من با برنامه انلاین شدم برنامه ip هم بهم داد اما network id , password می خواد میزنم ارور میده یک ایدی اگر بسازی ممنون میشم من ساختم اما ارور میدهنقل قول:
Printable View
من با برنامه انلاین شدم برنامه ip هم بهم داد اما network id , password می خواد میزنم ارور میده یک ایدی اگر بسازی ممنون میشم من ساختم اما ارور میدهنقل قول:
احتمالاً باگ هست...نقل قول:
و باگ رو کاریش نمیشه کرد.
اقا نشد سیو نمیشه.............
لیگ میرم نمیشه سیو کرد
من شما رو Off دارم میبینم بعد شما چه جوری منو On میبینی؟نقل قول:
نیمدونم این Hamachi چشه . الان تو یه رومه هندی بودم 4 نفر ور on میدیدم فقط مشکل این بود که همه AFK بودن جواب ما رو نمیدادن.
ولی الان اصلا Off نشون میده
دوستان کسی تا حالا به این مشکل تو Hamachi خورده ؟ راهی به نظرتون میرسه؟
یه کاری کنید امشب یه دست Online بزنیم :10:
سلام دوستان منم بازیو گرفتم میخوام بدونم اصله یا نه ؟!! حجم پوشه fifa 11 در مسیر نصب 6.30گیگه درسته ؟ اصله یه نه؟؟؟
بله درست 6.3 گیگه.نقل قول:
روی اسمها راست کلیک کن یه ping بزن ببین چندهنقل قول:
سرعت حرکت پای بازیکنا رو حالت معمولی(یعنی حالتی که نمی دئی باهاشون )خیلی زیاده تو این حالت دیگه نمی شه دریبلا رو انجام داد و خود بازی هم غیر طبیعی می شه در ضمن سرعت بازی سی پی یو هم به این خاطر رفته بالانقل قول:
چرا میری تو بخش ورزشگاه Dry رو انتخاب می کنی
سرعت از چه لحاظ؟من فقط دنبال سرعت بالایم، شده گرافیک بازی رو پایین میارم تا بیشترین سرعت رو داشته باشم.
تو ویرایش که نمیشه اعداد بازیکنان رو بالا برد فقط میشه کم کرد،البته شاید بازی کنن تقویت بشن
رزولیشنم هم دیگه از این بالاتر نمی ره که بخوام باهاش فریمو کم کنم واقعا نمی دونم مشکل از چیه تنظیماتم دقیقا عینه نسخه دموئه
نمی دونمنقل قول:
الان فقط یکی آنه(سبزه)
HADI-PC
من باید برم ، باشه واسه وقتی 11 رو حرفه ای شدیم
راستی Firewall رو خاموش کنید شاید جواب بده (مال من تا الان روشن بود :20:)
آنتی ویروس هم کاسپر باشه شاید نشه
من یادمه موقع شبکه کردم معمولی هم، کلی با کاسپر مشکل داشتم
البته اینها حدس و گمانه
نه دوست عزیز نمیشه خوشحالی گل رو تغییر دادنقل قول:
موقعی که گل زدین باید قبل از انیمیشن ها با کلیدهایی که برای بازی تعریف شده خودتون خوشحالی گل رو انجام بدین
من network id رو درست میزنم اما ارور میده You are already a member of this network ld میگه شما در حال حاظر عضو شبکه هستین نمیشه join شد چه کار کنم
تو فیفا یه حرکتایی با یک کلید میتونستیم انجام بدیم مثل انداختن توپ به جلوتر یا یکی دو پا کردن یا دریبل های تکنیکی و .... با همون کلید هم میشد دروازه بان رو اورد جلو زمانی که عقب بودیم در زمان کرنر زدن
کلا دیگه اون کلید نیست؟
راستی این تنظیم کیبورد رو کرکر انجام داده یا خود فیفا؟
سلام.ببخشید تنظیمات صفحه نمایش .وگرافیکی کدوم قسمته؟ممنون
مثل اینکه Hamachi هم خیلی سر راست نیست یکم کار داره . فعلا یه مقاله تو ویکیپدیا پیدا کردم به نظرم مشکل باهاش حل میشه:
ولی فعلا من سعی میکنم با یکی از دوستام این کار رو انجام بدیم. هر وفت به نتیجه رسیدیم یه تاپیک جداگانه بزنیم واسه Fifa با Hamachiکد:http://logmeinwiki.com/wiki/Hamachi:Gaming_over_Hamachi
دوستان
کسی می تونه تنظیمات کیبورد رو برای من درست کنه و بعدش اون سه تا فایل داخل فولدر تنظیمات رو برام آپلود کنه؟؟؟
اگر کسی این لطف رو می کنه ، من بگم دکمه ها رو چه جوری برام تنظیم کنه
دوستان وقتی هاماچی رو نصب کردین برین یه یوزر و ای دی برای خودتون نصب کنید بعد اگه خواستید با دوستاتون یه کاربران همین انجمن ببازی کنید یه network درست کنید و بهش اسم انجمن و پسورد بدید و با سایر بکاربران ان شوید بعد دوتای یا چندتای همانگ کنید که یکی هاست شه و یکی ای پی شخص مقابل رو گیر بیاره و کانکت شه همین من قبلا" اینجوری وصل میشدم ضمنا" فایروال کلا" هرچیزی که پروسه رو بلک میکنه باید دیسبل کنید
برای بازی کردن با کسای دیگر فکر کنم سرچ داشته باشه اگه نداشته باشه تو سایت های خارجی در بخش هماچی در زیر گروه بازی ها فیفا 11 رو انتخاب کنید تا گروه های راه اندازی شده رو ببینید من خودم بازی رو فردا میرم میخرم پس دقیق نیمدونم توش چی مگذره ببینم چطوری وصل میشه اگه مطلبی رو هم دیدم درمورد انلاین بازی کردن بهتون خبر میدم
اینم یه سایت که چندتا گروه هست
موفق باشیدکد:http://networkshamachi.com/
میشه یکی تنظیمات بازیش رو به من بگه (کیبورد)؟
مسیر نصب بازینقل قول:
FIFA 11\Game\fifasetup
فایل fifaconfig
حسین جان اگه میشه خودت توی یه پست کامل آنلاین بازی کردن رو توضیح بده........
دستت درست....:11:
آره راست میگه خودت یه پست درست حسابی - جامغ و مانع و کامل :31: - از بازی آنلاین بذاری همه تشکر ها میاد سمتت :10:نقل قول:
کسی نیست به ما کنترول رو بگه ؟
سلام من هم دقیقا همین مشکل رو دارم. اگه یکی تنظیمات پیش فرض این قسمت رو همون طور که تو pes بود بزاره ممنون میشم.نقل قول:
نقل قول:منظورم این نبودنقل قول:
من میخوام وقتی توپ روی هوا هست به نقطه دلخواهم حرکت کنم و مثلا اگر پشت مدافع حریف موندم سریع بیام جلوش و سر بزنم
دوستان لطفا راهنمائی کنن :9:
سلام من یه مشکل دارم وقتی سانتر می کنم بازی کند میشه ! ولی پاس زمینی و شوت بازی روونه الان مشکل چیه ؟ کسی همچین مشکلی داره ؟
چجوری کیبرد رو تنظیم کنیم؟؟
ممنون
مسیر نصب بازینقل قول:
FIFA 11\Game\fifasetup
فایل fifaconfig
کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
بری تاپیک pes بازها، زودتر به جواب می رسینقل قول:
سلام .چرا این be a pro تموم شد ؟ من 4 فصل رفتم تموم شد . تو pes اینطوری نبود
دوستان فرق بین سری بازی های pesبا fifa چیه؟
دوستان مبازي وقتي اجرا ميشه صفحه اوليه مياد كاكا بعد ميژره بيرون؟
هم در وستا و هم در ايكس پي
مشكل از چيه؟ فايلهاش خرابن؟
اينم بگم كه درايور كارت گرافيك رو هم اپديت كرديم!
دوست عزيز من واسه فيفا ميخوام نه واسه پي اي اس.نقل قول:
راستي چرا من وقتي تنظيمات دسته رو انجام ميدم تو بازي عمل نميكنه و فقط تو منوي بازي عمل ميكنه؟ وقتي هم مثلا يه بار بالا يا پايين رو روي دسته ميزنم تو منو خودش همين جوري حركت ميكنه و به بالا وپايين ميره!!!
لطفا كمك كنيد. اگه پچي چيزي هم اومده كه اينو درست كنه لينكشو بزارين.
با تشكر.
آخه گفتی تنظیمات پیش فرض دسته رو مثل pes می خوای.... من هم گفتم از بچه های pes باز بپرسی بهتر می دونننقل قول:
کسی که pes بازی می کنه می تونه print screen بگیره از تنظیمات و برات بذاره
باز خوبه شما حداقل می تونی تنظیمات رو انجام بدی..... برای من که اصلا قسمت تنظیمات باز هم نمی شه!! بازی رو دارم، انگار ندارم
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
این سوالی که می پرسی یک سوال کلی هست ... که سال هاست سرش بین طرفداران pes , fifa بحث و جدل وجود دارهنقل قول:
والا من هم درست فرقشون رو متوجه نمی شم. هر چی هست، بیشتر مربوط به game play و اینجور چیزاش می شه
بقیه موارد بیشتر سلیقه ایه.... من به شخصه FIFA رو از همون اول ترجیح می دادم و میدم
دوستان ما بعد عمری یه بازی fifa گرفتیم!!!...ولی من که نفهمیدم این بازی اصلا چجوری اجرا میشه بازی رو به طور صحیح نصب کردم و رفتم توی بازی ولی وقتی میگه نوع کنترلر رو مشخص کن تا مشخص میکنم میگه نمیتوه به سرور EA وصل بشه و مستقیم میره توی یه مسابقه تمرینی که خودتی و دربازه بان!!!
نه دمویی نه منوی تنظیمات ومشخص کردن نوع بازی.....یعنی چی؟؟؟
نکنه من اصلا نسخه دموی بازی رو خریدم خودم خبر ندارم!!
دوست عزیز اونجا arena هست که واسه تمرین کردن هستنقل قول:
شما استارت بزن و اگه میخوای تورنمنت بزنی یا بازی معمولی بکنی یا ..... از داخل منو انتخاب کن
به همین سادگی :27:
خوب این دیگه چه روشیه!!!!!نقل قول:
آخه یه دمویی چیزی نباید داشته باشه؟؟
همینجوری یهو میره توی arena که چی بشه؟؟!!
والا این اولین بازی فوتبالیه که میبینم اینجوری شروع میشه...اصلا برام خیلی عجیبه:18:
دوستان من یه سوالی فنی داشتم خداییش کسی میدونه کمک کنه.الان من دارم نسخه دموروتو XP sp3 بازی می کنم ولی بازی اصلا روان نیست وبه شدت دچارلرزش میشه وحسابی زده توذوق.فکرنکنم مشکل ازسیستمم باشه چون pes 11 رو روان دارم بازی می کنم. سیستم هم اینه vga 880 gt ram 2GB CPU:Amd 5600 x2
دوستان لطف کنید وبگید چه جوری میشه بدون کاهش گرافیک این مشکل روحل کرد.البته این مشکل خیلی ازعزیزان هست.
باتشکر.:40:
داور وقتی کارت میده کارتش نیست!!! دستش خالیه!
کی این مشکلو داره