تو تاپیک موتو در مورد گوشیتون بپرسین بهرته...تو این رنج قیمت،معمولا میرن واید فایر میگیرن....
ولی موتو هم خوبه....
Printable View
تو تاپیک موتو در مورد گوشیتون بپرسین بهرته...تو این رنج قیمت،معمولا میرن واید فایر میگیرن....
ولی موتو هم خوبه....
سلام به نظر من توی این رنج قیمت فقط LG optimus one p500 بگیر چون پرفروشترین گوشی ال جی شده و کیفیتش فوق العاده ست سخت افزار قوی داره و آپدیت هم براش تا 2.3 اومده. با گارانتی 350تومن بدون گارانتی اگه بتونی پیدا کنی که خیلی کمترهنقل قول:
دو تا گوشی خوب هستش، جفتشون هم تو بازار پیدا میشه با قیمت حول حوش 350 -360نقل قول:
اینجا رو یه نگاهی بنداز
اگه خواستی می تونی به جای XT5 یه XT3 بگیری که 20 تومن ارزونتر هستش....کد:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3522&idPhone2=3516
اولين گوشي هاي 2011 كي وارد بازارايران ميشن؟
مخصوصا گوشي هايي كه تو mwc معرفي ميشن؟
xt720 خریدی ؟نقل قول:
آیا دیزیر خوبه وبرنامه هاش زیاد؟
دیزار که گوشی خیلی خوبی هست و برنامه هاش هم که فراوون.نقل قول:
آیا دیزیر خوبه وبرنامه هاش زیاد؟
خودمم میخوام بگیرمش.
آره 420:5:نقل قول:
اگه تو هم میخوای بگو برات بگیرم :20:
تعدادش محدوده
آرهنقل قول:
چرا که نه !!!!!!!
راستی دوستان
دیفای وارد بازار شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو علائدین حدود 440 دیده شده
قیمت خیلی خوبیه برای گوشی با این امکانات که مقاوم هم هست و ضد آب
اینم تو پرانتز بگم که اصلا گوشی باز نیستم و این گوشی که الان دارم رو 5 ساله که ازش استفاده میکنم.
چیزایی که مهمه
صفحه نمایش بزگتر از 3 اینچ
کیفیت صفحه نمایش
تو این مدت طولانی که من احتمالا دارمش از نظر سخت افزاری (سی پی یو و رم) کم نیاره البته برای نصب برنامه، بازی برام مهم نیست
خود سیستم عامل رو بشه ارتقا داد. حالا یا به صورت رسمی یا به صورت غیر رسمی.
جی پی اس، قطب نما.
پی دی اف و آفیس (حالا اگه این 2 تا رو نداشت عیبی نداره)
من اول htc wildfire رو انتخاب کردم بعد یک چیزایی در مورد کیفیت صفحه نمایشش خوندم که باعث شد شک کنم.
بعد x10 سونی اریکسون رو دیدم که خوب نمیدونم با توجه به نیاز من چقدر به htc میچربه؟ با توجه به این که تقریبا 100 تومنی فرق قیمت دارن.
لطف کنید راهنمایی کنید، ممنون.
عزیز از کجا با این قیمت گیر اوردی؟نقل قول:
بوشهر گرفتم تعدادش محدود بود شايد تا الانم تموم كرده بشه اما من گفتم يه دونه ديگه هم برام نگه داره
شايد يكي از دوست و آشناها خواست براش بگيرم
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
موتورلا ديفاي يا xt720نقل قول:
هر چيز ديگه اي تو اين قيمت يا قيمت بالاتر بخري ضرر كردي البته به جز گالكسي كه خيلي گرونتره
دوستان سلام
من می خوام یه گوشی اندرویید تا 500 تومن بخرم ولی
1-نمی دونم چی بخرم
2-نمی دونم برا اندرویید گیم و نرم افزار اومده یا نه اگه کسی به سوالام جواب بده خوشحال می شم
(فقط اولا با گوشی زیاد اهنگ گوش میدمو کلا کار می کنک دوما زیاد گوشی رو تمیز نگه نمی دارمو می خوام یه چیزه سفتو سختی باشه)
سلام
دوباره وقت گوشی خریدن من فرا رسید و اعصاب خوردی و وسواس تو خرید گوشی
واقعا دیوانه کنندس
معذرت می خوام که این طوری صحبت می کنم
من می خوام یه گوشی آندروئیدی بخرم
گور بابای قیمت ، فقط یه چیزی باشه که فردا حسرت نخورم ...
اخرین گوشی اندروئیدی من X10 بوده که با وجود اینکه خیلی ازش راضی بودم ولی 2-3 تا ایراد داشت و همینا باعث شد که یه عمر حسرت بخورم
الان چی بخرم ؟؟؟
SAMSUNG GALAXY S یا SONY ERICSSON ARC یا چیز دیگه ؟؟؟؟
ارزش داره برای اومدن SE Arc صبر کنم ؟ یا Galax2 2 ؟؟؟
محض رضای خدا منو از این وسواس نجات بدید تا دیوونه نشدم
بله براي آندرويد برنامه هاي خيلي زيادي وجود داره و به نظر من بهترين سيستم عامل موجود موبايل هست
و آينده ي خيلي خوبي داره
به نظر شخصي من اگه كيفيت ساخت ميخواين و امكانات من موتورلا رو پيشنهاد ميدم اگه بتونين ديفاي و xt720 رو با قيمت حدود 420-30 پيدا كنين بهترين انتخابه و مطمئن باشين پشيمون نميشين
من گوشي تو رنج 500 تو آندرويد چيزي به ذهنم نمي رسه ولي در مورد گوشي هايي كه گفتم مطمئن باشين
دوستان نظرتون در مورد لجند چیه ؟ شنیدم قیمتش اومده پائین و قیمتش تا 380 پائین اومده . درسته ؟
آره قبول دارم ببين منم اولا مثل تو بودم فك كنم تقريباچند ماه طول كشيد تا فهميدم چي بخرمنقل قول:
ببين اگه ميخواي صبر كني واسه arc كه اصلا كاره درستي نيست
بعد عيد مياد با قيمت 900 به بالا در صورتي كه همين الان گالكسي اس تو بازار هست افت خودشم كرده
و به نظر من تو بعضي چيزا از arc بهتره من الان دارم و ازش راضيم در ضمن قراره سري جديدش s-lcd شه پس اگه ميخواي بگيري زودتر بگير.
اگه هم قيمت كمتري ميخواي بدي يه نگاه به اون دوتا گوشيه موتورلا كه به دوستمون معرفي كردم هم بنداز
اما اگه ميخواي واسه يه گوشيه 2011 صبر كني اونم گالكسي اس 2 هست
arc امكانات جديدي كه 2011 باشه نداره اين همه صبر مي كني بعدشم يه گوشي 2010 ميخري نمي گم بده خيلي گوشيه كامليه ولي سوني اريكسون اينو بايد جاي x10 مي زد كه الان يه گوشيه خفن تر ميداد بازار
واسه arc صبر كردن اصلا پيشنهاد نميشه گوشيه خوبيه اما تا بيادو قيمتش متعادل بشه خيلي طول ميكشه
به نظر من گالكسي بخر و ازش لذت ببر
با تشکر از Persi Android عزیز به خاطر راهنمایی کاملشون
یه سوال دیگه هم داشتم نظر دوستان راجع به HTC Disire HD چیه ؟؟؟
به نظرتون مشکلاتش چیه ؟؟؟
و صفحه نمایشش چه قدر با Galaxy اختلاف داره ؟ آیا عکسی هست که مقایسه در اون صورت گرفته باشه ؟
این گوشی هم یه غوله....راستش من از این گوشی زیاد خوشم نیومد و زیاد هم باهاش کار نکردم...ولی چیزی که از دهن رفقا شنیدیم،اینه که دوربینش زیاد قوی نیست و صفحه نمایش هم در ماقبل صفحه نمیاش گلکسی،مثل بقیه ی گجت های دنیا باید بره بوق بزنه!!نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم نظر دوستان راجع به HTC Disire HD چیه ؟؟؟
آقا بالا خره ما defy بخریم یا desire ؟(با ذکر دلیل بگید لطفا)
آقا یکی یه کمکی هم به ما بکنه ! لجند بگیرم ؟ با توجه به اینکه cup 600 داره به نظرتون خریدش کار درستی هست ؟
خوب پردازنده که ضعیفه...کلا اگه میتونین بیشتر سرمایه بذارین و موتو بگیرین،بهتره که برین طرف موتو...لجند دیگه یه خورده برای اپدیت بودن قدیمیه!!نقل قول:
آقا یکی یه کمکی هم به ما بکنه ! لجند بگیرم ؟ با توجه به اینکه cup 600 داره به نظرتون خریدش کار درستی هست ؟
سلام گوشی با سیس عامل اندروید حدود 300 چی خوبه بگیرم؟
برای بازی و اینترنت میخوام
در ضمن صداش هم خوب باشه
نظر من رو موتورلا ديفاي هستنقل قول:
دزاير گوشيه خوبيه قدرت سي پي يو بيشتري داره
فيلمبرداريش wvga 15 fps هست كه با آپديت فرويو hd 30fps ميشه
اما يه نكته هست كه ديگه صفحه نمايش هاي جديد s lcd هست amoled كه به كيفيت قبل نيست
به نظر من ديفاي گوشيه بهتريه و به شما پيشنهادش ميدم
ميتونين به xt720 هم فكر كنين
من با وجودي كه گالكسي گرفتم نتونستم بي خيال گوشي هاي موتورلا بشم هيچوقت تو خريدشون شك نكنين
سلام
دوستان نظرشون در مورد گوشی X8 چی هست ؟
ممنون
بچه ها سلام کسی قیمت روز گالکسی تب داره ؟
گوشی شاپ زده دوروبر720
بچه ها از نظر نرم افزاری چجوریه مثل اپل نرم افزار براش پیدا میشه ؟
ممنون میشم کمک کنید
مرسی:40:
نظرتون در مورد گوشی دیزایر زی چیه ؟
Desire Z
معایب و ......
میگم گالاکسی اس 2 بخریم یا optimos 3d ؟
آقایPersi Android عزیز
رابط کاربری موتورلا آیا مثل تاچ ویز سامسونگ است؟؟اینکه دسترسی سریع به منوها و استفاده سریع و آسان و جستجوی هوشمند در دفترچه تلفن و کپی و پیس سریع مطالب وغیره و ذالک؟؟؟ با توجه به اینکه تاچ ویز 4 هم در راهه؟
برای بنده رابط کاربری و استفاده سریع و آسان خیلی اهمیت داره
ممنون از راهنمایی شما
بچه ها من با اجازه شما امروز یه گالکسی خریدم
اولین مشکل برام به وجود اومد شماره های روی سیمکارتو نمیخونه کسی راح حلی نداره ؟
مبارکهنقل قول:
باید شماره های تو سیم کارت رو روی گوشی کپی کنید: contact - import from sim card . سوالات رو تو کلوپش انجام بدین . چون اینجا بخش مشاوره خرید هست
نقل قول:جالبه خودتون بچه هارو تشويق به خريد گوشي هاي موتورولا ميكنيد بعد در مورد خريد 2 برند ديگه مشاوره ميخايننقل قول:
اگه لطف كني و يه مقايسه بين ديزاير و ديفاي و دليل پيشنهادت بذاري ممنون ميشم
آقا ممنون از راهنماییتون ببخشید که اینجا سوال پرسیدم ولی کلوپشو پیدا نکردم الان دوباره میگردمنقل قول:
بازم شرمنده
دوستان تصمیم دارم defy بگیرم . 3 راه دارم :
1- الان بگیرمش .
2- بعد عید بگیرمش
3- وایسم بعد عید گوشی های جدید بیاد اونا رو بگیرم
بودجه ای هم که می خوام خرج کنم همین حول و هوشه .
حالا چی کار کنم ؟
اگه وایسم برای بعد عید چه گوشی ای در حد و اندازه ی defy با این قیمت می تونم بگیرم ؟
خوب نکته ی جالب در زمان ریلیز این گوشیهای جدیده مثل گالکسی اس2 و آرک و اوپتیموس تری دی!نقل قول:
چون زمان ریلیزشون در یک برهه ی زمانیه میشه منتظر موند و اون موقع تصمیم قطعی رو گرفت.
طبیعتا هم عرضه ی اونها در یک برهه ی زمانی (تقریباً) میتونه تو سیاستگذاریهای برندهاشون در مورد قیمت ها تاثیرگذار باشه که این خیلی به نفع خریداراست
دوستان نظرتون در مورد ایکس8اپدیت شده به2.1چیه میصرفه خریدش؟
نسبت به چه گوشی هایی؟ به نظر من هم گوشی خوبیه....خوشتیپ،قوی و کیفیت بدنه ی تقریبا مناسب برای رنج قیمتیش....نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد ایکس8اپدیت شده به2.1چیه میصرفه خریدش؟