مال ما که خیلی خوب کار میکنه
مخابرات و صبانت
Printable View
مال ما که خیلی خوب کار میکنه
مخابرات و صبانت
سلام دوستان من یه گوشی b3410 سامسونگ دارم که روش skyp نصب کردم ولی کار نمیکنه اگه مشه کمکم کنید
گوشی b3410 جاوا هست و سیم کارتمم ایرانسل
ISP به آی اس پی هم فرق می کنه کلا بگیر نگیر داره. تجربه شخصی می گه یاهو مسنجر بهتر عمل می کنه
اسکایپ من بیشتر مواقع کار نمیده!
البته بگیر نگیر داره... بعضی وقتها چند دقیقه ای وصل میشه!
چی کارش کنم؟
سپاس
اصولا کاریش نمی شه کرد:n02:نقل قول:
یه امتحانی با نرم افزارهای معلوم الحال بکن ببین جواب می گیری یا نه :)
دوستان 2-3 روزه با این تغییراتی که جدیدا تو اینترنت دادن نرم افزارای مکالمه 30 ثانیه یبار قطع میشه.راه حلی هست؟
یاهو مسنجر فعلا سلام می رسونهنقل قول:
مگر اینکه این یکی هم آی اس پی متفاوت جواب متفاوت بده.
ایشا... همه چی درست می شه
سلام دوستان. من به خاطر شغلم مجبورم دایم با خارج کشور در تماس باشم. این روزا اسکایپ برای اون وریا مثل آدرس ایمیل میمونه و همش یدونه آی دی اسکایپ دارن. چون اکثرا حوصله نوشتن با میل رو ندارن ترجیح میدن مستقیما صحبت کنن. ولی متاسفانه اسکایپ تو ایران کار نمیکنه.
میخواستم ببینم راهی هست که بشه با اسکایپ تو ایران کار کرد؟ برای استفاده حتما باید هیلتر شک ن استفاده کنم.
ممنون میشم سریع جوابم رو بدین
با سلام
من تازه با این نرم افزار اشنا شدم
ایا میتونم با شماره موبایل داخلی هم تماس بگیرم ؟
کارم جوریه که خیلی با موبایل در تماسم ، تو نت سرچ کردم دیدم بعضی ها اکانتش رو میفروشن
در ضمن با عراق هم خیلی در تماس هستم که متاسفانه به علت انتخابات خط ها رو قفل کردن
به نظر شما با این نرم افزار میشه کار هام رو انجام بدم ؟
اون جوری که اکانت داشته باشم و یکی دیگه هم داشته باشه راحته ، منظورم تماس با موبایل داخلی و مثلا موبایل عراق هستش
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
دوستان این اسکایپ با وی پی ان هم مشکل داره و کانکت نمیشود راهی است برای رفع مشکل
مرسی
سلام وایبر برای شما مثل اینکه بهتره. من از اسکایپ خبر ندارم دقیقا چه جوریاست ولی وایبر با یک شماره عضوش می شید و ظرف هم همینظور هر وقت به اینترنت وصل باشید دو طرف به راحتی شماره همو می گیرید و مجانی هم هست. اما برای سیستم عامل اندروید است. برای یانکه رو کامپیوتر نصب کنید باید شبیه ساز اندروید داشته باشید.نقل قول:
موفق باشید
سلام
کسی میدونه از کجا میشه اکانتش رو خرید؟
برای تماس تلفنی منظورم هست
من هر کاری میکنم وصل نمیشه..هی میچرخه آخری میگه sory
یک سیستم بی دردسری برای تماس اینترنتی سراغ ندارین..؟
سلام به احتمال زیاد مشکل از داخل ایرانه و با توجه به تجربه من ای اس پی به ای اس پی فرق می کنه. اما من تو اوضاع الان یاهو مسنجر رو بهتون پیشنهاد می کنم. تا حالا همه جواب گرفتند برای سرعت های پایین خوب جواب میدهنقل قول:
موفق باشید
حدود 1-2 ماه پیش این مشکل پیش اومده بود بعد خوب شد گویا دوباره این مشکل پیش اومده!!نقل قول:
باسلام آیا اسکایپ درگوشی نوکیا N96کارمیکند؟
اگر تو کلوپ گوشی ها و در قسمت موبایل بپرسی شاید زودتر جواب بگیرینقل قول:
دوستان یه چک بزنید ببینید اسکایپ شما هم مثل مال من کار میده عایا؟ :دی
(شوکه شدم!)
باز شده , آقا چجوری افراد آنلاین و پیدا کنیم ؟؟؟
:n20:
خوب خدا را شکر!نقل قول:
منظورتون از پیدا کردن افراد انلاین چیه؟ هرکسی انلاین باشه معلومه دیگه
اه، این اسکایپ هم شل کن، سفت کن درآورده! دوباره قطع شد... :n14:
سلام من حساب اسکای دارم ولی هر وقت که با نرم افزار می خوام وارد شم ارور میده
لطفا کمکم کنید
آقایون هیچ راهی وجود نداره بشه باهاش رفت اسکایپ ؟
سلام
نمیدونم تازگیا وقتی از skype میخوام استفاده کنم لوگین که می کنم این اررور میده Skype Can't Connect
یا وقتی هم لوگین میشم هیچ کاری نمیتونم بکنم نمیتونم با کسی حرف بزنم و بعد مدتی offline میشه
سلام
من وقتی وارد اسکایپ میشم میزنه cannot connected وقتی با اینترنت adsl وارد میشم راحت وارد میشه وقتی با وایمکس وارد میشم همین ارور رو میده در صورتی که سرعت وایمکس 1024 اما adsl که دارم 512 با وی پی ان ام وارد شدم اما هیچ فرقی نکرد همونطور با adsl راحت کانکت میشه با وایمکس نه واقعا کلافه شدم لطفا راهنمایی کنید
من الان تست کردم با adsl مخابرات مشکلی نداشت!
سلام
مدتی بود با skype اصلا نمی شد آنلاین شم که الان مشکل حل شده. ولی نه پیغامی از من میره نه پیغامهای دیگرا میاد. کاریش می شه کرد؟ مشکل از کجاست؟
باسلام به همه ، من ویندوز سون (64) دارم و هرکاری میکنم اسکایپ نصب نمیشه ، کسی میتونه راهنماییم کنه، البته نصب میشه اما وقتی بعداز پایان نصب روی برنامه نصب شده کلیک میکنم خطا میزنه، ممنون میشم اگه یه سالار بهم بگه علت چیه و باید چیکار کنم.
فعلا که درست شده
چطوری میشه skype partner ایحاد کرد؟ برای زبان آلمانی می خوام
:n16:
سلام دوستان من تازه با اسکایپ آشنا شدم
و یه سوال شاید مسخره:n06:
Skype Name:farzad_lahijani
هستش یعنی فک میکنم اینطور باشه
اما وقتی که آنلاین هستم به این اسم نمیشه چیزی فرستاد
تو انجمن هم یکی از دوستان به من پیشنهاد استفاده از اسکایپ رو داد منم همون اسم بالا رو بهش دادم
اما گفت که تو آفلاین هستی حالا نمیدونم اسم من تو اسکایپ یا Id من تو اسکایپ چیه و از کجا میاد؟؟
در ضمن ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش که برا ثبت نام استفاده کردم.
سلام دوستان
من وصل میشم ولی هیچ چیز آنلاین نیست
می خواستم یک نفر که آنلاینه آی دی اش رو بذاره تا من بزنگم ببینم درسته یا نه!!:n13:
ممنون
منتظرم...........
داداش شما بودی ب ما زنگ زدی من داشتم میرفتم بیرون اما شما تماس گرفتی.نقل قول:
خوب مثل اینکه هم من به جواب سوالم رسیدم هم شما:n02:
یک سوال داشتم چجوری میشه تو اسکایپ کامپیوتر وقتی واسه یک کسی im میفرستی دیگه ردی نمونه تو استفاده بعدی یعنی اگه یکی باید پای کامپت متنایی رو که ردو بدل کردینو نبینه
میخام کلا پاکشون چون متنایی که من ردو بدل کردم از 7روقبل که تا الان که باهاش چت کردم ذخیره شده و این خیلی بده میخام پاکشون کنم چیکار کنم
بی زحمت راهنماییم کنین:n16:
از من جدیدا وصل میشه ولی فقط تصویر هست صدا نه میاد نه ارسال میشه!!
از بقیه درسته؟
من همین الان چک کردم. صدا رفت و برگشتش درسته!نقل قول:
کسی کمک نمیکنه!:n27:نقل قول:
سلام؛ امکان ضبط در اسکایپ هست؟
لطفا راهنمایی کنید...
يك برنامه هست كه فكر كنم اسمش اسكايپ پلاس باشه.اونو نصب كني خيلي امكانات به اسكايپ اضافه ميشه از جمله ضبط تصوير