چرا نمیشه مقایسه کرد؟هم ان 8 هم iphone 4 می توتنن با کیفیت HD و 30 فریم در ثانیه فیلم بگیرند بنابراین نباید تفاوت محسوسی بین فیلمبرداری این دو باشه.نقل قول:
Printable View
چرا نمیشه مقایسه کرد؟هم ان 8 هم iphone 4 می توتنن با کیفیت HD و 30 فریم در ثانیه فیلم بگیرند بنابراین نباید تفاوت محسوسی بین فیلمبرداری این دو باشه.نقل قول:
دوست عزيزنقل قول:
صاحب فروشگاه هم میگه چینی هاش با فنلاندی هاش فرقی نداره و همه گوشی های موجود اونجا چینیه!
ولی چند صفحه پیش یکی از دوستان یه عکس گذاشت که زده بود مید ان فنلاند!!!
چیکار کنیم............!؟!؟!؟؟!
من قبل اينكه بياد يه همچين پيش بيني براش ميكردم ميدونستم وقتي مياد ما دغدغه داريم برا فنلانديش و چيني
ميري يه مغازه ميگه من فنلاندي اصل دارم فلان قيمت ميري يه جا ديگه اون ميگه من چيني دارم و فنلاندي اصلا نيست و فرقيم نميكنن يكي ديگه يه چيز ديگه و ادم رو سرگردان و حيران و تو شك ميزارن اخه اين چه جورشه
تا وقتی که N8 به بازار نیامده بود همه شده بودن کارشناس در مورد این گوشی نظر میدادن حالا که آمده به بازار هیچ کس نمیگه خوبه یا بده ارزش خریدن داره یا نه سایر امکاناتشو بررسی کنه ما هم که هرچه مینویسیم مورد تائید نیست و پستمون را قرار نمیدن!:41: بابا اونهایی که این گوشی را خریدن یه چند تا بررسی حرفه ای بزارن:42:
وقتی بدونی همش چینیه دیگه به حرف کسی توجه نمی کنی:46:نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید
می خواستم در مورد IMEI وساختار اون یه توضیحی بدم
imei یک کده 15 رقمی که کد شناسای هر گوشیه
(برای شناسایی گوشی توسط اوپراتور ها و....)
حال ساختار این کد چه شکلی
*/******/**/******
6کد اول از چپ به راست: محل تولید
کد 7و8: محل توضیع
کد 9 الی 14:سریال
کد15:چک نامبر
-----------------------------------------------------------
یه نکته دیکه ای هم هست که کارخانه های تولیدی گوشی شرکت نوکیا بسته شده به جز چند کارخانه که گوشی های برای تست تولید می کند و بقیه آن ها به چین انتقال یافته(و گوشی های فنلاندی بازار لیبل هستند)
لیبل چیست؟
به برگه سفیدی که روی جعبه گوشی و پشت گوشی چسپیده شده که مشخصات گوشی بر روی آن نوشته شده می گویند(IME.مدل گوشی,کشوسازنده و....)
حال فروشنده های عمده موبایل به وسیله هیتر لیبل پشت گوشی را بلند می کنند و لیبل جعلی که IMEI همان گوشی را بر روی آن نوشته شده است بر پشت آن می چسپانند
و این نکته هم قابل ذکر است که مهم نیست گوشی در کجا تولید شده
مهم اینه که گوشی مال شرکت نوکیا یا سونی اریکسون و.. باشه
چون گوشی را دستگاه تولید میکنه و فرقی نداره دستگاه در خاک کدوم کشور باشه
به امید این که اجناس تقلبی از بازار جهان حذف شود
درسته گوشی منم همینجوریه ...نقل قول:
این چه حرف ندونسته ای هست خیلی هم ظریفهنقل قول:
حیف که با خودم احد کردم دیگه سراغ نوکیا نرم بعد از N97 و الی دریغ نمیکردم واسه خرید N8.
عشق به نوکیام کور شد از بس سیستم عامل و طراحی تکراری داد بیرون
اتفاقا خیلی با هم فرق دارن اولا ان 8 با 25 فریم فیلم میگیره بعد هم دوربین ان8 12 مگا پیکسل هست همراه با فلش زنون ولی دوربین آیفون 5مگا پیکسل با فلش ال ای دی. پس غیر ممکنه که دوربین این دو با هم قابل مقایسه باشه درسته ؟نقل قول:
اگه یه نگاه هم به مقایسه پایین بندازی خودت متوجه میشی:10:
http://www.------------/Phones/Compare.aspx?phone2=2964&brand1=10&phone1=2917
قضیه چیه دیگه نمیشه تو این انجمن لینک یه سایت دیگه رو گذاشت؟؟؟
سلام دوستان عزیز پی سی وردینقل قول:
من این گوشی رو ندارم ولی همش تو یوتیوب سر میکنم
خوب اول که بازی های با گرافیک بالای ان 8 به صورت کرک شده روی اینترنت و سایتای ایرانی قرار گرفت با خودم گفتم وای ببین این ان هشتیها دو روز نشد کلی گیم دارن و حسابی افسوس خوردم چون ویو دارم بازیهای خوبش همه پولی هستند
ولی بعد ک فیلم اجرای چند بازی رو روش دیدم مثل آواتار وهرو اسپارتا به این نتیجه رسیدم ک خیلی این گوشی برای اجرای گیم های گرافیک بالا نامناسبه چون هم سی پی یو پایینی داره و هم چیپ گرافیکش برعکس تعریفاش چنگی به دل نمیزنه
خلاصه کنم این گوشی برای بازی خیلی ضعیفه بازم ویو الان هرو اسپارتا دو براش اومده 240مگابایت وفقط برای آیفون موجود هستش
یه نتیجه گیری داشته باشیم بیشتر میشه گفت ان8 یه کمری فون قوی هستش تا اسمارت فون!:31:
ولی بیشتر من علاقه مند اسمارت فون بودن هستم که hTC رو پسند می کنم
راستی اون قسمت دوک مانند بالا و پایینی ان8 که وسطش قاب آلومینومی رنگ کاری شده هستش از جنس پلاستیکه!:18:
باور کنید فکر نمیکنم گوشی وجود داشته باشه مثل ن8 که به این سرعت و به این قدرت به جی پی اس وصل بشه ظرف 5 تا نهایتا 10 ثانیه وصل میشه ویه جاهایی زیر سقف وصل میشه که باورتون نمسشه
پس حتمآ آیفون 4 که دوربین 5 داره ولی تو مقایسه اکثر سایتها با ان8 کیفیت عکسبرداری و فیلمبرداریش بهتره باید بهترین کمرا فون بازار نام برد!خدایی دوربین ان8 نسبت به عدد 12 خیلی ضعیفتره.اپل از 5 خودش در حد 12 ساخته ولی نوکیا هنوز به اشتباهات گذشته خودش دامن میزنه...نمیدونم مشکل این برند واقعآ چیه!نقل قول:
ان8 یه کمری فون قوی هستش تا اسمارت فون!
راستش گوشی قبلی من ن958gb بود ولی من دنبال این که کدوم گوشی چه جوری عکس میگیره نبودم ولی انتظارم از یه گوشی 12 بیشتر بود ولی حالا یا بلد نیستم عکس بگیرم یا هر چی ولی انتظار من رو براورده نکردنقل قول:
سلام چند سوال داشتم 1- شما به چه علتی به این نتیجه رسیدین که خیلی این گوشی برای اجرای گیم های گرافیک بالا نا مناسبه ؟نقل قول:
2- اگه اطلاعاتی از چیپ گرافیکی Nokia N8 دارین ممنون میشم که این اطلاعات را در اختیار ما قرار بدین.
الان فیلم هایی در you tube است که قدرت فیلمبرداری و ضبط صدا به صورت استریو Nokia N8 را نسبت به Iphone 4 نشان میده! حالا شما چه طور میگویید که آیفون 4 از نظر فیلمبرداری بهتره خیلی از مقایسه هایی که شما می گویید دروغ از آب در آمد!نقل قول:
سلام دوست من بنده از نوشته هاتون این طور متوجه شدم که شما Nokia N8 خریدین میشه بگید که عکسبرداری این گوشی دقیقا چه مشکلی داره؟نقل قول:
بچه ها سلام . هیچکس خبر داره قیمت رسمی در نمایندگی نوکیا چند شده ؟ چون دیجیکالا زده 842000 تومان
گارانتی 18 ماهه پارسه | همراه با کیف مخصوص رایگان (مارک Golla اورجینال)
اینم چند عکس جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
N8 در کنار x6
من موقع خرید تا دلتون بخواد تحقیق کردم و فهمیدم هیچ گارانتی غیر از مال خود نوکیا مفت نمیارزه و هر چی غیر از این دروغ و کلاهبرداریه و هیچ کاری برای شما نمیکنند اگه گوشی ایراد پیدا کنه
یک جایی توی سایت Cent خوندم که باطری n8 قابل تعویض نیست. دقیقا نفهمیدم یعنی چی. توضیح بدین لطفا". عین جمله:
Curiously, unlike other Nokia phones, the N8 doesn't have a user-replaceable battery. Though we found battery life to be pretty good, this is still disappointing
من ان 95 8گیگ دارم 3 الی 10 sec وصل میشه!نقل قول:
دوست عزیز منم قبل از اینکه ن8 بخرمn95 8gbداشتم و دارم و جدای اینکه انصافا تو این 3 سال حتی 1 بار هم هنگ نکرده و واقعا ازش راضی هستم ولی سرعت اتصالش به ماهواره با ن8 قابله مقایسه نیست با اینکه 95 هم خیلی خوبه سرعتش
بله متاسفانه انگار با پیچ گوشتی باید بازش کرد و عوض کرد و اگه با گارانتی بخری وغیر از نمایندگی کسی باطری رو عوض کنه دیگه شامل گارانتی نمیشه و من خودم نمیدونم چطوری باز میشه هنوزو این جدا خیلی بده .من همیشه 2 تا باطری تو جیبم برای گوشی قبلیم ن95 8 گیگ داشتم که هر وقت لازم شد تعویض کنم که با این نمیشه ولی عمر باطری ن8 نسبت به ن95 8 گیگ حدودا 2 برابر بیشترهنقل قول:
این پست رو kamran2011 توی GSM نوشته
نظر شما چیه؟نقل قول:
سلام- وقت به خیر-- با نظر amunima در مورد قیمت کاذب این گوشی در ایران کاملا موافقم ولی یادمون نره که این مسئله به هیچ عنوان به نوکیا مربوط نمیشه- نوکیا این گوشی رو با قیمتی در حدود کمتر از 500 هزار تومان به جهان عرضه کرده و میبینیم که نسبت به قیمتش ارزش داره ولیکن دلیل گران بودن این گوشی در ایران بی ثباتی بازار- وجود واسطه و عدم مدیریت مسئولین ذیربط میباشد-- پس لطفا به قیمت بالای این گوشی گیر ندین و اگر هم قیمت N8 کاهش پیدا کرد و به قیمت واقعیش نزدیکتر شد این مسئله رو دلیل ضعف و عدم استقبال مردم ندونید- راستی خیلی جالبه و البته باعث شگفتیه که نظرات در مورد این گوشی از مرز 750 گذشته- فکر نمیکنم هیچ گوشی دیگه ای اینقدر نظر داشته باشه ولی ایکاش عزیزان منتقد سرسخت و قسم خورده نوکیا نیم نگاهی هم به گوشیهای سایر برندها داشته باشند و ایرادات غیر قابل چشم پوشی اونها رو هم مورد نقد خودشون قرار بدن. چرا هیچ کسی از نداشتن بلوتوث در گوشیهای iphone و گوشیهای مبتنی بر سیستم عامل ویندوز 7 چیزی نمیگه؟ چرا برای هیچکدوم از این عزیزان منتقد مهم نیست که جدیدترین گوشی اپل که اسمش iphone4G نام داره از ضعف سخت افزاری انتن دهی رنج میبره طوری که برای عدم اختلال در انتن دهی نباید قسمت پایین و سمت چپ این گوشی رو لمس کرد. یا اینکه مدت زیادیه که دوربین گوشیهای سامسونگ روی عدد 5 گیر کرده و حتی بهترین گوشی این کمپانی که گلکسی باشه دوربین 5 مگاپیکسلیش فلش نداره. یا اینکه گوشی نکسوس وان گوگل که سیستم عاملش اندرویده قابلیت پشتیبانی از فایلهای فلش در اینترنت رو نداره و... خداوکیلی مگه اینا ایراد نیستند؟ پس چرا بند کردین به نوکیا و سیمبین بیچاره؟ یه عده میگن سیمبین خوب نیست-- چرا؟؟؟ چون محیط گول زنک و فریبنده ای نداره اینو میگین؟ اخه مگه همه چیز تو محیط رنگین کمون مانند خلاصه میشه؟ پس قابلیتهای کلیدی چی میشه؟ خداییش همین سیمبین که دائما دارید نقدش میکنید که چه نقصی داره؟ گوشیهای مبتنی بر سیستم عامل سیمبین نوکیا از لحاظ قابلیتهای کلیدی و مهم اینترنت- مسیریابی(GPS)- دوربین- موزیک پلیر- ایمیل- مدیریت همزمان برنامه ها و... اگر همیشه اولین نبوده لااقل همیشه جزء بهترینها بوده. جناب amunima که کماکان اصرار بر این داری که N8 چیز خاصی نداره لطفا بفرمایید چیز خاص به چی میگن؟ اگه N8 مثل ایفون4 بلوتوث نداشت و یا یه دوربین 3.2 بدون فلش داشت اون وقت چیز خاص رو پیدا میکرد؟ نکنه منظورتون از چیز خاص داشتن کارت سوخت- یه ویلای دوبلکس تو کلاردشت- نانوایی فانتزی و یا سونا جکوزیه؟ به هر حال چه بخواهید و چه نخواهید نوکیا با اختلاف بسیار زیاد در میزان سود و فروش دارای مقام اوله-- فعلا BYE BYE
شما تو قسمت positioning setting برو و در قسمت positioning methods همه رو غیر فعال کن و فقط گزینه intergrated gps رو فعال بزارنقل قول:
حالا ببین با چه سرعتی وصل می شی؟؟؟؟!!!!!!!
ببخشید این قیمتش تا 2 تا3 ماه دیگه چند می شود؟500هزار تومان می شود
خوب من چند فیلم از یو تیوب دانلود کردم دوتا هرو اسپارتا و سه تا آواتار و آسفالت و مرغ عصبانی و ... همرو بادقت نگاه کردمنقل قول:
آسفالت روون هست
مرغ عصبانی روون
شیفت روون
فوتبال روون
هرو اسپارتا روون نیست گیر داره ولی قابل چشم پوشی هست
اسیسان کرید یکم گیر گیری
و آواتار بشدت افتضاح و غیر قابل چشم پوشی
معیار من برای ضعیف بودن این گوشی روونی بازی هاست در واقع من با ویو و آیفون مقایسه میکنم در ویو به غیر از آسفالت که گیر گیری هست و فک کنم بازیش با بقیه پلت فرما فرق میکنه
سایر بازیها از گرافیکی به مراتب بالاتر برخوردار هستند حتی نسبت به آیفون 4 خودتون میتونید فیلماشو ببینید و میبینید که روون روون اجرا میشن که به خاطر چیپ فوق العاده ویو هستش powervr sgx540
2
راستش من تو تابستون میخاستم ان 8بگیرم چون کاملترین در نوع خودش بود اون موقع تو یه انجمن خارجی مشخصات چیپش رو گذاشته بودن ولی هی با تاخیر مواجه شد منم رفتم ویو گرفتم الانم هیچی از اون سایت یادم نمیاد ولی فکر کنم چیپش قوی باشه ولی سی پی یوش ضعیفه
اقایون من نظرم راجع به اینکه دوربینش در حد انتظار نیست عوض شد کاملا .تازه دارم یاد میگیرم که چی به چیه و خداییش عجب دوربینی داره و عکس هایی میشه باهاش گرفت عینه پوستر .هیچ ایرادی نمیشه از دوربینش گرفت
من پنجشنبه علاءالدین بودم نمایندگی اصلی نوکیا قیمت گذاشته بود 885000 تومن ولی از اونجایی که میدونستم نمایندگیها قیمتاشون بالاتر از جاهای دیگس انقدر گشتم تا بالاخره یه مغازه رو پیدا کردم که ان8 رو با گارانتی اصلی گذاشته بود 770000 تومن<115000 تومن تفاوت قیمت مال چی بود خدا داند>:23::23:نقل قول:
با سلام و قدردانی از پاسخگ.یی شما دوست عزیز . ان نمایندگی نوکیا درست و درمان و معتبر بود از همه لحاظ یا بازم دزدی گرگی های رایج بقیه ی فروشنده ها در بساطش وجود دارد ؟ میشود ادرسو تلفنش را بگی . دستت درد نکنه . فقط میخوام ازش بپرسم چه ریگی تو کفششه اینقدر گرون میده . تبلیغات نمیشه بگونقل قول:
پاساژ علاءالدین طبقه همکف فروشگاه نوکیا مرکزی تلفن: 02166711300:46:نقل قول:
نه اینکه کلا قابل تعویض نباشه! جوری طراحی شده که درب پشتی گوشی برای درآوردن سریع باتری وجود نداره و کلا سیمکارت بدون درآوردن باتری قابلیت هات سواپ داره. برای تعویض باتری دو پیچ کنار دو طرف گوشی تعبیه شده که توسط آچار ستاره قابل بازشدن و تعویضه!نقل قول:
روجر وایرلس
یکی از اپراتور های کانادا ان8 رو با کانترت و بدون کانترت( فری) به قیمت های زیر میفروشه !
449.99CAD(دلار کانادا) واقعا مفته !
چه خوب من مامانم کاناداهه.بگم برام بیاره.تو کانادا نمایندگی داره؟نقل قول:
قیمت نمایندگیه؟:40:
term یعنی چه؟؟؟
لطفا میشه بگید نظرتون یهویی چطور عوض شد:46:نقل قول:
چون دستم میلرزید و پشت به نور نمیاستادم و الا کمی با منو دوربین اشنا شدم
دوستان امشب سر راه رفتم یک ابمیوه فروشی و 2 تا عکس گرفتم یکی با 12 یکی با 9 و اینم بگم که من اصلا بلد نیستم عکاسی کنم و همه چی رو رو اتومات گذاشتم
یعینی گارانتی . اگه بخوای سه سال گارانتیش کنی باید 80 دلار اضافه تر بدی !! اونجا هم راه افتادن . دیگه از ما یاد گرفتننقل قول:
مگاپیکسل که ربطی به فیلم برداری گوشی نداره.توی اون ویدیو فیلمبرداری مقایسه شده بود و برتری ان 8 هم به خاطر تفاوت فریم نبود.شما یه بار دیگه ویدیو رو ببین متوجه می شی. :10:نقل قول:
مگاپیکسل ربطی به فیلم برداری گوشی نداره؟ تازه این جمله رو شنیدم:18:نقل قول:
ممنون می شم اگه بقیه دوستان نظرشون رو در مورد این جمله بگن!
بله میشه گفت تا حدودی ربطی نداره
ولی از سایز سنسور دوربین و دریچه ی لنزش که نمیشه گذشت چون حرف اول رو در فیلم برداری میزنه و ان8 بهترین هست در این ضمینه