مدارک بردار برو نزدیک ترین دفتر خدمات ارتباطی اگه انجام ندادن برو مرکز مخابرات عمار یاسر خیابون سمیه . سرعت دانلود 128 - 256 - 512 به ترتیب 16-32-64 هست . میگن 128 بیش تر نمیدن . البته اگه مدارک خوب یا آشنا داشته باشی حله .نقل قول:
Printable View
مدارک بردار برو نزدیک ترین دفتر خدمات ارتباطی اگه انجام ندادن برو مرکز مخابرات عمار یاسر خیابون سمیه . سرعت دانلود 128 - 256 - 512 به ترتیب 16-32-64 هست . میگن 128 بیش تر نمیدن . البته اگه مدارک خوب یا آشنا داشته باشی حله .نقل قول:
اگر مدارک داشته باشید 256 می دهند بالاتر از 256 سرویس ندارندنقل قول:
می شه بگید مدارک چیه؟
ممنون می شم
نقل قول:
من 512 دارم . اونموقع اگه 2 مگ هم میخواستم میدادن .
سلام
از دیروز ای دی اس ال منو وصل کردن ولی نمیتونم کانکت بشم
چراغ ای دی اس ال مودم روشنه، اتصالات مشکلی نداره ولی وصل نمیشم
مسئولش میگفت اشکال از مخابراته.اینجا کسی جز محدوده شهید بهشتی هست؟شمام مشکل کانکت دارید یانه؟
جواب بدید ممنون میشم
آخرین بار کی شارژش کردید؟نقل قول:
سلام
دوستان خبر دارن که برای دهه فجر تخفیف داره یا نه؟
اگه آره چند درصده؟
یعنی اینجا هیچ کس توی محدوده بهشتی نیست؟!!!
سُلام چند تا سوال دارم
من128 گرفتمحالا مي خوام بكنمش 512 يه هفته ام نشده امكانش هست ؟؟؟
يه سوال ديگه ديگه پوله اضافي ايي روي قبض نمياد ؟؟؟؟
نمیدونم چرا شما نتونستید دریافت کنیدنقل قول:
من با سرعت 128 بعضی شبکه ها رو بسیار عالی دریافت میکنم
کسی خبر داره واسه بنیاد اینترنت نخابراتی فعال شده یا قرار هست فعال بشه من از شاتل گرفتم راضی هم نیستم خودتونم میدونید چرا با پیش شماره 270
دوستان من 2 ماهه از شاتل گرفتم و مودمم رو حالت اتوماتیکه نه کانکشنی سوال اینه که :برای دانلود شبانه خود مودم اتو هست اخه تو چند تا پست دیدم که میگفتند یوزر پاس دانلود رایگان ! ایا مودم من روی حالت اتوماتیک از کانکشن راسگان استفاده میکنه ببخشید اگه سوالم خیلی مبتدی هست ولی سواله دیگه سپاس
سام دوستان
من الان چند هفته هستش که در استفاده از adsl ام مشکل جدی پیدا کردم
من چند سال بود که از شاتل استفاده میکردم راضی هم بودم تا اینکه چند ماه پیش مخابرات اومد خطهای این منطقه را تغییر داد (اباذر) شاتل دیگه نتونست سرویس بده منم بلاجبار رفتم از مخابرات اشتراک بگیرم .
یه اشتراک سه ماهه 128 کیلوبیت گرفتم . از اول بسیار بی کیفیت بود ولی من با خوبی و بدیش ساختم
تا اینکه سه ماهه اول تموم شد و رفتم برای تمدید (اشتراک سه ماهه 128)
هفته اولش مثل سابق بود و بعدش که الان چند هفته میشه مشکل بقدری شدید شده که نمیشه از اینترنتت استفاده کرد . مشکل بدین صورت هست که
................
من کانکت میشم ، بعد از اینکه دقیقه اول چند کیلوبایت (1 الی 150) دریافت و ارسال به کندی انجام شد کلا دریافت و ارسال میشه صفر
بعد میشه دیسانکت کرد و بعد از کانکت دوباره چند کیلوبایت دریافت کرد
کلا با این وضعیت نمیشه از اینترنت استفاده کرد
در بین این چند هفته که مشکل داشتم دو بار یکی یک روز و دوم سه روز اینترنتم مثل قبل شده و باز دوباره مشکل ایجاد شده
................
ده ها بار با 7188 پشتیبان فنی مخابرات تماس گرفتم هر روز میگن پیگیری یکنیم
دیروزم یکیشون گفت چون با فرمان ping 4.2.2.4 ریپلی میده پس مشکل از خودته
من در ابتدای کانکت شدن میتونم چند کیلو بایت دریافت کنم حتی بعضی از صفحات سبک باز میشه و بعد سرعت صفر میشه که فرمان ping 4.2.2.4 هم تایم اوت میده
خودم از لحاظ نرم افزاری همه کار کردم از فرمت هارد و نصب ویندوز جدید تا تست نرم افزارهای مختلف
الانم با دیال آپ اومدم اینجا و دیال آپ مشکلی نداره
به نظر دوستان مشکل از کجاست؟
Off Topic
پینگ شاتل بهتره یا پارس آنلاین؟
امروز رفتم مخابرات واسه شارژ 512 گفتن نداریم! پرسیدم تا کی گفتن معلوم نیست اما یه بهده خدایی اومد ازش پرسید گفتش تقریبا سه تا چهار ماه!!!!!!!!
حالا حالا ها باید سماق مکید
الان هم که می خوام برم تو پرتال مخابرات پیغام Server not found میاد و باز نمی شه حالا دوستان رو نمی دونم
یه راهنمایی برای دوستی که مشکل نامه برای سرویس بیشتر از 128 داشت !!
یکی از دوستام می خواست سرویس 512 بگیره(از کدوم شرکت مهم نیست) خودش هم هیچ کدوم از شرایط رو برا گرفتن نامه نداشت.
برا همین پسر عموش که دانشجو بود از داشنگاه براش یه نامه گرفت و برد به اسم پسر عموش برای شماره خونه ی خودشون سرویس رو گرفت.حتی پسر عموش برای امضای قرارداد هم نرفت،یعنی گیر ندادن.
برا دوستان هم اگه خواستن دیگه حداکثرش اینه که اون کسی که نامه رو میگره بره اون شرکت و قرارداد رو به اسم خودش امضا کنه.
به همین راحتی
سلامنقل قول:
دوست عزیز من منطقه ی شهید بهشتی هستم اما تا حالا مشکلی نداشتم !
===================
دوستان من دیروز رفتم خط 256 رو تمدید کنم ولی گفتند دیگه اصلا بالای 128 واگذار نمی کنیم !
یعنی سرعت باید از 32 بیاد رو 16 کیلوبایت که با دیال اپ زیاد فرقی نداره ! جالب اینجاست که قیمتش هم فقط 2 -3 تومن اختلاف داره ! اگر اینطوری باشه باید فاتحه ی مخابرات رو خوند !
نقل قول:
یعنی تمام کسانی که تا الان با نامه خط 256 گرفته اند ، خطشان تبدیل به 128 می شود؟ و به صورت 256 تمدید اشتراک نمی شوند ؟
یا اینکه از این به بعد به مشترکان جدید خط 256 با نامه واگذار نمی شود؟
بله !نقل قول:
البته وقتی که مدت اعتبارتون تموم شد ، دیگه نمیتونید 256 تمدید کنید و باید بیاید رو 128 که سرعتش تقریبا دو برابر سرعت دیال اپه ! :41:
دوستان کدوم یکی از isp های قم دانلود شبانه ی خوبی داره !؟ شاتل قبلا خوب بود ولی اون اواخر که من داشتم سرعت دانلود شبانه به شدت کم شده بود ، لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره من رو راهنمایی کنه
یعنی برای کار دانلود با توجه به برق مصرفی و استهلاک کامپیوتر مقرون به صرفه است که از شبانه رایگان سایر شرکتها استفاده کنیم به جای اینکه از دانلود نامحدود 128 مخابرات استفاده کنیم؟نقل قول:
بچه ها کسی از منطقه بنیاد این چند روزه مشکل براش پیش نیومده؟
من که از پارس سرویس دارم الان دو روزه که به کل قطعه!
:31:نقل قول:
بابا من خودم اومدم اینجا سوال بپرسم ، همش دارم به سوال های دیگران جواب میدم :31:
آره دیگه ، البته مشروط بر اینکه شرکت های دیگه دانلود شبانه ی خوبی داشته باشند ، مثلا من شنیدم که سرعت دانلود شبانه ی شاتل حدود 20 کیلوبایته که خوب فرقی با مخابرات نداره !
من با این سرعت یه اپیزود سریال 300 مگی رو حدود5-6 ساعت طول میکشه دانلود کنم ! :18:
دوستان کسی شرکتی رو نمیشناسه که دانلود شبانه ی خوبی داشته باشه ؟ پارس انلاین سرعت دانلود شبانش چنده؟
بچه ها من از مخابرات 256 دارم ولی الان که رفتم شارژ کنم گفت مصرفت خیلی بالا بود دیگه نمیدیم
چی کار کنم ؟
راهی داره ؟
ظاهرا به کسانی که مصرف بالایی هم نداشته بودند هم همین جواب را داده اندنقل قول:
این مخابرات هم شورش رو در آورده ها نه به اون موقع که 2 مگ رو به راحتی و با یه مدرک ساده و با تخفیف 30 درصد واگذار میکرد نه به الان که 128 رو هم زورش میاد بده
گل بگیرید اون اداره رو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
من اكانت 256k از مخابرات اروميه گرفتم( تاپيكش نبود مزاحم شما دوستان قمي شدم)
لطفا منو راهنمايي كنيد.راستش كمي گيج شدم.در حالي كه كيفيت خطم همونطور كه تو عكس مي بينيد خوبه ولي دانلودم بزور به 50 تا ميرسه. مگه SNR Margin و Downstream ميزان دانلود رو مشخص نميكنه؟ بنظر شما علت ميتونه چي باشه؟
آيا ممكنه از مخابرات باشه؟ و لطف كنيد در مورد وضعيت دانلودتون تو روز و شب برام بنويسيد.
من احساس ميكنم مخابرات كاري كرده كه هيچ كس نتونه از يه حدي بيشتر دانلود داشته باشه حتي اگه بطور تئوريك امكانش باشه
ببخشيد كه مزاحمتون شدم. يا علي
سلامنقل قول:
خوب شما میگید اکانت 256 گرفتید
256kb/8=32kB
یعنی حداکثر سرعت شما باید 32 کیلو بایت بر ثانیه باشه. توجه داشته باشید که 256 کیلو بیت برثانیه هست.
ممنون ولي downstream خطم روي 2304 هستش كه 288=2304/8 يعني دانلود من بايد 288 كيلو باشه در حالي كه نويز من 34.2db هستش كه نشون ميده نويزي هم وجود نداره كه بخواد سرعت دانلود منو از 288 برسونه به 50!!!
فکر میکنم اون عددی رو که میگی مربوط به سرعت خط باشه یعنی خط adsl حداکثر باسرعت 2 مگ کار میکنه ولی سرعت محدود شده شما 256k هست. البته بعضی اوقات ممکنه بیشتر هم بشه.نقل قول:
کلا سیاست مخابرات اینه که اگه اکانت 256k بفروشه سرعت اون رو حدود 32kB تنظیم کنه. ولی برخی شرکت های دیکه وقتی استفاده از خط کمه ، مازاد پهنای باند رو بصورت اشتراکی بین کاربران تقسیم میکنه .
به همین خاطر هست که اکانت های 128 شاتل ممکنه به سرعت 100 کیلوبایت هم در دانلود برسن.
دوستان باتوجه به پیشرفتهای!! اخیری که مخابرات قم در ارائه خدمات اینترنت داشته (بنده به خودم و شما و مسئولین خدوم! مخابرات این پیشرفتها رو تبریک! و تسلیت! عرض می کنم) صفحه اول ویرایش شد تا خدایی نکرده کسی از چالهء آی اس پی های موجود در ایران به چاه شرکت مخابرات نیافته
بابا این دیگه داره شورشو در می آره
ما رو هر شرکتی دست گذاشتیم خراب کرد
از بقیه دوستانی که از شرکتهای مختلف دارن نظرشونو بدن ببینیم چه شرکتی دانلودش خوبه
من حدود 2 سال شایدم بیشتر پیش از صبانت یه سرویس گرفتم اونموقع دانلودش خیلی آشغال بود 1 ساعت 1ساعت قطع میشد و باید دوباره کانکت میکردی،سرعتتو هم محدود میکرد.من دیگه شارژ نکردم رفتم سراغ شاتل،شاتل واسه من خوب بود ولی آخری ها سرعتمو محدود کرد و حالمونو گرفت.بعد از اونم مخابرات و تا حالا.با این وضع هیچکدومشون دیگه بدرد نمیخوره اگه از اونموقع تا حالا تغییری تو دانلود شبانشون دادن لطفا بگید.
تلفنی که سؤال کردم آیا ممکن است ظرف دو یا سه ماه آینده بتوانید مجدداً خط 256 واگذار کنید؟
گفت ممکن است ولی معلوم نیست
تحمل این وضعیت دیگه واقعا غیر ممکنه !
من با سرعت 16 ks تقریبا هچ چیز نمیتونم دانلود کنم ، خط 256 من رو کردند 128 ، و بدترین قسمتش میدونید چیه ؟! سرعت من نصف شده اما هزینه ی ماهیانه ای که باید بپردازم از 12-13 هزار تومن اومده رو 10 هزار تومن یعنی فقط 2-3 تومن ارزون تر میفته !
دوستان کدوم یکی بهتره ، شاتل یا پارس آنلاین !؟
نقل قول:
نقل قول:
من اکو 512، شاتل استفاده میکنم، پینگش روی 357 هست، و سرعت دانلودش حداقل 84kb/s هست ولی روی 115 و 90 هم میره، شبی 1گیگ و 600 مگ دان میکنم و پار آنلاین رو به علت قطعی بالاش که توی شرکت داشتیم انتخاب نکردم که به 5-6 ساعت هم میرسید، ولی شاتل قطعی نداره
سلام.
از دوستان کسی هست که با کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل سرویس بالاتر از 128 گرفته باشه ؟
یا از آقایون طلاب و روحانیون چطور ؟ یا عضو هییت علمی و این چیزا...
چون مثل اینکه اگه عضو این گروهها باشی میشه سرعت های بالاتر هم گرفت !
نکته قابل توجه اینجاست که بقیه هم که عضو این گروهها نیستند حتما آدم نیستند ! خجالت آوره...
نقل قول:
من با گواهی اشتغال به تحصیل سرویس 512 شاتل گرفتم که شما با گواهی اشتغال به تحصیل دختر خالتونم میتونین سرویس بالاتر بگیرین(بهانه س)
فقط میخوان یه مدرک اونجا باشه که بگن به این دلیل به شخص سرویس پر سرعت دادیم
یکی از دوستای من با نامه حوزه علمیه 2 مگ گرفته بود ولی توی این جریانات برای اونو هم شارژ نکردن و سرویس اش رو تغییر دادنقل قول:
سلام، اگه ممکنه از جاهای دیدنی قم بگید
این که گفتی جک بود یا جدی میگی ؟ :دینقل قول:
دوست من اولا که قم شهر مذهبیه و جای دیدنی خاصی نداره یعنی من که ندیدم !
دوما این صحبتا ربطی به این تاپیک نداره و خلاف قوانینه
سوما شما اینجا یه سر بزن شاید کمکت کنه
کد:http://www.vefagh.co.ir/tourist/tourist.php?state=251
من یه سرویس 128kb از مخابرات گرفتم ولی نمیدونم چرا اینا سرعت اپلودمو 32kb کردند. ping:492
dow:14kb
upload: 3kb:41:
برای بازی انلاین در حد لگ . یعنی لگ - لگ میگیره.
256kb میخوام بدونم چطوری باید بگیرم . با گواهی اشتغال به تحصیل میشه یا نه . کارت جانبازی چطور؟