تمام برنامه های مورد نیاز مثل بازی و برنامه های کاربردی و اجتماعی و ... توی یک برنامه به نام بازار یا ایران اپس جا داده شده که شما میتونید از توی این بازار یا ایران اپس برنامه هاتون رو دان کنید.نقل قول:
نه n8 آندروید نیست.
Printable View
تمام برنامه های مورد نیاز مثل بازی و برنامه های کاربردی و اجتماعی و ... توی یک برنامه به نام بازار یا ایران اپس جا داده شده که شما میتونید از توی این بازار یا ایران اپس برنامه هاتون رو دان کنید.نقل قول:
نه n8 آندروید نیست.
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونم سایت "اسکای اپس" رو بهتون معرفی کنم. تو گوگل سرچ کنید.
and-apk.ir
ولی خوب انصافا apptrackr.org شاهکاریه واسه خودش و واسه اندروید هیچ مرجعی به کاملی اپترکر ندیدم. :دی
سلام
من اینترنت پرسرعت 2 مگ دارم ، آیا راهی هست که بتونم از اینترنت کامپیوترم بر روی موبایلم هم استفاده کنم؟
مودم من روی کارت شبکه وصل هست ...
ساده ترین راه تکنولوژی وایرلسه
آخه مودم من معمولی هست و روی کارت شبکم نصب هست !
سلام
شما می تونید با خرید یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارزان قیمت کامپیوتر خودتون رو به وای فای مجهز کنید.
سلام دوستان من اگر به هر دلیلی مودمم خاموش شه دیگه وایفای گوشیم اونو نمیشناسه اوایل یه نیم ساعت که مودم رو خاموش میکردم وقتی روشن میکردم میشناخت و اوکی بود ولی الان دیگه مودمو شب تا صبح هم خاموش گذاشتم ولی نمیشناسه. تو سرچش همه مودم هایی اطراف رو میشناسه ها ولی من بدبخت رو نمیشناسه و اینم بگم که مودم ایراد نداره چون دارم با وایفای لپتاب ازش استفاده میکنم تا بحال با دو تا چاچا من دقیقا همین مشکل رو داشتم . دوستان در رفع این مشکل کمکم کنین لطفا
سلام
دوستان مدتیه که هر کدی تو گوشیم میزنم، برای مثال گرفتن باقیمانده اعتبار، میزنه USSD Code is running ... و بعدش هیچ اتفاقی نمیفته!
تو بعضی فرومای خارجکی گشتم گفته بودن که mobile tracker رو باید غیر فعال کرد ولی مال من کلا غیر فعاله!!
کوشی رو هم factory reset کردم درست نشد
کسی نبود آیا ؟!
سلام
از اونجایی که صفحه گوشی با دکمه پاور لاک و آنلاک میشه چطور میشه این قابلیت رو برای یه دکمه دیگه تعریف کرد چون جای پاور زیاد مناسب نیست یا این کارو بصورت لمسی انجام داد؟(اندروید2.3.5)
نرم افزارهایی مثل any unlock,wake all ,shate to unlock کارشون همینهنقل قول:
درمورد اون قفل حلقه ای هم میشه تغییرش داد؟
لاک اسکرین رو میشه با لانچر های مختلف تغییر داد!
متاسفانه لانچر نمیدونم چیه ؟اگه میشه بیشتر توضیح بدیننقل قول:
اینارو کجا میشه پیدا کردنقل قول:
نقل قول:لانچر یک نرم افزار جانبیه که باهاش میتونید قیافه گوشیتون رو عوض کنیدنقل قول:
اینم یک پک کامل ازش :
در مورد نرم افزار های دیگه! که دوستمون معرفی کردن.تو گوگل سرچ بزنید
اینا رو پیدا نکردم اما نرمافزارای مشابه پیدا کردم any unlock,wake all ,shate to unlock
برای نصب یه لانچر جدید باید قبلی رو پاک کنم ؟چطور؟نقل قول:
نه نیازی نیست لانچر قبلی رو پاک کنید. وقتی یه لانچر جدید نصب کنین، دکمه ی home رو که بزنین ازتون سوال میکنه که کدوم لانچر رو اجرا کنهنقل قول:
سلام دوستان.من Xperia Mini Pro دارم و یه رم 8 گیگ روشه . هرموقع میزنم به لپ تاپ تا آهنگ یا نرم افزار بریزم تو گوشی هنگ میکنه
هرموقع اینجوری میشه باید اول باتری را دربیارم بعد SD card تا درست بشه ....... کسی هست کمک کنه ؟!
دوستان یکی به داده من برسه ، حدوده یک ساله که گوشیه من (xperia X10)کاملا ریخته به هم طوری که اصلا دیگه هیچ کاری نمیتونم روش انجام بدم.
قضیه اینه که کامپیوتر گوشیه منو اصلا نمیشناسه و من نمیتونم روت کنم یا ریکاوری نصب کنم یا رام نصب کنم . وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم تو دیوایس منیجر ویندوز هیچ چیز به عنوان یه
دیوایس جدید وجود نداره که من بخوام درایوری براش نصب کنم . گوشی من رو فقط به عنوان phone card تو قسمت storage ویندوز میشناسه یعنی فقط میتونم از مموری استفاده کنم . یادمه قبل از اینکه
این مشکل براش پیش بیاد، یه جایی تو کنترل پنل اسم گوشیو میزد و به عنوان یه دیوایس میشناختش و درایور براش تعریف میکردم اما الان اصلا اینطور نیست . فقط تنها نقطه امیدم اینه که اپدیت سرویس
گوشیو میشناسه و اپدیت اینترنتی میتونم انجام بدم همین .
و مسئله دیگه اینکه به مرور دیگه بلوتوسش هم روشن نمیشه . قبلنا بعضی وقتا روشن میشد بعضی وقتا نمیشد که کم کم روشن نشدن به روشن شدن قلبه کرد و دیگه on نمیشه .
اینم بگم که از وقتی به رام رسمی 2.3.3 اپدیت کردم این مشکلا به تدریج به وجود اومد چون این نشناختن گوشی با pc هم مثل روشن نشدن بلوتوس به تدریج بود . تا حالا چندین بار با اپدیت سرویس به به 2.3.3 اپدیت کردم که شاید درست بشه ولی نشد .
انگار گوشیم مرگ تدریجی داره میکنه .
حالا چیکار کنم . میشه فلش کرد؟ اگه فلش کنم با توجه به اینکه گوشیمو کامپیوتر نمیشناسه میشه روس سیستم عامل نصب کرد؟
گوشیم wildfire هست
خیلی باهاش مشکل دارم
خیلی کند کار میکنه و واقعا ازار دهنده هست(مخصوصا تو قسمت اسمس ها!)
این چند وقته هم که نمیدونم چی شده که رم رو شناسایی نمیکنه و مثلا وقتی میرم گالری هیچی نشون نمیده ولی میدونم رم مشکل نداره چون مثلا عکس هایی که برای تماس تنظیم کردن میان ولی تو گالری چیزی نمیاد!
درضمن گوشیمم دیگه وقتی وصل میکنم به کامپیوتر دیگه نمیشناسه!
لطفا ی کمک جامع بکنید
ممنون
گوشیم wildfire هست
خیلی باهاش مشکل دارم
خیلی کند کار میکنه و واقعا ازار دهنده هست(مخصوصا تو قسمت اسمس ها!)
این چند وقته هم که نمیدونم چی شده که رم رو شناسایی نمیکنه و مثلا وقتی میرم گالری هیچی نشون نمیده ولی میدونم رم مشکل نداره چون مثلا عکس هایی که برای تماس تنظیم کردن میان ولی تو گالری چیزی نمیاد!
درضمن گوشیمم دیگه وقتی وصل میکنم به کامپیوتر دیگه نمیشناسه!
لطفا ی کمک جامع بکنید
ممنون
دوستان لطفا راهنمایی کنید:41:نقل قول:
عزیز منم این گوشی رو دارم ولی این مشکلات رو نداره!؟چه رامی ریختین؟
من خیلی باهاش بد رفتاری کردم اخه!الان حدودا 2 سال هست دارمشنقل قول:
اسمس توش چندین هزارتا هست!برنامه هم که هی ریختم پاک کردم کلا خیلی سرویس شده
میخواستم اطلاعاتم رو وارد کامپیوتر کنم از جمله اسمس هامو بعد کلا بزنم گوشی رو ی فرمتی چیزی بکنمش بلکه ی نفسی بکشه!
خیلی کند کار میکنه و واقعا عذاب اور شده!
اخوی اینجوری از هزچی کار بکشی منفجر میشه خب.
همین کار رو بکن یه رام جدید هم بریز روش ترجیحا رسمی
ممنون از پاشخ گویی ولی میدونم تقریبا چه کارهایی باید بکنم ولی چطورش رو نمیدونم!نقل قول:
الان چطور میتونم اسمس های داخل گوشیم رو منتقل کنم به کامپیوتر؟
درضمن گوشیم رو وصل میکنم به pc دیگه نمیتونه شناسایش کنه!
لطفا از اولش راهنمایی کنید چون چیزی بلد نیستم
دوستان میشه یه راهنمایی بکنین من arc s دارم اندرویدش رو به 4 اپدیت کردم ولی اپرایی که روش نصب داشتم بعد از ارتقا حروف فارسی رو نمایش نمیده چند تا اپرای دیگه با ورژنهای مختلف هم دانلود کردم ولی نصب نمیشن چکار کنم؟آیا بروزر دیگه ای که بتونه جای اپرا بگیره هست میشه معرفی کنین یا در صورت امکان لینک بزارین. ممنون
سلام
چند روزی گوشی من مشکل پیدا کرده
مشکلشم اینه که مواقعی که باید چند لحطه انگشتمو نگه دارم مثلا برای copy paste یا برای باز کردن قفل ، عمل نمیکنه باید 4_5 بار امتحان کنم تا مشکلش حل بشه
به نظرتون مشکلش از کجاست؟ سخت افزاری که نیست؟
دوستان یه کمک فوری میخام محض رضای خدا کسانی که میتونن از گوگل پلی دانلود کنن یه والپیپر میخام که فقط اونجا پیدا میشه تورو خدا یکی واسم دانلود کنه به ایمیلم بفرسته خیلی ضروریه یه والپیپر هست به نام grass. یا سبزه که توی سونی اریکسون اندروید 2.3 هست ولی وقتی ارتقا میدی دیگه نیستش خواهش میکنم هر کی میتونه دانلودش کنه واسم به ایمیلم بفرسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما برنامه ی apk batch installer tool رو روی پی سی نصب کنین و گوشی رو در حالتی که usb debugging فعاله به پی سی وصل کنین و کل برنامه ها و اس ام اس ها رو بک آپ بگیریننقل قول:
اگه بروزر معمولی میخواین dolphin browser رو نصب کنین در غیر این صورت اگه بروزر با قابلیت عبور از موانع! میخواین uc browser (پیدا نکردین بگین تا آپ کنم)نقل قول:
یه برنامه واسه کالیبره کردن تاچ اسکرین هست اون رو امتحان کنین(توی xda) در ضمن مدل گوشیتون چیه؟نقل قول:
اگه منظورتون لایو وال پیپر گرس هست واستون آپ کردم :نقل قول:
دستت درد نکنه دوست عزیز این فایل مجموع والپیپرهاست اینو خودم دارم ولی روی اندروید 4 کار نمیکنه اونی که من میگه یه app 125 کیلوبایتی هست که اگر داخل گوگل پلی سرچ کنین grass میاد دوستان لطفا کمک کنن کسانی که میتونن از گوگل پلی دانلود کنن واسم به ایمیلم بفرستن ممنوننقل قول:
سلام. من دیروز یه دونه galaxy s III گرفتم. از دیروز هرکاری میکنم به play store کانکت نمیشه. به اکانت گوگل هم وصلش کردم ولی هنوز میگه:
authentication is required. you need sign in to your google account.
چه کنم؟
عزیزم ما تحریم تشریف داریم. باید از وی پی ان در حالAirplane استفاده کنی