کسی تا حالا همه ی سختیای بازیو رفته که به سوال من پاسخ بده؟؟؟
کلا خود بازی چندتا اسکین رو باز می کنه؟؟؟؟؟؟؟
اگه مد دانته ماست دای رو برم چی برام آنلاک میکنه؟
لطفا اگه رفتید راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!
Printable View
سلام
بازی خیلی بهتر ازون چیزی که فکر میکردم بود! هم داستانش و هم گیم پلیش. گرافیکش هم خیلی هنری و زیباست.
ولی یه موضوعی توی داستانش هست که یکی از دوستان هم گفت و اون هم در مورد مادر دانته هست و منو گیج کرده! البته من هنوز اوایل بازیم! یه جایی برادره داستان عاشقی مادرش ( که فرشته معرفی میشه!) با پدرش که شیطان هست را تعریف میکنه ! در صورتی که مادر دانته تا جایی که من هم یادمه انسان بود!
:n27::n27:
تا حدودی یادمه که خودمم تو سری های قبل میگفتم مادرشون انسان هست ولی به نظرم چون مادرشون خیلی قوی نبوده به همین دلیل انسان بهش میگفتن ولی در اصل انجل بوده... تو تصاویری هم که تو همین نسخه 5 نشون میداد اسپاردا موقع تبعید فرم انسانی داشت یعنی نمیشه قبول کرد که تو این سری داستان عوض شده و فقط طرز نمایشش فرق کرده (بخاطر دنیای معمولی و لیمبو و اینها)
نقل قول:محتوای مخفی: !!!
.......................
عاقا تو مرحله 18 که 4 تا ژنراتور داره، تو تونل ژنراتوری که علامت ستاره داره یه کلید نقره ای اون بالا است. چطوری باید گرفتش؟
خیلی بلنده تا اونجا هم نمیشه پرید. دشمنی هم اونجا در اختیار نیست از روش بلند بپره برسه اونجا. کسی تونسته بگیرتش؟
اگه بازیو روی درجه DMD تموم کنی Super Dante برات باز میشه که DT نامحدودی بهت میدهنقل قول:
اگه منظورت همون مرحله ای هستش که با ورجیل دارید برای باز کردن در تلاش می کنیدنقل قول:
عاقا تو مرحله 18 که 4 تا ژنراتور داره، تو تونل ژنراتوری که علامت ستاره داره یه کلید نقره ای اون بالا است. چطوری باید گرفتش؟
خیلی بلنده تا اونجا هم نمیشه پرید. دشمنی هم اونجا در اختیار نیست از روش بلند بپره برسه اونجا. کسی تونسته بگیرتش؟
داخل اون تونل موقع برگشتن سمت راست یک راه فرعی هستش که مسیر رو میرسونه به اون کلیده
پس ورجیلی در کار نیست؟؟؟نقل قول:
سوپر دانته رو که خیلی وقته باز کردم.
یدون اونم که اصلا نمیشه هل اند هل رو بری. برا من فقط مد هل اند هل مونده که یه مرحله مونده تموم کنم. اگه تموم شد می گم چی باز کرد.
من رو اخرین درجه سختی بازی نرفتم بعد تموم کردنش هم ادامه ندادم ، ورجیلی اضاف نشدنقل قول:
تو خبرها هم از قبل تا اونجایی که یادمه گفته بودن کلا ورجیلی در کار نیست
اااااااااا عجب بازی خفنیه ، خیلی حال کردم !:n02:
فقط DMC یعنی چی ؟!:n13:
DMCیعنی Devil May Cry :دی
لیکان جان این در طلاییه تو مرحله 16 تو کدوم طبقه است؟ اصلا کجاست؟ نابود شدم انقد دنبالش گشتم!!!!!!!!!!
حیف!!!من که عاشق موو هاش با یاماتو بودم جالب میشد اگه ورجیل هم قابل بازی کردن بود!!!نقل قول:
بچه ها.....
مد هل اند هل رو تموم کردم. اونم با یه موس شکسته و بازی بزرگترین جایزه رو بهم عنایت کرد:
you completed the Hell and Hell
این جمله قصار تنها جایزه بازی به یه پلیر بعد تموم کردن تمام مد های بازی بود. واقعا دست کپکام درد نکنه. خستگی از تنم در رفت.
حالا خوب شد گفت وگرنه فک می کردم بازی ادامه داره.
ما خوشخیالو بگو! ویرژیل رو نخواستیم گفیم حداقل یه بلادی پلیس باز می کرد دلمون نشکنه.
کاستیم های پک الحاقیشم که فقط چند تا لباس بی خاصیت اضافه می کنه که آدمو یاد سیمز 3 می ندازه.
داشت خوب پیش میرفت که . . .:n02:اونجایی که تازه قابلیت شیطانیو میگیری
میگه C + Z رو بزن میزنم هیچی نمیشه ! :n13:
چیکا باید کرد ؟؟!:n03:
c+z رو باید همزمان بگیرینقل قول:
دارم تمومش میکنم !:n02:
دوستان چند تا چپتر داره بازی؟
من تا 15 اومدم
بازی واقعا هیجانش عالی هر چی جلوتر میری ترکیب سلاح ها و combo ها عالی تر میشه موزیک هم خیلی خوبه
فقط ضعف Texture ها میزنه تو ذوق گرچه فریم 60 عالیه
بازی کلا 20 تا چپتر دارهنقل قول:
کلا تو این نسخه کمکاری زیاد کردن!!!من موندم اینا رو چه حسابی انتظار دارن همه مودها رو یه گیمر تموم کنه!!!آخرش هیچی به هیچی :n13::n15:نقل قول:
آقا، داداشش چه جوری باید کشت؟انجا که شمشیرشو میزنه تو زمین خونش پر میشه ؟
نقل قول:محتوای مخفی: توضیح
بازیه جالبی بود !:n12:
ولی نفهمیدیم قضیه دعوا با داداشش چی بود !:n02:مرحله آخـــر.
کسی میدونه سر چی بود؟؟!:n13:
داداش پستو بزار تو اسپویلرنقل قول:
محتوای مخفی: :|
خوب منم بالاخره بازیو با وقفه چون pc ایم خراب شده بود تموم کردم...
بازی بهتر از اون چیزی بود که من فکر میکردم اما بازم به هر حال اصلا و ابدا به من نچسبید و با بازی حال نکردم .. dmc های قبلی کجا و این کجا ..
اصلا دمو های وسط بازی دو نسخه قبل کجا و دمو های این کجا ہ(منظورم از دمو همون انیمه ها هستن :n02:) .. من 50% علاقه ام به بازی کردن تو نسخه های قبل دمو هاش بود..تو این نسخه اصلا هیچ دموی جذابی نداشت .. حتی 1 دونه ..
موزیکای متن نسخه های قبلی ام واقعا خیلی بهتر از این نسخه بود..اصلا یه موسیقیای خاصی داشتن اونا...
چه boss فایت های داشتن ...
محیط بازی به نظرم یه جوری بود .. خیلی رنگاورنگ بود به نظرم ... یه جورایی فانتزی بود اصلا. گرافیکش اصلا جالب نبود.. داستان بازی خوب بود تقریبا ..ولی اصلا با شخصیتای بازی ارتباط نگرفتم..اصلا نمیچسبیدن .. اون از دانته . اون از ورجیل و بقیه ...
حالا باز گیم پلی تقریبا مثل نسخه های قبل خوب بود ولی لوک آن که حذف شده بود بد بود ... کار با موس و کیبورد و زدن 100 تا دکمه باهم خیلی بد بود :D واقعا وسط بازی آدم گ..گیجه میگرفت..
امیدوارم نسخه های بعدی دیگه اینجوری نا امید کننده (از نظر من البته) نباشن ...
تیپ و قیافه دانته و ورجیل تو نسخه های قبلی کجا و این بچه سوسولا کجا . دانته یه شخصیت دیگه ای بود کلا ، این یکی انگار افسردگی مزمن داره :n02:نقل قول:
این دانته dmc 4 رو با دانته dmc 5 میشه مقایسه کرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من اینو تا اون مرحله که کلیدو از اون یارو میگیره و با مادرش صحبت میکنه رفتم ولی موقعی که یاد میداد از نیروی جدید چطور استفاده بکنم . همون C + Z دیگه اون متنه کنار نرفت و گیر کرد مجبور شدم ریستارت لول بکنم . اما بعد از اون دیگه وقتی C + Z میزنم هیچی نمیشه . قضیه چیه باگ داره ؟
دوستان یک سوال: شما از تغییرات قیافه و رنگ موهای کارکتر این بازی بدتان آمده ؟؟؟ تو یک سایت خارجی دیدم یکی از کاربرها به شدت به این بازی حمله کرده!
داداش شما باید c+z رو با هم بگیرینقل قول:
نه اینکه اول یکیو بزنی بعد اون یکی
باید همزمان باهم بگیری
داداش با هم میگیرم اتفاقا
هیچ اتفاقی نمیفته
نسخه من 5 گیگ هستش از اون نیست ؟
شما وقتی میرید upgrade اون کلیده رو به عنوان سلاح میبیند ؟
من که کلا اولین باره دارم اینو بازی میکنم میتونم بگم در سبک خودش فوق العادست . واسه کسی که اولین باره داره بازی میکنه اصلا براش مهم نیست ولی خوب برای کسایی که از قبل پیگیرش بودن مهم میشهنقل قول:
به نظرم نکات مثبتش خیلی بیشتر از نکات منفیشه.
من این بازی رو 2 هفته پیش فک کنم بود که گرفتم. توی 7 ساعت هم تمومش کردم.
چندتا نکته که به ذهنم میرسه رو میگم :D
اول اینکه به نسبت شماره 4 و 3 ش خیلی کوتاه تر بود خط داستانیش.
دوم چهره دانته بود که اصلا اون چبزی نبود که من خوشم بیاد. ((به شخصه از قیافه و شخصیت دانته توی قسمت 4 از همه بیشتر خوشم میومد یه ارامش خاصی داشت با وجود اینکه جلوی غول اخر بازی قرار میگرف اما بازم اروم و ریلکس بود :cool: ))
البته میشه از تو بازی قیافه دانته رو تغییر داد اما میشه شبیه دانته توی قسمت 3م
با همه این اوصاف داشتن اسلحه و همینطور کمبو های خیلی خیلی خیلی زیاد و اهنگ معرکه واقعا تجربه عالی ای بود بازی کردنش
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
بازیش ارزش خرید داره ؟
بله دوست عزیز داره.نقل قول:
سلام دوستان
این ورجیل چطوری میمیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول جونشو خالی میکنم.
شمشیرو میکوبه زمین و میشینه
کپی خودشو میفرسته تا بهبود پیدا کنه.
منم کپیو میزنم ولی ورجیل بلند میشه جونشم کمه
بعد دوباره میزنم لت و پارش میکنم.
جونش پر میشه.
یه مدت خالی نمیشه
ولی بعد میبینم تقریبا خالی شد.
و کاملا خالی
بازم کپی
و...
راستی اون تیر برق به چه کار میاد؟
مطئنم به درد میخوره ولی هر کاری میکنم راهشو پیدا نمیکنم.
یکی کمک کنه.
دادا
باس وقتی انقد خونش کم شد که رو زمین زانو زد دویل تایگر شی بعنی c +z بزن دویل که شد کپیش میره تو هوا بعد با یه حرکت شمشیر بازی تموم میشه
سلام
بچه ها بازی چند تا مرحله داره؟
اسپویلر کنین بقیه دوستان ضد حال نخورن :31:
نقل قول:محتوای مخفی: تعداد چپتر
جزو بهترین بازی هاست خلاقیت بسیار بالا کسایی که بازی نکردن حتما بگیرن بازی کنند
گرافیک خیلی بالایی هم نیاز نداره با یک کارت معمولی هم میشه راحت بازی کرد
عاقا بازی رو 3 ظهر شروع کردیم 4 صبح تموم شد:31:
بد نبود خوب بود
خیلی دوست دارم منم بازی رو بنقدم ولی خوب نه مهارتشو داریم نو رو شو:31: