خوبه شما حداقل لاگ این میشه. من که هر بار روش کلیک میکنم کانکت میشه ولی لاگ این نمیشه... فعلا که رو اعصابم داره راه میره. حالا امروز که انتخاباته، از فردا به بعد درست میشه؟؟؟؟نقل قول:
خوبه شما حداقل لاگ این میشه. من که هر بار روش کلیک میکنم کانکت میشه ولی لاگ این نمیشه... فعلا که رو اعصابم داره راه میره. حالا امروز که انتخاباته، از فردا به بعد درست میشه؟؟؟؟نقل قول:
میگم مال منم لاگین نمیشهنقل قول:
فقط با HTTPs لاگین میشه. که وقتی هم لاگین میشه با اون نمیشه جوین شد به کسی
ماله همه همینطوره ...نقل قول:
درضمن معلوم نیست تا کی اینطوری بمونه علم غیب که نداریم !
ولی احتمالا چند روز دیگه باید درست بشه
بالاخره گیم رنجر من لاگین شد :n02: فکر کنم دیگه مشکل برای همه برطرف شده باشه:n01:
وای بر ********* این ****** لعنت .نقل قول:
آخه گیم رنجر چه ربطی داره به مسائل 30یا30 !؟
خودشون به خودشون شک دارند. وای. بالاخره بعد از دو روز لاگین شد مال منم.
سلام من وقتی با گیم رنجر میخوام join بشم این ارور میاد وبازی بالا میاد ولی وصل نمیشه کسی میدونه مشکل چیه؟
Your internet connection is behind a Port-Restricted Cone NAT Router that may prevent you from connecting to some players in peer-peer games.
Click "Learn More" to find out how to resolve this problem
والا برای منم بعضی مواقع که سرعت پایینه این پیام رو میده ولی بعدش درست میشه :n01:نقل قول:
سلام من وقتی با گیم رنجر میخوام join بشم این ارور میاد وبازی بالا میاد ولی وصل نمیشه کسی میدونه مشکل چیه؟
Your internet connection is behind a Port-Restricted Cone NAT Router that may prevent you from connecting to some players in peer-peer games.
Click "Learn More" to find out how to resolve this problem
من میگم یه سری مسابقات جنرالز برگزار کنیم کیا موافقا ؟؟؟ :n02:
به جاي جنرال بيا The lord of the Rings the rise of the witch king بازي كنيـــم.نقل قول:
من گشتم فهمیدم باید پورت مودمم رو باز کنم:n13:حالا چجوری خدا میدونه:n27:
دیگران هم همین مشکل را داشتند و حل شده ... جواب شما در پست 209 صفحه 21 همین تاپیک هست به اونجا مراجعه کنیدنقل قول:
آخ جون لاگ این شد....... دیدن گفتم بعد انتخابات......
منم اینو دارمش ولی نمیتونم انلان بازیش کنم.... اصلا مخصوص گیم رنجر ریختمش....... من پچ 2.01 رو دان کردم مینی ایمیج هم گرفتم تو گیمرنجر تو روم جوین میشم ولی وقتی تو بازی میریم تو رومش میخوان بازی رو شروع کنن نمیتونم.... بازی بهم گیر میده.... چیکار کنم.؟؟؟؟نقل قول:
راستی شما تو گیمرنجر اسمتون چیه؟
سلام مودم من d-link 2520uهستش من رفتم تو آدرس آی پی پیشفرض مودم برای تنظیمات چیزایی رو که گفتین انجام دادم بازم درست نشد لطفا راهنمایی کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه گیری میده بهتون ؟نقل قول:
مشکلتون رو توی تاپیک مربوط مطرح کنید تا بررسی شود.
آی دی بنده :
Wanted با شماره 2789553
هر شب هم هستم.
فقط بگم که گزینه Continue رو بزنی هم مشکل خاصی پیش نمیاد واست.نقل قول:
من هم یه زمانی همین مشکل رو داشتم البته. یادم نمیاد واسه چی بود ولی حلش کردم.
ولی شما چک کن که اولا کانکشن اینترنت و شبکه تون آی پی هاش روی اتوماتیک باشه و مهمتر از همه فایروال خاموش باشه.
مودم منم همین مدله ... تا اینجا رو درست اومدی فقط مونده توی قسمت پروتکل TCP/UDP بذاری بهتره و در قسمت server ip Address هم 192.168.1.2 رو وارد کنید ... البته دقیق یادم نیست که در قسمت remote ip باید خالی میگذاشتیم یا 192.168.1... رو وارد میکردیم . تیک زدن lan loopback هم فراموش نکنید!!! انواع حالات مختلف رو امتحان کنید درست میشه. حرف دوستمون omid.2009 هم درسته برای خاموش کردن فایروال مودمتون به قسمت زیر برید:نقل قول:
advanced setup--->edit ----->next.next next until Network Address Translation Settings & disable firewall checkbox
فایروال رو خاموش کردم نشد ولی میشه بگی چجوری بفهمم آی پی های شبکه رو اتوماتیکه؟نقل قول:
دوستان خیلی ممنون ازتون مشکل من حل شد ولی من age of empires 3 میخوام بازی کنم دیگه اون ارور قبلی نمیاد ولی میرم تو باز مثل قبل یه ارور دیگه میده راستی من هیچ پچی نصب نکردم دانلود کردم ولی موقع نصب ارور داد چندتا هم امتحان کردم.
یه زمانی زیاد ایج 3 میزدم ولی الان نه . پچ 1.14 رو برای بازی اصلی و برای نسخه asian باید 1.06 رو داشته باشید. حجمشون کمتر از 20 مگ هستنقل قول:
میدونم پچ رو دانلود کردم موقع نصب این ارور رو میداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من که فعلا پاکش کردم......نقل قول:
راستی من شما رو اد کردم.....
اسم من تو گیم رنجر :
[Phoenix]™GHOST
هست.
فعلا که تابستونه من 90 درصد مواقع انلاینم.
بازی شما باید نسخه کامل باشه ... من هم بار اول برا آپدیت به مشکل برخوردم چون فیلمها و خیلی فایلهای بازی برای فشرده سازی حذف شده بود ولی بعد از اینکه نسخه اصلی رو تهیه کردم پچ بدون مشکل نصب شد.نسخه اصلی بازی رو که من از بازار گرفتم تو یه DVD بود ولی نسخه فشرده شده در دو CD که پچ روش نصب نمی شد.نقل قول:
مال منم 2cd هستش احتمالا از همینهنقل قول:
بازم ازتون ممنون خیلی کمک کردین:n12::11:
سلام. من قبلاً gameranger را نصب داشتم ولی بعد از نصب مجدد ویندوز 7 (اورجینال) چند روزه که هر کار میکنم که نصبش کنم موقع دانلود additional components متوقف میشه و پیام خطا میده : no response from gameranger server اگر ممکنه راهنمایی کنید. (آیا ایراد از اینترنت، سرور gameranger، یا سیستم منه)؟ ممنون
نه اون مشکلی نداره.نقل قول:
واسه همه اینجوری میشه.
چون داره یه سری فایل ها رو دانلود میکنه واسه طول میکشه. حجمشون هم یه چیزی حدود 25 مگ است.
بهترین راه هم اینه که قبل از نصب ویندور از فولدر گیم رنجر که توی C:\Users\username\AppData\Roaming\GameRanger است یه کپی بکنید و بعد از نصب مجدد ویندوز همون ها رو کپی کنید به جای قبلیش. دیگه نیازی به آپدیت دوباره و این مشکلات نیست.
بعد از این کار فقط لازمه که مشخصات اکانتتون رو بدید و 3 سوته لاگین بشید.
ممنون از راهنماییت. پس باید چند روزی صبر کنم تا مشکل حل بشه
پیس و فیفا 2013 رو میشه با این شبکه بازی کرد یا مثلا فوتبال منیجر 2013؟
خـــــــیر.نقل قول:
سلام من وقتی می خوام جوین بشم به اسنایپر الیت یا هر بازی دیگه وقتی جوین می زنم یه بروزر می یاد مثل وقتی که می خوای یه بازی رو نصب کنی وقتی آیکون بازی اسنایپر رو مشخص می کنم بازم ارور می ده و نمی ره داخل بازی لطفا اگه می شه راهنمایی بکنین و یا یه ویدئو بسازین برای راهنمایی
سلام دوستان اگه کسی می یاد توی گیم رنجر با هم جنگ های صلیبی 4 بازی کنه به من بگه اسم سرور هست ایرانی ها بیان تو . فقط اگه می یاین اول بیان تو قسمت چت باهاتون کار دارم ممنون:n05:
علیک سلام.دقیقا چه اروری میده؟ یه عکس از پیغام خطا بگیر تا حلش کنیمنقل قول:
سلام من اسممت تو بازی *~The Riddler~* است
بازی ها:
Call Of Duty Modern 1
Trraria
هست لطفن اددم کنید و باهام در ارتباط باشید:n12:
سلام میخواستم بدونم راهی هست که اسمم تو گیم رنجر رو تغییر بدم؟
از منو برو به :نقل قول:
Edit - User Profile یا هم Ctrl+U رو بزن. سپس اسم رو تغییر بده
سلام من با یه اکانت وارد گیم رنجر شدم و حالا میخوام logout شم و با یه اکانت دیگه وارد شم ولی هر چه گشتم پیدا نکردم از برنامه خارج هم میشم دوباره وارد میشم با همون اکانت وارد میشه
شما اگه ویندوز 7 یا 8 داری میری به این مسیر :نقل قول:
C:\Users\Username\AppData\Roaming\GameRanger\GameR anger Prefs
و بعد فایل Settings رو پاک میکنی.
حالا که گیم رنجر رو اجرا کنی اطلاعات لاگین از بین رفته و میتونی با یه اکانت دیگه لاگین بشی.
هیچ مشکلی هم واسه اجرای نرم افزار پیش نمیاد.
سلام
من میخوام join یا host بشم این ارور رو میده:
چیکار کنم؟!
سلام دوستان،
من وقتی دارم Gameranger رو نصب میکنم،
تو هموون مرحله ی اول وقتی Downloadiing additional components تموم میشه،
این ارور رو میده :
چیکار میتونم بکنم؟
اقا عزیز سرور یه راهنماییم کن چه کودی تو قسمتinvitecodeگیم رنجر بزنم؟:n03:
ببخشید چه جوری invitecodeگیم رنجررو فعال کنم؟
نقل قول:Code واسه چی ؟نقل قول:
اگر میخوای کسی رو دعوت ( Invite ) به روم ( Room ) خودت باید , حتما قبلش اونو به اد لیستت اضافه کنی . ( واسه اینکار روی اسم یوزر راست کلیک کن و گزینه Add to Friends رو بزن )
سپس میتونی واسش Invite بفرستی که ملحق بشه به شما .