اونايي كه corei5 يا corei3 با switchable graphics دارن تونستين service pack 1 براي win 7 را نصب كنين ؟
Printable View
اونايي كه corei5 يا corei3 با switchable graphics دارن تونستين service pack 1 براي win 7 را نصب كنين ؟
نقل قول:
دوستان یکی لطفا جواب منو بده
فعلا فقط درایو گرافیک آپدیت کردمنقل قول:
که از سایت amd میتونی بگیری حدود 5 درصد گرافیک بازی رو بهتر میکنه
این سازگار فقط این config رو داره ؟
CPUIntel Core i5 460M@2.53GHz (Turbo Boost 2.8GHz), 3MB L3 Cache MemoryDDRIII 4GB 1333MHz (Dual Channel) Hard Disk Capacity500GB SATA 5400RPM Optical DriveDual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW) GraphicATI Mobility Radeon HD 5650 1GB
Intel HD Graphics Display14" (1366 x 768) LED-Backlight LCD
مثل اینکه یه config هم هست که lcd 15.6 ه و cpu ش i7 ه
اون و از کجا می شه گیر آورد ؟
اینکه نوشته lcd اشتباه تایپیهنقل قول:
مانیتورش led backlight هست
خوب حالا این corei7 شو از کجا می تونم گیر بیارم تو سازگار که ازش خبری نیست !
سوال این دوستمون سوال من هم هست لطفا کمک کنیدنقل قول:
سلام
دوستان اگه ممکنه یه حدود قیمت از core i5 y460 و y560 تهران بدین.
من از یکی از نمایندگیهای سازگار تو اصفهان پرسیدم, میگفت ( بترتیب) 1.100 و 1.130 , دقیقا 40 تومان زیر قیمت سایت سازگار!
ضمنا پیشنهاد میکنید از نمیندگیهای خود سازگار بگیرم یا. . . ؟
و اینکه دقیقا الآن corei5ش چقد تنوع داره؟ ( از نظر کانفیگ, طرح, کش و. . . )
سلام به همه . 1سوال داشتم آیا کسی gta iv رو روی high رو lenovo y560 بازی کرده ؟؟؟ آیا گیر داشته یا نه ؟؟؟ خواهشا بهم بگین اگه بازی کردین ممنون میشم.
سلام به همه . 1سوال داشتم آیا کسی gta iv رو روی high روی lenovo y560 بازی کرده گیر داشته یا نه ؟؟؟ خواهشا 1کی بهم بگه که چه جوری بوده ؟؟ ممنون
من بازی کردم..... روی high جواب میده اما شادر رو باید بیاری رو نرمال..... بقیه رو high..... دیتیل هم همش رو 80 بهت 37 میانگین فریم میده....نقل قول:
ممنون. منظورت ازین که میگی جواب داد یعنی دیگه اصلا گیر نداشت ؟؟؟ مطمین باشم دیگه ؟؟ :10:نقل قول:
من شنیدم این مدل دیگه توی بازار نیست
و گر نمی یاد
از کجا می تونم بگیرم ؟
اصفهان که پره...نقل قول:
شما یه تماس با سازگار بگیر
برای خرید راهنماییت میکنن
خب سلام به همگی
من امروز این مدل رو بالاخره گرفتم
از تمام دوستانی که تو این مدت منو راهنمایی کردن و تجاربشونو در اختیار ما گذاشتن از صمیم قلب تشکر می کنم.
حتما می پرسید چند؟
1.260 هزار با کانفیگ core i5 450
با گارانتی 3 ساله طلایی (که شامل باطری و شارژر هم میشه)
یه دونه کیف 55 هزاری خیلی خوشگل و مرتب و جمع و جور + یه موس 20 هزاری وایرلس + یه کول پد مایکروسافت 35 هزاری
اما مهمترین نکته ای که منو شوکه کرد اینه که این مدل face detect هم داره .قابلیت تشخیص صورت .
اگه سوالی دارین من در خدمت شما هستم.
سلام
دوستان اگه ممکنه یه حدود قیمت از core i5 y460 و y560 تهران بدین.
من از یکی از نمایندگیهای سازگار تو اصفهان پرسیدم, میگفت ( بترتیب) 1.100 و 1.130 , دقیقا 40 تومن زیر قیمت سایت سازگار!
ضمنا پیشنهاد میکنید از نمیندگیهای خود سازگار بگیرم یا. . . ؟
و اینکه دقیقا الآن corei5ش چقد تنوع داره؟ ( از نظر کانفیگ, طرح, کش و. . . )
نقل قول:
چرا اینقد قیمت متفاوته با سایت سازگار؟
بخاطر گارانتیه آیا؟ با گارانتی چه شرکتی خریدی عزیز؟
بچه ها چندتا سوال دارم
1.با برنامه ای که تو دسکتاپ بود (اسمش یادم نیست ولی فک کنم one key recovery)روی ایجاد ریکاوری روی دی وی دی (3تا شد)ریکاوری گرفتم.ولی برنامه سه قسمت داشت.غیر از ریکاوری روی دی وی دی یه قسمت هم ریکاوری امیج هست .اون واسه چیه؟
2.دکمه بالای دکمه روشن وخاموش (که فک کنم ریکاوری باشه)چطور کار میکنه .حالا یکی از فضولی فشار داد چی میشه.
فورا ویندوز رو به حالت اولیه برمیگردونه یا نه کلی مرحله و تایید میخواد؟
3.اون انتی ویروس اوذجینالی که روشه چطوره مالی هست یا نه؟خودم دوست دارم g data رو نصب کنم؟
4.هنگامی که باطری رو سیستم هست و به برق مستقیم وصله چطوری باطری رو از مدار خارج کنم تا شارجشو از برق مستقیم بگیره؟
5.اهان چطور بین گرافیک ها سوئیچ کنم؟
6.هنگامی که میخوام شارجر رو به برق بزنم یه جرقه کوچیک میزنه .این جرقه مشکلی نداره؟
ممنون
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
بله بخاطر گارانتی طلایی هست .اخه با اشانتیون هایی که گرفتم تقریبا همون میشه + سه سال گارانتینقل قول:
i5 هم فقط دو نوع داره core i5 450 , core i5 460 .
من قیمت 1.140 لپتاپ y560 رو تا 1.080 هم قیمت داشتم از خود نمایندگی های سازگار تو تهران.
اگه یه کم چونه بزنی مطمئن باش خیلی کمتر میکنن
1سوال اگه ما خواستیم گرافیک y560رو افزایش بدیم (بعدا) آیا میشه یا نه ؟؟؟؟
سلام داداش من داشتم صفهای پیش رو میخوندم 1سوال برام پیش اومد که این توربو بوست چیه و به چه دردی میخوره ؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوست عزیز مبارکت باشهنقل قول:
1.قسمت ریکاوری امیج ... به جای کپی کردن روی دی وی دی . روی هارد واستون امیج میگیره...
2.اونم همونطور که از شکل و اسمش معلومه برای ریکاوری سیستمه... فشارشم بدی چندتا مرحله باید بگزرونی تا بطور کامل سیستم ریکاوری شه ... همینطوری الکی با یه بار فشار دادن مشکلی پیش نمیاد...
3.برنامه هایی که رو ویندوز بصورت پیشفرض نصبن اکثرا رجیستر نشده و محدودن ... پاک کنی بهتره... فقط حواست باشه برنامه های خود لنوو مثل Lenovo DirectShare . ready comm. split screen... پاک نکنی...!
4.باطریو برداری و سیستمو مستقیم به شارژ وصل کنی روشن میشه و مشکلی نداره ولی بعضی تنظیمات ویندوزت ریست میشه مثل : ساعت و تاریخ و...
5. در قسمت display گزینه change display setting رو بزنی میتونی گرافیکتو سوئیچ کنی البته مدل core i7 من یه گرافیک بیشتر نداره...
6.نه به اون شکل مشکلی نداره احتمالا ایراد از پریزتونه... چون من همچین مشکلی ندارم
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
Intel Turbo Boost Technology Monitor یک ابزار بسیار کارآمد برای نظارت بر روی پردازنده های اینتل می باشد تا هنگامی که درخواست های متعددی از سوی نرم افزار های نصب شده بر روی سیستم جهت اجرا از سوی سیستم عامل درخواست میشود را تحت نظارت گرفته و عملکرد Turbo Boost این پردازنده ها را مطابق با این نرم افزار برای حداکثر بهینه سازی و استفاده از پردازنده را تنظیم نمایید.نقل قول:
این برنامه محصولی از شرکت اینتل است.
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
فکر نکنم ... مگه سیستمه!!!نقل قول:
دوست عزیز اگه تهرانی این شماره نمایندگی های سازگار تو تهرانه :نقل قول:
(اونایی که ستاره گذاشتم آخرین باری که پرسیدم داشتن ، y560 Cori7
آريا نت - مجتمع پایتخت 021-88787823
پیشگام نوت بوک - مجتمع پایتخت 021-88782150
ستاره درخشان - مجتمع پایتخت 021-88878637
طيف رايانه - مجتمع پایتخت 021-88791411
* فن آوران - مجتمع پایتخت 021-88791814-16
* گسترش انفورماتيك - مجتمع پایتخت 021-88772926
پیامد رایانه سازگار - خیابان فتحی شقاقی 021-88711181
ممتاز -مجتمع وليعصر 021-88942787
اجاک الماس سبز - مجتمع ايران 021-88896520
زيتون - مجتمع ايران 021-88804027
سون سيس - مجتمع ايران 021-88923027-8
نوتالي - مجتمع ايران 021-88896886
فروشگاه آدنیس - مجتمع ايران 021-88806689
ايران نوين - مجتمع رضا 021-66950332
* نگين كامپيوتر - مجتمع رضا 021-66492815
انفورماتيك بابك - مجتمع رازي 021-66704281
توسعه و تجارت راه ابریشم - مجتمع رازی 021-667297295
پارس سگال - مجتمع علاءالدين 021-66722029
ستاره جنوب - مجتمع علاءالدين 021-66711056
كامپيوتر رز - مجتمع هديه 021-88950404
فناوری داده پردازي متين- مجتمع پارسيان 021-66977058-60
مهرگان ماشین آسیا - مجتمع پارسيان 021-66952855
آذر تحلیل پیشرو - مجتمع پارسيان 021-66955396
فروشگاه اروم سیستم- مجتمع بهار 021-77617511
پارسيانا سيستم - شهرك غرب 021-88362536
دلتا فناوران ويستا صفر و یک پاساژ دنیای نور 021-22337662
مدرن سامانه پارس- خیابان میرزای شیرازی 021-88557848
سفیر - خیابان ایرانشهر 021-88320320
ممنون دوست عزیزنقل قول:
حالا یه چندتا سوال دیگه؟
1.منظور من این بود که باطری رو سیستم هست و به برق شهر هم متصل هستیم(شارجر)حالا میخوام که از برق شهر استفاده کنه نه از باطری .ممکنه؟(نمیدونم شاید خود به خود این تراکنش انجام بشه)
2.تفاوت حالت energy star با power save چیه .اخه تو حالت استار الان با 93 درصد شارج نوشته 6ساعت و پنجاه و شیش دقیقه نگه میداره.با سوییچ بین این دو به 7 ساعت و 15 دقیقه افزایش یافت.(هر چند میدونم اینا چرته).
جالبتر اینکه بر خلاف حدس من با سوئیچ روی پاور سو صفحه نمایش روشن تر میشود
3.من با مودم tp link وایرلس توسط پی سی به اینترنت متصل میشم.(با کابل).حالا با لپتاپ چطور متصل بشم.البته توسط وی فی مودم رو شناخت ولی تنظیمات بعدی رو دیگه شما باید بگی(اخه این همه سال با xp الان با 7 سخته کار کنم)
4.یه درایو 550 گیگی c دارم که ویندوز روش نصبه ویه درایو 30 گیگی d دارم که درایور ها توشه.
ایا میشه به این حالت پارتیشن ها دسته بندی کرد؟درایو c با 70 گیگ.درایو d با 70 گیگ و درایو e با 500 گیگ؟
حالا اگه من بخوام فایلامو بریزم کجا باید بریزم.اخه اگه تو درایو c بریزم که فردا اگه ویندوزش پرید دیگه کل اطلاعات من میپره
5.اون برنامه های پیش فرض و اصلی خود لینوو که شما اسم چندتاشو بردی میشه بگین تک تک به چه دردی میخورند؟(کاربردشون چیه؟
6.بین چپ کلیک و راست کلیک یه دکمه ریز برای غیر فعال کردن صفحه تاچ هست.اونو چطور فعال کنم.اخه چیزی برای فشار وجود نداره.)
7.نرم افزاری وجود نداره که با اینترنت تمام دایورهای مورد نیاز رو به روز و اپدیت بگیره؟(از خود لینوو)
8.نیازی هست از درایور های موجود کپی گرفت ؟(درایورهای تو پارتیشن d)یعنی قبلا با همون بک اپی که گرفتم نبودن؟
9.برای استفاده از بلوتوث حتما باید وایرلس هم روشن باشه.؟
شرمنده این همه سوال کردم
1.وقتی باتری به شارژ 100% میرسه و فول میشه خود به خود سیستم به برق شهری متصل میشه و از شارژ باتری استفاده نمیکنه...نقل قول:
2.برای حالت پاور شما فقط بین پاور سیور و بالانس و high performance سوئیچ کن به نظر من حالت انرژی استار یه چیز من دراوردیه و کارایی نداره
3. اتفاقا منم با مودم tp link کانکت میشم یه دفترچه راهنما داره داخل جعبش به فارسی همه چیو توضیح داده بخون کارت راه میافته...
4.چرا فقط دوتا پارتیشن؟؟؟! مگه واست پارتیشن بندی نکرد وقتی خریدیش ... اگه پارتیشن بندی بلدی 2 یا 3 درایو دیگه به جز c بساز و فایلاتو داخل اونا بزار...
5.این سوالا بعدن کامل توضیح میدم
6.با دکمه fn+f6
7.تا حالا درمورد این قضیه پیگیری نکردم
8.اگه بگیری بهتره ... من خودمم بک آپ گرفتم شاید یه روزی به درد خورد...
9.خیر... شما میتونین با فشار دادن همزمان fn+f5 بلوتوس و وایرلس دستگاهو off و on کنین البته یه کلیدم زیر قسمت جلویی دستگاه داره که بلوتوث رو off و on میکنه
[QUOTE=salieri;5923372]سلام دوست عزیز مبارکت باشه
1.قسمت ریکاوری امیج ... به جای کپی کردن روی دی وی دی . روی هارد واستون امیج میگیره...
2.اونم همونطور که از شکل و اسمش معلومه برای ریکاوری سیستمه... فشارشم بدی چندتا مرحله باید بگزرونی تا بطور کامل سیستم ریکاوری شه ... همینطوری الکی با یه بار فشار دادن مشکلی پیش نمیاد...
3.برنامه هایی که رو ویندوز بصورت پیشفرض نصبن اکثرا رجیستر نشده و محدودن ... پاک کنی بهتره... فقط حواست باشه برنامه های خود لنوو مثل Lenovo DirectShare . ready comm. split screen... پاک نکنی...!
4.باطریو برداری و سیستمو مستقیم به شارژ وصل کنی روشن میشه و مشکلی نداره ولی بعضی تنظیمات ویندوزت ریست میشه مثل : ساعت و تاریخ و...
5. در قسمت display گزینه change display setting رو بزنی میتونی گرافیکتو سوئیچ کنی البته مدل core i7 من یه گرافیک بیشتر نداره...
6.نه به اون شکل مشکلی نداره احتمالا ایراد از پریزتونه... چون من همچین مشکلی ندارم
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
Intel Turbo Boost Technology Monitor یک ابزار بسیار کارآمد برای نظارت بر روی پردازنده های اینتل می باشد تا هنگامی که درخواست های متعددی از سوی نرم افزار های نصب شده بر روی سیستم جهت اجرا از سوی سیستم عامل درخواست میشود را تحت نظارت گرفته و عملکرد Turbo Boost این پردازنده ها را مطابق با این نرم افزار برای حداکثر بهینه سازی و استفاده از پردازنده را تنظیم نمایید.
این برنامه محصولی از شرکت اینتل است.
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
فکر نکنم ... مگه سیستمه!!ممنون داداش . چطور پس گرافیکه xps l501رو تا 4 گیگ میشه افزایش داد ؟؟؟؟؟؟
salieri جان واقعا نمیدونم با چه زبانی ازشما تشکر کنم.
خیلی خیلی لطف کردید
انشاا... جبران کنم
با سلام.همون طور كه قبلا هم گفتم منم اين لپ تاب رو خريدم.
من از ويندوزش بكاپ گرفتم.
حالا يك سوال داشتم.الان ميتونم ويندوز اصل رو كلا از روش حذف و يك ويندوز جديد نصب كنم ؟ يعدا ميتونم باز ويندوزي كه ازش بكاپ گرفتم رو نصب كنم ؟
و يك سوال ديگه هم اين كه با چه برنامه اي هاردش رو پارتيشن بندي كنم ؟
ممنون ميشم زود جواب بدين.
قیمت core i7 شو کسی خبر داره ؟
به نظرتون ارزش داره corei7 ش ؟ زیاد فرق نداره با i5
من الان توی بازار پی سی سنتر شیراز بودم
طبقه اول بهم گفت نهایت 1370 بهت میدم اومدمبرم بیرون گفت 360 هم میدم !
گفتم باشه میام شنبه
رفتم طبقه دوم نداشتند
رفتم طبقه سوم گفت 1295 ، شاخم در اومد ... گفتم چراااااااااااااا ؟
گفت گارانتی سازگار نیست ... البته توی کانفیگشم دیدم هاردش 500 بود !!!
رفتم طبقه چهارم نداشت
رفتم طبقه پنجم گفت 1390 :-s
خوب من چیکار کنم ؟
از کدومشون بگیرم ؟
از همون اولی بگیر قیمتش مناسبهنقل قول:
اون که هاردش 500 بوده احتمالا core i7 720qm بوده...گارانتی متفرقه هم نگیر ...سازگار مطمئن تر و معتبرتره
موقع خرید حواست باشه core i7 740 برداری که معمولا هاردش 750 یا 640 هستش
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
از 1370 تا 1400 متغیرهنقل قول:
به نظر من اگه از برنامه های خیلی خیلی سنگین مهندسی استفاده میکنی core i7 بگیر
اگه نه core i5 نیازتو بر طرف میکنه... هیچ تفاوتی هم در کانفیگشون به جز سی پیوهاشون نیست
بله اگه کامل بک آپ گرفتین مشکلی ندارهنقل قول:
برای پارتیشن بندی هم برنامه های زیادی هست من خودم از paragon استفاده میکنم و راضیم
آره الان دیدم 720 بودنقل قول:
از همون اولی بگیر قیمتش مناسبه
اون که هاردش 500 بوده احتمالا core i7 720qm بوده...گارانتی متفرقه هم نگیر ...سازگار مطمئن تر و معتبرتره
موقع خرید حواست باشه core i7 740 برداری که معمولا هاردش 750 یا 640 هستش
مرسی عزیز ... اینجا هم یه سر بزن بی زحمت ...
مرسی ، ... زیادکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=476038
ایشالو شنبه دعاتون می کنم ، راهنمایی کنید !
راستی y560 کیبوردش راحته ؟ مانیتورش خوبه ؟ HD هست آره ؟ رزولیشنش رو میگین ؟
یه کم جای استراحت دست زیاده ...
کیبورد وتاچ پدش فوق العادس ... سایت نوت بوک چک هم به کیبورد و موس اون به ترتیب نمره عالی 88 و 86 رو داده که یعنی خیلی کارش درسته...نقل قول:
مانیتورش هم خوبه من راضیم ... بله hd هست با رزولیشن 1366x768
جای استراحت دست زیادش نقطه قوتشه ... چون اصلا در طول استفاده از کیبورد احساس خستگی مچ دست نمیکنی
جوابه مارو ندادی داداش:41:پرسیدم اگه گرافیک y560 رو نمیشه افزایش داد پس چطور cpsl501رو میشه تا 4گیگ افزایش داد ؟؟؟؟:20:نقل قول:
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------
xps نه cps
1- دوست عزیز فکر می کنم XPS می تونه تا 4 گیگ share کنه ، و Y560 همین طوره ( امین جان تکمیل کن ) نه اینکه بتونیم ارتقاش بدیمنقل قول:
2- برای بازی 100% لنوو Y560 بگیر ، شک نکن ، برای کارهای مهندسی و .. . خیلی سنگین مطمئن نیستم ، لطفا بچه هایی که دارن نظر بدن
3- یه سئوال دیگه ، زوایای دید y560 چطوره؟
ممنون داداش منظوره منم همین share بود راستش از نظر بازی خیلی برام مهمه که میگن lenovo y560 غوله اگه خدا بخواد شنبه همینو میگیرم:10:نقل قول:
مبارکت باشه پیشاپیش ، من که resource مالیش فراهم نشده ، به محض اینکه بتونم می خرمش ... خدا کنه همه اونایی که لنوو دارن ، راضی بمونن ازشنقل قول:
ایشالا پولش جور میشه داداش. فعلا که همه ازش راضیا:27:نقل قول:
سلام دوست عزیز
من بین hp3150 و lenovo y560 موندم کدوم رو بگیرم
اگه لطف کنی و راهنماییم کنی ممنون میشم
دوستان با چه برنامه ای و به چه ترتیب هاردمو پارتیشن بندی کنم ؟
خب بعد از پارتیشن بندی که کل اطلاعاتم پاک میشه از جمله ویندوز؟اره؟
با همون دی وی دی های ریکاوری میشه برگردون(یعنی دوباره روی پارتیشن های جدید نصب کرد؟)
کسی سیستم عامل مک(مکینتاش )رو روی این مدل نصب کرده؟خیلی منتظر این جوابم
ممنون
سلام دوست عزیز
من بین hp3150 و lenovo y560 موندم کدوم رو بگیرم
اگه لطف کنی و راهنماییم کنی ممنون میشم