
2 ساعت نوشتم بعد میگی جواب ندادی؟!!نقل قول:
جواب من رو كه ندادي فقط از رو عصبانيت بي ادبي كردي كه ميزارم به پاي ...
ايشالا ميبرين انقدر جوش اوردن نداره.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشیم همه با هم!
این حرفی بود که خود خوزه زده بود نه من...نقل قول:
گفتي خوزه تو هر تيمي بوده بازي اول رو نبرده؟!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم از اون حرف ها بودا....چلسي سال 2007 بازي اولش مقابل پورتث موس رو 4-0 برده....
اطلاعاتتم مثل اعصابت ضعيفه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتها منهای چلسی گفته بود که گویا شما...ولش...
منظور سال اول بوده..(الان خوزه سال اولش تویه رئال-ه انگار..نه؟!)نقل قول:
بله...ولي اين دوستمون ميگن مورينيو تو هر تيمي بوده بازي اول رو نبرده بعد اخر فصل قهرمان شده...
+
تو فصل 2004-2005 هم كه ميگيد چلسي تو بازي اول منچستر يونايتد رو 1-0 زده...
تو بازي دوم هم بيرمنگام رو 1-0 زده....پس نگيد بازي اول رو نبرده مورينيو....
من یادم باشه یا دیگه بحث نکنم با شما، یا اکه بحث کردم، طوری بگم که هیچ شبه ای نمونه! (لفمه رو بذارم تو دهنتون که مشکلی پیش نیاد یه وقت!)
کریس که همون اول بازی که یه نگاه من کردم، داشت بقول این گزارشگرا "لنگ لنگان راه میرفت!: دی"...نقل قول:
لاس و رونالدو هم مصدوم شدن !!! فک کنم از پله های رختکن خوردن زمین ! چون تو بازی که هیچیشون نبود !
لاس هم فک کنم بسکه تکل زد، مصدوم شد!: دی
مسي به سومين گلزن تاريخ بارسا تبديل شد
مهاجم آرژانتيني بارسلونا در پي گلزني در بازي شب گذشته به سومين گلزن تاريخ فوتبال اين باشگاه تبديل شد.
ليونل مسي در جريان بازي شب گذشته اولين گل از 3 گل تيمش را وارد دروازه سانتاندر کرد. او تا امروز 131 گل براي تيمش به ثمر رسانده و از اين لحاظ يک گل بيشتر از بزرگاني چون ريوالدو و اتوئو زده است.
به اين ترتيب مسي پشت سر سولو سزار با 235 گل و کوبالا با 196 گل زده به عنوان سومين گلزن تاريخ بارسلونا نام خود را ثبت کرد.
ليونل مسي يکي از مدعيان جدي تصاحب کفش طلاي امسال فوتبال اروپا و افتخار پيچيچي (آقاي گلي) در لاليگا است.
دوشنبه 08/06/1389کد:http://www.football3.ir/news.do?itemid=26982
گوآرديولا: در ادامه فصل بهتر خواهيم شد
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا از عملکرد بازيکنانش در هفتهي نخست لاليگا ابراز رضايت کرد.
مدافع عنوان قهرماني، لاليگا را با پيروزي آغاز کرد و در زمين راسينگ سانتاندر با سه گل به برتري دست يافت.
پپگوآرديولا در پايان بازي با تمجيد از عملکرد شاگردانش پيروزي پرگل در نخستين گام را باارزش دانست. گوآرديولا دربارهي حريفشان در هفتهي نخست لاليگا گفت: راسينگ يکي از معدود تيمهايي است که مقابل بارسلونا از توپهاي هوايي استفاده نکرد و بازي رودررو انجام داد و اين واقعا قابل ستايش است. در دقايقي از بازي محو تماشاي نمايش خوب حريف بوديم و از اينکه ميتواند پا به پاي ما بازي کند متعجب شده بوديم.
گوآرديولا در ادامه افزود: البته در اين ديدار به دليل نرسيدن به هماهنگي کامل بهترين نمايش خود را ارائه نداديم اما اين مسئله کاملا طبيعي است. در ادامه فصل و با انجام بازيهاي بيشتر کمکم به شرايط آرماني خود نزديکتر ميشويم.
سرمربي آبي-اناريها دربارهي عملکرد "ويکتور والدس" که يک ضربه پنالتي را در نيمه نخست مهار کرد گفت: عملکرد وي فوق العاده بود. والدس نقش بسيار مهمي در تيم ما دارد و به ساير بازيکنان اعتماد به نفس ميدهد. اگر پنالتي در آن لحظه گل ميشد کار براي ما اينطور آسان پيش نميرفت.
گوآرديولا با وجود جدايي ابراهيموويچ و حضور اين مهاجم سوئدي در ميلان باز هم با پرسش خبرنگاران روبرو شد و در پاسخ گفت: براي او بهترين آرزوها را دارم و اميدوارم در تيم جديدش عملکرد خوبي داشته باشد. زلاتان بخشي از تيم ما بود که در پنج جام قهرماني که بدست آورديم تاثيرگذار بود.
سرمربي بارسلونا در پايان با ستاش از عملکرد آندرس اينيستا گفت: بعد از سال پرفشاري که اينيستا پشت سر گذاشته باز هم نشان داد که در شرايط خوبي به سر ميبرد و گل زيبايي که به ثمر رساند ادامه عملکرد خوب او در جام جهاني 2010 بود.
دوشنبه 08/06/1389کد:http://www.football3.ir/news.do?itemid=26969
آقاي خاص پس از تساوي در نخستين گام :روي بازي خودمان تمركز ميكنيم
سرمربي رئال مادريد با وجود توقف مقابل مايورکا در نخستين گام از سختکوشي بازيکنانش تشکر کرد.
قوهاي سپيد مادريد در هفتهي اول لاليگا مقابل مايورکا قرار گرفتند و با وجود نمايش نسبتا خوب در پايان به تساوي بدون گل رضايت دادند.
ژوزه مورينيو در پايان بازي دربارهي عملکرد شاگردانش گفت: از نکات مثبت بازي اين بود که در خط دفاعي هيچ مشکلي نداشتيم و توانستيم بازي را کنترل کنيم. بازي در زمين حريف سخت و دشوار است اما، بازيکنانم توانستند عملکرد خوبي از خود به نمايش بگذارند و در نيمه دوم فرصتهاي گل بسياري را روي دروازه حريف ايجاد کنند.
آقاي خاص در ادامه افزود: در اين ديدار به اندازه کافي موقعيت گل داشتيم تا پيروز ميدان شويم، اما بايد کمي حرفهاي تر کار کنيم و قدر فرصتها را بدانيم. در نيمه اول چندان خوب نبوديم و به حريف اجازه خودنمايي داديم. با وجود عملکرد خود در اين ديدار نتيجه بدست آمده منفيترين بعد قضيه است.
مورينيو که در همين آغاز فصل دو امتياز از رقيب ديرينه مادريديها عقب افتاده خاطرنشان کرد: تيم هنوز در حال بازسازي است که تا رسيدن به شرايط آرماني فاصله زيادي دارد. در حال حاضر بايد تلاش کنيم خوب دفاع کنيم تا دروازهمان را بسته نگه داريم و در سوي مقابل از اندک موقعيتهاي گل استفاده کنیم تا کم کم بتوانيم به پتانسيل واقعي خود دست پيدا کنيم. اين کاري بود که امروز موفق به انجام آن نشديم اما مطمئنم در ادامه شرايط بهتر خواهد شد.
مورينيو دربارهي ديدار هفته آينده مقابل اوساسونا گفت: با توجه به اينکه هنوز کاملا آماده نيستيم بايد ساعتها تمرين کنيم، اما هنوز شرايط برايمان فراهم نيست و تنها 4 تن از بازيکنان را اين هفته در اختيار خواهيم داشت و بايد دو روز پس از بازيهاي ملي در هفته دوم با اوساسونا بازي کنيم. بعد از آن هم با فاصله بسيار کمي بايد در ليگ قهرمانان مقابل آژاکس به ميدان برويم. اين کار را قدري برايمان دشوار ميکند.
سرمربي پرتغالي رئال مادريد درباره عملکرد نتيجهگرايانه کهکشانيها گفت: در حال حاضر ميخواهم تيم خوب دفاع کند و يک گل بزند. هدف اصلي ما کسب سه امتياز بازي است و تفاضل گل براي ما اهميتي ندارد. امشب هم با وجود اينکه نتوانستيم موقعيتهايمان را به گل تبديل کنيم از هيچ کدام از بازيکناني که فرصتها را از دست دادند انتقاد نميکنم. ما همه با هم ميبريم، همه با هم مساوي ميکنيم و همه با هم ميبازيم.
آقاي خاص در پايان تيمش را شايسته پيروزي دانست و گفت: تيمها آخر هر هفته بايد به ميدان بروند امسال بايد دو بار با بارسلونا بازي کنيم البته شايد در ديگر رقابتها هم با اين تيم روبرو شويم، اما من قصد ندارم در طول فصل مدام به بارسلونا فکر کنم. فقط پيش از دو ديدار مستقيم با بارسلونا بازي آنها را بررسي خواهيم کرد. آنها بازي اولشان را با پيروزي پشت سر گذاشتند و من به آنها تبريک ميگويم، اما باز هم تاکيد ميکنم که فقط روي کار خودمان تمرکز دارم.
دوشنبه 08/06/1389کد:http://www.football3.ir/news.do?itemid=26968
یادداشت روز: نیاز مبرم رئال به ستاره شماره«9»
سایت گل- هفته اول رقابتهای لالیگا، شک و شبهات زیادی را باقی نگذاشت. به نظر می رسد که رئال مادرید تازه مورینیو، در فاز «ساخت و ساز» است و هنوز پروژه بازسازی رختکن این تیم در حال پیشروی است.
معمار رختکن رئال مطمئن است که هنوز یک مهره اساسی و سنگ بنای مهم برای بازسازی این تیم نیاز است تا بتوان از چالش پیش رو سربلند خارج شد؛ ژوزه مورینیو، یک مهاجم مرکزی می خواهد و البته چند هفته ای است که نیازش را رسما اعلام کرده ولی از سوی سران باشگاه مادریدی بهای چندانی به این خواسته داده نشد.
اکنون کمبود این ستاره شماره 9 در اولین دیدار رئال در رقابتهای لالیگا کاملا مشهود بود.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/08/30/2094840/%DB%8C%D8%A7%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A8%D8%B1%D9%85-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%879
مصدومیت کریس و لاس دیارا در دیدار مایورکا
سایت گل- کریستیانو رونالدو و لاسانا دیارا، ستاره های تیم رئال مادرید در جریان دیدار هفته اول تیمشان دررقابتهای لالیگا مقابل مایورکا مصدوم شدند.
وب سایت رسمی باشگاه رئال مادرید با انتشار این خبر اعلام کرد که به نظر می رسد که رونالدو از ناحیه قوزک پای راست مصدوم شده و عصر روز دوشنبه تستهای پزشکی برروی او انجام خواهد شد و این ماجرا ممکن است مانع از حضورکریس در اردوی تیم ملی پرتغال برای دیدارهای مرحله مقدماتی یورو2012 مقابل قبرس و نروژ شود.
مصدومیت دیارا هم ممکن است خبری نگران کننده برای خروسها باشد؛ چرا که این ستاره فرانسوی از ناحیه همسترینگ پای راست آسیب دیده است. تستهای پزشکی او نیز روز دوشنبه انجام خواهد شد تا بدین ترتیب شدت مصدومیت او تشخیص داده شود.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/08/30/2094569/%D9%85%D8%B5%D8%AF%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3-%D9%88-%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B1%DA%A9%D8%A7
این ویروس فیفا کار دست تیم ها می ده....جدا سخت ترین بازی های تیم هایی مثل رئال و بارسا بعد از برگست از اردو رقم می خوره!!!نقل قول:
.این بازیکنان الان به اردوی تیمهای ملی شان خواهند رفت و دو روزبعد از بازگشتشان باید به دیدار اوساسونا رفته و دو روز بعد هم مصاف با آژاکس.
من نظرم همونی هست که نوشتمنقل قول:
شما هم نظرتو واسه خودت نگه دار
----
تو پست قبلی یادم رفت کاکا رو هم بگم
کاکا به محض اینکه پاشو گذاشته تو رئال همش مصدوم بوده
من نمیدونم کلا 20 بازی کرد فصل قبل یا نه
رونالدو هم که هر وقت بد بازی میکنه پاشو میگیره و...
یه بار دیگه هم میگم
من مشکلم مو و برنامه هاش نیست
پارسال سر همین برنامه خودخواهی هیگو و رونالدو ضربه خوردیم
امسالم مشکل همینه
برید میزان دوندگیه مسی رو با رونالدو مقایسه کنید
تو رئال فقط یکی خوب میدوه که اونم لاسه
خدیرا هم این قابلیت رو داره
در کل من یادم نمیاد رونالدو , هیگواین , دی ماریا و... تا حالا توپ گیری کرده باشن(تو رئال)
سرمربي تيم فوتبال رئال مايورکا اسپانيا گفت: رئال مادريد حرفي براي گفتن نداشت.
سایت فوتبال 3- مايکل لادروپ، بازيکن اسبق تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا، پس از تساوي تيمش برابر رئال در بازي شب گذشته گفت: از ديد من مادريد هيچ حرفي براي گفتن نداشت و مردان من هرگز تحت تاثير نام حريف قرار نگرفتند.
وي افزود: براي من خيلي مهم بود که در جنگ تاکتيکي برابر مورينيو شکست نخورم چرا که در اين صورت تلاش بازيکنانم از بين ميرفت اما بلافاصله متوجه شدم که نيازي به اين هراس نيست و رئال مادريد بسيار قابل پيشبيني و ساده بازي ميکند.
لادروپ گفت: هيچ پيچيدگي در کار خوزه مورينيو مشاهده نکردم و تصور نميکنم او برگ برندههايي داشته باشد که در بازي برابر ما رو نکرده است.
[HTML]http://www.football3.ir/news.do?itemid=26990[/HTML]
2010/08/30
این مایکل لادروپ مربی خیلی خوبی هست .من یادمه زمانی که ختافه توی اوج بود این سرمربی اونجا بود.اون سال از چلسی و بنفیکا هم پیشنهاد گرفت که البته رفتش بنفیکا اگر اشتباه نکنم.انگار نتایج خوبی هم اونجا نگرفته.فکر کنم مایورکا از تیم های خوب امسال لالیگا بشه!:5:نقل قول:
سرمربي تيم فوتبال رئال مايورکا اسپانيا گفت: رئال مادريد حرفي براي گفتن نداشت.
اگه منظورت از سرپایین انداختن همون جواب اخری این پستت بود ، ok من معذرت میخوام:10:نقل قول:
بابا بیخیال..
یعنی حقیقت رو هم میخواید انکار کنید؟! دیگه این کل کل نیست و حقیقته..
والبته این چیزی نیست که برای رئال خوب باشه اما شما ها همه چی رو کل کل میدونید!
ما رئالی ها الان تمام چیزی که میخوایم اینه که یه مربی(که الان همین خوزه باشه) بیشتر از 1 سال بذارن کار کنه تا تیم باهاش هماهنگ بشه...
من دارم میگم این درد تیم ماست و شما اون رو میبرید سمت کل کل؟!
ایول دارید شما...
(در مورد سر پایین انداختن هم بحثم با اون دوستی بود که از همین هفته اول، اومد و 6 تا جام رو تقسیم کرد بین بارسا و بارسا! آخه کی با گذشت یه هفته، تمام فصل رو پیش بینی میکنه؟! دیگه کل کل اینطوری هم نمیشه کرد!)
اینها همش نقشه هست که کریس تو بازیهای ملی شرکت نکنه!نقل قول:
کریس که همون اول بازی که یه نگاه من کردم، داشت بقول این گزارشگرا "لنگ لنگان راه میرفت!: دی"..
مورینیو خدای اینجور کاراست
خب نمی گفت هم معلوم بود دیگه،مگه نه؟مورینیو همیشه همین کار رو می کنه...نقل قول:
آقاي خاص پس از تساوي در نخستين گام :روي بازي خودمان تمركز ميكنيم
در حال حاضر بايد تلاش کنيم خوب دفاع کنيم تا دروازهمان را بسته نگه داريم و در سوي مقابل از اندک موقعيتهاي گل استفاده کنیم
نمیگم تاکتیک بدیه ها،بالاخره دفاع هم جزو فوتباله،ولی خب فرق بارسا با بقیه ی تیم ها همینه که هیچ وقت هدفش دفاع نیس،به همین دلیل هم هست که بازی هاش جذابتره:40:
ادم ها با ذهن بسته همه چيز رو يا بازي ميدونن يا كلك....
البته از خوزه و رونالدو بعيد نيست ولي خيلي بد بينيه كه بخوايم بگيم كلك هست...
راست میگه دیگه:دینقل قول:
حالا اگه با این فوتبالم بتونه رئالو در اروپا تا حدی موفق کنه دستش درد نکنه. جور زیبایی رو ما می کشیم. فقط نماینده های دیگه اسپانیا نتایج بهتری بگیرن.
چون الان لالیگا به شدت برای فصل بعد داره از طرف بوندس لیگا تهدید میشه و ممکنه جایگاه دومشو از دست بده و سوم بشه(البته 4سهمیش توی اروپا دست نمیخوره)
هشدار کرویف: رئال باید هر چه سریعتر فرم خود را پیدا کند
سایت گل – یوهان کرویف به رئال مادرید هشدار داده و گفته تیم تغییریافته آنها باید هر چه سریعتر خود را پیدا کند، وگرنه در طول فصل باید بارسا را تعقیب کند.
بارسا توانست در هفته اول یک پیروزی آسان سه بر صفر مقابل راسینگ سانتاندر به دست آورد، ولی مردان ژوزه مورینیو در خانه مایورکای دچار بحران مالی به تساوی بدون گل رسیدند.
کرویف در مصاحبه با الپریودیکو گفته رئال با این روند خیلی از بارسا عقب خواهد افتاد: «بارسلونا شروعی عالی برای فصل جدید خود داشت. رئال مادرید مجبور است فرم خود را پیدا کند تا بتواند به پیش برود. در غیر این صورت بارسلونا میتواند از اشتباهات رقیبان استفاده کند.»
کرویف همچنین درباره بازگشت زلاتان ایبراهیموویچ به سری آ گفته که این بازیکن سوئدی باید بیشتر حرفهای مینو رایولا، مدیر برنامههایش را کنترل کند. او گفته است: «شخصیت شما و روش زندگی شما نشان میدهد در یک گروه موفق خواهید بود یا نه. بازیکن همیشه مسئول حرفهای مدیر برنامههایش است. اگر دهان خود را باز کنید باید بگویید خداحافظ.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/08/30/2095410/%D9%87%D8%B4%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%88%DB%8C%D9%81-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%B1-%DA%86%D9%87-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%B9%D8%AA%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%AF%D8%A7-%DA%A9%D9%86%D8%AF
بالدانو: رئال باید مایورکا را میبرد
سایت گل – خورخه بالدانو، مدیر رئال مادرید بر این باور است که تیمش شایسته پیروزی مقابل مایورکا بود.
ژوزه مورینیو شروعی دشوار داشت و تیمش نتوانست از دفاع سرسخت حریف بگذرد و در نتیجه رئال به تساوی بدون گل رسید.
بالدانو با این حال گفته که به نظرش تیمش آن قدر موقعیت ایجاد کرد که بتواند سه امتیاز را کسب کند: «ما در طول 90 دقیقه ضرباهنگ خود را نتوانستیم به دست بیاوریم و بازی به شدت آشفته و درهمریخته بود. ما فرصت کافی نداشتیم و داور هر چند ثانیه یک بار بازی را متوقف میکرد.
در نیمه دوم به روشنی شایسته پیروزی بودیم، اما در ضربات نهایی دقت نداشتیم. این ناکارآمدیهای بازیکنان ما طبیعی نیست، اما به هر حال در این مقطع فصل از این اتفاقات میافتد. باید به یاد داشته باشیم که کریستیانو و ایگواین فصل پیش بیش از 50 گل برای ما زدند.»
بالدانو گفت که با آن که بارسلونا با پیروزی مقابل راسینگ دو امتیاز بیشتر از رئال گرفت، اما در این مقطع فصل این اختلاف امتیاز بیمعنی است: «خیلی زود است که در این باره صحبت کنیم. ما هنوز بازیهای بسیاری پیش رو داریم و هر روز خود را کمی بهتر مییابیم.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/08/30/2095344/%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%88-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B1%DA%A9%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%DB%8C%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%85
رونالدو 3 هفته مصدوم شد
گویا بعضیها رئال رو با استقلال و رونالدو رو با میداوودی اشتباه گرفتن
خودشو به مصدومیت بزنه تا بازی نکنه؟
متاسفم
Cristiano Ronaldo Out For Three Weeks
کد:http://www.realmadridzone.com/cristiano-ronaldo-weeks/3489
ویا: با سبک بازی بارسا هماهنگم
سایت گل- داوید ویا، فوروارد باشگاه بارسلونا روز یکشنبه در اولین دیدار تیمش در رقابتهای لالیگا توانست یکی از سه گل بارسا در مصاف مقابل راسینگ سانتاندر را به ثمر برساند و به نظر می رسد که به خوبی در ترکیب تیم جدیدش جا افتاده است.
ویا اطلاعات زیادی در بارسلونا دارد، چرا که در تیم ملی اسپانیا با تعدادی از بازیکنان این تیم،هم تیمی است و از همین رو معتقد است که در زمان کوتاهی توانسته خود را با سبک بازی بارسا وفق بدهد.
ال گواخه در صحبتهایی در همین رابطه به اسپورت گفت:« هیچ کاری آسان نیست ولی تطبیق پذیری با بازیکنان بارسلونا در زمین مسابقه کار را برای من آسان تر می کند. استیل و سبک بازی بارسلونا با من هماهنگ است.هر بازیکنی در دنیا می تواند به راحتی در کنار مسی بازی کند. »
خرید تابستانی بارسا در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« این شادی بزرگی برای من و خانواده ام بود. سفر ما بی ثمر نبود به کانتابریا ( منطقه ای که تیم راسینگ به این منطقه تعلق دارد) و آنها شاهد یک پیروزی و گلزنی من بودند.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/08/30/2095123/%D9%88%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%A8%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D9%87%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%86%DA%AF%D9%85
دوستان کسی از مصدومیت پویول و ژاوی خبر داره؟نقل قول:
کارلس پویول و چابی ارناندس در دیدار بارسلونا در هفته اول رقابتهای لالیگا مصدوم شدند و این طور به نظر می رسد که بیسنته دل بوسکه قادر نخواهد بود از این دو ستاره اش در دیدار تیم ملی اسپانیا بهره ببرد
راستی پارسال بعضی از بازیکن ها روزه می گرفتن خیلی خبر ساز شده بود اما امسال زیاد بهشون گیر ندادن !!!
سیدو کیتا و لاسانا دیارا و کانوته و یحی توره بچه های اهل نماز و روزه بودن :31:سامی خدیرا هم که مثل اینکه مسلمونه!
به سلامتی کریم بنزما هم مصدوم شد! البته این بار در اردوی تیم ملیشون!
با این وضع، تا قبل هفته 5م، تیم باید بخاطر کمبود بازیکن، از لیگ کناره گیری کنه!: دی
یاد الکلاسیکو زمان خوانده راموس افتادم
بنده خدا به خاطر کمبود بازیکن مجبور شده بود پالانکا رو بازی بده دی:
امسالم احتملالش هست با کاستیا بازی کنیم دی:
نقل قول:حالا چرا اینقدر مصدومیتها رو به رخ خودتون میکشیدنقل قول:
یاد الکلاسیکو زمان خوانده راموس افتادم
بنده خدا به خاطر کمبود بازیکن مجبور شده بود پالانکا رو بازی بده دی:
امسالم احتملالش هست با کاستیا بازی کنیم دی:
رنگ رخساره خبر میدهد از حال درون
احتمالا اینجوری دارین خودتون رو برای روزهای بد آینده آماده میکنید